Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 20. 10. 2023

Neskutečné: první orgazmus

V pátek kolem jedenácté večer kráčel Jindřich k domovu. Moc nespěchal, protože věděl, že ho tam nic moc nečeká. Právě dokončil týden odpoledních směn, jeho drahá byla na čtrnáct dnů někde v zahraničí na velikém školení a měla přijet až za týden. Uvažoval, že by se stavil na jedno v hospodě, ale nějak se mu nechtělo. Ostatně na nákupu byl před šichtou, ještě dopoledne, takže něco k jídlu najde a lahváč je určitě v ledničce nejmíň jeden taky. A nebude muset působit výchovně, protože dcera přítelkyně, šestnáctiletá Magda, se kterou sdílel domácnost celý týden, měla být někde u kamarádky. Ostatně dodnes se moc neviděli. Protože ona byla dopoledne, když se chystal do práce, ve škole a odpoledne zařezával on a vracel se kolem jedenácté, kdy ona už skoro spala. Snad se uvidí zítra. Nějak spolu vycházeli, ale kamarádi moc nebyli, přesto, že bydleli v jednom bytě už skoro dva roky. Říkala mu strejdo a po nějaké době si zvykla, že mu může i tykat. Ona na mámu trochu žárlila, on ji, po dvou rozvodech, bral jako konečně sympatickou partnerku, která se mu na potkání nespouští a v jednom kuse ho nekomanduje, co má dělat, aby se jí to líbilo.

Pokud si s partnerkou docela rozuměl, se slečnou, možná už na konci puberty, to bylo složitější. Sice už začala trochu pobírat rozum, v těch čtrnácti, když se přistěhoval, to bylo horší. A nutno říct, že vyspěla nejen psychicky, ale i po fyzické stránce se z ní začala klubat docela  fešná holka. Když přišla ze školy jen tak v kraťasech a úsporném tričku, bylo na co koukat. A co když teprve přeběhla z koupelny do svého pokojíku jen tak nalehko,  v kalhotkách a prsa přikrytá ručníkem. Honem pak koukal někam jinam, aby si přítelkyně nevšimla jeho zájmu. No který mužský by vydržel takovéhle představení bez povšimnutí ! Ale dnes mu to opravdu nehrozilo, protože účast na nějaké oslavě kamarádky měla povolenou ještě před odjezdem mámy a on do toho neměl co mluvit. Takže prošmejdil ledničku, otevřel si k televizi pivo a znaveně začal relaxovat, než se po pracovním výkonu uklidní a půjde do hajan.

Jenže člověk míní a špiritus mění. Magda se na mejdanu řádně odvázala a klopila do sebe skleničku za skleničkou. Ne že by jí to tak chutnalo, ale aby kluci i holky viděli, že není žádné ořezávátko. Takže za chvilku byla skoro na sranděru a bez protestů nechávala dva spolužáky ze třídy, aby se libovolně probírali jejím poprsím. Během chvilky měla vyhrnuté tričko až pod bradu a podprsenku tamtéž. Místy ne příliš jemné doteky na ňadrech docela cítila, ale nějak je moc neregistrovala a byly jí dost jedno. Jen ji mrzelo, že kluci cucali bradavky jak mimina, ale pořádnou pusu tenhle večer ještě nedostala. Ale doteky kundičky si hlídala, zatím jí sahali mezi nohy jen přes kalhoty. Bylo to takové … no ani moc nevěděla jaké. Spíš byla pyšná na to, že o ni někdo má zájem a že statečně snáší vše, co se klukům líbí. A vydržet se to rozhodně dá. Ostatně další holky už zažívaly něco podobného, tak co.

Jenže pak si všimla, že Nikola na gauči už má nějakého kluka v sobě a bylo jí jasné, že totéž asi budou chtít i všichni ostatní pánové. Alkoholem otupělou myslí začala zvažovat, jestli jim má něco víc dovolit. Tihle dva její partneři sice byli řečmi králové dívčích pokojíků, ovšem tak se vytahovali všichni kluci. A skutek utek. Ne že by byli poctiví panici, ale jak by dokázali zvládnout  se do ní nevysemenit, si moc nebyla jistá. Když se klukovi v orgazmu zatmí před očima … Raději zkusí něco bez zásunu, i když kouření jí taky nebylo moc příjemné. Ale rukou by jim to taky mohlo stačit.

