Erotické povídky

Autor povídky:

Děda

Kategorie:

Další povídky od Děda:

Vloženo: 21. 8. 2023

Masáž

Už je to zase tady. Mám narozeniny. Ten život ale strašně letí, tentokrát je mi krásných 60. Kromě rodinné oslavy a spousty dárků, jako láhev rumu, koňaku, dort a podobné dobroty jsem dostal od manželky ještě obálku, kterou si ale mám otevřít až v soukromí po oslavě. Ta se nakonec náramně povedla a protáhla až do nočních hodin, takže na obálku jsem si vzpomněl až ráno u snídaně. Vstávám brzy, takže zbytek osazenstva našeho domu ještě spalo. Uvařil jsem si kafe, ukrojil kus dortu a rozdělal obálku. A uvnitř jsem našel poukaz na erotickou masáž.

Musím přiznat, že ačkoli jsme s manželkou spolu už 35 roků, v sexu moc sladění nejsme. Já bych mohl každý týden, třeba i dvakrát, ženě by naopak stačilo 1- 2 krát za měsíc. A to ještě díky mojí aktivitě, jinak by to snad neprovozovala vůbec. A přitom s dosažením orgasmu problém nemá. Někdy, když to trvá déle, vytáhneme z šuplíku stimulátor klitorisu a je to raz dva. Na její obranu musím říct, že kdykoli to potřebuju, tak je ochotná podat mě pomocnou ruku, a to doslova. Prostě mě ho vyhoní a vůbec s tím nemá problém.

Ale zpátky k dárku. Byl jsem opravdu překvapen a úplně jsem nevěřil tomu, že to manželka myslí vážně, ale ujistila mě, že poukaz je fakt platný a nemá problém s tím, že to absolvuju. Datum masáže byl pevně daný, takže jsem nemusel nic objednávat ani nikam volat. Mohl jsem se jen těšit na sobotu za 3 týdny, kdy se mělo všechno odehrát.

Konečně nastal očekávaný den a já si nedovedl představit, jak to vlastně proběhne. "Masérka" se měla dostavit k nám domů a všechno se mělo odehrát u nás. Nojo, ale co všechno? Pořád jsem nevěděl, co si o tom mám myslet a jestli to není nějaká bouda nebo fórek. Přišel večer a před domem zastavilo auto. Někdo zazvonil, tak jdu otevřít a za dveřmi stojí krásná holka. Hádal bych ji tak 35-40 let, plnoštíhlá postava, větší prsa a delší hnědé vlasy uvázané do culíku. Za mnou se objevila manželka, všichni jsme se pozdravili a navzájem představili. Paní se jmenovala Zuzka a poprosila o volnou místnost, kde by se mohla převlíknout a všechno připravit. Zavedli jsme ji do pokoje pro hosty, nechali ji tam a manželka povídá: "Tak si ten dárek pěkně užij a já jdu k sousedce na dvojku vína a do výřivky." Oblékla se a byla pryč. Sousedka je jen o pár let mladší než já a je už nějakou dobu rozvedená a tak s náma docela kamarádí, hlavně teda s manželkou.

A co teď? Zuzka vykoukla z pokoje a prý že si zatím mám dát rychlou sprchu a pak můžu přijít za ní. Tak jsem vběhl do koupelny, provedl rychlou hygienu a hurá za Zuzkou. Ta už byla připravená, měla postavené rozkládací masážní lehátko, vedle stolek s různýma masážníma olejema, zapálené vonné svíčky, na sobě měla jakési kimono a místnost byla osvětlená intimním světlem, které muselo být její, protože nic takového doma nemáme.

