Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 16. 2. 2024

Veletrh radosti

Účast na veletrhu nepatřila k vrcholným zážitkům pana obchodního ředitele, ani ostatních členů týmu. Zatím co zákazníci se těšili na chvilku posezení, kafe a chlebíčky, když vás to čeká ten den po čtyřiadvacáté, chtělo by to spíš velkého panáka a chvilku zdřímnout. Navíc nových kšeftů bylo jen tak úměrně, spíš se podepisovaly smlouvy na manšinky, ketré už byly předem skoro hotové a zde se jednalo spíš o přiznání veletržní slevy na cenu. Ale pokud jste nebyli na veletrhu, jako byste ani neexistovali. A nejnapínavější akce byly s případnými dodavateli, kteří vás do omrzení přesvědčovali, že máte nakupovat právě u nich, protože bez jejich výrobků nelze žít a zatím ne příliš přiznivé ceny se určitě po pořádném nákupu sníží.

Před otevřením expozice je ovšem všechno řeba náležitě připravit a nainstalovat, zajistiti chybějící metry elektrického vedení, rozmístit stroje, vitríny se sptřebním materiálem, plakáty a pak taky vyzásobit kuchyňku. Na to jeli tři stálí specialisté, v čele s panem obchodním ředitelem. První den vlastně jen zjistili, že jsou v plánu stánků, ale ještě ani zdaleka není hotovo, takže není co rozmisťovat a kam. Odjeli tedy do hotelu, mimo město, kde bylo daleko levněji a hlavně klidněji. Navíc personál byl z jejich narůstajícího počtu docela odvázaný, neboť mimo turistickou sezónu nakonec měli obsadit dvanáct pokojů menšího hotelu, trvali na snídaních a večeřích. Tedy tržba jako hrom. Na rukou by je nosili.

Při příchodu na recepci vše vyřizovala Jana, jediná žena v kolektivu. Ovšem pan šéf se zahleděl na stěnu za recepční, kde byla nabídka sauny. V období chřipkových epidemiií nejlepší ochrana. Na dotaz, zda je funkční, recepční odpověděla, že ano, ale do pěti je obsazená a pokud chtějí, mohou tam pak na dvě hodiny, i dýl. No paráda ! 

V pět hodin se pan obchodní sebral, na chodbě zaklepal na dveře kolegy, jehož účast, po infarktu a dvou bajpasech, moc nepředpokládal. Nemýlil se, ovšem nedalo mu to a spíše jako menší šprajc zabušil i na ženu. „Tak kde seš ?“ zeptal se. Ta původně chtěla dělat dámu a svlíkat se před šéfem se jí moc nechtělo. Ovšem přiznat se, že se stydí, no to by bylo blbé. A jiná výmluva ji nenapadla. „No jo, už jdu, jen jsem volala domů,“ odpověděla a poslušně cupitala směrem ke konci chodby, kterým se dalo dojít do sauny. Bylo odemčeno, prázdno a v regálu bylo několik složených prostěradel. Jen si představovala, že budou oddělené šatny. Nebyly. Vše musela pojmout chodba se skříňkami. 

Džíny si stáhla jako první a děsila se, co dál. Šéf byl rychlejší. Než se nadála, byl úplně nahý, sebral jedno prostěradlo a bohorovně mířil ke sprchám. Jana si svlíkla svetřík a chvíli uvažovala, co by se stalo, kdyby si nechala alespoň prádlo. Ale když byl šéf nahatý, asi by to bylo blbé. Tak se svlíkla úplně a pokud to šlo, zahalila se protěradlem, jako římský senátor do tógy. Celá červená ve tváři vstoupila dovnitř a zjistila, že šéf je už v potírně.Tak tam vlezla taky. První kolečko absolvovala přikrytá, ovšem pak se měla jít ochladit. Využila chvíle, kdy šéf už znovu vlezl do potírny na druhé kolečko a z posledních sil vyrazila do bazénku. Studená voda od jejího rozpáleného těla málem zasyčela. A prostěradlo samozřejmě zůstalo na madle schůdků. Když lezla z bazénku ven, s obavami koukala po skleněných dveřích do sauny. Měla štěstí, byly docela zamlžené, takže její cudnost neutrpěla.

