Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 9. 2. 2024

Příjemné odpoledne

Naďa stoupala po schodišti staršího činžáku a někde v žaludku ji to přájemně lechtalo napětím. Kruci, že ty baráky nemůžou mít výtah, říkala si a funěla jak parní lokomotiva. To se budu muset na mezanínu chvíli zastavit a vydýchat se, ať tam nepřijdu jak maratonec. A ještě k tomu opocená. Vzhledem k tomu, co očekávala za dveřmi bytu své kamarádky, to bylo rozumné. Lea pocházela ze tří dětí, byla nejmladší. Nejstarší byl brácha, ten už měl po střední, ségra chodila o dva roky výš, než ona s Leou. A proto byla v oblasti sexuálního života dospívající mládeže dost vzdělaná. Tedy Lea nebyla žádná rádodajka, ale když přišli bráchovi kamarádi, nějak si nemohla pomoct a obvykle mezi nimi skončila s minimem oblečení, nebo úplně bez oděvu. A starší ségra si obvykle některého vybrala a šupky dupky s ním někam do soukromí. Někdy i se dvěma. To podle nálady a touhy se řádně pomilovat.

Naďa tyto věci Lee dost záviděla. Tedy ne že by nepoznala, jaké je to pomilovat se s klukem. Ale nebylo to moc často a i když nepatřila mezi upejpavé stydlivky, příliš si neužívala. Taky měla bráchu, ale mladšího a jeho kamarádi honili hry na telefonu i počítači a starší středoškolačka byla nějak mimo jejich zorný úhel. Protože byly s Leou kamarádky velmi dobré, nebylo pozvání na neformální setkání problémem. A tak teď supěla do schodů a těšila se, co ji dnes odpoledne čeká.

Představovala si byt plný roztoužených kluků a mladých pánů, kterým padne do náruče. Jenže jediný muž zde byl Lein brácha. Ale zcela akční, protože věděl, proč tahle dívka přišla. Můžeme to nazvat jakkoliv vzletně, poeticky, cudně, ale v podstatě si přišla píchnout. A zřejmě jí bylo dost jedno s kým a s kolika. Ostatně praxi s více milenci zatím neměla a i když se stavěla zkušeně, v podstatě se na tuhle akci zvědavě velice těšila. Mladý člověk roste na úkolech a tohle byla pro dívku jejího věku a zvědavosti výzva jako hrom. Jen se nepodělat a všechno přijmout.

Podle pokynů Ley přišla v sukni, trochu širší a dlouhé do půli stehen, na punčocháče bylo dost teplo a nahoře měla takové lepší triko. „Doufám, že pod tím nemáš kalhotky,“ ptala se Lea. Měla a hledala místo, kde by si je mohla nepozorovaně sundat. „Neblbni a šáhni pod sukni, za chvíli stejně ukážeš víc,“ korigovala její počínání kamarádka. No v podstatě měla pravdu a tak si ji vyhrnula na bocích, zahákla prsty za gumičku kahotek a stáhla je cudně dolů. Být dole bez, pro ni bylo dost neobvyklé a z počátku se cítila tak nějak divně. Ale v rámci toho, že byla sukně dost dlouhá, si rychle zvykla.

„Bejt tebou, tak napřed ukážu kozy,“ radil brácha Ley. „Prej je máš docela slušný.“ Občas si je v koupelnovém zrcadle prohlížela  a byla s nimi docela spokojená. A nehodlala s nimi dělat drahoty. Počítala s tím, že tady dnes budou všichni celé odpoledne svlečení, tekže přetáhla triko přes hlavu a zůstala cudně stát jen v docela sexy podprsence. Však si ji taky na dnešek vybrala. „No nestyď se, kozinec dolů,“ dirigoval ji brácha. Poslechla a její mladistvá ňadra se svůdně zhoupla, vypuštěná na vzduch. Rukou si přetřela otlaky zakšírování a trochu s nimi zatřásla, ať kluk vidí, že není žádná stydlivka. Čekala, že teď půjde o sukni, ale o té se nikdo nemínil. Tak nebyla iniciativní a skrývala alespoň něco ze svých dívčích tajemství.

