Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 23. 5. 2024

Pořád nadržená

Sabina si nemohla pomoct. Zavřela se ve svém dívčím pokojíčku, svlékla si kalhotky, lehla na postel, vyhrnula domácí sukni a začala náruživě onanovat. Dva prsty vražené hluboko v kundičce a ukazováček druhé ruky, kmitající na poštěváčku, jí způsobovaly neskutečné blaho a tím i úlevu z jejích totálně nadržených pocitů. Ve skoro  sedmnácti letech by to u mladé dámy nebylo zase nic tak neočekávaného, kdyby, no kdyby ta potřeba se ukájet nebyla tak zoufale silná, že si nemohla pomoct a snad by jí ani nevadilo, kdyby zrovna seděla na lavičce na náměstí. Tolik potřebovala uspokojit svoji tužbu. Nějak si svoji situaci moc neuvědomovala, kromě blaha, které ji zaplavovalo a způsobovalo jeden orgazmus za druhým.

Uprostřed hlasitého vzdychání a hekání blahem si nemohla všimnout, že se dveře jejího pokojíku mírně pootevřely. Ne moc, jen tak na kousek, aby bylo možno alespoň jedním očíčkem nakouknout dovnitř a pokochat se  pohledem na ruce mezi roztaženými stehny a v rozevřené kundičce. Tím šmírákem byl její nevlatní starší brácha. Bydleli zde už od jejích desíti let a moc spolu nevycházeli. Jen tak se míjeli, protože Jáchym byl o pět let starší a zatím co jeho puberta pozvolna, ale opravdu jen pozvolna končila, s ní začínala čerstvě cloumat. A zatím co on už chodil s klukama do hospody nebo na dýzu, ona musela ukázněně sedět doma a učit se. 

Sabina jednou rukou pokračovala v dráždění kundičky, druhou si začala odhalovat prsa a vytahovat je z dost těsné podprsenky. Bradavky jí tím vzrušením stály jak malé špuntíky a každý dotyk jí způsoboval větší požitek. Nakonec si je dost bolestivě zmáčkla, ale už byla v takovém stavu rozdráždění, že nedokázala odlišit bolest od blahých pocitů a další ze začínajících orgazmů spojil obojí dohromady. Jáchym za dveřmi ji nadrženě sledoval a kdyby mu to nebylo blbé, začal by si dráždit péro. Ale měl trochu složitější úmysly. Oni dva z jeho kamarádů si před časem, samozřejmě postupně, se Sabinou začali a dotáhli to s ní tam, kam až to šlo. Dívka si připadala žádoucí, obdivovaná a obletovaná o dost staršími kluky, kteří brali sexuální život tak nějak normálněji, jak její vrstevníci. Ti se obvykle snažili dostat dívce do kalhotek, udělat si dobře a pocity partnerky je nějak moc nezajímaly. A ještě pak měli tu drzost se zeptat, jestli už se jí to s někým tak líbilo, jako s ním.

To bráchovi kamarádi brali ohled na její potřeby a skro pokaždé si přišla na svoje a i když třeba nevyvrcholila, byly to krásně příjemné pocity. A k tomu jí dovedli lichotot tak šikovně, že ani nepoznala, že jsou to jen lichotky zájmeců o její lepé tělo. Na nějakou velkou lásku to sice taky nevypadalo, ale neměla starost, kde sehnat nějakého intimního přítele. A užila si vrchovatě, protože s přízní nedělala cavyky a jejich laskání prožívala velmi ráda. A tím pádem připusťme, že i docela často, neboť mladíci kousek po dvacítce mají své potřeby dost veliké. K tomu oba rodiče pracovali v dost velkých funkcích a tak přicházeli domů obvykle dost unavení a později. Nevlastní brácha se tvářil, že kamarádům i jí přeje a tak skoro vždy bylo kde a bylo i s kým a v jejich letech i s čím. Ideální stav. Kdyby jen máma věděla, co se témeř denně odehrává v jejím pokojíčku …

