Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 18. 5. 2024

Všední záležitosti

Tahle poloha byla pro Hildu velmi nepohodlná. Původně ležela na zádech, jen tak ve velmi úsporných plavkách, trochu stranou od bazénu a snažila se opalovat. Najednou k ní přišli dva kluci, co chodili do vedlejší třídy, ale znala je nejen ze základky, ale ještě i ze školky. Každý si lehl z jedné strany dost těsně vedle ní, samozřejmě jí přilehli obě ruce, až se nemohla vůbec hnout. „Hele, dívčino,“ oslovil ji Luděk, ten vyšší blonďák, „ještě ve školce se ti děsně líbilo, když jsme tě lechtali na žebírkách. Že bychom zkusili, jestli ti to vydrželo ?“ A začal jí volnou rukou mírně projíždět žebra od podpaží až skoro k pasu. Horní poloha, kde začínal, byla na pováženou, protože i její pevná sedmnáctiletá ňadra se vleže na zádech trochu rozplácla a utekla kousek do stran. Takže říct že se dotýkal jen podpažní jamky se s čistým svědomím nedalo. 

Hilda si uvědomovala svoji pozici a začala se podle předpisu bránit. Přece mladá dáma nenechá jen tak nějakým obejdům svá ňadra napospas. Bylo jí to houby platné, protože kluci odpor očekávali a jednak hmotností svých těl a jednak šikovným znehyběním oběti vládli situaci. „Takže probírat žebírka se ti nelíbí ?“ pokračoval Luděk. „Tak co kdybychom zkusili, jak ti drží plavky ?“ Ne že  by jí je snad chtěli svlíknout. To by tady na koupališti asi nebylo přípustné, i když sem moc vidět nebylo.  Ale skromné trojúhelníčky, co měly krýt její prsa, byl navlíknuté na silnější šňůrce a dalo se s nimi vcelku bez námahy posunovat. Byly to nenápadné dvojky, takže látky nebylo potřeba moc.

Druhý z kluků, Petr, mírně pošoupl trojúhelníček z jednoho prsu na stranu. Látka se zachytila o tuhou bradavku, protože byla vlhká a studená. Tak zatáhl víc a jeden prs vykoukl na světlo denní. Pro Luďka to nebyl zase tak ohromující zážitek, protože před nějakým časem spolu s Hildou zkoušeli chodit a po pár schůzkách spolu skončili v horizontální poloze v jeho studentském pokojíku. Otráveně zjistil, že nebyl v těchhle místech první a možná k ní nemusel přistupovat s tak velkými ohledy. Ale která by ho byla ochotna na sebe pustit s minimem výmyslů ? Tak bral co bylo. I když to bylo spíš dost tělesné, nějaká láska chyběla. Taky to dost brzo vyšumělo a každý šel jinou cestou. 

A najednou teplý červnový den, na koupališti vcelku nuda, dokud neuviděl Hildu v jejích miniplavkách. A kamarád Petr byl snad poctivý panic, políbený jen jednou, tetičkou na nádraží. Že by se před ním trochu vytáhl ? Výsledkem bylo to jedno odhalené ňadro, které právě Petr upřeně hypnotizoval a Luděk konstatoval, že nám ta holka tedy za těch pár týdnů moc nevyrostla. To ale bylo asi tak všechno, co se jim zdařilo. Velmi dobře si uvědomovali, že kdyby je uviděl plavčík, asi by pochodovali z koupaliště a kdo ví, jestli  by to nemělo i další následky. Tak začali couvat. „Hele, dívko, za hubičku bychom tě mohli pustit,“ začal zase Luděk. „No to tak určitě !“ rozzlobeně oponovala Hilda. „Nechat se oslintávat od kdejakejch nadrženců, na to jsem akorát tak zvědavá !“ Ještě chvilku si vyměňovali invektiva a nakonec to kluci vzdali. Uvolnili jí ruce a bleskově odkráčeli, než se postaví a začne vyvádět.

