Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 9. 5. 2024

Nějak se to seběhlo 2

„Uíííí, he, he he,“ ozývalo se z úst ženy a Jitka fascinovaně přihlížela tomu obrovskému orgazmu Ániny mámy. Ta byla úplně mimo, jednak v důsledku právě probíhajícího blaha a druhak náležité péči tří mladíků, kamarádů jejího nevlastního syna. Ten dnes nebyl doma, jako skoro každý mladý muž se účastnil jakéhosi sportovního tréninku, v tomto případě národní házené. Jeho kamarádi se ovšem dostavili v plném počtu a se snahou vyplnit i ta nejtajnější přání menšího uskupení přítomných žen.

Začali s Áňou a Jitkou, které samozřejmě jejich přízeň chtivě očekávaly a na naplnění svých kundiček mladými péry se docela těšily. Když si každá z dívek užila první orgazmus, vrhli se mladíci na mámu. Ta je srdečně přivítala ve svém těle a těšila se na jejich výstřiky. Na první kolo kropení nemusela čekat dlouho. Nadržení fešáci jeli jak šicí stroje a následné uvolnění tlaku ve varlatech jim přineslo vytoužené blaho. Mámě akorát tak mokrou a spíš mazlavou kundičku, protože i když patřila mezi snadno vzrušitelné ženy, přece jen ta rychlost a kvap byly příliš. Ale  neklesala na mysli, ono to určitě nebylo dnes naposled. 

„No, holky, honem, co s nimi uděláte ?“ ptala se obou nečinně přihlížejících dívek. Ty se okamžitě ukázněně probraly a začaly s drážděním ochablých pinďourů. Zat ty tři týdny, co sem Jitka chodila, už se docela slušně naučila kouřit, Ánina máma jí dala jakési piďárko, po kterém by údajně neměla otěhotnět a docela si zvykla, že jeden mužský na jeden den je dost málo. Poprvé to byl táta s Michalem a dali jí do těla tak, že málem lezla domů po čtyřech. Až měla strach, že si druhý den ve škole nesedne, ale ráno se cítila úplně normálně, jen v o dost lepší náladě, než obvykle. Na těle stopy skoro žádné, na duši veliké. Ale pozitivní. Chvíli jí trvalo, než všechny tyto události zpracovala ve svém mozku a doufala, že se pozvání k Áně bude opakovat. Protože zažít všechnu tu krásu chtěla znovu. Nemýlila se, ono takové ochotné šestnáctileté tělo na mužské nečeká na každém rohu. Ale zkušený odborník, kterým Ánin táta bezesporu byl, věděl, že se musí pomalu a postupně.

Příště si ji vzali mezi sebe táta s mámou. Pokud mužské poprvé přijala, protože se jí to zdálo tak nějak skoro normální, něžnosti od ženské ji dost vyděsily. Přece není lesba. Ale po menší chvíli musela uznat, že paní doktorka tedy jazýčkem dovede pravé divy. Když byla v nejlepším a chtěla jí za to aspoň pocucat bradavky na jejích docela velikých prsech, objevilo se jí v puse něco jiného. Stejně měkkého, ale zvětšujícího se a tvrdnoucího. Muž jí tam nenásilně vtlačil penis, ona, zmítaná orgazmem, si to ani pořádně neuvědomila a začala sát. Když se jí trochu vracelo vědomí a začala tušit, co se s ní a kolem ní děje, zjistila, že to vlastně není vůbec nepříjemné a zesílila jak sání, tak tlaky na příro jazykem. Ale nebylo jí dopřáno jej dodělat. Ánin táta ho do ní zasunul a začal rytmicky souložit. Ale nelehl si na ni, spíš jí jen tak klečel mezi roztaženými stehny. U její kundičky se objevila mámina hlava a nasála zahálející poštěváček, který ji před chvílí přivedl na vrchol. Teď to bylo o zasouvání péra silnější a rychle se opět ztratila někde v nepřítomnu.

