Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 14. 9. 2023

Loupežník

Byl to průšvih jako hrom. Na jeho počátku byla tak trochu frajeřina Jitčina obdivovaného idolu Jirky, který se vypravil do benzínky, s cílem ukrást tam nějaké oplatky na svačinu. Ne že by v kapse neměl dost peněz a trochu od rodičů mírně vycpanou úvěrovou kartu k tomu. Ale to by nevypadal tak neodolatelně, lepší než Juraj Jánošík na Slovensku nebo Ondráš na Valašsku. Je sice pravda, že ani jeden z jmenovaných nemohl mít zkušenost s krádeží na benzínce, protože jednoduše koňské povozy jejich éry fungovaly na obrok a seno, tudíž čerpací stanice nebyly tak časté, dokonce nebyly vůbec. Tu trochu petroleje na svícení prodával pan lékárník nebo drogista. Oplatky se moc nevyráběly a bonbony měli v koloniálu. Ovšem Jirka, hrdý Jánošíkův jmenovec, se chtěl před pracně dobývanou slečnou snů tak trochu blýsknout svoji neohroženou odvahou a šikovností. Ovšem když vlezete na benzínku, přijdete pěšky, kamery záznamového systému si všimnou, že nemáte žádné auto, můžete být obsluze tak trochu podezřelí. A i když se schováte za regál, kamery vidí všude, hlavně tam, co nevidí obsluha přímo. A jsou schované, aby nebyly nápadné. 

Ramenatý muž nechal za pultem kasírovat kolegu a na Jirku si počkal před krámem, aby nemohl tvrdit, že jen tak nějak divně šel k pokladně. Pádná pravice chytila lupiče amatéra  docela neelegantně za límec a byl odvlečen do zázemí prodejny. Tam mu muž prošacoval mikinu. No, nebylo to na bankrot nadnárodní firmy, ale nějakých sedmdesát korun to hodilo. A usedavou lamentaci, jak tady všichni kradou jak straky a při inventuře se pak objevuje škoda jako prase a obsluha to musí platit ze svého. Jirka se dušoval, že tady ještě nikdy ani nebyl, ale připusťme, že dopadenému viníkovi to nechtěl muž z obsluhy věřit, hlavně proto, že byla nějaká větší zábava, než nahlášení čísla stojanu a píp kartou na bankovním terminálu. A k tomu tušil, že když sem přilákají někoho z rodičů, nechají se za mírné všimné ukecat, aby se to nechalo plavat. Ona dřív obsluha benzínky dost často dostávala tu pár halířů, tu i pár korun jako tuzér. S těmi zatracenými platebními kartami tenhle požitek skoro vymizel.

Jitka seděla na mezi opodál a nemohla se dočkat svého vyvoleného, protože na rande dívky nechodí za účelem napapat s oplatek. Strašně ji bavilo, jak ji Jirka tvrdošíjně dobývá a s nenápadným porozuměním mu po kouscích povolovala dobýt další kousek území. A najednou tady trčí a maximálně se tak může trochu opálit v obličeji, což není ta pravá zábava, ve kterou dnes odpoledne doufala. Ne že by si chtěla Jirku pustit hned do kalhotek, ale pod halenku – to by už skoro chtěla. Poctivá panna nebyla a měla za sebou na svůj věk bohaté sexuální zkušenosti, protože se už milovala čtyřikrát, se třemi kluky. Pravda, nebylo to nic zase tak omračujícího, ale doufala, že jednou to obrovské blaho musí přijít tak, jak se to stává ostatním. Ovšem prsa měla citlivá a jejich dráždění minulými partnery si dost užívala. Dnes doufala, že jí bradavky konečně požmoulá taky Jirka. A on nikde. Asi se po něm bude muset podívat. Zvedla se z meze, oprášila zadek kalhot a vyrazila k benzínce.

Co tady chce ta docela fešná mlaďoučká holka ? divil se ramenatý muž z obsluhy. Že by dva loupežníci za jedno odpoledne ? Vylezla odněkud z křoví a uvnitř prodejny se rozhlížela nějak moc zvědavě. Netušil, že neanalyzuje zabezpečovací zařízení proti lupičům, ale hledá svého milého. V koutě svítila nade dveřmi velká písmena WC, takže záchod asi taky nehledá, když si jich nevšímá. Nakonec Jitka přistoupila k opuštěné kase a zeptala se, jestli tady náhodou nebyl její přítel. „Slečno, to byste musela říct, jak vypadá. Víte co tady bylo chlapů od rána ?“ halekal dotázaný ramenáč. A v tom mu to docvaklo. Ona hledá toho mladého, co ho má zavřeného ve skládku olejů z venku. Ale dělal, že nic nechápe. Napínal ji dost dlouho, než začal dělat, že tuší o kom je řeč.

