Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 1. 3. 2024

Blahobyt

Ty dlouhé štíhlé nohy patřily k tomu skvostnějšímu, co na světě existuje. Končily v jednobarevných oranžových kalhotkách, s malými kraječkami na nohavičkách i v pase. Nebyly průhledné a nadzvednutý venušin pahorek nedával tušit, jestli je vylepšen jemnými dívčími chloupky, nebo jen tak buclatý a holý. Ale pohled to byl krásný. Čtyři pánové dědečkovského věku koukali celí u vytržení a čekali, co jim dívka předvede dál. Logicky by měl jít dolů svetřík a konečně by se mohli přesvědčit, jestli má podprsenku, nebo jsou její mladistvá ňadra jen tak na přírodňo. Místo toho se dívka obrátila kouzelně naducaným zadečkem k nim, sáhla za gumičku kalhotek v pase a zvolna zatáhla. Její prdýlka byla božská a k zulíbání. Ovšem ani představa, co může být na odvrácené straně, nenechávala pány chladnými. Těšili se, že konečně uvidí jestli  má nějaké chloupky, protože ty dnešní holky s oblibou chodí jako holátka. Ale oni byli z generace, kdy dámy hrdě nosily své bobry a pánové si vyprávěli, která ji má chlupatější. Lenka je potěšila nebo zklamala tak na půl. Její pička byla silně uprvená, poctivě vyholená, jen nad čárkou kundičky měla pracně vytvořené malé chlupaté srdíčko. No aspoň něco, co jim připomínalo nejlepší sexuální léta a čas malin zarostlých.

Tohle představení se samozřejmě odehrávalo v přísně tajném soukromí bytu jednoho z nich. Lenka se svlékala s klidem a přehledem, protože si byla vědoma, že tihle staříci se rádi kouknou, maximálně tak pohladí, ale víc jí rozhodně nehrozí. Nepředváděla se takhle poprvé a věděla, že jí její půvaby doposud nikdo nevykoukal a docela slušná prsa a boky nevyhladil. Ostatně nedělá to zadarmo a co se takhle občas předváděla, vzrostly její příjmy přímo fantasticky. Tihle prachatí dědulové jí platili líp, než braly holky na nedalekém dálničním odpočívadle, a to musely dělat všechno, s neočekávanými riziky násilí, krádeže tržby a třeba několka chtivých švorcových šoférů za jednu cenu. Ale než si nechat rozmašírovat ksicht, musely vše vydržet. To jí nehrozilo, protože páni byli stálí zákazníci a její ochoty si náležitě považovali. A zejména jejího mládí a tím i půvabů. Kdysi, když ještě bývali kapitáni průmyslu, takhle měli ochotné sekretářky a další spolupracovnice. Jenže čas chvátá mílovými kroky a kdysi půvabné dívky už dnes dorůstaly babičkovského věku. Třeba by některá z nich byla ještě ochotna odložit oděv, ale přiznejme si, že na sedmnáctileté pevné tělíčko už kousek po padesátce neměla.

Tyhle odpolední sedánky už trvaly pár týdnů a začaly docela nenápadně, i když zajímavě. Lenka, jako každá dospívající mladá dáma, toužila po nějakém partnerském vztahu. Jeneže spolužáci měli hlavní problémy se svými mobily a počítači, na sexuální vyžití jim stačila dlaň, vždy ochotná a připravená, nevyžadující vzdychání při měsíčku, nošení školních tašek, případně kytiček jarních květů a nekonečné vyprávění nesmyslů při procházkách v parku. U slečny jim šlo zejména o to, sáhnout si, jak jí narostla prsa a jestli  by se jí někde v alespoň částečném soukromí nedala vyhrnout sukýnka. Na regulérní soulož obvykle neměli dost odvahy, tak si alespoň omočit v kundičce prst a do večera se vytahovat všem kamarádům, kde ho opravdu měli ponořený. Čuchni si.

