Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 16. 11. 2023

Stará svobodná

Být stará svobodná, není žádná brnkačka. Lea tak nějak zbyla, dříve se říkalo, že zůstala na ocet. Jednoduše se nenašel chlap, který by ji chtěl. Přitom nebyla žádná šereda. Jen po pětadvacítce začala tak trochu rezignovat na štíhlou linii, což ovšem znamenalo, že přibrala tak o jedno prádlové číslo. Žádné třesoucí se špeky se nekonaly. Líbila se chlapům, co letěli na mateřské typy. I když nikdy nekojila, její ňadra byly docela sympaticky buclaté čtyřky a když se pořádně nahečmaly do příslušně velké podprsenky, vypadala jako mamina s právě odstaveným miminkem. Na střední škole nějaké příznivce měla, ale většina z nich zmizela do větších měst na vysoké školy, hodně z nich zůstalo někde ve světě, ti co se vrátili spíš přemýšleli o vhodné známosti, která přinese hromadu peněz, případně tatínka s velkými kádrovými kompetencemi. Mezi  ně Lea nepatřila. Rodiče byli spokojeně žijící venkovani z blízké vsi, kovozemědělci, co po ránu odjížděli do města do fabriky a odpoledne pečovali o domácí zvířectvo a pár arů polí. Brambory a zelé, živobytí celé, říká se na Slovácku. Jenže na to mladého inženýra neulovíte. Ba ani bakaláře.

S malým bytečkem jí rodiče finančně pomohli, když ještě byly byty skoro levné. Tedy vzhledem k dnešním cenám. Dva pokoje a kuchyň, co víc si mohla mladá dívka na prahu života přát. Z nábytku si nejprve koupila krásnou zlatou kovovou postel, trošku širší, žádných osmdesát nebo devadesát centimetrů, ale metr třicet. Jednak se v ní krásně spalo a druhak, kdyby se našel nějaký přítel na návštěvě, aby jim při případném milování bylo pohodlně. A milovala se ráda. Tedy pokud ještě bylo s kým. Ale starší kluci se pomalu ženili a zadružovali, nebo jak se tomu vztahu na psí knížku dnes říká, mladí koukali po ještě mladších holkách a na ni jaksi nikdo nezbýval. Po dvacítce dělala co mohla, aby se s někým někde seznámila. Navštěvovala nejrůznější akce, ale o známosti na jednu noc moc nestála, na jediné místní diskotéce už jí uctivě vykal i místní personál, nejen o stále víc let mladší účastníci a tak kolem pětadvacítky se tak nějak nenápadně usazovala zavřená doma.

Když jednou odpoledne zamířila k domovu s plnou  nákupní taškou, odemkl jí barák chlapec ze sousedství a ještě jí podržel dveře u výtahu. No tohle, ona ta mladá generace zase není tak zkažená, jak se říká. Hoch očividně nepostrádal dobré vychování. Ale vždyť ona ho přece zná ! Vyrůstal tady celých těch pět let, co v domě bydlela. Jen ještě před nějakým časem mluvil takovým srandovně písklavým hlasem a měl problémy zvládnout najednou prudce vytáhlé tělo. No ale dnes už se docela podobal na mužského. Kolik mu může být ? Odhadla to na šestnáct a nemýlila se.

Ve výtahu mladý koukal po stropě, kdo ví, co zajímavého tam mohl vidět. Bezděčně se tam podívala taky. A jak sklopila hlavu, uviděla, že jí spolucestující mezitím nenápadně kouká za výstřih. Tedy ne že by při svém docela slušném poprsí nosila výstřihy nějak velké a vyzývavé. Jako mladá a půvabná dáma byla na nějaký ten mužský pohled zvyklá a mírně ji to pobavilo. To dopadla. Pořádného chlapa k sobě nemá, tak jí kouká na prsa aspoň puberťák. Lepší něco, než nic. I když asi z toho žádný extra požitek nebude. Ani pro něj, protože špička výstřihu končila dost vysoko nad začátkem údolí k sobě přitisknutých ňader.

