Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 1. 2. 2024

Je to pravda odvěká

Tohle děvče nepatřilo k těm nejvyhledávanějším v celém úřadu. Jednak byly k nalezení větší krasavice, jednak jich bylo dost, aby se nemusely brát zrovna takovéhle. Ne že by snad měla ošklivý obličej. Ale její oblékání ve stylu strá mladá , vytahané svetry tmavších barev, kalhoty neurčitého tvaru a barvy, boty snad vhodné kydat hnůj, vlasy neurčitě hnědé přírodní a sestřih by snad byl lepší podle kastrolu. Šéfové k ní sice, jako k dívce, moc sympatií neměli, ovšem patřila ke spolehlivým pracovnicím, které vždy všemu rozuměly, práci měla hotovou včas a dobře. Kolegyně ji braly jako takovou chudinku a přemýšlely, co dělá svýplatou, jestli ji třeba neposílá rodičům přes půl republiky, když si nekoupí ani kousek parády. Nalíčenou ji nikdy nikdo neviděl a chodila, podle Malého Bobše, chudě, leč čistě oblečena. Nebylo divu, že krátce před třicítkou s nikým nechodila a vyhýbala se i podnikovým výjezdům. K radosti ostatních, kteří se těšili, že si vyrazá z kopýtka, Zuzka vždy ochotně zůstala doma držet službu, aby v kanceláři někdo byl.

Tomáš byl naopak buldozer dívčích srdcí a ozdoba dámských ložnic. Jednak nevypadal špatně, ovšem jeho charisma téměř stříkalo do okolí a nenašla se žádná, která by ho přiliš dloiuho odmítala. Byl to mladík pochybné pověsti. A když si takový s dámou začne, musí to být něco výjimečného a ženská si tohomusí považovat. Navíc takových těch taťků od rodin, jejichž touhou je vytřepat si pytlík na cizím hřišti je vždycky dost, ale je otázkou, jestli to opravdu stojí za to. Tomáše předcházela pověst, že jím uspokojované dámy lezou blahem po zdi a ještě dlouho po tom nechtějí nic jiného, dokud nezapomenou. 

A právě tihle dva se spolu sešli na důležitém jednání u klientů. Tam šli každý zvlášť, nazpět to bylo Tomášovi hloupoé a tak jednak podržel při oblékání Zuzce kbát, což už se jí pár let nestalo a pak se zařadil vedle ní a vyrazli zpět do firmy. Jednání bylo sice mírně náročné, ale ani jim neudělali kafe, o chlebíčcích nemluvě. A džbán s vodou byl z kohoutku. Když cestou míjeli denní  bar, prohodil Tomáš :“ Hele Zuzko, nedala by sis kafe ? Jsem z těch jejich keců docela umlácenej a potřebuju se trochu probrat.“ Ani tohle už dívku pár let nepotkalo. No uznejte. Kdo by zval takovouhle šeredu někam. Ale jen tak se oddělit a zasednout  ke kafi se mu nepozdávalo. Přece jen byl slušně vychován a tak pozval i ne příliš vyhledávanou kolegyni. 

Servírka donesla dvě kávy a k tomu přidala dvě štamprličky. „Pan barman říkal, že prý vždy napájíte dámy becherovkou, tak rovnou dvě poslal, abych nemusela běhat sem a tam,“ vysvětlila. „Abych panu barmanovi nedal na čumák !“ rozhorloval se. „Ale nech to tady, my si s tím nějak poradíme.“ Barman byl spolužák ze střední a opravdu, on tady nebyl poprvé. „Tak vidíš Zuzko, že jsem tě nechtěl začít opíjet. Ale když už je to tady, měli bychom s tím něco udělat. Tak na zdarví !“ Ruka se skleničkou se jí třásla. Ne že by snad byla ntorická alkoholička. Ale takové pozvání už nezažila rovněž spoustu let a becherovka jí kdysi velmi chutnala. Nejprve chtěla jen tak usrknout, ale ať nevypadá. Kopla ji tam na ex. Během chvilky se jí po těle rozlilo příjemné teplo a uvolnění. „Abys neřekl, že jsem vyžírka, do druhé nohy tě zvu zase já,“ řekla Zuzka, což nečekal. Nikdo ji nikdy ve firmě neviděl se skleničkou alkoholu, ani na oslasvách v oddělení.