Zádrhel byl ovšem právě v jejím bráchovi, který na první pohled vypadal jako přející, ovšem taky tak trochu dost záviděl, že oni si užijí a on ne. K tomu byl poněkud složitěji sexuálně orientovaný. I když dovedl normálně souložit s ochotnými dívkami, stále mu chyběl pocit vlastní důležitosti až nadřazenosti a zmítala jím nehorázná touha ovládat svoji sexuání oběť. Rozhodně by to neměla být partnerka, spíš otrokyně. Jenže ostatní holky na jeho potřeby nehodlaly reagovat a tak pojal úmysl vychovat si takovou subinku z nevlastní sestry, která o jeho úmyslech samozřejmě neměla tušení. A s největší pravděpodobností ani nebyla potřebného zaměření.

Mezi pány jeho věku se našlo kde co, nejen tu a tam kousek nějakého fetu, to ovšem byla cesta, kterou nechtěl. Rádoby odborníci ovšem tu a tam sehnali i tabletku, která u dívek otupuje pozornost a třeba i povzbuzuje chuť zažít pořádné dráždění. Takže když dnes přišla Sabina ze školy, nabídl jí kolu v plechovce, samozřejmě chlazenou a originálně zavřenou. Že do ní před tím opatrně napíchl rozpuštěnou zázračnou tabletku, nebylo ani poznat. Dívka nepředpokládala zradu. Byla štíhlá, dobře rostlá a jedna plechovka řádně přeslazeného nápoje jí nemohla uškodit. Navíc ve škole s sebou měla jen láhev s balenou vodou a trocha lepší chuť nebyla na škodu. Tak plechovku vymlaskla na dvakrát a děsně jí chutnala. Jenže pak to začalo účinkovat a ona si musela odskočit do svého pokojíku, aby ulevila neskutečnému sexuánímu nutkání, až svrbění kundičky.

Jáchym vyhodnotil, že teď je ten příhodný čas. Dívka se ztrácela ve svých orgazmech a tak si ani nevšimla tichého otevření dveří a nevlastního bráchy, který najednou stál vedle postele. Když     odsunul její ruku a nahradil ji v kundičce tou svojí, měla by se leknout, ale otupělá mysl jen toužila po dalším blahu a jeho postavu vnímala tak nějak mimochodem. Navíc uspokojení sexuálního dráždění pokračovalo a o to jí teď šlo nejvíc. Jáchym do ní požitkářsky zasunul dva prsty a zjistil, že je dnes nějak otevřeno, tak přidal třetí. Normálně by se asi cukala, aby jí ji nevytahal jak vjezd do tunelu. Ale dnes se jí to líbilo přímo neskutečně a zkusila trochu sevřít nohy, aby blaho bylo ještě o trochu větší.

Jen těžko by se dalo odlišit, kdy jeden předchozí orgazmus končí a ten nový začíná. A brácha ji bral docela tvrdě, což se jí ovšem neskutečně líbilo. Měla strach, že ruku z kundičky vytáhne a ona zůstane tak zoufale prázdná. Proto si ji začala mezi stehny přidržovat. Jáchym opuštění štědře poskytované kudičky neplánoval, ale stejně musel. Zatracený telefon. Byl to jeden z jeho dvou nejlepších kamarádů, Rosťa, který před časem aktivně se Sabinou sexuálně komunikoval a samozřejmě stál za dveřmi. Byl pozván předem, protože tahle akce byla pečlivě připravena.

„Ty vado, ta jede,“ začal s komentářem Jáchym. Oba kluci s touhle chemií neměli nejmenší zkušenost a tak byli zvědaví, jestli za svoje nemalé peníze dostali kvalitu a nebo jen tak báje a pověsti. Sabina si nově příchozího snad ani pořádně nevšimla. Její pozornost byla soustředěna do podbřišku a na neutuchající požitky. Rosťa sice z předhozího vztahu něco dost o intimních místech dívky tušil, ale přece jen, když se spolu před časem milovali, snažila se o určitou slušnost a eleganci. Teď to bylo horší, než na výstavě. Obrazně řečeno, umožňovala klukům, aby jí koukali až do krku. Ale ne ústy.

