Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 20. 7. 2023

Hodná holka

To nadprůměrné příro, které mizelo a zase se objevovalo z Amálčiny pičky, bylo fantastické. Šířkou i délkou. Nadsedala na svém partnerovi a bylo jí dokonale fuk, jestli jí jeho klacek dráždí bod G, Q nebo třeba Fń. Šlo o to blaho, které jí tato činnost způsobovala, přiváděla k nastupující extázi a vypadalo to, že bude velká. Nějaký profesor Grafenberg, nebo jak se ten vynikající sexuolog jmenoval, jí byl v této chvíli dokonale ukradený i se svým záhadným bodem. Kdo umí umí, kdo neumí, dělá kritika a nebo vynikajícího teoretika, který zdůvodní kde co. Jí však postupně prostupovaly podbřiškem i hlavou slastné pocity a vědecky zdůvodňovat, proč je jí tak krásně, rozhodně nehodlala. 

I když ono je vždycky všechno trošku složitější. Je pravdou, že za svůj blažený stav mohla hlavně sama. Její partner, byť i s luxusní výbavou, byl trochu dřevo. No – trochu. Spíš pořádně. Pakliže chtěla něco příjemného zažít, nezbylo jí než vzít věci do vlastních rukou, nebo spíš vlastní režie. Ruce za moc nemohly. Naštěstí se nebránil a držel jak příslovečný beránek. Ale že by taky k něčemu přispěl – to snad ne. Byl to kamarád milence její starší sestry. Vypravily se za nimi v tom teplém počasí na chatu, jednak se vykoupat a zchladit v místních rybnících, no a když už toho na sobě moc neměly, sestřin přítel ucítil příležitost uvolnit své sexuální napětí. Málem se ani nestačili dostat z rybníka. Ovšem Amálka toho jeho kamaráda viděla poprvé v životě a choval se jak chovanec klášterní školy. Když k němu připlavala, předvedla zdařilé vystoupení, jako že se skoro topí, čekala, že ji alespoň obejme a přitiskne, aby zjistil, že jsou její prsa pravá, málem utekl a odplaval. 

Teprve když zase skončili před chatou a ségra s fešákem zmizeli vevnitř s dost zřetelnými úmysly, zkusila to na něj se svléknutím podprsenky. Klopil cudně zrak a že by se jejích docela důstojných ňader zkusil dotknout, byť jen pohledem, ani náhodou. Tak svlíkla i kalhotky, zase nic. Snad si sem ten nekňuba od ségry nevzal teplého ? Ležela na zádech, aby ho inspirovala, s mírně poroztaženýmy nohama, kundičku vyholenou, takže netajila vůbec nic. Přitom ten blboun byl o šest let starší než ona. A nejmíň o deset sexuálně zaostalejší. Docela ji to urazilo a přitvrdila. „Svkíkni si taky plavky, ať tady neležím takhle sama,“ vyštěkla podrážděně. Kupodivu uposlechl a během vteřiny ležel na břiše, protože jak se Amálka koutkem oka přesvědčila, stál mu jako stožár vlajkoslávy. A toto tvrzení nebylo jen tak obyčejným příměrem, protože i když nestačila vercajk zkontrolovat detailněji, zdálo se jí, že je toho tam nějak víc, než u ostatních chlapů.  

Jak byla v tom mírně rozčíleném rozletu, stoupla si rozkročená nad jeho tělo. No co, za chvíli ho tam bude mít, děj se co děj a fešák se může klidně i bránit. „Otoč se !“ nařídila autoritativně, v domnění, že konečně uvidí to skrývané. Ten trouba to pojal tak, že zůstal na břiše a dával hlavu do míst, kde měl před tím nohy. No to byla síla. „Takhle ne !“ vyštěkla rázně, sáhla mu pod tělo a kdyby se nepodvolil jejímu tahu, snad by byla schopná  mu ho i utrhnout. Nyní ležel konečně v použitelné poloze, jen se Adélce nějak nechtělo začínat s tím pasívním blbounem líbačkou a když už držela ten jeho úctyhodný klacek v ruce, přidřepla a naštelovala si ho mezi stehna. Ne že by něco podobně impozantního ještě v životě neviděla, ale naposledy už to bylo dávno a nyní cítila, že to dnes bude opravdu veliké. A bylo.

