Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 14. 12. 2023

Chata u tří děvčátek 2

Nedělní lyžovačka se vydařila, zato večer vypadal špatně. Alespoň tedy pro mámu. Jejich superhotel navštívil skoro celý zbytek házenkářů z vedlejší chaty a alkohol tekl proudem. Samozřejmě ve velmi zajímavém objemu a vysoké kvalitě. Chatař nosil ze sklepa flašky po  náručích a narážel už druhý soudek piva. I když se z počátku zdráhal a dělal slušného, nakonec nabídku na pomoc s obsluhou od mámy přijal, jinak by si asi nohy uběhal, až po samé hýždě. Bylo ovšem jasné, že dnes se bude pařit dlouho do noci a asi nezbyde moc času na nějaké dovádění. No – ono to bylo skoro dobře, protože statný padesátník v sobotu večer ze sebe vydal vše, čeho byl schopen a menší pauzu na regeneraci sil docela uvítal. 

Stejně tak ráda, že máma drží celý večer přísný dohled, byla mladší dcera. Dnes přes den se k ní přitočil ten starší pán od házenkářů a vedl s ní takové divné řeči. Po chvíli pochopila, že to tedy včera večer dost přehnala a chovala se, jak asi neměla. A když jí v telefonu ukázal její nahaté fotky, styděla se, že už to nemohlo být horší a červenala se jak ta nejrozkvetlejší pivoňka. Tušila, že z tohohle se jen tak zadarmo nevyvleče. Zatím byla řeč jen o tom, že by si s ní rád pohrál. Moc si nedovedla představit jak, ale bylo jí jasné, že piškvorky to nebudou. A to od ní bude chtít i to, co ještě nikdy nedělala ? Tušila, že ten den jednou určitě přijde. Ale její představy byly podstatně odlišné, než že ji bude o poctivost připravovat skoro šedesátiletý dorostenec s mírným pivním pupíkem. Ještě že ta máma je na place a má ji pod kontrolou. Na veřejnosti si asi moc nedovolí.

Úlevně přijala společný večer i starší sestra. Včera si užila, co hrdlo i jiné části těla ráčily, ale dnes by radši dala pauzu. Takovouhle sexuální smršť se čtyřmi milenci ještě nikdy nezažila a netušila, jestli je tam dole všechno v pořádku a schopno nějaké další milostné aktivity. Včera večer ji to tam mírně pobolívalo a dřelo. Ráno ve sprše už sice ne, ale raději hojení neuspěchat. Den pauzy jí rozhodně neuškodí. Ale byla by nerada, kdyby se něco podobného už nemohlo opakovat. Ale rozhodně ne dnes. Dokonce kolem desáté odešla s mladší sestrou na pokoj spát.

V pondělí ráno se pánské části vstávalo těžce. Zbytky alkoholu ještě šplouchaly kolem mozku a žaludky byly jak na vodě. Ovšem nařízení vedení výpravy bylo jasné – běžky a na kopec po dřevorubeckých cestách. Dívčí skvadra byla, tedy až na trochu později zalehlou mámu, zcela odpočatá a na vleku byla náležitá pohoda. Ovšem užívala si to i máma, protože sice šla spát později, ovšem skoro úplně střízlivá. Oběd se nevybíral z jídelního lístku, měli všichni stejnou polévku i hlavní jídlo, holt šéf chaty byl i jediný kuchař, tak bylo třeba vařit úsporně. Ovšem nikdo si nestěžoval, vše bylo zcela dobře jedlé a po zákusku a kafi zase pokračovali v užívání kopců. 

Večer zase docela slušná večeře a volná zábava. Tentokrát měl šéf chaty za pultem zástupce, nenápadně naložil mámu a odjeli do městečka za tanečkem do baru. Byla to pro ni honička, protože s něčím podobným nepočítala, ovšem s přispěním šatníků dcer nakonec nějaký model vymyslely. Těšila se na to, jak malé dítě na nočník, protože něco podobného nezažila už nejmíň dva roky. A rozhodla se, že je to její život a rozhodně se nebude před dospívajícími dcerami červenat. Ostatně čtyřicítka na obzoru, kdo ví, jak dlouho o ni budou chlapi stát. A jako rozvedená přece nemusí na nikoho brát příliš velké ohledy. 

