Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 14. 7. 2023

Odvaz

Julča byla hodně mladá, nejistá, jak slečny v tomhle věku bývají, s holkama se sice bavila, ale nebylo to nic moc. Prázdniny po skončení devítky byly dost mezáživné, nejprve deset dní s rodiči v Itálii, pak neskutečná otrava doma a nebýt trochu lepšího mobilu, snad by se tou  nudou ukousala. Takhle podiskutovala s holkama z bývalé třídy, míň už s klukama, ale co jim máte furt psát, když už jste z dovolené týden doma. Začala hledat různé stránky na sítích a byla vděčná, pokud se s ní někdo, třeba i neznámý, chvilku bavil. A pak narazila na jednoho, který se začal vyvíjet docela zajímavě. Od běžných otázek na prázdninovou nudu přešel po pár dnech na takové ty osobnější. Když nemá co dělat, že si nenajde nějakého kluka a nerandí s ním ? No to byl odvaz ! 

A najednou bylo po nudě. Psala si s ním o všem, o čem se se spolužákyněmi styděla mluvit. Možná to bylo tím, že byl z jiného města, o dva roky starší, takže mnohem v životě zkušenější a se vším si věděl rady. A tak se s ním pustila i na velmi tenký led svých milostných zkušeností, které nebyly skoro žádné. A on to snad musel znát, protože jí radil, co s tím. Ne že by Julča neměla zájem si s nějakým klukem něco začít. Ale nevěděla jak na to, protože všichni spolužáci ji přehlíželi jak velké širé rodné lány, i když nevypadala nejhůř, nikdo nikdy ji nevzal ani za ruku, o dalších intimnostech nemluvě. Asi patřila mezi slušňačky. Přitom jasně cítila, že už má nejvyšší čas něco zažít. V listopadu jí bude celých šestnáct a mezi novými spolužákyněmi na střední si určitě bude připadat jako vesnické nezkušené telátko a k tomu ještě poctivá panna. 

Sice z ní pravda lezla jak z chlupaté deky, ale když chtěla opravdu poradit, musela vylíčit stav, který chce změnit. Její elektronický přítel Ondra to vzal všechno z gruntu a úplně na rovinu. Z počátku sice měla spoustu obav, protože zaslechla a přečetla hromadu případů, kdy nějací obstarožní pánové chtěli ulovit mladou holku a donutit ji, aby jim byla po vůli i za cenu vydírání a násilí. Vydávali se proto za mladíky požadovaného věku a pak se dělo kdo ví co.  Ondra se zdál v pohodě. Napsal jí své životní osudy a vyplynulo z toho, že před nějakými dvěma – třema lety na tom byl podobně jako ona a dnes to vypadalo, že žije úplně v pohodě, už měl dvě holky, teď je zrovna sám. Nechce ji přesvědčovat k nějakému citovému dramatu a chození, ovšem jako důvěrný přítel pomůže, kde může. Přece i jí jde o to, získat hlavně nějaké sexuální zkušenosti, aby pak mohla lovit mladíky podle vlastního výběru.

Poslal jí pár fotek ze svého života, s kamarády, třeba z koupání, nějaké grilovačky u kdo ví koho a dokonce i výlet na hrad s mladší sestrou a rodiči. Byla přesvědčená, že o něm ví skoro všechno a nějaké levoty přece od takhle férového kluka nemohou přijít. Měla správný odhad a když se později potkali, potvrdilo se vše, co o něm věděla, přesně do puntíku. Když Ondra pochopil její nesmělost a nezkušenost, začal jí vysvětlovat, že kluci v jejím věku trpí něčím podobným a holek se skoro bojí, aby si nezadali a nevypadali jako nějací sexuální loudilové. A navíc si s tím sexem nejsou vůbec jistí, protože každý někde nějak začínal a pokud na některé škole probíhala sexuální výchova, nikde k tomu neměli odpovídající praktika, aby se mládež naučila, jak doopravdy na to. Dívčí časopisy sice poradily kterého ze dvou nápadníků si vybrat, jestli mu ukázat své tělesné půvaby, ovšem co s ním potom, o tom už se cudně mlčelo.