Vůbec nemusela začínat ztopořující pomocí, ať už ústy či rukou. Byl jak vysoustruhovaný z dubového kořene. Zaťala zuby a zkusila nasednout. Sice tam kousek vlezl, ale byl to nejspíš jen tak žalud, zbytek zůstal ještě venku i přes to, že jí lezly tím tlakem oči z důlků.. Zhluboka se nadechla a dosedla ještě jednou. Teď tam byl větší kus, ale aby se dostal dovnitř při své tloušťce a délce, musela dosednout ještě potřetí. Přitom se nedá říct, že by byla málo zvlhčená. Na šoustačku se těšila a mírně vlhkou kundičku měla už od chvíle, kdy přišly na chatu. Cestou od vody pak už skoro čvachtala. Nejen proto, že měla mokré plavky po koupání. Nyní chvilku počkala, až si její nitro zvyklo na to boží nadělení a pak se opatrně nadzvedla na pokrčených kolenou. Dosedla zpět znovu a ucítila, že tohle bude opravdu něco. Až se jí tím tlakem málem narovnaly ušní boltce. A plíce vydaly takový vzdech, že by přehlušila i odfouknutí parní lokomotivy. Ale hlavní bylo nepřestat a pokračovat. 

Tak se začala opatrně nadzvedávat na jeho příru, když v tom její vášeň přerušil jediný pohled a musela ze začít bouřlivě smát. Fešák pod ní měl oči vyvalené jak králík při miximatóze, jazyk vyplazený a tutově by nevnímal ani kdyby vedle vybuchla atomová bomba. Mělo ji to varovat, ovšem než se stačila trochu probrat ze záchvatu smíchu, byla plná po okraj a ještě dost ukapávalo ven. Nechápala, kam se taková záplava mohla do těch relativně malých kulek vejít. Ten snad musí mít ještě jeden vedlejší rezervoár na přebytečné semeno. Když se nadzvedla a zkusila, jestli ještě bude tuhý a může se znovu narazit, stříkalo to kolem něj z pičky jak z minimaxu. Kdysi jí někdo vyprávěl, jak byl se slečnou a když bylo po všem, zůstala pod ní loužička spermatu. Chudák. Tohle bylo docela slušné jezírko.

Amálka to brala ne jako pořádné milování, ale jako nehodu na úvod. Nikde okolo žádný ručník, tak použila jeho plavky, pak svoje a hřiště bylo jakž takž upraveno. Tedy s výjimkou té louže spermatu na trávníku, to se jen přestěhovali kousek vedle, ono se to vsákne. Fešák byl očividně v závěsu a plnil všechny její pokyny. Opět se nevrhl na svoji oběť a nezačal ji mačkat pod sebe. Lehl si na záda, jako před tím. Adélce to nevadilo, aspoň si to udělá podle svého. A už seděla zase nahoře a snažila se ten obrovský klacek do sebe nějak pojmout, aby to bylo pěkné. Milenec opět ležel jak padlý strom a přijímal její snažení, sice s porozuměním, ale totální pasivitou. Kdo za to mohl ? No přece ženské. Když se kdysi na střední škole začínal dobývat spolužákyním pod sukně, některé souhlasily, ovšem až do chvíle, kdy se odhalil. Když uviděly to jeho nadělení, většině změkla kolena a daly se na spěšný ústup, a to nejen poctivé panny. I ty řádně načaté tušily, že dostat do sebe tohle megapříro nemůže být legrace. Jen jednou se na něj usmálo štěstí, když v jakémsi motelu zůstal po mejdanu zase na ocet a přidala se k němu jedna o dost starší pokojská. Ta na něm rajtovala až do svítání a chtěla od něj telefon. Ovšem chlubte se před vrstevníky, že máte milenku jednou tak starou, jak jste vy a po dvou dětech s mírně použitým tělem. Tak si vypěstoval svoji pasivitu vůči dobývání žen, protože většina z nich ho přesvědčovala, že s tímhle na ně nesmí.  