Hildina spokojenost, jak zvládla krizovou situaci, trvala jen do chvíle, kdy se vypravila domů. Oba kluci seděli na kovovém zábradlí před koupákem a čekali na ni. Nenápadně se přidali a Petr začal. „My se ti omlouváme, za tu netaktnost, ne vždy se všechno povede. A abys neřekla, že jsme neurvalci, pozvali bychom tě na zmrzlinu.“ Dívka se v mezičase uklidnila a nabídka ledové zmrzliny se jí docela zalíbila. „A aby ti nespadla na zem, zkusili bychom spíš zmrzlinový pohár,“ dopnil Luděk. Hilda nikam nespěchala a posezení v cukrárně se zmrzlinovým pohárem se jí docela líbilo. Hergot, pánové jsou nějak při penězích.

Nevtíravá konverzace takříkajíc o ničem nikomu z nich nevadila a obsah docela slušných pohárů rychle mizel. Byly pěkné. Ten její byl politý panáčkem vaječného koňaku a griotkou. Hmm, velká dobrota ! I přes to, že Luděk vykládal něco o názvu prasklá hlava. Když poháry zmizely, nějak se jim nechtělo ještě domů. „Nedáme džus ?“ nadhodil Luděk. Pitný režim je třeba dodržovat, tak s nadšením souhlasila. Ono v těch ovocných šťávách aby se vyznal pes. I když by měly být z jednoho druhu ovoce, každá chutná tak trochu jinak. Tenhle byl pomerančový a chutnal výborně. „No přece nechceš, abchom tě hostili obyčejným džusem. Tak jsem jej nechal trošku vylepšit,“ řekl Luděk. V normálním podniku by mu asi nevyhověli. Ale tady dělala jeho starší sestřenice a tu velkou vodku jim tam všem lupla bez mrknutí. Vždyť jí před nedávnem bylo taky tolik a ještě si živě pamatuje, jak to bylo otravné, když někde přísně dodržovali zákaz nalévání alkoholu nezletilým. A stejně, asi nebudou mít takový balík, aby se tady zpuprlíkovali. Jeden panák …

Z jednoho panáku byly za chvíli dva, až se Hildě začal trochu plést jazyk. Ale bylo to všechno primové, veselo, zábava, velké uvolnění a už vůbec nebyla na kluky tak přísná, jako odpoledne na koupáku. Nakaonec se ale museli zvednout a pokračovat v návratu k domovům. Jenže, jak se znali ještě od školky, na cestě bylo hřiště, kam si léta chodili hrávat, nejprve do jeho školkové části, pak i na tu pro větší děti, obvykle míčové hry a hoky zkoušely kopat do balonu, aby věděly, co kluci na tom fotbalu mají. A když se zešeřilo … zejména ještě později, z toho bylo i nějaké to objetí a důvěrnější přitisknutí. Ale jen tak, aby ostatní nevěděli, i když zatraceně dobře věděli. Snažili se o to samé.

Když holkám začala růst prsa, bylo to o to napínavější a tu a tam se někdo snažil jim sáhnout za výstřih nebo pod tričko. Tedy část z nich byly netykavky, které kluci přehlíželi, ovšem ty, co dělaly, jako že ne, ale zatím něco málo dovolily, byly obletované a brzy se začaly tvořit párečky. Hildě se začalo nadzvedávat tričko, když už jí bylo skoro třináct a mírně trpěla, pakliže si kluci všíali těch šťastnějších a vyvinutějších. Když jí máma koupila první podprsenku, měla z toho dost problém, protože nějakého stálého obdivovatele neměla a ukazovat ji holkám, zvlášť těm, co ji nosily už skoro rok, nebylo to správné vzrůšo. 

První nápor si odnesl děda, statný padesátník, bez ženské, neboť jeho hodná žena ho ukázněně opustila již před několika lety. Bydleli s Hildinými rodiči přes zahradu a dřív ji často hlídal, když rodiče někde byli. Nejprve kolem něj kroužila, jak planety kolem Slunce a on, mužský, samozřejmě netušil proč. Chytrému  napověz, hloupého kopni. Kam patřilo vykasání trička nad zbrusu novou barevnou podprsenku, takovou tu, co se ještě nezapínala a natahovala přes hlavu, těžko říct. Ale když se chtěla pochlubit a děda si nevšímal ani ramínek, ani obrysu na zádech, musela to nějak vzít do vlastních rukou. Konečně mu to docvaklo a začal náležitě vzletnou chvalořeč na její ňadra, podprsenku i dospělost. Narůstala tak, až jí byl strop v kuchyni malý.

