Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 28. 7. 2023

Dorostenec

Jára se té starší paní držel za holé rameno a snažil s neupadnout. Ne že by se coural nějakým obtížným terénem, ale stál v obýváku máminy kamarádky z dětství a ta druhá paní, která mu cloumala pérem co to šlo, se ho snažila uchopit do úst a dráždit mu klacek, i když už nemohl stát víc. Nakonec se zkroutil jako trojkový paragraf, začal plnit té dámě ústa svým spermatem a kochal se pohledem, jak jí na obou stranách koutky odkapává z přeplněných úst. 

Jára se jmenoval po tátovi, ale vlastně po babičce, která byla Jaroslava. Kromě sdíleného hrdého rodinného jména však byl takové trochu nechtěné dítě. Jako miminko, to ho všichni obletovali, ale pak se to nějak zvrtlo. No jo. Rodiče se kdysi rozešli, každý si našel jiného partnera, založili nové rodiny, z toho máma teprve druhou, kdežto táta snaživě už třetí. A chlapeček z prvního společného manželství nikam najednou nezapadal. Dokud žila babička, ještě to šlo. Hodně času trávil u ní. Ovšem když odešla na věčnost, zůstal tak trochu lítat v luftu. Chvíli tu a chvíli tam a i menší dítě brzy vycítí, že není zrovna žádané. Protloukal se světem jak to šlo, až se dostal na střední školu, kde sice nepatřil k jednoznačným jedničkářům, ale proplouval docela slušně. A jeho očividná samostatnost imponovala většině spolužáků, kteří museli být v určitém časem doma, kdežto jeho měli nejraději, když nepřišel. A malinkatý domeček po babičce, který mu v dědictví připadl, sloužil jako ne zrovna reprezentační obydlí a byl opředen řadou bájí a pověstí, vesměs skoro pravdivých, jen trochu mírně nadnesených, co všechno se tam dělo.

No nedělo se tam zase nic tak světoborného, ale když po něm některá spolužákyně zatoužila, bylo kde. Zároveň bylo s kým a taky čím. Takže všechny podmínky pro nevázaný sex splněny. Ne že by se tam denně odbývaly bujaré orgie. Spíš jen tak čas od času, protože na nějaké trvalejší vztahy Jára nebyl. Ale potřebu vytřepat si pytlík měl, stejně jako většina vrstevníků, téměř nepřetržitou. A pokud dívky chtěly studovat sex, měly tady tu nejlepší praxi. Protože i přes své mládí byl velmi pokročilý v umění milovat. Se spolužákyněmi se toho moc nenaučil. Ale měl štěstí, že jeho vyspělá, leč stále dostatečně mladistvá postava lákala starší dámy. A ona taková čtyřicítka po životních zkušenostech už o sexu něco tuší. A když to chce i od svého mlaďocha, který sice může skoro nepřetržitě, ale dovednosti se teprve pomalu utvářejí, nezbyde než si ho trochu vychovat. A Jára cítil, že ty dámy to s ním myslí dobře a že je mu s nimi obvykle líp, než s vrstevnicemi. Tak poslouchal jak hodinky, jen tikat.

První učitelkou a zneuživatelkou byla mámina kamarádka ze školních let. Začalo to o společném víkendu na půjčené chatě. Teta měla dceru od dva roky mladší, docela fajn postava a ve čtrnácti už holky buďto o sexu něco tuší, nebo by chtěly tušit. Jenže jak se jí dostat na kůži, když obě mámy mají oči jak ostříž ? Ale to by v tom musel být čert, aby se za ty tři dny nepodařilo alespoň si pohrát s jejíma tvrdýma kozičkama a okousat si hlavu. No – neměli bychom předbíhat vyprávění, ale nepodařilo se. Zato hned první večer máma zmizela s nevlastními sourozenci v ložnici, teta jí tam přidala taky jednoho svého malinkatého potomka, po chvíli k nim zahnala i dospívající dceru a tak zůstali s Járou u dohasínajícího ohně sami. Romantický večer, k tomu nějaké to deci vínka, hvězd plná obloha a tak po nějaké době oba splynuli v objetí. Ze začátku se dost styděl a nevěděl, co si může k tetě kus po třicítce dovolit. Zvlášť když přísným okem dohlížela na jeho snažení o dceru a zřejmě zásadně odmítala jakékoliv intimní přiblížení. Ovšem ona není nezletilá dcera. Něco už v životě zažila a činnost jejích hormonů v rámci menstruačního cyklu ji nabádala, že by to dnes bylo vhodné. A to sice zatraceně. 

