Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 9. 11. 2023

Lobouni

Její štíhlé a půvabné tělo v dlouhých úzkých šatech s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem na boku působilo na okraji tanečního parketu velmi vyzývavě. Přinejmenším ji většina přítomných pánů toužila vyzvat k tanci. Ostatně proto tady byla. A nejen proto. Neúčastnila s takovéto vybrané sešlosti poprvé a bylo jí jasné, že za chvíli skončí někde v menším kolektivu ve větším soukromí a ty překrásné a předrahé šaty z ní zmizí a ona jim ráda předvede, co má pod nimi. A pak i to ostatní, co skrývá velmi drahé a minimalistické prádlo. Dělala to ráda, cítila se u toho velmi vzrušená a na své půvaby byla náležitě hrdá. Byla opravdu kus a nenašel by se mezi muži nikdo, kdo by se to odvážil zpochybnit.

Rozhlédla se po celé místnosti a uviděla řadu známých tváří. Pánové byli rozděleni po skupinkách podle sounáležitosti. Ti nejváženější byli páni vrchní manažeři a podnikatelé, kteří těm ostatním dávali vydělat. O trochu méně vážení byli obyčejní manažeři, neboli šéfové různých oddělení a pak šéfové místních zařízení, jako jsou hasiči, policie, něco doktorů z nemocnice a k Luisině radosti i pan ředitel gymnázia se svým zástupcem. Na jaře ji právě na tomhle institutu čeká maturita a doufala, že oba pánové udělají vše pro to, aby prošla se ctí. Nejaktivněji a zcela nesoudržně působila skupina, které říkala lobouni. Ne že by neuměla česky a nevěděla, že se správně říká laobbysté, ale protože to byli experti, co toho moc neumějí, jen mají dostatek známosti a drzosti je používat, skloňovala lobouni bodle vzoru blbouni. 

V koutku vedle baru se krčil kamarád jejího strejdy Víťa, který ji sem pravidelně doprovázel, dělal řidiče, staral se o její bezpečí a v neposlední řadě i o příjmy. Sice by svou nahotu klidně ukazovala i zadarmo, protože to vzrušení z předvádění se bylo ohromné a obdiv mužů jí dělal dobře, ovšem proč nespojit příjemné s užitečným. Víťa cucal limonádu a věděl, že dnešní večer se protáhne až k ránu. Společnost se sešla po čtrnácti dnech a všichni už byli řádně nadržení na vybouření se s mladými slečnami. A těch zase nebylo tolik, aby na každého z mužů zbyla jedna. Takže budou střídačky a grupáče. Šéfové z gymplu se tvářili, jako že nic, protože zhruba polovina půvabných a ochotných účastnic byla z jejich školy. Dokonce některé i učili.

Luisa se do této společnosti dostala tak nějak ponenáhlu a po mnoha letech, alespoň z hlediska jejího věku. Vše začalo kdysi, když jí začala růst prsa. Máma jí koupila první podprsenku, pravda, ještě skoro dost zbytečnou, ale mladé dámy si na tomto kousku oblečení velmi zakládají hodně brzy. Chtěla se s ní někomu pochlubit, ale ono moc nebylo komu. Táta byl na odpolední a mladší brácha netušil, o co jde, navíc jsou to chlapi a kdo ví, jestli by tento kousek prádla dokázali náležitě ocenit. Jako spása se objevil strejda, mladší mámin brácha. Býval u nich často a byli si dost blízcí. Od mala mu sedala na klíně a mazlili se spolu, občas ji zlechtal, až se zalykala a nebo jí nadloubal palci do žeber. Že jí rostou prsa, si  musel všimnout, i když zatím to žádné osmičky nebyly, ba ani úplné jedničky. Ale tričko nadzvednuté bylo. Původně chtěl její nový kousek oblečení přejít taktně mlčením, ale Luisa tak vehementně toužila se někomu pochlubit, že jí to nedalo a když máma odešla z místnosti, vyhrnula si tričko a ukázala mu tu strakatou nádheru, o které by člověk mohl pochybovat, jestli patří k plavkám nebo k prádlu. 

