Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 21. 3. 2024

Je to v rodině

„Ahoj. Jdu za Martinem,“ zašveholila svým něžným dívčím hláskem Linda na staršího bratra svého momentálního idola, jinak spolužáka z vedlejší třídy. „Pojď dál, ale budeš muset chvilku počkat. Máma ho dálkově poslala něco nakoupit a naší mámě se neodporuje. Čekal tě a tak spěchal, až mu v zátočinách podkluzovaly podrážky,“ zažertoval Libor. „Můžu ti tu chvíli dělat společnost ?“ zeptal se. Samozřejmě že podiskutovat s o tři roky starším mladým pánem patřilo k velmi zajímavým událostem a všechny holky ze třídy by za to daly nevím co. A on se jí tady přímo nabízí !

Už jí bylo šestnáct pryč a jako skoro všechny vrstevnice toužila po jakékoliv veliké lásce. Dlouho to vypadalo, že nikoho nenajde, až na jedné školní akci se nějak dostali blíž k sobě s Martinem. Zjistila, že je docela milý, zábavný a na první i druhý pohled vůbec nevypadal špatně. Jakoby náhodou pak na sebe narazili cestou ze školy v parku a vypadalo to, že se snad ani nerozejdou. A hned druhé rande skončilo pěknou líbačkou a dovolila mu osahat jí kozičky přes halenku. Události se valily dál a vypadalo to, že už je jen otázkou času, než se stanou milenci se vším všudy. Zatím tomu scházelo nějaké zázemí. V parku, mezi psími exkrementy v trávníku, to nějak nebylo to správné.

„Hele, kotě, jak tak na tebe koukám, vůbec nevypadáš špatně,“ začal Libor zábavu. „Jsi hodně velká stydlivka ?“ Co je to za otázku ? nechápala Linda. To ji tady chce svlíkat, nebo co ? Mladík si všiml jejích rozpaků. „No neděs se. Mám nějaký úkol do školy a potřeboval bych modelku. Ale ne na nahaté akty, ale docela oblečenou, nejspíš někde v přírodě.“ Uvědomila si, že chodí první rok na nějakou vyšší odbornou školu s uměleckým zaměřením. „Jen ti zatím za to nemůžu nic zaplatit a tak hledám jednu ochotnou, trpělivou, co se moc nestydí předvádět.“ Měla o dnešním odpoledni podstatně jinou představu, než se nakrucovat před fotoaparátem staršího bráchy svého přítele. Ale neměla důvod ho rázně odmítnout. Ony dobré vztahy v rodině jesou k nezaplacení. A oblečenou si ji může prohlídnout každý, koho potká cestou ze školy nebo na nákup. Kdyby se dostali někam, kde nebude moc čumilů, snad by to nějak vydržela. Navíc mi ukažte mladou a docela pohlednou dívku, která by neslyšela na slovo modeling, i když v amatérské podobě. 

Jejich hovor skončil nějak neutrálně, ale hlavně proto, že přišel z nákupu Martin a najednou bylo čemu vytouženému se věnovat. Zmizeli spolu v chlapeckém pokoji a spočinuli si v náručí. Následný přesun do ležaté polohy byl očekávaný. Jen Linda se trochu styděla, když jí vyhrnul tričko a dobýval se jí do podprsenky. Co kdyby přišel brácha ? „Neboj, je to slušnej kluk. Já mu sem taky nelezu, když tady nějakou má,“ vsvětlil. Tak nebyl důvod, aby mu nedovolila dobývat se dál a dál. Jenže mladík se nehodlal spokojit s její pasivitou, vzal ji za ruku a vložil jí do ní své příro. Držela ho, jako kdyby se mohl buďto rozpustit, nebo pomačkat. A strnulá poloha Martinovi opravdu nevyhovovala. Tak zkusil do dlaně trochu přirážet a když to nebylo nic moc, ukázal jí, jak se honí pinďour. Nejprve s ním zacházela velmi opatrně, teprve časem se trochu rozjela a pochopila, jak se to partnerovi líbí. A tomu se to líbilo moc, skoro tak jako jí dráždění poštěváčku prstem.

