Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 6. 6. 2024

Probuzená

 Dáše se protáčely panenky blahem a narovnávaly ušní boltce do placata. Takovýhle sex ještě za svůj skoro třicetiletý život nepoznala. Úctyhodné příro se jí zavrtávalo do široce roztažené kundičky, šťouchalo až někde do děložního čípku, a to velmi silně. Výsledný pocit byl fantastický. V podbřišku i celém těle se jí dělo něco neskutečného a nedovedla si představit, kam to půjde dál. Vcelku nedávno začala tušit, že to pravé milování není tak úplně to, co s ní dělá její zákonitý manžel. No jak by mohla něco vědět, když to byl doposud jediný mužský, kterého poznala. Jejich manželství dohodly před pár lety maminky a oba partneři byli tak neprůrazní, že si k tomu neuměli říct vůbec nic. Ale věděli, že jejich vrstevníci postupně vstupují do manželství a tak to brali jako jakousi nezbytnost v pokračování života. A maminky mají přece ve všem pravdu.

O nějaké zamilovanosti nemohla být řeč, ale žili spolu celkem spokojeně. Jejich sexuální život probíhal klidně, jako vše ostatní. Jednou za čas se na ni manžel v posteli převalil, ona si povytáhla noční košilku, on zasunul, chvíli se pohyboval, pak se odkulil na svoji půlku manželské postele a když se vrátila umytá z koupelny, spokojeně spal jako nemluvně. Moc nechápala, co ženské na tom sexu mají. Ale posloužit manželovi byla její povinnost, tak ji řádně vykonávala. Stačilo tak dvakrát do měsíce, někdy i jednou.

Jenže pak se stalo něco nečekaného. Když se v zaměstnání v šatně převlíkala z pracovního oděvu do civilu, pootevřely se dveře a dalo se tušit, že někdo zvědavě nakukuje dovnitř. Dnes se v práci chvíli zdržela a myslela si, že už jsou všechny kolegyně pryč. A hele, ještě některá z nich neodešla. Jenže nebyla to kolegyně. Hlava, která se vsunula dovnitř, byla na ženskou zatraceně fousatá a po čertech mužská. No jo, Ferda. Znala ho skoro celý svůj život. Chodili spolu nejen na základku, ale i do školky. Stydlivě si na hrudník přitiskla halenku. "Ferdo, vypadni," vyštěkla na něj, protože přece do dámské šatny chlapi nesmějí. "Neblbni," opáčil Ferda, "chci se jen kouknout, jaký máš parádní kozy." No to byla pravda. Její hrudník byl docela slušně obdařen, ve starém číslování by to byly čtyřky. "Přece bys je před starým kamarádem neschovávala." Schovávala a halenku si pevně tiskla na prsa ukrytá v podprsence dál.

Ferda byl vždy tak trochu méně konvenční a všichni ho tak brali už od mala. Takže když nejen že neodešel, ale naopak přistoupil až těsně k Dáše, moc se tomu nedivila. Od něj se dalo čekat cokoliv. Dokonce i to, že ji vzal za ruku s halenkou a silou jí ji odtáhl z hrudníku. Sice ji v mládí maminka učila, že hodné a slušné holčičky prsa neukazují, ani oblečené v podprsence, ale už nebyla ta nezletilá puberťačka, která si s nimi nevěděla rady a ani takhle málo oblečená vlastně neukazuje holá prsa, tak co. Jenže Ferda se nehodlal zastavit. Divila se, kam mizí jeho hlava a ani si nestačila uvědomit, že jí jednou rukou vytáhl ňadro a jeho bradavku stiskl rty. Bylo to nečekané, krásně neslušné a docela dost vzrušivé. Tohle od manžela neznala, takže honem nevěděla, co s tím. "Zubama né," vzdychla, když na bradavce ucítila mírný a dráždivý skus.

