Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 10. 8. 2023

Všechno poprvé

Radka se slastně protáhla. Na svém těle cítila intimní dotyky tenké letní noční košilky a ten nenadálý příjemný pocit jí trochu postavil bradavky. Čím byly tvrdší, tím víc ji to vzrušovalo. No, nebylo divu. Rozvedená byla už skoro rok,  většinu času věnovala svým dvěma dětem, školákům a tak na nějakého přítele nezbývalo moc času. Kde by k němu na malém městě taky přišla. Až na čestné výjimky se zde všichni znali od školky a nebo od základky, vrstevníci byli dávno rozpárovaní, a ti co  byli volní, obvykle za moc jako životní partneři nestáli. A nastěhovat si domů nějakého lehkoživku, který by jí čas od času udělal trochu toho blaha, to rozhodně nestálo za to.

Sice s mírnou nechutí, ale přece se donutila vyskočit z teplé postýlky, přetáhla přes hlavu noční košilku ještě v ložnici a nahá odcházela do koupelny. Mohla si to dovolit, protože děti byly tento týden u babičky na prázdninách, takže tady byla úplně sama. Ještě před pár lety tohle dělala, když chtěla donutit tehdejšího manžela k nějaké sexuální aktivitě. Jenže ten si před skoro dvěma lety našel jinou, trochu se tomu divila, protože byla stejně stará jako ona, jenže o půl hlavy menší a nejmíň dvacet - třicet kilo těžší. No, třeba si chtěl oplácávat její bujné faldy a jásat podle známého vtipu – tohle to je všechno moje !  A Radčino docela fešné štíhlé tělo sexuálně poněkud strádalo. Ne že by si nedovedla pomuchlovat prsa a sáhnout mezi nohy. Jako náhrada by to šlo, ale pořádný chlap s tuhým pérem, to je jiná.

Než stačila zatáhnout závěs sprchového koutu, ozval se telefon. Vystřelila k němu jak Africká závodnice, bosá a nahá, protože byla přesvědčena, že by to mohly být děti z chaty od babičky. Copak se děje ? Že by si taky vzpomněly na ve městě opuštěnou mámu ? Místo něžného dětského hlásku se ozval mužský baryton. „Hele Radko, máš dneska odpoledne hodně práce ?“ Radim, kamarád od útlého mládí, stýkali se dřív i s rodinami. „Já jsem totiž opuštěněj, jak kůl v plotě a pokud si ještě pamatuješ, mám zítra narozeniny. Jenže moje žena odjela s dětma a babičkou na Korfu, přijdou kluci s rodinama posedět a já jsem tady na všechno sám. Takže mi chybí ženská nejen na takové ty sympatické věci, ale hlavně víš, že chlap ani neumí pořádně narovnat studenou mísu a kolik se dává rozpustného kafe do hrnku taky nevím, protože odjakživa piju lógrák. A to řada dam odmítá. Takže volám vlastně o pomoc.“ Dost ji to zarazilo, protože něco podobného nečekala. V posledních měsících řešila hlavně majetkové vyrovnání, což byly věčné hádky s bývalým, vytrvale popichovaným tou jeho novou čůzou, psychický stav dětí, jak snášejí rozvod rodičů, učení do školy. Najednou byla na všechno sama, času a peněz nějak nebylo nazbyt. O nějaké účasti na sezení se známými snad ani neměla čas pomyslet.

Po kratší odmlce se ozvala. „No, já vlastně nevím. Já jsem taky sama doma, takže čas bych si udělala, ale aby to nebylo před ostatníma nějaký blbý Já jsem ještě sama snad ani nikde nebyla.“ „Nechci ti dělat nějakou radost, ale tvůj bejvalej tady určitě nebude, protože ta jeho obtloustlá krasavice není k vydržení a už delší dobu se s náma všema nebaví. Takže my s nimi taky ne. A myslíš, že tady bude někdo, koho neznáš ? Všechno stará parta. Určitě by ti některá z holek taky pomohla.“ „O tu kuchyň ani tak nejde, to si po chvíli sedne. Ale aby to nevypadalo, že lovím ženaté chlapy. Já opuštěná, ty slaměný vdovec…“ „Kašli na to, ať si klidně záviděj. Zase nevypadáš tak špatně, že by se mužkej za nějaké to dobré slovo s tebou musel stydět.“ A tak bylo dohodnuto. 