Když už skoro všechno vyobdivovali a Hilda byla jen tak, v podprsence bez trička, vřítil se do kuchyně dědův kamarád, pan Matoušek. Nebyl zvyklý klepat, protože se znali dlouho, dobře a neočekával intimní chvíli mezi dědou a vnučkou. Jiné ženské tam nemíval. „Jé, promiň, že jsem sem tak vpadl. Ale opravdu ti to moc sluší a ta podprda je velmi krásná,“ začal hlasitě k Hildě. „To je první, nebo jich máš doma víc ? No nečrvenej se, víš, že jsem měl dvě dcery a teď mám tři vnučky, starší než ty a chodí v podprsenkách taky. A v rodině se to tak nebere. Vlastně promiň, já nejsem rodina. Ale s dědou kamarádíme tak dlouho, že jako bych byl.“ Nechala ho pokoukat, když se mu tak líbila, bylo to takové vzrušující. Pak vzala z opěradla židle tričko a nátahla si ho. „To by se mělo nějak oslavit,“ pokračoval Matoušek. „Ale né dneska, musím zase utíkat. Jen potřebuji půjčit od dědy kladívko na vyklepání kosy.“ A byl zase fuč. Hilda byla vlastně spokojená, protože místo jednoho, ji obdivovali dva lidé, i když jeden byl cizí chlap. Ale byla ráda, že se mu líbila a rozhodně z toho neměla špatný pocit. Spíš ji ta nádhera, že se mu mohla předvést, docela těšila.

Uplynuly dva dny, kdy si zvykala na zakšírování prsou a kráčela ze školy domů. Musela kolem Matouškových. „Kdyžs mi ukázala, co nosíš ty, ukážu ti, co nosí naše holky,“ ozvalo se najednou za plotem zahrádky. Pan Matoušek ji zval do domečku, kde bydlela i jeho dcera se dvěma vnučkami. Nikam nespěchala a prohlídka cizího spodního prádla mohla být docela zajímavým vyplněním odpolední nudy. Vyšli do podkroví, kde měly holky pokojík a Matoušek otevřel jednu ze skříní, ve které byly hromádky spodního prádla. Zkušeně nahmátl podprsenky menší velikosti, zřejmě od mladší vnučky a podal je Hildě. Když je prohlédla, nabídl jí i ty o číslo větší. Některé byly takové obyčejné, jiné docela parádní. Musí přesvědčit mámu, aby ještě něco dokoupily. Ale spíš ty parádní. „Nechceš si nějakou zkusit ?“ pokrčoval Matoušek. No to by se jí líbilo, i když vypadaly o číslo větší, než měla na sobě. Ovšem převlíkat si podprdu před cizím dospělým chlapem, s tím dost váhala. „No šup šup. Já ti ji zapnu, když jsi zatím zvyklá ji natahovat přes hlavu.

Co jí zbývalo ? Tričko bylo dole na to šup, z podprsenky se jí moc nechtělo, ale co. Když na ni koukal na polooblečenou posledně, bylo to docela zábavné. Tak ať se podívá na tu krásu bez obalu. A už tam stála do pasu nahá. Pan Matoušek nějak zčervenal v obličeji. To bych se asi měla červenat já a ne on, myslela si Hilda. Netušila, že je to náběh na infarkt. Pokus o kouknutí na její malá prsa, který starší pán kdykoliv mohl obrátit v legraci, mu vyšel a slečna se před ním odhalila, že tak moc ani nedoufal. Vyzkoušeli dvě lepší podprsenky a Matoušek je promptně přivycpal složenými dívčími kapesníčky, aby zmizel nedostatek obsahu. Docela zapomněla, kde je a měla by se před ním alespoň trochu strydět. Nakrucovala se před zrcadlem, které tvořilo jednu stranu vysoké skříně a nestačila se obdivovat. Takhle  velké zrcadlo doma neměli a moct se detailně pozorovat byla neskutečná lábuž.

