Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 11. 4. 2024

Havně nemlaskat

Život holt dovede být někdy dost pestrý. Pavla o tom věděla svoje. Jako dospívající krasavice si prošla několika postpubertálními vztahy s vrstevníky a všechny byly ukončeny tak nějak divně. Žádný z nich nevypadal na trvalé soužití, protože partneři odešli studovat nebo později pracovat někam mimo a znáte to – sejde s očí, sejde s mysli. Pavla si našla místo v blízkém městečku, kam dojížděla z rodné vísky od rodičů, až se potkala s jedním docela zajímavým bývalým spolužákem, co chodil na střední o rok výš a po pár setkáních to vypadalo na to, že by mohli spolu žít. Dokonce se sestěhovali a v malinkém bytečku to spolu vydrželi skoro pět let. Ale nic netrvá věčně ani taková ta skoro láska dvou lidí, kteří na sebe tak nějak spíš zbyli, než že by s nimi cloumaly silné city. A tak fešák odešel do jiného města, kde našel zaměstnání s o něco lepším platem a pokojíkem v domečku u babičky. Jestli si našel taky novou přítelkyni, Pavla ani nezkoumala, bylo jí to po těch letech vzájemného soužití tak nějak fuk. Jednoduše si už po té době neměli co říct.

Nějaký čas se vzpamatovávala z rozchodu, tu a tam se nechala od někoho pozvat někam za zábavou, asi třikrát skončila, jako skoro pětadvacetiletá krasavice, s někým z přibližných vrstevníků v postýlce, ale pokračování se jaksi nekonalo a žádný ze snaživců za nějaké další snažení ani nestál. Jako singl slečna rozumného věku se občas stávala objektem úsilí místních sexuálních loudilů, ale dost si vybírala, i když jí zájem opačného pohlaví dělal docela dobře. Nakonec podlehla a zrovna tomu nejprofláknutějšímu týpkovi, skoro o deset let staršímu Lukášovi, který patřil mezi místní obšourníky a jednu sukni v okolí nenechal na pokoji. 

Pavla nbyla žádná šereda a jají tělo vzbuzovalo u všech pořádných chlapů ty nejsmělejší představy. Jen kdyby se odvážili a nebo se nebáli, co na to manželka, kdyby to náhodou prasklo. To Lukáš byl už potřetí svobodný, odvážil se vždy a Pavla nebyla výjimkou. Jeho dvě předchozí manželky na něm sice nenechaly nit suchou, ale každé platil řádně na jedno dítě a pokud o něm šířily, že takového kurevníka a hajzla ještě neviděly, nikdy neměly výhrady na společné sexuální soužití. Asi kluk něco uměl. Když věnuje mladé dámě pozornost nejprotřelejší z chlapů, je to sice na pováženou, ale zase při jeho širokém sexuálním záběru to lze považovat za vyznamenání, neboť co by za to spousta dalších ženských dala, kdyby je aspoň poplácal po zadku. A Pavle se začal nápadně nenápadně dvořit, jako tokající tetřev.

No co takové osamělé, a připusťme že i sexuálně potřebné, pětadvacítce zbývá, než se po menších obstrukcích nechat ukecat. I když si od toho moc neslibovala, ale nevyžitá kundička už ji nějakou dobu svrběla, tak předpokládala, že si dá jednou pořádnou večeři v místní lepší restauraci a když to nebude moc nápadné, zkusí podlehnout a zjistit, jestli pověsti o Lukášových sexuálních dovednostech nelžou. No co. Věk na nějaké to dobrodružství má, antikoncepční náplast na rameni taky, trestuhodně skoro zbytečnou, tak ať si holka za ty hříšné peníze něco zaslouží. A nevěrná nemá být komu. 

První rande proběhlo skoro podle očekávání. Dobrá večeře, dvě sedmičky vína a pak objetími a líbačkami provázená cesta do jejího bytečku. Tam hned za dveřmi vášnivá sexuální smršť, ukončená prvním číslem okamžitě na koberci v chodbě, s jen tak na stranu odšoupnutými kalhotkami, pak stěhování do ložnice, svlíkačka a pokračování překrásných chvil. Ani si neuvědomovala, jak moc jí pořádný chlap v poslední době scházel a užívala si, co to šlo. A šlo to krásně. Holt starý obšourník, který prošel desítkami postelí různě starých žen a každou z nich uměl vrchovatě uspokojit. Pavla nebyla výjimkou a když se Lukáš chystal ráno odejít, pletly se jí vyčerpáním a totálním uspokojením nohy tak, že ho ani nebyla schopna jít vyprovodit ke dveřím.