Tedy Radimovi bylo jasno, že má část starostí z krku, Radce teprve začaly. Takové ty ženské. Co na sebe ? Aby nevypadala jako šmudla z předměstí, ale taky ne moc vyzývavě. To by pak podporovalo teorii o tom, že loví chlapy. A ona si opravdu chtěla jen jít posedět s kamarády. Pokud vybírala svršky, dalo se to pochopit. Ale když se začala se zoufalstvím v očích přehrabovat v prádle, protože nemohla najít nic odpovídajícího, jeden by se tmu smál. Odpoledne odcházela k Radimovi nespokojená se svým oblečení, líčením, postavou a vším, co by měla správná ženská mít s sebou. No ale co nadělá ? Holt holka před čtyřicítkou. I když jí bylo na jaře teprve pětatřicet.

K Radimovi vyrazila s předstihem, aby si stačila všechno omrknout a připravit. Kecal jako vždycky. Většinu věcí přivezl nějaký katering, takže všechno bylo parádně upraveno, šunka, salámy a sýry zpravidla do kornoutků, vajíčka vydlabaná a zdobená cukrářskou plničkou, stačilo udělat místo v ledničce, což v domácnosti opuštěného chlapa není tak úplně brnkačka. Hlavně se musely přerovnat lahváče. Konvice vařila, hrnků bylo dost, skleničky už měl narovnané na stole v pergole, v koutku výčep se skleněnými půllitry. Takže ji učil čepovat pěkně po skle a sedli si k prvnímu kousku, aby zahnali ten stres. Radka měla pivo docela ráda, ale posledního půl roku se ho nenapila. Jednoduše si ho pro sebe nekoupila a manžel už byl dávno fuč. Časem se dozvěděla, že pivu taky moc nedal, protože jeho nová semetrika mu ho zatrhla.

„Ty snad ani do dneška holka nevíš, jaký jsi pro mne byla v mládí sexsymbol,“ začal Radim volnou diskusi. Radka se vyděsila. Ona a sexsymbol ? Vždyť pořádné jedničky jí narostly až někdy v šestnácti ! „No neděs se, je to tak. Tenkrát jsme chodili do páté třídy a bylo nám čerstvě deset. Tys bydlela o dovolené v chatce s mou ségrou, já jsem se tam schoval pod postel a čekal, až se půjdeš převlíct z plavek. Pipnu jsi ještě měla úplně holou, ale prsa, to bylo něco !“ „Nechytá tě fantas ? Vždyť jsem tenkrát žádný neměla !“ „No to máš pravdu. Ale jak jste se opalovaly v plavkovejch podprsenkách, tak jste měly to místo, co holky mívají prsa, celý bílý a vypadalo to, že teda prsa máte. A na prostředku byly takové úplně malé hnědé pralinky. Já jsem tenkrát nic jiného neviděl. S představou tvé hrudi jsem vydržel až skoro do patnácti !“ 

Milá dětská vzpomínka, až dodnes o tom nevěděla. A pak si našla svého bývalého muže, prošla si s ním celou sexuální abecedu, od držení za ruku, kolem pasu, kolem ramen, první pusu, nenápadné šmrncnutí o prsa přes oblečení, které intenzívně cítila ještě večer doma, až po slavnostní odpanění. A pak mu byla po zbytek manželství, a vlastně až dodnes, úplně věrná. A myšlenky o tom, jestli by se byla s někým ochotná spustit, ji sice napadaly, ale tak nějak vzdáleně. Konkrétní akce chyběla. Tak si vždycky jen tak vzdychla a nechala to plavat. No jo ! Ale to bejvalo. Dneska už je přece úplně volný člověk a kdyby o ni někdo stál, tak už to vlastně není nevěra. Ale zase by si měla chránit svou dobrou pověst. Ale je dobrá pověst, když se o docela fešné ženské říká, že nedá ? A tedy si kvůli ničemu vlastně nic neužije ? Honem ty nesouvislé myšlenky spláchla zbytkem piva a cítila, jak se příjemně uvolňuje. Co tady bude řešit za hlouposti, když ji v podstatě čeká zábava se známými. 

Ze začátku vlastně ani neměla moc času se věnovat servírování, protože všichni kamarádi a kamarádky ji vítali jako ztracenou dceru a dalo se předpokládat, že alespoň část z nich to myslela docela upřímně. Několikrát odpověděla, že už je snad po všem, nejen po manželství, ale i po tahanicích o nevelký majetek. Ona ta bitva o jednotlivé hrnky a talíře z kredence byla opravdu velmi otravná. Tak musí jen vybudovat nový řád chodu domácnosti a toku peněz. Bývalý zatím platil pravidelně a neprozřetelně si nechal přidat gáži ještě v průběhu řízení, takže při troše snahy určitě vyjde. A když ji vzaly kamarádky bokem a ptaly se, jestli už si někoho našla, upozornila je, ať si ty své poklady hlídají, že kolem ní nikdo není. 