V opilé hlavičce to Magdě šrotovalo a když kluci zjistili, že se nějak brání dalšímu pokračování, sáhli zase po skleničce a dali jí dvakrát pořádně napít. Drželi jí ji u pusy a tak  jí nezbylo, když pořádně naklonili, raději vypít obsah, než si nechat pobryndat oblečení. Přece není nějaké čuně. Jenže cesta průniku alkoholu se nějak zrychlila a tak se jí začala děsně točit hlava skoro okamžitě. Nějaké ruce někde na těle jí byly najednou dost fuk, protože jí bylo značně blbě a snažila se nepoblinkat. To se jí nepovedlo. Jeden z kluků j stál za hlavou a držel ruce, aby se nemohla bránit, druhý se bleskově svlíkl a snažil se proniknout svým na kost ztopořeným pérem mezi její nohy, aniž si ověřil, jestli je alespoň trochu vlhká. Přiražení na dno bylo doprovázeno gejzírem zvratků z jejích úst, takže povrhnuti byli, sice málo, ale přece, oba milenci a ona sama vzbuzovala všechny možné představy, jen ne sexuální. Ten za hlavou jí pustil ruce, takže další dávky šly na zem, samozřejmě do náležitě hustého koberce. Hostitelku, která byla ještě polooblečená se svým favoritem na jednom z křesel, mohli omývat. Ještě že pili bílé a ne červené. To by před rodiči asi nezatajila. Pak pozvi spolužáky na oslavu. Žaludeční šťávy se nějak vyčistí, ale co s tím neskutečným smradem ?

O další pobyt Magdy nějak ve společnosti nebyl zájem. Jednak všechny otravovala svým skučením, jak je jí blbě, druhak byla dost znečištěná a třeťak bylo jasné, že si s ní asi dnes už nikdo neužije. Naštěstí bydlela o ulici dál a tak ji dva muskulárně vybavení spolužáci  vzali mezi sebe, jedna kamarádka vzala její kabelku a vydali se na strastiplnou cestu, aby se jí zbavili. Nějak jim nedocházelo, že přivést takhle šestnáctiletou dívku domů asi nebude ten nejlepší nápad. Že je doma jen přítel její mámy, nemohli tušit.

Jindřich podřimoval u televize, večeři měl snědenou, pivo vypité a na druhé už neměl chuť. Šramot u vchodových dveří ho poněkud probral. Co se to děje ? Kdo mu sem leze ? Jeho drahá to asi nebude, když je osm set kilometrů daleko, tak jedině Magda, nebo se sem dobývají zloději. Nejprve se vyděsil, protože uviděl oba kluky a dívka mezi nimi skoro nebyla vidět. Teprve na druhý pohled ji poznal. Co to je ? Jak to vypadá ? Tahle poblinkaná příšera že je to roztomilé koťátko, které se tady vždy pohybuje ? Nechal ji uložit rovnou v koupelně na zem vedle pračky a všechny tři mladé z doprovodu okamžitě vypoklonkoval ze dveří. Moc přívětivě se k nim nechoval.

Pochopil, že teď zbývá vše jen na něm. S mladými holkami moc zkušeností neměl, protože z obou manželství měl po synovi a o ty už nějaký čas pečovaly maminky. Bylo zřejmé, že v tomhle stavu ji nemůže pustit do jejího pokojíku, přinejmenším ji musí svlíknout to zaneřáděné oblečení. Tedy o svlíkání mladých holek měl úplně jiné představy, než se vyhýbat povrhnutým částem oděvu. Ovšem když ji zbavil kalhot a trika, začalo to vypadat líp. Zůstala jen v podprsence, docela parádní, kalhotky šly i s kalhotami dolů. Když se trochu ošmudlal obličej a ruce, vypadala skoro normálně. Moc nereagovala a tak jí svlékl i podprsenku. Ne snad s nějakým postranním úmyslem, dokonce měl snahu najít její noční košilku a trochu ji přioblíct, což se mu povedlo. Horší už bylo to totálně bezvládné tělo do ní nasoukat. Při tom se jí musel dotýkat a když jí přejel rukou přes holá prsa, uvědomil si, co to vlastně před ním je. Úplně nahá šestnáctiletá holka, která o sobě vůbec neví. A on blbec ji zahaluje.