Vzpomněla si, že je to Láďa po tatínkovi. A jestli se nemýlila, chodil na místní stavební průmyslovku. „Hele, a to taky umíš něco spravit ? Třeba vodovod ?“ zeptala se ho nenápadně. „No na instalatéra teda nestuduju, ale na co jsou sikovky tuším,“ odpověděl sebevědomě. Ramínko baterie tu a tam ukapávalo, ale ne pořád, takže to chtělo trochu přitáhnout. „A vy byste něco s vodovodem potřebovala ?“ Nemohl věřit tomu štěstí. Po téhle ženské koukal už pár let a byla častým objektem jeho masturbačních aktivit. Nebylo divu. Všechno na ní bylo ženské a velmi rajcovní. Takováhle krásně buclatá prsa neměla žádná z holek ve třídě. A náležitě veliká. Žádné drobné ozdůbky, které ani nebylo možno ve výstřihu pořádně zahlídnout.

Dohodli se rychle, že se za chvíli přijde kouknout, jestli to bude umět. Ve skutečnosti by nejraději šel hned, ale přece jí musí dát šanci si aspoň svlíknout kabát, ať je ta její kouzelná postava líp vidět. Lea sice jeho návštěvě nepřikládala moc velký význam, přece není skoro pedofilka, spíš to brala jako příjemné odpolední rozptýlení, protože žehlit se jí moc nechtělo a nehrozilo, že by to do zítřka někdo udělal za ni. Uvidí, jak se s ním dá mluvit, lepší malá zábava, než žádná. Opravdu jen odložila kabát a šla mu otevřít tak, jak přišla z práce. Tedy v sukni a košilové halence. 

Ty malé kleště, kterým říkal sikovky, vypadaly v jeho ruce důležitě a když osahal baterii v koupelně, stačilo něco dotáhnout rukou a něco nářadím a bylo po opravě. Až ho to mrzelo, že byl takhle snaživý a brzy hotový. Sice vypadal jako vynikající specialista, ale jejich setkání bude brzy konec. „Koukl bys mi ještě na baterii v kuchyni ?“ pokračovala, což ho potěšilo. Tam musel být zádrhel o něco větší. Zřejmě pískem a rzí zanesený perlátor. Odšrouboval ho a chtěl ho propláchnout. Uvolněný pramen vyrazil jak gejzír na Islandu a jeho tričko bylo mokré durch. I na zem něco ukáplo. Honem se omlouval, i když nejvíc postiženým byl on. Bleskově dokončil opravu. „Hele, Láďo svlíkni to triko. Přece tady nebudeš chodit po baráku jako hastrman.“ Přetáhl je přes hlavu a vystavil svoji vysportovanou hruď jejímu obdivu. „No dobrý ! Kdo by to řekl, že nosíš pod trikem pekáč buchet.“ komentovala jeho slušně vyrýsované břišní svaly. „A co  kalhoty ? Ty zůstaly suché ?“ „Jo,jo, to je dobrý,“ lhal. Nebylo, boxerky měl vlhké, ale k tomu by se nepřiznal ani na mučidlech. 

Sáhl znovu na baterii a snažil se odstranit docela slušnou závěj písku. Jenže propláchnutí se mu moc nepovedlo a tentokrát tu sprchu odnesla Lea. Chvíli váhala, co s tou halenkou, jejíž látka zprůhledněla a vypadala, jako že je jen v podprsence. Měla pěknou. To tak opuštěné ženské, které neví, kdy by se mohlo objevit nějaké štěstí, musejí dělat. Láďa hypnotizoval její hruď a nepřetržitě mlel omluvy. Když viděla jeho upřený pohled, nedalo jí to a musela trochu zaprovokovat. „Nejdřív ty triko, teď já halenku. Přiznej se, žes to udělal schválně.“ V jejím tónu byl sice slyšet žert, ale Láďa to bral vážně. Aby uvolnila napětí, prohodila : „Neříkej, žes ještě neviděl holku v podprsence. Vždyť chodíš k rybníku a tam jich je, i bez ní. Akorát bývají jinak barevné.“ V zásadě měla pravdu. Když jsou to dva malinkaté trojúhelníčky na šňůrce, tak je to decentní podprsenka, když je to hadr jak půl prostěradla a schovává hodně vysoko a široko skoro všechno, je to podprsenka, na kterou se nesmí koukat. Pes aby se v tom vyznal. 

