Erotické povídky

Autor povídky:

Děda

Kategorie:

Další povídky od Děda:

Vloženo: 24. 9. 2023

Sousedky

"Rychle ze mě slez, nebo budeš mít plnou píču semene", houknul jsem na sousedku Jitku, která na mě vsedě poskakovala jako šílená. Její pevné malé kozy mě lítaly před obličejem a já se marně snažil vzít si bradavku mezi rty a pořádně ji pocucat. Sice nerada, ale přece jen ze mě po pár poskocích slezla. Bylo to jen tak tak. Jen mě žalud vyklouzl z Jitčiny kundy, už jsem stříkal jak o život. Většina toho skončila na Jitčině bříšku a v ochlupení, zbytek stekl na pohovku. "To bylo o fous " povídá Jitka, "ale já jsem se zase nestačila udělat. Ty jseš děsně nadrženej, to ti ta tvoje zase kdovíjak dlouho nedala, co? Dneska to ale už nechci zakončit bez orgasmu. Buď mě vylížeš, nebo mě to uděláš prstama. Když ale vidím, že nejseš oholenej, tak asi ty prsty. Jinak by to děsně škrábalo. A nemusíš mě šetřit, klidně mě jich tam strč víc najednou. Pro začátek bych to viděla tak na tři."

Moc jsem neváhal, položil si ji na sedačku, roztáhnul nohy a už jsem do ní nořil tři prsty. Šlo to úplně hladce, protože byla neskutečně mokrá a úplně to v ní čvachtalo. Je pravda, že už dvakrát mě Jitka udělala a sama zůstala neuspokojená, takže dneska jsem se hodlal fakt snažit. A nakonec to šlo líp, než jsem čekal. Prsty jsem jí strkal co nejhluběji to šlo a přitom ji palcem dráždil poštěvák a malíčkem rejdil okolo análku. Za chvíli už se začala kroutit a vzdychat a netrvalo dlouho a mohutně se vzepjala proti mým prstům, takže mě do ní málem zajela celá ruka a už se chvěla v obřím orgasmu. "Tak nevím, ale ten tvůj tě asi taky trochu zanedbává, nebo ne?" povídám Jitce." Však víš, že moje žena na to moc není a tak jsem rád, že jste se přistěhovali vedle nás. Aspoň si ho nemusím honit tak často sám, když si můžu občas ulevit tobě do pičky nebo do pusinky. Ale že ten tvůj na to není se mě nějak nezdá." " On na to je, jen je to pořád stejný, on nemá rád nějaké experimenty a hlavně mě striktně odmítá lízat píču nebo si hrát s mým análkem. Ale teď se musím jít trochu umýt a zkulturnit, jsem celá ulepená." Zamířila do koupelny a já šel za ní, že se taky trochu opláchnu. Když jsem ji ale uviděl nakloněnou nad umyvadlem jak si myje obličej a ruce, nedalo mě to, stoupnul jsem si za ní a ptákem se přimáčknul na její vystrčený zadek. Zároveň jsem jí chytil za obě prsa a začal je hladit. Kupodivu se ani nebránila, naopak začala tím zadkem vrtět a já se ani nenadál a už jsem byl zase v ní. Začal jsem zprudka přirážet a po chvilce už to na mě začalo jít. Těsně před výstřihem jsem ho rychle vytáhl a Jitce pocákal celou prdelku. Jak byla předkloněná u umyvadla, tak jí to semeno pomalu stékalo mezi půlkama až ke kundičce. Jitka popadla ručník, kundičku i prdelku si od toho semene utřela a povídá: "Tak to by pro dnešek stačilo, oblíkat a domů. Něco si musíme nechat na příště. Co třeba ve čtvrtek odpoledne. Má být hezky, tak bysme si mohli vyjet na kole a stavit se někde vykoupat. Není nad šukání v přírodě."

Ale ve čtvrtek bylo všechno jinak. Venku pršelo a na kolo ani koupání to rozhodně nebylo. Odpoledne mě volá Jitka a zve mě aspoň na kafe k nim domů. Její manžel má odpolední, moje žena nějakou akci s kolegyní a Jitčina dcera prý taky není doma. Má tenis a potom jde ke kamarádce. Tak se jde na kafe. Popadnu aspoň láhev vína, třeba se bude hodit.