Po druhém kole šéf vystřelil na ochlazení zase o chvíli dřív a Jana se snažila vydržet co nejdýl. Nešlo to a tak nakonec, celá rozpálená, vyběhla k bazénku. Lézt tam v prostěradle – no to by byla kravina a stejně by asi plavalo, takže by její nahé tělo bylo vidět. Nezbylo jí tedy, než rychle prostěradlo odložit a ponořit se do ledové vody co nejdřív. Málem ji u toho trefil šlak, protože na saunování moc nebyla zvyklá. A při výstupu ven trpěla, jak se její nahota postupně vynořovala. Přítel trval na úplném oholení kundičky, tak ji nekrylo vůbec nic. Šéf zatím ležel nahatý na svém prostěradle a slastně relaxoval. Začal s ní řešit detaily příštích dnů, tak tedy vlezla na vedlejší lehátko a snažila se trochu zakrýt, aby prostěradlo nebylo moc mokré, ale aby z jejích intmních míst nebylo nic vidět. Skoro se jí to podařilo.

Když dopovídali a doodpočívali, sedl si šéf na lehátko směrem k ní, jen tak mimoděk vzal okraj prostěradla a zvedl ho. „Teda holka, víš že máš docela dobrou figuru ?“ prohodil. Nevěděla, jak reagovat. Jestli strhnout prostěradlo zpět na sebe, nebo utýct, ale šéf byl nahatý celou dobu a nedělal z toho žádný problém. „Jen nevím, proč se tak děsně zakrýváš. Kdybys byla nějaká pokřivená šereda, tak dobrá. Ale s touhle postavou … Nestyď se trochu předvést. Ty se musíš mužskejm líbit !“ Třicítka není žádný věk, i když máte za sebou jedno nevyvedené manželství a nyní jen tak trochu vychytralého ženatého přítele, který si rád přjde něco užít a nic ho to nestojí. A je pravdou, že na rozdíl od prababičky, s žádným z milostných partnerů nenosila dlohou neprůhlednou noční košili, s obšitým otvorem v patřičných místech. Nakonec rezignovala. No tak se na ni koukne další mužskej, snad jí neubyde. Na třetí kolo už šli do potírny oba nazí. 

Po čtvrtém kolečku už měli dost a začali se chystat na pokoj a pak na večeři. Dvě sedmičky červeného pro tři lidi byly tak akorát, aby zlepšily náladu. Šli brzy spát, aby byli na druhý den čerství. No, ono šli spát zase nebylo tak přesné. Zaklepání šéfa na dveře asi za dvacet minut Jana skoro čekala a když ho pouštěla dál, nepředpokládala, že by se chystal recitovat verše. Už v sauně si prohlédla jeho pracovní náčiní, bylo úctyhodné, i když snad existují i větší příra. Ale to se jí v životě ještě nepodařilo potkat. No a její přítel dnes možná sexuálně komunikuje se svojí manželkou, tak by nemusela být tak útlocitná a dělat že ne. Zvlášť když ta výbava … Usnuli  až po půlnoci, příjemně zrelaxovaní a unavení.

Druhý den začala práce v expozici a aby jich nebylo málo, přijela jedna mladší kolegyně jako posila. Všichni věděli, co mají dělat a tak práce ubíhala docela slušně rychle. Když se sesedli cestou do hotelu do auta, prohodil šéf k mladší pracující. „ Včera jsme byli v sauně a na dnes jsem ji stihl ráno objednat zas. Půjdeš s náma ?“ No, ve čtyřiadvaceti už Jitka zažila leccos. Ale společnou saunu ještě ne. Strašně se totiž styděla. Trpěla už od puberty komplexem malých prsou. Tedy opravdu si nevymýšlela a její ňadra, kdyby neměla bradavky, by na hrudi nebyla příliš patrná. Jinak byla docela charismatická sebevědomá mladá dáma, ale nesměla přijít řeč na prsa. To byl konec. Obvykle to řešila dost volnými halenkami, aby nikdo neviděl moc konkrétně, jak na tom je. A podprsenku měla doma jen jednu, zarovnanou mezi prádlem, protože si ji neměla na co dát. Pořídila si do ní i epitézy, ale nějak se v nich necítila. A když si, naštěstí ještě doma, zavazovala botu, dokonce jí jeden umělý cecík výstřihem vypadl. Stát se jí to někde mezi lidmi, tak by snad šla na nejbližší dostatečně vysoký most. 

