Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 3. 11. 2023

Raději o jednu víc

Alkoholiků  bylo v Pepově rodu tolik, že se je nikdo ano nepokoušel spočítat. On sám patřil k těm mírnějším a slušnějším, protože nejdřív ho hlídala maminka a tam, kde tušila špiritus, ho nepouštěla. Protože by asi nevydržel a dal si do čenichu. Ostatně, kdo z nás si občas skleničku nedá. Jenže správný špiritusák pije, dokud je co a pak dělá vše pro to, aby někde sehnal něco, čím by se dalo pokračovat, dokud po okolí nenadělá pořádnou ostudu a pak neupadne do opileckého spánku. Pepa to o sobě věděl a kousek po střední škole už se snažil kočírovat svoje alkoholové eskapády sám. Dost často se mu to dařilo. Ale občas do toho spadl, že by mu i věčně nalití bezdomovci mohli závidět. Jako spouštění mohl sloužit i jeden malý panáček. Jak ho vypil, už byl v tom.

Když se oženil, pochopila jeho novomanželka Dana, že s ním asi nebudou krásné večery u skleničky vína, protože po dvou deci by rozhodně nebyl schopen přestat. A po pár opileckých výstřelcích raději dbala na to, aby nebylo co pít a když někam šli, tak ho držela skoro na opratích, jak bujné oře zapřažené do kočáru. Stejně tak toho večera, kdy zašli pogratulovat manželce jednoho ze spolupracovníků k jmeninám. Pepa se chopil skleničky s limonádou a už ji nepustil. Jenže nejlepší jsou vždy nejlepší kamarádi. A dva zlomyslníci, kteří byli na párty singl, jeden proto, že byl už nějaký čas rozvedený a druhého manželka ležela doma s nachlazením, začali vymýšlet. Sice jim nehrozilo, že by si dnes něco neužili, protože v kolektivu byla i Blanka, sestra oslavenkyně, rovněž šťastně rozvedená, samoživitelka a příznivkyně nevázaného sexu, pokud bylo s kým. Ale proč se nepobavit na úkor kamaráda, jakkoliv to byla zábava dosti pochybná až trapná. 

Jen se Pepa otočil, přibyl mu ve skelničce pomerančové limonády panák vodky. Samozřejmě si toho nevšiml a mocně z ní upil. Ne že by příměs zjistil podle čichu, ale v podstatě mu nápoj chutnal o dost líp a tak si nahnul znovu. Kdepak je originál láhev, aby si mohl dolít ? Kamarád Slávek byl s dalším utajeným panákem vodky opět připraven a tak si ani Pepa nestačil všimnout rozdílné chuti. Jenže s mocnou dávkou alkoholu padlo jeho předsevzetí zůstat střízlivý a začal trapný kolotoč, kdy jak uviděl skleničku, už byla v něm. Jedno komu patřila. A za pár desítek minut už spal na stole uprostřed ostatních slavících a jeho žena Dana se nestačila divit, jak se do tohoto stavu dostal.

Přepadl ji vztek. Tak on se jí tady takhle ožere ? „Honem mi dejte taky něco, nebo mně z toho blbouna trefí,“ rozčilovala se a statečně vyprazdňovala jednu podanou skleničku za druhou. Doposud se snažila držet abstinenci s manželem. Netrvalo dlouho a moc se od něj neodlišovala, snad jen tím, že nespala. Hostitelům bylo jasné, že zábava skončila a bude potřeba nějak dopravit oba manžele domů. Samozřejmě se toho ujali oba největší podšívkové, co si říkali nejlepší kamarádi, Slávek s Jirkou. Jenže Pepa byl těžký jak žok a když ho vzali mezi sebe, nezbývala jim kapacita na Danu. Ta na tom byla o trochu líp. Potřebovala jen řádnou oporu, která by ji směrovala k domovu. Toho se ujala ochotně Blanka a zatím co si ostatní oddechli, že trapnosti totálních opilců skončily a začali se opět bavit, pětice vyrazila na cestu.