Ejakulaci viděla poprvé v životě a trochu ji překvapila. Nejprve pocákaná ruka, ze které to všechno posléze stékalo na její břicho. Martin odpadl vedle ní a oddychoval. Opatrně, jen tak jedním očkem, se koukla, co to na ní přistálo a zamíchala si potřísněným prstem loužičku v pupíku. „Takhle plejtváme. Víš co ženskejch by z tohohle mohlo otěhotnět ?“ Její úvahu slyšel ještě stále omámený Martin jako z povzdálí. No hlavně, že to má tam, kde to má a ne uvnitř v kundičce. To by byl jiný virvál. A nehorázně se těšil, až k tomu vycákání dovnitř jednou dojde. Brácha říkal, že je to fantastické.

Když se jí ve chvíli posouložového uvolnění přebíral v pičce, nahmátl nechtěně ústí močové trubice. Docela ho ta malá dírka zaujala a zkusil do ní proniknout malíčkem. Dostal se jen tak na krajíček a bavil se její obranou že tam ne, že to je přece čůrání. Ale i ta chvilka dráždění způsobila, že se jí začalo chtít na záhod. Martin jí vysvětlil kudy kam. Samotná se moc na procházku necítila a hlavně nevěděla, jak moc se má přioblíct. Nakonec to vyřšilo jen tričko a kalhotky. On starší brácha s těma modelkama z ní asi neomdlí, kdyby ji náhodou zahlídl jen tak nalehko. Samozřejmě procházel z obýváku do kuchyně v tom nejnevhodnějším okamžiku, tedy pro ni. Věnoval jí jen letmý pohled. Kdyby se nezačala olouvat, mohli se minout jen tak, ale takhle se zastavil a detailně si prohlédl její růžové krajkové minikalhotky, na rande se nechodí v bombarďákách. A nemohl vynechat ani její ňadra, jejichž bradavky stále ještě nadzvedávaly v patřičných místech tričko. „Teda Lindo, nevím, jestli nebudu chtít fotit raději akty. Opravdu vypadáš luxusně.“ Mírně červená bleskově zmizela za dveřmi WC. Ale kterou mladou dámu by obdiv jejího těla nepotěšil. 

Ktomě nezbytného se ještě trochu opláchla mezi nohama a na břiše, kde sice papírové kapesníky ještě na pokoji odstranily hlavní dávku, ale v intimních chvílích není voňavé čistoty nikdy dost. Libor ji zřejmě na chodbě čekal. „Já se nemůžu vynadívat na ty tvoje překrásné kalhotky. Jsou jako růžový obláček a ohromně ti sluší !“ Asi je to starší pozornější mladík. To Martin je z ní roztouženě serval a vůbec netušil, že nějaké kvůli němu pečlivě vybrané kalhotky měla. Asi by se měla stydět, ale Libor byl tak mile bezprostřední, že jeho projev brala tak nějak normálně. A když před ní klekl, aby si tu nádheru mohl prohlídnout co nejvíc z blízka, sice mírně červená, ale strpěla to bez diskusí. 

Protože se nijak nebránila, dodal si odvahy a vyjel jí oběma rukama po stehnech až k nohavičkám kalhotek. Nedalo mu to a jedním ukazováčkem gumičku trochu podebral a zmizel někde v okolí její kundičky. Zkušeně nahmátl její škvírku a zasunul prst dovnitř, až vzdychla. „Opatrně !“ Krucišpagát, co tam ten brácha dělal ? Vždyť ona je snad ještě pořád poctivá panna. Stála nad ním v mírném předklonu, aby prst moc netlačil na stěny vagíny. Tedy ne že by to nebylo poněkud příjmné, ale kdo ví, jak by to vydržela její blanka. 

Jak sledovala jeho počínání a svoje pocity, neměla vůbec čas přemýšlet, že to není Martin. Její z předchozích zážiků rozdrážděné tělo se mírně utápělo v záplavě sexuálně dokonalých vjemů a pocity v podbřišku nedovolovaly úvahy okolo. K tomu si všimla, že někde u jejích kotníků se tyčí docela významná boule jeho erekce a rukou zkusila, jestli je to tak veliké, jak se zdá. Bylo a ten pocit mít v ruce jeho tvrdého čuráka ji zbavoval schopnosti nějak uvažovat. Trochu mu ho přes kalhoty pohonila, jak ji to Martin před chvílí naučil a brácha se netvářil, že by to bylo nepříjmné. A jeho palec k tomu našel její poštěváček, který pomnul, až se rozvzdychala. Libor věděl, že teď je jeho a nechá ho dělat, co bude chtít.