Bylo to krásné a bylo toho dost. Jako už částečně zkušená dívka nepředpokládala, že by tahle fantasie mohla mít nějaké pokračování. Užila si dostatek blaha, on zřejmě taky a teď už asi spěchal za dalšími dobrodružstvími, vstříc dalším ložnicím a potřebným ženám. Proto ji jeho pondělní telefonát do práce poněkud překvapil a nechtěla věřit tomu, že je to oprvadu Lukáš. A ještě víc ji překvalpilo, že by se rád znovu sešel. To snad nemůže být pravda. Čím ho mohla tak zaujmout ? Nicméně opět pozornost starého chlípníka jí pozvedla sebevědomí a dalšímu setkání se zrovna dvakrát nebránila. No ono už to bylo tři dny, co si tak fantasticky užila, že nemohla dát nohy k sobě. A nějké menší pokračování, možná i větší, by jí nebylo proti mysli.

Tentokrát se nezdržovali vysedáváním v hospodě, láhve vína Lukáš přinesl s sebou a ještě ani nestačili dopít tu první, když byla Pavla po prvním krásném orgazmu. Když dosáhla asi pátého orgazmu a Lukáš druhého výstřiku, na chvíli spočinuli v objetí na posteli. „Tak jak se ti to se mnou líbí ?“ začal rozhovor Lukáš. „Neříkej, žes nepoznal, jak jsem se mockrát udělala. A ještě jsme doufám pro dnešek neskončili,“ přitulila se k němu a políbila ho na holé rameno. „Já jen tak, jestli ti tohle všechno stačí. Už jsi třeba někdy zkoušela se milovat s více mužskými ?“ „No to ani náhodou. Copak jsem někdy byla taková rajda, co podrží každýmu ?“ „Tak jsem to nemyslel. Ale jeden chlap je jedno blaho a pokud má parťáka, dovedou ženskou někam za hranici snů. Na co si momentálně v té vášni nevzpomene jeden, udělá druhý. A když je ještě nějaký další, pak už to nemůže být lepší. Tedy pokud to nejsou nějací sexuální břídilové. Ale pamatuji, že řada ženských váhala a měla přesně ten tvůj pohled o nevěrných rajdách. Nakonec byly k nezastavení a k neukojení. Vdaná nejsi, že bys musela dodržovat manželskou věrnost, mně rozhodně být věrná nemusíš, takže bys měla být bez psychických problémů, jak jsem to tomu svýmu mohla vůbec udělat. A neříkej, žes měla předemnou jen jediného chlapa. Určitě jich bylo víc.“

No to měl v zásadě pravdu. Sice v podstatě měla až doposud vždy jen toho jednoho, ale víckrát za sebou. Když by to spočítala, včetně středoškolských úletů, bylo by jich šest. A když se chystala spustit s Lukášem, sedmým milencem v řadě, vůbec si z toho moc nedělala problémy. Holt ony tělesné potřeby fungují v jejích letech nepřetržitě. A lepší zkušený milenec, než zaučovat poctivé panice. To si pak moc nemusí užít. Jen jí tak trochu vrtalo havou, kam jeho řeč směřuje. Že by chtěl ještě někoho pozvat ? Lukášovo milování jí velmi vyhovovalo a že by se po ní plazil ještě jeden chlap, si moc nedokázala představit. Vždyť ten důležitý otvor je jen jeden. Co by ten druhý dělal ?

„A vůbec, měla by sis zvykat na milování do prdýlky,“ pokračoval Lukáš. „Ono se o tom povídá spousta pověstí, ale kdo to párkrát zkusí, docela si to zamiluje. Ukaž druhou dírku ? Ono když si ho postavíš dnes potřetí, je to tam vzadu takové festovnější a pro mě vzrušivější. A ty tomu určitě přijdeš na chuť taky.“  No to byla síla ! O téhle praktice zatím neslyšela od ženských nic moc pěkného. Samá bolest a blaho nikde. „Nemusíme na to spěchat. Ale rozvaž si to, jen nesmíš být jako hysterka, co kvičí jak sele, ani neví proč a zkusit vnímat, co to s tebou bude dělat doopravdy.“