Pokud se vám zdá dívka jako dost odvázaná a sebevědomá v nějakých osmnácti letech, ona Amálka si prošla taky dost složitým psychsexuálním vývojem. Jednak byla, díky starší sestře, dost informovaná o všech dívčích záležitostech a její podprsenku si zkoušela, když ještě opravdu neměla na čem a aby poznala, jak to bude vypadat, vycpávala si ji srolovanými ponožkami. A jinak toho věděla až až, protože máma patřila k těm naivním rodičům, kteří si myslí, že když starší sestře uvážou na krk tu mladší, tak může na rande, protože se bude před tou mladší stydět. Obvykle opak byl pravdou a mladší sestra sloužila jako věrný hlídač nerušeného milování té straší. A při tom chytrala a chytrala. Samozřejmě postřehla, že ségra s klukem byla dost svlečená, začínala s holými ňadry, časem se vším. A velmi ji zajímalo, co to může dělat, když jí dokáže tak dlouho dlachnit prsa a strkat prst mezi nohy. Zkoušela to sama na sobě, ale i když to nebylo špatné, tušila, že přece jen mužský bude mužský. 

A tak když jednou odjeli rodiče ke známým na třídenní grilovačku a ségra vypadla z domu, určitě spát ke kamarádce, zbyla na ni péče strejdy, momentálně rozvedeného staršího bráchy mámy. Protože byl pátek večer, napustila si vanu s pěnou, kterou strejda v koupelně měl, sice kdo ví jak dlouho, ale pěnila. Čert ví, jestli nechala pootevřené dveře náhodou, nebo to tak trochu chtěla, ale strejda zahlédl, jak to štíhlé, leč žensky řádně vyvinuté tělo se noří do bublin.  Božský to pohled. A tak za chvilku nakoukl do koupelny, jestli Amálka něco nepotřebuje, třeba pořádnou osušku, nebo pomoct s umýváním zad. Chtěla obojí, protože z toho vědomí, že se jí bude dotýkat dospělý mužský, se jí málem zatočila hlava. „Tak ukaž ta záda,“ začal strejda za chvíli. Adélka vystrčila hřbet z napěněné vody. „No prosím tě, já už jsem starší pán. To tady mám lézt po čtyřech ? Honem se postav !“ Neodporovala a i když předek jejího těla dost kryly zbytky pěny, při troše fantazie se dalo poznat, že je to pěkné děvče. 

Houbou jí vydrbal záda. „Ukaž, co to dělá vpředu ?“ Ukázněně se obrátila, jak chtěl. Pokračoval očistou břicha během chvilky vyjel na prsa. To bylo něco. Houba sice byla jemná, ale její drobné póry dělaly na bradavkách pravé divy. „Jednu nohu dej na vanu, ať vymydlíme i to počůrané,“ pokračoval bez uzardění. Byla sice trochu v rozpacích, protože předvést svoje tělesné půvaby tak trochu toužila. Ale dotýkat se – to už bylo moc. Ale odporovat strejdovi ? To si netroufla a tak držela. Vždyť jí tam strká houbu a ne ruku.

