Erotické povídky

Autor povídky:

Děda

Kategorie:

Další povídky od Děda:

Vloženo: 22. 4. 2024

Úchylka

Už ve svých dvanácti letech jsem si uvědomovala, že jsem asi trochu jiná nebo divná. Nevím, jak bych to měla pojmenovat. Ne, nezjistila jsem, že jsem na holky. Měla jsem asi jiný problém. A protože jsem se cítila dost trapně, neodvážila jsem se na to zeptat kamarádek, natož pak třeba mámy. Já jsem se totiž strašně ráda počůrávala. A ne, že bych nevědomky neudržela čůrání, já to dělala cíleně. Třeba když jsem byla sama doma, tak jsem hrozně moc pila vodu, abych potřebovala na malou a když už to nešlo skoro vydržet, rychle jsem se převlékla do nějakých starších kalhotek a začala do nich pomalu učůrávat. Stoupla jsem si na chodbu před velké zrcadlo a pozorovala, jak se mě vepředu na kalhotkách začíná objevovat mokrej flíček, kterej se pořád zvětšuje. V rozkroku se mě začalo rozlévat krásný teplo a moč mě pomalu stékala po stehnech až na zem. Tam se začala dělat velká louže a já v ní šlapala a nakonec si do ní i sedla a dělalo mě to neskutečný blaho. Potom jsem to ale musela všechno setřít, kalhotky vyprat nebo vyhodit a sebe osprchovat. Ve sprše na mě většinou přišlo čůrání znovu, tak jsem to ze sebe pomalu vypouštěla, proud moči chytala rukama a někdy jsem se i odvážila trochu ochutnat. Bylo to slané a teplé, ale to mě nevadilo. Já si to prostě užívala.

Trochu jsem doufala, že s přibývajícím věkem mě to přejde, ale bylo to spíš naopak. A tak jsem na tom začala pracovat a vymýšlet nové a zajímavější praktiky mé úchylky.

Třeba když jsem zjistila, že moje babička používá pleny pro dospělé, jednu jsem jí tajně sebrala a vyzkoušela ji. Moc jsem nevěřila tomu, že to může fungovat a nikde nic neproteče, ale všechno bylo skvělý a po použití jsem měla oblečení úplně suché. Když jsem si oblékla volnější kalhoty nebo sukni, ani nebylo vidět, že mám něco takového na sobě. A tak jsem si koupila balík plen mojí velikosti, občas si nějakou vzala na sebe a vyrazila mezi lidi. Strašně se mě líbilo, když jsem s někým mluvila, třeba s prodavačem nebo kámošema a přitom začala čůrat do pleny. Nikdo nic nepoznal, ale mě to děsně vzrušovalo. Trochu tahle zábava lezla do peněz, protože pleny nejsou zrovna levné, ale tuhle radost jsem si dopřávala jen výjimečně.

Začala jsem ale vymýšlet jiné věci. Třeba jsem si oblékla volnější sukni, pod kterou jsem si nevzala kalhotky. A pak jsem si na nějakém veřejném místě dřepla jako že něco hledám na zemi a přitom začala čůrat. Kolem chodili lidi a mě to tak vzrušovalo, že jsem si někdy ani nevšimla, jak pode mnou vytéká pramínek moči. Určitě si toho někdo musel všimnout, ale mě to bylo úplně jedno. Párkrát se mě podařilo si při tom sukni trochu počůrat, ale ani to mě nevadilo.

Jindy jsem zase šla na malou někam stranou, ale tajně jsem doufala, že mě u toho někdo přistihne, což se mě i párkrát stalo. To bylo teprve vzrůšo.

Jak léta plynula, postupně jsem si začala zjišťovat všechno o mojí úchylce. Teď už vím, že se tomu říká piss a že se to dá provozovat i ve více lidech. Začala jsem toužit po tom, abych si to vyzkoušela. Jenže kde někoho najít?