Naštěstí to nebylo daleko a tak Blanka zalovila v kabelce Dany, našla klíče, jakž takž se nacpali všichni do výtahu a začali hospodařit v jejich bytě. Pepa byl na šrot a tak ho uložili v kuchyni na menší gauč. Bylo tam lino a kdyby se poblinkal, půjde to dobře uklidit. Jen se zavrtěl a spal dál. Oba pánové měli něco za lubem, jen nevěděli, jestli jim bude Blanka ochotná pomoct. Co takhle svlíknout Daně oblečení a uložit ji v ložnici do manželské postele ? To by bylo pokoukáníčko ! Ony ty holky v šestadvaceti nevypadají obvykle nijak špatně a její postava rozhodně vzbuzovala u pánů spoustu nejbujnějších představ.  I oblečená. Blanka byla pro každou špatnost a ochotně se ujala role komorné. Tenisky opravdu dolů chtěly a kalhoty byly logickým pokračováním. Přidržovat jí kalhotky na předepsaném místě ovšem bylo dost složité a tak je nechala stáhnout spolu s velkými kalhotami. Pánům šly oči šejdrem. Krásná pička, skoro vyholená, jen  pokračovala tenkou čárkou chloupků na podbřišku. Do té by se to … 

Když Blanka viděla ty nadržené pohledy, rozhodla se okamžitě napětí stupňovat. Posadila Danu a začala jí stahovat halenku přes hlavu. Odhalení docela slušných ňader, krytých krajkovou podprsenkou, s oběma zacvičilo a Slávek se rozhodl jí ten poslední kousek oblečení bleskově rozepnout a odstranit. Prsa byla tak pevná a vysportovaná, že snad ani o něco nepoklesla a dál držela ve stejné výši. Asi nadrženější Slávek jí je hned zmáčkl v dlaních a ocenil jejich hebkost i tuhost. Jirkovi bylo hloupé, aby Blanka jen koukala, jak se kamarád sápe mladé paní po poprsí a přitáhl si ji k sobě blíž. Ta sice tak rychlý zájem nečekala, spíš předpokládala, že nechá oba užít na skoro bezvládné známé a pak si přijde na svoje ona. Ale proč ne ? Když má Jirka zájem, ona proti nebude. 

Slávek spěchal a než se oba další aktéři stačili rozhlédnout, byl v Daně. Její bezvládnost ho vzrušovala spíš psychicky, opilecky povolené tělo nemohlo být to pravé ono. Ale během chvilky jeho holý zadek kmital mezi roztaženými stehny a snažil se odevzdat obsah svých tuhých kulek do její vagíny. Když žena nijak výrazně nereagovala, uvažoval, že by zkusil nějakou perverznější polohu. Ale pak usoudil, že v jejím stavu asi s experimenty moc neuspěje. A tak se stoupajícím vzrušením pokračoval ve svém díle, až se vypjal a za hlasitého vzdychání se začal vyprazdňovat do teplého a kluzkého otvoru. Jirka s Blankou si toho ani nevšimli, protože se věnovali svému požitku a zatím co on se snažil zasouvat co nejhlouběji, ona přirážela, aby byl průnik do kundičky co nejhlubší. A protože byli oba tak trochu sexuálně vyhladovělí, chutnali si navzájem ohromně. 

Když se po chvíli odtrhli, protože už bylo vycákáno a i trochu pokleslo, konečně byl čas se rozhlédnout, co se děje v okolí. Slávek odpočíval v posouložovém šoku, funěl, jako kdyby ho měl každou chvilku trefit šlak, Dana ležela na zádech s roztaženými stehny, jak ji opustil před chvílí a v otvoru kundičky bylo vidět trochu bílého semene. Polosvlečená Blanka sáhla po telefonu a začala si scénu fotit. Sice netušila proč, ale vše se může někdy hodit. Pánům to nevadilo a Dana spala hlubokým spánkem opilce. Jenže oba muži neměli dost a během krátké chvíle se začali sápat po půvabech Blanky. Přece jen holka při vědomí je o dost zábavnější, než spící skoro mrtvola. „Hele, Blani, mohli bychom taky odzadu ?“ zeptal se nenápadně Jirka. „No jako na pejska, to jo. Ale do zadku – no to moc nemusím. Ale vydržela bych to, když budete trochu ohleduplní. Ony dva klacky jsou dva klacky, zvlášť když jsou pořádně tuhé. Ale něco najděte, ať se můžu promazat.“ 