„Můžu taky ?“ ptal se Rosťa a našteloval se Sabině mezi stehna. „Hergot, já bych si nejdřív snad i vrznul,“ doplnil. „A co ti brání ?“ nabídl ochotně nevlastní sestru Jáchym. Sice velmi dobře věděl, k čemu mezi kamarády a Sabinou docházelo, ale nikdy se k jejich milování nedostal blíž. A to pokoukání ho zatraceně zajímalo. Nyní měl možnost vše sledovat z první řady, protože Rosťa neváhal ani chvilku, svlíkl kalhoty i s trenýrkami a už se capl na vytoužené místo. Teplý  a vlhký tunýlek mu udělal velice dobře a během okamžiku se rozjel jako šicí stroj. Až měl výčitky svědomí, jestli z toho dívka může něco mít, protože obvykle preferovala pomalejší a důraznější zasouvání. Ovšem dnes bylo všechno pouze dobré. Jen ten hlasový projev se nějak moc neměnil, protože prožívané blaho bylo skoro nepřetržité.

Nakonec se přesvědčil, že dovnitř raději ne, těsně před výstřikem rychle vytáhl péro a přistrčil dívce k ústům. Věděl, že tento způsob příliš nemiluje a zajímalo ho, jak je na tom v téhle chemické úpravě. Byla dobrá. Příro si nechala nacpat skoro až do krku a i když se jí místy zvedal žaludek, snažila se o velmi poctivou práci. Kdo ví, kde k tomu přišla, když doposud nic moc orál neprovozovala. A když začal cákat, snažila se, aby úplně všechno zůstalo v puse a dál v žaludku. Teď byl pro změnu slyšet Rosťa, protože požitek byl veliký a nemohl si pomoct, párkrát pěkně nahlas zahýkal. Vyvrcholení bylo zakončeno hlasitým říhnutím Sabiny, protože semeno zřejmě obsahovalo dost vzduchových bublinek, které musely ven.

Jáchym byl z toho, co právě viděl, celý vedle sebe. Jednak se mu splnil sen a mohl z blízka sledovat, jak je zneužívána jeho totálně sjetá nevlastní sestra a její tělo se ochotně poddává kamarádovi. Její snaha o pozření všeho spermatu byla dalším vzrušivým momentem a když si všiml, že i při kouření kamaráda si dráždí jednou rukou kundičku, věděl, že už to nemůže dnes být lepší. Péro mu stálo, až to bolelo, jak se mačkalo v boxerkách, ale nemohl se mu věnovat, protože momentálně byl za kameramana a fotografa. Pravda, neměl žádné extra vybavení, musel mu stačit mobil. Ale i tak nadělal obrázků víc než dost. A hodně detailních. Normálně by k tomu Sabinu asi nepřesvědčil. Ovšem dnes jí bylo všechno fuk a hlavně že blaho bylo nekonečné.

S blížícím se podvečerem se začalo chtít Sabině spát a její sexuální apetit po několika hodinách začal vyprchávat. Nevlastní brácha se stihl nechat od ní dvakrát vykouřit i s ochotným polykáním a s nasnímanými podrobnostmi z jejího sexuálního řádění tušil, že tohle bude mít pokračování a pokud možno, ještě silnější. Máma se sice divila, že vždy řádně čilá dcera je večer zalezlá v pokojíku a chrní jak příslovečný dudek, dokonce ani nechtěla na večeři. No o nic nejde, podvýživa jí nehrozí a ony holky někdy mívají svoje hormony různě rozpochodované.

