Erotické povídky

Autor povídky:

Děda

Kategorie:

Další povídky od Děda:

Vloženo: 24. 12. 2023

Kámošky

Jmenuji se Lenka, je mi skoro 16 let a bydlím jen s tátou, protože mamka od nás odešla za novým chlapem. Ale mě to nevadí, táta je fajn a žádné náhradní mámy mě nehledá. Ani nevím, jestli někoho má aspoň na šukání. Myslím ale, že ne, protože si ho po večerech docela často honí. On si myslí, že to nevím, ale někdy to je z ložnice nebo koupelny docela slyšet. Já se ale tvářím, jako by se nic nedělo.

Jednou, když bylo zase jasné, že si to dělá, jsem si řekla, že už je na čase, abych s něčím takovým taky začala. Spolužačky se vytahovaly, jak si to večer v posteli krásně udělaly prstama a já to zatím ještě nezkusila. Na netu jsem našla video, jak si to holky dělají navzájem a už jsem měla ruku pod noční košilkou. Holky z videa měly úplně vyholený pičky a já ji mám docela chlupatou, ale prstík si skrz tu houštinku za chvíli našel cestu a už jsem si ji projížděla. Za chvilku bylo cítit, jak mě to tam dole hezky vlhne a hned to bylo příjemnější. Krásně to totiž začalo klouzat a když mě prsty zajely na hrbolek v horní casti štěrbinky, úplně to se mnou cuklo, jak to bylo příjemný. Bála jsem se, že si budu muset prsty strkat někam dovnitř a že si protrhnu panenskou bránu, ale na tom hrbolku to bylo tak příjemný, že nikam nic strkat nebudu. Trochu jsem přitlačila, zrychlila kmitání prstů a za chvíli už jsem cítila něco zvláštního v břiše. Bylo to čím dál silnější a to mě nutilo pořád zrychlovat až to ve mě jakoby vybuchlo a já zažila asi svůj první orgasmus. Nekontrolovaně jsem se začala třást a při tom vydávat dost hlasité vzdechy, což mě došlo, až když jsem se trochu vzpamatovala. Než jsem si stačila uvědomit, že mě mohl slyšet táta, ozvalo se zaklepání na dveře. " Je ti něco Leni, není ti špatně?" ptá se táta a už nakukuje do pokoje. Ještě jsem se nestačila přikrýt dekou a tak určitě zahlídnul, jak si tahám ruku z rozkroku. Úplně jsem zrudla a koktám: "Promiň tati, já nečekala, že přijdeš." "Ty promiň, měl jsem počkat, až mě pozveš dál, ale něco jsem slyšel a myslel si, že ti není dobře" povídá táta a taky se pěkně červená. Mě ale bylo naopak moc dobře a řekla jsem si, že to zase brzo zopakuju. Ale musím být opatrnější a zeptat se holek, jak si to dělají často, abych si nějak neublížila.

Kamarádky mě ujistily, že si to můžu dělat klidně denně, že se mě nic nemůže stát. A navrhly mě, že bysme si to někdy mohly udělat společně. A jedna slíbila přinést nějaký erotický hračky. Domluvily jsme se hned na sobotu odpoledne k nám, jelikož mě táta oznámil, že jde s kolegama na pivo a později na večeři. Takže budeme mít celé odpoledne jen pro sebe.

Sobota odpoledne je tady a už slyším zvonek. Holky dorazily. Přišly dvě. Iva a Jana. Přinesly tašku a v ní džusy, brambůrky a nějaký sexy hračky. Já měla připravené chlebíčky a zákusky.