"Co kdybychom si zahráli Smolíčka ?" ptal se Ferda dál. Netušila, o čem je řeč. "No přece ty budeš hodný Smolíček a já zlobivé jezinky." Koukala dál velmi nechápavě. Přece v jejich letech si nebudou hrát na pohádku z dětství. V tom ucítila, jak se jí prsty dobývá pod nohavičku kalhotek. Než stačila zareagovat, pokračoval Ferda. "Smolíčku pacholíčku, otevři nám svou světničku, jen dva prstíčky si ohřejeme a hned zase půjdeme." A už byly dva prsty vevnitř. Chtěla se ohradit, ale Ferda nečekal. "Smolíčku, máš ve světničce krásně teplo. To se to tam jezinkám líbí ! Ale je tam málo místa. Nechtěla bys světničku otevřít líp ? Třeba oddělat ty protivné kalhotky ?" A už jí je držel v bocích a stahoval přes zadeček dolů.

Dáša ještě pořád sveřepě držela v ruce halenku, i když už skoro nic nekryla a uhájit kalhotky jednou rukou se jí nedařilo. Na tohle zacházení nebyla zvyklá a bránit se chlapovi nikdy moc nemusela. Na střední nepatřila k těm nejobletovanějším třídním krasavicím, na mejdla a oslavy ji máma nechtěla moc pouštět, takže své panenství opravdu udržela až před oddávajícího úředníka na radnici. A manželovi se sluší vždy vyhovět, tak žádné odstrkování nebo vymýšlení bolavé hlavy. Kalhotky byly dole na to šup a ani se nestačila divit, že najednou leží zády na poměrně úzké lavici, původně nekonstruované na milostné dovádění. Nechtěla z ní spadnout, tak spustila nohy po obou stranách na zem a tím krásně odhalila kundičku, zatím schovanou pod jakousi lehkou spodničkou.

Přístupnosti okamžitě využil Ferda, už v ní měl zase dva prsty a ústy okusoval střídavě obě ňadra. Měla by se stydět a bránit, ale začal se dostavovat jakýsi neznámý pocit, dá se říct, že docela příjemný. Zvědavě proto čekala, co se bude dít dál. A dělo se. Nejen že Ferda svoje snažení zesiloval, ale prsty v ní divoce kroutil, což prakticky neznala. Najednou ji to donutilo vzdychnout, dalo by se říct, že z důvodu docela pěkných pocitů někde v kundičce a celém podbřišku. Muž si uvědomil, že v podstatě dosáhl bodu zlomu, kdy už se mu nebude bránit a když, tak jen tak na oko a rozhodně nebude chtít, aby doopravdy přestal.

Rozdováděná Dáša se utápěla v krásných neznámých pocitech a doufala, že to půjde ještě někam dál. Když z ní na chvíli prsty vytáhl, byla značně nespokojená. Ovšem místo nich se jí do pičky začalo dobývat něco většího. Ježíš, on jí ho tam snad chce dát ! Ale snad jí ji nechce natrhnout ? Co to do ní cpe za hrůzu ? Byla přesvědčená, že chlapi mají pinďoury všechny plus mínus podobné. Tohle ji přesvědčovalo, že to asi nebude pravda. Žalud na vstupu do její vagíny tlačil a rozšiřoval a stále ještě nebyl vevnitř dál než špičkou. Pak to najednou zabolelo, poševní vstup se jí rozevřel a příro vniklo dovnitř. Vykvikla bolestí, ale ten pocit, co ji během chvilky zaplavil, byl fantastický a vzdech bolesti se velmi rychle změnil na vlnu blaha. Ferda se v ní spokojeně uhnízdil a začal se pomalu pohybovat. Dáša měla nejdřív pocit, že jí chce vytáhnout všechny vnitřnosti kundičkou ven, tak tam bylo těsno. Ale zpětný pohyb jí zase všechny vrátil na svá místa, ba dokonce je posunul asi někam výš v břiše. Ještě že má tu bránici. Pan učitel jim kdysi v biologii žertem říkal, že je v těle proto, aby jim nespadlo srdce do kalhot. Teď to vypadalo, že hlavně brání vytlačení dělohy a vaječníků někam do krku.