Když se zase vysvlíkla, řekl Matoušek. „Máš je dost fest ? Můžu si sáhnout ?“ Nevěděla co s tím a on považoval mlčení za souhlas. Jemně jí vzal prsa do dlaní a začal mírně pomačkávat, aby to nebolelo. Pak jí nabral jednu bradavku do pusy a dívka začala cítit něco oprvadu zajímavého. Navíc dole byla komplet oblečená, tedy v kratší sukýnce a pod ní měla kalhotky. Začal jí cucat i druhou bradavku, aby si přišla obě ňadra na svoje. Pak si ji mírně přimáčkl k sobě a jednou rukou zajel pod sukýnku. Asi by se měla cuknout a nejlíp utýct. Ale to jeho osahávání prsou bylo docela příjemné a kdo ví, co to dělá, když jí sáhne mužský dolů. Byla zvědavá.

Návštěvu kundičky začal opatrně a rozhodně se nesnažil jí strčit prst do dírky. Jednak aby ji nepolekal a druhak aby jí neublížil. Panenská blána může mít jakýkoliv tvar a otvory v ní různou velikost. Tak nejdřív probral lupínky a pak vyjel až na jejich konec, na poštěváček. Pokud počátek jeho snažení o spodní část těla očekávala s napětím, nyní se jí to začalo docela líbit. Ale k nějakému yvrcholení nedošlo, protože muž se z posledních sil odtrhl a řekl si dost. Z toho by mohl být nebetyčný průšvih. A tak neuspokojená utíkala domů. Jejich nenápadné schůzky se ještě párkrát zopakovaly, ale nikdy nedošlok něčemu podstatnějšímu, než bylo osahávání. Nakonec to nějak vyšumělo do ztracena, Matoušek ji přestal osahávat a dělat jí dobře.

Nějaký čas sexuálně strádala, protože z vrstevníků se k ní nikdo neměl. Když už jí bylo skoro patnáct a byla si skoro jistá, že zůstane na ocet, potkalo ji další ohromné dobrodružství. Jeden pátek večer zůstala máma někde s nějakou společností a Hilda se uložila trochu později spát. Uprostřed noci ji vzbudil nějaký virvál na chdobičce, přišla nejen dost silně opilá máma, ale i houf jejích přátel a všichni byli muži. Vylezla rozespalá na chdobu, jen tak v noční košilce, bylo dost horko. To mlaďounké tělo, jen tak v poloprůsvitném negližé samá krajka, se jim velmi líbilo a všichni se k ní okamžitě vrhli. Máma někde upadla, odnesli ji do ložnice na postel a začali se věnovat rozespalé Hildě, která byla jen tak, v přírodní kráse. Než se nadála, měla v sobě nějaký alkohol a všichni čtyři pánové si s ní chtěli pořád připíjet a pečlivě kontrolovali, jestli náhodou jen tak nešvindluje. Za zhruba půl hodiny na tom byla pododbně jako máma a skončila mezi pány na agauči v obýváku. Mohli si s ní dělat co chtěli, protože nejen že moc nevnímala, ale nebyla schopná se ani  nějak aktivně bránit, tedy kdyby chtěla a mohla. 

Co se dělo pak, se mohla jen dohadovat, protože měla opilecké okno jak výkladní skříň. Ale měla dojem, že došlo k nejlepšímu, protože asi už panna nebyla a vše proběhlo v opileckém rauši, takže nevěděla, jestli to bolelo, nebo jaké to vlastně bylo. Skutečného poznání sexuálního života se zkušenými muži, samozřejmě třemi z těch čtyřech původních, proběhlo asi za čtrnáct dnů a i když máma silně protestovala, ať nechají holku být, bylo jít to houby platné, protože jeden ji měl přišpendelnou k posteli pod sebou, opět středně opilou a další dva se věnovali Hildě. Jednak měla trochu strach z neznámého, ale taky byla silně zvědavá, co se s ní vlastně tuhle dělo a jaké to všechno vlastně může být. Pánové ji pěkně rozdělali, až byla vlhká jak ranní louka rosou, podráždili ji jazykem i prsty a pak došlo k zásunu. Když viděla poprvé takhle detailně pohlavní úd, mírně se vyděsila, jestli se to do ní vejde, ale vzápětí ji první z chlapů přesvědčil, že ano. Po neutrálním úvodním pocitu se najednou začalo něco v podbřišku dít a začalo to být docela pěkné. Trvalo to dlouho, pánové se vystřídali, ale nakonec přišla ke svému blahu. Až tomu nechtěla věřit, že to může být tak pěkné. A nebylo to naposled, ani tehdy, ani v dalších týdnech.

