Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 29. 3. 2024

Přerušená výuka

Martina stála v koupelně před zrcadlem a zkoušla si zbrusu novou podprsenku, kterou včera s mámou koupily. Byla parádní. Ne že by ty starší byly nějký aušus, ale tahle byla něco extra. Máma se taky práskla přes kapsu. Ostatně co se k ni nastěhoval její nový přítel a nezanedbatelně přispíval na domácnost, si to zase po čase mohla dovolit. Světle zelené krajky se tiskly k jejím ňadrům, i když připusťme, že ve velikosti A neměly moc co přidržovat, nebo rovnat. Ale byl to luxusní kousek prádla, jen jí ji určitě máma nedovolí vzít na tělocvik, aby mohly ostatní holky v šatně slintat. Škoda, že se v ní nemá komu předvést. 

Takhle naposled se toužila předvádět, když jí máma koupila před dvěma - třema lety její první podprsenku. Bílou, bez zapínání, natahovala s přes hlavu, ale konečně ji měla, byť i košíčky AA . Tedy žádná ohromující velikost. Ale byla to její první podprda, na kterou byla děsně hrdá. Sourozence neměla a doma byl jen tehdejší mámin přítel, takový uvrčený dědek, taky už mu bylo skoro čtyřicet. Tomu by se předvádět nešla ani náhodou. Klukům ve třídě taky ne a holky už skoro všechny taky nějakou podprsenku měly. A ty co ještě neměly, dělaly jako že nic, phe, to je toho !

Nakonec to odnesl soused Horáček. Občas k němu zašla, protože ji jako menší občas hlídali, když máma nebyla doma. Teta Horáčková byla ve věku babiček, hodná, milá, jenže, jak říkal strejda Horáček, panbů ji měl radši než on a tak si ji vzal před pár lety k sobě. Teď žil skoro sám, jen občas zašli syn nebo dcera, pomohli s nepořádkem a zásobováním. Návštěvy Martiny bral jako příjemné povyražení z denní nudy. Ten den mu pořád nesdělo, jak se nakrucuje, jako by měla nějaké tajemství. Nakonec si prohlédl její triko na zádech a uviděl, jak se rýsuje pod tičkem podprsenka. Docvaklo mu téměř okamžitě a nevěděl jak jí umožnit chlubení, protože nebyl pedofil a ke slečnám tohoto věku cítil spíš dědečkovský vztah. Nakonec to zvládl napřímo. „Hele, Martino, nechceš se mi s něčím pochlubit ?“ začal. „Já vím, že se to obvykle nedělá, ale já přece nejsem jen tak nějaký cizí chlap. Vzpomeň si, kolikrát jsem tě převlíkal do noční košilky.“ Pravda, tehdy to bylo ještě v pořádku, protože její pětiletá hruď ani vzdáleně nenaznačovala, že jednou na ní může být podprsenka. Ona mu slečna dnes taky nechtěla ukazovat prsa, ale ty dva bílé trojúhelníčky, které je přikrývaly. Nakonec si dodala odvahy, touha pochlubit se byla veliká, větší, než její stud. A Horáček to zvládl s bravurou, když si vyhrnula triko, chválil a chválil, i když už v životě viděl leccos. Ovšem teď šlo o sebevědomí mladé slečny a kromě zraku s jí nedotkl ani náhodou.

Tak tohle by s touhle novou podprdou nešlo. Trochu mezi tím zestárla, i když prsa jí dorůstala ke vzteku děsně pomalu. To některé holky už měly i béčka. Ale ňadra vypadala jako něžná dívčí ňadra a v té světle zelené krajkové záplavě by určitě působila neskutečně sexy. Na co si to, kruciš, kupovala, když to nemá kdo ocenit ? 

