Erotické povídky

Autor povídky:

Děda

Kategorie:

Další povídky od Děda:

Vloženo: 10. 2. 2024

Nová kolegyně

Dnes k nám do práce nastoupila nová posila. Je to mladičká holčina a vypadá tak trochu jako socka. U nás ve firmě pracujou skoro samý ženy, chlapů je nás tam jen pár. Já dělám něco jako seřizovače a údržbáře v jednom a protože ve firmě jsem už dlouho, zvládám tam prakticky jakoukoli práci a stroj. Takže jsem tu holčinu dostal na starost, abych jí ukázal, jak se co dělá. Podle toho, co jí půjde nejlépe jí pak přidělí trvalou práci. Představila se mě jako Anička. Já jí řekl, že jsem Olda a že mě může klidně tykat. Zůstala na mě zírat s otevřenou pusou a že prý to nemůže, protože jsem o mnoho starší. Tak jsem ji ujistil, že klidně může, ale ať dělá, jak jí to bude vyhovovat.

Asi po dvou týdnech si mě zavolala šéfová a jak to prý té nové jde. Musel jsem přiznat, že holka je trochu mimo a zatím nic moc. Ani ostatní ženský v dílně se s ní nijak nebaví a koukají na ní skrz prsty. Ale protože mě bylo Aničky trochu líto, ukecal jsem šéfovou, aby jí dala ještě šanci, že si ji vezmu trochu do parády a něco jí naučím. Dostal jsem na to dva měsíce.

Po směně jsem si na Anču počkal a pozval jí do cukrárny na kafe. Chtěl jsem se o ní něco dozvědět, ale v práci na pokec nebyl čas. Asi jsem ji tím pozváním trochu překvapil, ale nakonec souhlasila. V cukrárně se jí ptám, jestli by si radši nedala víno, ale zaskočilo mě, když mě řekla, že víno nemůže, protože jí bude teprve sedmnáct. Tak jsem jí koupil kafe a zákusek a to víno si dal sám a začal z ní tahat nějaký informace. Postupně jsem se tak dozvěděl Aniččin trochu smutný příběh. Po skončení základní školy se šla učit na kuchařku, ale tomu moc nedala a tak jí po roce vyhodili. Žila jen s matkou, která se jí ale zrovna moc nevěnovala, protože si právě našla nového chlapa. Ten ale Aničku začal sexuálně obtěžovat, tak raději utekla z domova ke kamarádce. Aničky máma byla ráda, že se jim holka neplete doma a tak s tím neměla žádný problém a u kámošky ji nechala bydlet. Byla to malá garsonka v paneláku a kamarádka po Anče chtěla nějaký příspěvek na bydlení, protože sama se uživila jen tak tak. Proto přišla Anča k nám do firmy.

Jenže do první výplaty bylo daleko a tak se holka osmělila a když viděla, že se k ní chovám vstřícně, poprosila mě o půjčku. Tak jsem ji vysvětlil, že tak dlouho se zase neznáme, abych jí půjčil prachy, ale přece jen mě jí bylo líto, tak jsem jí nabídnut, že si ty peníze může u mě vydělat. Zrovna jsem v domě maloval, tak jsem jí rekl, že by mě mohla uklidit a třeba něco uvařit, když se učila na tu kuchařku. Kupodivu s nabídkou souhlasila a domluvili jsme se na sobotu.