Ze dvou skleniček byly najednou čtyři a Tomáš se nestačil divit. S tou šeredou se v zásadě dobře kecá. A s přibývajícím množstvím alkoholu mu její nevzhlednost vadila čím dál míň. Když si odskočila, přemýšlel, jaká může být její postava, když duše je docela zajímavá. Jenže přes ty její vrstvy zošklivujícího oblečení se ani nedalo odhadnout, jestli má vůbec nějaká prsa. Kdyby to zjistil, ženské ve firmě by to braly jako hrdinský skutek a drb první velikosti. A jeho špatná pověst by opět o kus povyrostla.

Ne že by ty čtyři skelničky tlamolepu necítil, ale rozhodně nebyl nějak moc opilý. To se o Zuzce říct nedalo. Její letitá abstinence zřejmě odvykla játra odbourávat alkohol a docela se jí pletl jazyk. Kdyby jen jazyk. Ony nohy na tom byly ještě o číslo hůř a když se rozhodli vypravit do firmy, měl co dělat, aby jí stačil s podpíráním a směrováním. Nakonec usoudil, že v tomto stavu ji přece nemůže pustit mezi spolupracovníky a jelikož nebydlela daleko, zamířili k jejímu malému bytečku. Klíče našel v kabelce, v tomhle stavu by se do klíčové dírky určite netrefila. Při odemykání stála opřená o zeď vedle dveří a usínala.

Když se dostali dovnitř, dověděl se, dle očekávání, že Zuzka chce spát. No, přece ji, jako slušně vychovaný mladý muž, nenechá lézt v botech do postele. Tak jí je vyzul a než se nedál, stáhla ze sebe Zuzka své ne příliš vábně vyhlížející kalhoty. Poprvé uviděl její nohy, protože v sukni ji nikdo nikdy neviděl. No dobrý ! A kalhotky vypadaly daleko lépe, než svrchní kalhoty. Pak ze sebe svlékla vytahaný tmavěmodro šedě melírovaný svetr a tričko. Podprsenka nebyla žádný erotický kousek, ale docela ušla. Myslel, že je to vše a strkal ji pod prošívanou deku. Asi na svlíkání podprsenek musejí mít holky nějaký kurz, nebo je to tou denní parxí, sáhla jednou rukou za záda a objevila se její docela zajímavá ňadra. Hmm, asi bude něco pravdy na rčení, že kvůli ošklivému ksichtu leckdy pěkná kunda zahálí, pomyslel si neslušně Tomáš a znovu se zahleděl na její obličej. Vůbec nebyl ošklivý a nebylo to jen vypitou becherovkou. Spíš šlo o celkový dojem ošklivými hadry znetvořené postavy.

Tak trochu se styděl. Ne že by ještě v životě nepřiopil holku,  ve snaze ji dostat do postele. Ovšem ne takhle moc. Ale slušnost je slušnost a když dáma neprotestuje, byl by blbec, kdyby šanci nevyužil. Zvlášť když jde o takhle raritní případ. Sice byl pořád rozhodnutý odejít, ale nedalo mu to, aby alespoň nevzal do ruky její prs. Byl to matroš. A Zuzka vzdychla docela blaženě a přitiskla se k jeho ruce. Tak je vzal oba dva a poskytl jim nejlepší masáž, jakou uměl. Ovšem utíkat od rozdělané práce se nemá a tak sjel rukou na podbřišek. Kalhotky šly dolů skoro samy, rukou si udělal kus místa mezi stehny a ponořil do ní zkusmo jeden prst. Když zjistil, že to jde bez problémů, přidal druhý a začal ji těmi prsty regulérně souložit. Během chvilky kvílela a vzdychala, dalo se usoudit, že jí tohle není cizí. Ovšem kde by k tomu mohla normálně přijít, když nikdy s nikým nic, to netušil. 