„Zapíchala by sis ?“ zetal se Lein brácha věcně. „No docela jo,“ odpověděla neméně pragmaticky. Vždyť proč by sem jinak chodila ? „Tak mi ji trochu připrav,“ řekl brácha směrem k mladší ségře. Naďa koukala poněkud divně, protože pojem incest někde ve škole padl a tušila, že by sourozenci spolu nic neměli mít. Ale jak je to s koukáním na sexuální aktivity příbuzných, o tom jim nikdo nic neřekl. Lea si s tím očividně hlavu nelámala, uložila ji na gauč, chytila za lem sukni a přehodila ji vysoko na břicho. Klekla si mezi její zatím jen trochu pootevřená stehna a rukama jí roztáhla nohy, co to šlo. Oběma rukama jí zajela na kundičku a roztáhla stydké pysky, až bylo vidět dovnitř. Sklonila hlavu a zcela suverénně se přisála na její poštěváček. „Háá, háá, háá,“ uniko Nadě z ůst, jako odpověď na intenzívní dráždění. Takovýhle rychlý nástup tedy nečekala.

Brácha zvědavě nahlížel, co se jí v kundičce děje. „Hele, ségra, pusť mne tam,“ nutil si. „Má ji tak krásně růžovou, že bych si docela líznul i já. Lea neváhala a uvolnila mu místo. Jak se Nadě ponořil jazykem do kundičky, vyvolalo to u něj takové příjemné pocity, že si málem zachrochtal. A pinďour tak silně zareagoval, že to bylo na protržení boxerek. Naďa se zavřenýma očima do sebe čerpala nastupující překrásné pocity a snažila se roztáhnout nohy ještě víc, ať si kluk může, kam chce. Chtěl a nejen jazykem. Vytáhl se nahoru, nastavil příro před otvor v kundičce a ztlačil. Byla mokrá tak akorát, že tam neplaval, ale krásně vklouzl až na dno.

Málem už jí bylo dobře, když tu mu zazvonil telefon. „Už je to tady,“ odtušil a poslal polosvlečenou Leu otevřít dveře bytu. Přišli dva, taky už nějaký rok po maturitě a zvědavě koukali, jak se tady ta nová chystá udělat. No odpinkla se pěkně. Ani by to od takového mláděte nečekali. Je to docela sympatický kousek a vypadá to, že nedělá drahoty. Nejhorší bylo, když někdo přivedl nějakou přítelkyni a tři čtvrtiny odpoledne se jí snažili zbavit oblečení. Někdy dokonce neúspěšně. Tahle má nohy ochotně od sebe a snad nebude dělat problémy, když se tam bude chtít někdo z nich vystřídat. 

Naďa se vydýchávala z prožitého orgazmu. Moc si toho se svými řídkými milenci zatím neužila. Tedy ne že by se jí to nelíbilo. Ale k vrcholu nedošla nikdy. Tady to bylo poprvé a doufala, že dnes odpoledne ne naposledy. A ochotně tady ležela před třemi kluky s roztaženýma nohama, snad i kundičkou a připadala si ohromně dospěle. Představovala si, že takhle nějak to asi všichni lidi dělají. 

Oba kluci, kteří před chvílí přišli, už byli mezi tím nahatí a jejich pinďoury výhrůžně trčely vpřed. Nemohla se na ně vynadívat. Tak tihle jí budou za chvíli dělat blaho. Nemýlila se. Před chvílí uspokojená kundička přijala dalšího utěšitele a Naďa zase cítila ty dráždivé pocity. Poprvé v životě měla druhého kluka hned po tom prvním, když ještě v pičce cítila předchozí orgazmus. Vůbec to nebyl špatný pocit a doufala, že další vrchol bude za chvíli.  Nebylo tomu tak. Kluk sice řádil s tvrdým, jako když jde o život, ale bylo to dnes poprvé a tak jí zasemenil bříško ve chvíli, kdy už na obzoru cítila  orgazmus a najdnou odpadl. Byla z toho frustrovaná a popoháněla toho druhého, aby rychle naharadil kolegu. Ten nepotřeboval písemnou žádost, narychtoval se mezi její nohy s pootevřenou kundičkou a jen se nestačil divit, když ho chytla za pinďoura a začala si ho rozdivočeně cpát dovnitř. Druhý borec ji přivedl během chvíle na vrchol a ukázněně počkal, až se z toho vydýchá. Pak ještě párkrát zasunul a byl taky. Semeno jí odtékalo z přeplněného břicha a ofkapávalo na gauč. Jetě že tam Lea dala fikaně osušku.

Naďa byla vrcholně spokojená. Se třema klukama si přišla dvakrát na své a usoudila,  že by mohla jít domů. Omyl. Pánové nehodlali novou hračku jen tak pustit, zvlášť když viděli, jak je z jejich počínání rozdováděná. Lea jí poutírala zbytky stékajícího semene a kluci pochopili, že je hřiště zase připraveno. Čerstvě vyprázdněná varlata už je tak honem nepopoháněla k další kopulaci a začali si vymýšlet. Zkoumali její kundičku zevnitř i z venku, k čemuž využívali docela roztažený otvůrek. Pro dívku to bylo zase takové vzrušující, protože moc nezažila milování, při kterém by byl na něco podobného čas. Její dosavadní milenci se honem oblékali a spchali někam domů a její rozpoložení, ve kterém by potřebovala nějakou milostnou dohru, jim bylo fuk. Tady to  nebyly žádné něžné a mazlivé doteky, spíš tvrdé nájezdy do těch nejzajímavějších míst. Ale i to mělo něco do sebe a dělalo jí to dobře.