Strejda pochopil, že je právě vlastně vyznamenáván obrovskou dívčí důvěrou a tak trochu nevěděl, co s tím. Na podrobnější rozebírání kvality hadříku se nějak necítil a tak začal obdivovat, jak už má velká prsa. Dívka zaváhala a když byla tak krásně pochválena, uchopila spodní lem podprsenky a nadzvedla nad oba malé a tvrdé kopečky. Dřív se velikosti tohohle poprsí říkalo seprané nulky, dnes snad AA. Ale prsa to byla neoddiskutovatelně. Strejda nebyl pedofil a navíc ji bral pořád jako tu malou neteř, se kterou si ještě před pár lety stavěl bábovičky na písku, když si její máma a jeho sestra potřebovala v klidu vyžehlit a nebo uklidit. Navíc o přítelkyně neměl nouzi a nebyl to ten nadrženec, který si musí užít, ať je dívka stará jakkoliv. Tak se nakonec Luisa dooblékla a když se máma vrátila do místnosti, bylo už vše jako dřív.

Jenže nebylo. Ta malinkatá prsíčka přece jen vyvolala ve strejdovi nějakou vzpomínku a napadlo ho, že by mohl vidět i víc. Když se příště zase ocitli sami, zavedl řeč na její minipodprdu a jestli už jí máma koupila i nějaké další. Dívka ji neměla na sobě, ňadérka kryla pádlová košilka se špagetovými ramínky. Ukázala se mu v ní a nechala si na ně sáhnout. Sice tak úplně nevěděla proč, ale kluci to holkám z osmičky a devítky občas dělali. A bylo to snad zakázané, takže velmi zajímavé. Trochu ji vyvedlo z míry, když se jí zeptal, jestli už jí taky rostou na pipině chloupky, ale když už viděl její zbrusu nová prsa, stáhnout si kalhotky do půlky stehen a ukázat celý život tam existující kundičku nebylo zase tak složité. Malý chomáček jemného chmýří vypadal kouzelně. 

Strejda netlačil na pilu a nechával všemu dost času, aby si pomalu zvykala. A tak, když jednou zase stála s kalhotkami na půl žerdi, ji požádal, jestli si může taky sáhnout, jako na prsa. Nic nenamítala, tak nejdřív opatrně jen tak přikryl její pičku celou dlaní a trochu přimáčkl do rýhy. Pak prostředníčkem projel celou škvírku a zkusil nahmátnou malilinkatý poštěváček. Asi se zadařilo, protože zavzdychala a zacukalo to s ní. Byla překvapená, protože se tam nikdy moc nezkoumala. To prsa měla prosahané všemi způsoby a v koupelně před zrcadlem zvědavě pozorovala, jak jí tuhnou drobné bradavky a prsní dvorce jsou najednou takové svraštělé a velmi citlivé spolu s nimi. Z jedné strany chtěla, aby jí tam strejda sáhl, ale z druhé se bála, co to může způsobit. O panenské bláně se s holkama občas bavily, ale kde doopravdy může být, žádná moc netušila. A mezi nohy není tak dobře vidět, jak na prsa, takže si ji prohlédnout nebylo tak jednoduché. 

„Lehni si a pořádně si ji sama roztáhni, ať je něco vidět,“ začal strejda. Sklonil se do patřičných míst a snažil se vysledovat, jak taková mladá pička může vypadat. Se staršími dámami po dvacítce měl zkušeností docela dost. Ale takhle mladá … a nenačatá … Růžové  lupínky se rozchlíply, až byl vidět malilinkatý poštěváček a dole ne příliš výrazný vstup do vagíny. Byl zvyklý takhle zpřístupněnou kundičku políbit a prozkoumat jazykem. Jenže Luisa netušila, když se jí tam obličejem naklonil, co to vlastně dělá, tak ucukla a sklapla stehna k sobě. „Počkej, neutíkej. Jen jsem ti tam chtěl dát pusu.“ O dráždění ústy a jazykem už něco slyšela a viděla na netu. Byla přesvědčena, že to dělají dospělí a že by to mohlo potkat ji, z toho byla dost překvapená. Znovu roztáhla nohy a prsty kundičku. „Neboj, ze začátku je to prý takové zvláštní, ale rychle si zvykneš a bude se ti to hodně líbit,“ uklidňoval ji muž. Zase měl pravdu. Nejdřív z těch dotyků byla vyšitá jak sváteční ubrus, ale rychle si zvykala a brzy rozlišovala docela vzrušivé podněty v podbřišku. Zvlášť když strejda po chvilce nacucl poštěváček i s okolím a začal ho sát a lechtat jazykem. 