Předně jde o to, jak je na tom tělesně právě Julča. Měla by mu poslat nějakou fotku, aby viděl, co vlastně může klukům nabídnout. No to bylo drama. Dvě odpoledne strávila před zrcadlem s telefonem v ruce a snažila se vytvořit nějaký záběr, který by bezesporu zcela pravdivě, leč i tak trochu lichotivě, ukazoval, jak by asi chtěla vypadat. Nakonec vybrala dva snímky, oba docela nic neříkající portréty zmalovaného obličeje, ovšem nějaké tělesné půvaby, či jen proporce, zcela chyběly. Ondra čekal odvázaný snímek alespoň holého poprsí, nebylo vidět ani odhalené rameno. A nos mají holky skoro všechny. Příznivé bylo, že to nebyla žádná šereda na první pohled, ale co skrývá její halenka, jejíž obsah je pro mladé pány obvykle velmi zajímavý, ví čert. Takže ji řádně proprdl, že takhle spolupráce nevypadá a ať honem pošle něco, kde je opravdu vidět. Pochopila to a začala další část dramatu. Protože ksichtík se dá přimalovat, ale velikost poprsí už hůř. A navíc po opalování v křesťanské Itálii její ňadra svítila bělobou, protože podprda se v podstatě nedala moc sundat, zatím co zbytek těla byl řádně hnědý. Na úpravu tělesné barvy padla skoro celá tuba dermakolu, takže nakonec začala zkoušet ta napajcovaná ňadra opravdu fotit. Tvalo totři dny. Nó, nebyla to žádná paráda, hlavně nevěděla, jak na to. Ale nakonec bylo poznat, že nějaká prsa má, i když by si málo kdo troufl odhadnout, jestli jsou to nulky nebo dvojky. Amatér je holt amatér. Ale pořádně se styděla na ty fotky jen podívat. Na prsa jí ještě nikdo nikdy nekoukal.

Ondra si mnul ruce. Sice takovéhle obrázky mladé slečny by žádný milovník porna nekoupil, ale nějak se začínat musí. Za odměnu jí poslal svůj ztopořený pohlavní úd, jak si ho drží v ruce. Julča se u toho obrázku málem červenala, ale nakonec pochopila, že jestli si chce někdy něco s nějakým klukem začít, asi to bez detailního poznání jeho pinďoura nepůjde. A tak hltala všechny detaily a rozhodla se, že se někdy musí podívat, co v tomto ohledu nabízí internet. Ondra velmi rychle přitvrdil, že prsa sice jo, ale od pasu dolů je to taky ona a tam by se měla odehrávat většina těch zajímavých věcí. A jak vypadá tam ? To už byla opravdu na mrtvici. Ne že by byla nějak extra puritánsky vychovávaná, ale o tom, co má mezi nohama, se doma nikdy moc nemluvilo a menstruace se po počátečním poučení o výměně vložek či tamponů, tak nějak přecházela mlčením. A teď chtěl její protějšek vidět její ochmýřený kopeček. Nebo chtěl rovnou i jak ji má roztaženou ? No to snad ne. Ale pokud by ho do ní měl nějaký mužský někdy zastrčit, asi to s nohama u sebe nepůjde. Vzala si do pokojíku zrcátko a snažila se shlédnout, jak to tam vlastně vypadá. Styděla se u toho tak, až se jí třásla ruka a bylo jí jasné, že si bude muset nejdřív zvyknout, aby snímky nebyly rozmazané. A tak pilně trénovala odhalené pohlaví, při utírání v koupelně, při převlékání v pokojíku, dokonce uvažovala o tom, že by zapojila nejlepší kamarádku Simonu a předvedla se jí pod nějakou záminkou nahá. Jen aby se trochu otrkala a zkusila neoblečená říct alespoň jednu souvislou větu, což se jí nyní moc nedařilo. 