Jako holka si kvůli svému prsnímu mindráku neuměla najít kluka. A když jí jednou, ještě na základce, dva kluci drželi ruce a třetí jí zkoušel osahávat ňadra, skončilo to konstatováním. Volové, pusťe ji, vždyť ona tam nic nemá ! A bylo vymlováno na pár let. Na střední byla určitě poslední panna ve třídě, protože se intimním kontaktům vyhýbala, jako čert kříži. Tedy ne že by po odpanění netoužila a pičku by velmi ráda nabídla snad komukoliv. Ale jen kdyby u toho nechtěl odhalit prsa. A to si nebyla jistá. Když se jí začal dvořit její současný manžel, bylo to právě kvůli její chlapecké postavě, protože, slovensky řečeno, neměla ani cici, ani rici. Jeho maminka ho uháněla, kdy už se jí konečně pochlubí s nějakou slečnou. A on si stále nechtěl přiznat, že ho přitahují právě ti kluci. Až narazil na Jitku, jejíž postava chlapce dost připomínala. Prdýlka jak dva kmínky a prsa nehmatná. Moc sexu si s ním neužívala, protože sice postavou splňovala požadavek, ovšem vpředu jí chyběl takový ten malý kousek, co tam kluci mívají. Aby byl doma klid, tak občas přilehl, ale k opravdové vášni to mělo skustečně dost daleko. Takže několikaletá frustrace a sexuální vyhladovělost, děti v nedohlednu.

Pan obchodní ředitel nepožíval příliš špatné pověsti sexuálního loudila či násilníka a najednou by se před ním měla svlíknout ! A to sice úplně, včetně halenky ! Celou cestu do hotelu usilovně přemýšlela, jak před kolektivem svá neexistující ňadra uschovat. Kdyby byla trochu fikaná, stačilo se začervenat a s mírně sklopeným zrakem říct – no to tenhle týden nepůjde. Většině dospělých by docvaklo, že když je na červeno, tak dámy do společné sauny nechodí. Jenže Jitka byla duše čistá, pravdomluvná a tahle nezáludná lest ji nenapadla. A tak trpěla, ovšem bylo jí hloupé jen tak paličatě  odmítnout, tak se celou situaci rozhodla probrat se straší kolegyní Janou. „Prosím tě, naděláš s malejma. Šéf je slušnej, včera vypálil do potírny jako první a já jsem se mohla svlíkat, jak jsem chtěla. A v regálu tam máš prostřěradlo, do kterého se můžeš zabalit a když je ti blbé strkat malé kozy, tak ukážeš delší nožku a od pasu nahoru to zase není to nejdůležitější.“ No to bylo zajímavé, za svoji upravenou kundičku se zase tak nestyděla. A vůbec neřešila, proč do sauny, když tam byla jen jednou v životě. Holt na veletrhu se žije tak nějak jinak a firemně kolektivně. 

I když se cítila odhodlaná, přece jen v šatně se s kolegyní svlíkaly jaksi nuceně. Šéf byl opravdu v mžiku nahatý a ona jen kouktkem oka zahlédla, co má mezi nohama. Slastně se jí vloudil úsměv do tváře. Teda s tímhle to moct zkusit … No fuj ! Že se nestydí, vdaná ženská ! Raději honem vyráběla z prostěradla tógu. Na rozdíl od Jany, která byla zakrytá hlavně od pasu dolů, zabalenou hodně ke krku. Horkost sauny ji překvapila. Už úplně zapomněla, jaké to bylo před lety, když se saunovala naposledy. Moc si to neužívala, spíš jí bylo nepříjemně. Ale aby si nezadala, trpěla mlčky. Šéf povyprávěl, jak je to dobře, že jsou tady, protože ta imunita, když jsou všude kolem chřipky a jim projde expozicí za čtyři dny kolem dvaceti tisíc lidí, bude potřeba. 