Jenže ty zprvu děsivé pocity zpřeházených střev se dost rychle začaly měnit. Kruciš, jak to ten Ferda dělá ? Vždyť přece manžel jí ho vždy strká do úplně stejných míst, ale tohle s ním ještě nikdy nezažila. Nejprve jen takové jemné šimrání, pak ale stále silnější chvění až brnění, kdy postupně mizelo okolí a pokud se na začátku bála, aby někdo nepřišel, nyní jí šlo jen o to, aby tohle krásné nepřestalo. A bylo by jí fuk, i kdyby okolo pochodovala rota vojáků. Okolní vnímání se postupně zužovalo, nejprve jen tak přivírala oči, pak je pevně sevřela, aby se mohla soustředit na to neskutečné blaho.

Orgazmus na sebe sice nechal chvíli čekat, ale o to byl silnější. Dáša ječela jak na lesy, aniž by o tom věděla a Ferda se nad ní dmul pýchou, protože dost často nějakou krasavici uspokojil docela slušně. Ovšem tohle vypadalo na megavýbuch vášně. Ještě štěstí, že lavice, na které dováděli, byla postavena sice neuměle, ale svařena ze silných jeklů, takže ji i přes veškerou prudkost nemohli zbourat.

Dáša se probírala z té krásy velmi pomalu, snad ani nechtěla přejít do skutečnosti. Ve své trestuhodné sexuální nezkušenosti nemohla pochopit, co se to s ní dělo. Že by tohle bylo to, o čem někdy kolegyně zažertovaly, s poněkud unylýma očima ? Ani si neuvědomovala, že před Ferdou leží na úzké lavici, sice se zapnutou podprsenkou, ale obě ňadra venku z košíčků, aby si na nich mohl milenec podle libosti pochutnávat, až pod prsa vyhrnutou spodničkou, takže předváděla jeho očím dost široce roztaženou kundičku, ze které vytékal pramínek čerstvého spermatu a na dřevěné desce lavice se pozvolna utvářela bílá loužička.

Ferda sice obdivoval její nezakryté půvaby, ale moc si nebyl jist, jestli jeho ejakulace do pochvy byla přípustná. No co, uklidňoval se. Je vdaná, bezdětná, tak maximálně pomůže v rozvoji šťastné rodiny. A rozhodně je to dost neprobuzený sexuální talent. Snad to tentokrát nebylo naposledy. Klidně by si dal ještě někdy říct a ne jen jednou. A protože byl muž činu, sáhl po mobilu a udělal si pár fotek značně roztažené Dáši s bílou kapkou mezi nohama. Jednak si chtěl potvrdit svoje jednoznačné vítězství a druhak, ono by se to mohlo později hodit.

Ten den kráčela Dáša domů mírně doširoka a totálně zmatená. Co si s touhle situací počne ? Nikdy nebyla manželovi nevěrná, kam by taky s jejími nudnými domácími sexuálními zážitky pospíchala, a ani se o ni žádný mužský neucházel. A najednou Ferda. Rozhodně by si na něj nešla kvůli té nádheře stěžovat. A určitě by to doma chtěla taky takhle krásné. Jenže ono snad nejde jen tak u večeře prohodit - miláčku, dneska mne ošoustal Ferda, bylo to fantastické, tak se snaž, ať to děláš taky tak. A začít po pár letech najednou komandovat manžela - sem sahej, tam ne a tady přitlač, by určitě vypadalo taky divně. Zmatená se blížila domů se starostí, jen aby ten její nic nepoznal. Ale moc to nehrozilo, protože si na ní ulevil někdy koncem minulého týdne a tak do další aktivity ještě pár dní až týdnů zbývá.