„Tak slečno, jestli myslíte toho zloděje, co nám tady kradl zboží, tak bejt váma, honem se seberu a upaluju pryč. Každou chvilku by sem měla přijet hlídka dopraváků, kteří se tady stavujou na kafe a svačinu. Tak jim ho předáme, ti zavolají OSPOD, rodiče a školu a myslím, že už se spolu moc neporadujete, protože návštěvy v pasťáku obvykle povolují jen rodinným příslušníkům.“ Že mohlo dojít k průšvihu, to Jitka tušila. Ovšem že až takovému … „A nešlo by to nějak, třeba že bych vám to zaplatila ?“ začala smlouvat. „Jó,to slečno nejde. Když se krade, tak se volají policajti, protože se musí zjistit, jestli kradl poprvé, nebo sem chodí častěji. A manko v suchým zboží máme pořád.“ „Určitě tady ještě nikdy nebyl a bude to nějaké nedorozumění,“ snažila se dívka. „Nebuďte tak přísnej,“ a začala dělat psí oči. Škoda že si nemůže rozepnout knoflíček ve výstřihu. Třeba by žlábek mezi ňadry zafungoval, jako na starého pana učitele chemie. 

Ramenáč se nechal chytit, i když navenek dělal, že je stále komisní. To děvče vůbec nevypadalo špatně. Kolik jí může být ? Aby nebyla ještě pod paragrafem. Ale prsa má jak dospělá ženská, ovšem taková ještě dívčí, pevná, kulatá, moct si s nimi pohrát by určitě patřilo k světlým okamžikům dne. Byl už nějaký čas rozvedený a s pravidelným sexem měl problémy. Tu a tam si někde příležitostně vrzl, ale jinak mu zbývala obvykle jen Anča dlaňová, takže nepohrdl jakoukoliv přijatelnou ženskou. A tohle by byla zatraceně příjemná chvilka.

Dívka sledovala směřování jeho zraku a s určitým zadostiučiněním zjistila, že její halenka a poprsí tohohle staříka zajímají eminentně. Než drama s policajty, třeba by ho nějak ukecala. Nechá ho kouknout třeba někam dál a naznačí mu, že by třeba výměnou za trochu porozumění mohl vidět i lem její podprsenky. „Opravdu by se nešlo nějak dohodnout bez policajtů ?“ nadnesla s tím nejsvůdnějším pohledem, kterého byla ve svém věku schopná a jen tak bezděky si rozepnula ten další uvažovaný knoflíček, aby bylo vidět hlouběji do výstřihu. Ramenáč viděl, že se situace ubírá vytouženým směrem. Asi to bude lehčí, než předpokládal. 

„Tak povídej, co jsi ochotná nabídnout, kdybych to jen tak nechal být.“ „No já nevím, třeba bych si na chvíli rozepnula halenku a ukázala vám moji novou podprdu.“ „To bys byla z levného kraje. Kus hadříku, sice v zajímavejch místech, výměnou za průšvih ve škole, možná i  pobyt v pasťáku. To žertuješ, ne ?“ Asi má ten chlap pravdu, moc to není. Ale přece se s ním tady jen tak náhodou nevyspí ? Vždyť Jirka jí ještě ani nesáhl pod halenku a ona by měla nabídnout největší intimnosti nějakému hromotlukovi v montérkách, kterému je určitě víc jak třicet ! A ty jeho obrovské pracky, kdyby ji chytly za ňadro, to by jí je mohl rozmáčknout jak citron jen mezi palcem a ukazováčkem. 

