Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 27. 6. 2024

Dej a bude ti dáno

Jarda se cítil dost mizerně. Jednak byl unavený po celotýdenní zabíračce v zaměstnání a druhak na něj asi lezla nějaká choroba. Tenhle výlet na hory mu byl čert dlužen. Ale nechtěl kazit zábavu rodině a hlavně dětem, které se na lyžování o víkendu velmi těšily. Manželce Magdě by to nějak vysvětlil, ale když si představil zklamání syna a dcery, že místo zachumelených svahů, upravených sjezdovek a houfu kamarádů zůstanou sedět v jejich sídlištním městském bytě, neměl to srdce a i když se mu chtělo velmi málo, ba téměř vůbec, vzmužil se a jel. V pátek večer sice stávkoval a šel si brzy lehnout, ovšem v sobotu ráno nazul lyžáky a jel s rodinkou na sjezdovku.

Dojem o poněkud lepším zdravotním stavu se po dvou jízdách rychle rozplynul, potil se jak dveře od chlíva a zadýchával se jak parní lokomotiva v nedávné minulosti. Počkal, až se objevila jeho drahá a sdělil jí, že si mizí lehnout, nebo umře. Děti nechal být, protože dvanáctiletá slečna pilně předváděla svou novou kombinézu   s vyšponovanou prdýlkou houfu vrstevníků a desetiletý syn se snažil s těmi o fous mladšími najít ty nejnáročnější terény na modré sjezdovce. Párkrát se odpíchl s kopce, v kuchyni si vysomroval džbán čaje a ubíral se na  pokoj do hajan s jakýmsi časopisem.

Magda si párkrát sjela kopec, nenápadně překontrolovala, co dělá mládež a vůbec se nevzpírala, když ji další rekreanti z jejich penzionu zvali do bufáče na grog. Byli stará parta, která sem jezdila už v dobách, kdy tady měli podnikovou chatu, za občasnou brigádu na údržbě a dostavbách měli přednostní právo pobytu. A stejně jako s nimi, si už léta tykala i s majitelem tohohle nóbl podniku, sbitého nejspíš z bedýnek od syrečků a s lavicemi z kmínků, jejichž suky tlačily do pozadí. Nikdo tady tím pádem nevydržel sedět moc dlouho a spotřeba se přiměřeně rychle točila. Takže s mírnými otlaky už byla zase za chvíli na svahu a za další chvíli opět v bufáči na druhém grogu.

Po obědě vyrazili na svah skoro okamžitě, tátu nechali na pokoji v brlohu, mírně opoceného a nevoňavého a vydrželi jezdit až do čtyřech, kdy vleky zavíraly. Místo nich vyjela rolba, upravující terén a dohrnující další dávku sněhu z kopce, nastříkaného od sněhového děla. A před sedmou už byli zase zpět, na večerním lyžování. To končilo v devět, protože se vlekařům zavíraly po celém dni oči únavou. Magda překontrolovala večerní činnost mládeže a vcelku bez problémů je zahnala do postelí. Po celém dnu na svahu nebylo divu. Sama se osprchla jako poslední a po mírném zaváhání se vypravila do jídelny, která nyní sloužila jako společenská místnost. Pánové z party tam doháněli denní deficit tekutin lahváči, dámy vínem, tu a tam se někdo utrhl a dal rundu tvrdého. Zejména ti, co měli nedávno narozeniny a jmeniny. Takže si na úvod osvěžila dech pravou slovenskou borovičkou a přidala se ke dvěma kamarádkám s červeným.

