Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 22. 9. 2023

Povýšení

Tahle Václavova tužba byla obrovská. I když začínala dost nenápadně, časem začala narůstat do čím dál větších rozměrů, až skoro ovládla převážnou část jeho myšlení. Andulu si bral před sedmi lety a z počátku vše vypadalo, že si plně vyhovují. Ovšem jemu časem přestal spořádaný manželský sex stačit. Asi po třech letech jí navrhl, že by to chtělo v jejich stereotypním milování nějakou změnu. Třeba přizvat třetí osobu a může si vybrat, jestli by to měl být muž, nebo žena. No to bylo tóčo. Proudy slz a neutuchající příval výčitek, že už ji nemá rád a nebo je prasák, který chce nabízet vlastní ženu kdo ví komu, nejen chlapům, ale klidně i lesbičkám. Jen tak tak se z toho průšvihu vymotal a dál se o něčem podobném bál jen snít, natož potom mluvit. Ale zůstalo to v něm, tahle tužba odstranit nešla.

Rád vodil Andulu do společnosti. Děsně se mu líbilo, jak po její svůdné postavě chlapi chtivě koukají a představoval si, jaké by to bylo, kdyby se odvázala a s někým z nich si začala. A on se mohl nenápadně podívat, jak jim to jde. Ovšem o tom se mu nemohlo ani snít, protože Andula dodržovala manželskou věrnost a všechny místní oblezy, kteří se pokoušeli alespoň se přitisknout, nedej bůh si sáhnout, striktně odkazovala do patřičných mezí. Nepomáhala ani neformální nálada, ani alkohol, ba ani příklady ostatních ženských, které se daly ukecat a nenápadně se svým nepřítomným zákonitým spustily. To se hned Andula zvedala k odchodu domů.

A tak Venda se svou mánií živořil dál, aniž doufal, že by někdy mohlo dojít k něčemu, co by jeho touhu alespoň trochu uspokojilo. A čím déle trpěl, tím sen o spuštěné manželce narůstal, časem i do dost velikých rozměrů. Dusil to v sobě, ale jednou, na služební cestě se šéfem poseděli večer trochu déle v baru, hodně víc popili a sexuálnímu mindráku se chtělo stále víc na světlo. Trochu těžším jazykem to na sebe všechno vyblinkal staršímu nadřízenému. Ten se nestačil divit. O téhle úchylce hodně slyšel, ostatně internet jí byl dost plný. A najednou má takového kandu přímo před sebou. Čím dál se bavili, tím víc se nestačil divit. Ten chlap, který na první pohled působil jako docela dobrý pracovník, s přínosnými nápady, žije v zajetí své mánie, a to sice dost hluboké. Přitom jeho manželka patří k ozdobám města a nenašlo by se moc mužských, kteří by možnost si s ni něco užít odmítali. To by chtělo zjistit, jestli to myslí Václav opravdu a v rozhodující chvíli nezačne střečkovat, jako býček na pastvě. 

Čím déle šéf vyzvídal, tím víc se utvrzoval, že vidí situaci ze správného úhlu. A užít si něco s takovou krasavicí, ještě k tomu za účasti manžela, no to stojí za to, i kdyby si měl vzít modrou pilulku. Za tři dny si zavolal koncem pracovní doby Václava do kanceláře. Ujednání bylo stručné a jasné.

V pátek během poledne zavolal Václav manželce, že se večer staví šéf, protože potřebují projednat nějaké věci, které nejdou řešit v podniku. Ať koupí pár chlebíčků, nějaké víno a kafe doma určitě mají. Andula byla napjatá. Co asi budou chlapi řešit, když to nesnese ani zavřená kancelář ?  Že by nějaké kádrové postupy ? No to by bylo fajn. Jestli Vaška povýší, určitě za vyšší plat, to už by mohli vážně přemýšlet o nějakém miminku. Třicítka na krku, nejvyšší čas. Tak to musí být na šéfa milá. A určitě si  vzít něco nenápadně lepšího, než je domácí volná sukně na gumu a mírně vytahané tričko seprané barvy. 