No co by chtěl, když mladší brácha váhá s jejím odpaněním ? Nebo si možná trochu neví rady. Že by mu pomohl ? Pravda, chodba v paneláku, se sice vyluxovaným, ale přece jen trochu ošlapaným běhounem, věšákem s kabáty a botníkem měla daleko k bílo zlaté ložnici ve stylu Ludvíka XIV, nebyla poseta růžovými lístky a intimně osvětlena několika svíčkami. Ovšem oba aktéři už byli tak rozjetí, že jim to bylo jedno. A pokud Linda v posledním okamžiku svého panenství očekávala řezavou bolest, která by ji trhala na půl, nějak se to nevyvedlo. Sice to bylo zaplnění zatím nepoznané, ale ta bolest se jaksi nedostavila a o to dřív přišly pocity docela příjemné. Její kundička byla nádherně těsná a svoje si užíval i starší brácha. Dokonce se rozdivočil tak, že ji postavil na všechny čtyři a začal ji nabírat pěkně zezadu. Bylo to nádherné a hruď se jí dmula pýchou, že už opravdu souloží a dokonce už v další pozici. Samozřejmě o nejrůznějších formách pohlavního styku četla. Mírně ji vyděsila Kámasútra se všemi těmi výmysly klusající velbloudice, roztoužné slonice a nedovedla si střídání jednotlivých poloh dost dobře představit. Nyní zjistila, že to jde v podstatě samo a nemusí se to cvičit, jako sestava na sokolský slet.

Dojít na vrchol hned při prvním styku, to se dívce povede málokdy. Ovšem Libor nebyl zase tak úplný začátečník a atmosféra splynutí jejich těl byla tak silná, že k tomu opravdu došlo. Nečekala to ani náhodou, spíš takové všelijaké pocity dráždění kundičky a prsou. Ovšem najednou se začalo něco dost neznámého dít a vybuchlo to v docela silný orgazmus. Probrala se teprve za chvíli a zjistila, že milenec leží na koberci vedle ní a docela nezpůsobně sakruje nad do krve odřenými koleny. Ony ty umělohmotné koberce dovedou být pěkně ostrý sajrajt a přece jen nějakou dobu ty svoje roztoužené pohyby opakovali, až to odnesla pokožka. A zároveň zjistila, že se bude muset vrátit do koupelny, protože její pracně vymydlené bříško už zase bylo poseto docela vydatnými cákanci spermatu.  Dokonce něco málo odnesla i prsa. Jetě že je má tak velká, tím pádem zabránila výstřiku až někam na obličej.

Když se po chvíli vrátila k Martinovi a chystala si nějakou ospravedlňující řeč, zjistila, že ten zatím chrápe jako doga na posteli, kterou před časem znesvětili svým mladistvým sexem, a vůbec nemá tušení, že tady nějakou dobu chyběla. Tak ho probrala těsným dotykem svého nahého těla a on se začal chovat, jako kdyby teprve před chvílí vyvrcholil. Protože netušil o jejím trochu sporném odpanění, nechával vše na rukou a jazyku. Ovšem Linda už okusila něco lepšího a tak, bez ohledu na možné prozrazení, vysedla na jeho břicho, dál mu honila pinďoura a po chvíli si ho zasunula do své pičky. Zase to bylo takové pěkné a opět se dmula pýchou. První den a už zvládla třetí polohu. Jen ten konec byl trochu dramatický, protože byla tak rozdrážděná, že nereagovala na jeho snahu se z ní v kritickém okamžiku vyvlíknout. Takže musel z posledních sil zabrat o trochu víc, až málem spadla uprostřed orgazmu z postele a on stříkal jako vodotrysk na náměstí, vysoko nad sebe.