Aby nevypadala jako přihlouplé trdlo, poslala po pár dnech fotky decentně roztažené kundičky, až jí byly vidět růžové malé pysky a napjatě čekala, co jí Ondra odpoví. Přece jen to nebylo na žádný velký stud, její nahota byla taková zprostředkovaná, protože nebyla svlečená tady a teď, ale o pár dnů dřív. Ondra odpověděl skoro obratem, že tedy ano, že vypadá jako docela schopná holka, ale ta všechna malovátka vytvářejí falešnou realitu. Jako jedinou pomoc viděl, že si ji prohlédne osobně. Tedy jestli chce nějak pokročit. A hned stanovil termín jejího příjezdu k nim do města na příští úterý, kdy by měli být jeho rodiče na tři dny někde pryč a nebudou muset vytvářet složité podmínky pro intimní poradnu. Stačí jen tak ráno sem a večer zpět, nocleh by jí asi rodiče neodsouhlasili.  Julča šílela, protože zatím to všechno bylo takové jen o focení a psaní. Teď šlo o kůži.

I když chápala,  že nejde o žádnou velkou lásku, spíš o kamarádskou pomoc se začátkem sexu, chystala se jak na první rande. Svrchní oblečení se nějak brzy vytříbilo. Ale co to spodní ? Podprsenka bude jednoznačně taková ta růžová tenká, nepodložená, spíš top s krajkovým lemem, která nezakrývala ztvrdlé bradavky. Ale co kalhotky ? Ani jedny nevypadaly tak, aby se hodily do kompletu. Tak sáhla do úspor, v obchodě dlouze vybírala, až byla spokojená. Sice s pochybnostmi, ale snad to nějak půjde. Dokonce jí i zbylo na lístky na vlak.

Ondra na ni čekal na nádraží, aby si ji odvedl domů. Vypadal opravdu dobře a Julča by v zásadě nebyla proti tomu, kdyby jejich vztahy přežily období sexuálního školení. Ale na takové úvahy moc nezbýval čas, protože pár kroků a šli do baráku. Děsila se, že se bude muset hned svlíkat, ale fešák byl ohleduplný a nabídl kolu bez rumu. Chvíli povídali a na sexuální témata přešli tak nějak nenásilně během řeči.  Julča Ondrovi záviděla jeho zkušenosti s dívkami a byla plná očekávání, jak to půjde dál. Starší pánové by řekli, že vše začínalo jako politické školení mužstva na vojně. Sáhodlouze jí teoreticky vysvětlil, že potřebuje praxi a nějaké zkušenosti. Tedy hlavně otrkat v oboru, aby se nestyděla před mužskými, případně si vyhověla při stupňování  vzrušení a nestyděla se říct, co se jí líbí víc. A hned si nechal popsat její řídké intimní chvíle, kdy se snaží uspokojit sama sebe. Když mu začala nesměle vysvětlovat, jak si šťárá prstem v kundičce a stydlivě se nechtěla přiznat k dráždění poštěváčku, rozčísl situaci jednoznačně. „Hele, nepovídej a předveď to, protože z toho povídání  moc chytrej nejsem.“ Julča čekala dramatický striptýz, kdy nejdřív předvede svá skromná ňadra, pak se bude chvilku předvádět v nových správně upravených kalhotkách a dál to bude nějak pokračovat. Že by měla odhalit svoji pičku bez toho ostatního a začít si ji uspokojovat, to na ni bylo dost silné kafe. Ale celou cestu se přesvědčovala, že to všechno musí vydržet a ono předvádět kundičku bez odhalených koziček, je přece jen decentnější, než se předvádět úplně nahá. Nesměle tedy nadzvedla sukýnku, stáhla kalhotky, dala jednu nohu na křeslo, ve kterém seděla, aby bylo mezi stehny dostatečně přístupno a jedním prstem zalovila mezi stydkými pysky. 

To je paráda, myslel si Ondra. Čekal spoustu okolků a důvodů proč tohle ne a proč ne zrovna teď. Místo toho koukal na rozhrnované vnitřní růžové lupínky a štíhlý ukazováček, který se dobýval do dírky a pak, když v ní zvlhl, se vydal na cestu úžlabinkou výš k poštěváčku. Dívka se sice na první pohled snažila dělat, jako že nic, ale na druhý pohled byl vidět zrychleným a hlubším dechem nadzvedávaný hrudník. Nakonec se neubránila několika silnějším vzdechům a bylo jasné, že spěje k vrcholu. Ona se mi tady snad udělá, divil se Ondra. Chtěl si ale taky přijít na svoje, tak Julču stopnul a nahradil její prst svým. Ne že by se někdy takhle do vlhké kundičky nedostal, ale vždycky to bylo po nějakém boji s partnerkou a ta ještě nevěděla, kolik mu toho má dovolit a kdy začít dělat cudnou. Tady dívka držela jak beránek a mohl se jí tam hrabat jak chtěl. Bez ohledu na to, že tvrdila, že tam ještě nikdy nikoho neměla. Ani prstem.