V předsíni cvakly vchodové dveře. To ještě máma nemůže být. Asi přišel domů ten její nový přítel. Na rozdíl od těch předchozích, kteří už na první pohled za moc nestáli, tenhle byl mladší než máma, neválel se furt u televize na gauči s lahvovým pivem a vypadalo to, že jako servisní technik dovede vydělat i nějaké peníze. Pravda, znamenalo to, že občas musel někam odjet i o víkendu a večer taky nevěděl, kdy se dostaví, ale nebylo to zadarmo. Najednou se jim dýchalo tak nějak líp, když bylo na složenky i větší nákupy. Ta nová světle zelená krajková nádhera toho byla výsledkem. A hlavně, všímal si jí jen tak trochu a rozhodně nechtěl hned od prvního dne dělat jejího přísného vychovatele. 

I když byl dost starý, určitě už něco přes třicet, nevypadal španě. Nejmíň jednou týdně, spíš dvakrát, byl večer v posilovně, mámu bral do společné sauny ke kamarádům a jak vyprávěl, v létě si dopřával dost náročné dovolené. Jedno jestli doma nebo v zahraničí, ale žádné povalování, vždy hodně chození a poznávání. Sliboval, že letos to musejí udělat ve třech. Byla z toho rozpačitá, protože pořád si k němu nedovedla vybudovat nějaký vztah. Chtěl, aby mu tykala a říkala Petře, což jí nešlo přes rty. Jen aby s ním nemusela o dovolené bydlet v jednom pokoji, jak to bývá v rodinách zvykem. Máma s ním sice spávala v ložnici a zvuky, které se odtud obvykle nesly, napovídaly, že oba mají sex dost rádi. Až se červenala, co zaslechla. Ale kdyby s ním měla sdílet pokoj, kde by se měla převlíkat, odcházet do koupelny, na záchod, to si moc nedovedla představit. Přece jen to byl pro ni cizí chlap. 

No ale byl to mužský, sice patřil k mámě, ale i přes deodorant byl tu a tam příjemně cítit chlapským pyžmem. A tuhle překrásnou podprdu by jistě uměl ocenit i s jejími ňadry. Tedy kdyby o ní věděl. A zrovna ji měla na sobě. Co by se asi tak stalo, kdyby si nezapla tuhle košilovou halenku a ukázala mu, jak jí to krásně sedí a sluší ? Jen tak nedopatřením, jako že o něm neví a nedooblíkla se náhodou, cestou z koupelny do svého pokojíku. Aby to ale na ni nežaloval mámě. Snad by se nemohla zlobit, když by to bylo jen tak náhodou a nedopatřením. A je pravdou, že tuhle její nádheru asi nikdo jiný delší dobu neuvidí a nebude ji moct tím pádem ocenit. A ona po obdivu velmi, ale opravdu velmi toužila.

Dveřmi od koupelny bouchla o trochu víc, než bylo potřeba, aby upoutala pozornost. Vykoukl z obýváku a pozdravil ji. Slušně odpověděla a kráčela s rozepnutou halenkou, ruce volně podél těla, jen tak mírnyx týrnyx, beze spěchu, ke svému pokojíku. Ono to žádné porno nebylo, protože v úzké mezeře mezi cípy halenky byl vidět jen malý kousek spojení obou košíčků, jinak pečlivě ukrytých v hloubi obečení. Petr si této frivolnosti taky jako správný chlap vůbec nevšiml. Aby mu chudák holka napovídala. Začala zděšeně. „Ježíš, to je trapas, já jsem se zapomněla dooblíct.“ Snad má dobrý zrak a trochu zaostří. No, z hlediska dospělého chlapa v podstatě nebylo na co, ale byl tak důvtipný, že mu došla ta trocha exhibice, protože se zapnutím nijak příliš nespěchala.