První anál si s ní užil Michal na lehátku u bazénu, když se nabídl, že jí namaže záda opalovacím krémem. Jeho ruce všude možně vcelku čekala a trošku promasírovaná prsa byl příjemný pocit. Jenže pak ji vyděsil tlak na zadní dírce. Nejprve to barla jako bezděčný dotyk, ale soustředěný tlak na její otvůrek brzy ukázal, že jde o úmysl. Byla z toho trochu vyděšená, protože se mezi holkama povídalo, že je to děsně bolestivé a žádná to nechtěla podstoupit. Jenže řeště pohlavní styk do prdýlky s poctivými pannami, který ho nezažily ještě ani zepředu. Ale řeč se mluví a nějaké vědomosti z ní v paměti utkvívají. Takže měla zadek strachem stažený, že by do něj člověk nenatloukl přešpičatěný špndlík perlíkem. Do toho se úd samozřejmě nemohl dostat.

Ani Michal nebyl začátečník a věděl, že násilím může dívce prožívání sexuálních praktik akorát tak zošklivit. A tak vyjel rukama zase někam do oblasti zad a pokračoval promazáváním partií jejího těla, již z předchozí činnosti dostatečně zpracovaných. Pak jí pomalu začal vysvětlovat, kam jí sáhne a co tam udělá. I když z počátku ještě byla trochu napnutá a stažená, jezdíl jí po zadní dírce tak dlouho, až se uvolnila. Bylo to takové zvláštní, ale ne nepříjemné. Pak, podle pokynu, trochu zatlačila proti prstu a šup, byl tam. Nó, brala to jako malé vítězství, ale žádné  omračující blaho to nebylo. Spíš takové trochu jiné, nezvyklé. Ale taky to nebyla žádná velká bolest, která by ji od této praktiky odrazovala. Ale co na tom ti chlapi mají, že na tom tak lpějí ? A když si představila, do čeho jí ho tam bude strkat, protože se na tuto možnost nijak nepřipravovala … No fuj !

Nakonec se jí tam vešly i dva prsty, aniž by to bylo nějak dramatické. Ale s pinďourem nesouhlasila a Michal na ni zase nespěchal, že si počká. Příště jeho snažení o průnik zadečkem brala už tak nějak normálněji a nechávala si, vedle prstů v análu, dráždit poštěváček jazykem. A než se probrala z orgazmu, zjistila, že je nabodnutá, jak sele na rožeň. Zdálo se jí to děsně hluboko, ale na mandlích ji to zezadu nelechtalo, tak co. Ono tlusté střevo je dlouhé.

Tolik důležitého, jako za poslední tři týdny, toho snad v životě ještě nezažila. A sex se stával rychle krásnou součástí jejího života. Navíc jistota, že neotěhotní, jí dovolovala přijímat všechny druhy laskání, bez ohledu na to, kde skončí sperma. Jen ty kalhotky, když je večer doma svlíkala, tedy vypadaly. Rozhodla se, že s tím musí něco udělat, aby si náhodou máma nevšimla, že dcerunka šoustá jak nezavřená a ochotně se nechává vystříkávat. Druhé kalhotky nebylo řešení, ale vše spravily tenké slipové vložky, do kterých mohla vycedit vše, co jí z kundičky teklo a kalhotky zůstaly beze stop odpoledního dovádění.

Teď vesele kouřila jedno příro a druhé zpracovávala rukou. Než se nadála, ležela na zádech a ten co mu ho honila, byl vevnitř. Druhý, ten z pusy, byl asi spokojený a nechtěl ven ani náhodou. O kousek dál kouřila příro Áňa a její máma si utírala zaneřáděnou kundičku. Jednoznačně se chystala na další příděl spermatu. Výstřiky té horké mazlavé hmoty uvnitř své vagíny milovala nade vše a obvykle všichni milenci končili v ní. A když jí trochu začalo po souloži vytíkat ven, labužnicky si to roztírala po zadní dírce a vtlačovala si trochu dovnitř, aby byla promazaná, kdyby došlo na nejlepší a pustili se do ní dva. I toho se dočkala.

