Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 23. 2. 2024

Nemonogamie

Žaneta se snažila jít jako dáma v lodičkách na podpatku, i když jí její nohy moc nechtěly poslouchat. Jednak něco málo popila a druhak je měla v posledních hodinách dost daleko a dlouho  od sebe, aby spořádaně a ladně cupitaly po chodníku. Byl to fantastický podvečer s o pět let mladším kolegou, kterého si nechtěla nechat ujít, zejména proto, že po něm šílela hromada kolegyň z nejůznějších kanceláří. A on projevil zájem zrovna o ni, starší dámu, rok po třicítce. A odvedl práci, hodnou postelového prezidenta. Příjemné pocity spíš už setrvávaly jenom v mysli, na kundičce ji studily od vytékajících zbytků spermatu vlhké kalhotky. Neměla čas se osprchovat, protože spěchala domů k milovanému manželovi. Až mu bude vyprávět o svém dnešním fantastickém zážitku, určitě se neudrží a pomiluje ji ještě jednou.

Tenhle jejich uvolněný a otevřený vztah začal už před pár lety. Tehdy to byl takový příjemný úlet se švagrem, manželovým bráchou. Přijel k nim z duhého konce republiky a potřeboval nekde přespat. Přece nepůjde do hotelu, když má v místě bráchu. Sice s malinkatým bytem 2+kk, ale na tu jednu noc se nějak srovnají. Večer poseděli trochu dýl a po večeři těch lahví vína bylo několik. Až je zapomněla počítat. Nakonec, ve středním alkoholovém opojení, manžel rozhodl, že nebudou rozestýlat gauč a vlezou se všichni na jedno manželské letiště, které bylo chloubou jejich domácnosti. Jako pro novomanžele důležitou součást bytu je pořídili dřív, než měli všechny potřebné hrnce v kuchyni. 

Ona, jako dáma, se převlékla do noční košilky, určitě to nebyla taková ta babičkovská flanelová, až po paty a u krku na tři knoflíky. Byla sytě červená, jen na ramínka, až jí z toho lezla víc jak půlka prsou, do půlky stehen, mírně průhledná a samá krajka. Však taky švára čuměl, jak hypnotizér. Trochu ho provokovat ji bavilo. Ale bleskově se mu schovala k maželovi pod deku. Musela ovšem uznat, že oba pánové vypadají taky docela ucházejícně. Zůstali jen v boxerkách a jejich vypracované postavy by žádnou ženskou nenechaly jen tak nečinně odpočívat. A to ještě nebylo vidět, co ty boxerky skrývají, pod mírně se napínající látkou. Žádostivě se na ten tvrdnoucí kolík manželovi pod dekou zadečkem přitiskla a děsně se jí líbilo, jak mu to dělá dobře. Ostatně jí taky.

Pohlazení a stisknutí její pružné hýždě brala jako samozřejmé uznání svých půvabů. Hlavně že to bylo pod dekou a navenek nebylo nic vidět. Ovšem ta druhá ruka, co se jí začala dobývat na ňadra, už tedy vidět být musela. A šikovně zmáčknutý kopeček, aby si na své přišel celý, včetně bradavky a prsního dvorce, jí dělal opravdu neskutečně dobře, až zavřela oči a přijala manželův polibek, jak se k ní natáhl zezadu. Košišlka se jí vyhrnula a cítila, že manžel svoji kládu vysvobodil ze zajetí boxerek, protože se jí tiskla zcela živě do úžlabiny zadečku. Nebyl to pro ni žádný neznámý pocit, protože napíchnutou prdýlku už párkrát měla. Z počátku jen tak proto, že si to manžel přál, ale časem tomu přišl na chuť a dokonce si sama dráždila kundičku, aby to bylo co nejlepší. 