Mezi řečí zašli do zadní místnůstky, kde byla válenda a skříňky pro převlečení obsluhy. „Tak se pochlub, co můžeš nabídnout !“ vyzval ji. Myslela si, že půjde jen o tu rozepnutou halenku, tak začala rozpačitě hledat jednotlivé knoflíčky. „Zrychli, policajti tady můžou bejt každou chvíli,“ popoháněl ji. No co jí zbývá. Tak s halenkou dolů. Když zůstala stát s rukama svěšenýma podle těla, jen tak v podprsence, která zdůrazňovala velikost jejího poprsí, popohnal ji muž znovu. „Tobě je tady zima, že si necháváš podprsenku ?“ Pochopila, že halenka asi bude málo. Nebyla na něco podobného moc zvyklá, no ale vždyť je to starší chlap a ten už musel holek bez podprsenky vidět a kdo ví, jestli ho ještě vůbec někdy příště potká. Otočila se čelem od něj, sáhla za záda a už si svlíkala ramínka přes paže. Asi bude hodně mladá, usoudil ramenáč. Jak jí to ještě krásně pevně drží ! I když byla odhodlaná, přece jen nechat trčet svoje prsa jen tak před cizím chlapem do prostoru na ni bylo moc a jednou paží si je přikryla. „No to toho moc neuvidím,“ čertil se ramenáč. „Ruku dolů a pořádně se předveď. Můžeš si je trochu pohladit a pomačkat, ať vidím, jestli už ti pořádně tuhnou bradavky.“ Sice se styděla, ale lepší vlastní ruka, než jeho. Tak si prohmátla hlavně docela malinké prsní dvorce a zakončila na ne příliš výrazných bradavkách. Ty se samozřejmě vztyčily. „No pěkný, teď boduješ. Možná bychom se mohli domluvit. Ale chce to ještě něco málo přidat. Jaký máš kalhotky ?“ 

S tímhle vývojem moc nepočítala a vzala si na rande si jen takové ty obyčejné, co měla dopoledne ve škole. Nebyla to žádná tanga, ani ne ty maminkovské do pasu. Ale byly barevné a při troše štěstí by se daly považovat i za plavkové. Čili že ukázat je by zase nebyl takový problém. Jen kdyby nebyla tak narvaná do kalhot. Hrozilo nebezpečí, že by mohlo jít dolů obojí naráz. Zbytečně o dalším kroku nesmlouvala, protože jí bylo jasné, že muž má navrch a nejen cesty boží, ale i policejních hlídek jsou nevyzpytatelné. Hlavně aby se neobjevili, dokud nejsou dohodnuti. Tak předváděla tanec fakíra, aby kalhoty šly dolů a kalhotky zůstaly tam, kde měly krýt její zadeček. Nedalo jí to a jako pořádná mladá dáma si je trochu poupravila, aby seděly přesně tam kde mají být. Muže ten bezděký dívčí pohyb vzrušil. Vždyť si je srovnávala nejen na zadečku, ale i vpředu a musela a si prsty přejet po okraji své mladé a voňavé kundičky. Hned by jí tam zabořil ukazováček a očuchal si ho, jestli voní tak, jak si u mladých holek pamatoval.

Pohled to byl kouzelný a hlavně ho neskutečně dráždil. Mít v moci takovéhle skoro pískle, které poslouchá na slovo a nediskutuje, co si může přát víc. Jestlipak ji má vyholenou, nebo si nechává své chmýříčko ? „No tak šup s tím dolů, ať se můžeme bavit dál,“ řekl jí skoro kamarádsky smířlivě. Už s tím skoro počítala, zabořila prsty do kalhotek na bocích, stáhla je a odhodila na hromádku ostatního oblečení na židli. „Už jsi něco měla s klukem ?“ zeptal se jakoby samozřejmě. Jitka dávno překročila bod, kdy mohla ještě o něčem diskutovat nebo něco odmítat. „No dávno,“ odpověděla sebevědomě. Ono v šestnácti je i pár měsíců strašně dlouhá doba. A hele, kočička už není panna, tak to by s ní mohla být lehčí práce, kochal se ramenáč. Že by se mu dnes podařilo znesvětit jejich odpočívárnu hanebným zneužitím tohohle vyžlete ? Zase ale mu někde v malém mozku blikala výstražná kontrolka, co kdyby si mladá stěžovala ? Nejhorší je nechat nějakou DNA ve vyšoustané kundičce. Ale na svoje si chtěl přijít.

„Tak hele, uděláme dohodu. Jsi docela fešná holka a rozhodni se, jestli mě i kolegovi podržíš, abychom si užili. Jsi ale ještě dost mladá a kdybys s tím měla problém, souhlasili bychom i s vykouřením místo soulože. Toho tvýho loupežníka, až bude po všem a budeme spokojení, pustíme a necháme běžet. O tom, jak jsi ho vykoupila, mu nic moc říkat nemusíš. Spusta ženskejch má nějaké tajemství. Od nás se nikdo nic nedoví.“ No ještě aby se tak chlubili zneužitím mladistvé.