Řeč plynula, čas utíkal a ti zmoženější z celodenního výkonu začali mizet na pokojích. Nakonec zbyli tři skalní pánové a Magda, které se nechtělo zvedat a kráčet do brlohu v prvním patře. Navíc vedle ne příliš voňavého a dost silně chrápajícího manžela. Holt ucpané horní dýchací cesty. Nakonec jí ti tři prozradili, že mají ještě připravenou roztopenou saunu a že by odtud během pár minut měli vypadnout nějací cizí rekreanti a už to tam bude jenom jejich. A trochu provokativně jí navrhli, jestli nechce jít s nimi. No to by nebylo zase tak úplně nic nového. Loni tam šli celá parta, až pomalu nebylo kde sedět, páni i dámy pospolu, manželské páry i kamarádi. Za ta léta, co se znali, přestali dělat stydlivky. Ostatně už spolu byli i na vodě a nějaké to půlnoční koupání jen tak, bez plavek, už za sebou taky měli. Sice pravda, všechny tyhle akce na hraně cudnosti se odehrávaly v přítomnosti a se souhlasem manžela. A to prohřátí v sauně by se jí líbilo i dnes. No, snad by Jarda proti tomu nic neměl, kdyby odhalila pánům své půvaby. Navíc se dá dost slušně zabalit do prostěradla, aby hned nevystavovala  své bujné poprsí i s docela štíhlým pozadím. A kundičku má oholenou, jak je to dnes zvykem. Tak co.

Pánové nechtěli věřit svým uším, když na jejich návrh kývla. Tak za chvilku dopili, jeden z kolegů ještě vytáhl zbytek voňavé borovičky a šli. Po tom vypitém množství tekutin to chtělo ještě zajít vypustit přebytky a tak Magda zabočila na dámské WC. Když po chvíli vyšla, z vedlejších dveří vycházel jeden z těch tří. "Teda Magdi, tos mě překvapila," začal chvalozpěv. "On teda na tebe není špatný pohled ani jako na oblečenou. Ale když si vzpomenu, jak jsme tady řádili nahatí loni ..." No to jí tedy její úděl moc neulehčil. Těch třináct let manželství se sice o své tělo neškrtila, ovšem byla Jardovi stoprocentně věrná. A teď, když se měla před chlapy svlíknout v sauně, bez přítomnosti svého zákonitého, byla trochu v rozpacích. A ten trouba, místo aby dělal jako že nic, začne takhle dost na tělo. Ale když si představila, jak z ní za chvíli začnou proudy potu odplavovat celodenní únavu a pak to slastné ochlazení až na bod mrazu, ať si říká co chce.

Galantně ji pustil do dveří chodby před saunou, která zároveň sloužila i jako malá šatna, ovšem pro obě pohlaví společná. Obvykle sem chodily rodiny a nebo dohodnuté skupinky, takže se na nějaké oddělování kluků a holek moc nehledělo. Teď, když tady byli sice dobří známí, ale přece jen zase ne až tak moc, to bylo trochu složitější. Muž se bez zdržení začal svlíkat a Magda o malý chlup později taky. Copak kalhoty a triko, to nebyl problém. Kalhotky měla sice menší, ale schovávaly celé pozadí i popředí. A podprsenka byla taky taková ta pohodlná, žádné jen tak lehce přikrývající krajky. Ale když uviděla, že má dole boxerky a jeho příro tak úplně nevisí, spíš napůl stojí, takže působí na první i druhý pohled dost výrazně, sáhla za sebe, rozepnula háčky a její půvabná prsa byla venku. Měla takový dojem, že jeho příro bleskově zase o kousek povyrostlo. Nebo se jí to jen v tom přítmí zdálo ?