„Náhodou, v létě jsme byli v Chorvatsku a ženské se tam opalovaly zásadně nahoře bez.“ „No počkej, máma se ségrou se snad nepočítají.“ „To tedy ne. Ale byli s náma Voráčkovi a nevím, jestli teta Stáňa s sebou vůbec nějakou podprsenku měla. K vodě chodila jen v tričku bez ní, pak se svlíkla a do večera byla jen v plavkových kalhotkách.“ „A to ses nestyděl jí koukat na prsa ? „No ono to jinak nešlo, protože jsme měli zabraná tři ležení těsně vedle sebe. A tu a tam jsem se Stáňou i zašel do vody a trochu jsme blbli. Během toho se na mne občas přitiskla od chladu ztuhlými bradavkami i celými prsy a taky se ode mne nechala pochovat v náručí, jak mimino. Takže její neoblečení člověk jaksi nemohl přehlídnout.“ „Aspoň jsi jí je trochu osahal ?“ „To na pláži nešlo, protože strejda Olda měl oči všude.“ Zaváhal, jestli se má přiznat ke svému prvnímu skoro hříchu. Ale ať nevypadá jako nějaký jelimánek. „To až jednou večer, když šli naši se strejdou na dvě deci a ségra usnula na pokoji, jsme seděli se Stáňou na balkoně a ona se mne zvědavě ptala, jestli už jsem měl něco s holkama, pak jestli už umím líbat a chtěla, abych jí to předvedl. Tak jsem dělal co šlo a při tom jsem se odvážil jí sáhnout pod tričko. Neměla pod ním nic, jako celý den. Jen krásně buclatá prsa a nestačil jsem se divit, jak ochotně držela.“ 

Holt není nad přítulné tetičky, pomyslela si Lea. „A ty už opravdu umíš líbat ? Ukaž !“ Kdyby před okny jejího bytu proletěl létající talíř se zelenými mužíčky, kteří by jim mávali z jeho okének, asi by takhle vykulený nebyl. On tady po téhle ženské několik měsíců slintá, jak Pavlovův čokl a najednou ona po něm doopravdy chce políbit ? Překvapením úplně ztuhl a nemohl se pohnout. „Nebo se ti nelíbím ?“ pokračovala Lea. „Ne, ne, líbíte a moc ! Jen jsem to takhle rychle nečekal,“ a přitiskl se na její hrudník. Místo hřejivého svůdného pocitu ho zastudila promočená podprsenka. Mělo to za následek, že se řádně probral k vědomí a začal se chovat, jak by se měl. Přitiskl svá ústa na její a jazykem jí rozpáčil sevřené rty. Lea pořád nevěděla, jestli se chová správně. Svádět takovéhle mlaďochy nikdy nezkoušela a pravdu řečeno, ani ji to nikdy nenapadlo. A najednou tady stojí v kuchyni svého bytu jen v podprsence, s jeho jazykem hluboko v ústech. A vůbec jí to nepřipadalo nějak odporné nebo nepatřičné. Líbal jako kde který mužský, asi ho teta Stáňa vyškolila v Chorvatsku dobře.

„Nestudí tě ten mokrý hadr ?“ napadlo ji. „Hmm,“ reagoval, stále přisátý k její puse. „Tak ho sundej. Jak se na mne mačkáš, teče mi to na sukni.“ Trochu se mu třásly ruce, protože za chvíli asi uvidí to, po čem toužebně pokukoval dlouhé měsíce a zůstávalo mu to skryto za tričky a halenkami. Ty zatracené háčky vzadu mu situaci vůbec neulehčovaly a chvíli trvalo, než povolily. Bál se na tu krásu vlastně podívat. Podprsenku stáhl z jejího těla, ale zůstal stále pevně přitisknutý. Když našel příležitost se mírně odtáhnout, její prsa se zhoupla a uvolnila ze stlačení. Buclaté čtyřky snad není třeba komentovat.

