Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 24. 11. 2023

Užij dne

Tahle čtvrť mimo hlavní cesty kousek za koncem města byla svět sám pro sebe. Staré dvojletkové baráky byly udržovány trochu násilím, ale ti, co v nich bydleli, byli rádi, že mají docela solidní střechu nad hlavou a nájemné odpovídá víc jak sedmdesátiletému věku jednotlivých domů, případně už byli i majiteli, protože v rámci nějakého kola privatizace se zde nabízely jednotlivé byty sice tehdy za skoro neuvěřitelných čtyřicet tisíc, dnes by šly do milonů. Ovšem dnes už byly vylepšeny generacemi uživatelů o etážové topení, novými kuchyňskými linkami a elektrospotřebiči. A protože většina z bydlících byla zaměstnaná v blízké fabrice, měli to do práce pár minut pěšky.

Většina penzistů se zde narodila jako miminka, vychodili trochu vzdálenější školu blíže centru městečka, vyrostli, oženili se, pořídili další generaci mládeže a většina z nich už odchovávala i pravnoučata. Proto se všichni znali a drželi tak trochu při sobě. A mladí měli svoji vlastní klubovnu, což kdysi bývala transformátorovna, později opuštěná a vvstěhovaná, ovšem stavbu v polích kousek za sídišťátkem nikdo nezbořil. Mladí tam nejdřív sedali na zemi, pak na stlučených prkýnkách, později přibyla odněkud vyhozená kamínka, vyšmajdané židle, posléze i stařičká vyhazovaná křesílka a dva gauče. A většina ze starší generace vzpomínala, jak zde sbírali první sexuální zkušenosti, někteří i přicházeli o poctivost. Samozřejmě místní dívky s místními kluky, protože nikoho cizího by si sem nepustili. A maminky slečny dcery zcela zbytečně varovaly, že do klubovny ani krok, protože je to tam nebezpečné. Věděly o tom z vlastní zkušenosti svoje a dívky posléze taky.

Romana si v klubovně zažila svoje taky. Jen ne na nějakém kolektivním mejdanu, ale jeden čas si nějak častěji koukali do očí s Alešem a když se našla vhodná příležitost, sešli se pozdě večer, kdy si rodiče mysleli, že spokojeně spí ve svých pokojících, úplně sami v klubovně. Začali nenápadně pár polibky, ale když už se jim podařilo nepozorovaně vyklouznout z domu, bylo by hloupé se hned zase vracet a jen si okusovat celý večer hlavu. Tak si dívka nechala sáhnout pod tričko a bylo to docela příjemné. Když může on, může ona taky. Jenže lovit klukovi pod trikem není ta správná zábava a tak se odvážila ho pohladit po poklopci. A stavila byla spuštěna. „Jó,jó,“ šeptal jí vzrušený Aleš do ucha a ona povzbuzena se rozhodla, že by ho mohla poprvé vzít klukovi do ruky. Nebylo to zase tak složité. Ony ty džíny dneska mají zapínání úplně stejné pro obě pohlaví (abychom byli genderově korektní, tak zbylých 70 pohlaví, nebo kolik jich podle významně potrhlých teoretiků má být, je na tom se zapínáním úplně stejně) , tak ho měl Aleš venku, než bys řekl švec.

Tady se Romana trochu zasekla, protože sice teoreticky tušila, co s ním, ale přece jen, bylo to poprvé a tak určitý ostych tady byl. A navíc byli s Alešem do sebe sice hodně zahleděni, ale nehynoucí lásku si zatím ještě nikdy neslibovali, tak netušila, co všechno může. Ale proč něco nezkusit. A tak po pár nesmělých pokusech cvičila s jeho přírem, jako holky s kužely na spartakiádě. Její smělost posílila i Alešovu odvahu a zatím co jednou rukou hájil území dobytých prsou, druhou začal odtahovat nejdřív gumu tepláků a pak i kalhotek. Její jemné chmýří ho zaujalo a snažil se dostat prstem do žlábku. Byl tam a možná na něj už i trochu čekal, protože byl příjemně vlhký.