Jenže Lenka měla i o dva roky staršího bráchu, letos maturanta a jeho kamarádi, to už byla přece jen jiná klasa. Daleko líp tušili, na co jsou holky a byli ochotni udělat cokoliv, aby se jim dostali do vytoužených míst. Jednou po vyučování přišla domů a slyšela, že u bráchy v pokojíku je nějak rušno, tak se uklidila do svého hájemství a rozhodla se převlíct do domácího. A zrovna ve chvíli, kdy stála u skříně jen v prádle, se otevřely dveře a jeden z bráchových kamarádů ji zdravil, jako kdyby se potkali oblečení na náměstí. Otevřít dokořán dveře skříně npomohlo, tak sáhla po právě složené blůzce a snažila se s ní zakrýt alespoň podprsenku. Ale nebyla tak dlouhá, aby zakryla i kalhotky. „Počkej, co se schováváš ?“začal kluk. „Ne že bych měl tak velkou praxi, ale docela ti to takhle sluší. A ta podprda je jako ze sexšopu.“ 

Měl skoro pravdu. Tenhle kousek koupily s mámou při návštěvě prodejny prádla v sousedním městě. Byla slabě broskvová a mírně průhledná, s o trochu silnějšími krajkovými aplikacemi. Jen se schovávala, protože věděla, že její růžové bradavky budou určitě prosvítat To kalhotky byly decentnější, zcela neprůhledné, jen se vůbec nehodily svým barevně prouhatým provedením k tomu něžnému a docela luxusnímu hornímu dílu. Lenka nevěděla, jak se zachovat. Z rodičů určitě nikdo doma nebyl a začít vyvádět jen tak, když jí nemá kdo přijít na pomoc, jí připadalo hloupé. Navíc, tenhle bráchův kamarád nebyl žádný šerda a vypadal docela dost jako sympaťák. Tak ať se na její kalhotky koukne. Vždyť jsou skoro jako ty od plavek, barevně rozhodně, snad trochu tenčí. Jen nevěděla, kdyby se něčeho odvážil, jestli by to ustála a co by měla asi dělat. 

Kluk nenuceně přišel k ní, vzal ji za obě dlaně, podržel na šířku těla a Lenka si uvědomila, že legrace končí, protože prsa jsou jí v téhle podprsence vidět docela dobře. Nebyla na okukování zvyklá a zmuchlaná halenka spadla na zem. Byla červená, jak pivoňka, ale snažila se dělat, jako že o nic nejde. Když si ji přitáhl k sobě, byla docela ráda, protože tím ztratil pohled na její intimní partie a připadala si tak nějak schovanější. Ovšem že vzápětí začne svými rty hledat její ústa, nějak nepředpokládala. Po prvotním zděšení musela uznat, že je jeho dotyk docela příjemný a když se snažil roztlačit její pusu svým jazykem a ochutnat, co měli ve školní jídelně k obědu, přijala to jako logické pokračování a nebránila se ani trochu. Že by konečně opravdový zájemce o její půvaby ?

Po chvilce líbání sjel ústy na její hruď, zkušeně odhrnul levý košíček podprsenky a nasál její něžnou růžovou bradavku i s prsním dvorcem, až jí zatrnulo v podbřišku.  Pár kluků už ji při různých příležitostech osahalo prsa, většinou přes oblečení, jen jeden se dostl i pod tričko a pak na holou kůži. Ovšem tam to obvykle končilo. Do kalhotek se odvážil málo kdo. Možná za to dost mohly i její těsné džíny, do kterých se dostat nebyla zase taková brnkačka. A tak hrůza - v sedmnácti ještě pořád poctivá panna. Kdyby si občas nepomohla sama, snad by ani nevěděla o čem se ty holky baví, když vyprávějí svoje sexuální zkušenosti. 