Zajela prsty po stranách těla a už byly dole i kalhotky. Oholená kundička sice ukazovala úplně vše, ale stejně, ti chlapi, když se svlíknou, jsou na tom o fous hůř. Pinďour je vidět víc. Brala to tak nějak samozřejmě. Ono když se to vezme od těch dopoledních grogů, přes pivko po obědě a víc jak půl litru červeného, s dvěma pořádnými panáky borovičky, kdo by měl náladu se hrabat v detailech. Kamarád ji jemně objal a přitiskl k sobě. Bylo to docela příjemné a navíc jaksi dost schovala svoji nahotu před cizím zrakem, i když mu poskytla pocitový vjem daleko silnější. Bradavky krásně dráždila jeho mírně chlupatá hruď a cítila, že dole se rozlévají docela příjemné pocity, projevující se náležitým vlhkem ve vagíně. Zároveň jí bylo jasné, že dnes si s manželem na svoje asi nepřijde. Měli sice malý apartmán, takže děti spaly za dveřmi, ale znáte to, smrtelná mužská nemoc rýmička, neboli poslední tažení. Už jen poslat pro faráře. Sex rozhodně ani náhodou. Ale alespoň mírné podráždění by jí přišlo vhod. Jestli si kolega začne, že by mu něco málo dovolila ?

Než se nadála, stála s jednou nohou na židličce, náležitě roztažená, jeho klacek zasunutý až na doraz, mírně předkloněná ke zdi a docela hlasitě vzdychala blahem. Třísla měla mírně namožená, jak celý den mezi stehny svírala železnou tyč Pomy a tahle masáž zevnitř jí vyloženě dělala dobře. Vycházela mu vstříc, aby se jednak nabodával co nejhlouběji a co nejúčiněji. Cítila, že její vyvrcholení není daleko. Tak moc to dnes potřebovala a k tomu ten pocit, že je to poprvé někdo jiný, než její manžel, to všechno dělalo svoje. On ani muž na tom nebyl jinak. I když už taky pán dost po třicítce, spěl k vrcholu mílovými kroky. "Můžu do tebe ?" otázal se obvyklou formulací. "Jóó, chci to tam. Neboj, beru antinu." To jeho výstřik snad i urychlilo a tak se jejich orgazmy slily v jeden dokonale krásný pocit vzájemného blaha.

Když se od sebe odtrhli a z její kundičky se vyhrnula značná část jeho nadílky, odspěchala pod sprchu, ani se nestačila zahalit prostěradlem, jak původně chtěla. Oba další pánové, již nějakou chvíli v potírně, se zalíbením pozorovali přes skleněné dveře její svůdné tvary pod proudem vody. Je to zřejmě holka dost čistotná, říkali si. I když nechápali, proč si tak usilovně pucuje pičku. Ale nepohoršovalo je to, spíš se jim to dost líbilo. 

Magda s blažený výrazem ve tváři usedla nyní už ke všem třem parťákům do potírny. I když se pro formu trochu přizahalovala, na nějaké kompletní ukrytí těla neměla ani náladu, ani sílu. Spíš jen tak do pasu, čert vem prsa. Stejně by nakonec někde vykoukla. A ani po dvou dětech se neměla za co stydět. I když holky v šestnácti je mají jiné, zralá ženská má taky něco do sebe. Jeden z kamarádů jí podal kartáč na dlouhé rukojeti, aby si mohla prokrvit pokožku. Nebyl to žádný tvrdý rejžák, spíš takový jemný, promasírování i pohlazení. Když si s ním projela záda, pustila se do přední části. Docela slušně ploché bříško a pak i prsa. Bradavky opět zareagovaly skoro ihned a obě polokoule jí během chvilky zalila červeň. Bude to chtít brzy do ledového bazénku, který se napouštěl z kolem tekoucího potoka, nyní napůl zamrzlého. Takže ideální teplota, někde kolem nuly. Nejdřív vypadli dva kolegové, co tam byli nejdýl, pak i ona se svým milencem.

V odpočívárně se blaženě rozvalila na lehátku a na úplně malinkou chviličku odhalila svoji škvírku. "Teda Magdi, ty ses před chvílí musela milovat," začal rozpačitě jeden z těch prvních dvou. "A neříkej, žes to stihla se smrtelně nemocným Jardou na pokoji." Začervenala se, když byla tak neopatrná. Ale snad není zase taková cimprlich, nadechla se. "Né, Jarda to nebyl." "Tak kdo ?" nechápal tázající se. V tom mu to docvaklo. "Oto, ty kaňoure, tak ty si tady užíváš a pak děláš, jako že nic ?" "Hele, Láďo, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Tak  nezáviď," odpověděl napadený. "Ostatně šanci jsme měli všichni, jen já jsem byl tam, kde jsem měl být. A pánové,  ne že bych chtěl zabíhat do detailů. Ale netušíte, o co jsme doposud přicházeli." 