Samozřejmě nemohli vynechat na roztaženém zadečku druhou dírku. Naďa se otevřeně přiznala, že tam se o ni ještě nikdo nepokoušel a že by jí to stačilo zepředu. Lei brácha jí vysvětlil, že sice si bude muset chvíli zvykat, ale že i tenhle otvor může dívce přinést nějaké vzrušení. Ale žádný učený s nebe nespadl a chce to trénovat. A že jí půjčí anální kolík. Nejprve chtěla odmítnout, ale pak jí došlo, že když se nechá v těchhle místech ucpat něčím umělým, nebudou se jí tam moct kluci dostat jinak, ani pinďourem ani prsty. Byla to dřina, protože s tímhle opravdu neměla žádnou zkušenost. Ale snažila se držet a vycházet tlaku na konečníku vstříc. Pak to najednou zabolelo a promazaný umělý špunt byl v ní. Nechali ji chvíli odpočnout, jen tak opatrně s ním zkusili zakroutit, docela to šlo. Po překonání svěrače už bylo najednou místa dost. Tedy ne moc, ale kolík se protáčel kolem dokola a ona se snažila postřehnout něco z toho, jak by to mohlo být příjemné. Čekala něco jako dráždění kundičky. Ale bylo to úplně jiné a ze začátku takové divné, nic moc.

Daleko zajímavější to bylo, když do ní jeden z kluků znovu pronikl. Tvrdý kolík v zadečku příjemně tlačil proti pinďourovi v pičce a ona pochopila, že se dostala do nějaké další úrovně, jako při hře na počítači. Jen jí scházelo trochu něžnosti na jejích ňadrech. Neostýchala se a začala si je hladit a mačkat sama. Přece si o to nebude říkat, když je to nenapadne. Jeho druhé číslo trvalo o dost dýl, než první a tak si přišla na svoje znovu hned s prvním milencem. Lea se zatím věnovala tomu druhému. Jeho příro měla zasunuté hluboko v ústech a sála jak nemluvně. ! „Abys neřekal, že ti nepomůžu,“ promluvila směrem k Nadě, když ho na chvíli vytáhla, „tak ti budu dělat rozkuřovačku a ty si můžeš jen užívat.“ Nevadilo jí to a klukům pinďour v dívčí něžné tlamičce už vůbec ne.

Brácha si všiml, že sestra obětavě pomáhá kamarádce. Zřejmě se jí cucání klacku líbilo, ale takhle by asi k blahu nepřišla. Zasunul jí proto dva prsty do kundičky a začal ji s nimi souložit. Reagovala téměř okamžitě. Ostatně takhle kdysi s bráchou začínali sboje hrátky. Nejdřív jedním prstem, když ji s kamarády odpanil, tak dvěma i třema, jak měla náladu. A zatraceně dobře věděl, co a jak jí způsobuje  blaho. Tak byla za chvilku na pokraji svého orgazmu. Pustila kamarádův pyj z úst a věnovala se cele svému vyvrcholení. Takhle kdysi, za časů starých kachlových kamen a širokých komínů, kvílela meluzína. Možná a trochu potišeji. Protože Lea neměla důvod se nějak tlumit a omezovat. Svírala mu rozdováděnou kndičkou prsty, že měl strach, aby mu je neucvakla.

Mezi tím končil dalším výstřikem na bříško Nadi kluk, který ji souložil. Brácha si uvědomil, že vlastně on je jediný, kdo si ještě dnes nepřišel na svoje. Než se Naďa nadála, byl narychtovaný mezi jejími stehny a cpal se dovnitř. Nebylo to příliš náročné, protože pochva byla rozjetá a tím pádem roztažená a bez velké námahy byl až na dně. Po pár tazích si poručil, by se postavila na všechny čtaři a nabídla se od zadu. Opět zasunul a kochal se pohledem, jak jí v zadečku cvičí anální kolík. Opatrně ho vzal do prstů a mírně povytáhl. Moc to nešlo a tak musel přidat. Naďa opět čekala bolest, jako při zastrčení, ale vůbec ho nechtěl vyndat ven. Jen mírně podráždit klacek přes tenkou přepážku, což se mu podařilo a mělo to příznivý vliv nejen na jeho pocity, ale i na dívku. Po malé chvilce by jí nevadilo ani větší povytažení a kousek příjemné bolesti.