Jejich prvním ložem lásky byla starší houpací lavička s vypolstrovaným sedákem, takže nikde nic nemačkalo a ještě byly jejich kopulační pohyby umocňovány pružinami v uchycení. Lepší by snad byla už jen vodní postel. Jára měl plné kulky jako vždy a tak než se jeho partnerka stačila zorientovat ve svých pocitech, bylo plno. Nebyla v posledních letech od manžela ani od zřídkavých milenců na takovou rychlost zvyklá a cítila se dost zklamaná. Pak ovšem zavzpomínala na mladá léta středoškolské docházky a naplnila ji naděje, že to nebylo dneska naposledy. Nemýlila se. Zkušeně mu ho po chvíli vzala do pusy, nasála pořádně do podtlaku, spolkla nějaké zbytky zapomenutého semene  a už mohl zase dovnitř. Tentokrát to trvalo o něco déle, užila si dva docela slušné orgazmy. A když po jeho další ejakulaci zjistila, že ještě není všem krásám pro dnešek konec, vznášela se na růžovém obláčku a manželovi, který dostal před odjezdem pořádně vynadáno, že jí zase nechá rodinu na krku a nepojede s nimi, bylo rázem odpuštěno. 

Od té doby musel Jára dávat pozor, protože čas od času se stávalo, že ho v jeho kutlochu teta navštívila bez ohlášení a donutila ho nejmíň dvakrát k činu. Tedy ne že by mu to bylo proti mysli, protože spolužákyně sice chtěly taky, ale obvykle jen tak stydlivě ležely, trochu zavzdychaly a makačka byla na něm. Teta byla variabilní člověk, festovní ženská, která  zvládala všechny myslitelné sexuální polohy levou zadní, až měl někdy honičku jí stačit. A když viděla, že je poněkud unavenější, vysedla si na něj nahoru a dělala si to sama podle své chuti. Ideální milenka, bez nároku na nějaké zamilovávání, věrnost a vzdychání při měsíčku. Zato sex přímo luxusní.

Do trochu nové dimenze se jejich vztahy posunuly, když bývalý manžel měl na víkend přidělenou starší dceru a ten současný vzal mladšího synka k babičce na víkend. Pro pětiletého pána byli králíci, slepice, kohout, kačeny a další drůbeží havěť nehynoucím zážitkem. Tímtéž byl pro mámu na sobotní večer pozvaný Jára. A protože chtěla vyzkoušet, co všechno ten mladý kaneček vydrží, pozvala si jednu ze svých sexuálně strádajících kamarádek. Simona z toho byla trochu na větvi, protože sice byla rozvedená a tím pádem skoro volná, ale neměla nějakého vytrvalého partnera a výčet jejích sexuálních dobrodružství by nutil k slzám i cudného místního pana faráře. Přijít ke kamarádce, kde měl být sexuálně povolný mladík a užít si s ním, pro ni bylo dost za hranou, ale z druhé strany, když nic nezkusí …  Osprchovala se, navoněla, mlaskla si dva panáky koňaku na kuráž a šla jak na popravu. K čemu se to nechala přemluvit ?