Jitka měla z šoustání dost strach. Ono to zrovna bylo někde v půlce cyklu a jedna kapka dovnitř by mohla způsobit pohromu. Takže při nabídce náhradního řešení jí málem spadl kámen ze srdce. Ale vzápětí přibyla vráska. Její dosavadní mladí milenci chtěli vykouřit taky, ale vždycky se z toho nějak vykroutila. Sice věděla, o čem je řeč, ale nikdy ho ještě neměla v puse a jak na to, příliš netušila. „Já bych radši to, no pusou. Ale já to moc neumím,“ přiznala se. „Hlavně že to chceš zkusit. Žádnej učenej z nebe nespadl. Já ti na to půjčím prst,“ a vrazil jí, než se nadála, ukazováček do pusy. Chutnal hnusně po nějakém mazadle, vypadalo to na nějaký olej. No co by taky člověk mohl čekat na benzínce. Ještě že nebyla na statku u prasat. „No a teď si ho začni ocucávat jako nanuka,“ radil. I přes tu ne příliš příjemnou příchuť se snažila a sála, co to šlo. „A ještě jazyk, pěkně olizovat,“ vymýšlel si dál. Nikdy ho nenapadlo, že bude na benzínce v roli pedagoga kouření klacků. Ale holce to šlo, asi byla talent, nebo jí šupělo strachem u prdelky, tak se snažila.

„A teď mi ho vyndej z kalhot, trošku ho pohoň  a pak můžeš ochutnat.“ Trochu se jí třásly ruce, protože o dnešním rande měla daleko mírnější představy a chuť k ocucávání dospěláckého příra spíš žádnou. Do ruky jí padl dobře, byl skoro v pozoru a stahování předkožky šlo skoro samo. Hlavně musí opatrně, aby se mu to líbilo a příznivě ho naladila. Oni ti chlapi jsou tam prý citliví, ale jak moc, to zatím netušila. Když chvilku honila, ramenáč netrpělivě řekl, aby ho vzala pořádně do pusy. No to tedy nebylo nic moc. Určitě sloužil od rána, párkrát se byl vyčůrat a rozhodně ho nenapadlo, že by si ho měl pořádně umýt. Otřepat a do kalhot. Chutnal slaně a mírně nevoněl, až zvažovala, že se cukne a odmítne nečistého pinďoura oslintávat. Než se k něčemu zmohla, po pár tazích příchuť zmizela a tak statečně pokračovala v tom, co se před chvílí naučila. Nechat klouzat do úst a pracovat jazykem. 

Netušila, jak to může dlouho trvat, jen doufala, že moc dlouho ne, protože muž přirážel stále tvrději a pronikal hlouběji do úst, skoro až na mandle a těm se to moc nelíbilo. Tu a tam ji to napnulo na zvracení a doufala, že už to bude, aby neblinkala. To by se mu určitě nelíbilo. Samozřejmě jako prvokuřačka netušila, jak bude vypadat výstřik. Zatím to bylo vždy jen pár cákanců na břicho, někdy i trochu na prsa, jednou to všechno spolykal prezervativ, takže stačilo se trochu otřít papírovými kapesníky, natáhnout kalhotky a jít domů. Nyní se snažila vycházet muži co nejvíc vstříc a závěr akce nějak moc neřešila. Hlavně, aby byl spokojený a pustil jejího Jirku. Bez protestu si nechala ohmatávat prsa, mezi prsty žmolit bradavky a přirážet za zátylek hlavu na jeho příro. Docela to všechno šlo, žádné trauma z toho neměla. Naštěstí klečela mezi jeho roztaženýma nohama a nemohl ani prstem na její kundičku. I když … možná kdyby byl trochu něžný, docela by se jí její dráždění líbilo. 

Proud spermatu ji překvapil a netušila, že může mít během tak krátkého okamžiku úplně plnou pusu. A teklo to pořád dál, až jí nezbylo nic jiného, než polknout. Ostatně o tom něco četla i viděla na internetu a tam to většina ženských samozřejmě dělala. Přece není nějaká horší. Polkla ještě jednou a měla pusu prázdnou, jen jí trochu vytryskly z očí slzy. Zatracená malovátka. Vypadala jak špatně nalíčený klaun. Chtěla se upravit, ale ramenáč ji zadržel. „Počkej, až nakonec. Ještě kolega.“ Ten zvědavě nakukoval otevřenými dveřmi, poklopec si rozepnul sám a bleskově nahradil většího kamaráda. Jitka nečekala nic moc lepšího, ale byla příjemně překvapena. Ne že by mu příro vonělo, ale muž si odskočil ho trochu opláchnout, takže tak katastrofálně nepáchl moči  a slaný byl jen tak trošku.