Jenže takhle liknavý nebyl Ferda. V pátek dopoledne se stavil u Dáši na pracovišti. "Hele, kotě, měli bychom spolu něco probrat," začal nenápadně. Dáša z jeho návštěvy byla dost vykulená. Jednak s ním od nenadálé příhody v šatně ještě nemluvila, netušila, o čem by mohla být řeč, mírně toužila po něčem podobném znovu, ale děsně se styděla. "Brnkni domů, že se chvíli zdržíš v práci a nespěchej do šatny. Já si tě tady potom vyzvednu." Trapas. Jeho zájem by ji měl těšit. Ale každá dáma by se na milostnou seanci potřebovala trochu připravit. A ona byla v prádle, které si obvykle brala do práce. Tedy žádné seprané hadříky, ale sexy kousky to rozhodně nebyly. Není nad pohodlí v bavlně. Zbytek šichty prožila jako v těžkém snu a nebýt toho, že se velmi těšila na opakování těch překrásných věcí, co s ní Ferda dělal, asi by zkusila utéct domů. Ale její rozhodnost byla taková, jaká byla, tedy spíš žádná a odvaha se vzepřít nařízení taky chyběla.

Později odpoledne, kdy ve firmě zbýval snad už jen vrátný, se znovu objevil Ferda. "Tady to není ono. Pojď někam, kde bude víc klidu." Rozhodně ji nezval do růžového budoáru s červenými tapetami. Byl to takový nenápadný kutloch, kde občas trávili chvíle prostojů údržbáři a kde se dalo i zdřímnout na gauči, když museli z nějakých důvodů držet noční službu. "Dáš si se mnou panáka ?" pokračoval a bez čekání na odpověď nalil skleničky rumíčku lékařského, nyní zvaného tuzemák. Přiťukl si s ní a kopnul to do sebe. Dášu to trochu rozkašlalo a musela chytat dech, i když ta pětatřicítka rozhodně nebyla smrtelná dávka alkoholu. Pro chlapy jen takové pošimrání na mandlích. Ale ona moc nebyla zvyklá. Pocit, že se jí roztočila hlava byl skoro okamžitý, i když z praktického hlediska to byl nesmysl.

Posadil se na gauč a Dášu si přitáhl na klín. Tušila, že to by taky neměla, protože sedat pánům na klíně, no to už je poloviční spuštění se. Chytil ji přes šaty za prs, mírně ho hnětl a snažil se v těch vrstvách hadrů nahmatat bradavku. Začala se trochu odtahovat, aby jako nevypadala. Nalil okamžitě druhého panáka a donutil ji ho vypít. Šmárja, jak takhle půjde domů ? Hlava se točila čím dál víc. Jeho ruce cítila po celém těle a mírně otupělá alkoholem ho nestačila odstrkovat. Ostatně ani moc nechtěla, protože to, co s Ferdou zažila posledně, byla dosud nepoznaná fantazie. "Jestli se sama nesvlíkneš, tak tě nechám být," vyhrožoval. Už byla tak daleko smířená se svým osudem a chtivá dalších příjemných chvil, že sice váhavě, ale spustila sukni a přetáhla přes hlavu halenku. Ferda stáhl kalhotky, s podprsenkou si musela poradit sama. Její uvolněné poprsí potěšilo jeho zrak a chytil ji za ně oběma rukama. To byl matroš ! Plné hrsti, to je ono. A ještě trochu přetékalo.

Jeho laskání a dráždění rychle přešlo v klasickou soulož. Ležela na gauči a chtivě ho přijímala do své kundičky, kam až to šlo. A že to při jeho velikosti klacku šlo dost daleko. Když se vyvzdychala z prvního orgazmu, Ferda ještě nebyl. Ale respektoval její stav a nechal ji to celkové blaho pořádně prožít. Mezi tím vstal a došel odemknout dveře. Objevil se v nich další muž, zase jeden z kolegů údržbářů. "Pojď, Mates. Už je rozdělaná a bude určitě držet. Kdyby ne, tak ti ji podržím sám. Ale mám na ni něco v telefonu od posledně, tak myslím, že si dá říct. " Dáša se před dalším mužem děsně styděla, nebyla na svoji nahotu před lidmi zvyklá, manžel ji nemusel svlečenou vidět skoro vůbec. A další chlapi doma okolo nebyli. Tady najednou nevšední překvapivý zážitek a ještě k tomu by se měla předvádět. Tedy věděla, že má co, protože její čtverky byly docela zážitek, Naštěstí Mates neváhal a soukal ze sebe svršky i spodky, co měl sil. Mezi jejíma nohama rychle vystřídal Ferdu a už zase cítila ty krásné pocity, i když Ferda ho měl o kousek většího. Ale Mates s ním uměl nejméně tak dobře.