V tom nikdy s nikým nic neměl tak úplně pravdu. Začalo to kdysi u nich na vesnici, když ještě jezdila druhý rok na střední. Všechny holky toužily po veliké lásce, nebo aspoň s někým chodit. Ona taky. A  měla docela štěstí. V autobusu z města si k ní dost často přisedl kluk, se kterým se znali už od školky a chodil na střední o rok výš. Jednak nevypadal vůbec špatně a druhak, jeho táta byl původně předseda JZD, které skoro celé zprivatizoval, takže byl nyní největší statkář na okolí. Nejlepší partie, kterou si místní slečny mohly představit. A on cvrdlikal zrovna s ní.

Jednou k večeru ji pozval na menší mejdan fotbalového dorostu do klubovny na hřišti. Něco málo popili a pak ji doprovodil domů. Ovšem s malou zastávkou na mezi za humny, kde přišla o poctivost. Ovšem měla štěstí, před mámou se to podařilo ututlat a dost zaneřáděné kalhotky schovat až do příštího praní. A od toho dne byl v jednom kuse kolem ní a snažil se dosáhnout nějakého pokračování, co měl sil. I ona chápala, že něco dál by mělo být a konečně si něco užít, když některé holky vyprávěly, jaké je to milování fantastické. Z toho prvního na mezi byla dost vykulená, protože se jí hlavou honily starosti, jak neotěhotnět, jak mu alespoň v rámci možností vyhovět, aby se mu to líbilo a nemít celá záda halenky od trávy a kalhoty od krve. Takže druhý díl byl ten vytoužený a měl být i rozhodující v jejich vztahu. Alespoň si to tak představovala. 

Někdy jsou rodiče příčinou důležitých událostí, aniž by o tom věděli. Tuhle sobotu zrovna vyjeli, i s mladším bráchou, k nějakým známým a večer měla celý domek jen pro sebe. Vše začalo opět ve fotbalistické klubovně, kde zase něco popili, jenže tentokrát nějak víc, než posledně. A domů ji nedoprovázel jen jeden, ale hned tři kamarádi. U vrátek se jakoby rozloučili a milenecký pár si hned za dveřmi padl do náruče. Protivné oblečení zmizelo skoro okamžitě a konečně k sobě měli opravdu dost blízko. A gauč v obýváku přijal jejich roztoužená těla, protože se na něm nesouložio poprvé, i když v jejich případě ano. A v bezpečí domova, to se může člověk pořádně odvázat a vychutnat si, co se s ním děje. Konečně si pořádně uvědomila, jaké to je, když do ní kluk proniká a kundička se rozevírá pod tlakem jeho příra.Vůbec to nebylo špatné, i když k vrcholnému blahu ještě docela dost scházelo. Ale držela a s požitkem si nechávala zpracovávat dlaněmi prsa a rty bradavky.  Nejdřív na jedné, pak na druhé straně. A její štíhlé bříško se v pravidelných intervalech nafukovalo, jak do ní cpal svůj tuhý klacek.

I když to trvalo relativně dost dlouho, začala se pozvolna blížit k vrcholu. Měla zavřené oči a snažila se vnímat všechny ty krásné pocity, které na ni útočily. A pak nastal ten obrovský výbuch, který ji poprvé v životě vystřelil někam k nebesům, nebo co to tam nahoře je. Chvili trvalo, než vše začalo odeznívat a jí se nechtělo vrátit zpět na zem. A to ještě neotevřela oči. Protože kdyby je otevřela, viděla by nejen svého milého, ale i dva z doprovazečů, jak stojí ve tmě chodby a telefonem natáčejí, co se v obýváku děje. A ještě by byla překvapená, že se jim podařilo vyvrcholit ůplně stejně a její kundička je plná spermatu. 