Na chatě se rozjela v jídelně kopie sobotního večera. Tři alkoholici si zase odsedli a valili to do sebe pod tlakem, zbylí čtyři dělali mírně mlsnou a chtivě se olizující společnost starší dceři. Tentokrát bylo zcela zřetelné, co přijde, a tak zmizeli i s dívkou na jejich pokoj už někdy v půl deváté. Co kdyby máma přišla dřív ? Úplně na úvod se svlékla a nenechala je mordovat se s oblečením, aby něco v návalu vášně nepotrhali. Samozřejmě se vrhla do náruče tomu, co byl minule nejodvážnější, tudíž první a nechala si od něj dělat dobře. Po včerejší abstinenci už po něčem podobném dost toužila a nehodlala dělat stydlivku, tohle né a tam to taky né, Všechno ano a pořádně přitlačit.

Zbylí borci dlouho jen tak nepřihlíželi a začali se svlékat taky. Jednak být u milování nahý je příjemnější a ještě si zítra nebudou muset pucovat poklopce od milostných šťáv z kundičky a zbytků spermatu milovníků před nimi. Pohled na kamaráda milujícího se divoce s dívkou je příjemně nabudil a i když nechtěli jejich vášeň rušit, začali si kradmo brát z jejích půvabů co šlo. Jako první se nabízela docela slušná prsa, na kterých oceňovali jejich pružnou tuhost a docela malé bradavky s neméně roztomilými prsními dvorci, nyní už svraštělými vzrušením. Rozkošný dívčí zadeček je ovšem bavil jen tak chvilku a vcelku logicky se začali zajímat o zadní dírku. „Pánové, to by chtělo pořádně promazat,“ odtušil jeden z nich a druhý už podával tubu nějakého zvláčňujícího krému. Dívka se dost vyděsila, protože prst jí tam někdo strčil už posledně. Ovšem aby nechtěli něco víc. O análním styku už něco slyšela, ale nic pozitivního. Prý je to děsně nepříjemné, až holky ječí bolestí.  Tlak na svěrač byl značný, ovšem když povolil, projel napatlaný prst dovnitř jako nic. Sice to bylo dost nezvyklé a byla strachem sevřená, ovšem když se povolila, zjistila, že se zase nic tak děsného neděje. Sice necítila nějaké omračující blaho, ale v podstatě jí stačilo, že se to dá vydržet.

Když se s dosavadním milencem převrátili, aby byla nahoře, hned se chytila a určovala si tempo i hloubku zasouvání, aby jí bylo co nejlíp. Ovšem pak si ji přitáhl na svou hruď a měla dojem, že je v ní ještě hlouběji, než před tím. Netušila, že je to nejlepší pozice, jak odhalit řitní otvor a zpřístupnit jej ostatním. Ještě ji trochu protáhli dvěma prsty a když to vypadalo, že všechno jde zcela hladce, nasadil první zájemce příro na její zadní vstup. Nadechla se a čekala, co přijde, ovšem zase se nedělo nic tak světoborného, jen byla plná, jak ještě nikdy. Oba tuhé klacky do sebe narážely přes tenkou přepážku a způsobovalo jí to značné blaho, jen nevěděla odkud. Možná to nebylo ani zepředu, ani zezadu, ale obojí dohromady. A bylo to zatraceně silné. Jako před dvěma dny, když ji tam někdo dráždil prstem. Začal jeden megaorgazmus, který pokračoval menšími či většími špičkami, ovšem z extáze v podstatě nevycházela. A sendvič si nechtěl nikdo nechat ujít, tak se po prvním vystříkání vystřídala další dvojice a dílo úspěšně pokračovalo. Asi po hodině nepřetržité soulože a střídání partnerů v obou otvorech začala dívka skučet, že nutně potřebuje pauzu. Ne že by ji snad někde v zadečku nebo pičce něco bolelo, ale byla už tak vyšťavená, že nemohla psychicky. Dlouho trvající orgazmus byl nad její síly a když milenci opustili oba její otvory, byla by schopna v tom houfu chlapů okamžitě usnout. Nenechali ji. Jen jí dali napít a už měla obě dírky zaplněné znovu. I když dírky asi nebude ten správný a vystihující pojem. Po vytažení pinďourů po víc jak hodinovém šoustání jí v obou místech zely docela slušné jeskyně, ze kterých volně vytékalo kdo ví co. A bylo toho hodně.