Jitka už mě vyhlíží a jak ji zahlédnu, hned je mě jasný, jak dnešní odpoledne bude probíhat. Na sobě má totiž jen tílko pod kterým určitě nemá podprsenku a dole nic víc, než krajkové kalhotky. Jak mě uvidí, skočí mě kolem krku a začne mě líbat. Za chvíli už cítím její jazyk na svým a při líbání mě strká ke křeslu. Žuchnu do něj a Jitka se na mě okamžitě obkročmo posadí." Co to kafe" snažím se jí trochu provokovat. " Kašli na něj, možná potom" nenechá se Jitka vykolejit a začíná mě svým rozkrokem jezdit po mým tuhnoucím péru. Na sobě mám jen slabý kraťasy a pod nima nic, takže to její nakrucování mě fakt vzrušuje. Jitka provádí čím dál tím rafinovanější pohyby a najednou cítím, že mám ptáka z těch kraťasů venku a jezdí Jitce po kalhotkách v jejím rozkroku. Po chvilce si všimnu, jak jí ty kalhotky začínají vlhnout a Jitka je čím dál tím divočejší. Sáhne si do rozkroku, popadne mýho ptáka a rychlým pohybem si ho strčí za ty mokrý kalhotky a přitom nepřestává s těma dráždivejma pohybama. To se mě tak líbí, že jí do kalhotek začínám stříkat. Jak to Jitka ucítí, strčí si tam ruku a moje semeno si začne rozmazávat po kundičce a přitom si to dělat sama. Netrvá dlouho a začíná to na ní jít. Má zakloněnou hlavu, zavřený oči a rukou si drandí pičku jak divá. Já si to krásně užívám, když vtom si všimnu, že ve dveřích do místnosti stojí Jitčina patnáctiletá dcera Iva a s vytřeštěnýma očima na nás zírá. Pomalu couvá zpátky do chodby, ale to už se Jitka udělá. Je v takovým transu, že se u toho orgasmu normálně počůrala. Teče to z ní přes kalhotky, ve kterých se to míchá s tím mým semenem a i já toho mám na sobě plno. Když se z toho vzpamatuje, vyndá si mýho čuráka z pod kalhotek a začne se omlouvat za ten bordel. Ujistím jí, že s tím nemám nejmenší problém, hlavně když si to užila a společně to všechno uklidíme. Pak se jdu domů převléct a že prý si dáme fakt to slibovaný kafe.

Převlečený a umytý se vrátím zpátky k sousedům, ale otevřít mě přijde Iva. Šibalsky na mě zamrká a pošeptá: "Co to bylo za akci s mojí mamkou, to bych do vás nikdy neřekla". "Tak to hlavně neříkej nikde a nikomu, prosím," povídám já. " To by asi byl pěknej průser. A neříkej nic ani mamce, ta tě totiž určitě taky nezahlídla." " Dobře, budu ticho, ale mám to u tebe. A věř tomu, že si to vyberu. Budu chtít, abys mě udělal to samý, cos dělal mamce. Pozítří odpoledne si na mě udělej čas. A teď pojď na to kafe, mamka už tě čeká."