Pak ji statný padesátník vzal do náruče, odnesl v osušce do kuchyně a položil ji na stařičký otoman. Poutíral jí opravdu důkladně a nakonec ji nechal ležet nahatou na vlhké osušce. To tělíčko bylo fantastické a inspirující. „Uděláme ti trochu dobře, jo ?“ položil řečnickou otázku a sklonil se k jejím prsům. Nabral do pusy bradavku a začal ji v nich žmoulat, co to šlo. Adélce se to zatraceně začalo líbit. Ale byla taková  nějaká rozpolcená. Protože přece slušná holčička neukazuje, co má pod oblečením, nebo jaké má prádlo, i když většinu spolužáků by to určitě eminentně zajímalo. No ale strejda je vlastně skoro něco jako máma, od stejné babičky a není to uslintaný začátečník ze třídy, který jí šmátne na prsa a honem utíká, aby nedostal nařezáno. On ten strejdův zkušený pocuc prsou má něco do sebe a byla by vlastně sama proti sobě, kdyby se začala nějak moc bránit.

Tak se nebránila a držela. Strejda z toho byl trochu vedle sebe, protože čekal nějakou formu protestů, odstrkování, uhýbání – a ono nic. To se musí využít. „Teď opatrně, zkusím ti sáhnout na kačenku.“ Nevěděla, jak to asi bude vypadat a kolik tam dole má místa. Jedním prstem už si to tam ozkoušela a kromě mírně vzrušujícího pocitu to nedělalo nic. Ale prý je tam  někde nějaká blanka a mohlo by to bolet. Dokonce snad i týct krev ! Ovšem strejda byl velmi ohleduplný a použil rovněž jeden prst, i když to byl takový trošku tlustší kolík, vlezl se dobře. A když už byl tam, začal s ním mírně pohybovat. Nejprve to nic moc nedělalo, ale když trochu přitlačil směrem do vršku a párkrát projel dost těsným vstupem, začaly se jí sbírat v podbřišku docela příjemné pocity.

Strejda přidal jazyk a děsně se mu líbilo, že mladá drží a neprotestuje ani náznakem. Musí ji dneska udělat, i kdyby si měl ten jazyk prodřít. Jeho rozhodnutí nebyla legrace. On člověk se všechno musí trochu učit a ani orgazmus nepřijde jen tak. Zvlášť když dotyčná neví, co by to vlastně mohlo být. O to byla překvapenější, když její vzrušení postupně narůstalo a nakonec se dostavilo něco, co ještě nikdy nezažila. Protože sama si tam chvíli prstem šimrala, až to bylo pěkné, ale myslela si, že je to všechno. Nebylo. To co přišlo nyní, jí změnilo život. Bez chleba žít může. Ale bez tohohle krásného pocitu ne.

Když později blaženě usínala, doufala, že sobota se vydaří neméně. Ovšem byla hořce zklamaná. Večer přišla strejdovi návštěva. Toho staršího pána znala, protože byl tatínkem dvojčat, obě holky s ní chodily do třídy. Tak s ním mluvila jen tak opatrně. Pánové si nalili po dvojce červeného a jí dali cosi, čemu říkali vermut. Bylo to sladké, kořeněné, nejprve k tomu přistupovala ostražitě, ale když zjistila, že jí to chutná a  vlastně nic nedělá, nechala si nalít další skleničku. Ona opička je bestie a chvilku si počká. Najednou se jí pletl jazyk, až se tomu sama musela smát. „Tak šup do vany, ať si pan Vrána neřekne, že jsi nějaká špindíra. A až budeš chtít umýt záda, zavolej,“ řekl strejda. No jo, už je dost pozdě. Tak mírně vrávorajíc zamířila ke koupelně. Dneska je tady cizí chlap, tak zavřela dveře pořádně, ne jako koketně včera, aby mohl strejda nakouknout. Jen vlezla do vany, dveře se otevřely a v nich stáli oba muži. „Tak už jdem na tebe. Tady Václav mi pomůže. On má doma dvě holky, tak má s tím umýváním větší praxi,“ vysvětloval strejda. Nějak se jí motala hlava a i když se poněkud víc ponořila do pěny, aby své půvaby trochu schovala, byli jí ti oblečení chlapi oba fuk.