Mladší z dívek se zatím fikaně zdržovala na pokoji, protože včerejší řeči staršího muže ji mírně děsily a nevěděla, co by ji v jeho přítomnosti mohlo čekat. Ovšem že starší sestra zmizela na pokoji u sportovců a máma odjela na krásný večer s chatařem do městečka, věděli všichni. A tak nebyl problém slušně zaklepat na její dveře. Zamčeno neměla a muž rozhodně vstoupil dál. „Tak co, slečno,“ začal. „Neměli bychom zkusit nějak uzavřít ten tvůj předvčerejší průšvih ?“  Dívka mlčela a cudně klopila zrak. Vůbec nic si nepamatovala a v podstatě netušila, o čem je řeč. „No podívej,“ strčil jí zase před nos připravený displej telefonu. Samozřejmě vybral obrázek, který byl  pro mladou dívku přímo děs. Ona, která se nikdy před nikým nesvlékala, tam byla úplně nahá a bylo jí všechno hodně podrobně vidět. Nejen prsa, ale i kundičku měla dost roztaženou, až bylo vidět růžové lupínky. Takhle se ještě nikdy neviděla ani ona sama. Sice ostuda, ale slušelo jí to. Žádný fujtajbl to nebyl.

„Tak si zase odlož, vždyť to pro tebe není nic nového,“ pokračoval v soustředěném útoku. „Ale já …“ snažila se oponovat, jen nevěděla jak. Nakonec, červená až na zádech, ze sebe vyždímala. „Já jsem ještě s nikým nic neměla !“ „No to může být pravda, ale taky nemusí. Děvčata toho někdy napovídají ! A určitě bys nechtěla, aby tohle viděla máma.“ No to tedy ani náhodou. „Tak šup s oblečením dolů, ať se přesvědčíme, jestli nelžeš.“  Vyděsila se ještě víc. On jí tam snad chce koukat ! A to jí tam určitě bude i sahat ! Ale co může dělat ? Zkusila škemrat a pobrekávat, ovšem to na odhodlaného roztouženého moc neplatilo. Nakonec rozpačitě přetáhla svetřík přes hlavu a zůstala v nějaké košilce, jak bylo poznat, bez podprsenky. Na co by ji taky na svá menší áčka na pokoji měla. Pak přišly na řadu legíny. Snažila se, aby nestáhla i kalhotky. Pořád ještě bude trochu zakrytá. I když jen tak v kalhotkách se před nikým taky neproducírovala. Nanejvýš před mámou a ségrou doma. Ale její skromný oděv jí moc dlouho nevydržel, protože muž ji popoháněl k dalšímu svlékání, dokud nebyla úplně nahá. Kroutila se na válendě jak had, aby ze svých půvabů ukryla co nejvíc. Ovšem nebylo jí to dopřáno.

Muž byl vzrušen na maximální možnou míru. Ovšem dokázal se udržet s kamennou tváří hráče pokeru. Poprvé v životě se mu plní sen, kdy se před ním musí svlékat takhle mladá dívka, navíc podle jejích slov nezkušená panna. A za chvilku se jí podívá mezi nohy, jestli je to pravda. A pak si určitě musí osahat její malinké a roztomilé kozičky. A pocucat ty nesměle trčící bradavičky. Už zase se mu začal v kalhotách stavět. Děvče se snažilo uvažovat, jak se ze situace vyvlíknout, ale nic ji nenapadalo. Sice se zdráhala, ale nakonec si lehla na záda a váhavě dala nohy od sebe. „Hele, kotě, nebuď z toho taková napjatá. Jestli se bojíš, že přijdeš o poctivost, tak ti slibuji, že píchat nebudeme. Jen se kouknu co a jak.“ Sice žádná velká úleva, ale přece jen nějaká. Bolest při prvním zasunutí se konat nebude. A některým holkám ze třídy už tam sahal gynekolog a taky to přežily. A nejmíň dvě se chlubily, že už jim tam sahal i jejich intimní přítel a tvrdily, jak to bylo fantastické. Že by to teď zažila i ona ? Sice z toho byla dost rozechvělá. Al kdby to mělo být pěkné ...