Magda nevěděla, jestli se náhodou nemá jako dáma červenat ještě víc. Ležela tady téměř nahatá mezi třemi cizími chlapy, z nichž jednomu před chvílí podlehla a v kundičce doposud cítila ty krásné pocity stále ještě odeznívajícího silného orgazmu. Měla by zachovat dekórum slušné vdané paní, ale musela si přiznat, že i když to bylo z morálního hlediska zavrženíhodné, pocitově to bylo to ono, co jí dnes scházelo ke spokojenosti. A že se pánové baví o kvalitě soulože s ní ? No tak ať. Hlavně že to bylo tak moc příjemné. Přece nejsou puberťáci, ale lidé žijící pravidelným sexuálním životem. Doposud jí manžel zcela stačil. Ale po tom předchozím zážitku  si začala uvědomovat, že věrností možná o nějaký ten kousek příjemného života mohla přijít. "A mělas dost ?"ptal se Láďa. "Co si o mně myslíš ? Že ti roztáhnu nohy taky ?" skoro se čertila. "No jestli tě Ota tak zdevastoval, že bys už nevydržela dalšího chlapa, nemusí to být hned kundička. Na sta je způsobů lásky, psal Ovídius." 

Byla na rozpacích. Úlet s Otou byl poněkud neočekávaný a impulzívní, bez přítomnosti složitého uvažování. Teď to vypadalo, že by ji chlapi chtěli natlačit do pokračování. Je to makačka na bednu. Když dala jednomu, měla by udělat něco pro to, aby z toho nebyly drby. A všichni tři pánové byli řádně ženatí, dva z nich dokonce měli manželky nahoře na pokojích. Pokud budou mít za prsty, určitě se nikde nezmíní. Nejen pro to, aby jim nenačechral úsměv její manžel, ale hlavně aby nedaly kufry před dveře vlastní zákonité polovičky. 

Trochu změkla v kolenou a přestala se chovat příkře. Obrátila se na Láďu. "Ukaž, čím bys mi chtěl vyhrožovat ?" Byl trochu přizahalený prostěradlem, ovšem bez uzardění je dal pryč a vystavil polostojícího pinďoura. Magda po něm sáhla a ohodnotila stupeň jeho tvrdosti i hebkost pokožky. Neměla moc času, protože její ruka působila velmi stimulačně a polotuhý, polopovislý úd se začal bleskově topořit. To už nebyl tak příjemný na omak, protože na něm vstoupily všechny žíly. Stažení předkožky bylo tím pádem trochu složitější, ale když se objevil fialový žalud, neodolala a olízla ho, jak byla zvyklá doma. V ten rychlý posun pánové ani nedoufali, ovšem přivítali ho.

Když měla plné ruce a plná ústa, osmělil se třetí z chlapů. Přece nezůstane na ocet a aspoň si pořádně na tu fešnou ženskou sáhne. Zajel jí do štěrbinky a projel ji vcelku pohodlně, jak byl  zadeček v této pozici vyšpulený. Instinktivně dala nohy víc od sebe, aby do ní prsty lépe mohl. A protože věděl kudy kam, skoro ihned se jí tělem zase rozlilo blaho. Jenže pak ucítila prsty i na zadní dírce. Který prasák se jí dobývá do prdýlky ? Ne že by tuto praktiku nějak preferovala, ale když Jarda měl chuť, moc se mu nebránila, až se jí to časem docela začalo líbit. Jenže jak bude vypadat před tímhle malým houfem kamarádů. když je pustí do všech svých otvorů ?  