Večírek probíhal podle očekávání, plkalo se o všem možném, hlavně se probrali ti, co chyběli, opilci se řádně zlinkovali, bylo čím a jejich polovičky jim to tolerovaly, protože něco podobného očekávaly. První zoufalci odpadli ještě před desátou, po desáté odešly všechny matky kontrolovat průběh večerky dětí doma. Zůstalo pět kamarádů a obětavá servírka Radka. Když se vracela z kuchyně, kde vyrovnávala do myčky talířky a skleničky těch, co odešli, zjistila, že mají další návštěvu. Tři ze zbylých kamarádů se intenzívně věnovali nějaké velmi mladé dívce, které se dost výrazně pletl jazyk a stejně tak měla problémy s koordinací pohybu. Radka zaostřila a zjistila, že ji vlastně zná, jen ji nějaký čas neviděla. Tehdy to bylo takové vytáhlé pískle, samá ruka, samá noha, dnes docela dobře rostlá. Kolik jí může být ? Odhadovala to tak nějak těsně pod osmnáct. Byla to dcera účastníků dnešního večírku, jenže už oba zmizeli domů. Kamarádka si odváděla docela slušně zkoulovaného manžela, aby nedělal ostudu a neusínal u stolu. Jablko asi nepadlo daleko od stromu, protože dívka ji měla jak z praku. A očividně se chtěla bavit s mužskou částí, protože mírně opivnění pánové po ní jeli, jak slepice po flusu. No bodejť by ne, takhle mladé maso tady ještě dneska nebylo. A slečna se tvářila velmi vstřícně. Radka nabyla dojem, že se tohle asi neodehrává tak úplně poprvé. Než se otočila, odváděli si dívku tři pánové někam do domečku.

Radim jí potvrdil, že tahle slečna na obvyklých rodinných sedáncích dost často bývá jako bonus k půlnoci a v podstatě si mezi muži nevybírá. Když všichni, tak všichni a pokud chtějí, tak i naráz. Maminka dělá, že nic neví a dívka se snaží fikaně objevit, když už rodiče z kolektivu zmizeli. Co oči nevidí, srdce nebolí. Skupinka zmizela na gauči v obýváku a v tom rozvášnění nějak zapomněli zavřít dveře. Když šla Radka okolo, přitáhl její zrak zcela jednoznačný hluk. Slečna se očividně blížila vrcholu a bylo to kolem dost hlučné. Mezi jejíma nohama byl jeden z otců, druhý se snažil udržet pinďoura v jejích ústech, což nebylo zrovna jednoduché protože dívka sebou tloukla, jak ji prostupovaly jednotlivé záchvěvy blaha. Netrvalo dlouho a její prsa byla postříkaná notnou dávkou semene. Do kundičky se bleskově přesunul ten, co se snažil dobýt její ústa a začal si dělat dobře. Konečně se k ní blíž dostal i ten třetí a vzrušoval se hnětením jejích prsou. Radka něco podobného ještě nikdy neviděla, i když dělala, ale jen se svým bývalým manželem. Ale to už bylo dost dávno. Pohled na dovádějící čtveřici ji hodně vzrušil, až si uvědomila, že asi dost zvlhla. Vyvedlo ji to z míry. Ještě že ta holka přišla. Měli snad chlapi nějaké podobné úmysly s ní ? Živě si představila, jaké by to asi bylo, být na dívčině místě. A zvlhla ještě víc. U stolu na zahradě si honem nalila nějaký dražší rum a kopla ho do sebe. Napětí povolilo skoro okamžitě, jen ty kalhotky zůstaly dál vlhké.

U stolu zůstal Radim ještě s jedním kamarádem a snažili se dělat, jako že nic. Oba dobře tušili, co mohla Radka v domě vidět  a i když by se nejraději šli kouknout taky, tvářili se neutrálně. Ne že by si nedali s Radkou říct. Ale přece jen, vždy patřila k těm věrným manželkám, co si ani někde v temném koutku nenechaly dát pusu a pomuchlat prsa. Že by zkusili alkohol ? Přípitky se zrychlily a počet vypitých panáků utěšeně narůstal. Radka si ani neuvědomila, jak její mysl ztrácí kontrolu nad okolním děním. Ovšem pánové ne a ne získat odvahu k nějakému činu. Tak se u stolu dožili toho, že slečna z pokoje opustila své vyšťavené společníky a mírně kolísajíc, se odebrala na cestu k domovu. Za ní zmizeli i všichni čtyři chlapi a Radka s Radimem osaměli. Chtěla jít domů, ale nějak jí moc nesloužily nohy. „No tak si tady zdřímni než se to trochu spraví, místa je dost a můžeš kdykoliv odejít,“ nabízel Radim. To ji uklidnilo, nenabízí jí kdo ví jakou neřest a čuňárničky, navíc může kdykoliv odejít. A oči se jí zavíraly, hlava padala na prsa. Nechala se odvést do ložnice, cudně si svlékla jen sukni, kalhotky, halenku i s podprsenkou si  nechala a zalezla pod deku. Usnula, než se stačila dvakrát nadechnout.