Celá situace byla tak podivná, že mu při dráždění pičky ani pořádně nestoupl pinďour. No to je nápad. Když je ochotná, zkusíme, jestli už ho někdy měla v ruce a zkusila vyhonit. Julča tvrdila že ne a když jeho polotuhé péro nezkušeně uchopila, došlo mu, že nelže. Tak si odložil kalhoty i boxerky a začal další díl školení. Tohle Julča brala tak nějak s menším studem, protože na příro sahala ona a kluk jen ukázněně držel a její pička byla docela zahalená sukýnkou. Aby nevypadala jako úplné trdlo, zkusila po prvním hmatu jednou dlaní uchopit i varlata a zkusila je trochu mnout. Nevěděla jak moc, co kluk snese. Ale neprotestoval, tak přimáčkla. V pravou chvíli, protože její ruce zalila dávka něčeho bílého a lepkavého. Teoreticky to měla nastudované, ale prakticky si to nedovedla představit. Nyní už ano, jen nevěděla, jak se toho zbavit. Poslal ji s tím do koupelny a byla ráda, že to všechno zůstalo v dlaních a na oblečení nedostříklo nic.

Ondrovo vzrušení po ejakulaci poněkud opadlo a musel se trochu nutit do vymýšlení, co dál. Bylo by škoda takhle ochotnou slečnu propustit po prvním kousku a navíc, chtěl ji vidět, jak dojde k orgazmu ona. Nejprve jí nařídil se úplně svlíknout a pak pokračovat v dříve přerušené masturbaci. To ho opět nabudilo a začal zkoušet, co všechno je ochotná udělat. Brzy zjistil, že je ochotná udělat cokoliv. Tak jen vpřed.

Logicky to bylo příro v puse. Julča to čekala, ale nikdy nedělala, tak byla plná očekávání, o co vlastně jde. Začínala se zavřenýma očima a připomínala tak trochu kapra, když si nechala do otevřené pusy proniknout jeho úd a se značným sebezapřením ho zkusila přitisknout jazykem na patro. ! „Trochu víc ho saj ! Chce to nějaký podtlak !“ poroučel si Ondra a ona se snažila, co mohla. Vlastně to zase nebylo ani tak složité, ani odporné, chtěla se s ním trochu víc pomazlit a místo rukou používala ústa a jazyk. K tomu sledovala, jak jí jeho ruce sklouzly na prsa a snažily se jí tam udělat dobře. Bylo to příjemné a takové bezpečnější, než prst v panenské kundičce. Tohle by vydržela  dlouho. 

Když byla situace nejlepší a vypadalo to, že Ondra se dočká druhého výstřiku toho dne, zadrnčel zvonek. S oběma to cuklo. Zatím co Julča se začala honem přikrývat nějakou dekou, Ondra se srovnal, vstal od ní a vydal se ke dveřím. Během chvilky se ozval z chodbičky hovor a do pokoje vstoupil další muž, na první pohled vypadal podobně, ale straší, než Ondra. „To je můj brácha Martin,“ představil ho společensky, jako kdyby seděli oblečení u stolu v restauraci. Julča se snažila vystrčit ruku k podání z pod deky, aby toho nebylo vidět víc, Martin však přišel k ní a vlepil jí pořádnou pusu na pusu, až se jí zježily chloupky na zátylku. Při tom se jí svezla deka z ňader. Snažila se hned zase zakrýt, ale Ondra ji usměrnil: „Říkal jsem ti, že potřebuješ pořádnou praxi a přestat se stydět před mužskými. Tak ber Martina jako studijní pomůcku. Navíc ti může pomoct víc než já, protože je o tři roky starší a má tedy delší praxi s holkama než já. Ty kozičky nech klidně venku, protože si s tebou budeme chtít pohrát oba, abys poznala, že jeden mužský je dobrý, ale dva lepší.“ 