Švára málem tím napětím zapomněl dýchat. Ne že by někdy v životě neviděl nějaké porno. Ale takhle naživo a zblízka, to s ním řádně cvičilo. Pavučinková noční košilka se Žanetě vyhrnovala spolu s prošívanou dekou i z přední strany a už byl vidět černý stín klína. Když jí manžel, bez jakéhokoliv promazání, zatlačil tuhým klackem na zadní dírku, musela roztáhnout nohy, aby měl šanci se tam nějak dostat. Jde to, ale dře to, řeklo by se. Přesto si jeho žalud razil cestu stále hlouběji, až tam byl klacek celý. I přes mírnou opilost cítila, jak jí to dělá dobře a nějak neměla čas se zabývat zvědavýma očima příbuzného. V tom jí manžel polohlasně zašptal do ucha. „Pustíš si ho tam ?“ 

Vrátila se do reality a pochopila, že se jen sladce nemiluje se svým drahým, ale ti chlapi jsou tady dva. Do mnaželství nevstupovala jako poctivá panna, nějaké zkušenosti s muži už měla. Docela slušné. A v současném stavu mírného přiopití a vzrůstajícího vzrušení jí  bylo dost jedno, co se to vlastně děje. O sendviči samozřejmě něco slyšela a dokonce to viděla v nějakém pornu. Nikdy po tom nějak extra netoužila, ale když najednou nastala takováhle situace, až jí tím vzrušením silně zvlhla kundička. To by bylo ! Rychle si povytáhla košilku, aby její klín vykoukl zcela zřetelně a roztáhla nohy ještě víc, aby měl manželův brácha šanci se dostat dovnitř. Nějaká manipulace s přirozením u něj byla zcela zbytečná, protože byl tvrdý, že by s ním mohl hřebíky zatloukat. Nasadil ho do správných míst kundičky a začal tlačit. Bylo tam poněkud těsněji, než bývá normálně zvykem. Ale když se chce, všchno jde. Tak za chvíli cítil, že se posouvá v těsné blízkosti tuhého přirození svého bráchy dovnitř. Žanetě se tím blahem protáčely panenky, protože tohle cítila poprvé v životě a byla to opravdu síla.

Druhý den si sice v práci moc nemohla sednout, neboť její spodní partie byly po opakovaném dovádění v jejím zadečku a kundičce náležit zdevastované, ale hlavně s manželem událost moc nerozebírali. Brácha odjel a opakování v brzké době nehrozilo, tak to nechali trochu vyčpět. Nakonec tomu věnovali jeden sobotní večer, kdy nikam nešli a pustili se do rozebírání události a náležitého teoretizování. Žaneta si někde na internetu přečetla, že se takovému vztahu, kdy si manželé vzájemně tolerují sexuální výlety mimo, říká nemonogamie. Což je na rozdíl od polyamorie, kdy se miluje několik partnerů nejen tělesně, ale i duševně, záležitost jednorázová, může být i dvojnásobná, ale stačilo, aby to stálému partnerovi nezačalo vadit. Její manžel to bral trochu složitěji, protože když pustil do své ženy bráchu, on v podsatět zůstal věrný. Ale tehdy ho to neskutečně vzrušovalo. Žaneta mu vysvětlila, že pokud by si někdy odskočil bokem, tak že by z toho nedělala problém a složité závěry, bylo by to jedna jedna. Dohadovací řízení skončili bez závěrečného komuniké, že se uvidí.

A vidělo se. Jednoho dne přišel manžel domů z práce a tvářil se, jako pes, když z nedostatku jiné zábavy na dvorku zakousne slepici. Ví, že to neměl, ale děsně ho to bavilo. Stejně tak pán domu. Jenže jeho obětí byla dáma kolem pětačtyřiceti, čiliže o víc jak deset let starší a o deset stupňů nadrženější. Když se ocitli sami v příručním skládku, vrhla se na něj a než si stačil uvědomit, co se vlastně děje, měla jaho příro hluboko v krku a snažně ho prosila, aby se nebránil, že na něj má děsnou chuť a že se mu to bude určitě taky líbit. V takové chvíli na rozsáhlé úvahy o manželské věrnosti nezbývá příliš času a její práce na rychle ztopořeném péru vůbec nebyla nepříjemná. Tak se jen opřel o nižší regál a snažil se tuto akci vydržet. Ostatně netrvala zase tak dlouho a s potěšením zjistil, že mu ho vysála tak dokonale, že se ani nemusí utírat kapesníkem. 

