Erotické povídky

Autor povídky:

Děda

Kategorie:

Další povídky od Děda:

Vloženo: 23. 11. 2023

Chorvatsko

Po několika letech, které jsem strávil jako vdovec, jsem se rozhodl, že se zajedu podívat do Chorvatska do kempu, kam jsme se ženou jezdívali pravidelně snad dvacet let. Je to malý klidný kemp na poloostrově, kde se večer nesvítí, nehuláká tam žádná diskotéka a dokonce tam není ani oficiální pláž. Takže lidé polehávají a koupou se všude, kde to jde. Každý si tam najde to svoje místečko a má klid. I když kemp není oficiálně nuda, tak s nahotou si tam nikdo hlavu neláme. A to nejen u vody, ale ani v samotném kempu. Kdo chce má plavky, kdo nechce tak chodí nahatej nebo ženský aspoň nahoře bez. Ani my jsme si s nahotou problémy nedělali a celý roky jsme chodili bez plavek. To se nám tam právě líbilo nejvíc, ta volnost.

Když jsem tam dorazil, zjistil jsem, že kemp se za těch pár let co jsem vynechal,vůbec nezměnil a vše je tak, jak bývalo. Našel jsem si místo na stan a šel k vodě. Teprve tam mě napadlo, že možná bude trochu divný tady být sám. Aby mě třeba někdo nepovažoval za čumila nebo úchyla, našel jsem si místečko trochu dál od kempu a hezky zastrčený za kamením.

Pár dní byl klid, jen občas někdo prošel po nedaleké pěšině. Ale jedno dopoledne si kousek ode mě rozložila ležení nějaká slečna. Po očku na mě koukla, sundala si vrchní díl plavek a ulehla na deku. Já se tam rozvaloval samozřejmě na Adama, ale ani jeden s tím neměl problém. Slečna občas prošla okolo mě, aby se šla smočit do vody, protože poblíž byl docela dobrý vstup do moře. Když vpodvečer slečna sbalila ležení a odcházela od vody, česky povídá:"Podle knížky co čtete usuzuji, že jste taky čech. Doufám, že vám nevadí, že jsem se rozložila poblíž, ale když tady je tak krásný a klidný místo." Ujistil jsem ji, že s tím nemám problém a ať klidně zase přide.

Druhý den slečna nedorazila, zato ten další přišla ještě s kamarádkou. Pokývnutím mě pozdravila a obě si lehly trochu stranou ode mě. Já si v klidu četl, pospával a občas se zašel ochladit do moře. Po jednom ochlazení jsem při výstupu z vody kouknul po děvčatech a zaregistroval jsem, že jsou obě nejen úplně svlečený, ale podezřele se k sobě mají. Ležely namáčknutý těsně vedle sebe, hladily se a líbaly. Přitom se chichotaly jak puberťačky. Moc si mě nevšímaly a tak jsem je po očku sledoval. Jejich doteky byly čím dál tím odvážnější, začaly si hladit a líbat prsa, který měly obě nádherný. Když si za chvíli navzájem začaly rukama zajíždět mezi nohy, už jsem to nevydržel a radši si lehnul na deku, aby mě nepřistihly, jak na ně čumím.

Takhle to pokračovalo i další den a já se marně bránil tomu, abych se po holkách koukal. Přece jen, tohle člověk běžně nevidí. Občas prošli kolem mě do vody, držely se za ruce a něco si šeptem povídaly. Ve vodě dováděly jako zamilovaný puberťačky a pořád po mě pokukovaly, jako by mě provokovaly. Když se vracely od vody k osuškám, zastavily se u mě a jedna povídá:"Vy jste tady sám? Tak si pojďte lehnout k nám, nám to vadit nebude." Chvilku jsem váhal, ale pak si řekl, proč bych nešel, když mě holky zvou. Třeba to bude zajímavý. Tak jsem si sbalil věci a přesunul se k holkám.