Jitka úpěnlivě čekala, až bude moct vystřelit z potírny ven. Když se šéf zvedl, málem ho ve dveřích porazila a hrnula se k bazénku. „Počkej, jestli nechodíš pravidelně, zkus poprvé sprchu,“ radil jako zkušenější. Představa chladivého proudu vody, který by navíc nemusel být zrovna úplně ledový, zcela ovládla její mysl. Mindrák malých ňader se tím horkem nějak rozplynul, prostěradlo skončilo odhozené na jednom z lehátek a Jitka se sprchovala jen tak úplně mírně vlažnou vodou dokonale nahatá. Šéf dělal, jako že nic nevidí, ale zatraceně dobře viděl. No, prsa tedy opravdu nejsou žádné pětky. Ale ty chladem ztvrdlé bradavky by stálo za to si trochu pocumlat. A co ta její pěkně upravená pička ? Tyhle extrémně štíhlé holky ji mívají dost těsnou. Moct se tak do ní zapasovat, asi by si připadal, jako s poctivou pannou.

Jitka lezla konečně trochu při vědomí ze sprchy. Najednou zjistila, že v tom rychlém úprku někde odhodila prostěradlo a nemá se jak nahoře přikrýt. Kromě toho se ochladila, až jí bylo zima a otřásla se. „Teplo, děvenko, teplo ?“ citoval šéf dotaz z Mrazíka a rozpřáhl náruč, do které dívku přijal. Přilepila se k němu jak žvýkačka k botě, protože jednak jí zima byla a druhak, její prsa při přitulení nebudou vidět. Ovšem zimou totálně ztuhlé bradavky se třely o jeho mírně srstnatou hruď a dělalo jí to velmi dobře. Ostatně i jemu. A protože doposud byla zmítána pocity a realitu příliš nvnímala, uvědomila si, že ji něco začíná překážet v tulení v podbřišku. Ježišmarjá, vždyť je tam úplně nahá a tím pádem přístupná. Jak pořád řešila svá ňadra, na to ostatní, možná o kus důležitější, nějak zapomněla. A jeho postupně se topořící příro se jí dostalo do úžlabinky a dotýkalo se poštěváčku. 

Tak tohle doposud neznala. Děsně se styděla, protože z potírny právě vylezla Jana a spěchla kolem nich do ledového bazénku, jinak byla sice nahatá, všichni ostatní taky, ale netušila, co by si mohla dovolit. Ovšem její tak strašně intenzívní pocit v kundičce byl neskutečný a nutil ji udělat to, o čem se jí v životě ani nezdálo. Mírně se po tom docela slušném příru zhoupla nahoru a dolů, až málem sykla blahem.Dala by nevím co za to, aby si ji na toho úctyhodného pinďoura šéf napíchl, ale zároveň byla na velkých rozpacích. Vždyť ona ještě nikdy nebyla manželovi nevěrná a pan obchodní je přece taky ženatý. Chtěl by ji vůbec ? I s její plochou hrudí ?

Trvalo hodnou chvíli, než se od sebe odlepili a sedli si na jedno z lehátek. Nějak jí nedošlo, že by měli mít každý svoje a s mírnými rozpaky se pod ním rozložila, doposud nerozhodnutá zkusit, jestli by to sním šlo. Její vnitřní boj stále pokračoval a nebyla si vůbec jistá, jestli jeho útok vydrží. Dokonce ho začala mírně odstrkovat a říkat, že tohle by snad neměli. Není nad zkušenější kamrdáku. Jana přišla k její hlavě, vzala ji za obě ruce, odtála jí je nahoru a konejšivě začala dělat „ššššššš, šššššš, vždyť se ti neděje nic šptného. Pěkně drž, uvidíš, že to bude krásné.“ Šéf viděl, že je blízko k dalšímu zářezu na pomyslné pažbě svých sexuáních úspěchů a když dívku nemusel držet, zaklekl mezi její nohy a nasadil do otvůrku. 