Po předchozí domluvě jsem ze sprchy přišel jen s ručníkem kolem boků a Zuzka mě vyzvala, abych si lehnul na břicho a uvolnil se. Nikdy v životě jsem nebyl na masáži, natož erotické, takže jsem absolutně nevěděl co mě čeká, proto jsem byl trochu nervózní a žádost o uvolnění se mě prováděla těžko, ale v tom jsem ucítil, jak mě na záda teče voňavý masážní olej a zároveň první Zuzčiny doteky. To bylo tak nečekané a příjemné, že jsem se opravdu úplně uvolnil a nechal se hladit těma šikovnýma ručkama. Masírovala mě opravdu poctivě, takže se mě za chvíli svaly krásně rozvolnily. Zuzka pokračovala směrem dolů po zádech, zadek vynechala a přešla na nohy. Nejdřív stehna a potom postupovala pořád níž. Po masáži choditel mě řekla, abych se otočil a lehl si pohodlně na záda. Při tom manévru ze mě sklouznul ručník a já tam najednou ležel úplně nahý. Zuzka se sehnula, zvedla ručník ze země a podala mi ho. Přitom ale povídá, že jestli chci, můžu klidně zůstat jak jsem, alespoň ji ten ručník nebude při masírování překážet. A abych se prý necítil trapně, tak jí můžu pomoc z toho kimona a budeme si rovni. Proti tomu se nedalo nic namítat a okamžitě jsem jí začal rozvazovat pásek co měla okolo pasu. Po jeho odstranění se jí kimono rozevřelo a já spatřil tu nádheru pod ním. To byl pohled ! Krásný pevný prsa, obrovský dvorce a z nich trčící velký bradavky. Píču hezky vyholenou a ze štěrbinky vykukující pysky. Čurák se mě okamžitě postavil, což se mě poslední dobou moc často nestávalo. Léta jsou prostě znát. Ale tohle zafungovalo parádně. Zuzka se jen šibalsky usmála, když viděla co se jí povedlo a dál jakoby nic pokračovala v masírování mého těla. Provokativně mě šmejdila okolo ptáka, ale zatím se ho ani nedotkla. Až po dlouhé chvíli nevinného masírování nohou mě najednou zajela rukou na koule a začala je hladit a mačkat. Potom mě několikrát lehce přejela po žaludu a já bez varování vystříkl. Měl jsem toho plný břicho a Zuzka plnou ruku, ale to ji vůbec nevadilo a tím semenem mě začala masírovat, jako by to byl masážní olej.

Netrvalo dlouho a mě se opět začal stavět. Když to Zuzka viděla, povídá:"Koukám, že to tady někdo dost potřebuje. Nejseš nějakej zanedbanej?" " Ani ne, to jsem se na dnešek jenom trochu šetřil." povídám já. Zuzka se nade mnou skloní, položí ty svoje krásný kozy na moji hruď a začne s nima rozmazávat to semeno po mém těle. Jede pořád níž až se můj čurák ocitne mezi jejíma kozama, který má upatlaný od spermatu a začne mě těma prsama pomalu honit. Netrvá dlouho a už zase cítím příjemně v koulích, takže mě je jasný, že výstřik se blíží. Najednou ale mám pocit, že v místnosti nejsme sami. Zaregistroval jsem vrznutí dveří a lehký průvan. Zakloním hlavu a nevěřím svým očím. Za mnou stojí moje žena a vedle ní sousedka Jana. Obě na sobě mají jen dvoudílné plavky a koukají, co se tam děje. Docela jsem se lekl i když manželce muselo být jasné co tam asi uvidí. Spíš mě překvapila přítomnost Jany. Tu bych tam fakt nečekal. Ale protože Zuzka dělala jakoby nic a dál se mě věnovala kozama a nepřestávala mě honit, brzo to na mě přišlo a já zase začal téct. Možná mě tak vzrušila přitomnost ženy a sousedky, ale já zase vystříknul, jako by to bylo poprvé. Teď to Zuzka schytala všechno na kozy.

"Tak jsme se přišly podívat, jak vám to tady jde a koukám, že docela úspěšně" povídá manželka trochu přiopilým hlasem. " Zatím se daří, ale ještě jsme zdaleka neskončili" odpoví Zuzka, sehne se a začne si moje péro brát do pusy. Zatím jsem úplně změklej, ale doufám, že tohle mě probere, protože kouření ptáka jsem nezažil co jsem ženatý. Manželka na tohle nikdy nebyla a nutit jsem ji do toho fakt nechtěl. Píču si ode mě občas vylízat nechá, ale ptáka do pusy by prý nedala ani za nic.

