Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 18. 1. 2024

Po létech

Slunce se sklánělo k obzoru a Irena s trochu namoženými zády vstala z křesla. Nekoupila si nic k večeři a tak asi zajde do hospody. Tedy abychom neurazili, do hotelové restaurace. Ani neměla moc hlad, ale jak zahnat strašlivou nudu dalšího večeru v hotelu ? Tuhle služební cestu jí byl čert dlužen. Kontrola účetnictví tady byla naplánovaná dlouhodobě a všichni na nadřízené instanci se bránili zuby nehty, jen aby sem nemuseli. Šéf účtáren byl takový obstarožní suchar a řada aktuálních problémů a předpisů mu poněkud unikala. Takže práce jak na baráce a k tomu věčné skučení řadových účtařek, jak se s tím mamlasem nedá vyjít. A k tomu ten nejhorší průšvih, pan vedoucí byl schopen vrátit polovinu přidělených peněz na odměny a prémie, protože jediný, kdo by si je zasloužil, byl přece on. Co na tom, že jeho prémie se vyplácely z jiné položky a nikdo nebyl ochoten ušetřenou částku převést do fondu vyššího šéfa, takže firmě vznikaly úspory tam, kde je ani nečekala.

Irena se zastavila před zrcadlem v koupelně, jen tak zběžně prohlédla svoji úpravu a vyrazila o pár pater níž. Jakousi hospodskou večeři pozřela, ani pořádně netušila, co to bylo. Váhala s pitím, ale v těchhle venkovských hotelích se neodvážila dát si dvě deci vína, protože se sice krásně jmenovalo, ale chutnalo jak obyčejný krabicák pro bezdomovce. No, nějak se vydělat musí a do viných krajů odsud bylo daleko, tak kdo by prudil. Ale chuť spláchnout celodenní úsilí měla. Tak si objednala sedmičku a kupodivu jí ji donesli v originálním uzavření. A nechutnala špatně. Pohodlně seděla, koukala jak hostů od večeře ubývá a pozvolna popíjela. V prořídlém sále si všimla dvou pánů asi jejího věku, kteří rovněž popíjeli víno. Byli slušně oblečení, asi taky nějací služebně cestující. 

Najednou sebou cukla. Jeden z těch mužů pozvedl sklenku směrem k ní a dělal, jako že jí připíjí. Co to je ? Že by ji balil ? To se dámám po čtyřicítce moc často nestává. Trochu ji to rozveselilo. Přes dvacet let řádně vdaná matka od rodiny a on ji tady někdo zkouší klofnout, jako nezletilou. Sice by měla dělat věrnou manželku, ale on ten nudný večer s knížkou na hotelovém pokoji není nic moc. Nezávazně ho prokecat s cizími mužskými, třeba si i trochu zaflirtovat a udělat si dobře, že je o její půvaby stále ještě nějaký zájem, by nemuselo nikomu moc vadit. Tedy určitě ne jí. Když muž gesto opakoval, chopila se své skleničky a pozvedla ji směrem k němu taky. To byl zřejmý signál, aby pán vstal a přišel k jejímu stolu s dotazem, jestli jí není trochu dlouhá chvíle a nechce s nimi nezávazně poklábosit. Pokud na ně bude tak hodná a připustí je ke svému stolu, byli by jí vděčni, protože v této restauraci už tráví druhý večer a moc zábavy tady nehrozí.

Po seznamovací fázi a probrání účelu pobytu zde, se trochu popilo, ovšem čas pokročil a personál se začal chovat skoro jako za socíku, jen se neodvážil obracet židličky na stůl nohama nahoru. Ale moc k tomu nescházelo. Dotazem zjistili, že v tuhle hodinu se tady už nedá posedět nikde, tak pánové vzali  ještě dvě láhve a pozvali Irenu na pokoj. Chvíli se formálně cukala, že to by asi, jako vdaná matka od rodiny, neměla, ale v podstatě se na to docela těšila. Všechno, jen ne čumět do stropu nebo do televize s omezeným počtem programů. A na pokoji, s ubývajícím množstvím vína, došlo na tykačku, přece si u skleničky na pokoji nebudou vykat. Samozřejmě s políbením. Hlavně blonďák Slávek se jí při tom tak pěkně otřel o prsa, že ji zamrazilo v zátylku. Do čeho se to tady řítí ? Za dvacet let manželství se spustila dvakrát a pečlivě to před světem tutlala. Jednou to bylo na třídním srazu po létech s bývalým spolužákem a jednou vyhověla přání svého šéfa po prodloužené směně v kanceláři. A cestou domů ji pak studilo jeho sperma v rozkroku kalhotek. Jinak byla věrná manželka.