No moc po tom tedy netoužila. Ale aby nevypadala jako venkovské trdlo … Ostatně když to bude moc bolet a nebude to ono, vždycky se dá přestat. Pro příště si raději nachystala na noční stolek nějaké krémy, které by mohly sloužit jako lubrikanty. Po prvním kolečku milování si Lukáš všiml krémů a mazadel a pochopil, že je v podstatě připraveno. Takové ty ženské serepetičky vynechal a vrhl se na starou známou indulonu. Hlavně si dával pozor, aby se nedotkl něčeho mentolového a pálivého. To by bylo velmi odrazující. A už masíroval rektum, co měl sil a co mu neustále napjatá Pavla dovolila. Po prvních pár zásunech jednoho prstu se dost uvolnila, protože to nebylo zase takové drama, jak kamarádky líčily. Sice nějaké velké blaho necítila, ale čekala, že to bude něco jako dráždění kundičky. A ono to bylo dost odlišné. Chvíli jí trvalo, než pochopila, že zadeček je jiná pohádka. Ale taky pěkná. Nakonec souhlasila i s prvním zasunutím klacku. Sice se párkrát nadechovala, aby vše zvládla bez problémů, až se podařilo a ucítila, že má jeho varlata naražená až na půlkách. Nevěděla, čemu se věnovat dřív. Zda příru v análu nebo prstu na poštěváku. Ale dohromady to stupňovalo přicházející blaho.

Tenhle trénink byl zcela účelový a jeho cílem bylo připravit dívku na skupčo s kamarády. Sice jí chvilku trvalo, než souhlasně kývla na svoji účast, jak si myslela, s neznámými proutníky, kteří touží po novém objektu zájmu, ale její překvapení na místě bylo nepoměrně větší. Jednak zjistila, že oba další muže, kteří na ni čekají, zná. No ono to v menším městě zase nebylo až tak divné. Jeden byl Lukášův kolega z práce a druhý dělal pro změnu zase v její fabrice. Jen byla nervózní, jak sáňky v létě, protože netušila, jak by to mohlo probíhat. Budou po ní chtít nějaký striptýz, nebo jiné předvádění nahoty a půvabů ? 

Začátek byl zcela příjemný, nezávazný rozhovor, žádné oplzlosti, sklenička vína, jen netušila, co tam jeden z pánů šolíchá na obzaovce menšího tabletu. Kartou zdravotní pojišťovny tam přehrnoval a rozděloval nějaký bílý prášek. Nakonec z něj udělal čtyři lajny a i když něco podobného zatím nikdy v praxi neviděla, kromě dramat v televizi, došlo jí, že to bude nějaký menší fet. Nepohoršilo ji to, jakkoliv s drogami měla doposud spíš jen teoretické zkušenosti. Ale když měla nyní začít sexuálně komunkovat se třemi muži, z toho se dvěma poprvé, skoro by trochu povzbuzení a oblouznění uvítala.

Pánové nebyli žádní břídilové se stočenou bankovkou, měli skleněnou trubičku. Ten, co lajny připravoval, jí předvedl, jak na to. Sice trochu nešikovně, ale s o to větším odhodláním nasála, možná až moc silně. Výsledkem byla řádná pecka, až se musela chvíli opřít o křeslo a počkat, než ten první nával přejde. Když se začala vracet rádoby k normálu, byla její mysl poněkud povznesená a vše jí bylo mírně fuk. Když jí Lukáš klekl k nohám a zajel dlaněmi po stehnech pod kratší sukni, velmi se jí to líbilo a honem roztáhla nohy, aby udělala místo tam, co ho chtěla mít. Druzí dva pánové jí jaksi přestali vadit. A dokonce už byla zvědavá, co by jí mohli nabídnout.

Lukáš jí stáhl z pod sukně kalhotky a hodil jednomu z mužů. Ten si je labužnicky přitiskl na nos, až se Pavla málem urazila. Vždyť si je brala před odchodem z domu čisté, tak co tam může cítit. Netušila, že ony i představy někdy mohou být dost vzrušující. Celá atmosféra jí dělala dobře a chtěla chod věcí co nejvíc uspíšit. Chytila svoji halenku za spodní lem a už si jí přetahovala přes hlavu. Barevná krajková podprsenka na muže opravdu působila stimulačně a během chvilky netušila, kdo má kde ruce na jejím těle. Ale všichni se na první pokus trefili někam, kde ji to  vzrušovalo. A ne málo. Kdyby byla trochu volnější a méně uvězněná mezi tolika rukama, asi by si zkusila sáhnout na to, co skrývají jejch poklopce. Ovšem měla se dočkat, i když ne pohmatem. Pánové si začali svlékat kalhoty i boxerky a Pavle se začala v mysli rozlévat spokojenost. Nebyli to žádní chudáčci, i když mezi velikostí rozíly byly. A ta představa, kde je bude za chvíli mít a jak tam budou působit, byla fantastická.