Václav ještě přišel z práce sám a kvitoval manželčin lákavý vzhled i načančaný stůl s pohoštěním v obýváku. Šéf na sebe nedal dlouho čekat. „Paní Andulko, to jste nemusela. Ale jdu z práce, hlad mám jak vlk, tak chlebíčkem nepohrdnu. A pokud vám nezasahuji do večerního programu, rád bych si chvilku jen tak vydechl po tom denním shonu,“ začal neformálně. „Alespoň malou uvolněnou  pauzu, než budeme pokračovat v pracovním úsilí,“ pokračoval. Václav zatím nalil skleničky s vínem a jeho žena odcupitala do kuchyně, čert ví pro co. Sklenička s kapátkem vykoukla z šéfovy kapsy na světlo a pár přesně spočítaných čirých kapek posilnilo její dávku. Když se vrátila, pozvedl šéf sklenku zlatavého moku. „Já vím, že je to neslušné a návrh by měl padnout od vás, ale nemohli bychom si tykat, jako tady s Václavem ?“ S potěšením souhlasila. „Nebudeme z toho dělat obvyklý obřad, může to být bez líbání a objímání, jen si přiťukneme. Ale vypít na ex. Já už pak nebudu moct, protože tady mám auto. Snad mne to jedno decko nezničí.“ A obrátil pohár do sebe najednou. Andula udělala to samé, co je to jedno deci na dospělou ženskou a na větší vypíjendu  to dnes nevypadá, když tady šéf řídí.

Pokračovalo to nezávazným hovorem, co ona v práci, když je to takový babinec, do toho pár příhod ze života podniku a po nějaké zhruba čtvrthodince šéf přitvrdil. „Ale slyšel jsem Andulko, že se nechceš svlíknout v přítomnosti jiného chlapa. To přece nemůže být pravda, schovávat tolik krásy. Tak šup, halenku dolů, ať se podíváme.“  S neurčitým výrazem se postavila, s nepřítomným pohledem zalovila v knoflíčcích  u výstřihu a začínala je rozepínat. Dalo by se říct, že jen tento nevinný akt Václava donutil v obličeji až zbrunátnět, jak se mu nahrnula krev do hlavy. Její podprsenky znal docela důvěrně, ale to, že nyní ji předváděla šéfovi, s ním zacvičilo až až. Halenka šla dolů. Podprsenku měla parádní, samá krajka, výborně seděla a zdůrazňovala docela slušná ňadra. Šéf k ní přistoupil, stiskl jí obě prsa v podprsence v dlaních. „Tohle si sundej taky, ať na tebe pořádně můžu.“ Sáhla za záda a poslušně rozepnula svůdný kousek oblečení. 

Ňadra skoro nepoklesla, byla vzorně vypracovaná ve fitku, i když patřila k těm větším, držela dobře. Šéfovi se velmi líbily světlejší prsní dvorce a dostatečně zřetelné bradavky v polotuhém stavu. Chtivě se chytil jednoho prsu a druhý nasál do úst. Jazykem podráždil bradavku, až úplně ztuhla. Totéž ihned udělal i s druhým. „A jaképak máš kalhotky ? Ukážeš nám je taky ?“ kul železo. Bez náznaku odporu vyhrnula sukni vysoko do pasu. „Takhle jsem to nemyslel. Tu sukni si dej dolů,“ opravil se. Andula poslechla a její mírně průhledné krajkové kalhotky zase zdobily poslední zbytek zakrytého těla. Z toho co prosvítalo, bylo patrné, že je vyholená a tenounká mokrá čárka na přední straně napovídala, že bude asi i trochu vzrušená.

„Kam si ji položíme ?“ pokračoval šéf v dobývání. „Gauč je moc nízko, aby nás nebolelo v zádech. Co takhle tenhle jídelní stůl ?“ Stál bez užitku přiražený ke zdi, odkud se vytahoval jen při výjimečných příležitostech širšího rodinného oběda. Václav ho odnesl skoro do středu místnosti. „Něco přes něj hoď, ať ji to nestudí a kdyby někde něco ukáplo, bude hned uklizeno,“ dovysvětloval. Václav použil plážovou osušku. Andula stála netečně vedle a mírně nepřítomně pozorovala jejich přípravy. „Tak už si ty kalhotky sundej,“ nařizoval šéf „a pojď si lehnout,“ zval ji na plochu dlouhého a širokého stolu. Zaujala ne příliš sexy polohu se spuštěnýma a sevřenýma nohama. Šéf ji vzal za lýtka, vysadil nahoru, opřel šlapkami o desku stolu a roztáhl, aby bylo vidět doposud schovanou kundičku. Hned by se jí tam zabořil, ale nesmí spěchat. Na všechno mají času dost. Tyhle kapky, které získal od dospělého syna, vydrží pár hodin. Copak s nimi asi ten čuňas dělá ? Skoro třicet, svobodný, vlastní bydlení, to on v jeho letech dokázal přesvědčit každou a chemii k tomu nepotřeboval. Ale dneska se to docela hodilo. 