Je pravdou, že než potkala svého budoucího muže, měla za sebou dost bouřlivé nejútlejší mládí, o čemž nikdy nikomu nevykládala. Ne že by se o to snad zasloužila ona sama. Ale tak nějak se to složitě seběhlo. Kdyžy odjela máma po operaci žlučníku do lázní, zbyli s tátou doma sami. No s tátou. On to vlastně nebyl řádný táta, ten od nich odešel, že si ho skoro ani nepamatovala. Ale tenhle druhý táta s nimi žil od jejích tří let a brala ho tak nějak úplně normálně. A protože zavírání koupelny snad nikdy nefungovalo, stalo se, že ona vpadla k němu, když se sprchoval a on ji mámě pomáhal ještě jako holčičku umývat ve vaně. Když začala dospívat, trochu své návštěvy v koupelně ubral, ale ne že by vymizely úplně. A když zbyli sami, zavedl pevný denní režim a k tomu povinnosti při spravování domácnosti. Nebylo to nic extra, většinu věcí stejně dělala, i když byla máma doma. Jen večer jí začal pomáhat s umýváním. Z jeho rukou na prsou a mezi nohama byla dost rozpačitá, ale když jí vysvětlil, že tam se musí holka umývat nejvíc, protože to tam může poněkud zapáchat, vzala to a ukázněně držela. Sice máma ji už dost dlouho neumývala, ale když jde o čistotu, přece nebude vyvádět. A rozhodně to nebylo nepříjemné.

Tak to šlo v poklidu až do toho večera, kdy se u nich stavil tátův strejda, dědův bratr. Nejdřív je litoval, jak si musí poradit sami bez mámy a chválil je, jak jim to krásně jde. „Hele, to bys mi mohl dneska pomoct vykoupat Irenu,“ začal táta. „Já ještě musím něco dodělat, tak ať nám to odsejpá.“  Dost se zarazila, protože svlečenou ji ještě strejda nikdy neviděl. „No netvař se,“ pokračoval táta. „Myslíš, že strejda celé mládí neumýval teteu Milenu a teď svoje vnučky ?“ No to asi mohla být pravda. Tak to snad nějak vydrží a ubírala se do koupelny. Strejda za ní přišel skoro hned, ještě si ani nesvlíkla kalhotky a svoji sice malinkatou, ale pěknou podprsenku. Když nejdřív odložila kalhotky a pak i vršek, s úlevou se schovala do napuštěné vany. Strejda samozřejmě ponořil ruce do vody, vzal houbu a začal ji umývat. Když se dostal mezi nohy, houbu pustil a vše dělal jen svými prsty. Takhle do ní ještě nikdy nikdo nepronikal a měla strach, aby jí neublížil. Bylo to samozřejmě dost nezvyklé, ale vůbec to nebylo nepříjemné, neřku-li že by něco bolelo. Tak držela. Asi to strejda umí.

Když už měla prsa a hlavně bradavky rozdrážděné poměrně drsnou houbou, musela se postavit. „Teď se nehejbej, musím ti vypustit z pipiny vodu,“ řekl strejda a vsunul do ní jeden prst. Neměla pocit, že by z ní nějak extra teklo, ale když všemu od holek rozumí, určitě se do ní nějaká voda z vany dostat musela, když jí tam lovil prstem a trochu jí roztahoval klín. V nejlepším přišel táta, zabalil ji do velké osušky, vzal ji do náruče a odnesl do kuchyně na jídelní stůl. To ještě nikdy nezažila. Ale začal ji utírat, tak to snad má tak být. Zase něco nového. 