Chvilku jsme pojídaly, popíjely a jen tak povídaly o všem možném. Pak ale Jana vyhrkne: "Tak co kočky, jdem si udělat dobře? Vlítneme na to, ať něco stihneme, cpát jídlem se můžeme potom." Dlouho se nerozmýšlela a začala se svlíkat. Stáhla si minisukni a triko, pod kterým nic neměla, takže ji vyskočily docela velký pevný prsa. "Tak šup holky, svlíkat!" přikázala nám. Tak jsme si s Ivou začaly sundávat kraťasy a pak i halenky. I když jsme měly prsa menší než Jana, měly jsme obě podprsenky. "Ukažte, já vám to sundám, ať to trochu frčí" povídá Jana a postupně nám oběma rozepnula podprdy a stáhla je z nás. Tak jsme tam stály všechny tři jen v kalhotkách a koukaly na sebe. I když jsme velký kamarádky, nahatý jsme se ještě neviděly. Začala to zase Jana. Ona je tak trochu ujetá a s ničím nemá problém. Zastrčila prsty za gumičku kalhotek a ty šly hned k zemi. Pak se přitočila k Ivě a udělala ji úplně to samé. Koukám na holky a zjišťuju, že obě mají do hladka vyholený kundičky. Trochu jsem se začala stydět za tu svojí chlupatou, ale to už přede mnou klečí Jana a i ze mě stahuje kalhotky. Trochu ji zarazilo, když na ní vykoukla ta moje chlupatá buchta, ale hned se vzpamatovala a povídá: "Á, slečna je přírodňačka. Asi ji toho budeme muset zbavit. Kde máte nůžky a tátovo holení? S tím se musí něco udělat. Co když se budeme navzájem lízat. Do toho houští odmítám strčit jazyk." "Já ale nechci vyholit žiletkou, prý to je nepříjemný, když to začne dorůstat." "Tak podej nůžky a nějakej strojek na stříhání vlasů, udělám ti to aspoň hodně na krátko." Tak jsem to všechno přinesla a holky na mě začaly pracovat. Nejdřív to vzaly nahrubo nůžkami a pak hezky nakraťoučko strojkem. Nejdřív jsem se trochu styděla, když na mě holky začaly sahat, ale za chvíli už mě to bylo příjemný, takže když Iva zavelela "roztáhni tu píču pořádně, ať se ti dostanu všude" , ani jsem se nebránila a dala nohy co nejvíc od sebe. Jak mě v rozkroku jezdil ten stříhací strojek a celý vibroval, začala jsem cítit, že to se mnou něco dělá. I holky to asi poznaly, protože Jana se začala uculovat a povídá: "Helemese, Lenička se nám tady asi brzo udělá. Tak ji trochu pomůzeme" a začala mě strkat dva prsty do pičky. "Né abys ji odpanila, to nech pro nějakýho nadrženýho čuráka, dráždi ji jen poštěváček." povídá Iva. Odložila stříhací mašinku a začala mě dráždit prsa. Lízala mě bradavky a pak je pěkně jednu po druhý začala vcucávat mezi rty. To už ale Jana přestala s prstěním mé pičky a začala mě ji divoce vylizovat. To se nedalo vydržet a už na mě přišel první orgasmus. To byl přímo výbuch, i holky se trochu lekly, co to se mnou dělalo. Začala jsem sebou strašně házet a z toho nádherného pocitu v břiše jsem si i trochu učůrnula. Když ta nádhera odezněla, trochu jsem se začala stydět za to čůrání, ale holky mě vysvětlily, že to není moč, ale milostný šťávy.

"Tak Lenka si už užila" povídá Iva, "a teď je řada na nás. Já vyprstím Janu a ty bys mě Lenko mohla lízat píču a kozy." A hned se vrhla na Janu. Ta neváhala, Ivu položila na postel a nasedla si nad její obličej, aby ji Iva mohla prstit a později do ní mohla zajet jazykem. Zároveň Iva roztáhla nohy a čekala, až ji začnu lízat já. Nikdy jsem to ještě nikomu nedělala, ale vzpomněla jsem si, jak to dělaly holky mě a tak jsem začala prsama. Vcucla jsem jednu Ivinu bradavku a začala ji dráždit jazykem. Po chvíli začala Iva vzdychat. Nevím, jestli jsem jí to dělala tak pěkně, nebo ji rajcovalo, že má vražený tři prsty v kamarádčině kundě, ale trochu jsem přidala a prstama ji začala dráždit i druhou bradavku. To už se začala kroutit blahem a vykřikla: "Lízej mě mezi nohama, ale pořádně!" A sama přestala Janu prstit a taky do její štěrbinky začala cpát svůj jazyk. Když už se obě blížily k vrcholu, najednou se otevřely dveře do pokojíčku a v nich lehce přiopilý táta vesele povídá: "Čau Leni, tak už mě máš doma." Všechny tři holky jsme se děsně lekly a okamžitě od sebe odskočily. Což asi nebylo to nejlepší, protože jsme se před tátou odhalily úplně nahé. Ale ani táta to úplně neustál. Místo, aby vyklidil pole, zůstal stát ve dveřích s otevřenou pusou a nevěřícně na nás zíral. Nevím jak holky, ale já si okamžitě všimla, jak se mu vepředu na kalhotkách začala dělat boule a pořád se zvětšovala. Když si to konečně uvědomil, zakryl si rukama rozkrok a povídá: "Promiňte holky, já nevěděl, že jste tady. Ale teď budu muset něco udělat s tou boulí, co mě vyrostla v kalhotách." "Nikam nechoďte, my vám s tím pomůžeme" povídá Jana, která se první z nás vzpamatovala z toho přepadení. "To je blbý, holky, vždyť tady je moje dcera." "Tý to určitě vadit nebude, viď Lenko" zase pohotově odpoví Jana. "Trošku možná, ale asi to přežiju. Jen se nehodlám ničeho účastnit aktivně. Budu se jen dívat" odpovím Janě.