Oba doprovazeči či kameramani, říkejte jim jak chcete, zmizeli jak pára nad hrncem a mladí milenci se dál věnovali sami sobě. Byla ještě dvkrát a slibovala si, že od zítřka si musí sehnat nějakou antikoncepci, aby se nemusela pořád hlídat a užívat si tu krásu. Dokonce se mu nastavila i zezadu a nebylo to  o nic horší, než zepředu. Připadala si jak dospělá ženská. Probdělá noc s milencem dovede čelověku podpdpořit sebevědomí. I když ráno měla honičku vstát a zahladit stopy jejich večerního řádění.

Rodiče nepřišli na nic. Ovšem k překvapení došlo, když odpoledne vyrazila za mládeží, která se motala kolem fotbalového hřiště. Dva kluci ze včerejška si ji vzali stranou a vysvětlili jí, že takhle tedy ne. Někdo líže smetanu a kamarádi suší ústa. Pustili jí video ze včerejšího večera a nesatčila se červenat. Bylo vidět úplně všechno. Jak ji její milý nahatou valchuje, proniká do ní nejdřív prsty, pak pinďourem a když skončil, odvalil se na bok a bylo  zřetelně vidět, jak jí z roztažené kundičky kane bílá hustá kapka spermatu. Nebyla mocna slova. Ono co by se taky na tuhle věc dalo říct ? Fešáci pokračovali, že nejsou práskači a vše si schovají pro sebe, ovšem ona byla při milování tak fantastická, že to chtějí zažít taky. Když jim dá, oni video nikomu nedají. A aby to zbytečně neoddalovali, začnou hned ten den večer tady v klubovně.

Byla jak opařená a usilovně přemýšlela, jak se tomu vyhnout. Nenapadlo ji nic lepšího, než se svěřit svému včerejšímu milenci. Čekala, že oba kamarády pořádně sprdne, ale nestalo se nic. „No co,“ prohodil. „Tak jim podrž a budeš mít pokoj.“ To bylo horší, než jejich vydírání. Najednou na to byla sama. A ať přemýšlela jak přemýšlela, do večera na nic nepřišla. Jen jí v podvečer přišla SMS, jestli ji mají čekat, nebo odeslat video tátovi. No to by byl konec. Vůbec si nedovedla představit, co by se asi mohlo stát, ale rozhodně nic pěkného. Tak večer nastoupila.

Bylo to takové oplzlé a horší, než čím si prošla doposud. V klubovně se svítilo naplno, oba kumpáni seděli v obstarožních křesílkách, ona si musela stoupnout do prostředku místnosti a začít se svlíkat. K erotickému striptýzu to měo opravdu daleko, ale nakonec měla všechno ze sebe dole. Musela si lehnout na gauč, roztáhnout nohy a ukázat oběma, jak vypadá její roztažená pička. A k tomu si ji začít dráždit. Bylo to to nejhrubší násilí, jaké si dovedla představit, ale tělo si nedalo říct a mezi stydkými pysky se objevila vlhkost. Pak si nechali oba mladíci pokouřit svá příra, i když to opravdu nebylo potřeba, protože poslušnost dívky je vzrušovala na maximum a v osmnácti phled na vlhkou kundičku je lepší, než viagra pro staršího pána.

„Jdud první !“ zakřičel jeden z nich a začal se na ni pokádat. Měla dát nohy k sobě a bránit se ? To bylo zbytečné, protože by ji k jejich roztažení donutili dalším vydíráním. Tak se rozhodla opravdu podržet, už aby to měla tychle za sebou. Omyl. Mladíkům jednou nestačilo a tak každému musela poskytnout kundičku dvakrát a nakonec je ještě, už mírně zmožené, pořádně zpracovat pusou a vše spolykat. Ještě to nikdy nedělala, no ale všechno je někdy poprvé. Ovšem ta třetí dávka v krátké době byla taková poněkud hustší. Jen se divila, že to zvládla docela bez problémů. Bylo to  její třetí opravdové milování v životě a první, kdy se na ní střídali dva. 