Chvíli jsme si povídali, kdo odkud je a co kdo děláme, ale potom se mě začaly zavírat oči a já normálně usnul. Když jsem se asi za půlhodinu vzbudil, koukám, že holky už se zase mazlej a jedna druhý normálně líže píču. Vtom si jedna všimla, že jsem vzhůru a čumím na ně, ale vůbec ji to nevadilo a vesele lízala kamarádku dál. Ta si to náramně užívala a krásně u toho vzdychala a zvedáním boků šla kamarádce krásně naproti. Koukám na to jak zjara a v tom zjistím, že se mě stalo něco, co se mě na nudapláži ještě nikdy nestalo. Normálně se mě postavil. A holka si toho okamžitě taky všimla a začala se uculovat. Naznačila kamarádce, ať se podívá a i ta se začala usmívat a povídá: "Koukám, že s vámi děláme divy. Jestli chcete, tak si ho klidně můžete honit a já zatím vylížu kamarádku, když mě to před chvílí udělala ona." A hned ji zabořila obličej mezi stehna a začala ji divoce rejdit jazykem ve štěrbince pičky. To se fakt nedalo vydržet a tak jsem si ho vzal do ruky a pomalu si ho začal leštit. Přitom jsem pořád zíral na holky a bylo mě blaze. Ve stejnou chvíli, kdy se dívka vzepjala ve velikém orgasmu, to přišlo i na mě. Trochu jsem zrychlil pohyb ruky a už jsem stříkal. To byla nádhera pozorovat mladou holku jak se kroutí a vzdychá blahem a při tom si to udělat. Když jsme se z toho všichni vydýchli, nabídly mě holky, abych u nich už zůstal a příště že taky můžu k nim.

Další dny jsme trávili všichni tři spolu. Holky si občas udělaly dobře navzájem, někdy si to udělala každá sama a já si ho vesele honil. Ale dlouho to asi v tomhle tempu nedám, tak rychle se mě pytel nestíhá doplňovat. Tak někdy holky jen pozoruju a někdy se jdu radši schladit do vody.

Jednou, když si to zase holky dělaly každá sama, mě najednou jedna povídá: "Nechceš abych ti to udělala já? Jestli to teda budu umět, já jsem totiž čuráka v ruce ještě nikdy neměla." "To já taky ne" povídá druhá slečna."Taky bych si to zkusila. Až si to dodělám, tak se vyměníme, zatím začni." Slečna nelenila, vzala si mýho ptáka do ruky a už vesele honila. Skoro bych jí ani nevěřil, že to ještě nikdy nedělala, šlo jí to totiž moc pěkně. I když hoňka od slečny byla velice příjemná, se mnou to moc nedělalo, protože z předešlých dnů jsem byl trošku vyždímaný. Mezi tím se druhá holčina udělala rukou a hned se hrnula ke mě, že si to honění ptáka taky zkusí. Tak se holky vyměnily, teď si to zase začala dělat ta, která se do teď věnovala mě. Ale nezačala se prstit. Z batohu vytáhla nějakou erotickou hračku a s tou si začala dráždit poštěváček. Ono ho to nějak nasávalo nebo co. Ale evidentně to fungovalo, protože slečna začala dost rychle vzdychat a chvilku na to už to na ní přišlo. Jak jsem na tu podívanou zíral, ani jsem si neuvědomil, že druhá holčina už mě nehoní, ale mýho čuráka má v puse a pokouší se ho kouřit. To mě tak překvapilo, že to na mě přece jen přišlo a začal jsem se jí dělat do pusinky. Po všech těch předešlých hoňkách toho sice moc nebylo, ale i tak jsem si to krásně užil. Slečna mě vycucla a slízala pěkně do čista a prohlásila, že pro dnešek to stačilo.

Další dny se odvíjely v podobném duchu a já si to na stará kolena náramně užíval. Jen byla škoda, že můj pobyt u moře se chýlil ke konci.