Dráždění poštěváčku pro dívku nebylo nic nového, trochu si tam zkoušela udělat dobře už pár měsíců sama. A tak když se trefil na poštěváček, začala docela silně reagovat a užívat si příjemného vzrušení. K tomu to vědomí, že dělá dobře i ona jemu a na orgazmus bylo zaděláno. Snažila se ho příliš neprožívat a nevzdychat nahlas, protože nevěděla, co se ve společnosti pána sluší. A tak se zakusovala do hřbetu ruky, ale nakonec si stejně zahekala, nešlo to jinak vydržet. A než přišla zpět k plnému vědomí, měla další pilno, protože orgazmus šel i na Aleše. Tak úplně nechápala, co je příčinou jeho změny chování a proč je najednou takový křečovitý. Výstřik spermatu moc nečekala, ale musel přijít a v té chvíli už bylo pozdě řešit nerudovskou otázku - kam s ním. Odneslo to tričko a zčásti i tepláky. Aleš se snažil omlouvat, protože mu bylo jasné, že tahle úprava svrchního oděvu není pro případné setkání s rodiči nic žádoucího. Romana ze sebe statečně obojí stáhla a snažila se očistit cákance, aby nezasychaly na látce. Papírové kapesníky se ukázaly jako málo funkční, nejlepší byl ten Alešův látkový. A v opuštěné boudě samozřejmě nebyl vodovod či něco podobného. A Aleš měl pilno, protože svoji vyvolenou ještě jen v kalhotkách neviděl. Tak přestal s pucováním své nadílky a koukal, jak vypadají skoro sedmnáctiletá odhalená panenská prsa.

Jenže holá ňadra ho neinspirovala jen k jejich hltání očima. Opět mu to nedalo a sevřel je v dlaních a začal mírně cucat bradavky. Romana zapomněla na zaneřáděné oblečení a spokojeně držela. A držela pořád, i když jí stáhl kalhotky a po krátkém mazlení se začal štelovat mezi její nohy. No uznejte, v těchhle letech už si holka zaslouží poznat, co je to to milování. A tak to po chvilce v podbřišku trochu zabolelo a dívka se musela rychle vyrovnávat s narůstajícím neznámým tlakem tam někde uvnitř kousek pod pasem. Jejich první milování orgazmem neskončilo, spíš obrovskou euforií, že to má Romana za sebou a Aleš udělal druhý zářez na pomyslné pažbě sexuálních úspěchů. Taky byl skoro o rok starší.

Jenže tenhle sexuální experiment neskončil žádnou velkou láskou, voděním za ruku, spíš to vypadalo jako fyziologický akt. Alešovi se podařilo ejakulovat vedle, takže těhotenství z toho nebylo a oba žili dál na růžovém obláčku svého mládí. Dokonce při nějaké příležitosti zkusili znovu spolu něco užít, tentokrát už v širším kolektivu ostatních vrstevníků. Romana se sice odhalená a s roztaženýma nohama moc komfortně necítila, ale ostatní holky na tom byly podobně jako ona, tak příliš nedělala problémy. A to celkové blaho brzy přehlušilo všechny ostatní pocity. Když s Alešem skončili, přistrčil se k nim Luboš a začal se k ní mít. Byla z toho dost vedle sebe a snažila se ho odpálkovat. Počítala s tím, že mu něco řekne i Aleš. Ale ten to bral jako vždy a nic proti jeho přízni dívce, jejíž klín právě opustil, nenamítal. Když se nějakou chvíli cukala, že jako tedy néé, dokonce prohodil. „Co vyšiluješ ? Vždyť nechce nic jiného, než já.“ Tak ubrala v odporu a podržela i podruhé. Ono to ostatně nebylo zase tak špatné a nakonec si tím prodlouženým drážděním poprvé přišla s klukem na svoje.