Pak k ni pustil strejdu. „Roztáhni nožky, jen se kouknu, jestli jsi tam dole v pořádku a je všechno, jak má být.“ No jo, to je ta jeho letitá praxe s ženským osazenstvem jeho domácnosti. A sestřenice byly o čtyři – pět let starší než ona. O tetě Mileně nemluvě. Tak ukázněně držela. Prsty jí roztáhl kundičku, přebral se v lupíncích a prstem zajel do otvůrku. Roztáhl jej a podíval se dovnitř. „No jo, je tam,“ zkonstatoval, když uviděl její panenskou blanku. „Ale už nejsi žádné mimino  a měla bys ji řádně používat. Jenže máš nějak moc malé vnitřní lupínky, protřebovaly by zvětšit. A  co poštěváček ? Taky je sotva vidět. S tím bys jednou měla dost problémy. S úpravami a opravami pipiny se musí začít co nejdřív. To je pak nejúčinnější.“ Moc nerozuměla tomu, co říká, ale když táta souhlasně pokyvoval hlavou, asi bude mít strejda pravdu. Ale vůbec si nedovedla představit, co by ji asi tak mohlo čekat.

V dalších dnech to vše zjistila. Strejda chodil denně, musela si zase lehnout svlečená na jídelní stůl a prsty jí vytahoval vnitřní stydké pysky, až to skoro bolelo. Jenže pak přešel na jemné dotyky všude okolo a začalo to být nepopsatelně krásné. Třetí den si přitáhl mezi její nohy židli, posadil se na ni a sklonil se do jejího klína. „Nejlepší je poštěváček trochu povysát, aby se zvetšil. Protože zatím nemáme žádné mašinky, zkusím to pusou.“ Po prvním nasátí klitorisu málem zakřičela, jak ji stisk mezi rty udělal dobře. A strejda nepřestával. Snažila se chovat tiše, ale vůbec jí to nešlo. Mimovolně hekala, vzdychala a propadala se někam mimo vědomí. Co to je ? Něco podobného jště nikdy nezažila. Když si kundičku zkoumala prsty, bylo to obvykle dost příjemné, ale tenhle pocit byl něco úplně jiného. Nakonec měla dojem, že ztratila vědomí a není při smyslech. 

Když se její duch vracel na jídelní stůl, zpět ke svému tělu, nedovedla si vysvětlit, co se to s ní dělo. „Tak co, bylo topěkné ?“ ptal se strejda. „Moc !“ zadýchaně odpovídala a udělala by všechno na světě, aby se ten pocit mohl ještě jednou vrátit. Strejda ji nechal chvíli odpočnout a pak začal s kouřením poštěváka znovu. Opět netrvalo dloho a zase jí bylo tak strašně krásně. „Takže slečno, teď jsi poznala, co se má s pipinou dělat, aby ti bylo dobře. Ale musíš se naučit, jak to mužskému vrátit, protože milování musí být příjemné obojstranně. A já jsem zatím přišel zkrátka.“ Začal další díl učení, jak ho vzít do ruky, stáhnout kůžičku, odhalit žalud a něžně ho vzít do pusy, pocumlat jazykem a pořádně vytvořit podtlak. Asi byla talentovaná, protože jí to šlo skoro samo a velmi dobře. Ovšem výstřiku do pusy se nedočkala, protože strejda nechtěl nic uspěchat a tak se udělal na její prsa a břicho rukou. „Není ti to nepříjemné ?“ ptal se. Když záporně zavrtěla hlavou dodal. „No ode mne už se moc mrdky nedočkáš. To musíš počkata na tátu, ten je o dvacet let mladší.“ Brala to tak nějak jako samozřejmost, ani se nad povinností pocumlat příro tátovi nepozastavila. 