„Nedělej si problém,“ prohodil žoviálně. „Připusť, že v mých letech jsem možná už viděl i holá prsa, nejen ten kousek hadříku, co je obepíná, u starších holek podpírá, u mladších jen tak doplňuje. A z té tvé podprdy není vidět skoro nic. Tak určitě neomdlím.“ „Včera mi máma koupila novou,“ chlubila se. „Tak ji trochu ukaž, ať ti ji můžu ohodnotit.“ Poodhalila jednu stranu cípu halenky a na Petra vykouklo jdno ňadro, ozdobené světle zelenými krajkami. „No ale to je paráda,“ chválil. Ne že by z toho byl tak unesen, ale jako pozorný mužský vysledoval šanci uvidět něco víc. „Ukaž ji celou,“ vymýšlel si a Martina poslušně poodhalila i druhý cíp. Vždyť se chlubit chtěla a nikdo jiný ji nepřišel do rány. „Teda ta ramínka jsou parádní, taky krajková. Tahle paráda pokračuje i na zádech ?“ ptal se zvědavě. Co s tím, pomyslela si a pak odhodlaně stáhla halenku celou, i když s takhle moc velkým striptýzem původně nepočítala. No ale co. Prsa už ukázala a na zádech toho moc k vidění není. „A máš k tomu i do soupravy kalhotky ?“ pokračoval ve vyzvídání. „ To né. To už by bylo moc peněz. Ale měli je tam.“ 

„A co takhle podvazkový pás ? Máš už vůbec nějaký ? Za chvíli jdeš do tanečních a tam nemůžeš chodit jako chudá příbuzná. V punčocháčích dnes chodí do splečnosti jen ty největší socky. Dáma si vezme samodržky. Podívej se na mámu. Když si jdeme někam sednout, nebo k někomu na návštěvu, tak jedině v punčochách. Neříkej, že sis toho nevšimla.“ Samozřejmě že všimla. Ale tenhle kousek oblečení ve své skříni opravdu neměla. A chodit v podvazcích do školy, no to by bylo asi moc, i když sukně občas nosila.  Navíc obyčejné punčocháče byly za pár korun, samodržky byly dražší. A k dírce s utíkajícím očkem přijdete coby dup.

Nakonec se uklidila do svého pokojíku a pyšně si oblékla domácí tričko, s podprdou, co měla ve škole,  jen takovou tou obyčejnější. Večer si našla něco k jídlu a aby to nevypadalo hloupě, namazala jeden chleba taky Petrovi. Ten se rozplýval chválou nad plátkovým sýrem, ale co může od slečny tohoto věku chtít. Po včeři si sedli k televizi. Ústřední topení už přestalo fungovat a večer se trochu ochladilo. „Není ti zima ?“ ptal se Petr.  „Můžeš si sednout ke mně, přehodil bych přes nás deku a bude nám tepleji.“ Sice byla poněkud v rozpacích, jak moc blízko si může sednout, aby to nevypadalo nějak divně, ale ona deka nebyla zase tak široká, aby mohla sedět na druhé straně gauče. Dokonce se o muže musela trochu opřít bokem. Ten ji majetnicky chytil kolem ramen a přitáhl těsnějik sobě. Trochu se vyděsia, co to má znamenat, ale když v podstatě nic nepokračovalo,  uklidnila se  a zkoušela si v rámci možností vytvořit kousek pohodlí. Měla zmatek v hlavě. Takhle blízko s chlapem snad ještě nikdy neseděla, protože opravdického tátu si ani nepamatovala a ti daslší, co se u nich někdy pár týdnů, jindy pár měsíců ubytovali, s ní nějaký kontakt nenavazovali. Ale v podstatě to bylo příjemné.

Petr z toho byl taky trochu vedle sebe. Do domácnosti přišel kvůli mámě. Byla to v podstatě šikovná ženská, docela milá a stejně jako jemu jí chyběl pravidelný sex. Rozuměli si v něm náramně. Ti jeho přdchůdci nestáli za moc, holt na chlapy neměla štěstí. Část z nich si řešila přistěhováním chybějící bydlení, další nechuť pracovat a ti drzejší se ještě snažili vysomrovat nějakou tu korunu na pivo. Ono - když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. A tak se i ti největší budižkničemové nějaký čas snažili vypadat jako nezbytný doplněk domácnosti, než zvítězily ty pravé důvody jejich přítomnosti. Petr byl oproti nim hotový poklad. Jednak nevypadal špatně, peněz vydělával dost a měl malý byteček 2 + 1, který momentálně šikovně pronajal. A s nvovou partnerkou se dělil nejen o své nezanedbatelné příjmy, ale i výnosy nájemného. Jen s tou její dcerou nevěděl, jak vyjdou. Tedy až do dneška. Pochopil, že je to slečna kousek po patnáctých narozeninách a i když svoje děti zatím s předchozími krasavicemi neměl, její pubertální dušička byla vcelku pochopitelná. A když se mu odpoledne předvedla v nové podprsence, nebral ji jako nějakou nabízející se šlapku, ale dospívající dítě, které si s ním neví rady, stejně jako on s ní. Ale stejně vypadala docela dobře. Boky by ušly, jen ta podprsenka by mohla být o trochu plnější. 

