Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 6. 10. 2023

Nechtěná: Oplodnitelka

Na tohle v poslední době nebyla Bára ani trochu zvyklá. Ve své kundičce měla zabořený mužský, nebo spíš klukovský penis, ale docela slušný, jeho majitel se na ní vzpínal a snažil se udělat si dobře. Byl přesvědčen, že když se to líbí jemu, musí se to stejně intenzívně líbit i partnerce. Ta, po pár týdnech sexuální komunikace výhradně se ženami, byla poněkud rozpačitá, protože její partnerky vždy dbaly na to, aby bylo taky dobře jí. Tenhle fešák se choval jako většina kluků, co s nimi něco blíž měla. Hlavně si co nejdřív vyklepat přebytečné zásoby spermatu z pytlíku. A k tomu zejména ta slečna pod ním sloužila, aby si nemusel namáhat vlastní ruku. 

V bytě u tří děvčátek by člověk mužský element ani tak moc neočekával. I Honza sem přišel tak trochu napjatý, co ho tady může čekat. Primární příčinou byla spolupráce s Bárou na jednom školním projektu, kde si potřebovali chvíli sednout k počítači a vytvořit hlubokomyslné veledílo, které nebylo zase tak  moc nezáživné, ale hlavně mělo uspokojit paní učitelku a přidělit nějaké lepší hodnocení předmětu. Ony pověsti o Bářiných ubytovatelkách nebyly nijak výrazné, ale něco se mezi lidem tušilo, i když nepotvrzeně. Tak sem Honza statečně přišel, nenápadně se rozhlížel, co by ho zde mohlo čekat a tvářil se, jako kdyby každou chvíli měl dostat ránu do vazu. 

Nutno říct, že se nedělo nic napínavého. Když zazvonil, přišla mu otevřít Johana, vzájemně se představili a vysvětlila mu, že musí chvilku počkat, protože Bára je ve sprše. Tedy pokud nemají domluveno, že by jí šel umýt záda. Honza se začervenal, protože šlo o spolužákyni, se kterou nikdy neměl nic intimního a dokonce o nějakém žertování s ní ani neuvažoval. Ovšem připouštěl, že její postava zase není tak špatná, že by musela prosit na kolenou. A protivná taky není. Představa, že je kousek od něj nejspíš úplně nahá, s ním trochu zacvičila. Ale co ty pověsti o ženské lásce ? Ovšem Johana se tvářila velmi přátelsky a byla na něj docela milá. Žádné – fuj – chlap, vyhoďte ho oknem ! A ani ona nebyla žádná šereda. Sice pro něj asi trochu starší, než by si představoval, ale musel uznat, že její postava nepostrádá zatraceně velkou dávku přitažlivosti. 

Zatím si sedl k Bářinu počítači v jejím pokojíku a snažil se ho probudit k činnosti. Probral ho výkřik spolužákyně. „Jé, ty už jsi tady ?“ Stála mezi dveřmi v rozhaleném županu, měla na sobě kalhotky a obě holá ňadra byla skrytá pod cípy oděvu. No skrytá. Bradavky jí vidět nebyly, ale začátky příjemně buclatých kopečků od prostředku ano. Když si tenhle pohled vybaví večer v posteli, určitě se mu bude honit líp. Taková rajcovní krása ! A to sem šel s hrůzným pocitem, jak musejí být ty lesbičky na chlapa protivné. Ale kdo ví, jak to vlastně s těmi ženskými bude. Oni toho lidi napovídají …

Začali makat na kompu a Honza se nestačil divit. Takhle Báru neznal. Byla bezprostřední, uvolněná, i když se dooblékla, zůstala snad pod tričkem bez podprsenky. Potvrdil si to, když se možná mimoděk opřela o jeho rameno, aby líp viděla na obrazovku mašinky. Až si málem nevšiml, že její poznámky k tématu jsou docela trefné a dost podstatné pro úspěšné vytvoření první verze díla. Ale ta ztvrdlá bradavka byla cítit zatraceně dobře. No co. Když jí to nevadí, jemu se to dokonce docela dost líbí. Značnou chvíli váhal, měl strach, že naruší bezprostřední a dělnou atmosféru, ale hormony jsou hormony. Sice váhavě, ale nakonec se odvážil a položil jí ruku kolem pasu. Když držela a necukala se, odvážil se dál. Jeho ruka sklouzla kousek pod pas a dlaní pohladil její zadeček. Ještě dopoledne ve škole na ni koukal jako na jednu ze spolužákyň, skoro  bezpohlavně. A nyní se mu v boxerkách bouřil pinďour a snažil se nějak srovnat v nově nabyté velikosti. A Bára držela, ani mu jednu neubalila, ani mu nedala ruku pryč s nějakým nepříjemným komentářem.