Když v podvečer všichni chlapci postupně odpadali, vyždímaní jak hadr na podlahu, přišel Áji táta. „Tak co, jak si holky vedly ?“ ptal se zvědavě. „No  to bys měl vidět. Byl bys na ně hrdý, jak jsou vycvičené. Horem, dolem, předkem, zadkem, všechno krásně zvládaly,“ chválila je máma. Jitka moc nechápala, k čemu to hodnocení příjemných chvilek. „Tak je vezmem na návštěvu ?“ prohodil táta. Áňa zřejmě něco tušila víc, Jitka nic. „Ale to jim musíme pořídit nějakou garderobu, aby nechodily jak chudé příbuzné,“ dodala máma. „To s dovolením nechám na tobě,“ odtušil táta, protože jeho oborem byly nákupy investičních celků v deseti a stamilionech, dámské oblečení v tisícovkách bylo nějak pod jeho zorným polem. A i když se mu na dívkách a ženách velmi líbilo, polovinu z těch věcí neuměl ani pojmenovat.

Jitka byla v oblsti dámské módy o dost vzdělanější a názvy jednotlivých kousků oblečení ovládala   skoro perfektně. Ovšem značnou část z nich ve svém oblečení nevlastnila. Když ji Áňa zvala za tři dny na módní přehlídku, netušila, že ony dvě budou hlavní aktérky, jen jim bude chybět větší publikum, kterému by tu nádheru mohly předvádět. Ale i to se mělo brzy změnit. Dnes se nejdřív přebíraly v hromadě krásného prádla, většinou v pestřejších barvách, hodně bylo průhledného nebo aspoň průsvitného, aby bylo tušit, co může být pod ním. Něco jen tak skoro civilní, zbytek v něžných krajkách. A všechno v soupravě s kalhotkami a světe div se, i podvazkovými pásy. Ten doma neměla vůbec, asi ani její máma. Systém oblékání nebyl složitý, jen si dávala velký pozor, aby její počínání ve zdraví přežily jemné punčochy. Nechápala k čemu jí bude podvazkový pás, když to všechno byly samodržky. Ale i ty je lepší připnout, mohly by po tenčí noze klouzat.

Áňa zřejmě měla ve své garderobě větší pestrost a i složitější prádlo si uměla oblíct. Což nebyla žádná brnkačka, protože některé podprsenky nebyly jen takové ty dva košíčky spojené elstickým zapínáním, ale šlo o soustavu různých pásků a popruhů, z počátku skoro nepochopitelných, ale pak, když se je podařilo nasadit, zcela spolehlivě držely prsa v požadované poloze a formaci. A vypadaly děsně sexy. Holky se s tímhle oblékáním docela vyřádily a než si každá vybrala to, co se jí líbilo a zdálo příhodné, trvalo to dost dlouho. Ale děsně jim to slušelo. Ovšem nemohlo to končit jen u spodního prádla, nakonec přišly na řadu i šaty. Úzké, široké, sukně kratší i delší, halenky ke krku i s výstřihy. Ale nakonec si na ně všechno sedlo, jak mělo být a hlavně Jitka se kochala tou nádherou. Ne že by snad byla nějaká socka, ale tolik krásného oblečení přece jen doma neměla.

Na návštěvu se vypravili v pátek odpoledne. Účast si nedomlouvala sama, nechala to na Ánině mámě. Její máma samozřejmě souhlasila, když je to rodičovské zastřešení a holky nikam nejedou samy. Navíc chápala, že nezáživná návštěva s hromadou dospělých potřebuje nějaké rozptýlení a to právě Jitka měla poskytnout. Jen tak úplně netušila, komu to rozptýlení má poskytnout.

Přivítal je malý zámeček. Na cestu do pár desítek kilometrů vzdáleného místa se vydaly jen tak v civilu a oblékání si nesly s sebou na ramínkách a v tašce. Dostaly přidělené apartmá, každá měla svoji ložnici, společnou obývací místnost a sociálku. „Holky, než se začnete oblíkat, pořádně do sprchy,“ připomínala Ánina máma. Nedělaly z toho problém, už se v poslední době před sebou párkrát s někým milovaly a tak nahota v koupelně byla  taková skoro normální. Vlezly si obě do sprchy a kamarádsky si pomáhaly při očistě. Áňa prostrčila rošťácky ruce pod Jitčinými pažemi a chytila ji za obě prsa. Ta si je nechala od kamarádky chvíli masírovat, pak se obrátila a dala jí za to dlouhý polibek. Pánové, co seděli v sousední místnosti za polopropustným zrcadlem, málem popadali z židlí. Předpokládali, že si jen tak nenápadně prohlídnou mladá svůdná těla a ono to hned začalo dotyky na intimních místech a vášnivou líbačkou. A pak utíráním a oblékáním těch nejintimnějších kousků velmi rafinovaného spodního prádla. Samozřejmě, že každá mladá dáma chce vidět, jak jí to sluší a zda všechno sedí, jak má. Tak se vedle sebe nakrucovaly před velkým zrcadlem, o kterém netušily, že slouží ke šmírování. Starší pánové na druhé straně byli blízko infarktu.