Nóó, ne že by se hned napoprvé pořádně udělala. Ale ty pocity byly krásné a přála si, ať to nikdy nepřestane. Strejda byl o dost starší zkušený pán. Nedovedla si představit, že by něco podobného dělala se svými vrstevníky. Ti by určitě nevěděli jak na to a kdyby se jim chtěla ochotně svléknout, půlka z nich by zděšeně utekla a druhá půlka by se jí hned chtěla cpát mezi nohy. A vida, ono to může být pěkné i bez jejich čuráčků. Navíc jazyk určitě nemůže tak hluboko, aby jí protrhl blánu. A ona na to nehodlala spěchat. Co by tomu řekla máma ? A tak držela, až už měla pičku celou zduřenou a příjemné pocity se pozvolna vytrácely. Strejda to vycítil a přestal. Rozněžněle se na něj vrhla a začala ho vášnivě líbat. Tohle tedy bylo něco !

I strejda byl spokojený. Jen nespěchat a nevyplašit. Nepochyboval o tom, že ode dneška Luisa podrží, kdy bude chtít. Ale musí nenápadně připravit situaci, kdy by taky chtěla ona udělat dobře jemu. Dnes bude odcházet s tvrdým a plným semene. Ona někdy pak ta přeplněná varlata můžou i dost bolet. A rozhodně netrval na tom, že se musí vysemenit přímo do ní. Vždycky je to riziko a být zavražděn vlastní sestrou, by určitě nebylo to, proč tohle vše dělá. Jenže okolnosti někdy situaci můžou rychle změnit. 

Nejlepší kamarád Víťa k němu chodil na návštěvu kdy se mu zachtělo, skoro jako domů. A když jednou přišla chvíli po něm i Luisa, která netušila, že nebudou se strejdou sami, zachtělo se mu ji trochu potrápit a nechat něco pěkného užít i kamaráda. Dívku na uvítanou políbil, jako kdyby tam byli sami a jeho jazyk zalovil hluboko v jejích ústech. Vítek nasucho polkl. Hergot, co se to tady děje ?  Prznění nezletilé ? Strejda požádal neteř, aby Víťovi ukázala, jak už má pěkná prsa. Bylo to po pár měsících společných hrátek a začínala už chodit do devítky. Vůbec ji to nebylo zatěžko, naopak, cítila to jako značné vzrušení. Nebylo to takové žádné - šup s halenkou nahoru, pořádně si ji svlékla, pověsila na židli, trochu předvedla svoji podprsenku, protože tušila, že se to mužům líbí a navíc jí určitě sluší, rozepnula ji a už byla, docela vypjatá, nahoře bez. Žádné hrbení a schovávání, strejda byl zvyklý a Víťa ať si to užije. 

Ten sice tušil, že Luisa je hodně mladá, ale postavu měla velmi pěknou.  Ona která ji má v patnácti škaredou, že ? Bavila se s nimi, jakoby nic, jen jí chladem trochu víc tuhly bradavky. Nebo to bylo taky trochu tím vzrušením ? Řeč se nenápadně stočila na Luisin stud a případnou háklivost na nějaký ten dotyk. „Hele, brácho, klidně si sáhni. Má je opravdu pěkné, heboučké a ještě pěkně tuhé. Tohle u těch svých šoustalek nenajdeš,“ nabízel strejda. Trochu přeháněl, protože snad jí na ňadra doposud nikdo jiný, než on, nesahal. Ale když vždycky tak ochotně drží… Nebylo to tak snadné, protože Víťa se ostýchal víc než Luisa. Ale lákavé to bylo. 

„Hele, mám mu taky ukázat kalhotky ?“ ptalo se děvče, protože chtělo své vzrušení stupňovat. Ostatně už teď cítila tam dole, že trochu vlhne. Strejda přikývl a tak byly velké kalhoty dole na to šup a zůstala sedět jen v ponožkách a kalhotkách. I ty byla rozhodnuta svlíknout a nabídnout mužům pohled na svoje úplně nahé tělo. Vždyť strejda z jejího jemného drnu chloupků  vždy skoro omdlíval blahem. A oba si určitě budou chtít sáhnout, možná i líznout, a ony jsou tam ty dotyky takové  příjemné a vzrušující. 