Obdobné akce v klubovně probíhaly dost často a tak Romana brzy poznala skoro všechny kluky příslušného věku ze sídlišťátka. Nutno říct, že ti mladší nebývali na obdobná sezení, nebo spíš ležení, připuštěni, ti starší už měli zájmy jinde. A účastníci věděli, že není dobré si příliš pouštět hubu na špacír, aby je někdo nevyhmátl a nezačal jim dělat problémy. Lidská závist je sajrajt. Až jednou se zase vedle Romany objevil Aleš. „Něco bych od tebe potřeboval,“ začal nenápadně. „V pátek večer jdeme na mejdlo k jednomu kamarádovi z házené. Všichni tam budou spárovaní, tak bych taky potřeboval doprovod. A ne jen tak nějaký. Občas se stane, že dojde k výměně partnerek a nepotřebuji tam nějakou, která se bude ofrňovat, že zrovna s tímhle ne. A dost často se hrají různé hry, kde se plní úkoly odvážnějšího charakteru. Tak uznej, že tam nemůže kde kdo, ale jen opravdové slušné ženské, které vědí, co se patří.“

Pro Romanu to bylo trošku náhlé a nečekané. O lecčems už v životě slyšela, i když toho moc doopravdy nezažila. „No jo. Já ale asi nebudu v pátek moc provozuschopná.“ „Co se ti bude dít ? Červené jahůdky ?“ „Hmm. A asi první nebo druhý den. Takže nic moc.“ „A nepomohla bys mi sehnat nějakou náhradu ? Neříkej, že ve škole neznáš aspoň jednu holku, která by divočejší mejdlo neodmítla.“ To bylo slovo do pranice. Ne že by s holkama ve třídě neprobraly z intimní oblasti kde co. Ale že by se některá iniciativně hlásila k divočejšímu použití a hned v kolektivu … „No zeptat se můžu, ale výsledek nezaručuji. Ony některé jsou zvědavé, šly by, ale pak si začnou vymýšlet a stydět se.“ „Přesvědčování by nebyla tvoje starost. Stačí, když nějakou schopnou přivedeš.“ A bylo ujednáno.

V pátek v podvečer se sešly dvě spolužákyně ve městě a společně vyrazily k domečku na kraji města, kde se měla sláva odbývat. Zatraceně jim to slušelo. Halenky jak ranní obláček mlhy, pod nimi podprsenky, které by snesly i ta nejpřísnější módní měřítka, minisukýnky a samodržící punčochy s podvazky, jejichž krajkové okraje sem tam problýskly. Aleš koukal po Romaně a bylo mu sakra líto, že není dnes dostupná. Ona tam u nich na sídlišti nechodila moc za dámu, spíš vyběhla mezi vrstevníky jen tak v domácím oblečení, tak jako ostatní. Tady ta úprava ji zvedla nejmíň o dvě třídy výš. A kdyby ho poprosila o přízeň, určitě by si k tomu nemusela kleknout, ba ani spínat ruce. Dnes byla kus. Spíš by prosil on.

Pana hostitele Rosťu všichni znali, ještě chodil do čtvrťáku na jejich školu. I ostatní kluci a holky byli známí, ono na menším městě se tak nějak znají všichni. Při příchodu si odvedl obě dívky k improvizovanému baru a připili si na přivítanou. On měl velkou skleničku s vínem, ony dostaly menší s nějakým sladším a velmi dobrým likérem. Bylo to trochu promyšlené, protože ve víně by mohla ta uvítací tabletka trochu divně chutnat. Pak se obě, Romana i Andrea, zamíchaly mezi ostatní a začaly se bavit. Tu a tam se u nich objevil Aleš a slintal nad jejich půvaby. O vylepšení uvítacího drinku nic nevěděl a tak mu začalo být po nějaké čtvrthodině divné, že obě holky nějak vytuhly a moc toho nenapovídají. Jen se tak nějak málo přítomně usmívají.

„Hele, Aleši, vezmi ty svoje dvě krasavice a odveď je do salonku o patro výš. Tady je moc plno,“ vyzval Rosťa. Holky šly jak ovečky za beránkem a neprotestovaly. V salonku je čekal ještě jeden kamarád pana domácího. „A teď holky svlíkat,“ poroučel si Rosťa. Aleš se trochu zarazil, protože tohle nebylo moc obvyklé. Ale obě dívky ze sebe začaly stahovat halenky, malinkaté sukýnky a hned byly jen v prádle. Krásném. „Nastav záda,“ přál si Rosťa směrem k Romaně. Ta tak učinila bez slova odporu a zapínání podprsenky bylo volné, během okamžiku i celá ňadra. Aleš se nestačil divit. Jednak jak je Romana poslušná a druhak, přece říkala, že bude menstruovat a tím pádem čekal, že nebude příliš vyhledávat rozvernější podmínky. Spíš tiše popíjet v koutku. Vložka se na kalhotkách nerýsovala, takže buďto to ještě nedostala, nebo má tampon.