Ovšem i tahle zábava měla brzy přestat. Hlavně se to nelíbilo mámě a tak byl sedánkům, nebo spíš lehánkům se strašími pány po krátkém čase konec. A Hilda, docela slušně sexuálně vzdělaná a vycvičená, měla utrum. Protože spolužáci nějak nejvili zájem a zkuste se jako šestnáctka dostat ke staršímu chlapovi. Přinejmenším si bude myslet, že si z něj chcete utahovat a nebude zájmu o svoji osobu od takové mladice věřit. Teprve na střední se trochu ledy hnuly, tu a tam se s někým sešla, občas vodila za ruku a dovolila líbačku i osahat ňadra. Teprve Luděk došel celkového úspěchu a přišel s Hildou o poctivost, aniž to tušil. Jeho péče po prvním soupostelení, jestli ji to nebolelo nebo jí nepoteče krev, byla dojemná a kdyby jí to nebylo blbé, určitě by se jeho naivitě pořádně zasmála. Ale kluk nemusí hned všechno vědět a tak zůstal v nejistotě, jak to bylo s jejím panenstvím. 

Dnes si připadala, jako před několika měsíci, kdy ji pánové opíjeli, milovali a jí bylo neskutečně krásně. Skončili vedel houpaček a skluzavek v altánku, kam přece jen tak z okolí nebylo moc vidět a byl tam stůl s lavicemi. Petr byl nervózní a doufal, že dnes by k tomu mohlo dojít, i když jistý si nebyl. Bylo mu jasné, že by se měl k Hildě víc mít a tak se procpával blíž k ní i když Luděk by si taky dal říct. Co se rozešli s Hildou, moc tho v sexu neužil. Takže permanentní nadrženost. A dnes se dívka tvářila, po prvotním odmítání, že vlastně o nic nejde a i když s tím neměl žádné zkušenosti, třeba by si mohli užít oba. Pořád měl potřebu se jí nějak zeptat a případný opakovaný sexuální kontakt dohodnout. Nečekala na to a tak když se jí začal dobývat pod tričko, toužila po něžných dotecích a ne po vyjednávání zda jo, nebo ano. Nakonec si je musela sama svlíknout, protože malý výstřih do vé hrozil roztržením a byl stavěn tak na jednu útlou ruku, ne na čtyři neurvalé. 

Stejně tak si musela vyndat z kalhot jejich příra, protože se žádný z nich neměl k svlíkání. Ale přece jen nějakou zkušenost měla a tak seděla na lavici a proti ní se tyčily dva totálně tuhé klacky, které zkušeně popoháněla, i když to v zásadě nebylo potřeba. Petr byl úplně vedle sebe a k ničemu dalšímu se neměl. To Luděk jí zajel pod krátkou letní sukýnku, nabral prstem okraj kalhotek a kupodivu se na první pokus trefil do kundičky. Když vzdychla blahem, Petr se probral a uvědomil si, že je zase druhý v pořadí. Honem začal odstrkovat kamarádovu ruku z jejího mezinoží a opět hrozila katastrofa roztržení kalhotek, neboť nebyly na dvě ruce stavěné. Nakonec si je zase musela svlíknout sama. Petr se těšil, že konečně pořádně zblízka a naživo uvidí tu vytouženou nádheru, ovšem sukýnka vše ukázněně přikryla a Hilda vypadal, jako když s nimi přicházela.

Byla ovšem docela důležitá, protože tušila, že má spolužáka připravit do sexuálního života první zkušeností, tak odstrčila dorážejícího Luďka a Petra položila na stůl. „Teď se nehýbej, ať ti ho tam nezalomím !“ řekla zkušeně, vysedla si na něj a napíchla se na jeho příro. Kluk  málem omdlíval, ani ne tak blahem, jako spíš tím napětím a pocitem, že už ho tam konečně má, i když jeho pozice nebyla zrovna ta nejvíc dobývající. „Ne aby ses udělal do mě !“ No to byla průpověď. Jak měl chudák kontrolovat svoji ejakulaci, když se dmul pýchou, že je poprvé v životě uvnitř ženské a jeho blaho se rychle stupňovalo. Prezervativ sice měl, ale v kapse a v tom pilnu na něj úplně zapomněl. 