Další společnost se začala scházet v podvečer a vše vypadalo jako společenská párty, tu a tam s větší konzumací alkoholu, jinde jen s obchodní a společenskou konverzací. Ta obě dívky příliš nezajímala, protože v podstatě moc netušily, o co těm chlapíkům jde. Šlo o kšefty, a to sice dost velké. Jenže vykládejte něco o tom slečně kousk po šestnáctých narozeninách. Peníze se přece líhnou v tátově peněžence. A kde on je bere, je dost nudné povídání. Proto jen tak mírně otráveně pocucávaly šampáňo a s milými úsměvy odpovídaly, když se s nimi někdo pokoušel zavést hovor. 

První pořádné vzrůšo začalo, když se jadna ze zhruba čtyřicetiletých manželek hostů trochu víc opila a začala hledat kus soukromí, nejspíš proto, aby si mohla v klidu zdřímnout. Okamžitě se jí ujali dva starší pánové a pomohli jí do horního patra. Holky dělaly, jako že se potřebují u sebe v apartmánu trochu  upravit a  vylepšit. Ovšem zvědavě nahlížely nedovřenými dveřmi do pokoje, kde přiopilá dáma byla jen v prádle, ještě než stačila dosednout na lůžko. A zbytek zmizel téměř okamžitě. Oba pečovatelé se svlékli až po ní a cpali jí svá příra na přeskáčku do úst. Asi to nemohlo být nic moc, protože pořádně nevnímala a očividně měla problémy s koordinací pohybů. Ale oba pánové si stáli za svým a labužnicky se nechávali kouřit.

Holky opravdu zmizely na chvíli do svého pokoje. Když se vracely, byl u opilé dámy už třetí muž. Nemohly se zbavit dojmu, že právě s ním přišla, tedy asi manžel. Ten seděl opodál v křesle, usilovně si honil pinďoura a se zaujetím sledoval, co se s jeho drahou děje. Ani to je dlouho nezaujalo a vrátily se k ostatním do přízemí. Tu a tam se některé dvojice či trojice někam ztratily, jinak vše probíhalo podle bontonu společenských setkání. 

Před půlnocí začaly řady návštěvníků řídnout, až nakonec, kromě táty, mámy a obou dívek, zbyli jen čtyři další pánové. Ti, co sledovali dívky při sprchování a intimnostech odpoledne. Sice se na ně těšili, ale všechno má svůj čas. Nejdřív so rozhodli, že chtějí vyzkoušet pořádné dráždění děložního krčku mámy. Skončila na jakémsi improvizovaném vyšetřovacím křesle, nohy upnuté v třmenech a s široce roztaženýma nohama. Jeden z mužů jí zasouval do silně osvětleného děložního čípku jakýsi stříbrný nástroj, se srdčitým tupým hrotem. Zřejmě ji to muselo dost stimulovat, protože se během chvilky ve vagíně začala hromadit vlhkost a na dně se jí začala dělat docela solidní loužička. Aby to nebylo tak jednotvárné, tak jí na klitoris připojili výsavku a koukali, jak nabývá na velikosti. Když ji po delší chvíli odstranili, vypadal jako malý čuráček a dal se dvěma prsty honit.

Dívky sice měly někde v podbřišku skro přesně to samé, ale doposud to nikdy neměly možnost vidět. Alespoň ne to, co bylo v hloubce vagíny. Vše sledovaly s napětím, co to s mámou udělá nakonec. Orgazmus z toho byl, ale nezdál se jim nijak moc velký. Takže pánové akci s mámou ukončili a odvedli si je na pokoj, každou zvlášť.  Své šaty si svlékly samy, protože nechtěly, aby jim chlapi něco mohli potrhat či jinak poškodit. Jejich štíhlé a dobře rostlé postavy ve svůdném prádle nenechaly muže chladnými a začali snaživě útočit na prsa i klíny. Jitka zůstala jen v podvazkovém pásu s punčochami, Áňa přišla i o podvazkový pás. Ovšem punčochy držely docela spolehlivě i při pozdějším dovádění. 