Ona pravda je pojem relativní. Pokud si Irena myslela, že strejda pravidelně celé mládí školil v umění sexu tetu Milenu a nyní její dvě dcery, byla dost daleko od pravdy. Nic podobného se u nich nikdy nekonalo. Ale v podstatě po mladých dívkách dost toužil a když se nyní stávala ženská z praneteře, napadlo ho, že by se konečně mladé kundičky a ještě panensky tuhých prsíček mohl dočkat. Nahrála mu skutečnost, že její rodiče se chystali renovovat jejich domeček a na to není peněz nikdy dost. Zvlášť když bylo potřeba udělat komplet znovu střechu, vodu, odpady a elektriku předělat z hlíny do mědi. A taky udělat novou kuchyň, včetně nové bílé elektrotechniky. Něco sice měli našetřeno, ale to by rozhodně nestačilo. A když Irenin táta zavedl se strejdou řeč na možnost nějaké půjčky, zjistil, že by mohla být zcela bezúročná, pokud mu dovolí si pohrát s jeho nevlastní dcerou. Když půjde všechno dobře, ještě by se z celkové částky dalo něco odpustit. To znělo, jako rajská hudba. Problém byla jedině máma. Cukala se dost silně, ale  nakonec podlehla soustředěnému tlaku argumentů. Holka už není pod zákonem a jednou k tomu nějak stejně přijde, s kdo ví jakým týpkem. A připusťme, že i máma byla dost na peníze a úspora v desítkách tisíc byla vážným argumentem. Jen u toho nechtěla být. Proto se čekalo na odjezd do lázní.

Aniž si to dívka pořádně uvědomovala, začali se účastnit úprav a oprav kundičky se strejdou tu a tam další pánové. Vždy jen jeden a pod nějakou logickou záminkou, jako specialista tu na dermatologii, tu mamolog, jindy přímo gynekolog a Irena už si připadala doma divně spíš tehdy, když byla oblečená a neměla mezi nohama hlavu nějakého pána. Aby udělala strejdovi radost, naučila se polykat sperma. Nejen jeho, ale i těm dalším pánům. Časem jí došlo, že je možná tak trochu zneužívaná, ale přišla si u toho na svoje a když člověk dostává, měl by taky něco dávat. Když se vrátila máma z lázní, ničemu se nedivila, jen pánové se strejdou přestali docházet k nim a Irena obvykle po škole nejdřív zašla tam, kam ji strejda pozval.  A tak to šlo až do její maturity. Pak přišlo zaměstnání v přísně ženském kolektivu a konečně měla čas i na svoje zájmy a zábavu. Našla si budoucího manžela, který byl celý pryč z toho, že je nevěsta ještě poctivá panna a tak ho ani nenapadlo, co vlastně pár let v mládí zažívala. A ti přátelští hodně dospělí pánové o takovou starou dvacetiletou babu  stejně postupně ztráceli zájem.

Na tohle si vzpomněla dnes večer, když se tady o ni ucházeli dva úplně cizí chlapi. Byla jejich snažení tak nějak příznivě nakloněná a rozhodla se nedělat se svým tělem drahoty. Jejich doteky byly nejdřív takové jakoby nahodilé a bylo jí jasno, že jestli se neodvážou, tak si toho moc neužije. Navíc jsou to úplně cizí lidé, které nejspíš už nikdy v životě neuvidí a tak jí může být dobrá pověst leda tak pro smích. Aby viděli, že nenarazili na žádné ořezávátko, když první z nich řekl, že se půjde osprchovat, odvážně navrhla, že by mohli jít všichni spolu, protože sprchový kout v koupelně byl dost veliký. A tak ze sebe za chvíli, částečně v koupelně a částečně před ní, stahovali jednotlivé součásti svršků i spodků a labužnicky se cachtali pod proudem příjemně teplé vody. Podle očekávání se objevila chobotnice, tedy alespoň podle počtu chapadel, která ji osahávala na všech příjemných místech. A nunto říct, že dost vzrušovala. Takže za chvíli svorně spěchali do pokoje na manželskou postel, kde se jim nerozložila, jak by se čekalo, ale začala s bližším seznamováním s jejich klacky. 

Když byly dostatečně tuhé, na jeden nasedla a druhý si nechala v puse. Oba pánové byli u vytržení, protože sehnat v tomhle městě ženskou, nebylo jednodudché. A najednou ji tady mají, lepší, než kdy doufali. A vytrvale vycházela jejich přáním vstříc, bez ohledu na to, co to bylo. Takže když začali útočit na její zadeček, neozvalo s obvyklé – tam né, nastavila se a tlačila proti pronikajícímu údu, aby tam byl co nejdřív a co nejhlouběji. Bez poznámek se nechala vykropit a zase bylo jedno kam, jestli do kundičky, pusy, nebo zadečku. Ani si nestačili pořádně oddechnout a byli vysáváni znovu, s cílem pokračovat v milování.