„Sakra sukně,“ pomyslela si Lea. Kdyby ji neměla, mohla by líp cítit jeho ztopořené příro. Sáhla na knoflík, zip a poslala ji ke kotníkům. Hned to bylo pocitově lepší, protože kalhotky byly opravdu tenké a jeho boxerky taky nebyly z moc tlusté látky. Měla dojem, že cítí i jeho na pinďourovi naběhlé žíly. Láďa byl taky jako v krásném snu. Panic už de jure nebyl, de fakto to bylo tristní. Zatím si vrznul jen jednou, na jednom velmi bujarém mejdanu, kde byli všichni opilí, jak zákon káže, nebo spíš v jejich věku ještě zakazuje. Pověsil se tehdy vypočítavě na jednu z třídních ochotných a jak se říkalo, už i zkušených, pokud dívka v šestnácti může překypovat bohatou praxí. Takže řekněme zkušenou úměrně věku a dosavadní praxi. Začali tancem, pokud se to neumělé klopýtání dvou poněkud opilých dalo považovat za tanec. Blízkost dívčího voňavého těla ho rozpaloval, ňadra přitisknutá na jeho hrudi dráždila a tak zkusil její ústa. Neucukla, ani mu nevynadala. No ono už se jí trochu hůř mluvilo a nějak se s podobným postupem i počítalo. A tak se odvážil oběma rukama sjet na zadek, i když toužil probrat spíš její prsa a možná i obsah kalhotek. Ale musí opatrně, když jsou okolo ostatní spolužáci. Hlavně nesmí zapomenout ji víc opít, aby se nebránila, říkali kluci odpoledne o holkách obecně. Tak přidali ještě nějakou tu skleničku, než zmizeli do soukromí.

Kdo koho kam vedl, nebylo v jejich stavu tak úplně zřejmé, ale nakonec doklopýtali do nějakého prázdného pokojíku s postelí, do které se svalili, dívka ukázněně držela a Láďa se snažil nějak dobývat její obvykle zakázaná území. Poslední panáky udělaly svoje a tak ani jeden z nich netušil, co vlastně činí. Nakonec by se dalo říct, že snad Láďa přišel o poctivost, slečna už to měla za sebou snad nějak dýl. A kam přišlo jeho sperma ? Čert ví a ani  ten si není jistý, zda skončilo v ochotné kundičce, nebo v ložním prádle. A když se probudili, shledávali svoje svršky, aby se mohli oblíct a jít potěšit svou přítomností rodiče domů. Nějaký čas se pak sobě vyhýbali, protože plamen lásky nezahořel a vzpomínat vlastně ani moc neměli na co. A ani jeden nebyli hrdí na své opilecké dovádění.

Dnes byl Láďa totálně střízlivý, opilý jen obrovskou láskou k vytoužené, o deset let starší sousedce. Nelze říct, co bylo silnější, zda jeho snaha s ní dojít co nejdál, nebo stud a rozpaky, protože se dodnes jen slušně zdravili a v podstatě spolu nikdy pořádně nemluvili. Ale protože se nějaká stopka nedostavila, hnal to pořád dál. Lea to nejdřív bral spíš jako legraci. Ne že by netoužila po pořádném chlapovi. Ale rozhodně jejím vysněným nebyl šestnáctiletý puberťák. Ovšem neměla to srdce zastavit jeho zřejmé snahy dostat se jí na kůži. A nikdo jiný se momentálně v jejím okolí nevyskytoval. Tak mu nenápadně pomáhala v jeho snažení a za chvíli už byla jen v kalhotkách,  vlhkých spíš od sprchy z opravovaného vodovodu,  než sexuálního vzrušení. A stahovala mu boxerky, aby viděla, jestli by příro stálo za další úvahy. Stálo. Tedy tak i tak. Zkušeně mu jej vzala do ruky a zkusila menší honitbu. Až se mu tím blahem zatmělo před očima a nevnímal mačkaná prsa.