Ráno Sabina vstávala do školy jak po koťatech, mírně se jí točila hlava a pořád měla žízeň. Neuvědomovala si, z čeho by to mohlo být. Vždyť včera snad žádný alkohol nepila. Vyučování nějak překlepala a po obědě ji čekal doma nevlastní brácha. A to se nestačila divit.  Ze včerejška si skoro nic nepamatovala. Že by jí někdo něco dal do pití ? Ale pokud si pamatovala, vypila jedině jednu plechovku koly a jinak pila svoji balenou vodu. A teď se viděla na veliké obrazovce televizoru, jak usilovně onanuje, souloží a kouří pinďoury, jako děvka z E 55. A všechno tohle nahrané vlastnil  ve svém počítači Jáchym, se kterým se obvykle bavila jen tak proto, že to  bylo občas nezbytné a nijak moc se nemuseli. Katastrofa. 

Netrvalo dlouho a přišli oba jeho kamarádi. Rosťa koukal jen tak trochu, protože u všeho včera byl a zároveň jeden z těch cucaných klacků byl jeho. Přistoupil k dívce zezadu, objal ji, zajel rukama pod halenku a pokoušel se ji políbit. Sabina se začala okmažitě odtahovat a bránit takovému zacházení. Tedy ne že by jí bylo nějak extra nepříjemné, ale přece jen - před dvěma dalšíma klukama si nechat hňahňat ňadra jí nepřipadalo přijatelné. „Tak hele, děvče,“ začal nevlastní brácha, „včera jsi řádila jak černá ruka a dnes děláš otočenou. To se ti trpět nebude. Budeš-li požádána, tak pěkně podržíš, nejen nám, ale každému, na koho ukážeme. A kdybys s tím nechtěla souhlasit, tak se podívej na to, co jsi dělala včera. A to všechno můžeme kdykoliv poslat kamkoliv a komukoliv. Včetně mámy.“ No to byla bomba do kníra. „Takže teď se pěkně uvolni a Rosťa ti pomůže svlíknout.“ Tak to se jí opravdu nechtělo a začala smlouvat, vyhrožovat, že to vlastně bylo znásilnění, protože nebyla schopna vyjádřit svoji svobodnou vůli. Ovšem kdyby šli kluci na výslech, tak za zavřené dveře někde na policii, kdežto kdyby rozeslali tenhle neumělý, leč řádně peprný film po městě, ostuda by byla zřejmá a značná.

Navíc Rosťa už ji párkrát svlíkal a byla tak trochu na tohle jeho počínání zvyklá, takže nakonec stála mezi parťáky jen tak v miniaturních kalhotkách. Smlouvání ale pokračovalo. „Dneska mne nechte být, jsem po včerejšku celá bolavá.“! No bodejť by ne, když se jítam snažili nacpat celou ruku. Jeneže to moc neuměli a neuspěli. „Kouřit ale můžeš ?“ prohodil Jáchym. „To taky ne. Vždyť dneska nemůžu ani pořádně polykat, jak mám dorasované mandle. A uzdičku pod jazykem taky. Takaže mě bolí i pití.“ Sexuálně holku vydírat – no dobrá. Ale když je někomu blbě, je mu blbě a na to by se měl brát ohled. „Ale ruce máš zdravé. Takže v případě potřeby bys mohla aspoň trochu pohonit .“ No to sice byla pravda, ale rozumný mužský nějaký ten den raději vydrží, aby to pak mohlo být o to větší. A nastřádané sperma daleko bohatší, nejlíp i opakovaně.

K nové schůzce došlo až za další tři dny, kdy už Jáchym usoudil, že by mohla být jakž takž v pořádku. Samozřejmě o tm věděli všichni kamarádi, Sabina ne. Jistota je jistota, aby třeba nevymýšlela, že musela někde zůstat. Kluci už další drahou pilulku neměli. Ona tedy původně drhá nebyla, ale všichni obstaravatelé a překupníci si něco přirazili, takže to vypadalo, že její příměsí musí být nejmíň diamantový prach. Nebyl, to její cenu jen tak příšerně vyhnala lidská hamižnost. Tak nastoupil osvědčený alkohol. Jen Sabina odložila doma školní tašku, už u ní všichni byli, ruce měla držené kdo ví kde a u pusy skleničku nějakého tvrdého špiritusu. No co jí zbývalo. Přece není čuně a nepolije se. Navíc jedna sklenička … Než se stačila nadechnout, měla u úst druhou a tak ji vypila taky. Jen trochu povolila v pozornosti plněné puse, uvědomila si, že nějaké ruce jí rozepínají halenku, druhé sukni a stála mezi pány jen v prádle. Ani to dlouho nevydrželo a po jejím těle se plazily troje ruce, hledajíc ta na dotyk nejpříjemnější zákoutí jejich půvabů. 