Nakonec situaci zvládla spíš Hilda, protože jeho chování bylo dost čitelné. I ten výstřik byl pro něj součástí školení, protože vše skončilo, jak ležel na zádech, na jeho tričku. No to  bude honička to nějak trochu očistit. Dívka o tom neměla čas přemýšlet, protože jak slezla, Luděk ji přitiskl břichem k desce stolu a napích si ji odzadu. Naštěstí, protože Petr byl dřív, než začala tam dole něco cítit. Teď to začalo být konečně zajímavé, i přes to, že Luděk byl o trochu míň vyvinutý, než Petr. Nakonec je vzala na milost a mohli ještě jednou dokola. No po pár týdnech totální sexuální abstinence to bylo docela příjemné. Asi si budu muset tyhle dva nějak udržet, myslela si Hilda.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Speed seznamka - ona hledá tebedalší dívky
Speed seznamka 
Sex po telefonu

Nadržené ženy a dívky z tvého okolí, které chtějí sex a mají zájem se s Tebou seznámit. Brunetky, blondýnky, zrzky, stíhlé i baculky. Rozvedené perverzní maminy i nadržené osmnáctky. Volej a diskrétně si vyber dle svých požadavků tu pravou pro reálné rande! 

Nebo jednoduše zavolej, podej si inzerát a nabídni svůj profil tisícům dívek, které tě pak mohou kontaktovat!

volej
909 555 555
a po vyzvání zadej kód 500

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Štěstí opilcovo

  19. 12. 2015Aldameron

Vytahuji vlastní nozdry do výše mraků, abych nasál vůni noci. Něco mává mojí hlavou a já jen pozoruji, jak je všechno rychlé a zároveň pomalé. Cítím, jako by mi něco rytmicky bušilo do těla a otřásalo vším ve mně najednou. Upíjím zlata z korbelu ze skla. Sedám k náhodnému stolu bez zájmu o přísedící, kteří se baví o tom škváru, co tak otřásá vnitřnostmi a vlastně že se to nedá poslouchat. Sedím nehnutě...  celá povídka...
Kategorie: Fetish, Orál, Otroci, Otrokyně, Mix

Poprvé před kamerou

  26. 6. 2009Metufer

Při svém surfování po internetu jsem se seznámil s asi čtyřicetiletým manželským párem, který se zabývá amatérským natáčením pornofilmů. Hledali mladě vypadajícího kluka pro jejich nový film na téma zralé dámy s mladíky. Nejsem sice žádný pornoherec, ale lákalo mě vyzkoušet si jaké to je točit porno a k zahození nebyla ani finanční odměna, kterou za to nabízeli. Toto tedy předcházelo tomu, že teď sedím...  celá povídka...
Kategorie: poprvé..., Anál, Prstění, Orál, První sex, Erotické pomůcky, Fetish

Skořicové děvče

  3. 1. 2019jentaknekdo

„Ačkoli se moje oči mohou smát na jiné muže, mé srdce se směje jen na tebe.“ Kim Han Sock byla osamělá žena, jak ve své mysli, tak i v srdci. Teď, když už její dcera začala chodit do školy, spatřovala ironii v tom, jak si dříve svému milujícímu manželovi často stěžovala, že nemá žádný volný čas pro sebe. On pracoval pro velkou firmu s ústředím v Soulu, a jako regionální inspektor musel stále cestovat...  celá povídka...
Kategorie: Mix

Irena

  16. 2. 2006Neznámý autor

Nevím jestli se vám už taky někdy stalo,že jste dostali chuˇt na sex v nevhodnou dobu a na nepravém místě. Není to tak dávno co mně přišla do obchodu vyzvednout Irena.Zatáhl jsem roletu a vtom to na mně přišlo. Stoupl jsem si za ní a vzal jsem jí kolem pas. Musím Tě mít hned teď a tady, pomyslel jsem si a začal jí rozepínat halenku.
Nejdřív se trošku zarazila, ale pak ke mně pootočila hlavu a přisála...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Orál, Mix, Prstění