Manžel Václav hleděl s ne příliš inteligentním výrazem, dokonale fascinován nahotou své ženy a sledoval šéfovy prsty, jak se jí přebírají lupínky pysků. Po tomhle toužil taková léta a najednou je to zde. Až mu to bylo líto, že opravdu prožívá svůj bujarý erotický sen, na jehož  realizaci se děsně dlouho těšil. Na co se bude těšit po dnešku ? „Hele, Vendo, nečum jak hypnotizér a zkus něco natočit, ať máš památku,“ vyrušil ho ze sledování nesmírně vzrušujícího konání šéf. Trochu se probral k normálnímu vědomí. Na dnešek si půjčil malou kamerku, protože kdo ví, kdy zase něco takového uvidí. Honem ji vytáhl a začal snímat nejdřív celek pokoje, polodetail i detail prstů zabořených ve vagíně. Až si tohle v klidu prohlídne, aby se z něho nestal náruživý onanik a měl ještě někdy sílu uspokojit řádně manželku. 

Andulina roztažená kundička tak kouzelně voněla, že šéf nevydržel a zabořil mezi pysky svůj jazyk. Ženou to silně pohnulo, protože během okamžiku se vydal i na její poštěváček, nasál ho mezi rty a mírně mezi nimi pocucal.  Václav s kamerkou sledoval její tvář, na které bylo vidět, že se pomalu propadá do blaha. Šéf přidal dva prsty do její vagíny a zvýšil práci rty a jazykem na poštěváčku. To se samozřejmě muselo projevit a bylo jasné, že podaná látka sice má zásadní vliv na vnímání, ovšem sexuální dráždění probíhá skoro normálně. Když to na ni přišlo, sice nevyváděla tak silně, jako obvykle, ale  orgazmus byl zřejmý. Václav ho mohl poprvé sledovat z větší vzdálenosti a zatraceně se mu to líbilo. „Už ji napíchni,“ radil šéfovi. Tomu nebylo třeba říkat dvakrát, stůl byl vysoký tak akorát, aby jeho klacek pasoval přímo do jejího otvůrku. Když jí ho tam zatlačil, Andula se trochu hlouběji nadechla a blahem zavzdychala. I dobytí její kundičky až na dno měl Vašek natočené. Trochu se zase dostal do nálady a začal si vymýšlet. „Udělej si prsa, ať si to líp užiješ,“ nabádal svou ženu. Ta poslušně zmáčkla obě ňadra do hrsti a začala je zpracovávat, včetně popotahování za bradavky, aby krásně tuhly. No to byl záběr ! Cizí mužský mezi nohama manželky, zasouvaný až na doraz a ona si smyslně mačká prsa. 

Pán po padesátce sice dovede občas podat solidní výkon, ale šéf odhadl, že udělat se, by bylo pro dnešní určitě dlouhý večer škoda. Proto přerušil po jednom z náznaků Andulina orgazmu zasouvání a posadil se k chlebíčkům na gauč. „No Andulko, neváhej a pokračuj sama. Neříkej, že si neumíš udělat prsty dobře,“ poručil si a s chutí se zakousl do chlebíčku, bez ohledu na to, že stejnými prsty před chvílí lovil hluboce v jej pičce. Zůstala nějak nerozhodná. „No tak jednou rukou roztáhni kundičku a druhou prstíčky dovnitř !“ Poslechla a Vašek jí trochu víc roztáhl nohy, aby bylo líp vidět pro objektiv. „Mohl bys ji trochu víc roztáhnout, aby bylo vidět, jak se sama láduje ?“ zeptal se šéfa. Ten polkl poslední sousto  a vykonal žádané. „No pořádně, nešetři se, ať něco užiješ,“ nabádal ji manžel. A ona poslušně cpala prsty do sebe až po zápěstí. „Hele, Václave, neříkej, že doma nemáte na hraní nějakého robertka,“ ptal se šéf. „No jó, přinesu,“ a vydal se hrabat do šuplíku manželčina nočního stolku. „A když tak vem nějakej lubrikant, ať jí ji neodřeme !“ volal za ním. 