Martina se pohnula a bezděky se opřela ňadrem o Petrovu paži. Njedřív chtěla zděšeně ucuknout, protože něco podobného rozhodně neměla v úmyslu, ale pak vydržela, aby na svůj čin neupozornila, neboť muž dělal, jako že si ničeho nepatičného nevšiml. A připusťme, že pocit o pánskou ruku opřeného ňadra vůbec nebyl nepříjemný. Když se Petr pohnul, málem jí to dotčené ňadro utrhl, jak byla těsně přitisknutá. Ne že by si kluci ve třídě něchtěli někdy sáhnout. Ale zájem byl obvykle o ty daleko vyvinutější a ten hmat byl zpravidla úplně krátký, než začaly padat facky. Tedy ne že by Martina nebyla zvědavá, co takové pořádné osahání ňadra  může vlastně s holkou dělat. Ale kdyby snad chtěla chvíli držet, to by na ní nenechaly ostatní holky nit suchou a patřit za třídní děvku, to by rozhodně nechtěla. A tak sice tušila, ale nevěděla.

Ten večer už se nic podstatného nestalo a když přišla máma z odpolední směny, Martina už spala. Ve svém pokojíku a sma.  Ale odpolední šichtu měla máma celý týden a tak se sice pozvolna, ale děly věci. Začalo to v kuchyni, kdy Martina dvakrát připravila nějakou jednoduchou vařenou večeři. Pokračovalo to u televize, což byl skoro zázrak, neboť slečny tohoto věku vydrží sedět dlouho u počítače nebo mobilu, televizní obrazovka k nim nějak nepatří. Ale byl to společný prostor, kde se mohli s Petrem potkávat. Nějaký ten starší trapný film nějak vydržela. A i když se venku trochu oteplilo, tulení pod jednou dekou pokračovalo, neboť bylo příjmné oběma.

Petr nebyl žádný pedofil, který by šílel po nezletilých dívkách. Spíš si vybíral ty zralejší, které už dobře věděly, co chtějí. Byla s nimi větší legrace a dokonalejší zážitky. Ovšem zjevení dcery partnerky, úspěšně dorůstající ženských tvarů, pro něj bylo docela vzpružením  nálady. Co by se asi tak stalo, kdyby … Byli doma spolu sami a na dívce bylo vidět, že sice příliš neví, jak na to, ale toužila po mužské pozornosti, i když nevěděla, jak moc by měla být velká. Ve škole se určitě bavila se spolužáky, doma ale trpěla komunikačním deficitem, když měla máma odpolední. A on ten její přítel byl chlap se vším všudy. Občas dovedl poradit i s učením a dalo se s ním mluvit skoro o všem. A protože šlo o dospívající dámu, občas jí i vysvětlil něco z motivace a příčin mužského chování. Připadala si u toho děsně důležitě a dospěle. A kydž jí řekl, že by si měla doplnit spodní prádlo o chybějící kousky, navíc jí na to dal tisícovku, neváhala ani den.

S výběrem jí pomáhala nejlepší kamarádka, která jí zároveň děsně záviděla, protože takhle štědrého sponzora neměla a která mladinká slečna by netoužila po těch něžných kouscích, které sice nemohli všichni obdivovat, ale už to vědomí, že je má na sobě, bylo nepřekonatelné. Když si tu nádheu přinesla domů, hned si to šla do koupelny před zrcadlo zkoušet. To bylo  něco ! Hlavně se bála pořádně dotknout punčoch, protože vybrala dvoje tenoučké a měla strach si zapnout koníky podvazkového pásu, aby si je nepotrhala, i když horní lem byl zesílený. Nakonec jí to nedalo a oblékla si k tomu i jednu delší letní sukni a zkusila se před zrcadlem zatočit, jak to bude vypadat. A pak taky tu krásnou světle zelenou podprsenku, aby to bylo komplet. Jenže zapomněla na halenku a tak se vypravila do vého pokoje nějakou hodící se vybrat. A zase klíče v zámku, Petr stál najednou na chodbě a nestačil se divit, jak jí to v delší sukni sluší a zbytek oblečení trochu chybí.