Poslední den pobytu jsem si ještě jednou zašel na naše místo, svlíknul se a lehnul si na deku. Asi za hodinu dorazila jedna z holek a přilehla si ke mě. Chvilku jsme jen tak leželi a najednou povídá: "Já mám docela chuť na sex a kámoška dneska nedorazí. Nějak jí není dobře. Co kdybys mě omrdal". A hned se začala sápat po mým čuráku. Zlehka mě začala honit a mě se okamžitě postavil. Naslinila si prsty, přejela si s nima píču a nasedla si na mě. Začala mě šukat tak nádherně, že to asi dlouho nevydržím a budu hotovej. Ale co, hlavně si to užít. Oběma rukama jsem ji chytil za zadek a začal si ji pěkně nadzvedávat. Oba jsme byli pěkně rozjetý, takže jsme pořád zrychlovali až to na mě přišlo a já se jen zmohl na výkřik: "Já už budu a hodlám zůstat v tobě až do konce!" A už jsem stříkal. Holka na mě ještě párkrát poskočila, ale asi cítila jak měknu a ta že mě neochotně sklouzla. "Ty ses asi neudělala, že." ptám se a ona jen zakroutí hlavou. " Tak já ti ji vylížu a třeba tě při tom udělám. " Na nic nečekala, lehla si a rozhodila nohy od sebe. Koukám na tu rozevřenou kundičku jak je celá vlhká a vytéká z ní moje semeno a najednou se mě do toho nechce. "Taj dělej, lízej. Já už na to mám děsnou chuť." Když jsem to slíbil, tak to taky splním. Jazykem jsem zajel mezi pysky a začal z ní vylizovat moje sperma. Nakonec to nebylo tak strašný a aspoň to krásně klouzalo. A netrvalo dlouho a už to s ní začalo cukat. K mému jazyku se přidaly její dva prsty a společně jsme ji přivedly k nadhernýmu a dlouhýmu orgasmu.

Tím skončil můj pobyt u moře. Ještě jsme si vymenili kontakty a slíbili si, že se tady potkáme zase za rok.

Ale co bude za rok, to nikdo neví. Každopádně mám na co vzpomínat a na co se těšit. Určitě budu na holky myslet pokazdý, když si ho budu doma honit.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Sexy Kateřinadalší dívky
 
Sex po telefonu

Svoji kundičku mám vždy připravenou a hlavně stále nadrženou. Miluju sex a někdo o mě říká, že jsem nymfomanka – zkus to na vlastní kůži a sám uvidíš co a jak dokážu. Mám ráda orál s pořádným klackem, se kterým si pohraju až do úplného konce. Tohle přesně mám úplně nejraději!

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT KATKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Opalování

  10. 2. 2013Roman

Probouzíš se do letního dne a opět tě čeká parný letní den. Ještě, že máš volno a protože tvoje tělo už dlouho nelaskaly sluneční paprsky, sbalíš si věci na opalování a vyrazíš ven do přírody. Víš o jednom místě, kde se nevyskytuje moc lidí. Opouštíš byt, sedáš do auta a vyjíždíš. Cesta přes Prahu je úmorná ale zvládáš to a už se těšíš, až ulehneš na deku a oddáš se slunci. Konečně si tady, vypotácíš...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Prstění, Grupáč, Šukačky, Orál

Jarní Květina a Mahon

  30. 8. 2022jentaknekdo

Mahon zdálky zpozoroval Jarní Květinu, jak zvolna kráčí po louce a jsou jí vidět tmavá, opálená, hladká, pevná stehna a lýtka. Její drobná postava, jen pět stop vysoká, měla malý pevný sexy zadeček, který se při každém jejím kroku zhoupnul. Jak šla pomalu před ním, za jejími stehny se pohupovala krátká sukně z buvolí kůže. Občas jí prudký vítr vyhrnul sukni výš, takže viděl její zadnici zakrytou bílými...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Prstění, První sex, Spanking, Teen, Šukačky

Hrátky s maxi dildem

  20. 10. 2016Nymph

Trochu jsem se styděla, když jsem na rozlučce se svobodou dostala robertka. Jsem okolím vnímána spíš jako konzervativní a docela mě polilo horko, když jsem tu velkou tlustou věc vyndala z dárkové taštičky. Skoro jsem ji šokem upustila. A teď? Ani nevím, jak jsem se k tomu dostala, ale podvádím svého manžela s Johnnym. Johnny je můj dárek od kamarádek. Velké černé dildo mi zpříjemňuje každou volnou...  celá povídka...
Kategorie: Erotické pomůcky, Latex, Prstění, Zralé ženy

Stříkání ve vlaku

  8. 10. 2009Neznámý autor

I když má člověk rád všechny možné bezuzdné šukačky a mrdačky, docela rád zavzpomíná na první nesmělé sexuální krůčky. Já osobně jsem se sexem jako takovým začal docela pozdě, téměř ve dvaceti letech, to ovšem neznamená, že jsem o něj neměl zájem už dřív. Jen nějak nebyla příležitost. Nicméně pár zajímavých zážitků jsem měl ještě před tím, než jsem přišel o panictví.
Třeba s mojí platonickou láskou,...  celá povídka...
Kategorie: petting, Teen, Petting, Prstění