Netušila, jak dlouho mohla spát, když ji mírně probral krásný sen. Týkal se toho, po čem dost často toužila a neměla odvahu nějak konkrétněji  zrealizovat. Její kundička pulzovala a svírala se, kdyby to bylo prakticky možné, snad kolem nějakého prstu. Což jí dělalo zatraceně dobře. Jenže oběma rukama si přidržovala prošívanou deku u krku, tak to prst být nemohl. Ale rejdil tam kouzelně. A k tomu měla snový pocit, jako že jí někdo krásně zpracovává prsa. Bylo to něžné hnětení  a bradavka žmoulaná mezi prsty byla citlivá až až. Pak to přerostlo v kouzelné ocucávání, což jí dělalo ještě líp. Cítila že dole vlhne, i když už kalhotky byly mokré od kukačky na skupinku z večera. A jako by se jí v podbřišku sbíraly krásné pocity na orgazmus. Ale to nemůže být pravda, i když kdysi, asi v pětadvaceti, vyvrcholení ve spánku prožila. Ovšem to byl manžel dlouhodobě pryč, jinak si to užívala skoro pravidelně při plném vědomí, při plnění manželských povinností. Nebo spíš radostí ? 

Jenže pak to přišlo doopravdy, všechny proudy vzrušení se spojily do toho hlavního a vybuchla v opravdickém orgazmu, o to silnějším, že už ho dlouho takhle nezažila. Ostré vědomí odlétlo někam do dáli a vše se soustředilo do podbřišku, odkud vycházely ty kouzelné impulzy. Měla takový dojem, že si ze spánku nejen dost hlasitě zavzdychala, ale možná i vykřikla. Když se trochu uklidnila, pootevřela oči. No to byl děs ! Koukala na temeno nějakého muže a zjistila, že ty krásné pocity nebyl výsledkem jen krásného snu, ale zcela konkrétní činnosti, kterou ten muž provozoval mezi jejíma nohama i se zbytkem těla. Pustila deku, která něco kryla už dávno jen v jejích snových představách, jinak ležela z větší části vedle postele na zemi a obrátila mu hlavu k sobě. Byl to Radim. Až se jí tím zjištěním ulevilo. Jak řádně zpumprlíkovaná rychle usnula, mohl to být kdokoliv jiný, i náhodně procházející bezdomovec z ulice. Jenže pak ji zalila vlna studu. Vždyť to byl v jejím skoro dvacetiletém sexuálním životě teprve druhý muž, který se dostal takhle daleko ! A chtěla ho, jakkoliv byli kamarádi ? 

Opilá hlava pracoval sotva na půl rychlosti, ovšem musela si připustit že to co proběhlo, bylo neskutečně krásné a velmi, velmi jí to  v posledních měsících chybělo. Byla v rozpacích, jak se chovat, když už ho tam má. Teď asi bude pozdě na nějaké dohadování zda ano nebo jo. Navíc Radim neprojevoval nějakou snahu diskutovat o dalším postupu. Ale jen tak držet, jí připadalo dost hloupé. Vždyť je přece ještě pořád žádoucí ženská v nejlepších letech. Tak zkusila jen tak lehce přirazit své boky blíž k tuhému pinďourovi. Bylo to lepší, nějak tam pasoval víc. Tak přidala a za chvíli Radima na sobě málem nadhazovala. A už tu byl další orgazmus. Pak že opilým holkám to trvá moc dlouho a někdy tak daleko ani nezajdou. Jenže orgazmus nepřišel jen jí, ale chvíli po tom, co její kundička začala chtivě ždímat jeho tuhé péro, se udělal i Radim. Jak byl zvyklý z domu, vycákal se komplet dovnitř, protože manželka zobala prášky a měla to takhle ráda. Radka nezobala. Ale teplé semeno ve vagíně jí dělalo neskutečně dobře. 