„Já už bych to chtěla zkusit, když mi lezeš do prdýlky,“ požádal ho. To nebylo třeba opakovat dvakrát. Zabral za lem kolíku pořádně a už byl venku. Hrůza !!! Málem se u toho podělala, protože asi měla dost plné tlusté střevo a za kolíkem chtěl ven i jeho další obsah. Udržela to jen tak tak. Ale neměla čas to moc rozebírat, protože na prdýlce ucítila prst s něčm mazlavým, který jí začal pronikat dovnitř. Šlo to o poznání líp, než když jí tam cpali kolík. Přece jen už bylo trochu poroztaženo. A když přesadil z prstu na péro, vklouzlo dovnitř sice ne úplně, ale dost snadno.

„Pánové, pánové, já vám tady dělám pomyšlení a připravuji Naďu z obou stran a vy se věnujete té druhé !“ napomínal kumpány brácha. Ti zatím zdařile útočili na pusinku a kundičku Ley. Ten co byl s totálně tvrdým v ústech, se rychle utrhl a když uviděl zpřístupněnou kundičku Nadi, chutě se do ní zabořil. Dívce se protáčely panenky a ježily vlasy na hlavě, protože něco takového doposud nezažila. K orgazmu spěla mílovými kroky a pak se země opravdu zachvěla. Tedy ne doopravdy, ale pocitově, protože tohle bylo něco. Právě pochopila, proč to holky chtějí z obou stran, i když to z počátku nebývá moc příjemné. Ono ale ostatně první milování taky nen nic moc, jen se to nespraví takhle rychle. Recitovat zamilované básně s vyznáním může být pěkné. Ale soulož do obou otvůrků, to je něco !

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Zvrácená Terezadalší dívky
 
Sex po telefonu

Miluju v sexu všechno perverzní a vymykající se běžným zvyklostem. Budu ráda, když se se mnou podělíš o svoje nejúchylnejší a nejperverznější představy a společně je zrealizujeme. Chci zkusit všechno!

Rozdáme si to na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT TEREZA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Nejhorší zážitek

  7. 9. 2009Boban

Bylo mi skoro 14 let, když si máma přivedla přítele Bořka. Sice byl od mámy o 15 let starší, ale udělal z mámy zase šťastnou a smějící se ženskou a i já na tom nebyl špatně. Dostával jsem slušné kapesné, o kterém se mi mohlo do té doby pouze zdát. Víc než rok jsme žili spokojeně, jezdili jsme na výlety, byli jsme na krásné dovolené u moře a najednou se u našeho bytu objevila „ONA“. Jmenovala se Lena...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Teen, První sex, Zralé ženy, Extrémy

Jak jsem si hrál se svou přítelkyní

  1. 11. 2018Neznámý autor

Rozhodl jsem si, že si pro jednou tu svojí kočku zase svážu k posteli a pěkně si s ní pohraju. Miluju, když se na ní podívám a vidím, jak je bezmocná a vzrušená, ale prostě nic nezmůže. Zrovna je ve sprše a to se mi hodí, jelikož s tak můžu v klidu připravit. Neztrácel jsem čas a zaběhl jsem do skříně pro hračky. Vzal jsem lano, gumový roubíček, šátek na zavázání očí, skřipce na bradavky s řetízkem...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Submisivní, Orál

Schody do nebe

  16. 9. 2007A.D.Lajda

             Honil jsi mě po pokoji jako lačnej vlk a cítil jsi neskutečný vzrušení z tý praštěný honičky. Začínal jsi být čím dál nedočkavější, hlavou Ti projížděly sprostý představy, a Tvoje srdce tlouklo jako o závod. Sžíral Tě totiž sexuální hlad. Neskutečnej sexuální hlad. A navíc (!), odjakživa Tě fascinovalo to prostředí - prostorný podkrovní dvoupatrový pokoj s bílou zdí, lemovaný dřevěnými...  celá povídka...
Kategorie: mix, Mix, Šukačky, Orál, Anál

Služba v bezpečnostní agentuře

  25. 11. 2009Kuba

Návrat z vojny pro mne byl dost stresující. Vyučený zámečník bez praxe neměl nikde šanci a tak po několikaměsíčním putování na Úřad práce a běhání po různých firmách jsem ač nerad zakotvil v jedné bezpečnostní agentuře. Ze začátku jsem byl jako „střídač“, což nebylo nic moc, ale později mne šéf přidělil do skupiny, která hlídala jedno ministerstvo. Docela mně udivilo, když jsem na své první noční zjistil,...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Zralé ženy, Orál, Prstění, Grupáč