„Každej chvilku tahá pilku. Nejdřív já, teď ty. Sundej si kalhotky,“ nařídil olizující se a zbytky spermatu polykající společnici. Ta ukázněně poslechla, vyhrnula si dost nevhodně oblečenou úzkou sukni na boky, stáhla kalhotky a jednou nohou se postavila na židli, aby byla kundička přístupná. Dva jeho prsty jí tam zajely jak po másle, protože bylo dost vlhko od předešlé vzrušivé činnosti. Odpráskla se za malou chvíli, třásla se mu v náručí a vzdychala, jak je dokonalý milenec. A to ho tam ještě neměla. Když ze skládku vycházeli asi po půl hodině, měla v kalhotkách dost mokro,  hlavně od další dávky spermatu.

Žaneta ho doma podrobila výslechu a zjistila, že ji jeho vyprávění nepohoršuje, naopak, cítila se dost vzrušená. Navíc v buclaté pětačtyřicítce neviděla zase tak velikou konkurenci, i kdyby došlo na lámání chleba. Jen ta prsa měla větší, ale určitě taky měkčí a blíž k pupíku. Ostatně manžel se tvářil, že jednou stačilo, ať si baba shání jiného milence. A o těch ňadrech toho moc nevěděl, protože se úplně nesvlíkla, ani do podprsenky. A než s manželkou dopovídali, tak cítil, že je dnes už potřetí vzrušený a vůbec by mu nebylo proti mysli se ještě jednou pomilovat. Žaneta si libovala, protože měl po předchozích vycákáních výdrž, dost ji vzrušil svým povídáním a tak se jí střídal jeden orgazmus za druhým. Ona ta nemonogamie může  být docela zábavná.

Dnes je už taková doba, že se ze všeho dělají vědecké závěry. Třeba různí rádoby teoretici vymysleli, že existuje taková hromada pohlaví, až z toho mají ve školách a na veřejných záchodcích problémy, co vlastně namalovat na dveře. Přitom pohlaví existují pořád jen dvě, zbytek je jen nějaký složitý stav mysli, kdy zmatek v hlavě vydáváme za úplně nový druh pohlaví. Jaký máme vztah k jedincům stejného a nebo opačného pohlaví neznamená, že máme jiného pinďoura nebo kundičku, než ostatní. A můžeme si o tom myslet, co chceme, stačí se kouknout do trenýrek nebo kalhotek. Tedy až na úplné omyly přírody špatně vyvinutého nebo nevyvinutého pohlavního ústrojí. Ale ani tehdy, kdy odborníci bezradně váhají, jde-li o muže či ženu, nejde o jiný druh pohlaví. Podobně je to s pojmenováním nemonogamie. Volné vztahy manželů existovaly stovky let před tím, než se tento pojem objevil. 

Ne nadarmo církev svatá vytvořila boží přikázání nesesmilníš, pro školní mládež znějící jako nepožádáš manželky bližního svého. Ono ani tak nešlo o náznaky nemonogamie, jako spíš o právní problém, jak by asi takový potomek nemanželského páru dědil a jaký majetek by mu připadl po otci, který byl třeba řádně ženatý s jinou, než byla jeho matka. A co by připadlo nevlastním sourozencům, kteří by vyšli z lože manželského. Tedy jednoznačně nikoliv morální, ale právně  ekonomický problém. A raději se nepouštějme do orientálních harémů, mnohoženství a dalších pro pány velmi zábavných záležitostí, které nám tak trochu připomínají nemonogamii taky. Nebo spíš polyamorii ? 