„Pěkně se rozlož a roztáhni si pičku, ať se tě tam nemusím dotýkat já,“ pokračoval muž. Další úleva. Netušila, že jen chvilková, protože když si zabořila prsty mezi stydké pysky, pokračoval. „No takhle toho moc neuvidím. Musíš ji roztáhnout pořádně. A ty nohy dej ještě dál od sebe.“ Rozčapila se jak žába, ale muž stále nebyl spokojen. Její snaha byla trochu zbytečná, protože sáhnout si na ni chtěl a zatím to byl jen takový uklidňující manévr, aby nevypadal a slečna se necukala. „Ukaž, prosím tě, ani si ji pořádně neumíš zpřístupnit.“ A sáhl do její škvírky. Mírně to s ní cuklo a chtěla dát nohy k sobě. Ovšem ovládla se a držela. Hladké a mírně vlhké sliznice byly na dotek ten pravý požitek. Tedy pro něj, ona se snažila vše vydržet. 

Chvíli se jí hrabal v kundičce, až vyjel prstem na poštěváček. To by bylo, aby to s ní něco neudělalo a přestala se konečně tvářit, jako když trpí. Nepřestala, protože opravdu ucítila dráždivé doteky a její obličej se stáhl do vzrušeného šklebu, který nebyl od předchozího příliš odlišný. Snažila se nevzdychnout, tak to bylo silné. Muž věděl co činí a tak trochu přidal, ukazováček rozkmital a už jí bylo jedno, jestli vzdychá, nebo ne. Tak tohle je to, co ty spolužákyně obdivovaly ? Něco z toho znala, když se dotýkala sama sebe při výzkumném úsilí na svých intimních partiích. Jenže její dotyky byly nesmělé a jemné, protože mladé děvče si přece do těchhle partií nesahá. Nyní to byla daleko větší síla. Ostatně příjemné pocity sama nikdy nedokázala dovést do úplného závěru. To zkušený prznitel byl důslednější, i když i jemu trvalo dost dlouho, než se jí v podbřišku ty příjemné pocity začaly měnit v něco daleko silnějšího a neznámého. Holt každý začátek je těžký a když soudruh Lenin říkal své – učit se, učit se, učit se - málo který ministr školství tušil, že se to týká i sexuálních začátků. 

Její roztažená kundička mírně ronila šťávičky. Nebyl to žádný vodopád, jak se píše v dramatických pornopovídkách, spíš jen trochu zvlhla. Ovšem voněla nezkušeným mládím docela výrazně. A muž se snažil držet, aby do té kouzelné micinky nezabořil svoje ústa a prsty nenahradil jazykem. Stejně nevydržel. Byla z toho celá vedle sebe, protože o lízání něco někdy slyšela, ale nedovedla si představit jak a proč se to dělá. Spíš jí tyto praktiky byly tak trochu fujtajbl. Až do chvíle, kdy v ní jeho jazyk ucítila. Projel jí s ním všechny kouty pičky a to strašlivé blaho se snad ani nedalo popsat.  Jak se z počátku styděla před ním odhalit, nyní její nohy byly tak daleko od sebe, že už to nešlo dál. A dokonce si na ni jednou rukou sáhla a snažila se napínat jednotlivé závojíčky, aby to bylo co  nejhezčí.

„Když už jsme spolu takhle daleko, měla bys taky kouknout, jak vypadá nahatý mužský. A vidělas někdy, jak mu z něho stříká ?“ Věděl, že ta chvíle, i přes pokročilý věk,  nebude daleko a rozhodně nechtěl přijít na pokoj s mokrými boxerkami, i když bydlel sám. Stáhl kalhoty, mikinu si nechal a začal si honit péro, s maximálním úsilím. Dívka na jeho řeči nereagovala, spíš jen pasívně přijímala jeho počínání a nestačila se divit, co všechno je mezi dospělými možné. To kluci ze třídy měli kecy, ale pinďoura z nich nikdy nevytáhl nikdo. A tak zvědavě koukala, jak před jejím obličejem střídavě mizí a objevuje se ta fialová špička jeho údu a zbytek narostl do v jejích očích velikánských rozměrů a jsou na něm vidět asi nějaké žíly. Tak tohle by se do ní mělo někdy vlézt ? Vždyť jí to rozpůlí ! A nutně to musí skončit až někde v žaludku. Samozřejmě to bylo příro mírně podprůměrné, ale vykládejte to prvničce.

„Aspoň mu dej pusu,“ škemral muž. Nečekala to. Normálně by se nejspíš dost pohoršila, ale nyní už byla po prvním orgazmu tak rozbrnknutá, že se o to pokusila. Nejdřív opatrně, jen tak přičichla a když necítila nic odpudivého, dotkla se ho nejdřív jazykem a pak i rty. Možná by ho vzala i pořádně do pusy a zkusila kouřit, jenže nějak nebyl čas. Muž se odtáhl a začal chrlit na její prsa a břicho jeden cákanec za druhým. Byl tak ohleduplný, že se vyhýbal jejímu obličeji a puse zvlášť. 