Když ji pracně dostal do její postele, začal přemýšlet dál. Co když zase začne blinkat ? Přinesl tedy kýbl na vytírání k její posteli, To tady ovšem bude muset ještě aspoň chvíli zůstat, protože sama by se určitě netrefila. A co ji vlastně potkalo na tom mejdanu ? Ošoustali ji tam, když byla bezvládná a čilé spermie teď hledají vstup do dělohy a příhodná vajíčka ? To by se měl podívat, jestli s ní nemusí ráno shánět pilulku po. Odstranil tedy deku, vyhrnul košilku, roztáhl nohy a zajel mezi pysky kundičky. Bylo tam nějak vlhko, ale na sperma to moc nevypadalo. Musí kouknout dál. Zabořil jí prsty do otvůrku a roztahoval, až začala vzdychat. Pokud bylo trochu vidět, ani dál od vstupu mu to nepřipadalo, že je naplněná. Ovšem manipulace s jejím ohanbím mu vůbec nebyla lhostejná. Teplá a vlhká kundička byla na omak velmi příjemná  a uvědomil si, že vlastně už šest dnů nesmočil. Vytáhl prsty z vagíny a zajel s  nimi na poštěváček. Měla ho poměrně malinký, ale při dotyku tuhl. Protože při vstupu do místnosti rozsvítil velké světlo, bylo na vše dobře vidět. Na první pohled měl před sebou moc často nepoužívanou pičku, růžovou  a podle vlhkosti asi i roztouženou. Teprve teď si uvědomil, co to vlastně dělá a honem se podíval k oknu, jestli jsou spuštěné rolety. Oddechl si, protože byly.

Nedalo mu to a trochu ji podráždil prsty. No co. Jemu je to příjemné a holka stejně o ničem neví. Ovšem vzdychala, jako kdyby byla při smyslech. Tak trochu přitlačil na poštěvák. Kruciš, ona by se snad i v bezvědomí byla schopná udělat. Zrychlil pohyby a uvědomil si, že mu stojí, jak velká svíce na oltáři. Že by si zkusil udělat dobře ? A proč ne ? Rozepnout knoflík a zip kalhot bylo dílem okamžiku a zatím co jednu ruku nechal v její kundičce, druhou si začal honit klacek. Ne že by to v životě nedělal. Ale nikdy to nebylo tak vzrušující, jako když mohl druhou rukou vymetat mladinkou pičku. To ještě nezažil. A tak oběma rukama zabíral naplno a bylo mu krásně. Magda začala trochu silněji  vzdychat a pootevřela u toho víc pusu. Její červené rty se pohnuly a objevil se mezi nimi jazyk. To by bylo něco, moct jí ho tam zasunout. A proč by nemohl ? Stejně ví houbeles, co se kolem ní děje, tak ať si ochutná. A třeba není taková úplná začátečnice a možná už ho někomu kouřila, když už není panna. Ona ta dnešní mládež vyspívá dost rychle. Přistrčil se k jejím pootevřeným ústům a zkusil ho tam opatrně dát. Snad v tom podvědomí neskousne. 

Nejprve nereagovala nijak, tak se odvážil zasunout hlouběji, ale opatrně, aby zase nezačala  blinkat, když jí to odpoledne tak dobře šlo. Skoro týdenní půst byl znát a i jako pán před čtyřicítkou spěl k vyvrcholení. Ale ne dovnitř, i pořádný chlapský střik na mandle by mohl vyvolat dávicí reflex. Tak  bude muset včas vyndat. Cizí předmět v puse zřejmě v dívce vzbudil nějaké pocity a přitiskla si ho jazykem na patro. Šmárja, ona ho snad opravdu kouří ! Příjemné dráždění příra se dost zintenzívnilo. V té rozkoši zapomněl na mandle a cpal ho, kam až to šlo. Volnou rukou jí chytil do ruky ňadro a začal ho rozdivočeně hníst. Bradavka byla tak tuhá, že ho přímo píchala do dlaně. Za chvilku ucítil, že bude. V poslední chvíli jí ho vytáhl z pusy a nasměroval na obličej. Přece jí nezasviní košilku. Ale stejně na ni něco ukáplo.