Krémů bylo na poličce v koupelně habakuk, Indulona nikdy nezklame. A tak si před oběma muži začala natírat a masírovat zadní dírku, až byla úplně vláčná. Ty ten pohled očividně vzrušoval, protože jejich pinďoury začaly opět hrdě vzhlížet k nebesům. A vždy roztoužená, protože sexuálně zanedbávaná Blanka, se nejprve nechala projet s vystrčeným zadkem a pak ochotně nasedla na menší a tenčí příro Slávka. Nedělala to poprvé a tak během chvilky do ní zajížděl, jako kdyby tam patřil odjakživa. Když si zvykla, roztáhla kundičku a Jirka svůj větší klacek zabořil zepředu. Neubránila se silnému požitkářskému vzdechu, protože takhle krásně plná už nějaký čas nebyla. Ona ta dvě péra proti sobě skoro bolela, ale bylo to něco mezi maximálním vzrušením a silným tlakem, vše v koncovce způsobovalo neskutečné blaho. A co páni domácí ? Pepa chrněl v kuchyni jako doga a Dana vystavovala vytékající sperma z kundičky na druhé půlce postele.

Návrat do kolektivu slavících byl kouzelný, protože z Blanky čišelo její uspokojení a ostatní ženské si ho  samozřejmě všimly a záviděly. Ovšem i další průběh oslavy byl poměrně regulérně důstojný a k žádným extra intimnostem nedocházelo. 

U obou opilců byl napínavý až druhý den. Pepa byl na příšernou kocovinu zvyklý z předešlých eskapád a šlo jen o to, ho udržet od nějakého spravováka, který by ho uvrhl zpět do alkoholického běsnění. Dana trpěla jak  pes, protože na kocovinu nebyla zvyklá a že ji tentokrát měla ! Sobotu nějak přetrpěli a v neděli už šla situace nahoru. Jen Daně vrtalo v hlavě, jak se dostala domů, jak se uložila nahá do postele a jestli ta ulepená pička je důsledkem nenadálé opilecké sexuální aktivity manžela. Nenápadně zkusila dotaz na oslavenkyni a ta jí po pravdě řekla, že by se měla ptát spíš její sestry Blanky, protože s ní pomáhala chlapům domů. Zkusila se optat telefonem, ale druhá strana byla málo komunikativní a tajemná, jak hrad v Karpatech. Jestli se chce něco dovědět, tak ať se staví na kafe. Dana byla napjatá jak kšandy a tak se objednala hned na čtvrtek. Netušila žádnou zradu. Blanka je doma sama a nudí se, tak si chce poklábosit. Snad se nebude muset červenat z toho, co se dozví. 

Jenže Blanka sama doma nebyla, na návštěvě byli i dva další z kamarádů, Jirka a Slávek. Dana pořád nevěděla, jak začít s otázkami a když jen tak zlehka brnkla o téma, dověděla se, že vlastně o nic moc nešlo, vše bylo velmi příjemné a bezprostřední, chovala se velmi přirozeně a ostatně, je to všechno mezi kamarády. Vnutili do ní dvě deci a aby nemusela dělat otočenou, tak to vypila, jakkoliv ještě od minulého týdne neměla na alkohol ani nejmenší chuť. Když vyprazdňovala třetí skleničku a měla v sobě kolem půl litru vína, pustili jí video. Prasáci ! Nějaké porno ! Co si vlastně myslí ? Jenže pak zaostřila svůj už mírně přiopilý zrak a nestačila se divit. Ta nahatá a pořádně roztažená žena byla ona sama, z mezinoží jí vytékal bílý pramínek spermatu a Slávek jí mačkal prsa, až byla celá zarudlá. V dalším záběru měla jeho příro v puse a labužnicky je cucala, Jirka jí lovil v spermatem promazané kundičce, na chvíli dokonce i otevřela oči. Nebylo zřejmé, jestli jejich rychlé opětovné zavření bylo důsledkem jejího vzrušení nebo pekelného soustředění na činnost. Jen přítomní věděli, že se vrátila do opileckého spánku.