Každý kovář a začínající milenec ví, že železo se má kout dokud je žhavé. Tedy ne že by Bára byla nějak viditelně žhavá. Ale rozhodně se netvářila, jako že je zásadně proti. A když si jen tak nechává laskat prdýlku – no to už je dost intimní záležitost, aby se mohlo dál. Asi jeho další krok čekala, protože když se odvážil přiblížit svými ústy k jejím, vyšla mu kousek vstříc a mírně je pootevřela, aby bylo jasné, co očekává. Honzovi se zatočila hlava. Ten projekt je vlastně hrozně fajn, i když to asi jeho tvůrkyně moc netuší. A už úplně zapomněl na pomluvy o lesbickém brlohu. Přesun na gauč byl dílem chvilky, Bára pod ním odevzdaně ležela a on si mohl dělat, co chtěl. Její ňadra byla opravdu bez podprsenky a dívka nekladla  nejmenší odpor, když jí vyhrnul tričko až pod bradu a odhalil jí celou hruď. To byla lábuž. A co teprve, když se odhodlala prozkoumat toho zkrouceného chudáka v poklopci. Po uvolnění vystřelil a předvedl se v plné délce. Byl to docela macek.

Už dlouho si Bára nepodržela v ruce tak pěkný mužský úd. Byl nejen řádně velký, ale příjemně hladký a teplý. Mazlivě ho sevřela v ruce a zkusila trošku přehrnout kůžičku přes žalud. Šlo to velmi dobře a Honza blaženě vzdychl. Tyjofka, to vypadá, že by dnes mohl i zasunout ? Alespoň k tomu všechno směřuje. Určitě mu ho Bára nehoní jen tak z dlouhé chvíle. Ležela pod ním s roztaženými stehny a tak zkusil zajet prstem dovnitř kundičky. Bylo tam příjemné vlhko. Ne že by o tom nějak moc věděl, ale ten by tam pasoval a určitě by zaplul bez problémů až na dno. Nevěděl, jestli se má Báře vyškubnout a zastrčit, nebo jak to udělat. Dívka to vyřešila za něj. Než se rozhodl, přiložila si ho k ústí dírky a když ucítil na žaludu příjemné dráždění vlhké sliznice, stačil jen malinkatý pohyb a opravdu byl někde děsně hluboko. 

„Líbí se ti to ?“ ptala se Bára neočekávaně. „Mně děsně a co tobě ?“ odpověděl rozpačitě. „Já bych byla radši s prezervativem. Takhle je to moc riskantní. Zmůže tě vášeň a já bych byla s bříškem.“ „No jo, ale já s sebou žádný nemám,“ odpověděl s nedobrým pocitem, že může být z těch krásných míst a pocitů vykázán. Navíc se mu chtělo pokračovat a nezabývat se problémy antikoncepce „Ach jo. Aby ženská myslela na všechno,“ vyklouzla z pod něj Bára, sáhla do peněženky, vytáhla jeden prezervativ a podala mu ho. Roztrhl obal, ale dívka mu jej vzala z ruky a kupodivu dost zručně narolovala tam, co se používá. Přitom mu několikrát labužnicky pohonila příro, až blahem zavzdychal. Pro Báru to byla první akce s ochranou a byla zvědavá, jaké to  bude. V rámci úvodního náležitého zvlhnutí pokračovali, jako by se nic nedělo. Báře to dráždilo sliznici kundičky skoro normálně a přestala se o prcgumu starat.

Se sedmnáctiletým mladíkem to nemohlo trvat dlouho a bylo naplněno. Dokonce měla dojem, že cítí, jak horké semeno stříká do gumy. Pravda, neudělala se, ale jinak ten pocit byl docela příjemný. Když mu trochu změkl, vyklouzl ven a Bára mu šikovně stáhla naplněný prezervativ z příra. V parku viděla, že ohleduplné párečky použitou gumu zavazují, aby neteklo semeno kolem. Tak udělala ve své posteli totéž. Mezi nohama cítila silné vlhko, proto vyskočila a jen tak nahatá vyběhla se trochu očistit do koupelny. Honza by si ho chtěl umýt taky, ale kdyby si natáhl boxerky, tak by si ho do nich utřel a proběhnout bytem jen tak, když v něm je další půvabná žena, si netroufl. Bára to vyřešila papírovými kapesníky, takže za chvilku opět seděli u počítače a skláněli hlavy k sobě nikoliv v milostném roztoužení, ale ve vědeckém snažení.