Poštěstilo se mě až na jedné firemní akci. Kromě kolegů tam byli pozváni i naši obchodní partneři. Trochu se popilo a zábrany šli stranou. Já se šla ven trochu vyvětrat a přitom si řekla, že se v přírodě i vyčůrám. Vyhrnula jsem si sukýnku, stáhla kalhotky a dřepla si. Když už jsem skoro začala, najednou za sebou slyším kroky a z poza stromů vyšla jedna naše partnerka. Rozepnula si kalhoty a stáhla je najednou i s kalhotkama a vtom si všimla, jak tam sedím a chystám se dělat to samý, na co se připravuje i ona. Vyhrkne jen "Pardon, ale já už to nevydržím" a začala mohutně močit. Tak jsem na nic nečekala a začala jsem taky. Přitom jsem po očku pozorovala paní a všimla si, že i ona pozoruje mě. Když bylo vykonáno, shodly jsme se, že to bylo úžasný a že si to spolu dneska určitě zopakujeme. Zašli jsme na bar a začaly si povídat, dost jsme popíjely a tak jsme se navzájem začaly svěřovat. A zjistila jsem, že Dana ( tak se mě nová známá představila) má podobnou úchylku jako já. Dost mě to potěšilo, už jsem si totiž nepřišla tak divná, když vím, že v tom nejsem sama.

Začaly jsme se s Danou docela pravidelně scházet. Vždycky u některé doma. Nejdřív jsme si jen povídaly a trochu popíjely a po nějaké době, když jsme začínaly pociťovat malou potřebu, jsme se přesunuly do koupelny a tam se navzájem pozorovaly při močení. Po čase jsme zjistily, že nejlepší je pít hodně piva, po tom se trochu odbourají zábrany a hlavně člověk potřebuje hodně a často čůrat. To nám vyhovovalo a tak se z nás začaly stávat milovnice piva. Zároveň jsme vymýšleli čím dál tím větší "čuňárny". Na netu jsme si hledaly různá videa na tohle téma a potom ty věci zkoušely v praxi. Jedna si lehla do vany a druhá na ni z výšky poustěla proud moči, nebo ve sprchovém koutě jsme si navzájem čůraly po rukách a nohách a nakonec jsme se odhodlaly i k tomu, abychom jedna druhé načůraly do pusy. Vždycky nás to tak vzrušilo, že jsme si ty počůraný kundičky navzájem vylízaly a vyprstily, až jsme se obě parádně udělaly.

Takhle jsme si užívaly mnoho měsíců, když jednou Dana pronesla: "Chtělo by to chlapa, nedáme si inzerát?" A tak jsme to zkusily. Napsaly jsme: Dvě kamarádky hledají muže k občasným společným piss hrátkám. Nějakou dobu se nic nedělo, až jednou večer mě volá Dana, že se jí někdo ozval na náš inzerát. Pozvala ho prý na druhý den k sobě domů a určitě mám taky přijít. Sama by to prý nedala.

Druhý den jsem k Daně dorazila trochu dřív, abychom se mohly psychicky připravit na toho pána. Když se ozval zvonek, trochu jsme znervózněly, ale protože už jsme si daly něco na kuráž, tak šla Dana odhodlaně otevřít. Nevěděla jsem, co mám čekat, ale když náš návštěvník vešel do místnosti, zažila jsem totální šok. Ve dveřích totiž stál můj dlouholetý kolega z práce. Okamžitě jsem zrudla jak rak a hanbou bych se nejraději zavrtala do země. Ale zároveň jsem zaregistrovala, že i kolega je notně překvapený a taky pěkně zčervenal. Po počátečním šoku jsme se trochu uklidnili, navzájem se představili a Daně jsme vysvětlili, proč jsme byli oba tak vyděšený, když jsme se poprvé uviděli. Dana se tomu docela smála, což notně uvolnilo atmosféru. K tomu přispělo i to, že jsme si všichni nalili skleničku a tu trapnou chvilku zapili. Potom jsme začali vést nezávazný rozhovor o všem možném a mě najednou Jirka, jak se náš návštěvník jmenoval, připadal jako docela fajn chlap. Přitom v práci jsme se moc nemuseli a vlastně jsme se spolu nikdy moc nebavili. Nakonec se řeč stočila na to, proč jsme se vlastně setkali a začali to probírat aspoň teoreticky. Jirka přiznal, že má přítelkyni, ale ta by na piss hrátky nikdy nepřistoupila, on ale naopak po něčem takovém už dlouho touží. My jsme zase přiznaly, že už něco takového spolu s Danou provozujeme delší dobu a chtěly jsme trochu změnu. Jirka navrhnul, ať mu pro začátek něco předvedeme a že se potom přidá. S tím jsme souhlasily, jen jsem si ještě musela dát skleničku na kuráž, abych se před kolegou tolik nestyděla svléknout. A vlastně já se úplně svlékat nemusím, nechám si pro začátek spodní prádlo. Však sebou mám náhradní, a ne jedno. To už si po předešlých zkušenostech beru automaticky.