Jára sice na něco podobného taky nebyl zvyklý, ale přece jen internet mu poskytl řadu nápadů a situací k zamyšlení. Dvě ženské – to by bylo něco ! A ony tam opravdu byly. Simona sice nejdřív dost pasivně koukala, když se teta svlíkla jen do kalhotek a Járu si  svlíkla úplně. Labužnicky se začala mazlit s jeho přírem, kulkami a on ji chytil za prsa. Simoně až zatrnulo v podbřišku, protože po něčem podobném dost toužila, ale dlouho už to v praxi nezažila. A když se kamarádka labužnicky přisála k jeho pinďourovi, začala cítit mezi nohama vlhko. Netrvalo dlouho a docela z blízka koukala, jak si kamarádka svlíkla kalhotky a přitáhla si fešáka za totálně ztopořený klacek mezi nohy. Zajel do ní a Simona se zase musela divit. Kluk začal uvážlivě a pomalu, aby se dostal do všech koutů kundičky a podráždil všechny sliznice uvnitř. Žádné trrrr, jako když se sešlápne šicí stroj nebo když začne plnit svůj úkol ramlík v králíkárně. Očividně věděl, že mu nebude odepřeno největší blaho, času je dost a tak se snažil odvést poctivou práci. 

Teta začala během chvíle vypiskovat blahem  a za chvilku si užila první orgazmus. „No pojď blíž, Simono,“ vyzvala kamarádku, když se z něj vydýchala. „Neboj, on dovede být na začátečnici něžný. I když o tvém začátečnictví bych byla schopna pochybovat. Matka od rodiny …. nějak jsi k těm dětem přijít musela.“ „No  jo, to jsem ale ještě měla doma chlapa. Dneska už si ani nepamatuji, jak to vypadalo.“ Jára pochopil, že by měl být trochu chápající její rozpaky a snad by se dalo říct i určitý stud. Tuhle paní znal od vidění, tu a tam se při potkání zapovídala s mámou. Děti měla, snad dvě, ale o nějaký rok mladší, než byl on. V duchu hodnotil její proporce. Zadeček tak akorát vyšponovaný v džínách, prsa zřejmě držela pušapka dost nahoře. No, uvidí, až se svlíkne. Mohlo  by to být docela fajn. Jen by se měla trochu rozdivočit a odvázat.

„Jak vám můžu říkat ?“ začal od začátku. „Hele, tykej mi a jsem Simona. Pusu na to.“ Chtěla ho letmo políbit na pusu. To byla ta příležitost. Přitiskl ji k sobě, přisál se jí k ústům a zajel jazykem dovnitř. Sice se trochu zarazila, ale pochopila, že nějak se začít musí. A tak zkusila jeho šermování jazykem opětovat a přitiskla se k němu horní polovinou těla, zatím úplně oblečená. Pod oblečením bylo cítit, že její tělo by mohlo být docela pevné a vypracované. „Ukážeš mi prsa ?“ zeptal se nezáludně a Simona byla jeho přímostí trochu vyvedena z míry. No snad za chvíli uvidí i víc. Tak přetáhla halenku přes hlavu a s mírným zaváháním rozepnula podprsenku. No dobrý, kochal se Jára. To je skoro lepší kousek, než teta. Asi si musí někde cvičením zpevňovat tělo. A už ji držel rukama za prsa a pusou ocucával bradavku. Holky  z prváku mají prsa trochu tužší, ale ani tahle nejsou nějak moc měkká. 

Teta nezahálela a když viděla stále ještě částečné rozpaky Simony, objala ji zezadu, sáhla na knoflík kalhot a rozepnula zip. Byla v džínách narvaná docela fest a tak  se ukázalo jako nesmysl zkusit jí nechat kalhotky. No šup, obojí zaráz. K tomu jí přiložila k puse skleničku s vínem, které si při příchodu načaly a držela tak dlouho, dokud v ní nezmizela. Pila ráda, protože jí  vzrušením vysychalo v ústech a cítila, že alkohol posiluje její odvahu. Jen nesmí zapomenout, že alkohol sice odbourává zábrany, ale ne schopnost otěhotnět. A protože už delší dobu neměla stálého ani občasného sexuálního partnera, nebrala žádnou antikoncepci. No co, sice to není ten nejlepší nápad, ale kdyby přece jen měla podezření, že v ní nějaká část mladíkova semene skončila, zkusí tabletku po. Jako matka čtrnáctileté dcery ji měla doma v lékárničce. 