Za dva dny na mě Iva volá přes plot, abych šel blíž. U plotu mě šeptá, jestli bych teda měl čas na sexyhrátky, že je sama doma. "Ale já nemám moc času, tak jen takovou rychlovku." A už jsem uvnitř u sousedů. "Hele Ivo, to myslíš vážně s tím sexem, nebo mě tady jen zkoušíš? Jestli na mě fakt něco takovýho chceš, tak žádný opravdový šukání. Na to mě přijdeš ještě dost mladá. Maximálně jazyk nebo prsty. Předpokládám, že jseš ještě panna. Nebo jseš v patnácti už trochu zkušená?" " Panna zatím jsem, ale něco už jsem zkoušela. Někdy si to dělám sama prstama a jednou jsem si vypůjčila od mamky takovej vibrační strojek na klitoris, to bylo dobrý. To bych si taky chtěla koupit. Ale mamka to neví. Ale s klukem moc zkušeností nemám. Jednou mě chtěl spolužák osahávat, ale sotva se mě dostal rukou na holý prso, tak se udělal. Řekla jsem mu, že bych to chtěla vidět a že mu za to ty moje prsa ukážu, tak si ho vytáhnul z těch mokrejch slipů a začal si ho pomalu honit. Tak jsem si svlékla triko, aby se mohl koukat na moje prsa a on vyvalil oči, takže jsem usoudila, že to ještě nikdy neviděl. S tím honěním začal docela zrychlovat, už mu pěkně stál a najednou začal hekat a stříkalo z něj něco bílýho dokonce až na ty moje odkrytý prsa. Bylo to teplý a lepkavý, ale mě se ta podívaná docela líbila a když spolužák odešel, tak jsem si to musela udělat rukou. Aby mě to líp klouzalo, pomazala jsem si prsty v tom stříkanci na mých prsou."

"Tak co bys chtěla ode mě? Chceš, abych ti to dělal jazykem?" "Jó, to bych chtěla zkusit!" vykřikla Iva. "Mám si k tomu lehnout?" "Můžeš si třeba sednout na kraj stolu a nohy si dát na židle." Iva se dlouho nerozmýšlela, rozepla si kraťasy a nechala je spadnout na zem. Já zatím na stůl položil ručník, přisunul dvě židle a čekal co bude dál. Iva už byla bez kraťasů a na sobě měla jen triko a malinký růžový krajkový tanga. Zajela si prstama za krajku a už je ze sebe stahovala. Bože- ta mlaďounká pička, to je pokoukání. Téměř holá, jen trocha začínajících světlých chloupků a hezky zavřená štěrbinka, která schovává mlaďounkou dírku a poštěváček. To bude polízání. Vyhoupla se na stůl, nohy zkušeně rozhodila na připravené židle a já mohl jít na to. Kleknul jsem si na zem a bez dlouhého rozmýšlení jsem ji do rozevřené pičky zajel jazykem. Iva lehce vyjekla, ale za chvíli už se mému lízání podvolila a nechala mě, abych na ní "pracoval" podle mé chuti. A já si tu mladou kundičku náležitě užíval. Chvilku jsem jí lízal poštěváček, chvilku jí jazyk strkal do dírky a občas zarejdil i u análku. Podle jejího chování se jí právě ten análek líbil. Tak jsem zkusil trochu přitvrdit, naslinil jsem si prsty a jeden jí do análku začal strkat. Nejdřív jsem ji asi trochu vylekal, tohle zřejmě nečekala, ale když do ní prst poměrně lehce zajel, tak se uklidnila a začala spolupracovat. Mému prstu začala pohybama prdelky jít naproti a tak jsem zkusil přidat ještě jeden. Ani se dvěma prstama v dírce neměla Iva problém. Začala si to krásně užívat a tak jsem přidal zase práci jazykem. Krásně jsme se rozjeli a za chvíli už byla Iva v orgastickém transu. Přestal jsem ji lízat, vytáhnul prsty ze zadku a užíval si pohled na chvějící se mlaďounké tělo po prožitém orgasmu.

"A teď udělám něco já tobě, ale nevím co." "Můžeš mě vyhonit nebo vykouřit, nechám to na tobě." "Vyhonit, to je rukou a vykouřit je pusou, viď." "Přesně tak." "Tak asi spíš tou rukou, ale musíš mě poradit, jak na to." Bez váhání jsem ze sebe sundal kalhoty i boxerky a na Ivu vyskočil můj stojící čurák. Opřel jsem se o stůl a povídám: "Vem si ho do ruky a začni s ní jezdit nahoru a dolů a hezky drž rytmus. Ono to nebude moc dlouho trvat, jsem z toho lízání tvojí pičky docela nadrženej." Iva popadla mýho žaluda a začala ho honit jak divá. Tak to půjde rychle, napadlo mě a opravdu za chvilku mě v něm začalo cukat a už se ven drala první dávka semene. Následoval obří výstřik na Iviny kozičky a břicho. A další a ještě jeden výstřik i když ne tak mohutný, následoval. Iva mě ale pořád honí a nehodlá přestat. Nakonec jsem ji musel zastavit, jinak by mě ho snad urvala, jak se rozjela. "To už je všechno, já říkal, že to půjde rychle." "Mě to hrozně bavilo, klidně bych tě vyhonila ještě jednou. A příště zkusím to kouření. A ty mě ho za to strčíš aspoň do prdelky, když mě nechceš doopravdy ošukat. Už se těším." "Tak jestli bude nějaké příště, můžeme to takhle zkusit." "Určitě bude příště, a ne abys nějak často mrdal moji mámu, aby na mě taky zbylo."