"Takže nejdřív svlíknout, ať jsme na tom všichni stejně. A hezky do naha, jako jsme my holky." To je rozkaz od Jany a táta ho začal ochotně plnit.Za chvíli byl už jen v boxerkách a když si je sundal a na nás vyskočil jeho pták, vyvalila jsem na něj oči a vypadlo ze mě: "Ten je teda obrovskej!" Teprve teď jsem si uvědomila, že jsem to řekla nahlas. Ale tohle bylo poprvé, co jsem naživo viděla nahýho chlapa a ještě k tomu vlastního tátu. Takže nemůžu posoudit, jestli je fakt obrovskej, ale mě tak prostě připadal. Nemohla jsem si pomoct, ale pořád jsem mu na něj musela zírat. Nahoru trčící dlouhej tvrdej klacek, na konci z něj koukala červená kulatá hlavička s otvorem, na kterém se leskla lepkavá kapička jakési tekutiny. Pod klackem se mu houpal pytel a v něm se rýsovaly dvě koule. Překvapilo mě, že i táta je tam dole oholenej, i když ne úplně do hladka.

"To je macek" řekne Iva "můžu si sáhnout?" "No jasně " odpoví táta "můžete si s ním dělat, co chcete." Iva dlouho neváhá, vezme ho do ruky a začne s ní jezdit nahoru a dolů. Tátoj se to asi líbí, protože slastně zavrní, přivře oči a zakloní hlavu. "To je krása, hlavně nespěchej" povídá Ivě a začne jí hladit na prsou.

Já i Jana na to překvapeně koukáme, ale Jana se vzpamatuje první a už si mezi nohy zajíždí rukou a začíná se uspokojovat. Já pořád nemůžu pobrat to, co se děje a tak Jana sáhne do tašky co přinesly a podává mě nějakou věc. Zmáčkne čudlík na boku, ta věc se rozvibruje a začne to tak divně nasávat. "Tenhle konec si přilož na poštěvák a hledej tu nejpříjemější polohu. Za chvíli budeš hotová, uvidíš." Popadnu tu hračku, roztáhnu nohy a začnu si s tím jezdit ve štěrbince. Tu správnou polohu jsem našla úplně lehce, protože mě to začalo přivádět nádherný pocity. Jak si tak hraju s tou parádní věcičkou, ani jsem si nevšimla, že se holky na tátovi vystřídaly a teď mu ho honí Jana. Táta už Ivě neosahává prsa, ale Iva stojí před ním, nohy lehce od sebe a táta ji líže píču. Iva je úplně mimo a myslím, že se právě udělala, protože se strašně klepe a vzdychá. To už to ale začalo jít i na mě. Přestala jsem pozorovat dění v pokoji a soustředila se jen na sebe. Netrvalo dlouho a přišlo to i na mě a bylo to velký a hlavně úplně jiný, než prstama nebo jazykem. Tu mašinku si musím koupit taky!

Když jsem se trochu vzpamatovala, zhodnotila jsem situaci v pokoji. Iva vydýchávala svůj orgasmus a Jana už tátu nehonila, ale kouřila. Jezdila hlavou nahoru a dolů jak šílená, táta úplně mimo a najednou vyhrkne: "Rychle ho vyndej z pusy, nebo ji máš plnou mrdky". Jana uvolnila rty, čurák ji vyklouznul z pusy a už se z něj začalo valit semeno. To byla dávka, nikdy jsem si nemyslela, že toho může být tolik. Jana to měla všechno po krku a kozách a ještě jí to stékalo po břiše až ke kundičce. "Teda holky, vy jste čísla" povídá táta "ale tohle byla výjimka, to se nesmí opakovat, jinak mě vaši rodiče zabijou. A když nad tím tak přemýšlím, tady slečna kuřačka je asi jediná, kdo se ještě neudělal. Co kdybyste ji s tím holky pomohly. Já jdu zatím do sprchy." Tou slečnou kuřačkou myslel Janu a je fakt, že to dneska ještě neměla. "Tak hurá na ni" zavelela Iva a vrhla se na Janu. Začala z ní lízat tátovo semeno a za chvíli už měla jazyk v Janině pičce. Šla jsem jí pomoct a společnejma silama jsme Janu bez problémů přivedly k orgasmu. Tak jsme nakonec byli spokojeni všichni čtyři.