Jára se snažil co mohl, protože ho tohle tělo příjemně dráždilo, její ostych, který překonával svojí suverenitou, vytvářel tu správnou směs vzrušujícího koktejlu pocitů. Musí jí udělat něco extra. Tak žádné nohy od sebe, ale převrátil si ji na bok a hnětl jí prsa, jak pekař těsto na vánočku. Zezadu jí zajel mezi půlky, až dosáhl na kundičku. Byla vlhká, očividně připravená ho přijmout. Tak neváhal, protože v prvním čísle si přišla na své teta, on ještě ne. A už by to skoro poprvé potřeboval. Zasunul do stažené pičky svůj totálně tuhý klacek a musel se v duchu pochválit, protože ta zcvaknutá stehna, to bylo ono, co se mu líbilo. A podle hlasitého vzdechu usoudil, že Simoně taky. Zase si dával záležet, aby v té těsnosti prosmejčil všechny dostupné kouty její vagíny a dělal jí náležitě dobře. Nebylo to jako s mladými holkami. Než se poprvé udělají, tak to chvíli trvá. Tady spěla k vrcholu mílovými kroky. Cítila, že se jí v podbřišku všechno sbírá k orgazmu a přestávala se ovládat. Jára v její kundičce řádil, co měl sil a nutno říct, že jich měl dost. Vyvrcholili téměř současně a takové ždímání pinďoura ve vrcholných okamžicích snad ještě nezažil. Holt náležitě nadržená ženská, to je něco. Ale předsevzetí o ejakulaci mimo vagínu vzalo při tom vzrušení za své velmi rychle. Simona byla zmožena blahem, že na nějaké ucuknutí neměla čas myslet.

Když se Jára vydýchával ze závěrečného kvaltu, promluvila na něj poněkud přeslazeně teta. „Tak milánku, abys neřekl, že žijeme jen ze starých vzpomínek, tak bych tady pro tebe měla něco nového.“ Sáhla do šuplíku a vyndala z něj předmět tvořený průhlednými umělohmotnými koulemi, které se směrem k rukojeti zvětšovaly. Někde to viděl na pornu, jakási obtloustlá černoška si to strkala do zadku a pak po jedné kouli vyklouzávala ven. Že by ženským nestačil a začaly si vypomáhat umělákem, ještě takového podivného tvaru a zřejmě určeném do odvrácené dírky ? 

Než se stačil pořádně probrat a soustředit myšlenky, chytila ho teta za varlata, nadzvedla je a prstem druhé ruky mu zaútočila na svěrač zadku. Ucítil, že na prstě měla nějaký krém nebo gel a začala mu ho nejen roztírat okolo dírky, ale i cpát dovnitř. Svůj zadní otvor nikdy nepoužíval jako oblast sexuální aktivity, tak trochu to považoval za oblast pro kluky, co jsou na kluky. A najednou cítil, jak se mu tam dobývá prst jeho nejdokonalejší milenky. Bylo to takové zvláštní, ale trocha vzrušení tomu nechyběla. „Pořádně se uvolni a povol tu prdýlku, ať se ti tam dostanu,“ žádala teta. Přitom zvyšovala tlak na svěrač a první článek prstu se dostal dovnitř. Jak byl tam, neměl sílu zastavit další pronikání a celý prst, řádně promazaný, zmizel hluboko v jeho střevu. Ani si nestačil uvědomit, že mu současně opět tuhne klacek, zvlášť když ho teta pořádně mačkala a nadzvedávala při zpřístupňování rekta. A pak tam byl najednou i druhý prst. Zase ho nechala zvyknout na tlustší náplň  a začala prsty pohybovat. „Tomuhle se říká masáž prostaty a mělo by to pro tebe být docela dráždivé. Ovšem potřebuješ tam pořádnou masáž. Simčo, podej ho,“ obrátila s k druhé ženě. Ta ihned pochopila a sáhla po zatím odloženém umělákovi. „Trochu ho namaž !“ poroučela teta, Simona nabrala na dva prsty krém a pořádně promazala jednotlivé kouličky, až na nich zůstávaly viditelné čmouhy lubrikace. 