Čert ví, jestli si starší pánové pomohli nějakými tabletkami na povzbuzení erekce, jednu jak druhou dívku popichování do kundiček už po delší době přestávalo bavit. Jednak bylo dost pozdě a druhak to vypadalo, že pánové budou zasouvat do omrzení, aniž by se chystali po  několikáté vystříknout. Akce se zklidnily až nad ránem, ani netušily, kdy usnuly a v časném dopoledni se dívky probudily ve svých postýlkách, sice s řádně zdevastovanými těly, ale samy. Ánini rodiče začali chystat odjezd a táta si pomyslně mnul spokojeně ruce. Ty kšefty, které včera dohodl, rozhodně stály za předhození nevlastní dcery a její kamarádky obchodním partnerům. A rozhodně si nemohly stěžovat ani dívky. On ten sex byl takový nic moc. Už obě zažily s mladšími kluky lepší. Ale táta byl obchodník a nezapomněl jim po příjezdu domů pořádně naplnit peněženky, což ani jedna z nich nečekala.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Krásná Anetadalší dívky
 
Sex po telefonu

Vzrušují mě prachy. Čím víc u mně utratíš, tím víc a hlasitěji se udělám a tebe taky. Potřebuju si vydělat. Mám ráda všechno hezké a ráda za sebe utrácím. Tak mi prosím tě zavolej, ráda si s tebou zašukám a uděláš dobrý skutek brouku. Jsem náročná a chci pořádnýho a bohatýho chlapáka na perverzní šukání.

Milenkou ti budu na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 30

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Uvázaná a bezmocná

  29. 9. 2020jentaknekdo

Na střední škole jsem byl nejmladší ve třídě, bylo mi sotva sedmnáct, ačkoli jsem byl vysoký (187 cm) a rychle jsem sílil. Jonáš byl jedním mých nejlepších kamarádů. Měl nádhernou sestru, Helenu, byla to prvňačka a bylo jí šestnáct. Byla hrozně krásná, s tenkým pasem, pěknýma prsama, a tou nejkrásnější prdelkou a nohama ze všech holek, které jsem kdy viděl. Měla velké hnědé oči, které mohly hořet nebo...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Prstění, První sex, Teen, Znásilnění

Story II

  13. 12. 2011laura

Druhý den ráno jsem se probral a říkal jsem si, jaký jsem měl krásný sen. Zdálo se mi, že jsem včera celý večer prošukal s Evou, svojí sestrou. Je nám oběma 15, jsme ze čtyřčat, takže jsme si byli vždycky blízko. Ale tohle se mi zdálo trochu moc. Něco vedle mě se najednou pohnulo. A já zjistil, že neležím v posteli sám. Horečně jsem přemýšlel. Jak jsem si lehl, Evča si asi lehla za mnou, a proto jsem...  celá povídka...
Kategorie: Incest, Teen, Petting

Blahobyt

  1. 3. 2024Skálinka

Ty dlouhé štíhlé nohy patřily k tomu skvostnějšímu, co na světě existuje. Končily v jednobarevných oranžových kalhotkách, s malými kraječkami na nohavičkách i v pase. Nebyly průhledné a nadzvednutý venušin pahorek nedával tušit, jestli je vylepšen jemnými dívčími chloupky, nebo jen tak buclatý a holý. Ale pohled to byl krásný. Čtyři pánové dědečkovského věku koukali celí u vytržení a čekali, co jim...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Petting, Prstění, Grupáč, Šukačky

Síla úplňku

  10. 2. 2018Lea

„Kykyrykýýý… kykyrykýýý!!!“ Slyšela jsem v dáli sousedova kohouta kokrhat. Byla jsem pěkně zachumlaná ve své postýlce a v hlavě si přemítala svůj nádherný sen, ze kterého jsem se nechtěla probudit. Pamatovala jsem si jen střípky toho neskutečného snu, avšak ten samý se mi opakoval noc co noc od té doby, co jsem tu na chalupě na letních prázdninách. Tvář oného neznámého byla jaksi v mlze… pouze ty krásné...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Petting