Bráchův kamarád byl systematik a tak za chvíli ležela na své ustlané postýlce, nahoře obě ňadra venz košíčků podprsenky a dole jí kuk stahoval kalhotky. Mírně ji to vyděsilo, aby hned nechtěl kdo ví co, když s nikým ještě nic neměla. Ale zřejmě to nebyl, i přes své mládí, tak úplný začátečník a nezačal do ní hned cpát svého pinďoura. Něžně jí odhalil lupínky v kundičce a začal je dráždit jazykem. No to bylo něco ! Jen se děsně styděla si zavzdychat, i když jí to dělalo tak strašně dobře. A k tomu ji vyděsil, když se vytáhl nahoru a přisrčil jí do ruky své příro. Tak tohle ještě nikdy v životě nedržela a jen z nějakých obrázků tušila, co by s ním asi měla dělat. Hlavně opatrně, aby ho to nebolelo. Kluci pý tam jsou děsně citliví.

Asi to byla pravda, protože sice nezačal kničet bolestí, ale v její ruce narůstal docela slušný kusanec masa. Takhle nějak, jako ona, se asi cítily první den na praxi studentky ze zemědělky, když se začínaly učit dojit stračeny. Jen jemu z toho  nezačalo téct mléko, ale spokojeně funěl, tak to asi zvládala dobře. A nepřestávala. Pak se najdnou vypjal, funění se změnilo v hlasité vzdychání a jí se zalila ruka něčím teplým a mazlavým. Bylo toho tolik, že jí ukapávalo na břicho. Naštěstí holé. Tak tohle taky ještě neviděla jinak než na netu. A byla na sebe děsně pyšná, že se jí to všechno povedlo, bez podrobného návodu na použití. Jen byla děsně nervózní z přítomnosti značné dávky volně se přelévajícího spermatu, aby se náhodou něco nedostalo do ní. A tak, když  se milenec sesunul hlavou do jejího klína a začali ji zase uspokojovat jazykem,  se jí dost ulevilo a konečně si mohla užít blaho, co se jí tam dole dělo.

Při tomhle prvním milování skončila opět jako poctivá panna, ovšem pokračování bylo příště. Jenže to přišel další z bráchových kamarádů a notnou chvíli nevěděla, jestli se mu má bránit a zachovávat věrnost tomu z minula. Ale jednak trochu přitlačil a druhak ani on nebyl nějaký nepříjemný protiva, tak mu nakonec podlehla. Nejen s ňadry, ale se vším a kluk se tentokrát nehodlal spokojit jen s rukou a tak než se nedála, byla regulérní ženskou a milenkou. A s tou děsivou bolestí, kterou líčily holky, to nějak nebyla pravda. Jen to tak trochu víc štíplo a bylo vymalováno.

Neměla výčitky. Vždyť jí ten první nic nesliboval a po dovádění ji nijak nevyhledával a nesnažil se si ji získat pro sebe. Teprve časem jí kluci vsvětlili, že zažertovat ano, ale začít si něco vážnějšího, to ne, protože už mají podané přihlášky na vysoké školy a vázat se v rodném městě by asi nebyl ten nejlepší nápad. A tak Lenka sloužila jako chápající přítelkyně, která neobtěžuje chozením za ruku, ovšem s přetlakem ve varlatech dokázala pomoct. A po druhém kmarádovi přišel i třetí a čtvrtý. Byli to prima kluci a tak mezi nimi přestala dělat výjimky. Kdo chtěl, tak si mohl užít. A ona si užívala taky, nejen sexu, ale kluci ji s sebou brali na různé akce, které jí doposud nebyly dopřávány. Konečně žila, skoro jako dospělá. Jen si musela zvyknout, že mladí pánové byli věčně nadržení a už se později neopakovala příjemná odpoledne ve dvou. Obvykle byli dva, tři i čtyři po sobě. Ale Lence to nevadilo, při déle trvajícím dráždění si vždy přišla i několikrát na svoje.