Funěl jak kanec, když jde z bukvic a bylo mu neskutečně krásně. V takovýhle příjemný zážitek dnes určitě nedoufal. Uspokojen se svalil vedle dívky, která zůstala v původně nastavené pozici, tedy na zádech s roztaženýma nohama a v opileckém spánku se ani nebyla schopná pohnout. Uvědomil si, že tohle už zítra nebude a tak sjel jednou rukou mezi její stehna. Musí si ji řádně užít. Pivo vypité k večeři se tlačilo  ven a tak se vypravil na záchod. K tomu potřeboval trochu omýt pinďoura. Když se vrátil, byl pohledem na zcela odevzdanou Magdu úplně fascinován. Ještě si s ní může dělat co chce, tak by toho měl využít. Ale jak ? V její puse mu bylo dobře, ale chtělo by to nějakou změnu. Zkusil jí ho dát  do ruky, ale to bylo k ničemu. Že by opravdu zkusil do kundičky ? Jen aby se nezačala probírat. 

Nezačala, jen pasívně držela a vzdychala u toho. Ochutnal žaludem vstup do její dírky, byl opravdu kouzelný. Tak zatlačil pořádně a najednou byl uvnitř až po varlata. Měla ji krásně těsnou. Jakpak jí to asi dlouho vydrží ? Když začne pořádně a pravidelně šoustat, určitě se časem trochu víc projede. Stejně jako se jí zvětší často drážděné bradavky. Zatím jsou kouzelné, jen tak na zaostření špiček prsů. Jedno - dvě odkojené děti, pravidelně rozvášněný manžel a budou jak špunty od kopaček. Ale zase bude co do pusy. Kdyby je všechny ženské měly stejné, byla by to otrava.

Při těchto úvahách se tak rozvášnil, že do ní bušil jak hluchý do  vrat. Málem zapomněl, že je na dceři a ne na mámě, která polyká antikoncepci. Vytáhl ho zase v poslední chvilce a tentokrát nechal všechno nejlepší, co v něm bylo, na Magdině bříšku. Jak se dobýval na prsa, košilka byla vyhrnuta až pod krk, tak jen stačilo pár papírových kapesníků a stáhnout košilku na stehna, která se jí pokusil dát k sobě. Z vlastní praxe věděl, že ležet v tomhle stavu na zádech není moc příjemné a  tak ji otočil na bok. Ani se neprobrala a spala dál.

Ráno se Jindřich probudil s příjemným pocitem, protože dva kousky za sebou se svojí partnerkou obvykle nedělal. Jednou z večera a honem spát, ráno se musí do práce. Navíc opatrně a potichu, v bytě je dospívající dcera. Dnes se budil do růžova vyspaný, s příjemným pocitem v podbřišku a při vzpomínce, co si večer dovoloval na mladou, mu zase začínal tuhnout. To bylo tělo ! A ta ještě krásně tuhá prsa ! Tohle tady kolem něj každý den chodí a on musí jen z dálky slintat, jak čokl profesora Pavlova. Po těch krásných vzpomínkách pozvolna vylezl z postele a vydal se do kuchyně vymyslet něco k snídani. Že by něco udělal taky Magdě ? Alespoň čaj ? Asi se po včerejšku moc cpát nebude. 

Za chvilku nesl podnos do jejího pokojíku. Pravda, žádná vejce na špeku, jen toustový chleba, máslo, pro pestrost marmeláda, černý čaj a sklenička čisté studené vody. Vedle ní tuba šumivého aspirinu. Dívka se zrovna začala ztěžka budit. Přítomnost mámina partnera ji překvapila a podnos v jeho ruce ještě víc. „Dej to pryč, nebo se mi zvedne žaludek,“ začala ne příliš příjemně konverzaci. „Už zas ?“ divil se Jindřich. To  ji vyděsilo o to víc, že si všimla kbelíku vedle postele. Co se s ní vlastně včera dělo ? A jak se dostala domů ? Podle toho, na co si slabě pamatovala, byla účast na oslavě narozenin spolužákyně a dva zájemci o její půvaby, kteří se jí snažili dostat pod oblečení. Ale pak už nevěděla nic, až světlo okna, co ji teď protivně píchalo do očí. Že by měl strejda pravdu a někde se poblinkala ? Nevěděla. A co všechno s kluky dělala ? Byla rozhodnutá si něco užít. Měli prezervativy ? Zase ta černá díra. A ta bolest v hlavě ! A rozhoupaný žaludek ! A žízeň jak trám. Jenže čeho se napít, aby to nechtělo hned ven ? 