„A co takhle si pohrát s mým pinďourem ?“ pokračoval Víťa. To byla pecka. Strejda si ho nad ní párkrát vyhonil sám, ale ona na něj nemusela ani sáhnout. Přesto už věděla, jak vypadá sperma, když si ho utírala z prsou a břicha. Že jednou dojde k tomu a bude ho chtít do ní zastrčit, to jí bylo jasné. Ale dráždit ho rukou ? Ještě to nezkoušela a nebyla si jistá, jestli to zvládne. Zvlášť před cizím chlapem, který ji vidí  nahou poprvé. No ale třeba je jim to příjemné, jako jí, když jí dráždí prsa a kundičku. Tak by to asi měla zkusit, jinak se dál asi nedostane. Víťa byl dobrý učitel a tak už mu za chvíli dělal dobře, až se mu kroutily palce u nohou. Sice odmítla vzít si ho do pusy, ale to nic, když to dneska dělá rukou poprvé, snad se to poddá. 

Ono s dvěma mužskými je to lepší, než s jedním, zjistila Luisa. Ty dvoje ruce na těle,  případně k tomu ještě nějaká ústa, navíc dva páry očí, což ji vzrušovalo skoro nejvíc, to je ono, co chtěla, aniž to tušila. A když se jí ponořili do poroztažené kundičky, aby si mohli prohlídnout její panenskou blánu, to bylo až na omdlení. Užila si to, jako ještě nikdy a příště se dožadovala, aby do jejích hrátek se strejdou byl zapojen i  Víťa. Orgazmu už dosahovala zcela pravidelně, a to nejen jednou. Logicky to pokračovalo přírem v puse a pak v zadečku. Všude s velkými dávkami spermatu. A pak jednou, když ležela na posteli s dvěma polštáři pod břichem, aby její prdýlka byla dostatečně vyšpulena pro přijímání tvrdého péra, Víťovi tak trochu vyklouzl a návrat se nekonal do stejného otvoru. Měla kundičku tak rozrajcovanou, že si toho málem ani nevšimla. Její odpanění proběhlo bez bolesti a bez krve. A blaho v šoustané kundičce začala pociťovat hned, jak si zvykla na neobvyklé umístění příra a pořádné vyplnění zepředu.

Oba milenci ji začali přesvědčovat, aby přivedla i nějakou kamarádku. To se jí tedy vůbec nechtělo. Ti dva pánové jí zcela vyhovovali a dělit se o jejich výkonnost s další dívkou, by byl pěkně blbý nápad. Naopak, ona přesvědčovala je, že by neměli zůstávat jen sami dva a určitě by někdo z jejich kamarádů rád zašel na trochu vzrušení taky. Nejprve z tohoto požadavku byli dotčeni, protože mysleli, že jí oni dva plně postačují nejen zepředu, dost často i zezadu a občas i oba současně. A ona chce třetího. Jenže pak jim došlo, že ani tak moc nejde o další péro v pičce, ale o další oči, které ji při všech těch věcech budou moct pozorovat. Víťa byl podnikavější a začal přemýšlet. Když se nám holka takhle ráda předvádí, a nevadí jí nějaké další oči, co to takhle využít ? 

Získat přízeň velkého šéfa lze buďto nezvykle vysokými pracovními výkony, což je ne příliš pohodlná makačka a nebo vhodným úplatkem. Peněz bral šéf dost. Ovšem šestnáctileté půvabné dívčí tělo k dispozici, to by bylo něco. Tomu statný skoro padesátník nemůže odolat. A tak Luisa po dohodě jednou, docela s potěšením, skončila v podvečer v jeho kanceláři. A když ji, celkem spokojenou, Víťa odváděl do auta, šéf lapal po dechu, pokoušel se o něj infarkt a dost se mu třásla kolena i ruce.  

Místní celebrity občas pořádaly večírky, kde se mohly prodiskutovat kšefty vyžadující více soukromí, protože někdy nelze vše dělat tak úplně podle zákona. Proto tam chodili i místní právníci a přední představitelé justice, není nad radu od odborníka. Ale nejen prací živ je člověk a tak bylo součástí nejdřív jen dobré jídlo a dobré pití, ovšem pak jednou přišlo i pár slečen. Ne nějaké štětky z nároží, ale původně ochotné, doma sexuálně strádající zaměstnankyně a občasné milenky. Po počátečních rozpacích se ustálil zvyk zaparkovat ochotnou dámu na jednom z pokojů a pánové si pořadí nějak dohodli. A platil obyčej, že ten pokoj nemusíte navštívit jen jeden, zvlášť když starší pánové mlaskli nějakou tu modrou pilulku.