Byla červená až na zadku. Milovala se ráda, ale takhle se viděla poprvé. Navíc na ni koukali přítomní asi nejen dnes, ale i před týdnem. Její stud nebyl ani trochu hraný a ani trochu malý. A co ti chlapi ? S Pepou nebylo soužití jednoduché, ale od té doby, co spolu začali chodit a pak se vzali, mu nezanášela. Tudíž na okukování jinými lidmi nebyla vůbec zvyklá. Tedy ne že by se musela za své půvaby stydět. Ale věrná žena je věrná žena a když jí muž v posteli vyhovuje, nepotřebuje lovit jinde. A najednou tam ležela roztažená jak coura z E 55, někdo se asi do ní musel udělat, protože to bílé určitě nebyla zakysaná smetana a ze své nahoty neskrývala vůbec nic.

„No hele Dano, užili jsme si to před týdnem ohromně. Ale bylo toho málo a ještě jsi byla při smyslech jen tak tak. Docela se nám to s tebou líbilo a nebyli bychom proti si to trochu zopakovat,“začal Slávek. Červeň v jejích tvářích ztmavla. „A nestačilo by vám to s Blankou ?“ snažila se nějak smlouvat a přehrát sex na dívku, známou svou příchylností a věčnou nenasytností. „Tak to jsi tento týden dost vedle. Se mnou ještě nejmíň tři dny nebude moc legrace,“ zchladila ji dotyčná. „Neboj, nikdo se nic nedozví a je lepší se pomilovat o jednou víc, než o jednou míň,“ vemlouval se Jirka. „A před týdnem jsi se vůbec netvářila na naše pozornosti odmítavě. Spíš jsi divočila, že jsme z tebe byli unesení.“ Kecal, protože ve své bezvládnosti toho rozhodně nemohla moc nadělat. Ale o tom ona neměla tušení a nezbývalo než brát v potaz, co jí povídali. 

Slávek si k ní přisedl blíž a dal jí ruku kolem ramen. „Tak se netvař a buď hodná holka. My ti za to slíbíme, že všechno z telefonu vymažeme, aby se něco z toho nemohlo někde objevit ani náhodou. Hlavně před Pepou.“ Ještě to tak, lekla se Dana a polilo ji horko o to větší. Uvědomila si, že trojice na ni má docela neoddiskutovatelný vyděračský materiál. Co s tím ? Blanka má zřejmě krámy, ona je zcela použitelná a chlapi nadržení. Ždímala svoji paměť, ale nějaké pocity z akce před týdnem si ne a ne vybavit. Že by musela podržet ? Kdysi v mládí to  párkrát zažila, když kluci z party potřebovali uvolnit sexuální napětí a bez jakéhokoliv citu se svlíkla a roztáhla jim nohy. Ale to už je pěkných pár let a od té doby už dávno jenom regulérně Pepa. Ovšem po tom, aby se něco dozvěděl, opravdu netoužila. 

Jiné řešení, než vyhovět, ji nenapadalo. Tedy ne že by ji to nějak lákalo, ale co s tím ? A tak jí nezbylo, než strpět Slávkovu ruku za výstřihem halenky a jeho ufuněná ústa na svých. Zavřela oči, aby se na své ponížení nemusela dívat. Pomohlo to. Anonymní jazyk, který páčil její rty od sebe, se dal snést líp, než kdyby u toho viděla uchvatitelův obličej. Docela se to dalo vydržet. No co, pusa jako pusa. A mačkání prsu bylo příjemné, jako obvykle, zvlášť když se věnoval bradavce a prsnímu dvorci. Za chvíli šla halenka přes hlavu do háje, někdo jí hmátl za záda na zapínání podprsenky a měla ňadra ven. „Počkej, já tě trochu připravím,“ řekla najednou Blanka a odstrčila Slávka. No to byl šok. S holkama nějak neměla moc zkušeností a když se jí přisála na ústa, nevěděla, jak se s tím srovnat. Jenže na dlouhé rozmýšlená nebyl čas. Kolegyně jí zpracovávala obě prsa a sjela ústy na bradavky, zatím už řádně ztvrdlé. Tlakem ji položila na záda a když se chtěla Dana podvědomě bránit, chytil ji Slávek za ruce a přidržel za hlavou. Tak se mohla Blanka dostat pod její pas, rozepnout kalhoty a citlivě je stáhnout, aby zůstaly kalhotky pořád na svém místě. Jirka toužil taky něco užít a tak kalhotky odhrnul na stranu a odhalil kundičku, do které ihned zabořil své prsty. 