Martina se schýlila a snažila se rukama schovat svoje svůdné prádlo, což se jí skoro podařilo. „No počkej, co s schováváš. Snad jsem tě už v téhle podprsence viděl. A spíš mi řkni, co  máš pod tou sukní.“ Nepochyboval o tom, že s nákupem těch dalších nádherných zbytečností určitě neotálela. Rád by se na ně koukl, když je platil. „No nestyď se. Vyhrneš si sukýnku ?“ Těžce váhala, ale cítila, že má právo vidět, že jeho peníze utratila odpovědně. Tak s mírně červenými tvářemi sáhla na dolní lem sukně a pomalu nadzvedla. Nejprve se objevila její stehna v punčochách, pak jejich horní lem s připnutými kšandičkami podvazkového pásu, nakonec i pečlivě srovnané kalhotky a krajkový proužek který držel podvazky v pase. 

Najednou to bylo jako výbuch. Petr se neudržel a než se Martina nadála, měl hlavu u jejího klína, kalhotky na půl žerdi a snažil se jí dostat jazykem na kundičku. Úlekem pustila sukni, takže se pod ni schoval, ale nepřestával se dostávat do vytoužených míst. Nejprve z toho byla vyděšená, ale už první dotyky v intimních místech jí napověděly, že by se nemusela tak moc bránit, protože všechno co se děje, je docela příjemné. A žádný pomlouvač v dohledu nebyl. Jistota jejího partnera ji fascinovala. Pokusy osahat ji na intimních místech sice kamarádi a spolužáci měli. Ovšem byli tak neskutečně neohrabaní, že sice občas se trefili do správných míst, ale opravdu jen občas. To Petr byl jiná třída. Každý hmat byl přesně tam, kde jí to dělalo dobře a jazyk se pohyboval v kundičce tak suverénně, že se neudržela a začala blaženě vzdychat. Když do ní trochu zatlačil, aby si sedla na gauč, nebránila se ani trochu. V pololeže koukala na svoji v klíně se vzdouvající sukni, jak tam Petr pohyboval hlavou. Asi ji neměla pustit, takhle nic z toho, co se tam děje, neuvidí. Ale ctila to všechno zatraceně dobře.

Petr hrál va bank. Pustil se na tenký led bez přípravy a pokud by prohrál, bylo by to na balení kufru. Což by se mu rozhodně nelíbilo. Litoval, že nemá jazyk jako vlk v pohádce o kůzlátkách, až mu ho musel kovář zkracovat. Málem si odřel o přední zuby uzdičku, jak se snažil se s ním dostat co nejhlouběji a kmital s ním, jak nejrychlejší vibrátor. Jeho obavy byl trochu zbytečné, protože po prvotním úleku se vše začalo Martině hodně líbit. Svědčila o tom i poměrně dost roztažená stehna, co sukně dovolila. Konečně sebral odvahu zjít kousek dál. Vysoukal se z pod dlouhé látky, sukni jí přehodil na břicho, konečně se pokochal pohledem na podvazky a lemy punčoch. Holka vybrala dobře. Péro mu sice stálo, ale když uviděl tu něžnou nádheru, málem i vystříkl, aniž se dotkl svého přirození.

Aby nepřišel ani o kousek požitku z jejího těla, natáhl ruce k prsům.  Tužší áčka byla na omak velmi vzrušující, ale snažil se jí podprsenku nějak stáhnout, aby mohl na holou kůži. Jenže zkuste lovit jazykem v mezinoží a rukama za partnerčinými zády. Martina pochopila o co mu jde , trochu se vypjala a sáhla si na zapínání sama. Její prsa nikdy žádný chlap pořádně neviděl a tak byla trochu červenější v líci. Ovšem pocitové blaho bylo silnější a přehlušilo nějký nepodstatný stud. Vždyť už se jí hrabal mezi nohama a určitě z blízka viděl věci daleko důležitjší.