Myslíte, že tím to  skončilo ? Ani náhodou. Mladíci pochopili, že když drží, tak toho nemusejí hned nechat a za dva dny se k večeru ozvali znovu. A pak ještě znovu, jen už nebyli sami dva, ale protože jim kamarádi nechtěli věřit, že jim Zuzka podržela, tak se přišli podívat další dva a nakonec tam měla pinďoury čtyři. Tedy ne najednou, ale pěkně po sobě. Došlo jí, že takhle ji mohou zneužívat nekonečně dlouho a ona za chvíli bude obecní kurva. To neměla v povaze a tak se začala cukat. Jenže na menzes se nedá vymlouvat neustále a když se tvářila, že se nemůže utrhnout z dozoru rodičů, hrozili natočným videem. Sice se frekvence styků omezila, ale vypadalo to, že nemíní přestat.

Pomohla teta, tátova sestra. Bydlela v dost odlehlé části republiky, rozvedená, s malým klukem, ke kterému potřebovala hlídání a vychovatelku. Od nového školního roku nastoupila Zuzana do třeťáku jakési manažerské akademie právě tam, dostala třetí pokojík v bytě a užívala si svobody. Jen už nenosila minisukýnky se vzorovanými punčochami a halenky s výstřihem. Opravdu byla dost znechucena svými zážitky v rodné vísce a nestála o jejich pokračování jinde. A její móda se vyladila do něčeho příšerného. Vytahané svetry, kde nebyly poznat ani náznaky její postavy, kalhoty s vytahanými koleny a zadkem, možná o číso větší, aby neobtahovaly. A na vlasy totálně dlabala, i když se teta divila, že jako mladá holka s nikým nechodí, nečančá se, aby ji muži obdivovali a její outfity připomínají bezdomovce.

Odmaturovala s vyznamenáním, našla si práci a když něco našetřila, pořídila si i malý byteček. V zaměstnání ji měly ženské docela rády, protože v tomto provedení pro ně nebyla konkurence. A muži taky, protože v jejich vztahu tak nějak chyběl sexuální náboj, navíc byla odbornice, která umí. A léta plynula, až do toho osudného dne, kdy vyrazila s Tomášem na jednání k zákazníkovi.

 A pak na becherovku. Nyní ležela ve své postýlce a kochala se jeho něžnostmi, i když si je tak na plno moc neuvědomovala.  Ale cítila je. Výsledkem bylo probuzení starých reflexů. Objala ho kolem krku a stáhla k sobě do peřin.

Tomáš měl taky svoje podmíněné reflexy, jen neslintal jako Pavlovův čokl, ale když ho ženská vzala kolem krku, přivinula ho k sobě, zjistil, že její ústa ještě stále chutnají po becherovce, i když už jen tak docela maličko. A pak byl najednou v roztažené kundičce, přirážel dlouze a pořádně hluboko. Zuzka vzdychala a hekala, protože pán uměl a ona po něčem podobném už delší čas toužila, jen měla strach, aby se trocha sexuální zábavy zase nějak nezvrhla. V průbhu milování se skoro probrala a užívala si, co to šlo. A pak znovu.

V pondělí ráno proběhlo drama. Spolupracovnice se trochu divily, že Zuzka, která byla v kanceláři vždy první, dnes nějak nejde. Do toho se otevřely dveře a vešla nějaká cizí maldší paní, zatraceně elegantní a docela půvabná. Místo slušného dobrý den jen prohodila ahoj a bez  vyzvání se hrnula dál, k údivu všech k jednomu ze stolů. Baba princmetálová, jak přezdívali jedné ráznější kolegyni, na ni vyjela. „Vy jste tady doma ?“ „Jo.“odtušila dáma a posadila se na pojízdnou  židli. „Já na vás zavolám ochranku !“ vyhrožovala obránkyně firmy. „To klidně můžeš,“ familiérně jí tykala neznámá. Všechny seděly s pootevřenými ústy, protože tohle ještě nezažily. Že by nějaká nová šéfová ? 