Žaneta se jednou při návštěvě maminky zkusila s moderním stavem jejich manželství pochlubit, ať starší dáma vidí, co je dnes všechno možné. Dopadlo to velmi napínavě. „A to si myslíš, že jsem byla taková šereda, že by o mne neprojevil zájem jinej mužskej, než táta ?“ začala odpověď na rádoby překvapivé sdělení. „Asi bych to neměla dceři říkat nahlas, ale tu a tam jsem něco s někým jiným měla. Pravda, nebylo to zamilování na rozvod, ale příjemné vybočení z manželského stereotypu ano. A táta taky  nebyl svatej. Vždyť jsem si vybrala jdnoho z nejhezčích chlapů na okolí. A ten nemohl nechat ostatní ženské lhostejné. Navíc, když je mužskej trochu nejistej, jestli se na jeho zahnutí nemůže přijít, je daleko pozornější, v posteli snaživější a dokonce tu a tam i tu kytku jen tak přinese. A pokud potřebuješ koupit nějakou docela zbytnou parádu, určitě neodmlouvá. Jen jsme se spolu o svých záletech nebavili, jako vy.“Již dva tisíce let nic nového pod sluncem. Jenže u starých Římanů nešlo jen o vydržování hetér, zneužívání sličných otrokyň, přibývaly k tomu ještě homosexuální styky s mladými chlapci. K tomu snad ještě dnešní nemonogamní pánové nedošli, aby byli cele vyžiti. Ale kdo ví jak do budoucna.

Žaneta konečně dorazila na svých vratkých nohách domů. Manžel věděl, kde byla a tak se živě zajímal o průběh. No, vlastně to nebylo nic tak neočekávaného a světoborného. Manželka byla několikrát řádně uspokojena a ono když jdete s ženskou poprvé, málo kdy je to sexuálně dokonalá spartakiáda. I když to vědomí taky dělá hodně. Jenže měl pro svoji drahou mírné překvapení. Trochu se zdržel v práci a ta ukrajinská uklízečka, co tam už pár let dělá, měla nějké smutné oči. A když už byl v kanceláři sám, nějak se jí rozpely dva horní knoflíčky u halenky. Její výstřih nepatřil mezi málo zajímavé a tak trochu projevil snahu. O dlachnění ňader snad ani tak moc nestála, i když držela docela ochotně a nebránila se jejich úplnému odhalení. Než se stačil k něčemu rozhoupat, měla legíny i s kalhotkami dole a tiskla se k němu, co měla sil. No slušnost je slušnost a tak se do ní zabořil, docela snadno, protože bylo promazáno. Ležela uprostřed jeho rozdělaných papírů na stole, nohy na jeho ramenou a najednou zjistil, že i když už mluvila česky skoro bez přízvuku, ve chvílích narůstajícího blaha ho povzbuzovala v rusínštině. Ono v Mukačevu se jinak moc nemluví. Ale když má chlap příro ponořené až po kořen v kundičce, jazykové bariéry rychle mizí. A když se mu sperma začínalo tlačit ven, úplně českým slengem ho ujistila, že jestli chce, může dovnitř, protože zobe antinu.

Když mu z ní změklý vyklouzl, sjela se stolu na kolena a očistila mu ho pusou. Jenže čištění trochu labužnicky protáhla, dokud se mu nezačal znovu topořit. A tak dívka skončila opět mezi roztahanými a rozhrabanými papíry na stole, s nohama do V a s vyplněnou kundičkou. Moc se jí to líbilo, protože mladý pan inženýr byl takový kultivovaný a připusťme, že i trochu nadstandardně tělesně obdařený a jednoznačně nebyl na svoji přízeň skoupý. Přijímala ho s maximálním požitkem, protože stálého partnera neměla a byla dost sexuálně vyhladovělá. A navíc to tady v kanceláři bylo takové čisté a voňavé, než když se jednou, po dvou velkých panácích rumu, spustila s chlapy na šatně vedle dílny a smrděla vazelínou ještě týden. Byli tehdy čtyři, takže to bylo po delší době neskutečně vzrušivé a rajcovní. Jen druhý den snídala na stojáka, jako v bufetu, protože si nemohla k ranní kávě ani sednout. Ne že by k těm neskutečným výkonům chlapy nějak nutila. Ale chtěli se vytáhnout jeden před druhými a tak to vypadalo, že snad ani nepřestanou.