Nějak jí to moc nedocházelo, protože Lukáš měl jen jednoho pinďoura a buďto ji obsluhoval do přední, nebo do zadní dírky. Pravda, dost často jí poskytl některý z prstů k dráždění zbývajícího otvoru, ale to přece nebylo řádné příro. Ale tady se schylovalo k něčemu úplně jinému. Trochu se divila, že první z mužů útočí na její ve spěchu promazaný zadeček a ne na kundičku, což by považovala za logické. Ovšem o skutečném stavu věcí ji přesvědčil druhý z mužů, který zaklekl mezi její nohy a začal jí cpát svůj klacek do rozdrážděné pičky, vedle análku. Měla tam mokro a tak ani poměrně zaplněný prostor v tříslech nedokázal zamezit rychlému zásunu až na dno. Pánové už něco podobného zažili víckrát a tak si jen labužnicky užívali poskytnuté mezinoží oběma péry. Tření přes tenkou přepážku mezi zadečkem a kundičkou bylo děsně vzrušující, stejně jako nový objekt mezi jejich těly. Zdá se, že Lukáš při výběru dívky zase trefil do černého.

Mírné nasměrování vědomí do užívání sexu, Pavlu nutilo zejména vnímat poskytované radosti, méně už, kdo je tím, kdo jí je poskytuje. Ostatně muži se střídali, jak se jim líbilo a ona je v ničem nehodlala omezovat, protože vše bylo světové a vynikající. Počítat orgazmy bylo zbytečné, ostatně někdy se jí nedařilo odlišovat je od sebe. Jeden ještě neodezněl a druhý už byl tu. V průběhu večera se jí dokonce dostalo chvíle odpočinku, už to skoro potřebovala, protože nekonečné blaho už bylo skoro vyčerpávající a kdo ví, jak dlouho by ještě vydržela sloužit ke spokojenosti chlapů.

Domů odcházela po mnoha hodinách, ani nevěděla za jak dlouho to bylo. Ale byla navýsost ukojená, v kundičce jak v pokojíčku, jen ta dlouho hnětená a všelijak drážděná prsa byla skoro dost citlivá. Tak nechala podprsenku složenou v kabelce. A nestěžovala si ani na dost dlouho a řádně používaný zadeček. Ostatně chlapi byli pro takovéto případy vybaveni skoro profesionálními lubrikanty, takže péra v něm klouzala a nedřela.  

Když se v sobotu probudila až před polednem, připadla si jak horník po prodloužené šichtě se sbíječkou a údernickém výkonu. Trochu sice měla psychické problémy, co to udělala a když si zpětně promítala  všechno, co s ní parťáci dělali, málem se červenala. Ale musela uznat, že dovedou. Jen nevěděla, co bude dál. Čas od času si ji pozvou a ona poslouží, jak bude umět, nebo si je má zkusit vyhledat a pozvat sama ? Obojí bylo špatně. Lukáš se ozval s dalším pozváním na další pátek. Po týdnu už měla skoro dost velkou chuť na další dovádění. 

Jenže zase překvapení. Pánů tentokrát bylo pět a navrch jedna mladá slečna, tak necelých devatenáct. Po příjemné chvilce posezení u skleničky a seznámení zase lajna a když se dostaly do plnějšího vědomí, rozhodl Lukáš, že pánové jsou po pracovním týdnu unaveni a tak je na dámách, aby je trochu rozhýbaly. Jenže ne s jejich pinďoury, ale samy se sebou. Pavla nikdy k lesbické lásce nepřišla a tak dost dobře nevěděla, co se od ní čeká. Tedy ne že by nebyla  ochotná. Ovšem mládí vpřed a stáří na svá místa, bylo jedno z hesel za socialismu. Tak mladá dívka s praxí převzala otěže a než se Pavla nadála, neměla kalhotky a dívčin jazyk jí dělal zatraceně dobře v kundičce. Jak byla vzrušená, nebylo jí proti mysli zkusit opětovat snažení kolegyně. A tak z ní stahovala oblečení a jazykem se dotýkala míst, kde si myslela, že jí to dělá dobře. 