Když se máma vrátila z výletu, mírně ovíněná šampáněm, plížila se k pokoji jak šumiduch. To aby nevzbudila dcerky, ale stejně byla zvědavá, jestli obě opravdu na pokoji jsou. Byly. Ta starší spala jak dudek, usouložená do němoty, mladší, plná zbrusu nových zážitků, spánek jen tak předstírala a snažila se v hlavě srovnat všechny nové a nečekané dojmy. Nejdřív nevěděla, co si o svém zážitku myslet. Pak ale usoudila, že všechno bylo vlastně dost příjemné a v podstatě ani k nějaké úhoně nedošla. Jen si z toho bude muset vzít ponaučení a vlastní dráždění prstem zdokonalit. Nebo že by to zkusila s tím velmi šikovným dědulou ještě aspoň jednou ? Ještě tady budou čtyři další večry. Ovšem o jejích myšlenkách máma netušila vůbec nic. A když viděla, jak dcerky spokojeně odpočívají, nenápadně vyklouzla zpět na chodbu a spěchala navštívit chataře. Vždyť si včera ani dnes nic neužila !

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vzrušená Miladadalší dívky
 
Sex po telefonu

Ráda bych byla zmrdaná v bezmoci. Chci s Tebou zažít sex po telefonu. Vzrušuje mě představa, že se nemohu bránit a Ty mi zatím vnikáš pod kalhotky, zkoušíš strčit prst do díry a druhou rukou mi mačkáš kozy... Pak ráno se probudím s roztaženýma nohama a postříkaná.

Čekám na zkrocení na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 30

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MILADA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Rodinná záležitost

  21. 11. 2010Janina

Pavel se mi líbil už když jsem chodila na základku a on tehdy maturoval na gymplu. Byl ale dost velký stydlín. Pak se ztratil z dohledu a vrátil se po 5ti letech jako inženýr. Když mne pak občas potkal, pozdravil, ale nic víc a to mne šíleně lákalo. Jaký pak je asi v posteli ? Bylo mi 22 let, sex jsme měla ráda a tenhle stydlín mne opravdu moc lákal. A pak jsme se potkali na taneční zábavě. Ploužili...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Orál, Prstění, Petting

Opět s Magdou

  20. 4. 2014Roman

Páteční večer, ten mám nejraději, pracovní týden za mnou a dva dny volna přede mnou, nicnedělání, prostě relax. První co udělám, že si napustím vanu a minimálně půl hodiny v ní ležím, dopouštím teplou. Prostě pohoda, občas si to vylepším skleničkou vína, která mi stojí na poličce, kterou jsem si pro tento účel připevnil u vany. Ale netrvá to dlouho, slyším, klíč ve dveřích a vzápětí jejich zavření....  celá povídka...
Kategorie: Orál, Mix, Šukačky, Petting

Zásek na nudapláži

  16. 9. 2012Neznámý autor

Sergej pocházel z rodiny, která snad odjakživa razila heslo, že nejlepší ze všeho je přirozenost. To znamenalo pěstovat si všechny možné plodiny na rozlehlé zahradě u domu, chovat desítky hospodářských zvířat, vodu brát ze studánky… K tomu všemu taky patřilo, že nahota u nich doma nebyla žádné zvláštní tabu. Koupání pod pumpou se odbývalo hromadně, všichni sourozenci naběhli do řady, nebo fronta na...  celá povídka...
Kategorie: Voyeur, Šukačky, Petting, Mix, Prstění

Sex se starším

  28. 10. 2012Luci

Moje 20té narozeniny jsem oslavovala v nedalekém městečku v baru, v úzkém kruhu svých přátel.  Bylo už hodně po půlnoci, když jsme se chystali na cestu domů. Při odchodu jsem potkala JEHO !! Představil se jako Marek, měl krásné hnědé oči a jemné udržované ruce. Proč popisuji zrovna ruce ? Podle rukou se pozná jaký muž je, zda na sebe dbá apod. Okouzlil mne. Rozloučila jsem se s přáteli a odešla s Markem...  celá povídka...
Kategorie: Mix, První sex, Šukačky, Teen