Po chvilce Zuzčina snažení začínám opět tuhnout a po očku sleduju manželku a sousedku Janu, co ony na to. Obě koukají trochu překvapeně, ale nic neříkají a jen nás pozorují. Čurák mě už zase pěkně stojí a když to vidí Zuzka, přestane mě kouřit, vyleze si na lehátko nade mě a začne si mě kundou nasedat na stojícího ptáka. Než jsem se nadál, už jsem ho měl uvnitř píčy a začala na mě rajtovat jak divá. Obě přihlížející na nás zírají a sousedka si pomalu strká ruku za spodní díl plavek. Na to zase zírám já a napadne mě, že to třeba docela dlouho neměla a teď cítí příležitost si něco užít. Zuzka na mě chvíli rajtuje a když si všimne Jany a její ruky za kalhotkama, povídá: "Nechceš mě vystřídat, tady si to užiješ víc." " Můžu?" podívala se na mou ženu a ta s klidem odpoví: "Klidně si posluž". "Jestli můžu poprosit, abyste se přesunuli tamhle na sedačku, já bych zatím na lehátku namasírovala paní domácí" povídá Zuzka.

Já se stále stojícím ptákem jsem slezl z lehátka, přišel k Janě a začal z ní sundávat vrchní díl plavek. Ona si zatím bleskově stáhla ten spodní a už mě tlačí na sedačku a nasedá si na mého natěšeného čuráka. Byla krásně mokrá, takže vniknout do ní byla hračka. A už na mě rajtovala nahoru a dolů. Já si to náramně užíval, protože o šukání se sousedkou jsem snil už dávno a když to dneska bylo legálně povoleno mou ženou, tak to nemělo chybu.

Jen tak po očku kouknu k masážnímu stolu, ale manželka si nás vůbec nevšímá, leží na zádech úplně svlečená, nad ní se sklání taky pořád nahá Zuzka a rukama od masážního oleje ji krouží okolo klína a občas zajede prstama do kundičky. To se ženě evidentně líbí, protože leží s přivřenýma očima přesně jako když si to dělá stimulátorem a blíží se k vyvrcholení.

Jana na mě pořád ještě řádí. Vtom se ke mě nakloní a pošeptá mě: "Pojď se přesunout na zem, až to na mě přijde a asi to nebude dlouho trvat, tak si u toho asi učůrnu. Já totiž docela potřebuju, ale teď jít na záchod se mě opravdu nechce. Myslím, že stejně už za chvíli budu. Co ty, taky budeš?" "Já asi ještě ne, však už jsem byl dneska dvakrát, ale klidně si to udělej podle sebe a na mě ohledy neber." Tak jsme sklouzli na podlahu a Jana se na mě znovu nabodla a rozjela to. A opravdu netrvalo dlouho a začalo to s ní cukat a strašně začala vzdychat. Najednou se celá vzepjala, přestala na mě poskakovat, zacukalo to s ní a můj pták z ní vyklouznul. Než jsem si stačil uvědomit, co se děje, už z ní stříkalo čůrání. Jana se bála, že si učůrne, ale tohle byl přímo močostřik. Vylítlo to z ní až na můj obličej a břicho a zbytek mě vypustila na stále stojícího ptáka. To už jsem ale zaslechl další vzdechy a koukám, že se právě udělala i manželka a to díky šikovnosti masérky Zuzky. S blaženým výrazem ve tváři se sesunula z lehátka, klekla si do toho čůrání vedle mě a povídá:"Tak já ti to asi dodělám rukou, co?" A začne mě ho honit.Jak jsem byl načnutý od Jany, tak to ani netrvalo dlouho a já stříkal dnes už potřetí. No ono už to takový stříkání nebylo, ale nějaký semeno ze mě ještě vyteklo. Ale pocit to byl pořád krásnej.

Když jsme se všichni trochu vzpamatovali, Jana povídá: "Asi bychom tady měli uklidit, hlavně teda já po sobě. Strašně se za to čůrání omlouvám a dost se stydím. Ale když já v sobě skutečného ptáka už strašně dlouho neměla a dneska to bylo tak skvělý, že jsem se nechala trochu unést.Tak já to po sobě setřu." Zuzka si zatím sbalila svoje věci, oblékla se, rozloučila a zmizela. Já, manželka a sousedka jsme douklidili pokoj, oblékli se a taky se rozloučili. Při odchodu Jana povídá: "Nechcete zítra přijít do výřivky oba. Třeba bysme si ten dnešek mohli zopáknout, jen teda bez tý masérky. Ale nějakou masáž zvládneme i bez ní." Šibalsky u toho na nás zamrká a zmizí domů. Manželka za ní ještě stačí zavolat že určitě přijdeme a vezmeme víno, aby nám ta masáž šla líp od ruky.