Rosťa nechal stejně svlíknout i Andreu a navíc rovnou pokračoval kalhotkami. I ona byla rozkošná a v podvazkovém pásu s připnutými samodržkami neskutečně sexy. Kundičku měla vyholenou, až na maou čárku chloupků na podbřišku a mezi velkými pysky se jí mírně objevovaly ty růžové malé. Posadil si ji do křesla, nohy přehodil přes opěradla rukou a zajel několika prsty do jejího nitra. Bez protestu držela a nechala si tam lovit, jen trochu přivřela oči, asi blahem. Třetí přítomný se postavil za křesílko a sáhl dopředu na Andreina prsa. Ani teď nic neřekla a ukázněně držela jeho muchlování. Aleš si připadal trochu přebytečně, protože na Andreu, se kterou nikdy nic bližšího neměl, by byl docela zvědavý, ale ta byla dost obsazená. A co s Romanou, moc netušil, neboť věřil jejímu tvrzení o menzes a nechtěl dělat překvapeného. Ovšem její prsa vypadala taky docela žádoucně a tak si ji přitáhl k sobě a po pár polibcích ji začal tlačit do kolen, blíž ke svému polotuhému klacku. Nechala se dirigovat a za chvilku mu ho kouřila, až se mu svíral zadek a kroutily palce u nohou.

Mezi tím Rosťa stačil napíchnout Andreu a požitkářsky se nořil do její pičky. „Hele, Aleši, pojď s tou tvojí blíž, ať to mám kam nacákat. Kouří pořádně ?“ „Ty vado, snad mám vcucnutej přehoz z křesla mezi půlkama ! “ liboval si. „Ta tě vycucne, že ti nic nezbyde na druhý kolo.“ Začal tušit, že nereagující dívka asi nebude zcela při smyslech. Po malé chvíli začala být situace mírně krizová. Na Aleše šel výstřik, ovšem šel i na Rosťu. Kdo bude první ? Z hlediska společenského by měl mít přednost oslavenec, ovšem Aleš už byl zasunutý v puse a tedy přímo v centru dění. A tak neschopen souvislého myšlení, přirazil Romaně až někam na mandle a zalil ji mohutnou dávkou spermatu. Ještě nestačil dostříkat a už ho odstrkoval Rosťa, který to měl úplně na krajíčku a strčil ho dívce mezi rty do ještě stále poloplné pusy a rychle doplnil to, co zatím stačila spolknout.

„Hele, Aleši, a proč taky nepícháš ?“ zeptal se třetí účastník.“Já bych rád, ale říkala, že tam má červeno.“ „Seš si jistej ?“ „To se jí v tom mám hrabat ?“ „Nó, jestli nechceš, já bych to docela zkusil.“ Aleš pokrčil rameny a odstoupil, i když si ho chtěl původně nechat olízat do sucha. Zájemce o průzkum stáhl dívce kalhotky a objevila se bílá šňůrka. „Ty brďo fakt, nekecáš. Ona má tampon !“ Zkusmo trochu zatáhl za šňůrku a Aleš odvrátil zrak. Že by zrovna toužil po pohledu na zkrvavenou pičku, to se nedalo říct. Ani Rosťa nebyl na krvavé divadlo zvědavý. Ovšem ten třetí měl asi jiné libůstky a tak pozvolna opatrně táhl dál, dokud tampon nevyklouzl celý ven. Za ním se vyhrnulo trochu červené tekutiny. Asi to bylo opravdu první den a cedilo to zní, co šlo, že tampon nestačil všechno vsáknout.

„Hele, já jí ho tam asi dám. A budu si myslet, že šoustám poctivou pannu. I když z té by tolik krve asi neteklo.“ Rosťa s Alešem neřekli nic, protože si nepřipadali jako členové komise, která by o tom mohla rozhodnout. A když tedy neprotestovali, proč by se omezoval. Zásun do zkrvavené pičky byl takový zvláštní. Tekutina byla nějak hustší a hladší, než normální milostné šťávy a z počátku cítil dráždění péra jen tak docela slabě. Ale během chvilky se rozjel, protože tento neobvyklý zážitek jeho vzrušení silně stimuloval. „Hele, to bych mohl do ní, když to má,“ hekal v rytmu soulože. „Když to teče z ní, tak to snad nepoteče dovnitř a vajíčka už jsou snad přezrálá a odcházejí s tím přídělem.“ No nějakou logiku to mělo a hlavně toužil užít si to maximální blaho, zůstat v holce až do konce.