Až jednou přišla finanční krize. Kapesné od rodičů bylo fuč a tak jen z povzdálí  sledovali, jak ti šťastnější a prachatější chodí do vinárny či kavárny, tam užívají klábosení a nicnedělání. „No, já bych možná věděl, jak přijít ke skleničce a nějakému příjemnému azylu,“ nadnesl jeden z kamarádů. „Zajdem na návštěvu ke strejdovi. Je to sice už starší pán, ale bývalý velký šéf jedné z místních fabrik a nějakou lahvinku v domácím baru má vždycky. A vozí si z Moravy od známých domácí slivovici, kterou má dost hluboce zchlazenou. Je to lahůdka. Třeba z něj něco vyrazíme. Zvlášť kdyby Lenka na něj trochu zahrála ženskou.“ Mla na sobě oblečení, ve kterém byla ve škole, takže nic moc sexy, ale taky žádná beluša.

Strejda měl radost, že ho mladá generace vytrhla z nudného odpoledne penzisty krátce před osmdesátkou a tak se mínil rozdat. Jen Lenka, jak spěchala za kluky, nějak nestihla oběd a panák irské whisky zatraceně cítila. Druhý ještě víc. A kluci se k ní měli, jako kdyby v honosném obýváku byli sami. Nedělali nic jiného, než jindy, jen ten strejda v pohodlném křesle byl trochu navíc, ale přestala to řešit, protože alkohol rychle zabral a těch rukou i úst na ní bylo najdnou nějak hodně. Ne příliš ostrým zrakem hleděla, jak strejda se zvýšeným zájmem sleduje jejich počínání, protože dva kluci se pustili do vyhrnování jejího trička a dráždění prsou. Nejdřív jen tak rukou, když byla holá, tak ústy. Za chvíli byla nahá, ležela na docela bytelném konferenčním stolečku a hlavu měla u křesla, ve kterém seděl strejda.  Podle očekávání se octnul první pinďour ve její kundičce a i když se pokoušela trochu protestovat, bylo slyšet, že to nemyslí tak úplně doopravdy. A po těch dvou velkých panácích cítila jejich dráždění nějak intenzívněji, až se začala propadat do přicházejícího blaha.

Strejda něco v životě zažil, ale tohle už dlouho ne. Byl zvyklý, že když se chtěl kouknout na nahatou ženskou, něco ho to stálo. Ostatně od čeho jsou pomocnice v domácnosti opuštěného staršího pána. Ta jeho byla královsky placena, v baráku žádný extra nepořádek, tedy pokud nepřijela vnoučata, a k tomu možnost si občas přivydělat nějakou slušnou prémii svými tělesnými půvaby. On starší pán se velmi rád kouknul, výjimečně si i sáhl, tak nosila do práce prádlo jak na striptýz do baru a když se ohýbala v kratší sukýnce, nebyla cimprlich, pokud bylo vidět dál, než by bylo společensky přípustné. A najednou měl strejda přímo před sebou na stolku mladé děvče, nebýt těch kalhotek navlečených na jedné noze a náušnic s řetízkem kolem krku, úplně nahé, vzdychající blahem a s prsy otřásajícími se nárazy tvrdého klacku do její kundičky. Se zaujetím pozoroval, jak narůstá její vzrušení a když vyvrcholila, nevydržel to a něžně jí začal hníst ta kouzelná dívčí ňadra. Lenka to nijak neřešila, protože na něco podobného byla od kluků zvyklá. No a jeden dědula navíc …

Dění samozřejmě pokračovalo, protože kluci si potřebovali ulevit a tak tam dnes Lenka měla tři za sebou. Strejda byl na vrcholu blaha, protože tohle nečekal ani v nejdivočejších erotických snech. Ono mít šikovného prasynovce může být někdy k nezaplacení. A to děvče vypadalo jako docela přející, protože když se chtěl podívat, jestli kluci ejakulují do ní, ochotně se k němu obrátila rozevřenými stehny a ukázala, jak jí teče bílý potůček z kundičky. Neodolal a ponořil do ní dva prsty. Vytáhl je ven úplně bíle zalepené a když je roztáhl, zůstal mu mezi nimi držet nějaký cákanec.