Od té doby se takhle ve třech scházíme docela pravidelně a mě přijde, že manželka má ten sex nějak raději. Jako kdyby chytla druhý dech. Možná se ale jen ráda kouká, jak to dělám s jinou, nebo se jí naopak líbí, že ji to dělá ženská a ne já. Někdy si to totiž s Janou dělají navzájem a já jen koukám a přitom si ho honím. Ale i to je docela vzrušující. Ani ve snu by mě nenapadlo, čeho se na stará kolena ještě dožiju.

Jo, a teprve po několika týdnech mě manželka přiznala, že s masérkou Zuzkou byla domluvená předem, že se při mé masáži objeví doma. Ale že přivedla i sousedku, to prý v plánu nebylo. To byla taková improvizace a trochu i sousedčina aktivita. Díky za ní Jano!

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Nadržená Petradalší dívky
 
Sex po telefonu

Miluji sex s mladými zajíčky. Ráda Tě zaučím a ráda experimentuji. Nemusíš mít v sexu žádné zkušenosti, spolu všechno zvládneme a pokud nebudeš mít dost, na závěr si tě vezmu do pusinky a krásně tě vykouřím. Na oplátku i ty mě můžeš udělat pusou.

Zaučím tě v sexu na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 29

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT PETRA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Začátky s Kamilou 1

  21. 9. 2016Bobr

Jako vrchol sexu. jim připadalo smyslné líbání. Ale snažili se schovávat, aby nebyli všem na očích. Chodili spolu do polí a luk, jen aby unikli zvědavým zrakům. Zastavili se a přitiskli rty k sobě. Jazyky se jim proplétaly, až se na nich málem udělal uzel. Jednou na kraji lesa objevili lavičku, kterou tam zhotovila jakási dobrá duše. Přesto, že měli výhled do krajiny, keříky, rostoucí kolem lavičky,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Petting, Prstění

Vzrušující úklid

  9. 1. 2016Jpepes

Vůbec se mi nechtělo z postele. Manželka odjela na delší služební cestu a chtěla, abych si vzal před vánocemi jeden den volna a uklidil celý byt. Má sice čtyři místnosti, a i když děti zatím nemáme, tak pořádek se snažíme udržovat. Vysát, utřít prach a umýt koupelnu čas od času musíme. Jako každý chlap (nebo snad jako každý druhý) mám ve své podstatě povahu línou a tak mě napadlo objednat si alespoň...  celá povídka...
Kategorie: Fetish, Mix, Zralé ženy, Petting

Extrémně perverzní děvče

  30. 9. 2012Neznámý autor

Na vysoké škole jsem se dostal do takové fajn partičky kultivovaných mládenců, dá se říct, že šlo o takový klub výjimečných. Za pár let jsme ovládali školní radu i kolejní radu, dařilo se nám prosazovat mnoho změn, takže jsme se těšili i značné pozornosti ostatních studentů, především studentek. Měl jsem jich na každém prstu několik, takže jsem si mohl vybírat, se kterou půjdu na rande, se kterou do...  celá povídka...
Kategorie: Extrémy, Grupáč, Teen, Spanking, Piss, Fisting

Cesta do údolí neřesti

  17. 2. 2014Neznámý autor

Našel jsem klíč, který odemykal starodávné dveře vedoucí do mytické říše neřesti. Každý se mi vysmíval, že je to jen blábol, ale pravda je taková, že nikdo opravdu nevěděl, kam ty dveře vedou… Legendy však mluvily jasně. Říkaly, že jakmile dotyčný odemkne ty dveře, už do konce života se nevymaní z toho údolí neřesti. Trochu jsem se bál, že teda někde zůstanu uvězněný, ale třeba to byly jen nějaké šifrované...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Šukačky, Anál, Mix