V první chvíli Jitka myslela, že ji jdou párat na dvě půlky. Ovšem nebyla to tak úplně pravda, protože po šidítku jejího přiteplalého manžela  se jí dostalo konečně pořádné výplně. Zvykla si na něj velmi rychle, bolest ustoupila a během chvilky začala vzdychat blahem. Jana, s hlavou u té její, byla z jejích reakcí celá vzrušená, nedalo jí to a přisála se k jejím ústům. Do háje, tohle jsem v životě neudělala, pomyslela si. Abych nebyla za teplušku ! Ale proplétající se jazyky jí dělaly docela dobře a v podbřišku cítila příjemné lechtání. Pootevřela oči a přímo kousek od jejího obličeje se tyčily Jitčiny bradavky, růžové a tak neskutečně vyzývavé, že neodolala, natáhla se k nim, začala je objíždět jazykem i s malými prsními dvorci. Obojí ztuhlo ještě víc a příjemný požtek Jitky se znásobil. Orgazmus spřišel náhle a ani ho příliš nečekala, protože doma ho při souloži dosahovala jen velmi výjimečně. Ale tenhle teda byl. Možná největší, jaký v životě prožila.

Emoce vystoupily na povrch a z očí jí vyryskly slzy. Rychle si je přikryla rukou, ale její vzdechy vypovídaly, co se děje. Šéf se v první chvíli vyděsil, jestli jí nějak neublížil, ale po ujištění, že to bylo tak krásné, jak ještě nikdy, se mu řádně nadmula hruď, klacek ztul o to víc a rozhodl se pokračovat. Jana sevřela oba Jitčiny prsy do svých dlaní, pořádně je hnětla a bradavky vzala mezi zuby, ať si to holka užije. A zdálo se, že si to užívala opravdu silně. Už nevydržela potichu a začala sténat blahem, čím dál víc. Když se udělala podruhé, byl to řev, jako když se páří usurijští tygři. A ti si můžou v té pustině na Sibiři nějak zařvat ! 

Když se Jitka vydýchala z druhého kolečka a šéf nabíral síly, protože ještě nedošel uspokojení, začala Jana nenucenou konverzaci. „Nevadilo ti, že ti cucám bradavky ?“ „Né, bylo to dohromady děsně fajn.“ „A už jsi měla někdy něco s ženskou ?“ „Né, to né.“ „No vidíš, já jsem žádný kozy taky ještě necucala. Ale všechno je někdy v životě poprvý. A bylo to takový zvláštní. Příjemný.“ Jitka se zamyslela. „Myslíš, že bych mohla ochutnat ty tvoje ?“ zeptala se nesměle kamarádky. „Prosím tě, tady dělej co chceš, kdybys někde přešlápla, tak neboj, postižený by se ozval. Co není zakázáno, je dovoleno. A myslíš, že by se naše menší představení šéfovi nelíbilo ?“ Když viděla rozpaky kolegyně, vypla hruď. „Tak pojď, neboj.“

Pan obchodní se tetelil blahem. Že by to se dvěma mohlo být zajímavé, to tušil. Ale ž by mu přdvedly i malou lesbišou, to nečekal. Mladá cucala a natahovala té starší prsa, jako kdyby dodufala, že z nich opravdu vyrazí nějaké mléko. Strčil Janě hlavu mezi nohy a začal jí cucat poštěváček, což se neobešlo, bez zvýšené hlukové intenzity. „A teď ty,“ řekl Jitce, která bez váhání vystřídala jeho jazyk v kundičce. Asi jí to šlo dobře, protože Jana vzdychala a kvílela jak hejkal v nedalekém lese. „A co takhle šedesát devět ?“ vymýšlel si dál. Obě ženy neváhaly a splnily mu ochotně přání. Byl z toho rozrajcovaný na ultimo. Kruciš, aby nevystříkl jen tak naprázdno, když tady má dvě ochotné a potřebné kundičky. Jana ležela na zádech, Jitka na ní. Tak jen přistoupil zezadu a už ho té horní cpal tam, kde ho chtěl mít. Ani tohle Jana ještě nikdy nedělala a pohled, jak se noří šéfovo úctyhodné péro do uzounké kundičky kolegyně, nemohlo to skončit jinak než výbuchem orgazmu.