Další dny ve škole byly přímo snové. Martin cvrdlikal, jak zamilovaný vrabčák na střeše, vymýšlel pozornosti, protože byl přesvdčený, že byl Lindou odpanicován, což si zaslouží vděčnost. Dívka sice měla střední výčitky svědomí, protože jako prvního v sobě mela Libora, ale člověk nemusí všechno vždy podrobně vysvětlovat. A vůbec to nebylo špatné, kdyby se tak nestyděla, klidně by si dala říct znovu. Ostatně – vždyť to zůstalo v rodině. Nevědomí rodiče netušili, jakým hnutím citů zrovna jejich dcera prochází a tak se jí máma zeptala, jestli chce jet s nimi v pátek ke známým na grilovačku na vzdálenou chatu. Byl by to čas zaživa pohřbený, protože ze své generace by tam byla sama a poslouchat přiopilé řeči starších pánů a dam, to ji ale ani trochu nelákalo. A když bude doma volno, mohl by přijít Martin a … 

Jenže to dopadlo daleko napínavěji. Volno měli mít doma přes víkend i kluci a dělali sešlost kamarádů. Linda váhala, jestli dát přednost vyžití v soukromí, nebo si moci popovídat se starší společností. Samozřejmě to bylo lákavé a předpokládala, že si tam někdo z nich přivede nějakou přítelkyni, takže tam nebude ojedinělý ženský element. Moc takových příležitostí nezažila a docela se na to těšila. 

Jenže to dopadlo zase trochu jinak. Kluci z kolektivu kamarádů měli taky nějaké povinnosti a tak nakonec přišli všeho všudy dva. A bez holek. Ovšem i tahle menší společnost byla docela zábavná a pánové se předháněli v pozornosti jediné dívce, až se to Martinovi moc nelíbilo. Po skleničce něčeho tvrdšího proto sáhl poněkud častěji, až se mu za chvíli pletl jazyk a přivíraly oči. Mírnou opičku měla i Linda, hlavně proto, že si s ní kluci neustále přiťukávali a tak  musela vždy něco málo upít. Dopadlo to tak, že její milý Martin za chvíli usnul v křesle a k  ní se posadil brácha Libor. Byl okouzlující, jako vždy a když ji líbal na tváře a na rty, bylo to docela příjemné. Přece z jedné pusy ještě žádná neotěhotněla a měli spolu svoje kouzelné, týden staré tajemství. První orgazmus při prvním milování. I když se Martin snažil, s ním ho ještě nezažila. 

V dalším díle ji Libor přitiskl na své tělo a nevinný polibek se změnil ve francouzáka, až měla jazyk někde v krku. Nebyla si jistá, jestli by se zrovna teď neměla začít bránit, ale když Martin spal jak nemluvně, asi s ním toho dnes moc nebude. A ten Liborův jazyk byl tak příjemný ! A k tomu už přece spolu byli nedávno někde dál. Zároveň jeho dominanci chápala tak, že se chce trochu před kamarády předvést, tak se nebránila ani nějakému tomu doteku. Vždyť taky oba jeho kamarádi měli oči jak houpací koně z kolotoče. Tak nemůže být tak útlocitná.

Linda měla zavřené oči a snažila se i přes alkoholový opar užít co nejvíc. Bylo to tak trochu jako s malým dítětem, když dělá na babičku kuk. Jak zavřela oči, druzí dva kluci v podstatě přestali existovat a zcela se ponořila jen do dráždivých dotyků Liborových úst a prstů. Pro svlíkačku neměla ideální oblečení, protože zvolila dost těsné kraťásky, aby vynikl její dokonalý zadeček, dlouhé štíhlé nohy a triko s dost odhalenými ňadry, jen na špagetová ramínka. Během chvilky ho měla kolem krku a tamtéž se Libor snažil přestěhovat i podprsenku,  která se jak na potvoru nechtěla nechat vzadu rozepnout. No bodejť by šla, když přezka byla vpředu, mezi košíčky. Tak to vzal trochu silou a skončila u trička, které přidržovala nahoře, aby nelezlo zpět na ňadra. Stejným násilím se podařilo odhalit i její klín. Jen její snaha o zachování kalhotek v krycí pozici byla docela zbytečná, protože vypasované kraťásky s sebou braly vše. 