Jindřich jí podal sklenici vody s bublinkami  tablety acylpyrinu a začal líčit její včerejší spíš přinesení než příchod, vše náležitě přibarveně. Zejména pak její znečištění, svlékání, umývání a ukládání. Jen ten svůj klacek v jejích ústech a pak i v pičce vynechal. Přesto pochopila, že na jejím těle není ani malinkatý kousek, který by Jindra neviděl. Netušila, jestli se má stydět. Na holá prsa před stejně starými kluky si musela hodně zvykat. Ale tenhle obstarožní páprda – dá se vůbec počítat mezi zajímavé mužské ? Vždyť jeho starší syn je o dva roky starší, než ona. Určitě už toho v životě viděl, když byl dvakrát ženatý a ona si tady před ním vytahuje deku až pod bradu, aby ani nezahlídl krajkový lem výstřihu noční košilky. 

Rozhodla se začít smlouvat. Hlavní starostí bylo, aby se něco z toho nedozvěděla máma. To by bylo utrum s oslavami a mejdany na kdo ví jak dlouho. „Hele, strejdo, nešlo by o tom včerejšku nějak pomlčet ?“ začala nenápadně. „Určitě šlo. Ale v životě to tak jednoduše nechodí,“ odpověděl. „Leda že bychom měli nějaké větší společné tajemství,“ Nechápala. „Nó, mám na mysli, že bys mi poskytla třeba něco, co těm klukům včera. S tím bych se mámě určitě nechlubil a měl bych důvod mlčet o všem.“ To jako, že by si ho pustila pod tričko ? Nebo co by zrovna měla na sobě ? A nechtěl by rovnou to, no, strčit jí ho tam ? Zatím s nikým na pevno nechodila a patřila mezi dívky, které  byly na mejdanech k dispozici těm, co byli rychlejší. No a jaký je rozdíl mezi vrstevníky a tímhle stařešinou ? Pinďoury mají asi stejné a ten věk v rozhodujících chvílích určitě nebude vidět, když tak se dá zhasnout. A třeba to takovýhle starší muž umí líp, než spolužáci. Když s nimi souložila, docela se jí to líbilo, ale nikdy nedošla vrcholu. Ty máminy výkřiky některé večery určitě nebyly projevem nácviku hesel na protivládní demonstraci. Když umí rozdivočit starší dámu, třeba mu to půjde i s mladší holkou. Možná by to za zkoušku stálo.

Rozešli se tak nějak neurčitě. Šumivý acylpoš udělal svoje, žaludek se trochu uklidnil, bolest hlavy povolila a znovu usnula, ani nevěděla jak. Probudila se akorát k obědu. Na sporáku probublával kuřecí vývar s játrovými knedlíčky, ještě netušila, jaký je to výborný spravovák. Osprchovala se a dala si skoro plný talíř horké polívky. Pod domácí tričko a sukni si vzala jen kalhotky, podprsenku vynechala a její bradavky občas dávaly tušit, jak je na tom. Hlavou jí stále běžely otázky, jak na to. Ale má na výběr ? Máma se rozhodně nesmí nic dozvědět. A tak když později odpoledne Jindřich sáhl na její prsa, přivinul ji k sobě a zajel jazykem do jejích nyní už voňavých úst, spíš trpně držela. Ovšem tělo chtělo svoje a tak za malou chvíli odpovídala na milencovy podněty zcela adekvátně. A nakonec se osmělila i sáhnout na zapínání kalhot a vyndat na světlo jeho příro. Dlouho na světle tuhý klacek nepobyl, během chvilky se ponořil do tmy jejího klína, kde už bylo přiměřeně vlhko, hladko a teplo. No ze začátku nic moc. Asi jako s kluky, ale pak se ukázalo, že zkušený chlap je zkušený chlap a začala v podbřišku cítit něco víc, než obvykle. Hlavně nepřetržitě pokračoval i ve chvíli, kdy spolužáci už dávno odpočívali vedle s vysemeněnými pytlíky A pokračoval tak dlouho, až se jí v podbřišku rozkmitala motýlí křidýlka a vědomí vyrazilo někam do vesmíru, mimo tělo.