Johana zašla do koupelny vyřešit trochu rozmazané stíny a použitý odličovací tampon chtěla hodit do koše. Ruka jí ztuhla v polovině cesty. Kruciš, to je prezervativ, koukala nevěřícně. To ještě u nich v domácnosti neviděla. I když kdysi v mládí se s tímhle prostředkem pochopitelně setkala. Tak ona si tam Bára vyšukává, pod krytím práce na projektu. No co. Už na to má věk a když jí chlapi nevadí …  A je to děvče odpovědné, myslí na ochranu. Být její máma, skoro by z toho měla radost. No jo, ale není to plýtvání ? Tedy ne cena prezervativu, ale tolik spermatu jde do popelnice. Přitom ona by tak chtěla otěhotnět ! Stačilo by obsah přemístit do její kundičky, což by snad nebylo tak problematické. Ovšem ihned začala počítat a zjistila, že dnes by to bylo s největší pravděpodobností dost neproduktivní. 

Když Honza v podvečer odešel, stavila se v pokoji za Bárou. „Nic mi neříkej a všechno mi pověz !“ začala diskusi. „Já vím, že jste si tady udělali dobře. Vím o co jde, kdysi jsem taky začínala se stejně starýma klukama. Ale zatím bych se o tom Kamile moc nezmiňovala, kdo ví, jak by to vzala. Ona ty chlapy moc nemusí ! Takže bacha na zahozený prezervativ v koši. Ten odpolední už jsem uklidila. Takže mluv jen o práci na projektu. Ale uvidíme, jestli se to nějak nerozoblační.“ Bára sice moc nechápala, o co by mohlo jít, ale docela jí odlehlo, protože v tomhle bytě nevěděla, jak by její spolubydlící docela příjemnou sexuální komunikaci se spolužákem vzaly. Zatím viděla, že Johana docela dobře, no a před Kamilou si musí dát pozor. A další schůzka bude asi za týden, takže na všechno času dost.

Večer byl krásný, protože Bára byla z odpoledne řádně rozbrnknutá, ale nedodělaná. Prsty a jazyky kamarádek jí vynahradily to, co Honza v rámci mladické nadrženosti nedotáhl a uspokojená odešla spát. Johana s Kamilou ležely v manželské posteli vedle sebe a ve vzduchu bylo cítit, že mladší z nich má něco na srdci. „ Koukala jsem, že parlament s tím zrovnoprávněním stejnopohlavních párů nějak nespěchá. A už vůbec ne s možností adopce. Chudáci chlapi, ti si dítě neodnosí. To my ženské jo, ale zase je problém s otěhotněním. A čas pomalu plyne …“ „Napadá tě něco, co by se s tím dalo dělat ?“ ptala se Kamila, která by miminko ráda taky. „No skoro jo. Ty bys asi na sobě chlapa nesnesla, já bych o něj nestála zrovna dvakrát taky. Ale máme tady naši mladou, která ještě není moc vyhraněná a určitě by jí to s nějakým klukem šlo.“ „ To trochu přeháníš,“ namítla Kamila. „V sedmnácti že bychom ji nechali přijít do jiného stavu ? Co rodiče, i když o ni moc nestojí, co lidi a co škola ? To by byl průšvih jako mraky.“ „Nó, nemusel by být. Představ si, že bychom ji použily jako odběr semene.“ „Jak to myslíš ?“ „Jednoduše. Vrzla by si s nějakým klukem a protože je určitě zodpovědná, mohli by použít kondom. Ten by potom vynesla co nejrychleji z pokojíku, protože spermie mají rády teplo a přelít to do mě, to už by nebyla zase taková fuška. A kdybych chodila s bříškem, třeba by u drben ubylo  keců o tom, že jsme lesbičky.“ 

Probraly to do všech detailů a jen Johana věděla, že získat dárce spermatu nebude pro Báru takový problém. A Bára se nestačila divit taky. Hned druhý den pro ni donesla Kamila překrásnou soupravu spodního prádla, včetně podvazkového pásu a velmi rajcovních punčoch. Žádné široké krajkové lemy, naopak, úzké, že bylo sotva kam zapnout koník podvazku. Ale hodily se k celkovému kompletu, který byl samá šňůrka, pásek, zapínání podprsenky tak složité, že bylo o ústa si ji vůbec řádně nasadit. A co teprve, kdyby ji chtěl systému neznalý mužský svlíknout ? Hrozilo by mu v té spleti šňůr uškrcení. A to vše v cihlové barvě, která působila nevtíravě a hodila se líp k dívčí pleti, než nějaká křiklavě červená. 