To už ovšem ležela na gauči, nohy do praku a Libor zaujímal svoje oblíbené místo mezi nimi. Průnik jeho tuhého péra byl očekávaný a docela milý. Velmi se těšila na příjemné pocity a postupně narůstající blaho v podbřišku. A ještě k tomu dnes nějak daleko silněji cítila dráždění prsou, zvlášť prsních dvorců a bradavek. Po chvilce si uvědomila, že nejsou v místnosti sami a otevřela oči. Přímo před obličejem měla ztopořené péro jednoho z kluků a koukala, jak při rytmickém honění na ni vykukuje žalud. Neměla čas se ani podívat, který z nich to je a už jí ho cpal do pusy. Ještě nikdy to nedělala, ale v tomhle rychlém sledu  událostí nebylo o čem dlouze přemýšlet. Zvlášť když jí ucpal nos a musela otevřít ústa, aby se mohla nadechnout. Na hlubokou analýzu pocitů nějak nebyl čas, protože Libor v její kundičce řádil a bylo cítit, že orgazmus není daleko. Ono to v puse nebylo nijak nepříjemné. Hlaďoučký pinďour vůbec nepůsobil nějak odpudivě, ani nechutnal nějak špatně. Tak ho instinktivně přitiskla mezi jazyk a patro a vybavila se jí báseň jak Karel IV s Buškem z Velhartic váleli po patře mladé domácí víno. Jenže ten pinďour se z prvu  nezdál trpký a děsně ji to vzrušovalo, protože to byl další kus sexu, který zvládla bez předchozího školení.

Ještě pár tahů a začala se ztrácet v orgáči, snad největším, jaký v životě zažila. V těch překrásných vzrušujících pocitech ani nevnímala, že podobně na tom byl i Libor, který v poslední chvíli vytrhl své příro z její svírající se kundičky a začal jí chrlit proudy semene na prsa. Když se trochu probrala, zjistila, že dole už je prázdno, ale v puse to pokračuje. Taky ne dlouho a kamarád rovněž těsně před výstřikem osvobodil své příro z jejích úst, ale nebyl čas na přemístění, tak jí ozdobil svými cákanci obličej. Nepůsobilo to na ni nikterak odpudivě, spíš humorně a odešla do  koupelny se zcivilizovat. Nebylo to snadné, protože něco málo skončilo i ve vlasech.

Když se vrátila do obýváku ke klukům, dva se tvářili velmi spokojeně, třetí nadrženě a nervózně. Bylo jí jasné, že bude chtít taky uspokojit a vůbec jeho snahám o sblížení a zasunutí neodporovala. Jen jí vrtalo hlavou, proč ženské někdy chtějí jiného chlapa, když všichni tři kamarádi měli péro skoro stejné. A všichni to dělali dovnitř a ven, dokud se nevycákali. Protože zahálka je matkou hříchu, nenechal její ústa Libor odpočívat a nasunul se k nim, aby mu ho taky trochu podráždila. Rostl neuvěřitelným tempem a když se v kundičce uspokojil třetí z kluků, prohlásil Libor, že těď chce cákat bez přerušení, rovnou v pičce. To ji dost vyděsilo, protože za ten týden, co uplynul od počátku zahájení jejího sexuálního života, měla čas na všechno možné, jen se styděla promluvit s mámou o antikoncepci.  A v přiopilé hlavě ne a ne spočítat, kolikátý den cyklu zrovna probíhá. Ale mohlo to být někde uprostřed, takže pozor !!! s třemi vykřičníky.

Její děs byl zbytečný, protože Libor vytáhl prezervativ. Samozřejmě ho s holkama prohlížely a rozbalovaly, jen jej ještě neviděla v praxi použít. Naštěstí její partner nebyl začátečník a naroloval si ochranu docela spolehlivě, přiklekl k její stále vlhké kundičce a zasunul. Bylo to o dost jiné, než  s pravým koženým, ale rozhodně ne nepříjemné. „Prosím tě opatrně,“ prosil jeden z kamarádů, když se obuli do milování. „Ať jí ji nevygumuješ a zbyde taky něco na nás !“ Ale ani se tomu nezasmála, protože už zase cítila v podbřišku ty začínající velmi příjemné pocity.

Kolem půlnoci se společnost rozešla a Linda znaveně zůstala spát v Liborově náručí na gauči v obýváku. Martin se během noci nepřítomně přestěhoval do své postele v pokojíčku a ráno ho probudila kocovina a žízeň. Odplížil se do koupelny a do kuchyně, kde dopil balenou vodu. Chtěl vyhodit prázdnou láhev a otevřel odpadkový koš. Byl skoro plný a na jeho úplném vršku na něj koukalo šest prezervativů, podle toho, že byly zavázané na uzel, se dalo odhadovat, že naplněných. Až nechtěl věřit svým očím. Vždyť tady byla jediná holka, ta jeho. A splu se milovali jen jednou před týdnem, kdy to z větší části zvládla ona a pak podruhé v týdnu v zapadlém koutu parku. Najednou šest prcgum ! Kde se tady mohly vzít ? Asi přišla ještě některá ze starších holek. A on blbec spal a ostatní si užívali. Jen jestli se Linda mezi nimi nestyděla, když obdělávali tu druhou. To je ta výhoda, když hledáme řešení a vymyslíme si to pro naše chápání příjemnější a přijatelnější.