Tak nevím, jestli jsem si právě nezadělal na pořádnej průser, ale rozhodně se mám na co těšit. A já si nebudu muset tak často honit ptáka sám, když mám teď k dispozici tolik jinejch otvorů a rukou. Jen doufám, že mě na to soused nepřijde, jinak jsem mrtvej.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Speed seznamka - ona hledá tebedalší dívky
Speed seznamka 
Sex po telefonu

Nadržené ženy a dívky z tvého okolí, které chtějí sex a mají zájem se s Tebou seznámit. Brunetky, blondýnky, zrzky, stíhlé i baculky. Rozvedené perverzní maminy i nadržené osmnáctky. Volej a diskrétně si vyber dle svých požadavků tu pravou pro reálné rande! 

Nebo jednoduše zavolej, podej si inzerát a nabídni svůj profil tisícům dívek, které tě pak mohou kontaktovat!

volej
909 555 555
a po vyzvání zadej kód 500

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

U rybníku

  5. 9. 2021bobis

Byl horký letní den a Lenka s Magdou se šly projít k nedalekému rybníku. Tyhle sedmnáctileté spolužačky byly nerozlučné kamarádky a byly pro kdejakou legraci. Rády se s kdekým pošťuchovaly a dělaly svým kamarádům a kamarádkám různé schválnosti. Sice v legraci, ale někdy to také nebylo příjemné.  Většina jejich vrstevníků byla ale podobného ražení, a tak jim to někdy podobným způsobem vraceli. Ale už...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Teen, Grupáč, Šukačky

Karibské intermezzo

  19. 4. 2022jentaknekdo

Na tom sluncem zalitém karibském ostrově jsme trávili třetí výročí svatby. Bylo to tam nádherné – smyslné tropické noci při měsíčním svitu a šplouchání příboje na pobřeží, dny u bazénu a posezení v plážovém baru. Bylo to opojné. Teď jsme byli v naší chatce s cizincem, kterého jsme potkali v baru. Jan, můj manžel, a já jsme se s ním seznámili, když jsme si vychutnávali své rumové nápoje, a připadal...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Prstění, Submisivní, Voyeur, Šukačky

Rodinná záležitost

  21. 11. 2010Janina

Pavel se mi líbil už když jsem chodila na základku a on tehdy maturoval na gymplu. Byl ale dost velký stydlín. Pak se ztratil z dohledu a vrátil se po 5ti letech jako inženýr. Když mne pak občas potkal, pozdravil, ale nic víc a to mne šíleně lákalo. Jaký pak je asi v posteli ? Bylo mi 22 let, sex jsme měla ráda a tenhle stydlín mne opravdu moc lákal. A pak jsme se potkali na taneční zábavě. Ploužili...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Orál, Prstění, Petting

Ne tak ošklivé káčátko

  10. 5. 2022jentaknekdo

Vilemína neboli Vilma, jak jí všichni říkali, se usmívala, když jí rodiče sdělili, že ji na léto posílají na farmu strýce Ondry. Její rodiče byli archeologové a v létě, když zrovna neučili, obvykle odjížděli někam daleko, aby vykopali něco, co Vilma považovala za ‚mrtvé věci‘. A to Vilmu vždycky posílali na farmu strýčka Ondry. Poslední dvě léta však rodiče pracovali doma na svých doktorátech, takže...  celá povídka...
Kategorie: Petting, První sex, Teen, Mix