Takže to nemonogamní dovádění dopadlo špatně hlavně pro Žanetu. Manžel sotva stál na nohou a na další uspokojování manželky se mu nějak nedostávala náležitá chuť. Tak se šla rozmrzele osprchovat a brzy spát.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vášnivá Veronikadalší dívky
 
Sex po telefonu

Pro někoho je zakázané ovoce cestování, pro jiného nevěra a pro někoho já. Jsem pro většinu mužů zakázané ovoce, protože když jsem je už jednou měla v posteli, nemohli si to vynachválit a chtěli pořád a znova. Hledám tedy někoho, kdo má zkušenosti a ví co od sexu a hrátek chce. Miluju análek a svoji prdelku mám vždycky připravenou na pořádnou akci! Nenech mě dlouho nadrženou čekat a zavolej.

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 50

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VERONIKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Baculatá panna

  17. 11. 2009Neznámý autor

Jako spoustu jiných chlapů i mě přitahují ženské s pořádně bujným poprsím. A může to klidně být i boubelka, hlavně když má kvalitní melouny, se kterýma se dá hezky pohrát. A taky mám moc rád, když ty božské kozy zdobí veliké dvorce s bradavkami jako dudlíky. Většinou jsou takové ženy na svoje ňadra patřičně hrdé a dávají je mužům na odiv, ale zrovna nedávno jsem potkal ženu, vlastně spíš dívku, u které...  celá povídka...
Kategorie: poprvé..., Teen, Petting, První sex, Prstění, Orál, Anál

Ach ta má sousedka

  12. 3. 2007Hanibal

Bylo mi 16, když se to stalo. Máme dobré vztahy s naší sousedkou paní Horovou (55 letá paní), a proto když někam odjížděla, dostal sem za úkol postarat se o její zvířectvo a zalívat květiny. Jednou odjela za svými příbuznými, a tak sem nastoupil a staral se jí o domov. Chodil sem tam denně celý týden. Když sem tam šel poslední den, čekalo na mě velké překvapení. Bylo odemčeno, a tak sem vstoupil dovnitř,...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Zralé ženy, Teen, Učitelky, Anál

Jebačka v opuštěné hale

  4. 9. 2014Neznámý autor

Vyvíjelo se to dost dobře. Ta malá (jak se jmenuje? Sakra, budu si muset dát pozor, abych jí neřekl jménem nějaký jiný… Jo, už vím, je to Katka!) mi totálně zobala z ruky. Na začátku byla dost zakřiknutá, přece jen jsem byl o deset let starší, takže nevěděla, jestli to bude probíhat jako normální rance, nebo jestli mi třeba nemá dokonce vykat, hahaha. Ale postupem večera jsem na ni asi dělal dojem,...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Teen, Mix, Petting

Felace na hřbitově

  30. 11. 2013Neznámý autor

S novou přítelkyní se mi otevřely dveře k novým sexuálním obzorům… a to dokořán. Marta byla tak otevřená, uvolněná, přístupná všemožným praktikám. Hodně věcí jsme se od sebe navzájem učili, nechávala mě překonávat její limity a neskutečně si užívala všechno, co jsem jí prováděl. Nešlo jenom o čistou soulož, ale i různé další věci spojené s intimními hrátkami. Dokázala dosáhnout několika orgasmů za...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Extrémy, Mix