Tak takhle vypadá opravdové milování, uvědomila si Magda, když začala přicházet k sobě. Byl to její první orgazmus s mužem v její nedlouhém sexuálním životě. Ale o to krásnější, překvapivější a úplně ohromující. A to já trdlo váhala, jestli si s ním mám začít. Rozněžněně a roztouženě objala Jindřicha kolem krku a přisála se znovu na jeho ústa. Do očí jí vytryskly slzy štěstí. „To bylo, to bylo, to jsem ještě nezažila!“ šeptala mu zjihle. „Jestli se ti to líbilo, nemuselo to být naposledy. Jen bychom měli být opatrní,“ odvětil Jindřich. „Aby mi máma nesbalila kufry.“ Ale víc toho nestačili napovídat, protože její něžnosti s ním začaly pořádně cvičit. Sapristy, měl bych si na ty mladé holky dávat pozor, pomyslel si Jindřich. Čtyřicítka na krku, včera dvě čísla a dneska to vypadá, že po tomhle prvním taky neskončíme. Abych to přežil ve zdraví !

Po druhém kole vášně se k němu něžně přivinula. „Kdybys chtěl, něco určitě zajímavého bych pro tebe měla.“ No když je to tak zajímavé ... „Kdys měl naposled poctivou pannu ?“ „ No to už bude něco přes dvacet let.“ „A troufl by sis na jednu ?“ „Třeba na dvě. Jen jestli by chtěly ony mne.“ „Neboj. Když máme mít spolu tajemství, ať stojí za to !“

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Markéta a její prasárničkydalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem Markéta a mám ráda různé prasárničky. Budu Ti vyprávět o mé růžové kundičce i jak si to dělám. Uslyšíš mé výkřiky při orgasmu, budu sténat, vzdychat vzrušením a hned Tě udělám.

Těším se na tebe na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARKETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Začátky s Kamilou 1

  21. 9. 2016Bobr

Jako vrchol sexu. jim připadalo smyslné líbání. Ale snažili se schovávat, aby nebyli všem na očích. Chodili spolu do polí a luk, jen aby unikli zvědavým zrakům. Zastavili se a přitiskli rty k sobě. Jazyky se jim proplétaly, až se na nich málem udělal uzel. Jednou na kraji lesa objevili lavičku, kterou tam zhotovila jakási dobrá duše. Přesto, že měli výhled do krajiny, keříky, rostoucí kolem lavičky,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Petting, Prstění

Inspirace filmovou hvězdou

  25. 9. 2013Neznámý autor

Zase byl před námi jeden z těch nudnějších sobotních večerů, kdy jsme neměli domluvenou žádnou akci s přáteli a manžela nakonec ještě narychlo volali do práce k akutnímu případu. Rozhodla jsem se, že tedy usnu u filmu Pretty Woman, protože nic jiného v televizi stejně nebylo. Manžel se nakonec vrátil po deváté, když zrovna Julia Roberts rozepínala kalhoty Richardovi a schylovalo se k jedné z lechtivějších...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Orál, Fetish, Mix

Příhody slečny Zuzany, část první

  21. 7. 2022Pes

Jmenuji se Zuzana, je mi 25 let, a dodělávám si doktorát z fyziky na Karlově Univerzitě v Praze. Jsem 160cm vysoká bruneta plnějších tvarů. Na vejšce jsem si nijak moc neužívala, soustředila jsem se na studium, a díky brýlím a drdolu mě, navzdory kulatému zadečku a velkému přírodnímu poprsí, všichni měli zafixovanou jako nudnou šprtku. Na střední to bylo snad ještě horší. Sem tam jsem se samozřejmě...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Orál, Prstění, Submisivní

(M) orální kocovina

  18. 10. 2020Hell(en)

V létě si k nám domů přivedla má dcera přítele, aby zde spolu strávili společný víkend a já tak měla konečně možnost vidět toho jejího prince na živo. Neustále o něm básnila a když jsem mu v obývacím pokoji podávala ruku, hned jsem pochopila proč na něj pěla takové ódy. Široká ramena, osmahlá tvář, pronikavé, modrošedé oči a delší vlasy mu propůjčovaly vzhled přitažlivého elegána a co víc? Choval...  celá povídka...
Kategorie: Femdom, Orál, Submisivní, Zralé ženy