Měla z toho v hlavě trochu zmatek, ale to odhodlání zajít co nejdál, v ní zůstávalo. A tak za chvíli před oběma kluky ležela roztažená, jednou paží si trochu stydlivě zakrývala oči a Martin jí nejdřív jazykem zajížděl do žlábku a pak pocucal poštěváček. Nenápadně jí prsty roztahoval růžové vnitřní pysky, rozhrnul jemnou houštinu chloupků a snažil se nakouknout do kundičky, protože i přes svůj věk a docela četné sexuální zklušenosti se nikdy nedostal k poctivé panně. Nějaké znalosti načerpal z internetu a byl zvědavý, jak by to mohlo vypadat doopravdy. Stav kundičky spíš odhadoval, než by se řádně orientoval, ale ony tam málo kdy bývají popisky a nalepené jmenovky, co je co. Zanechal marného úsilí a labužnicky se dál věnoval vzrušování dívky jazykem. Poslední přítelkyni naposledy uspokojoval před čtyřmi dny a tak se mu pinďour v kalhotách bouřil, co to šlo. Vytrval tak dlouho, až Julče bylo dobře. Sice si sama uměla příjemné pocity přivodit taky, ale tohle bylo hezčí.

„Předveď Martinovi, jak už ti jde kouření. Před tím ti to šlo docela obstojně.“ Brácha nečekal a když uslyšel, co by ho mohlo čekat, byl jen v tričku a nabízel jí, co skrývaly boxerky. Je to možné ? divila se Julča. Myslela, že starší brácha ho bude mít většího, než mladší a ono to vypadalo, že ten mladší je na tom líp. Ale nebyla si jistá, potřebovala by je srovnat vedle sebe a o to se styděla říct. Přesto ho schlamstla do pusy a začala to, co před pár desítkami minut dělala poprvé v životě. „No dobrý,“ liboval si Martin a protože mu péro stálo tvrdé, že už to nemohlo být lepší, položil si ji zpět na lůžko a ještě jednou jí prolízl škvírku a pocumlal poštěváček. Julčou to zase začalo cvičit a pak se poněkud vyděsila. Ten starší brácha se jí přírem šteloval mezi roztažené nohy. Ale důležité je vše vydržet, snad to nebude tak strašné ! Klouzal jí pinďourem mezi lupínky škvírky a zase na ni začalo přicházet blaho. Pak se vzepjal, špička jeho příra zamířila do roztažené dírky a najednou to zabolelo. Nic děsného, spíš takové píchnutí a byla přesvědčená, že slyšela jaká to byla rána, když praskla blána. Oba kluci neslyšeli nic, ale i Ondra pochopil, že už je tam a se slečnou bude ještě víc legrace.  

Martinovi netrvalo potěšení zrovna dvakrát dlouho a Julča měla, ku své spokojenosti, bříško plné spermatu. Bylo to příjemnější, než když jí to poprvé teklo po rukách. Jen v kundičce to nebylo pocitově kdo ví co. Proto ta radost, že už je po všem. Ale potoky krve se nedostavily a ta  první palčivější bolest už přešla. Přesto si vyžádala ručník a šla do koupelny. Sice očištění červené šmouhy na stehnech bylo jako prvoplánový počin, ovšem v podstatě ji zajímalo, jak to přežila její pička.  Skoro nic neviděla, ani necítila a prst do dírky vklouzl bez problémů. Vrátila se tedy ke klukům, cudně přikrývajíc svoji nahotu ručníkem. Myslela, že ji už nechají a pojede domů. Omyl, o své se hlásil Ondra. Jeho zásun do kundičky nebyl nic moc, škrábalo to, dřelo to a k nějakým fantastickým pocitům blaha to mělo dost daleko. Přesto chápala, že by bylo slušné do sebe pustit i jeho. Vždyť vlastně za všechno mohl on. Tak zaťala zuby a držela.  Při trošce dobré vůle se to dalo snést. 