V sobotu ráno Anča dorazila, já už měl přichystanou snídani a po ní jsme se dali do práce. Docela nám to šlo, holka fakt makala, uklidila vymalovaný obývák a zatímco já pokračoval chodbou a koupelnou, Anička udělala pro oba oběd. Takhle to pokračovalo i odpoledne a když jsme skončili, navrhnul jsem, že si k večeři objednáme pizzu. K tomu jsem otevře láhev vína a tentokrát se Anička nebránila a dala si se mnou. Asi fakt nebyla zvyklá, protože po druhé skleničce už toho měla docela dost a maličko se jí motal nejen jazyk, ale celé tělo. Když se zvedla a prohlásila, že jde domů a málem při tom upadla, navrhnul jsem jí, aby přespala u mě, že stejně ráno pokračujeme a tak si ušetří cestu. Docela ráda souhlasila, ale prý by se potřebovala po tý práci pořádně vysprchovat. Půjčil jsem jí ručník, ukázal kde bude spát a nasměroval jí do koupelny. V klidu jsem dopíjel víno a přitom mě napadlo, že ta holka je ve sprše už nějak dlouho. Šel jsem zjistit co se děje a najednou se otevřely dveře z koupelny a v nich stojí úplně nahá Anička a povídá "Oldo, já nemám nic na sebe na spaní ". Zírám na její nahé tělo a chvíli mě trvá, než ze mě vypadne: "Já ti půjčím nějaký moje triko". Rychle zmizím v pokoji, aby si nevšimla, že se mě postavil a hledám vhodný oděv pro Anču. Konečně erekce trochu ustoupila a já se mohl vrátit zpátky i s trikem. Anče asi došlo, co se stalo a tak už byla zabalená v ručníku, ale ten nebyl moc velký a tak stačil zakrýt jen to nejnutnější. Podal jsem jí triko a se slovy "promiň, já nechtěl" jsem zmizel v koupelně, že si taky dám sprchu. Ale když jsem si vzpomněl na předchozí zážitek, opět se mě postavil a já jsem usoudil, že to nepůjde jinak, než že si ho vyhoním. Tak jsem na nic nečekal a začal s tím hned. Protože jsem z toho zážitku byl docela mimo, bylo jasný, že budu rychle hotovej. Když už se blížilo vyvrcholení, najednou se otevřely dveře, dovnitř vtrhla Anička a povídá: "Ještě vyčistit zuby, nemáš kartáček?" Vtom to na mě přišlo a jak jsem zaslechl Aničku promluvit, automaticky jsem se otočil ke dveřím a celou jí ohodil semenem. Leknutím uskočila, zakryla si oči a začala blekotat omluvy. Já z toho byl taky trochu mimo a první co mě napadlo bylo, že jsem k ní s ještě stojícím ptákem přišel, začal z ní stahovat to zasemeněný triko a nabízet jí, že ji půjčím čistý. Když jsem tam Anču viděl stát úplně nahou, tak jsem zjistil, že je to vlastně krásná holka. Doteď mě připadala jako šedá myška. Z práce jsem ji znal jen v nevýrazném oblečení s načesaným drdolem, ale teď když tady stála s dlouhýma rozpuštěnýma vlasama, které ji decentně zakrývaly její krásně pevné prsa, k tomu štíhlá postava a jako bonus do hladka vyholená kundička.

Můj pták ne a ne změknout, spíš naopak, čehož si Anča nemohla nevšimnout. A tak jsem radši zavelel ke spánku s myšlenkou, že si to budu muset v posteli udělat ještě jednou. Rychle jsem vyhrabal to slíbené čisté triko a už jsem mizel v ložnici. Za chvíli už jsem si ho mohutně leštil rukou a když jsem se udělal a trochu se uklidnil, zaslechl jsem z vedlejšího pokoje podezřelý vzdychání a lehké vrzání postele. Takže Anička na tom zřejmě byla stejně jako já a taky si to musela udělat.

Ráno jsme se sešli u snídaně, ale o večerním dění nepadlo ani slovo. Potom jsme se oba vrhli do práce a do večera se nám povedlo dílo dokončit. To mě náramně potěšilo, protože jsem s tím vůbec nepočítal. Od samý radosti jsem Anču zase pozval na večeři a ještě jí vnutil dva tisíce za pomoc. Sice si peníze nechtěla vzít, ale když jsem jí vysvětlil, že půjčit jsem ji odmítl, ale tohle si odpracovala a zaslouží si to, tak si je nakonec vzala. A nabídl jsem ji, že zas může někdy přijít pomoct. Třeba příští víkend chystám oslavu narozenin a potřeboval bych pomoc s přípravou občerstvení a obsluhou. A že ji za to samozřejmě zaplatím.