„No to jsem si mohl myslet. Celej večer nic a najednou tady šoustaj jak dva králíci,“ ozvalo se od pootevřených dveří. Byl to Honza,  jeden z kamarádů, kteří odešli s manželkami už z večera. „Nějak jsem nemohl usnout, tak jsem se zašel podívat, proč se svítí v pergole. Tam nebylo nic, ale tady ten pohled stál zato !“ Bydlel ob dva baráky. Radka se chtěla něčím přikrýt, ale nebylo čím a tak se jen obrátila zadkem do místnosti. „Myslíš Radu, že bych se mohl přidat ?“ Ježíš, to snad není možné ! Ona, dvacet let věrná jednomu chlapovi, dodnes jiným ani pořádně nepolíbená, najednou by měla připustit za jeden večer i dalšího ? O něčem podobném nikdy ani neuvažovala. Ale ona, ani jako rozvedená, neuvažovala řádně ani o tom, že by si vůbec vrzla někdy s někým jiným. A najednou se to stalo. Sice dost nevědomky, probudila se až v nejlepším, takže dávat nějaký souhlas k použití svého těla nemusela. V kundičce měla blaze stále jako v pokojíčku a teď se jí nabízelo pokračování. I přes svoji opilost ale nedovedla říct, že by jí to zase tak moc nevadilo. Naštěstí byl Honza chlap a když se dáma nebránila, bral to jako souhlas. A tak se Radka za chvíli vznášela opět na obláčcích krásného milování a ani neměla čas řešit, že na ni u toho jiný chlap kouká. Ale dnešek byl plný životních zážitků poprvé. 

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Speed seznamka - ona hledá tebedalší dívky
Speed seznamka 
Sex po telefonu

Nadržené ženy a dívky z tvého okolí, které chtějí sex a mají zájem se s Tebou seznámit. Brunetky, blondýnky, zrzky, stíhlé i baculky. Rozvedené perverzní maminy i nadržené osmnáctky. Volej a diskrétně si vyber dle svých požadavků tu pravou pro reálné rande! 

Nebo jednoduše zavolej, podej si inzerát a nabídni svůj profil tisícům dívek, které tě pak mohou kontaktovat!

volej
909 555 555
a po vyzvání zadej kód 500

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Netradiční svatba

  10. 10. 2022James

Kiara byla dívkou z kmene Sorintosi. Nepředstavujte si však, že by žili, jak se říká, sto let za opicemi. Od jiných národů a národností se nijak nelišili a využívali všechny moderní výdobytky civilizace. Smartphony či internet pro ně nebyl cizí. Jen jediný zvyk z minulosti se stále předával z generace na generaci. Sortintosíni byli totiž hodně sexuálně otevření. Měli i určité staletí dodržované tradice....  celá povídka...
Kategorie: Anál, Grupáč, Párty, Teen, Šukačky

Dražba milenky

  26. 1. 2014Neznámý autor

Otto už několik let cítil, že prostě nedokáže stačit potřebám své ženy. Stela byla odjakživa náruživá a toužila neustále experimentovat, toužila mít sex třeba několikrát denně… A Otto měl už svůj věk, dokonce si několikrát tajně vzal viagru, aby případné problémy zamaskoval. Ale potom už neměl sílu ani energii dál předstírat, že je nespoutaným hřebcem, tak ho čím dál víc trápilo, že je Stela evidentně...  celá povídka...
Kategorie: Extrémy, Šukačky, Voyeur, Mix

Páter

  31. 12. 2019Stalinka

„Otče, zhřešila jsem,” ozvalo se vedle mne z klekátka. Seděl jsem ve zpovědnici a za ten den měl vyslechnutých hříchů dost. Staříci i babky, kteří do kostela chodili, už jich moc nenadělali, ale i tak toho bylo dost. Ten hlas, mladý hlas, mi ale do žil vlil novou sílu, novou naději. „Ve jménu…,” začal jsem a pak hříšníci mile vyzval, aby se mi se svým hříchem svěřila. Její provinění nebylo nic jiného,...  celá povídka...
Kategorie: Spanking, Znásilnění, Mix

Monča s Míšou

  2. 3. 2006Neznámý autor

Každý rok jezdíme od malička se známými na dovolenou pod stan, do kempu Rohanov na Šumavě. S rostoucím věkem se měnily i naše zájmy a tak můj kamarád přestal jezdit, ale já ne.
Mě se tam líbí pořád a o to více, když si dnes už ženatý, vzpomenu na můj nezapomenutelný zážitek, který bych vám nyní chtěl vyprávět. Bylo mi už 18.U nás doma jsem holku měl, ale dávala mi najevo že se mnou chodí už jen ze zvyku...  celá povídka...
Kategorie: grupáč, Šukačky, Teen, Grupáč, Orál, Párty