Po určitém bloudění se nakonec sešly v klasické šedesát devítce a hejkaly blahem jedna víc jak druhá. Jenže k úplnému vrcholu jim nebylo dopřáno dojít, protože nadržení pánové nevydrželi a začali si postupně brát volně přístupné části dívčích těl pro sebe. A tak netrvlo dlouho a tři pinďoury byly v dolních otvorech a dva v horních, tedy v puse. A zase nekonečná střídačka milenců i otvorů k uspokojení. Pavla se trochu divila, když jí začala mladší dívka vylizovat sperma z právě obdarované pičky. Ne že by někdy nekouřila a nezkoušela to polknout. Ale ještě to v téhle sestavě nedělala. Ovšem její rozdráždění už v podstatě nevylučovalo nic i z trochu méně obvyklých požitků.

Takhle vydržela skoro tři roky. Ovšem potom se Lukáš někde zamotal s nějakými hodně mladými dívkami, o které snad nešlo ani tak jemu, jako jeho zákazníkům. Protože přece nebude předhazovat ke všemu ochotné holky jen tak zadarmo. A tak si mohl objednat kdo chtěl co chtěl, hlavně že na to měl. Jenže s jídlem roste chuť. Jíst ovšem můžete plnými ústy. Ale nemlaskat. Hlavně nemlaskat, nebo si toho někdo může všimnout.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Domina Andreadalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem atraktivní ale přísná domina a splním ti tvoje perverzní sny. Zažiješ ponížení, rozkoš i bolest. Budeš méně než nula a budeš se plazit u mých nohou! Tak volej a dostaneš hned první lekci ty ubožáku.

Buď mým otrokem na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANDREA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Hračka do trojky

  15. 12. 2013Neznámý autor

Na internetu jsem si vyhledala inzerát mladého páru, který hledal dívku do trojky. Musela to být slečna k světu (jako já, pravím skromně), nenakažená a naprosto zdravá (opět jsem vyhovovala, nikdy jsem neměla ani hloupou vaginální mykózu) a především ochotná experimentovat a objevovat nové věci. A tomuhle poslednímu požadavku jsem vyhovovala skutečně dokonale. Hned jsem je kontaktovala a asi dva týdny...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Šukačky, Orál, Mix

Češtinářka 5

  20. 4. 2017Bobr

„Ty bys to hodně chtěl, viď,“ zvedla hlavu, když jsme dopili. „Tak ale musíme do koupelny!“ zvedla se a pomalu šla dovnitř. Šel jsem za ní a cestou jí hladil po tom rozkošném zadečku, co se přede mnou vlnil. Vešli jsme do koupelny a Markéta se na mne zadívala, jako kdyby ještě nebyla rozhodnutá. Ale potom se rozkročila a zasunula ruku mezi nohy. „Počkej, já sám!“ lehce jsem jí odstrčil ruku, co se...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Teen, Orál

Letní den na zahradě

  21. 9. 2016Bobr

Byl krásný letní den. Jako vždy jsme se na zahradě pohybovali bez kousku oděvu. Věřina kundička mě pořád lákala k zasunutí. Ale sotva jsem natáhnul ruku, už kdesi zmizela. Přímo před očima se mi objevilo jablko. Utrhnul jsem ho a postavil se Věře do cesty. Narazila do mne, až mi tvrdými bradavkami málem propíchla hrudník. Obejmul jsem jí a rukou s jablkem jí jezdil mezi nohama. Věře povolila kolena...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Extrémy

Klára, Díl 1. Cesta do studentčina střeva

  5. 8. 2020Stalinka

„…tak co je s tebou?“ vytrhl mne učitel ze snění, když přede mne o stůl praštil učebnicí. Lekla jsem se tak, že jsem málem poskočila a rázem byla zpátky ve třídě. Ve třídě plném zakomplexovaných šprtek a sígrů s velením v zadních lavicích. To ve vedlejší třídě, tam… „Tak co je? Jsi snad zamilovaná?“ zahřměl nade mnou znovu. Jak blízko byl pravdy… Karel, Kája, Kájíček… „Ne,“ odpověděla jsem a vstávala,...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Orál, Teen, Mix