Když si to Bára oblékla, měla Kamila co dělat, aby se udržela a roztouženě se na ni nevrhla. A k tomu jí vybraly ze svých zásob trochu delší sukni a halenku, která dávala tu spleť podprsenky mírně tušit. To si nemůže vzít, když bude tělocvik, protože by se holky závistí po … A copak to udělá s pány ? Speciálně s Honzou, který by mohl uvidět něco víc,  než dovolovalo normální oblečení. Jeho parťák z lavice nějak neměl čas přijít do školy a tak si Bára na jednu hodinu přisedla A jako na potvoru se jí vyhrnula sukně, až bylo vidět nejen že má punčochy, ale i kousek podvazku. Zůstal koukat s otevřenými ústy a Bára přitvrdila opravou zapnutí jednoho koníku. Zděšeně odvrátil zrak, protože samovolná ejakulace v hodině literatury by určitě byla nepřístojná. 

Bleskově se dohodli, že ihned po vyučování jdou k Báře, oba se zarytě tvářili, že pokračovat na tvorbě projektu. Pravdou  bylo, že když proklouzli nepozorováni do jejího pokojíku, nestačili ani pustit počítač a už se jejich jazyky utkávaly ve vzájemném laskání a ruce bloudily všude, kde to bylo zajímavé. Když Bára svlékla sukni a halenku, byl Honza jako u vytržení. Holku v kalhotkách a podprsence už tu a tam zahlédl. Ale tohle byla ta největší a nejrajcovnější paráda, jakou kdy zažil. Až se mu z toho třásly ruce. Bára pochopila, že ji podprsenky jen tak sám nezbaví a s jejím odložením mu raději pomohla. Nejen s ohledem na jeho rozechvění a roztoužení, ale taky tak trochu by jí bylo toho parádního kousku prádla líto, kdyby se některá z pentliček či šňůrek přetrhla. Kalhotky šly dolů ihned poté, bavit se s podvazkovým pásem a punčochami nějak nebyl čas. Tak vše zůstalo oblečeno, ale v dalším roztouženém dovádění to nepřekáželo.

Ještě včera si Honza svatosvatě sliboval, že tentokrát začne, jako ohleduplný milovník, jazykem v její kundičce. Jenže vůně vzrušeného dívčího přirození udělala své a už se ho zase pokoušel nacpat dovnitř. Jenže i Bára si slibovala, že tentokrát překoná svoji mírnou nechuť a malou praxi v tomto oboru a zkusí mu ho na začátek trochu pokouřit. Rezolutně se chopila jeho údu a spolkla ho, jak jen to  daleko šlo, až ji to polechtalo na mandlích. Bylo to neočekávané a a tak intenzívní, že se Honza neudržel a i přes krátkost dráždění začal pumpovat své sperma do její pusinky. V tom v Báře hrklo. Vždyť jejím úkolem bylo přinést plný prezervativ holkám, aby ho mohly Johaně aplikovat tam, co dětičky patří a mohou dorazit až do dělohy k oplodnění vajíčka. Trochu zazmatkovala a mírně vyděšeně vyběhla ze svého pokojíku do ložnice k holkám. Situace byla víc než komická, ale nikdo se tím překvapením nesmál. Bára s pevně zavřenými plnými ústy, Johana s roztaženýma nohama a vyšpulenou kundičkou, Kamila jako asistentka pro zasunutí plného prezervativu a najednou je všechno jinak. Bára funěla nosem jak parní lokomobila, protože se pochopitelně nemohla nadechnout ústy. „Tak jí to vyplivni sem !“ vzpamatovala se Kamila. Johana si roztáhla ještě víc pičku a Bára začala vypouštět z úst semeno dovnitř. Trochu nechutně si ještě odplivla všechny zbytky  do kundičky, řekla „pardon, zkusíme další kolo“ a odkráčela za Honzou. 