Lea už skoro zapomněla, jak to bývalo napínavé s takhle mladými chlapci. Ale bystře usoudila, že mu ho nejspíš ještě žádná pořádně nepokouřila, tak ať to má se vším blahem a luxusem. Stáhla předkožku a odhalila konec močové trubice. Měl to všechno takové mladé, ještě pořádně nepoužívané a tak se sklonila s otevřenými ústy, že si zkusí smlsnout. Nesmlsla, protože z příra na ni vyrazil prudký proud spermatu, který byl cítit na tváři skoro jako menší facka. To bylo tedy něco. A jen ho trošku odklonila, byl tu další a další proud. Bylo toho tolik, že proud spermatu stékal z obličeje na prsa, která naštěstí byla dostatečně velká, aby většinu té nadílky pochytala a nepokapala podlahu. 

Láďa se vydýchával z právě prožitého blaha a když se mu navrátilo vnímání, dost se vyděsil. Ono je po všem a ani jí nesáhl tam, kam tak moc chtěl. A chtěl tam i pinďourem. To taky nezvládl. A ještě jí zaneřádil obličej. „Prosím vás, promiňte, to jsem takhle moc nechtěl,“ začal se překotně omlouvat. „Co blbneš, to byla fantazie,“ rozplývala se Lea. „Tolik spermatu už jsem dlouho neviděla.“ Nechápal. Ono se jí to mazlavé lepidlo na těle snad dokonce líbí ! Lea se jeho omluvám taky musela smát, protože jí stále vykal. „Hele Láďo, když mám plný ksicht tvé mrdky, nemohli bychom si už tykat ?“ navrhla. „Já jsem Lea.“ „Láďa,“ doplnil celkem zbytečně, protože mu tak říkala a tykala od začátku.

Oba se trochu očistili v koupelně a Láďa se smutně chystal domů. To ovšem netušil, co je to starší a rozumná ženská. Ta si dovede své blaho vynutit, i kdyby se dotyčný chtěl bránit. A tak za chvíli pololeželi na její zlaté a široké posteli a on blaženě zavíral oči, protože už ho zase citlivě hladila, stahovala kůžičku a on se jednou rukou snažil najít vstup do její kundičky. Proč to tam ty ženské  mají tak složité ? Přehraboval se jí tam zcela příslovečně, jako chudý student v kundě. Ale nakonec zvítězil, možná i proto, že nenápadně roztáhla nohy a nastavila se, aby byl přístup dovnitř jednodušší. Konečně na vlastním prstu cítí, jaké je kundička zevnitř. A co kdyby zkusil jeden prst přidat, aby to bylo festovnější ? Vklouzl tam bez problémů a začal s prsty pohybovat, nejen dovnitř a ven, ale taky ohmatávat poševní stěny, když jsou takové příjemně vlhké a hladké. Středně vzdělaný teoretik by řekl, že se snažil najít bod G. Nic nebylo pravdě vzdálenější. Vyžíval se v lovení v záhybech pičky a  na nějaký bod G si ani nevzpomněl. 

Ale Lea jeho dráždění ctila docela příjemně a nemohla se zbavit dojmu, že už by měl skončit vevnitř. Jak se opíjel její  vstřícností, zapomněl nejen na bod G, ale i na to, že se ženskou chtěl původně souložit. Tak mu zase musela pomoct. Tentokrát dost  nevybíravě. Za příro si ho přitáhla mezi stehna, nasadila a než se stačil k něčemu rozhoupat, narazila si ho  do sebe. Vstřícným pohybem boky dosáhla toho, že zajel dost hluboko. Láďa nechtěl věřit tomu štěstí, co ho dnes potkalo a že je opravdu uvnitř své vysněné. A tak začal zběsile zarážet svůj úd do její pičky, až hrozilo, že znovu vystříkne dřív, než si bude moct dívka uvědomit co jí vlastně dělá. „Počkej, pomalu, musíš si to vychutnat,“ radila mu a začala usměrňovat pohyby na pomalejší, zato pořádně odvedené a ne jen takové to šmrnc sem, šmrnc tam. „ A na to, že mám citlivá prsa už jsi zapomněl ?“ Kruci ženské ! Jemu se zrovna sbírá ve varlatech další dávka spermatu a ony si budou vymýšlet, co vlastně všechno chtějí. Vždyť to je horší, než zkoušení za matematiky ! Taky nezapomenout, co je před závorkou, co je v ní, co se pokrátilo, kde se mínus mění na plus, atd. Představoval si to tedy jednodušší.