Příchod šestnáctileté Luisy byl podstatným oživením večírků a brzy se začal věkový průměr dívek podstatně snižovat. Sice většinou měly tak o dva roky víc, ale už to nebyly doma nevyužívané  třicátnice. Ono se to nedělalo tak úplně zadarmo. A tak exhibicionismus nebyl jediným důvodem účasti, taky plná peněženka. Pánové byli nejen místní celebrity, ale taky největší pracháči města.  Sehnat další mladé účastnice proto nebyl příliš velký problém. A tak se pan ředitel gymnázia nestačil divit, když si dvě čtvrťačky dělaly vzájemně dobře na jednom pokoji a na druhém druhačka trpělivě snášela, jak se jí starší pán hrabe v kundičce. Nutno však říct, že i když viděl hodně, k žádné žákyni nikdy na kus potěšení nezašel. Vždy jen k těm ostatním.

Letos už byla Luisa čtvrťačka a patřila delší dobu ke stálicím programu. Měla za sebou dost podrobné školení o žádoucím spodním prádle, kdy jednotlivé kousky stály víc, než nedělní nákup pro celou velkou rodinu. Tedy s výjimkou punčoch, které byly sice z horní půlky cenové skupiny, ale rozhodně levnější, než třeba podprsenky. A luxusní šaty pořizovala místní exkluzívní švadlena na míru. Sice nestály jako od předních návrhářek televizních celebrit, ale její máma by si je rozhodně nemohla dovolit. A tak věděla, že nejmíň jednou za čtrnáct dnů si řádně užije a odnese si dost plnou peněženku, aby mohla dokoupit poškozené věci z garderoby a ještě jí dost zbývalo na pohodlný život. Jen měla starost, co bude, až odmaturuje. Logicky by měla jít někam dál, protože nepatřila mezi třídní blbky. Ale co pak s její účastí na příjemných večírcích místních celebrit ?  

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Sexy Kateřinadalší dívky
 
Sex po telefonu

Svoji kundičku mám vždy připravenou a hlavně stále nadrženou. Miluju sex a někdo o mě říká, že jsem nymfomanka – zkus to na vlastní kůži a sám uvidíš co a jak dokážu. Mám ráda orál s pořádným klackem, se kterým si pohraju až do úplného konce. Tohle přesně mám úplně nejraději!

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 18

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT KATKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Karibské intermezzo

  19. 4. 2022jentaknekdo

Na tom sluncem zalitém karibském ostrově jsme trávili třetí výročí svatby. Bylo to tam nádherné – smyslné tropické noci při měsíčním svitu a šplouchání příboje na pobřeží, dny u bazénu a posezení v plážovém baru. Bylo to opojné. Teď jsme byli v naší chatce s cizincem, kterého jsme potkali v baru. Jan, můj manžel, a já jsme se s ním seznámili, když jsme si vychutnávali své rumové nápoje, a připadal...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Prstění, Submisivní, Voyeur, Šukačky

Vyznání o krásách kundiček

  22. 3. 2015Neznámý autor

Miluju mladé pičky. Škvírky, kundičky, jeskyňky, mušličky… Tu jejich vůni, když jsou čerstvě umyté a vy jim zaboříte nos vysoko mezi stehna, kde se s nimi ňucháte a zhluboka vdechujete tu omamnou vůni. Ta vůně se někdy trochu mění, třeba když pička není zrovna po vykoupání – to pak voní trošku pikantně, kořeněně, produkuje feromony, ze kterých jsem pokaždé celý hříčný a nemůžu se jich nabažit. Dál...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Mix, Fisting

Doručení balíčku

  3. 12. 2017Bobr

Zapípal mi mobil. „Váš balíček je připraven na odběrném místě!“ četl jsem. I když bylo počasí, že slušný člověk by ani vlastní manželku nevyhnal, přesto jsem se oblékl a vyrazil. Potřeboval jsem také doplnit poživatiny, abych – proboha – nezhubnul. Dorazil jsem na odběrné místo a připadal jsem si tam jako v kurníku. Ty dvě slepice mi vůbec nevěnovaly pozornost. Kdákaly jedna přes druhou. Praštil jsem...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Prstění

Silvestrovská noc

  1. 1. 2008Pepet

                Bylo mi 31 let a po dosti skandálním rozvodu s o 5 let starší manželkou, která  mne označila za sadistického sexuálního maniaka, přestože mne sama tyto praktiky naučila a neustále je vyžadovala jsem sbalil svých pár švestek a stěhoval jsem se do 240 km vzdáleného města, kde jsem sehnal místo u jedné firmy, která mi dokonce nabídla ubytování. Ten den jsem si řekl, že už žádnou ženskou...  celá povídka...
Kategorie: Zralé ženy, Orál, Párty, Prstění, Šukačky