Otevřely se dveře a vešla oblečená Linda. „No ty teda vypadáš ! Zase si mne brzy pozvi ! Celý večer prochrápeš a ještě že se o mne postaral na spaní Libor.“ Projevila se jako úplně zkušená ženská. Když máš za prsty, tak zaútoč a sveď to na partnera. Martin se začal omlouvat a cvrdlikal na ni, jako každý zamilovaný. Ona se tvářila, jako že mu jeho společenský výpadek možná odpustí. Ještěže se probudila a stačila se oblíct. Nahaté a s podpsenkou kolem krku by se jí útočilo mnohem hůř. A to, že právě opustila Liborovu teplou náruč, Martin neviděl. Ale co. Stejně by to bylo v rodině.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Krásná Anetadalší dívky
 
Sex po telefonu

Vzrušují mě prachy. Čím víc u mně utratíš, tím víc a hlasitěji se udělám a tebe taky. Potřebuju si vydělat. Mám ráda všechno hezké a ráda za sebe utrácím. Tak mi prosím tě zavolej, ráda si s tebou zašukám a uděláš dobrý skutek brouku. Jsem náročná a chci pořádnýho a bohatýho chlapáka na perverzní šukání.

Milenkou ti budu na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 30

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Hra?

  30. 5. 2019Stalinka

Klárka stála u zábradlí a projížděla si v telefonu fotky z minulého víkendu s Mirkem. Stály za to. Mirek byl jejím vyvoleným už půl roku a snažil se plnit všechna její přání. Tedy skoro. Svázat jí ruce k sobě a bušit do ní zezadu byl jeho největší výkon. V té chvíli byla od toužebného vrcholu jen kousíček. Když si teď prohlížela fotky, které jí udělal na památku, znovu lehce zvlhla a zachvěla se. Na...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Grupáč, Orál, Spanking, Znásilnění

Úchylná schovanka

  15. 11. 2014Neznámý autor

Pan Johnson si právě vychutnával horkou koupel, když se stala neuvěřitelná věc: jeho patnáctiletá schovanka Natálie vešla do koupelny, jako by se nechumelilo. Pan Johnson se strašlivě lekl a hned vzápětí dělal všechno pro to, aby zakryl svoji nahotu. Natálie ale zvědavě šla stále blíž a bylo na ní něco třeskutě rajcovního. Pan Johnson si najednou jako zásahem blesku uvědomil, že tahle schovanka, kterou...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Extrémy, Erotické pomůcky

Sladký úplatek

  27. 7. 2015Neznámý autor

Když jsem nastupoval do nové práce, moji kolegové se tam významně usmívali. Nejdřív jsem nechápal, co to má jako znamenat. Dokonce mě se zděšením napadlo, jestli si třeba nemyslí, že jsem na kluky, a nesnaží se mě tam balit. Ale dál od pravdy jsem být nemohl, i když teda kolegové nepřehlédli, že jsem docela pohlednej chlap. No co, klidně to přiznám. Vím to o sobě. Pracuju na sobě. Je mi třicet, mám...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Šukačky, Zralé ženy, Mix

Hovory na polštáři

  14. 9. 2021jentaknekdo

Nepamatuji si, kdy jsem poprvé pocítila přitažlivost ke svému bratrovi, možná už v děloze. Jsme dvojvaječná dvojčata, Benjamin a Bonnie. Byli jsme jediné děti, které naši rodiče měli, a podle mámy jsme si vystačili. Jsme velmi rozdílní a téměř nikdy jsme se neoblékali stejně, přesto jsme byli dva hrášky z jednoho lusku. Ben měl modré oči a já světle šedé, jeho vlasy byly krátké a světlé, moje dlouhé...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Petting, Prstění, První sex, Teen