Pravidelné střídání a odpočívání obou mužů způsobilo, že prožívala jeden orgazmus za druhým a jejich řádění nemělo konce. Teprve později večer se rozešli a Dášu odvezli domů. Manžel pospával u televize a ani ho moc nezajímalo, kde byla. Tak mu radši nic nevysvětlovala a zmizela v koupelně. Kalhotky byly pečlivě zarovnány někde u dna špinavého prádla, protože svoji dávku jí nadělili nakonec oba milenci a bylo to na nich znát. Dnes Dáša usínala velmi rychle a spala až do rána, jako když ji do vody hodí. On rum a dlouhé milování ... Jen si posledním záchvěvem mysli uvědomila, že tohle bylo to ono. A pro pokračování je ochotná udělat cokoliv.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Domina Andreadalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem atraktivní ale přísná domina a splním ti tvoje perverzní sny. Zažiješ ponížení, rozkoš i bolest. Budeš méně než nula a budeš se plazit u mých nohou! Tak volej a dostaneš hned první lekci ty ubožáku.

Buď mým otrokem na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANDREA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Byt nad barem

  25. 3. 2012Neznámý autor

Bydlím v malém bytě přímo nad jedním barem, a tak jsem se jednou večer rozhodla, že tam na chvíli zajdu, třeba tam někoho nalákám. Vzala jsem si halenku s velkým výstřihem, aby mé kozy byly nepřehlédnutelné, a vyrazila. Abych vám objasnila, proč jsem to udělala – už pár měsíců jsem totiž neměla sex, strašně jsem ho potřebovala. Spoléhala jsem se na svoje pěkně vyvinuté kozy, chtěla jsem prostě ulovit...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Šukačky, Orál, Mix

Čili

  14. 7. 2016Bobr

Právě jsem dokončoval můj „majstrštyk“ , co jsme měli mít zítra k obědu, když se z koupelny ozvalo: „Prosím, podej mi čili!“ Právě jsem měl v ruce příslušnou kořenku a tak jsem odskočil, abych jí Anetě podal. Noóó, podal... Nasypal jsem jí na nataženou ruku řádnou dávku a řítil se zpět do kuchyně, aby se mi tam něco nespálilo. Pilně jsem míchal obsah kastrolu, když se z koupelny ozval hrozný jekot....  celá povídka...
Kategorie: Mix, Piss, Extrémy, BDSM

Píchání s cizím frajerem

  30. 4. 2015Neznámý autor

Měla jsem pořádný fofr. Bylo už pozdě odpoledne a já měla jenom pár hodin na to, abych odevzdala velmi důležitou esej pro jednoho profesora. Jenže jsem na ní ještě ani nezačala pracovat… K mé smůle ještě na koleji nejel výtah, takže jsem vybíhala až do sedmého patra. Brašnu jsem měla narvanou knihami. Doufala jsem, že to prostě za večer a v noci nějak zvládnu. Koukala jsem do země, a jak jsem zatáčela...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Mix

Narcis

  1. 9. 2020jentaknekdo

Pět patnáct. Pořád je čas stihnout autobus, když si pospíší. Leona přidala do kroku, šla svou obvyklou cestou přes park k autobusovému nádraží. Opravdu si přála, aby nemusela všechno dělat ve spěchu, ale bohužel, takový je život. Povzdechla si a upravila si tašky, které nesla přes rameno. Slunce jí krásně svítilo nad hlavou. Všichni holubi shromáždění kolem sochy Narcise zírali do fontány, která zdobila...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Petting