Pan Vrána byl asi větší sportovec, protože si klidně k vaně klekl a začal ji umývat pod vodou. Byla ráda, protože netušila, jak by zvládla nápor jeho rukou vstoje. Tady měla oporu v zádech. Nakonec však stejně musela vylézt a nechat se odnést, jako mimino, na otoman v kuchyni. Sice si před nimi nahá připadal trochu divně, ale co. Vždyť obě jeho dcery jsou její stářnice, určitě je doma umývá taky a strejda byl na ni včera tak strašně hodný a milý, že po tom toužila zas. Nemusela čekat dlouho. Napřed se snažili muži oba, pak však zjistili, že je málo místa a strejda kamarádsky přenechal neteř panu Vránovi. Byl šikovný a Amálka si užívala stejně jako včera. S tím rozdílem, že pan Vrána po čase vyndal z kalhot svoje příro a strčil ho Amálce do ruky. To byla zrada, protože ji ještě nikdy něco podobného nepotkalo a moc nevěděla, co s tím. Ale pan Vrána jí poradil a nakonec postříkal hruď i břicho. Nejprve se lekla, že si muž ucvrkl, leč pak jí došlo, o co asi jde a zvědavě koukala na bílé cákance a jedním prstem si je roztírala po ňadru. Strejda seděl u stolu na židli a se zájmem vše pozoroval.

Když pan Vrána odešel, vybral si svůj díl její přízně i strejda. Zase jí bylo tak dobře, jako před chvílí a včera. Jenže dnes to bylo dvakrát za sebou a vznášela se blahem někde u stropu. A když si strejda vyndal z kalhot příro, stejně jako pan Vrána, tvářila se velmi zkušeně a předváděla mu, co už dneska pochytila. Když večer spokojeně usínala, trápila ji obava, kdy se zase takhle na noc ke strejdovi dostane, protože doma nic podobného nezažívala. A s klukama ještě nechodila, to jen ségra. 

Nestačila se divit, protože rodiče příští víkend někam mizeli zase a když máma žádala pro  Amálku péči od strejdy, omlouvala se provinile, že ho takhle těžce obtěžují. Ten ji ujistil, že už je to velká holka, která moc péče nepotřebuje, spíš mu dost pomáhá v domácnosti, tak co by. A stejně nemá o víkendu co na práci. Amálka se ani moc nedivila, když v pátek odpoledne přišla ke strejdovi, že tam měl nějakého jiného kamaráda, který taky pomohl s jejím koupáním a překrásně si s ní pohrál, že se málem počůrala blahem. A v sobotu, aby se to nepletlo, přišli kamarádi hned dva a bylo to ještě lepší, než v pátek. S tím rozdílem, že jí došlo, že by měla o pánská přirození projevovat větší zájem sama a nečekat jak trdlo, až jí ho vsunou do ruky. Pánům se to velmi líbilo a strejda ji za to dost chválil. A nabídl jí, že by jí koupil nějaké pěkné drahé prádlo, kdyby se náhodou někde trochu poodhalila, aby se nemusela stydět a šaty, ve kterých by vypadala jak opravdová princezna. No znáte slečnu, která by takové nabídky odmítla ? 

Nutno říct, že strejda nebyl žádný jelimánek a už všichni pánové, co dostali Amálku k dispozici druhý týden, řádně přispěli do fondu jejího oblékání a pohoštění všech. V menším městě by bylo nápadné, kdyby strejda chodil s neteří po nákupech oblečení. Tak přesvědči jednu ze svých občasných přítelkyň, jestli by nepomohla neteř zavézt do sousedního většího města a tam vše obstarat. A tak měla Amálka dvě krásné soupravičky prádla, jednu i s podvazkovým pasem a punčochami, které ještě nikdy neměla na sobě. Zatím si vystačila s punčocháči, ale v těch tónovaných pavučinkách s krajkami si připadala opravdu jak princezna.  Strejdovi návštěvníci z ní šíleli. 