Když se vrátil,  vítězoslavně ukazoval, co našel. Byly to dva kousky, jeden skoro čirý z pevně spojených kuliček, druhý v tělové barvě, který byl na baterky, uměl vibrovat a natahovat se dovnitř. Šéf ihned ožil a jal se nasadit ten vibrující do kundičky. Vymáčkl z tuby trochu lubrikantu, potřel uměláka, nasadil a zatlačil. Asi tam opravdu nebyl poprvé, protože zajel, jako kdyby tam často patřil. Cpal ho tam, až vyčuhoval mezi pysky jen koneček s regulátorem spouštění a rychlosti. Po spuštění se ale ihned začal vysouvat ven, tak ho mírným tlakem přidržel uvnitř  a sledoval, co na to Andula. Ta už zase začala hlasitěji vzdychat a užívat si zvýšené dráždění. On sice mužský klacek dovede příjemně podráždit všechny citlivé body uvnitř, včetně neprávem opomíjeného děložního čípku, krásně mačká a hladí, ovšem neumí vibrovat a vrněním rozechvět všechny nervy sliznice kundičky. Teď si užívala náležitě tvrdý tlak i vibrace. „No tak si ho tam přidrž, ať to cítíš co nejvíc,“ radil jí šéf. Prostrčila ruku mezi nohama a zatlačila si na konec vibrátoru, aby nevypadl a dělal uvnitř, aby to bylo pěkné. 

Václav svoji ženu s vibrátorem mezi nohama viděl mockrát, protože tento druh zábavy provozovali dost často. Ovšem nikdy ne v přítomnosti cizího muže a to ho opět přivádělo k šílenství. „Nezkusíš ji k tomu napíchnout do prdele ?“ zeptal se šéfa. „Vy to někdy děláváte ?“ „No že váháš. Prdýlka je daleko větší stisk, než píča. A Andula nikdy neodmítá, tak si posluž.“ Šéf na tuhle praktiku z domu nebyl příliš zvyklý. Snad kdysi za mlada, ale v posledních letech nějak vymizela z jejich repertoáru. Rozhlídl se kde skončila tuba lubrikantu, promazal jí otvůrek, sobě mírně natřel péro a po kratším úsilí byl vevnitř. Byla to lábuž, protože její zadeček tiskl pinďoura jak kleště, to se s kundičkou nedalo srovnávat. Cítil, že opětovné dráždění až na doraz je tu a chtěl si ulevit od přetlaku ve varlatech. „Kouří taky ?“ zeptal se Vaška. „No jéje !“ „A polyká ?“ „No samo, jen si posluž. Jednak to dovede přímo mistrovsky a jednak si myslím, že o tom asi stejně nebude moc vědět.“ 

Normálně by asi Andula prskala, protože na anál nebyla dostatečně vypláchnutá a šéfův z prdýlky čerstvě vytažený klacek tedy asi nechutnal nic moc. Ale cpala si ho ochotně až do krku, kapky byly opravdu kouzelné. Výstřik přímo na mandle ji mírně rozkašlal, ale zkušeně párkrát polkla  a srovnala dech. Vycucala ho do poslední kapky spermatu. „No a co ty, Václave ?“ ptal se šéf. „Měl bys jí taky udělat pořádně dobře, když je taková hodná.“ Nó, ne že by tak úplně nechtěl, ale situace byla tak vzrušující, že do vlastní ženy zatím nespěchal. Místo toho vzal druhého robertka z průhledných kuliček, mírně promázl lubrikantem a zasunul do stále ještě pootevřené prdelky, hned vedle tiše vrnícího uměláka v kundičce.  To byl napínavý pohled i pro šéfa. Protože manžela, jak plní oba otvory své zákonité ženy náhražkami, to jen tak často neuvidíte. A když, tak musíte nakukovat někde dost dobře schovaní. Sedět hned vedle na gauči, dopřávat si skleničku vína, protože s tím řízením to nemyslel tak moc vážně a pohodlně pozorovat, jak se jí napíná hráz mezi oběma otvory, to se každý den nestává.

Po chvilce šéf vstal, přešel k její hlavě, podráždil jí prsa a nechal si od ní nacucnout příro do pusy. Bylo to dost brzy po výstřiku, tak byl zvědavý, jestli to s ním něco udělá. Až tomu nechtěl věřit, jak se brzy vzchopil. Ta situace zřejmě byla dost silně vzrušivá. Sice to chtělo chvilku vydržet v sání, ale nakonec stál docela silně. Když se Václav k ničemu pořádnému neměl, rozhodl se opět si užít v Andulině kundičce. Vyhnal jejího manžela s vibrátorem a nacpal se dovnitř sám. Chytil si konec kuličkového uměláka v jejím zadečku a zkusil protipohyby proti svému péru. Bylo to velmi dráždivé. Tohle musí brzy zkusit zase. Manželku k tomu asi nepřesvědčí, ale některá z ochotných podřízených, nebo že by byl Vašek přející a pustil ho znova na vlastní ženu ?