Jenže pozvolna ji začalo postihovat něco nečekaného. V podbřišku se po dráždění kundičky a prsou začal sbírat jakýsi neznámý pocit. Mockrát se snažila si dráždit kundičku sama, ale nikdy nevydržela dost dlouho, aby došla až sem. Bylo to krásné, ale zakončení scházelo. Dnes to bylo na Petrovi a ten věděl, že přestat nesmí, dokud to nebude ono. A ono to bylo. Orgazmus se jí dostavil dostatečně silný a užili si ho oba. Ona jako žena, on jako velmi vzrušený pozorovatel. Holt není nad zkušeného milence. A těch pár slziček, co jí při tom ukáplo, bylo neskutečně vzrušujících. Vydýchávala se z prožitku dost dlouho a Petr spekuloval, jak dál. Asi by neměl tlačit na pilu a pro dnešek ji nechat být. I když mu zůstane dokonale tvrdý. Ona se vrátí z odpolední šichty její máma. A pokračování výuky Martiny bude muet chvilku počkat.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Neukojená Baculkadalší dívky
 
Sex po telefonu

Máš chuť na trochu nevšední erotiky? Jsem zkušená baculka, která potřebuje vybít svoji chuť na sex. Ráda ho cítím hluboko v kundičce, miluji perverzní přirážení, polykám sperma... Můžeme se domluvit na čemkoli, ráda si zašukám.

Uděláme si to na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 09

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT BACULKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Kurva?

  31. 7. 2020Stalinka

Marek konečně ukončil vysokou školu, samozřejmě s červeným diplomem. Už nějakou dobu žil s přítelkyní Radkou v podnájmu, kterou ještě dva roky vysoké čekaly. Ač jedináček, nebyla doma vítána, tedy od doby, kdy Marka představila, a po hádce s otcem, se k němu i přestěhovala. Máma ji sice tajně finančně podporovala, ale bylo to jen pár korun a nepravidelně. Doma se kvůli otci objevit nesměla, protože...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Orál, Teen, Znásilnění, Mix

Vzrušující soulož se sestřenicí

  7. 2. 2021Jirka

Byl jsem delší dobu zakoukaný do sestřenice Mariky. Úzké, vysoké tělíčko, menší prsa, dlouhé blonďaté vlasy až po její pěkně tvarovaný zadeček, v obličeji krásné modré oči, malý nos a milý úsměv. Do takového stvoření se těžko nejde zamilovat! Největší problém samozřejmě byl fakt, že jsme rodina. Vyznat lásku členovi svojí rodiny je velmi obtížná záležitost. V lepším případě vás odmítne a zůstane to...  celá povídka...
Kategorie: Incest, Prstění, První sex, Teen

Dům rozkoše

  11. 11. 2012Neznámý autor

Muži chodí do nevěstinců, tak zvaných bordelů, velice často. Osobně znám mnoho mužů a drtivá většina z nich navštívila bordel alespoň jednou v životě. Tohoto faktu využívá trh, který je druhem těchto služeb naprosto přesycen, byť to skrývá pod různé názvy skryté pod rouškou tajemství. Opačně však nabídka zoufale chybí. Ženy by přece do veřejných domů nechodily, říká se. Nebo chodily? Myslím, že chodily,...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Orál, Anál, BDSM, Mix

Sádlo máslo

  7. 3. 2024Skálinka

„Tak kotě,“ ozval se mužský hlas v telefonu, „sbal se a čekáme tě ve čtvrtým !“ Jana jen polkla a vydala se tam, protože nešlo o první návštěvu a velmi dobře věděla, že má jít do té skoro nepoužívané části budovy za dveřmi vyplněnými neprůhledným sklem. Tamní místnosti sloužily částečně jako archiv nepotřebných písemností, které ještě někdo nedokázal vyhodit a částečně jako sklad mírně použitého nábytku....  celá povídka...
Kategorie: Mix, BDSM, Spanking, Extrémy