Takhle to pokračovalo I další měsíce a já hlavně chtěl Aničce pomoct jak finančně, tak jí naučit jak to v reálným životě funguje. Hlavně věci okolo peněz jí moc neříkaly, tak jsem ji radil co a jak. V práci se taky docela chytila, takže ji tam šéfová nechala. Docela jsme se za těch pár měsíců sblížili a já byl na sebe pyšnej, že z ní dělám samostatného člověka. V práci mě sice pár lidí odsuzovalo za to, že se s takovou "sockou" zahazuju, ale mě to bylo jedno, v mým věku takovýhle veci už neřeším. Ať si kazdej myslí, co chce.

Občas jsem po práci nebo v neděli vzal Aničku na nějakej výlet, aby si taky něco užila, protože mě jednou vyprávěla, že v životě nikde nebyla. Po jednom takovým výletě jsem se jí zeptal, jestli nechce jít bydlet ke mě. Buď mě bude platit nájem a já ji zase za práci, nebo mě bude pomáhat jen tak a já ji u sebe nechám zadarmo. S tím nadšeně souhlasila, protože kámošky garsonka byla pro dvě fakt malá. Ale zároveň jí bylo líto, že kamarádka přijde o její nájem. Ona na tom s penězma taky moc dobře nebyla.

Stěhování proběhlo hned další víkend a já konečně nebyl v domě sám. Mělo to ale taky svoje proti. V létě jsem byl zvyklý chodit po domě a zahradě nahý, večer jsem v obýváku u počítače masturboval a prováděl podobný neřesti. S Aničkou jsem si o tom u vína večer promluvil a ona mě ujistila, abych se kvůli ní neomezoval a s tou nahotou že se ke mě klidně přidá, stejně jsme se už nahý viděli. To byla dobrá zpráva a to honění ptáka si nechám do ložnice.

A tak jsem si to začal užívat. Anička se brzy osmělila a začala po domě a zahradě poletovat jen nalehko nebo úplně bez oblečení. Jednou večer po vypití lahve vína jsem se u bazénu osmělil a zeptal se Anči, jestli by ji nevadilo, kdybych si to udělal, už jsem to totiž docela dlouho neměl a pohled na nahou mladou holku to ještě umocňoval. Anča na to, že ať si to klidně udělám, a že jestli mě to nebude vadit, tak se bude dívat. To zas nevadilo mě a tak jsem na nic nečekal a začal si ho honit. Bylo mě jasný, že dneska budu hodně rychle a jak jsem byl nadrženej, tak ze mě vylítlo:" Nechtěla bys mě s tím pomoct? Ale musíš rychle, já za chvíli budu." Anča na nic nečekala, vyskočila z lehátka a už mýho ptáka drží v ruce a honí. Párkrát potahala nahoru a dolů a už to na mě jde. Těsně před výstřihem jsem rukou zajel Anče na píču a když jsem ucítil, jak je vlhká, strčil jsem ji dovnitř dva prsty a začal ji dráždit. To už ale na mě přišel výstřik a jak jsem se vzepjal proti Ančině ruce, tak jsem jí ty svoje prsty zabořil do kundy a to už nevydržela ani Anča, prudce se na ty prsty narazila a udělala se taky. "To bylo super, doufám, že si to někdy zopakujeme" povídá Anička, když jsme ty orgasmy oba vydýchali.