Ten její rychlý odchod bral trochu provinile, protože si myslel, že se jí z jeho nadílky udělalo nevolno a potřebovala si vyčistit pusu. Vzápětí se udělalo nevolno jemu, protože Bára se svou, ještě před pár okamžiky semenem napuštěnou pusou, se přisála k jeho ústům a roztouženě mu začala rejdit jazykem uvnitř. Ale ustál to. Druhé kolo proběhlo už tak jak mělo, s prezervativem v kundičce, po dokapání ihned doručeném do ložnice k holkám. A aby se neřeklo, že to mladí flákají, vyprodukovali prezervativ ještě jeden. Kamila v mezičase obětavě dráždila Johaně pičku, protože při orgazmu prý nasává děložní čípek semeno jako vývěva. 

A jak to dopadlo ? Odborníci možná budou kroutit hlavou a významně zvedat obočí, ale ihned po tomto prvním pokusu se zadařilo. Johaně ještě o kousek povyrostla prsa, nepřišlo menzes a pan gynekolog jí pogratuloval k chtěnému těhotenství. Jenže zůstává jedna zásadní otázka. Matka je stále jistá. Ovšem kdo je otec ? Že by Bára, když oplodnitelkou Johany byla vlastně ona ?

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Speed seznamka - ona hledá tebedalší dívky
Speed seznamka 
Sex po telefonu

Nadržené ženy a dívky z tvého okolí, které chtějí sex a mají zájem se s Tebou seznámit. Brunetky, blondýnky, zrzky, stíhlé i baculky. Rozvedené perverzní maminy i nadržené osmnáctky. Volej a diskrétně si vyber dle svých požadavků tu pravou pro reálné rande! 

Nebo jednoduše zavolej, podej si inzerát a nabídni svůj profil tisícům dívek, které tě pak mohou kontaktovat!

volej
909 555 555
a po vyzvání zadej kód 500

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Noční klub

  13. 11. 2010senior68

Po skončení školy jsem nastoupila do jedné firmy jako asistentka hl.manažera, kterým byl asi 35letý inženýr, sportovního typu a příjemného jednání. Jako 18tiletá holka, pěkného vzhledu a těla, jsem se pomalu rozkoukávala a zapracovávala do svých pracovních povinností. Měla jsem ještě ze všeho v hlavě zmatek, ale všichni kolegové byli velice ochotni mi ve všem poradit, jen když mohli být na chvíli v...  celá povídka...
Kategorie: Párty, Grupáč, Šukačky, Exhibicionisté, Bisex

Všechny ty historky při sexu

  21. 9. 2014Neznámý autor

Tomáš funěl a u toho se s každým přírazem zavrtal svým pérem hluboko mezi stěny Soniny horké tekoucí vagíny. Představ si, lásko, funěl a u toho jí v té poloze zezadu kousal do ušního lalůčku, představ si, že sedíš sama ve velké místnosti, kde je spousta židlí, a nevíš, co se bude dít… Trochu se bojíš, jsi trochu zvědavá. A najednou zjistíš, že čekáš na pracovní pohovor, máš na sobě krátkou sukýnku...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Mix

Sukně

  5. 1. 2021jentaknekdo

„Ta zima už mě štve,“ říkala si Laura a mnula červené flísové sako mezi palcem a ukazovákem. Při představě teplého jara jí přes obličej přeběhl nahořklý úsměv. Zlehka se otočila a mezi dvěma stojany, přeplněnými samými blůzami, si to namířila ke kruhovému věšáku s pověšenými dlouhými kalhotami. Prudkým zatlačením na řadu ramínek si udělala trochu místa a začala probírat ty tenké látky; černá, šedá,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Prstění, Šukačky

Podnájem 2

  20. 1. 2016Radekk3

Od té minulé příhody jsem se již s Klárou párkrát viděl. Ujasnili jsme si, že mezi námi nic není a občasný sex bez závazků nic neznamená. Připustila však, že bychom si mohli občas takto spolu užít, jako kamarádi s bonusem. Bylo to už asi tři týdny. Bylo zhruba 8 večer a já se nudil v obýváku u televize. Klára přišla domů. Měla na sobě silonky, krátkou těsnou sukýnku a sáčko, to si hned svlékla. Zůstala...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Šukačky, Zralé ženy