Jenže pomalejší přirážení taky neslo své ovoce a za chvíli cítil, že se hromadění další spermonadílky nejen nezastavilo, ale i možná zrychlilo. Snažil se vydržet co nejdýl, ale byl tak vzrušený, že mu to moc nešlo. A když už sténal celý zaťatý blahem, povolil a začal ejakulovat, snad ještě víc, než poprvé.  V tom okamžiku to přišlo i na Leu a péči o jeho péro umocnila orgazmickými stahy poševních svalů. Málem se mu tím blahem a vzrušením  zastavilo srdce.

Když se začali probírat k plnému vědomí, uvědomil si, jak strašně je jí vděčný, že mu dovolila použít její tělo. Ona stále ještě spekulovala, jestli je normální nechat se, jako dospělá ženská,  vystříkat od šestnáctiletého mladíka. Zbytečné starosti. Co se stalo, nemůže se odestát a tak začala vstřícně přijímat jeho něžnosti. Ono to vůbec nebylo špatné. A co kdyby zkusila, jestli se mu podaří ji naplnit i potřetí ? 

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Nadržená Petradalší dívky
 
Sex po telefonu

Miluji sex s mladými zajíčky. Ráda Tě zaučím a ráda experimentuji. Nemusíš mít v sexu žádné zkušenosti, spolu všechno zvládneme a pokud nebudeš mít dost, na závěr si tě vezmu do pusinky a krásně tě vykouřím. Na oplátku i ty mě můžeš udělat pusou.

Zaučím tě v sexu na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 29

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT PETRA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Matinka - Začátek

  13. 8. 2011Tom Hejduk

Netušil jsem, že hned první moje milování se Simonou se stane zárodkem dalšího erotického zážitku, ovšem ještě daleko více vzrušujícího, než byl se Simonou, a že k němu dojde ještě tentýž den. Simona zmizela opravdu na poslední chvíli, matka totiž dorazila nečekaně domů snad deset minut po jejím odchodu – prý jim pro vysokou nemocnost odpadla jedna odpolední hodina a já už jsem nestačil zkontrolovat,...  celá povídka...
Kategorie: Zralé ženy, Incest, Petting

Sladká kundička

  5. 2. 2010Neznámý autor

Když jsem Milenu viděl poprvé, mohlo jí být takových čtrnáct a už v té době z ní rostla kočka k pohledání. Od té doby uplynuly tři roky a já během nich nikdy neopomněl při návštěvě u Hanky s Michalem okouknout jejich dcerunku, jakpak pokračuje její rozkvět. A nikdy jsem nebyl zklamán. Naopak. Pokaždé byla krásnější a krásnější a já byl z její postavičky celý pryč. Zadeček i prsa se jí hezky kulatily,...  celá povídka...
Kategorie: orál, Teen, Orál, Mix

To mi vyhovuje

  14. 6. 2015Neznámý autor

Antonie si velmi ráda užívala přítomnosti několika pořádných čůráků najednou. A když patřily mladým chlapům, tím líp. Antonie zbožňovala mladší muže, měli tolik síly a výdrže a kupodivu ona je taky rajcovala, takže proč do toho nejít? V mládí to byla pořádná dračice, která to musela mít třeba třikrát denně, takže s ní málokterý chlap vydržel. Nedokázala si proto udržet ani žádného přítele, nikdy se...  celá povídka...
Kategorie: Zralé ženy, Grupáč, Šukačky, Orál, Mix

Lenka

  29. 3. 2019Stalinka

Tu malou, sousedovic žabku, jsem v našem domě potkával často. Když se přistěhovali, bylo jí tak deset. Byla normální dítě, s jasnýma a velkýma očima, dlouhými vlasy, a už v té době dlouhýma nohama. Vždy hezky a slušně pozdravila, občas, ve výtahu, kdy jsem se zeptal na školu, se ona začervenala a píchla očima do země. „Normálka,“ odpověděla vždy. Její rodiče mohli být, a také byli, na svou jedinou...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Petting, Prstění, Teen