Zase nebylo moc času na přemýšlení a rozhodování. Třetí z mužů viděl, že se nijak nebrání, spíš ukázněně a požitkářsky drží, tak nezaváhal a napíchl si ji zezadu do kundičky. Ovšem ta prdýlka ho sváděla velmi, zejména proto, že jeho žena tuto praktiku striktně odmítala. "Podej mi sprchový mejdlo," požádal Otu. Ten sice nechápal proč, ale poslechl. Muž vytlačil kousek do žlábku jejího zadečku a hned, než by měla šanci se bouřit, začal prstem masírovat řitní otvor. Čekal ten odpor větší, jednak ve svěrači, druhak slovně. Nedostavil se ani jeden. Tak přidal druhý prst a když tam i ten vnikl bez větších obtíží, nasadil příro. To už šlo trošku ztuha, ale po malé chvilce byl vevnitř. No to bylo blaho. Takhle sevřeného ho už neměl dlouho. Měl by zvolnit, aby si to taky trochu užil a nevystříkl skoro hned, jako puberťák.

Ota se sice tvářil, že dnes už si na svoje přišel a v podstatě by mu to stačilo. Ovšem když uviděl napíchnutou prdýlku a prázdnou čvachtající kundičku, neodolal, pár tahy dokončil své ztopoření a zasunul z druhé strany. No to bylo něco. Ne že by ho nějak moc rajcoval klacek jeho kamaráda, ovšem jejich vzájemné klouzání přes tenkou přepážku bylo velmi vzrušující. A nejen pro ně, své si užívala i Magda. Tohle bylo poprvé, kdy v sobě cítila dva chlapy a vůbec to nebylo špatné. Až do chvíle, kdy to péro z kundičky při jednom ráznějším výsunu vyklouzlo a jak se ho  muž snažil bleskově zasunout zpět, zatlačil tam co zrovna byl, tedy vedle kamarádova totálně tuhého klacku. Jenže jeho pyj nevklouzl zpět do zadečku, ale připojil se ke kolegovi a i když tam bylo opravdu dost těsno, byli najednou v kundičce oba dva. Vzrušené zahýkání Magdy dokazovalo, že se jí dostalo úplně neznámého podnětu. "Dyk mně z ní uděláte tunel !" stěžovala si ne příliš znělým zadýchaným hlasem. Ale její pocit totálního vyplnění vagíny byl božský. Další orgazmus na sebe nenechal dlouho čekat.

Takhle porůznu dováděli ještě slušnou chvíli, s občasným výstřikem do kundičky. Tam se chtěl udělat každý. A za pár desítek minut z ní teklo sperma jak z vodovodu. Když se konečně všichni nabažili společného dovádění a oddělili se od sebe, měla pod sebou opravdickou bílou louži. "Ježíš, s tím musíme něco udělat," děsila se Magda. "Takhle nemůžu nahoru. To ze mne poteče do rána a jak bych Jardovi vysvětlila, proč mám pod sebou tuhé prostěradlo, když celý den i noc prospal." "Jedině že bys to trochu přibarvila na červeno," prohodil Láďa. "Není padlej na hlavu a plus mínus moje termíny zná. To by neprošlo."

"Neboj, když je nouze nejvyšší, kamarád je nejbližší," zarecitoval Ota. Odšrouboval růžici sprchy a pustil středně prudký proud vody. "Nacouvej sem a já tě vystříkám, jako auťák na jaře." Ono se to pěkně řekne, ale i když se pokoušela rozkročit co to šlo a roztahovala si stydké pysky prsty do šířky, pořád to nebylo to ono. "Počkej, tady je masážní stůl s nepromokavým vikslajvantem. Zkus se na něj položit." Byla schopná udělat cokoliv, aby předešla odhalení dnešních prohřešků. A tak ležela s roztaženýma nohama, rukama si držela stehna v luftu a nastavovala co nejvíc svoji přeplněnou pičku, do které jí Ota stříkal proud vody. Jenže byl to rošťák. Když před sebou viděl tu úplně odhalenou  nádheru, nedalo mu to, aby taky nezamířil o kousek výš, přímo na poštěváček. Než se stačila jakkoliv začít bránit, byl tady další orgazmus. Když jej vydržela ve stávající pozici, vrátil Ota proud vody do otvůrku, no, po tom co zažila před chvílí, spíš do pořádné díry. A vypadalo to, že se odtud snad ani nemůže podařit vyplavit všechno, co tam pánové na několikrát zanechali. 