No vida, jak se můžou věci příjemně zvrtnout, myslela si Irena, když se k ránu snažila nenápadně zmizet ve svém pokoji. To bude dneska náročný den, s tím otravou šéfem účtárny a touhou si ještě chvíli zdřímnout, alespoň po obědě. Tenhle den dodržela pracovní dobu skoro přesně a krátce po čtvrté už spala ve svém pokoji. Nebylo jí to dlouho dopřáno. Kousek po šesté ji probudil hotelový telefon, na jehož konci byl jeden ze včerejších galánů a velel jí nástup na večeři, jako v pionýrském táboře nebo na vojně. Za hladit nevyspání dalo chvíli času, ale povedlo se a tak pány oblažila svou přítomností. A nejen v jídelně, i když její včera pořádně dovalchované tělo ještě bylo dost citlivé, zvláště v některých  místech. Ale kdy se jí zase něco podobného povede ? Jen manžel, když přijela druhý den večer domů, se divil, že je tak strašně unavená, že ani nemá chuť na sex. Ale o tom vedoucím účtáren slyšel kde kdo, i on. Tak se nedivil tak moc. A Irena přemýšlela, že tahle služební ceta nebyla zase tak špatná.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Domina Andreadalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem atraktivní ale přísná domina a splním ti tvoje perverzní sny. Zažiješ ponížení, rozkoš i bolest. Budeš méně než nula a budeš se plazit u mých nohou! Tak volej a dostaneš hned první lekci ty ubožáku.

Buď mým otrokem na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANDREA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Páteční způsob

  11. 10. 2017Roman K.

„Ne, nepřemlouvej mě, opravdu už na swingers nepůjdu, vadí mi, když tam na mě sahají ženy. A to se mi tam stalo pokaždé," řekla Stáňa sice klidně, ale také naprosto jasně a důrazně. Abyste pochopili, se Stáňou jsme byli mnoho let, měli se rádi, jenom jsme spolu nežili. Když jsme měli volno, a toho moc nebylo (nedostatek času z mé strany také stál za naším rozchodem), vždy jsme se snažili, aby čas,...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Orál, Párty, Šukačky

Kanec

  24. 2. 2006Neznámý autor

Má kamarádka šla obětavě navštívit nemocného kolegu. Dílem byla zvědavá co mu vlastně může být, protože vždycky jen překypoval zdravím, dí1em doufala, že ho při této přátelské návštěvě "klofne"!
A taky že ano. Pozval ji do pokoje, uvařil kávu, nalil skleničku a řekl, že si jen potřeboval odpočinout od své šéfové; která po něm chtěla, aby jí vždycky v polední pauze lízal píču. Zatímco mě kamarádce vyprávěl...  celá povídka...
Kategorie: grupáč, Anál, Orál, Šukačky, Grupáč, Prstění

Jak jsem o to přišel…

  25. 2. 2011Bushman

To je tak asi 40 let, počátek léta 1971. Bylo mi necelých 18 a háralo to se mnou velmi. Už jsem měl za sebou chlapecké grupáče s výstřiky, jichž jsem se - až po nějakém čase - zúčastnil i aktivně. Před tím jen planou hoňkou. Když už jsem tedy věděl a na vlastní kůži vyzkoušel, že honitbou lze docílit nejenom příjemného ztopoření ale i výstřiku semínka, zbývala ta kýžená, první „echt sexuální“ zkušenost.   celá povídka...
Kategorie: První sex, Teen, Šukačky, Mix, Petting

Kdysi dávno na Slovensku

  10. 4. 2013Neznámý autor

Před mnoha desítkami let, když mi ještě nebylo ani třicet, se mi stal úžasný zážitek, na který vzpomínám se slzou v oku dodnes. Měl jsem úžasné pracovní místo a svou práci jsem dělal s láskou, i když byla politicky dost komunistická. Ale já tenkrát těm věcem opravdu věřil, a tak jsem makal přesčasy, účastnil se školení, schůzí, dobrovolnických akcí a podobně – vedoucí o mně získali to nejlepší mínění....  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Exhibicionisté, Striptýz, Mix