Zase omyl. Když už je jednou dovoleno, přihlásil se na další kolo opět Martin. Čekala, že se její pocity v kundičce budou spíš zhoršovat, ale nebyla to úplně pravda. Ovšem nic světoborného. Naštěstí Ondra už měl dost, tak snědli picu, kterou Martin přinesl, sice už skoro studenou, ale dobrou. A za chvíli ji oba kluci vyprovodili na nádraží a chovali se k sobě jako nejlepší kamarádi. Žádná objetí, líbačky, spíš se oběma trochu pletly únavou nohy.

Ve vlaku se Julče dostavila euforie z prožitého. Tak ona už je ženská a vydržela to několikrát za sebou. A jsou dohodnuti, že budou ve školení a vzájemném vycházení si vstříc pokračovat. Jen jí trochu vadil ten pán, co seděl naproti v kupé a koukal jí na nohy. Aha, honem s něma k sobě, ať jí nejsou vidět kalhotky. Teprve teď si uvědomila, že pevné a cudné stisknutí stehen po dnešním odpoledni jí nějak nejde.  

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Roztoužená Venduladalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem žena v domácnosti a hledám nadrženého samce , co mi vymrdá duši z těla. Mám ráda tvrdý sex, oboustranný orálek, ale ze všeho nejvíc zbožňuji anál. Můj pevný zadeček se už nemůže dočkat na dávku tvého semene. To mě rajcuje nejvíc, tak se mi ozvi a krásně si to rozdáme.

Zavolej mi na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 27

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VENDULA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Nová kolegyně

  10. 2. 2024Děda

Dnes k nám do práce nastoupila nová posila. Je to mladičká holčina a vypadá tak trochu jako socka. U nás ve firmě pracujou skoro samý ženy, chlapů je nás tam jen pár. Já dělám něco jako seřizovače a údržbáře v jednom a protože ve firmě jsem už dlouho, zvládám tam prakticky jakoukoli práci a stroj. Takže jsem tu holčinu dostal na starost, abych jí ukázal, jak se co dělá. Podle toho, co jí půjde nejlépe...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Lesbičky, Petting, Prstění, Teen, Trapasy

Trenérka do života

  25. 9. 2017Neznámý autor

Než jsem se před dvěma lety vdala, chtěla jsem o svém manželovi Martinovi všechno vědět. Martin za svých studií prý chodil na intru do posilky. Chodil do ní moc rád, obzvlášť potom, co v ní zažil neopakovatelný zážitek se svou trenérkou. Podle manžela se všechno seběhlo asi takhle: Ve čtvrťáku k nim do třídy z ničeho nic vtrhla třicetiletá vysoká blondýna v mini sukni. “Dobrý den, pánové, jsem vaše...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Mix, Šukačky, Grupáč

Matinka - Poprvé v matince

  25. 8. 2011Tom Hejduk

Takovou výzvu, kterou mi matka dala, jsem musel splnit co nejdříve. Byl jsem nad ní, díval jsem se na její nahé tělo, dokonale se mi nabízející a čekající na to, až začnu prokazovat, že jsem muž, který je schopen ukojit její ženské touhy. Základní dráždění jsme si odbyli na začátku a teď jsem tedy začal s druhou částí. Opět jsem ji políbil a jazykem jsem se jí snažil vrátit, jak mne ona dráždila na...  celá povídka...
Kategorie: Incest, Petting, Zralé ženy, Orál, Šukačky, Mix

Dvě na jednu

  10. 11. 2013Neznámý autor

Jsem na holky a nestydím se za to. Mám ráda sex, a taky se za to nestydím. Taky mi nevadí, že prostě někdy jdu i do akcí, které se asi k pověsti slušné mladé dámy moc nehodí – různě experimentuju, střídám partnerky a někdy také zajdu na takovou swingers-party pro holky. A malinké grupáče o třech, čtyřech účastnicích u mě doma vlastně vůbec nejsou výjimkou. Hodně lidí se na mě dívá skrz prsty, ale já...  celá povídka...
Kategorie: le, Lesbičky, Erotické pomůcky, Orál, Mix