Tahle krásná a příjemná zábava jí vydržela dva roky, než se strejda zamiloval, oženil a odstěhoval o šedesát kilometrů dál. To už ovšem byla vyškolená odbornice přes své sexuální uspokojení. Vrstevníky vynechávala, protože podle ní toho moc neuměli a pokud to šlo, vybírala si mezi staršími pány a kamarády své sestry. Jako zrovna dneska na chatě jejího přítele. Byl sice zaseklý, donutit ho k činu byla děsná makačka, ale ta jeho obrovská výbava, to bylo něco. A jak byl sexuálně nevyžitý,  vydržel téměř nekonečně. Ta jezírka spermatu se nakonec vsakovala do trávníku čtyři a Amálka měla v podvečer co dělat, aby vůbec nasedla na kolo. Naštěstí měla kalhotky a tak špička sedla nemohla dovnitř její silně roztažené pičky.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Divoška Nikoladalší dívky
 
Sex po telefonu

Do zadečku, do kundičky, na prsíčka nebo do pusinky? Jak by jsi mi to chtěl udělat? Nebráním se žádné pozici a je jen na tobě na co zrovna budeš mít chuť. Mám ráda mezi nohama pořádný ocas, který do ní bude bušit dlouho a bez přestávek. Zavolej a rozdáme si to.

Ozvi se mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 52

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT NIKOLA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Je to pravda odvěká

  1. 2. 2024Skálinka

Tohle děvče nepatřilo k těm nejvyhledávanějším v celém úřadu. Jednak byly k nalezení větší krasavice, jednak jich bylo dost, aby se nemusely brát zrovna takovéhle. Ne že by snad měla ošklivý obličej. Ale její oblékání ve stylu strá mladá , vytahané svetry tmavších barev, kalhoty neurčitého tvaru a barvy, boty snad vhodné kydat hnůj, vlasy neurčitě hnědé přírodní a sestřih by snad byl lepší podle kastrolu....  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Teen, Orál, Trapasy

Jak pokračovalo přátelství s Květuší

  15. 11. 2007Bambulka

Čtrnáct dnů uteklo jako voda a já seděla v rychlíku, který mne odvážel k nové kamarádce Květě, která  mne pozvala na mrdací orgie ke své kámošce Táně. Zdá se Vám to komplikované ? Mě ne. Já od lázní nemyslím na nic než na sex a v práci jsem dokonce přidržela i starýmu Vomáčkovi, i když jsem se o něm kdysi vyjádřila, že než toho nechat rejdit ve své  kundě, radši půjdu do kláštera. Do kláštera jsem...
  celá povídka...
Kategorie: mix, Párty, Grupáč, Anál, Orál

Přítel mé dcery

  30. 1. 2019jentaknekdo

Jmenuju se Ludmila Formanová a jsem manželkou skvělého, ale vytíženého muže. Jsem rovněž matka Kristiny, zkráceně Týnky, osmnáctileté rebelující teenagerky. Týnka se už tři měsíce vídá s taky osmnáctiletým studentem jedenácté třídy, který na ni podle mě má špatný vliv. Mám i důkazy, začala dostávat špatné známky, vynechává výuku, začala kouřit, klít… mohla bych pokračovat dlouho, a je to všechno kvůli...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Orál, Trapasy

Tyhle firemní akce…

  6. 10. 2013Neznámý autor

Jsem zaměstnancem jedné firmy, která se zabývá programováním. A jsem tomu hrozně rád, protože lepší místo bych si sotva mohl přát. Nejlepší je hlavně náš kolektiv – samí mladí inteligentní lidé. Máme tam dost žen, které jsou hrozně fajn, a právě o nich chci napsat tuhle povídku založenou na vlastních zážitcích. Často nám vedení firmy pořádá nějaké ty team-building akce, které mají za úkol prostě stmelit...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Orál, Mix, Petting