Járovi se trochu ulevilo, když z něj vyklouzly dva prsty, ale neradoval se dlouho, protože mu teta nasadila na konečník první nejmenší kouličku uměláka a začala tlačit dovnitř. Prst byl tenčí a tak se snažil zhluboka dýchat, aby snesl tvrdé pronikání. Najednou šup a byl tam. Myslel si, že je po všem,  teď mu tam s ním ženské trochu zavrtí a budou pokračovat pořádnou šoustačkou. Omyl. Teta znovu zatlačila a dovnitř se cpala druhá, větší kulička. I ta tam vklouzla. „Simčo, pojď mu ho trochu pohonit nebo pokouřit, ať se uvolní. Ještě ho čeká pár kousků.“ Nebylo potřeba říkat dvakrát a Jára ho cítil až na jejích mandlích. Jedno vzrušení z olizovaného žaludu, druhé z tlaku v zadku. A tak krásně se to spojovalo v jeden úžasný pocit, že začal přivírat oči blahem. 

Simonu celá situace velmi vzrušovala, že měla chuť si sáhnout do kundičky a trochu si podráždit poštěváka.  Tedy kdyby se pořád ještě nestyděla. To mladé a pevné příro v puse, k tomu umělák pronikající do napjaté prdelky mladíka, koktejl dráždivých podnětů. Když byla třetí koulička uvnitř, řekla kamarádka : „Další je tvoje !“  Vytáhla pinďoura z krku a nevěřícně chytila konec uměláka. Začala tlačit a Járovi  málem lezly oči z důlků, byl to nezvyk. Ale snažil se co nejvíc uvolnit a čtvrtý, ještě o něco větší kousek byl tam. Simona s ním zakroutila, ať si to kluk užije. Ten jen zavzdychal a přivítal tetinu ruku na svém tuhém klacku. Jestli neuberou, tak se udělá jen tak. I bez honění. 

Při páté kuličce už škemral, že je to moc a aby ho ženské nenatrhly. „Když máš zácpu, lezou z tebe hovínka tlustší, tak se soustřeď a vytrvej,“ odtušila teta. „A nezoufej, co šlo dovnitř, musí taky ven. Tak si to ještě užiješ.“ Vzrušením byl taky dost mimo sebe a spíš toužil po dalších dráždících impulzech. Tak snesl i pátou kuličku a dokonce se držel, aby s umělákem mohla Simona vevnitř pořádně pohybovat. „Abys to měl jednodušší a zvykl si, dostaneš příště na celou dobu anální kolík. Ten umělák v tobě není dneska naposled.“ No to jsou vyhlídky, ale vzrušení ho prostupovalo tak, že by souhlasil i s tatarským narážením na kůl.

Když se ženské dost vyřádily s umělákem, uchopila jeho konec teta a silně zatáhla. Největší kulička byla ven a Jára cítil, že jeho další ejakulace není daleko. Při čtvrté kuličce to už málem nevydržel a když poslední tři vzala teta naráz, vystříkl bez dalšího impulzu jak hasičská proudnice. A teklo to, teklo to, že se obě ženské nestačily divit. Unaveně hekal a zůstal ležet s pocitem, že se už dneska nezvedne. A jestli se zvedne, tak bude chodit zeširoka, jak námořník po rozhoupané palubě. „Seš dobrej,“ řekla teta. „Můj starej se takhle poprvé i trochu posral, jak to v něm vytvořilo podtlak.“ No, i když to byl vlastně kompliment, zase se tak moc hrdinsky necítil. Jeho pocity o totálním vyčerpání se taky brzy rozplynuly, protože Simona se s jedním orgazmem nechtěla rozejít a tak měl co dělat, aby vydýchal další dráždění klacku i následnou soulož.