Obě jsme se tedy svlékly do prádla a protože už jsme toho všichni dost vypili, potřeba na mě opravdu už nějakou dobu přicházela. Tak jsem neváhala, lehla si na zem, roztáhla nohy a pomalu jsem začala čůrat. Dana okamžitě přiklekla ke mě a ty pročůraný kalhotky mě začala olizovat a přitom si dráždit rukou svůj rozkrok, na kterým se už taky začal dělat mokrej flek. Začala jsem si to užívat, takže mě bylo úplně jedno, že na nás zírá Jirka. Jen jsem si stačila všimnout, jak se mu v rozkroku začíná dělat obrovská boule. Asi už to nemohl vydržet, protože si rychle začal rozepínat rifle. Jedním tahem je ze sebe stáhnul i s trenclema a už před náma stál se vztyčeným čurákem, kterého si lehce dráždil rukou. Vypadal, že se každou chvíli udělá, ale to jsem nechtěla dopustit. Vysmekla jsem se zpod Dany, stáhla si podprsenku a řekla: "Pojď se udělat mezi moje kozy, Dana ti ho podrží." Zůstala jsem sedět, Jirka si přiklekl přede mě a Dana ho chytla za ztopořenýho ptáka. Vsunula ho mezi moje trojky, já si je přimáčkla rukama a začala mu ho pomalu honit. To už Jirka nevydržel, začal se chvět a už z něj lítala mrdka. Měla jsem ji na kozách, na krku i na bradě a začala mě stékat až na kalhotky, které jsem už měla řádně prochcané. "A teď ze mě tu mrdku spláchni svojí močí, ale hezky pomalu, ať si to užiju" poručila jsem Jirkovi. " Moment, já se přidám" vyhrkla Dana, stáhla si promočený kalhotky a stoupla si nad nás čelem k Jirkovi, takže měla kundu ve výšce jeho hlavy. Na nic nečekala a hned začala na Jirku čůrat. Ten se okamžitě přidal, vzal si svůj stále stojící klacek do ruky a začal s ním hýbat na všechny strany tak, aby ze mě to semeno opravdu všechno smyl. Já jsem byla tak vzrušená, že jsem pomalu taky pořád učůrávala do kalhotek, ale protože pode mnou už bylo strašný mokro, tak jsem to ani nevnímala a jen jsem čekala, kdy na mě přijde orgasmus. Dana už taky dočůrala, popadla Jirku za hlavu a vtlačila si ji do rozkroku. Jirka neváhal ani vteřinu a okamžitě ji do ty prochcaný pičky vrazil jazyk a začal ji mohutně vylizovat. Já se mezi tím už stačila přes ty mokrý kalhotky uspokojit rukou a abych jen tak nezahálela, začala jsem ho Jirkovy honit. Akorát totiž dočůral a plně se věnoval Danině kundě. Ta už se nezadržitelně blížila k orgasmu a byl to úplný výbuch. Celá se třásla, kundičku si roztahovala rukama a mohutně ji tlačila na Jirkův jazyk. Toho to tak vzrušilo, že v mé ruce už zase začal stříkat.

Když jsme se všichni trochu vzpamatovali z prožitých orgasmů a rozpletli jsme svoje těla, Dana na mě koukne a řekne: "Vždyť ty jseš už zase celá ulepená od semene, nemáš tam Jirko ještě něco na omytí?" "Něco by tam ještě bylo" povídá Jirka a začne se zase přesouvat nade mě. Dana opět nezaváhá, popadne ho za ptáka a v okamžiku, kdy Jirka začne močit, mě tím proudem omývá jako kdyby kropila hadicí záhonek. A protože toho má Jirka v zásobě ještě dost, tak mě Dana stačí celou od toho semene omýt.