Šéf se na Andule vyřádil znovu a kolem jedenácté, zcela zemdlen, se vypravil domů, ke své zákonité. Ta už spala a jeho pozdní příchod ani moc nezaznamenala. Václav uklidil co šlo a odvedl si ženu do postele. Tam se na ni konečně spustil a dopřál si neskutečně silný výstřik. Usínal blažený, protože konečně zažil to, po čem tak dlouho toužil. Andula ráno vstávala jak po koťatech. „Prosím tě, co se tady dělo ?“ ptala se manžela. „No to bych se měl ptát já tebe. Neříkej, že si nepamatuješ, jak mě večer odvolali do práce k menší havárce mašiny a vy jste tady zůstali se šéfem sami. Když jsem se později vrátil, šéf už tady nebyl a ty jsi spala, jak nemluvně. Jen jsi se ke mně přitulila, nechala ses obsloužit, ani jsi pořádně na mé snažení nereagovala a zase usnula.“ Andula nechápavě kroutila hlavou, protože si nepamatoval vůbec nic. A Václava hřálo vědomí, že večer se podívá na tu krásu znovu z karty na počítači.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Roztoužená Venduladalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem žena v domácnosti a hledám nadrženého samce , co mi vymrdá duši z těla. Mám ráda tvrdý sex, oboustranný orálek, ale ze všeho nejvíc zbožňuji anál. Můj pevný zadeček se už nemůže dočkat na dávku tvého semene. To mě rajcuje nejvíc, tak se mi ozvi a krásně si to rozdáme.

Zavolej mi na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 27

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VENDULA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Stará láska nerezaví aneb šukačka na třídním srazu

  30. 10. 2016Nymph

Na třídní sraz se mi nejdřív vůbec nechtělo, nakonec jsem se ale manželem nechala přemluvit, abych šla. Dlouho jsem přeci nikde nebyla a povyražení mi mělo prospět. Právě jsme překonali krizi v manželství… tak jsem se v osm večer ocitla uprostřed příjemného podniku v centru města a upřelo se na mě hned několik známých tváří. Usedla jsem k velkému stolu a sál vyhrazený jen pro nás se začal plnit lidmi,...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Prstění, Zralé ženy, Šukačky

Můj spolubydlící - I. část

  2. 1. 2015Berushka

Tak jsem tu. Na nové škole (konečně). Hrozně jsem se sem těšila, protože jsem se dohodla s kamarádkou že budeme na stejném pokoji, což mi připadalo prima. Nechtěla jsem být s někým, koho vůbec ale vůbec neznám. Vyšla jsem po točitých schodech do pátého patra a asi dvacet minut hledala pokoj číslo 92. Když jsem ho konečně našla, poděkovala jsem správkyni, co šla se mnou za klíčky, a s duněním podpatků...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Orál, Petting, Prstění, První sex, Trapasy

Přistižen

  5. 1. 2014Roman

Jsem pořád nadržený a každý den bych nejraději šukal. Občas není s kým a tak když mám možnost, vytáhnu svůj penis s kalhot a aspoň si ho honím. Čtu si při tom na internetu nějaké erotické povídky. Vždy si dávám pozor, aby mne nikdo nepřekvapil a abych si to užil. Jenže naposled se to nepovedlo, seděl jsem v kanceláři, bylo po páté hodině, ve firmě už nikdo nebyl a já dostal chuť. Večer nebyla příležitost,...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Mix, Orál, Anál

Párty jen pro zvané

  5. 4. 2014Neznámý autor

Kráčel jsem chodbou po červeném koberci a potom vystoupal po krátkých schodech do prvního salonku. Kolem sebe jsem viděl spoustu nových, mladých tváří a napadly mě dvě myšlenky: trochu lítosti nad tím, že já už mám tahle bezostyšně mladá léta za sebou, ale taky trochu toho pocitu, co tady všichni ti noví dělají, když jsem to byl já, kdo tenhle klub před dvěma desítkami let zakládal… Ale zřejmě prošli...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Otrokyně, Párty, Spanking, Orál, Mix