Dana z jejich aktivit byla skoro zdivočelá. Tolik rukou na sobě nestačila ani registrovat a všechny se dostávaly někam, kde jí způsobovaly nějaké blahé pocity. Na nějaký odpor neměla čas a v podstatě se jí reakce jejího těla začala zdát docela příjemná. Blanka postupně uvolnila prostor pánům a ti se na nový objekt možného vyžití třásli, jak děťátko na nočník. Užili si všichni tři a Blanka v podstatě taky, protože šoustačka v přímém přenosu ji vzrušovala k omdlení. Jen po skončení dovádění a několika orgazmech na všech stranách, byli v podvečer všichni tak zemdleni, že nějaké mazání v počítači a mobilu je ani nenapadlo a pánové i dáma se snažili nějak zcivilizovat, aby někteří z nich mohli předstoupit před své zákonité polovičky. Dana si na týden starý záznam vzpomněla až cestou domů a nijak to neřešila. No co. Tak se s nimi pomiluje třeba ještě jednou. Ono to nakonec vůbec nebylo špatné. 

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Markéta a její prasárničkydalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem Markéta a mám ráda různé prasárničky. Budu Ti vyprávět o mé růžové kundičce i jak si to dělám. Uslyšíš mé výkřiky při orgasmu, budu sténat, vzdychat vzrušením a hned Tě udělám.

Těším se na tebe na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARKETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Moje sestra

  27. 2. 2009Erotoman

Již pár dní se mi v noci zdají divoké sny, a ráno se probouzím s vlhkem v rozkroku. na prostěradle je podivná skvrna, zkoumám co seto stalo rukou si prohlížím přirození, je citlivé na každý dotek, přetahuji kůžičku tvrdne mi, párkrát to udělám je to příjemné, stisknu rukou trochu víc pohyby ruky po mém přirození se najednou zrychlují ze špičky mi vystřikuje nějaká tekutina, je to stejně lepkavé jako...  celá povídka...
Kategorie: incest, Incest, Orál, Anál, Šukačky, Teen, Extrémy

Dámské šatny

  2. 12. 2017Bobr

Když jsem se vyučil, byl jsem přidělen jako údržbář do jednoho podniku, kde byly zaměstnány – skoro výhradně - ženy. Jednou, když už jsem byl převlečený a chystal se k odchodu, přiběhla mistrová, zabalená jenom v osušce. „Prosím, pojďte nám pomoct! Neodtéká nám voda ve sprchách!“ zaječela. „No dobře, co mám s vámi dělat! To je pořád něco!“ převléknul jsem se zpátky do montérek a vzal brašnu s nářadím. „No,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Orál, Extrémy

Nadvláda mužů

  2. 11. 2021jentaknekdo

Když mi bylo jedenáct, začala mi menstruace. Otci se ulevilo, protože to bylo dobré znamení, že se mi rychle vyvine plnoštíhlá postava – muži mají rádi ženy s velkými prsy a co nejmladší, což je v dnešní době těžká kombinace. Můj rodokmen byl také dobrý a otcova třetí žena Halima, která mě porodila, byla obzvlášť urostlá. Bylo tedy dost pravděpodobné, že by mě za pár let mohl prodat za docela slušnou...  celá povídka...
Kategorie: Extrémy, Otrokyně, Prstění, Spanking, Teen

Vojenská prohlídka 1

  21. 1. 2016Radekk3

V třeťáku na výšce jsem se přihlásil na mezifakultní terénní kurz geologie. Představoval jsme si týden zašívárny za 5 kreditů a dál to moc neřešil. Asi 4 dny před odjezdem byla organizační schůzka, kde mi nějaký major důrazně připomněl, že jsem jako jediný neodevzdal doklad o zdravotní prohlídce u vojenského lékaře. Všechny gumy byly samozřejmě vzorné. Prohlídku jsem neměl jen já a jedna vojanda,...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Mix, Piss