Asi měl pravdu s tvrzením, že to všechno chce ven, protože ta záplava krvavé směsi s jeho semenem tekla z kundičky, že to nemělo konce. „Ty blboune, tohle si vypereš,“ láteřil Rosťa. Naštěstí byl na gauči jakýsi přehoz, který určitě půjde nacpat do pračky. A protýct skrz chlupatinu přehozu to naštěstí nestihlo. Mírně znechuceni se Rosťa s Alešem raději vrátili k Andree a nechali třetího kluka, ať si s tím nějak poradí, případně si udělá dobře podle sebe. A stále ochotnou dívku vzali mezi sebe a střídali se na ní, dokud mohli. Ono kdo ví jak zítra. To už nebude pod vlivem a určitě nebude chtít jen tak zajít na kus poležení. Proto užij dne, jak říkali staří latiníci.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Sexy Kateřinadalší dívky
 
Sex po telefonu

Svoji kundičku mám vždy připravenou a hlavně stále nadrženou. Miluju sex a někdo o mě říká, že jsem nymfomanka – zkus to na vlastní kůži a sám uvidíš co a jak dokážu. Mám ráda orál s pořádným klackem, se kterým si pohraju až do úplného konce. Tohle přesně mám úplně nejraději!

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT KATKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

A tak to bylo

  25. 3. 2012Neznámý autor

Před prvním sexem člověk bývá vždycky nervózní, ať se snaží vypadat sebevíc v pohodě, sebevíc nad věcí. Neví, co ho čeká , někdy se strašně moc těší, někdy má spíš trochu obavy. Samozřejmě se tahle situace opakuje s každým novým partnerem, nejvíc ji prožívají mladí lidé před prvním sexem. Eliška s Vaškem spolu chodili už od osmičky, vydrželo jim to po zbytek základky až doteď, na střední. Jenže za...  celá povídka...
Kategorie: Teen, První sex, Petting, Orál

Přísná mistrová si s ním poradila

  20. 1. 2015Neznámý autor

Vašek měl svůj učební obor docela rád a taky svoje učitele bral jako dobré vzory a spravedlivé chlapy. Co mu však nešlo přes rozum, bylo, proč na jeden odborný předmět, který byl spojený s praxí. Dostali mistrovou. Prostě ženskou, chápete to?! Většina kluků z toho byla hotová, bože, co jim nějaká ženská bude radit, jak mají do ruky chytnout soustruh… Jablonská navíc byla dost přízná a rázná, snažila...  celá povídka...
Kategorie: Teen, Zralé ženy, Šukačky, Mix

Story XII – Venušiny kuličky

  26. 9. 2012Laura

Všichni čtyři jsme seděli na zemi, na koberci v obýváku a poslouchali jsme Evčino povídání. Když skončila, podívala se na nás a zeptala se nás, jestli si to necháme pro sebe, protože slíbila holkám, že to nikomu nepoví. Všichni jsme ji ujistili, že si to necháme pro sebe, že se nemusí ničeho bát. „No vidíš.“, napadlo Denisu, „Příště, až se spolu napijete, tak jim můžeš povykládat, jak jsi od té...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Erotické pomůcky, Incest, Teen

Pan 'P'

  14. 6. 2022jentaknekdo

Mor zdevastoval lidskou populaci, téměř všichni muži a velké procento žen bylo neplodné. Vlády po celém světě zavedly programy, které měly obyvatelstvo pomoci obnovit, a tyto programy byly pro všechny plodné lidi povinné. Všichni mladí byli po dosažení puberty testováni a ti, u nichž se zjistilo, že jsou plodní, byť jen v malé míře, byli zaregistrováni a museli se programu účastnit, neúčast vedla k...  celá povídka...
Kategorie: Extrémy, Lesbičky, Orál, Prstění, Šukačky