Na další kolečko do sauny lezli málem po čtyřech, jak byli vyřádění a unavení. Jen Jitka byla trochu zamlklá, protoe šéf špatně vyhodnotil situaci. Antikoncepci brala ta starší rozvedená, mladší vdaná ne. A tak jí z pičky tu a tam odkapávalo trochu bílého spermatu. Honem se pokoušela bez kalendáříčku spočítat, jak je na tom termínově. Jenže její mysl byla ještě totálně zaneprázdněna čerstvými prožitky a nemohla si vzpomenout, ani kolikátého dnes je. 

A jak byla tahle pohádka dál ? Nijak. Příští den přijeli zahraniční hosté, další šéfové z firmy, povinně se museli účastnit zahájení veletrhu, večer pak obchodní večeře s přípitky a milými úsměvy. A tak to šlo den co den. Teprve poslední večer zase zůstali sami, ale to už byli po tom maratonu velmi unaveni a do sauny se jim nechtělo. Tak se jen tak trochu pomilovali na pokoji. Veletrh končí, končí i veletržní zážitky a lásky. Jen Jitka nevděla, jak to půjde v životě dál s jejím manželem, ze kterého živočišné mužství opravdu nesálalo.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vášnivá Veronikadalší dívky
 
Sex po telefonu

Pro někoho je zakázané ovoce cestování, pro jiného nevěra a pro někoho já. Jsem pro většinu mužů zakázané ovoce, protože když jsem je už jednou měla v posteli, nemohli si to vynachválit a chtěli pořád a znova. Hledám tedy někoho, kdo má zkušenosti a ví co od sexu a hrátek chce. Miluju análek a svoji prdelku mám vždycky připravenou na pořádnou akci! Nenech mě dlouho nadrženou čekat a zavolej.

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 50

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VERONIKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Má neteř, Štěpánka a já

  24. 2. 2006Neznámý autor

Vrátila jsem se domů zcela netradičně brzo odpoledne a už před domem se mi zdálo, že je někdo v domě. Nechala jsem auto stát na dvoře a vešla jsem bočním vchodem dovnitř. Houkla jsem něco na pozdrav, ale žádná odpověď. Ani jeden z našich prázdninových návštěvníků se neozýval. Dole v hale ani v pokoji nikdo nikde, tak jsem vyrazila opatrně nahoru. Všelicos se mi začalo honit hlavou, ale když už jsem...  celá povídka...
Kategorie: lesbičky, Grupáč, Lesbičky, Prstění, Orál

Placení výkupného

  21. 9. 2014Neznámý autor

Když si Emil bral Denisu, nádhernou mladou ženskou, která byla pravou ozdobou jeho osobního i pracovního života, jeden velmi dobrý přítel ho varoval: řekl mu, aby si dával pozor na jakékoliv nepříjemnosti s protivníky a nepřáteli. Že kdyby se něco vyvrbilo, mladinká panička, kterou Emil zbožňuje, bude to první, co bude v sázce. Ale Emil si starosti nedělal, věřil si v životě i v byznysu. Možná až moc,...  celá povídka...
Kategorie: Znásilnění, Extrémy, Šukačky, Mix

Stanovačka s kamarády I.

  28. 6. 2014Anonym

Nastal ten dlouho očekávaný čas. Blížily se prázdniny. tudíž i první víkend - doba, kdy jsem chtěla jít s kamarády stanovat. Byli to Marek, Petr, Eva a já. Dvě holky, dva kluci. V tu chvíli mi zapípal mobil s tónem označující příchozí SMS. Stálo v ní : Hele Anicko, me to matka zakazala tak si uzijte stanovani:( rekni to klukum. Eva". Se zklamáním jsem přemýšlela, jestli to taky nezavrhnu. Ale když...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Grupáč, Lesbičky, Prstění, První sex, Striptýz, Teen, Znásilnění, Šukačky

Jednou po večeři

  29. 6. 2021jentaknekdo

J e h o p ř í b ě h V tomhle příběhu jde o mou ženu Dášu, o našeho přítele Romana a o mě. Stejně jako jiné příběhy měl svůj začátek, prostředek a konec. Musíme se vrátit a vyprávět ho od začátku. S Romanem a jeho ženou jsme se přátelili dlouhá léta. Až do jejich rozvodu před několika měsíci. Jeho exmanželka se odstěhovala, ale Roman zůstal dál v jejich domě. Rozvod naše přátelství s ním nenarušil...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Orál, Prstění, Šukačky