Tady už čekala zkušeně všechno a spolykala co mohla, opět na dva pokusy. Pak ji nechali upravit, obléknout a vysvětlili jí, že tohle byla první půlka dluhu. Zítra odpoledne přijde a trochu si to zopakuje. A kdyby jí napadlo si někde stěžovat, ukázali jí pár fotek na telefonu, o kterých ani netušila, že vznikly. Stejně by si sama stěžovat nešla. A pak jí ještě předvedli kousek záznamu, jak Jirka neuměle, přímo pod kamerou, krade. A aby věděla, co mu říct, musela dneska uklidit jeden větší sklad, včetně vytření a zítra ji čeká druhý. A při odchodu jí do kabelky přistálo pětikilo. Měla z toho zmatek v hlavě. Původně průšvih jako mraky, ale trochu pošpásovala s dvěma chlapy, měla od nich příjemně zpracovaná ňadra a v kabelce čásku větší, než měsíční kapesné od rodičů. Bude se muset nad tím životem pořádně zamyslet.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Sexy Kateřinadalší dívky
 
Sex po telefonu

Svoji kundičku mám vždy připravenou a hlavně stále nadrženou. Miluju sex a někdo o mě říká, že jsem nymfomanka – zkus to na vlastní kůži a sám uvidíš co a jak dokážu. Mám ráda orál s pořádným klackem, se kterým si pohraju až do úplného konce. Tohle přesně mám úplně nejraději!

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT KATKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Bobův jasný záměr

  24. 8. 2015Neznámý autor

Bob mě prostě chtěl. A bylo mu jedno, že mám už půl roku přítele, se kterým mám pocit, že mi to dost klape. Byl sebejistý a prohlašoval, že pokud to s tím přítelem je opravdu tak vážné, tak jeho (Boba) prostě odmítnu a bude to. Ale on že cítí, že nebudu mít tu sílu ho odmítnout, že nakonec stejně podlehnu jeho kouzlu… Já jsem se nejdřív srdečně smála, vtipkovala jsem s ním o tom a značně ironicky mu...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Anál, Mix

Je víc sexy, než jsem si myslel

  3. 8. 2014Neznámý autor

Vilém znuděně otevřel seznamovací server a začal se dívat na různé inzeráty. Byla tam spousta ženských mezi pětadvaceti a pětatřiceti, které měly čerstvě malé děti a byly bez partnera, který je nedávno opustil. Takové maminy uměly být pěkně otravné, jak Vilém už zjistil. A na něj, padesátníka, navíc přeci jen dost mladé. On hledal nějakou ženu přibližně ve své věkové kategorii. A to zas bylo samé „životem...  celá povídka...
Kategorie: Zralé ženy, Šukačky, Mix, Orál

Lékařská prohlídka

  22. 1. 2007Alkaid

„Tak další!“ Ozvalo se od dveří z ordinace. Byl jsem na řadě, nikdo jiný kromě mě totiž v čekárně neseděl. Právě panovalo odpolední červnové dusno a já měl před sebou konečně za pár dní prázdniny, ovšem musel jsem ještě absolvovat tuto osmnáctiletou prohlídku u lékaře, přesněji řečeno lékařky. Nikdy jsem doktory neměl moc v lásce, i když jsem byl většinu roku zdravý jako řípa, ale tentokrát se mi sem...  celá povídka...
Kategorie: anál, Zralé ženy, Erotické pomůcky, Grupáč, Orál, Anál

Jako mladý internetový technik

  29. 12. 2014Neznámý autor

Když mně a kámošovi bylo nějakých dvacet, využili jsme rozvíjejících se možností internetu a založili jsme si malou firmičku, která napojila celé naše město a vesnice v okolí. Byla s tím kupa starostí, ale jednu obrovskou výhodu tahle nová právě takovému mladému klukovi přinášela: denně jsem chodil do různých domácností, kde jsem pokecal s lidmi, nezřídka dostal něco k jídlu, kafe nebo panáka, a hlavně...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Zralé ženy, Mix