Tedy ne že by něco podobného nečekala a nepřipravovala si nějakou obranu. Ale v této rychlosti na nějakou vložku pomalovanou červeným fixem opravdu neby čas. Tak musela jejich dotyky nejprve snášet, ale po chvíli už je přijímala docela spokojeně, protože jí přivozovaly příjemné pocity. No když to  musí být, tak si to raději trochu užije, než protrpí. Ostatně s oběma kamarády už něco někdy měla a nevzpomínala na jejich milování ve zlém. Jen ten protivný nevlastní brácha byl trochu navíc. No ale co nadělá, filmy a fotky má on. A jestli se na ní vystřídají odpoledne dva či tři, je to skoro fuk. 

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Markéta a její prasárničkydalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem Markéta a mám ráda různé prasárničky. Budu Ti vyprávět o mé růžové kundičce i jak si to dělám. Uslyšíš mé výkřiky při orgasmu, budu sténat, vzdychat vzrušením a hned Tě udělám.

Těším se na tebe na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARKETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Na služební cestě

  23. 3. 2018jentakněkdo

Myslím, že první noc ještě nebylo všechno jasné, se všemi těmi drinky, které jme měli. Oba jsme byli jaksepatří zmámení, tisíce kilometrů od domova, na služební cestě. Pracujeme ve velké firmě. Já jsem regionální manažer a ona je má přímá podřízená. Pracujeme hodně spolu a náš vztah je dokonale profesionální. Je to docela zábavné pomyšlení, kolik toho máme společného, přestože oba jsme v tak rozdílných...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky

Dohoda

  4. 10. 2022jentaknekdo

Překvapilo mě, a možná bych spíš měl říct ohromilo, že jsem ji uviděl na druhé straně místnosti, když jsme s Marií přišli na ten večírek. Bylo to jedno z těch pravidelných setkání lidí z kanceláře. Běžná páteční večerní záležitost, kde se scházejí dobří přátelé, aby si dali pár drinků, pochutnali si na hamburgeru z grilu a pro zábavu si navzájem vykládali lži. Proč tam byla Ema jsem netušil. Když...  celá povídka...
Kategorie: Bisex, Orál, Párty, Šukačky

Paní šéfová 2

  10. 4. 2016Bobr

Ležel jsem na Alenině kundičce a vdechoval tu opojnou vůni. Ale cosi mě pořád rušilo. Přitisknul jsem k sobě její stehno, které jsem držel v náruči a snažil se odehnat rušivý sen. Ale to pleskání, funění a kvílení bylo stále silnější. Chvíli mi trvalo, než jsem se probral a uvědomil si, kde jsem. Ty zvuky se ozývaly nad mou hlavou a tak jsem otevřel jedno oko. Viděl jsem, jak Kamil klečí za paní šéfovou...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Zralé ženy, Šukačky

Jsem jenom zvíře

  2. 9. 2012Neznámý autor

Moje vyprávění bude začínat asi jako klišé, když řeknu, že jsem závislá na sexu. Hodně lidí to říká a jsou mezi nimi i ženy, které to mají fakt rády, ale asi jsem ještě nikdy nepotkala ženskou, co by na všech možných formách tělesného uspokojování byla skutečně závislá. Připadám si jako zvíře, které nemůže svoje tělo vůbec ovládat, ale naopak tělo ovládá jeho mysl. Pořád. Pokaždé se snažím bránit se...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Orál, Grupáč, Extrémy, Mix