Jenže pak se otevřely dveře a bez klepání vstoupil Tomáš. Přišel k té neznámé krasavici, důvěrně ji objal a políbil.  Osazenstvo koukalo čím dál vyjeveněji. Tedy ne že by viděly poprvé, jak Tomáš líbá nějkou ženskou. Až když ji oslovil Zuzko, se jim začalo v hlavách pozvolna rozsvěcet. A konečně se začaly seskupovat kolem jejího stolu a nevěřícně koukat, co se to tady přihodilo. Ona je to docela pěkná ženská a ještě s ní cvrdliká ten obleza. Že by za víkend zvládla i plastiku ? Ona malovátka taky někdy dělají pravé divy. Ale je to pravda odvěká, že šaty dělaj člověka, zpíval Werich.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Markéta a její prasárničkydalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem Markéta a mám ráda různé prasárničky. Budu Ti vyprávět o mé růžové kundičce i jak si to dělám. Uslyšíš mé výkřiky při orgasmu, budu sténat, vzdychat vzrušením a hned Tě udělám.

Těším se na tebe na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARKETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

V polepšovně

  6. 1. 2011Senior68.

Ráno jsme se probudili, a když Květa viděla, že jsme vstali oba dva, hned mi ho vzala na chvíli do pusy a po několika minutách už na mně s hlasitým sténáním rajtovala. To uslyšela Olina, která se už také probrala a přišourala se k nám do ložnice. Když nás viděla, začala si hned mačkat koz a projíždět si rukou kundu. Vzdychala u toho, jako kdyby ho tam měla až po koule. Po chvilce na ni Květa kývla,...  celá povídka...
Kategorie: Bondage, Anál, BDSM, Šukačky, Extrémy

Moje první kroky v oblasti sexu

  24. 8. 2015Neznámý autor

Myslím, že moje puberta neprobíhala úplně normálně. Byl jsem hrozný ucho. Skoro všichni moji kámoši už mluvili o holkách, chodili s holkama, líbali se s nima, osahávali jim tajně prsa a doma měli slušnou sbírku tajných pornofilmů nebo časopisů. Ale já jsem byl jiný – já jsem si ani nehonil péro, i když už mi bylo čtrnáct. Prostě jsem nějak neměl tu potřebu, nezajímalo mě to, při pomyšlení na to, že...  celá povídka...
Kategorie: Teen, Šukačky, První sex, Mix

Moje představa

  8. 11. 2007mike

Jaké by to asi bylo doopravdy, pokud by............. Stát naproti sobě, koukat se do očí, nechat ruce putovat po těle toho druhého, hladit, dráždit, šimrat, ........ začít se líbat, jemně, dlouze, ........později divoce, dráždivě, vášnivě, lehce kousat do rtů, krku, ouška, ....... najít klín toho druhého, hladit přes látku tvrdnoucí penis s nalitým žaludem, přejíždět přes rozžhavenou voňavou jeskyňku,...  celá povídka...
Kategorie: mix, První sex, Orál, Prstění, Mix, Šukačky

Ženské si takové muže žádají

  7. 9. 2015Neznámý autor

Všechno jsem pochopil, když se mi to stalo poprvé. Chodil jsem zrovna s Ninou. Pěkně mě štvalo, že Nina na sebe nenechala moc šáhnout, sex jsme měli tak maximálně jednou nebo dvakrát týdně. A mnohokrát z toho mi jenom podržela, abych jí teda dal pokoj, sama nebyla vůbec iniciativní, všechno jsem si musel oddřít já sám. Jednou jsme se ale na nějakém večírku trochu opili, a když jsme přišli ke mně domů,...  celá povídka...
Kategorie: Znásilnění, Šukačky, Orál, Mix