Když je po všem, začne ta méně zábavná část a to je úklid. Nejdřív ze sebe stáhnu úplně mokrý spoďáry a už se vůbec nestydím, že jsem nahá. Vždyť jsem vlastně už byla jediná, kdo měl něco na sobě. Ostatní to ze sebe postupně dávno svlékli, jak Dana podprdu tak Jirka košily. Nazí jsme všechno uklidili a potom se šli všichni pořádně vysprchovat. Dana byla doma, ta neměla s čistým oblečením problém, já si čistý prádlo přinesla a Jirka to ze sebe stačil včas všechno sundat, ale prohlásil, že příště si taky raději donese něco náhradního. "Teda doufám, že nějaký příště bude holky, bylo to totiž neskutečně skvělý." Ujistily jsme ho, že my určitě zas něco podnikneme a protože i my jsme byly nadšený, tak je samozřejmě zván. A může prý vymyslet, co za čuňačinky budeme provádět příště.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Krásná Anetadalší dívky
 
Sex po telefonu

Vzrušují mě prachy. Čím víc u mně utratíš, tím víc a hlasitěji se udělám a tebe taky. Potřebuju si vydělat. Mám ráda všechno hezké a ráda za sebe utrácím. Tak mi prosím tě zavolej, ráda si s tebou zašukám a uděláš dobrý skutek brouku. Jsem náročná a chci pořádnýho a bohatýho chlapáka na perverzní šukání.

Milenkou ti budu na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 30

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Alena

  13. 7. 2014Bobr

„Mám nápad!“,řekl jsem Aleně,když od rána nevynechala jedi-nou příležitost,aby mě mohla pokouřit,nebo alespoň chytit za ču-ráka.Přitom pořád měla jednu ruku mezi nohama a dráždila si tu svoji velkou nádhernou kundu. Mezi masitými velkými pysky povlávaly malé,ve kterých byly zavedené malé,ale silné kroužky,na nichž se houpaly krátké řetízky.Využívali jsme je k různým hrátkám,mimo jiné k tomu,abychom...  celá povídka...
Kategorie: Fisting, Prstění, Mix, Šukačky

Dva ani tři nestačí

  17. 9. 2011Neznámý autor

Když jsem byla mladší, vždycky se mi líbilo, když mi chlap, se kterým jsem to zrovna dělala, vrazil několik prstů pořádně hluboko do kundy a pohyboval s nimi tak rychle, až mě přivedl k orgasmu. Před pár lety, když mi táhlo na pětačtyřicet, jsem objevila kouzlo internetu a vždycky večer jsem se dívala na pornovidea, ve kterých ženy prožívaly totéž, co se líbilo mně. Netrvalo dlouho a narazila jsem...  celá povídka...
Kategorie: Fisting, Mix, Zralé ženy, Piss

Jak jsem přišel o panictví 2

  11. 7. 2015Bobr

Věra a Eva už na mne čekaly. „Kde jsi?“ ptaly se dvojhlasně. Asi se nemohly dočkat. Nic jsem neříkal, abych náhodou neprozradil, že jsem také nadržený a nemohl jsem se dočkat. Holky vběhly dovnitř a Věra mě táhla dozadu, kde byl nenápadný vchod do jejího pokojíčku, jak tomu říkala. Byl tam starý stůl, dvě židle a provizorní postel. Pokojíček osvětlovalo jedno malé okýnko. „To mi udělal bratranec!“...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Teen, Párty, První sex, Šukačky

Znuděná hraběnka

  5. 1. 2014Neznámý autor

Paní hraběnko, proč se dnes tváříte tak smutně, copak byste si ještě přála? ptala se starostlivě Anča, zatímco hraběnce servírovala snídani a stlala jí postel. Hraběnka s otráveným výrazem prohlásila: Když já se tak příšerně nudím… Copak to nevidíš, Ančo? Každý den to stejné, jídlo, vyšívání, procházka parkem či projížďka na koni. To není život pro opravdovou ženu! Potřebovala bych si zase s někým...  celá povídka...
Kategorie: Zralé ženy, Šukačky, Orál, Mix