Za pár dní za mnou přišla a šeptá mi: "Kdypal si zase spolu pohrajeme, já už mám docela chuť. A měla bych ještě takovej nápad. O té naší minulé akci jsem vyprávěla kámošce, tý, co jsem u ní bydlela. Hrozně mě záviděla, protože je pořád sama a tak si ji taky musí sama honit. Když jsem bydlela u ní, občas jsme si to dělaly navzájem, buď prstama nebo jazykama. To prý bylo super, ale teď jí zbyly jen ty prsty nebo umělák. Ale toho moc nemusí. Tak jsem ji nabídla, že může přijít sem. Co ty na to?" Chvilku jsem dělal překvapeného a trochu "váhal", ale v duchu už jsem se nemohl dočkat další mlaďounké pičky. "Tak teda jo" povídám nakonec. " Ale předvedete mě nějakou lesnickou šou a já si ho u toho krásně vyhoním. A když budu spokojenej tak vám oběma vylížu kundičky až si z toho ucvrnknete. A můžeš jí pozvat už na dnešní večer".

A tak začal můj sladký život se dvěma mlaďounkejma holčinama. Doufám, že nám to vydrží hodně dlouho.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Sexy Kateřinadalší dívky
 
Sex po telefonu

Svoji kundičku mám vždy připravenou a hlavně stále nadrženou. Miluju sex a někdo o mě říká, že jsem nymfomanka – zkus to na vlastní kůži a sám uvidíš co a jak dokážu. Mám ráda orál s pořádným klackem, se kterým si pohraju až do úplného konce. Tohle přesně mám úplně nejraději!

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT KATKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Pochcaná děvka

  2. 10. 2009Neznámý autor

Šli jsme jednoho dne na nedělní vycházku s mým přítelem. Chodíme spolu asi tři měsíce, vlastně jsme teprve na začátku. Ale už vím naprosto bezpečně, že miluje naprosto excelentně - tolik péče a pozornosti, co věnuje mému tělu, mi nedával žádný muž před ním. Zatím nikdy nevynechal předehru a vždy si mě pečlivě připravil, abych mu hezky tekla a mohl mě pak luxusně ošoustat. Dokonce je tak jemný, že mám...  celá povídka...
Kategorie: piss, Prstění, Piss, Šukačky, Extrémy

Klášterní výchova

  29. 7. 2009Neznámý autor

Marie byla novickou v Klášteře Sv. Bernarda. V žádném případě sama od sebe nezatoužila dát se do Božích služeb. V podstatě ji sem uvěznili zámožní rodiče, dokud jí sami nevyberou vhodného ženicha. Ona sama by v současné chvíli brala prakticky kohokoliv, komu by se postavil. Vše by bylo pro ni lepší, než ubíjející modlení se svrbící kundičkou pod černým pláštěm. Bloudila prázdnými chodbami kláštera...  celá povídka...
Kategorie: lesbičky, Lesbičky, Prstění

Rozdala si to s opravářem

  15. 3. 2015Neznámý autor

Katka byla dost do větru. Měla sice manžela, ale spolu měli tak nějak volný vztah a oba se shodli na tom, že někdy je vášeň prostě silnější, takže není žádným hříchem jí podlehnout. Koneckonců – člověk si musí života užívat, dokud je mladý, takže proč se omezovat jenom stále na tu stejnou osobu. Katčin manžel to měl úplně stejně, navíc často jezdil na služební cesty, kde si nepochybně užíval s rozličnými...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Petting, Mix

Buclík

  30. 3. 2023Skálinka

Olině se přivíraly oči blahem. Konečně se zase po delší době dostala k mužskému. No, mužskému. Oni to byli dva kluci a k chlapům jim ještě pár let určitě scházelo. Ostatně zkoušky z dospělosti je všechny čekaly skoro až za dva roky. Ale Olina měla touhu, ani náhodou by to na sobě nenechala znát, kluci odvahu si s ní něco začít. Ti se naopak za své úmysly moc nestyděli. Původně ji pozval Milan domů,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Orál, Grupáč, Šukačky