Za pár dní, zrovna když jsem se chystala jít spát, se ozvalo zaklepání na dveře. Nic se nedělo, tak povídám "dále". Byl to táta. "Já tě nechtěl vyrušit při čemkoli, tak jsem radši počkal, až mě pozveš. Hele Leni, ještě jsme si ani nestačili popovídat o tom, co se tady minule stalo. Doufám, že tě to nijak nerozhodilo. Já vím, bylo to trochu divný. Tvůj táta, tvoje kámošky a ty se na to musíš dívat. Omlouvám se, ale ono to přišlo tak nějak samo." " To je v pohodě tati, já z toho žádný trauma nemám a dívat jsem se nemusela. Klidně jsem mohla odejít. Ale mě se to líbilo a bylo to docela poučný. A když už jsme k sobě tak upřímný, já vím, že si to po večerech někdy děláš sám, já si to dělám taky, tak co kdyby jsme si to někdy dělali společně. To by mohlo být vzrušující. Nebo si třeba můžeme navzájem pomoc rukama. Co ty na to?" Táta na mě chvíli udiveně kouká, asi nevěří vlastním uším, ale pak horlivě přikyvuje, že by to bylo super. "A Leni, co kdybychom s tím začali už dneska" zeptá se táta a šibalsky na mě zamrká.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Zvrácená Terezadalší dívky
 
Sex po telefonu

Miluju v sexu všechno perverzní a vymykající se běžným zvyklostem. Budu ráda, když se se mnou podělíš o svoje nejúchylnejší a nejperverznější představy a společně je zrealizujeme. Chci zkusit všechno!

Rozdáme si to na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT TEREZA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Týmová práce

  5. 2. 2010Neznámý autor

Emancipace dnes prosakuje i do tak výsostných chlapských vod, jako je třeba fotbal. Kopu divizi za Horní Dolní a vloni se mezi rozhodčími začala objevovat nová tvář právě ženského pohlaví. Je pravda, že na první pohled by v ní ženskou hledal málokdo. Až na dlouhé vlasy a o něco útlejší pas, se od chlapů zase tak moc neodlišovala. Nenalíčená, vysoká, prakticky žádná prsa, tvrdé rysy, vysportovaná. Víc...  celá povídka...
Kategorie: grupáč, Anál, Orál, Mix, Šukačky, Grupáč

Stříkání ve vlaku

  8. 10. 2009Neznámý autor

I když má člověk rád všechny možné bezuzdné šukačky a mrdačky, docela rád zavzpomíná na první nesmělé sexuální krůčky. Já osobně jsem se sexem jako takovým začal docela pozdě, téměř ve dvaceti letech, to ovšem neznamená, že jsem o něj neměl zájem už dřív. Jen nějak nebyla příležitost. Nicméně pár zajímavých zážitků jsem měl ještě před tím, než jsem přišel o panictví.
Třeba s mojí platonickou láskou,...  celá povídka...
Kategorie: petting, Teen, Petting, Prstění

Nevypočitatelný Tonda

  28. 5. 2015Neznámý autor

Ahoj čtenáři erotických příběhů, jmenuju se Klára a mám manžela Tondu, a to už skoro patnáct let. Po celou dobu, co se známe, je Tonda nefalšovaný sexuální maniak. Chce to všude, kdykoliv, za jakýchkoliv okolností. Co my jsme se nasouložili, bylo to na nejrůznějších bláznivých místech. I různí lidé by mohli vyprávět, celkem mnohokrát se nám totiž stalo, že nás někdo načapal, nebo dokonce pozoroval…...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Anál, Erotické pomůcky, Mix

V Mexiku - Part 2

  23. 6. 2018Haks

Po třech dnech koupání, milování, dostatku jídla a pití jsme se začali trochu nudit. Proto jsme se zeptali na recepci kam za zábavou. Recepční si nás chvíli prohlížel a pak nám doporučil La Exposición a Discotéca Scum. S tím, že v Expu jsou občas peprnější šou. Ale za to je tam prý na objednání pro bohatější smetánku, ale že nám může zařídit pěkné místo pokud chceme. S otravným úsměvem si okatě prohlížel...  celá povídka...
Kategorie: Erotické pomůcky, Mix, Párty, Striptýz, Teen