Ne že by se z Magdy po této příhodě stala nějaká rádodajka. Ovšem vzpomínka na zážitky byla veliká. I když nadále byla tou spořádanou manželkou a matkou rodiny, přece jen  už nebyla na cizí nabídky tak nehorázně přísná.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vášnivá Veronikadalší dívky
 
Sex po telefonu

Pro někoho je zakázané ovoce cestování, pro jiného nevěra a pro někoho já. Jsem pro většinu mužů zakázané ovoce, protože když jsem je už jednou měla v posteli, nemohli si to vynachválit a chtěli pořád a znova. Hledám tedy někoho, kdo má zkušenosti a ví co od sexu a hrátek chce. Miluju análek a svoji prdelku mám vždycky připravenou na pořádnou akci! Nenech mě dlouho nadrženou čekat a zavolej.

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 50

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VERONIKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Den kdy se bohové usmívali 1

  2. 6. 2011Fred

Poslouchej, Myšáku, nechtěl bys spáchat dobrý skutek? oslovila mě jednoho prázdninového odpoledne moje žena. Protože se jmenuji Michal, občas mi tak říkala, jakoby tím chtěla vyvolat vzpomínky na časy našeho mládí, kdy jsem ji sbalil a začal s ní chodit. Později, když jsme se vzali, říkala mi všelijak a po narození dětí jsem už byl většinou jen táta. Zbystřil jsem pozornost, protože ta něžnůstka sama...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Teen, Párty, Petting

Story III

  13. 12. 2011laura

Když se Kamila vrátila, jen se vysprchovala a už začala o tom bazénu. Vzali jsme si plavky a vyrazili k trolejbusu. Na bazénu nebylo moc lidí, nikdo známý tam nebyl a tak jsme si museli vystačit sami se sebou. První hodinu jsme plavali a můj penis se trochu zklidnil. Ale potom jsme začali s Kamilou blbnout. Ze začátku to bylo v pohodě, ale jak se o mě otírala, tak se moje situace začala zhoršovat....  celá povídka...
Kategorie: Incest, Teen, Orál

Pokus

  8. 6. 2023Skálinka

První dvě piva nebyla nic moc, teprve to čtvrté začalo pořádně chutnat. A páté, to už bylo ono správné pošušňáníčko, co si může mužský pořádně vychutnat. Ale už opatrně, aby nedošel domů a nevrčel jak motor od cirkulárky. Roman se naklonil ke svému společníkovi Zdendovi a musel trochu zesílit hlas, aby se slyšeli. Jednak s tím, jak všichni něco upili, zvýšili hluk v hospodě a jednak jejich sluchové...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Grupáč, Orál

Dovádění v sauně

  8. 5. 2014Neznámý autor

S mojí kamarádkou Elenou to šlo od desíti k pěti. Po šestiletém vztahu se s ní rozešel přítel a ona od té doby chodila jak tělo bez duše. Snažila jsem se ji pořád někam tahat, aby se rozptýlila, ale nějaké okaté dohazování mých známých, kamarádů, kolegů vůbec nefungovalo. K narozeninám jsem Eleně objednala permanentku do sauny ve vedlejším městě. Nejdřív se na to moc netvářila, ale nechtěla mě urazit,...  celá povídka...
Kategorie: Extrémy, Orál, Šukačky, Mix