Párkrát se ještě sešli ve třech, ale holky po třicítce jsou dost sexuálně náročné a tak jim dělení o jednoho pinďoura začalo vadit. I Jára chápal, že člověk by se neměl věnovat dvěma věcem současně, tedy přeneseně dvěma ženám a odvést svou práci pořádně, nedělit úsilí. A tak se začali scházet jen ve dvojici. Simona se k němu ze začátku bála zajít, co kdyby ji někdo viděl ? Jenže teta měla byt volný jen někdy a tak se po pár příštích setkáních musela naučit plížit ulicemi  na zapřenou k Járovi domů. A jaký byl výsledek ? Pro Járu nic moc. Jak se Simona rozjela s mladým milencem, zkrásněla, oživla a stala se sexuálně přitažlivější i pro své vrstevníky. Najednou přestala Járu vyhledávat a po pár týdnech se k ní nastěhoval jeden taky rozvedený a strádající známý. A teta, jak pečovala o rodinu, taky nic moc. Jen občas. A tak se musel víc snažit u svých vrstevnic.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Zkušená Martinadalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem mladá sympatická dívka, která si ráda povída o čemkoliv. Dobře rozumím mezilidským vztahům a ráda Ti ve všem poradím. Naučím Tě jak sbalit holku o které sníš, i jak dobře zvládnout první milování. Anonymně se mi svěř s tím, co Tě zajímá a s čím bys chtěl pomoci. Jsem tady právě pro Tebe.

Volej a chtěj mluvit s Martinou
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 51

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARTINA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Mikuláš

  12. 12. 2010Senior68.

Sešli jsme se v suterénu našeho paneláku, abychom projednali, kdo se letos ujme Mikuláše a s ním spojené nadílky pro děti. Přišli skoro ze všech partají celého domu. Měli jsme již léta sehranou partu, ale letos se soused, co dělal Mikuláše odstěhoval a také se odstěhovala rodina s andělem. Já jsem dělal asi po šest let čerta, a tak jsem zůstal sám. Tak jsme se chvíli domlouvali, kdo by mohl co dělat,...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Grupáč, Šukačky, Mix

Ošetřování bratra

  26. 10. 2021jentaknekdo

Viktorka byla krásná dívka, energická dívka, vyzývavá dívka. Ve skutečnosti k Viky patřila všechna tato přídavná jména, a ještě další navíc, a tuhlo kvůli ní víc ptáků, než si sama dokázala představit. Nebyla typickou blondýnkou, která afektovaně jásá nad vším, co před ní někdo řekne nebo udělá. Za prvé měla havraní černé vlasy. Za druhé se kolem ní vznášel jakýsi kouřový opar, jako by právě vstala...  celá povídka...
Kategorie: Incest, Orál, Prstění, První sex, Teen

Poprvé

  12. 7. 2012Janina

Slavila jsem své šestnácté narozeniny. Naši odjeli na chatu, abych měla trochu soukromí a volnosti a já byla v sedmém nebi, že mi důvěřují. Přesto jsem jejich důvěru zklamala i když se to nikdy nedozvěděli. Ale to musím začít od začátku.
Pozvala jsem svojí nejlepší kámošku Zuzku a 2 kluky z gymplu co po nás občas vyjížděli. Trochu jsem doufaly, že se poprvé pomilujeme, obě jsme byly ještě panny. Ale...  celá povídka...
Kategorie: První sex, Mix, Šukačky, Teen

Podařená schůzka

  2. 7. 2009Neznámý autor

Šel jsem ke Katce na návštěvu s velkým pugétem a mírnou nervozitou. Po chatu jsme se domluvili, že si spolu jen tak nezávazně zašpásujeme. Prostě oba máme sex moc rádi, tak proč si neudělat vzájemné potěšení. Navíc jsme oba nezadaní, takže nám ve schůzce nic nebránilo.Přesto jsem malinko nervózní byl. Přece jen to bylo poprvé, co jsem si domluvil rande takto přes net a i když sexování přes chat i mobil...  celá povídka...
Kategorie: mix, Mix, Šukačky, Orál