Tohle poetické a mírně přiopilé odpoledne způsobilo nový posun v dívčině životě. Na kluky rozhodně nezanevřela a ráda s nimi komunikovala dál, nejen sexuálně. Ovšem nabídka starého pána, jestli by byla ochotna se o své půvaby podělit s několika jeho vrstevníky, jí v hlavě dlouho nevrtala. Zvlášť když byla ujištěna, že jde opravdu jen o předvedení tělesných krás a nikoliv o pohlavní styk. A rozhodně starší pánové dovedou být uznalí. O tom se ostatně přesvědčila už při té první náhodné návštěvě, kdy jí strejda strčil do kapsičky kalhot dvě tisícovky, aby si něco pěkného na sebe koupila. Tak půlku hned věnovala na útratu v kavárně a za zbytek opravdu nakoupila něco málo šminek a parády. 

Na první sezení se staršími pány ve strejdově vile se vypravila v doprovodu kamaráda, který byl příbuzný.  Trochu se musela začít učit vzrušovat muže svým tělem, protože s kluky to bylo hlavně o souloži a ne o předvádění půvabů. Tady to bylo přsně opačně. Ale znáte to, byla ženská. Tak jí trochu přioblečení sexyprádélkem a jeho rafinované odkládání, brzy nedělalo problém. A pánové opravdu uzalí byli. Co by s těmi nashromážděnými miliony z vrcholných funkcí dělali v jejich věku jiného ? A když už nevěděli co dál, připlatili maldému, aby ji pořádně opíchal. To bylo potom něco !

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Roztoužená Venduladalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem žena v domácnosti a hledám nadrženého samce , co mi vymrdá duši z těla. Mám ráda tvrdý sex, oboustranný orálek, ale ze všeho nejvíc zbožňuji anál. Můj pevný zadeček se už nemůže dočkat na dávku tvého semene. To mě rajcuje nejvíc, tak se mi ozvi a krásně si to rozdáme.

Zavolej mi na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 27

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VENDULA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Trochu jiná trojka

  22. 5. 2013Neznámý autor

„Nechceš se večer stavit?“ ozvalo se z telefonu. „no proč ne“ odpověděl jsem. „OK, v 8 Tě čekám a buď připraven jako obvykle“ a zavěsila. Z práce jsem vyrazil rovnou domů provést důkladnou vnitřní očistu a na osmou už jsem zvonil u jejích dveří. Otevřela s širokým úsměvem a slovy „Tak Tě tu vítáme“ a já si všimnul že není sama. Na gauči seděla ještě jedna žena, kterou jsem neznal. „Ahoj, já jsem Jana“...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Erotické pomůcky, Grupáč, Latex, Orál, Prstění

Teta Alena

  24. 7. 2010Neznámý autor

V týdnu mi volal strejda, jestli bych nemohl na deset dní k nim přijet, protože musí odjet na služební cestu a teta by tam musela být sama v celém baráku. Bydleli na okraji nedalekého okresního města, strýc se před několika lety rozvedl a loni se oženil s holkou o šest let starší, než jsem já. Je to pěkná kočka, návrhářka oblečení a docela jí to vynáší a je svými modely už známá mezi celebritami. Tak...  celá povídka...
Kategorie: incest, Femdom, Zralé ženy, Šukačky, Prstění, Incest, Orál, Anál

Jak jsem si užívala

  26. 11. 2008A.D.Lajda

          Jak jsem si to zas tak jednou užívala v tom letním letovisku, tak jsem to zas tak trochu úmyslně přeháněla. No jo, to jsem prostě já, když se rozjedu, tak pak nejsem ani zaboha k udržení. A chlapi pak nevěděj nejenom co s očima, ale taky co mi třeba na všechny ty moje šílený, někdy dost ostrý poznámky, odpovídat. Pcha. „Slečno, a kde jste byla, že jste k nám včera večer nepřišla na večeři,...  celá povídka...
Kategorie: mix, Mix, Orál, Petting, Prstění

Masáž

  21. 8. 2023Děda

Už je to zase tady. Mám narozeniny. Ten život ale strašně letí, tentokrát je mi krásných 60. Kromě rodinné oslavy a spousty dárků, jako láhev rumu, koňaku, dort a podobné dobroty jsem dostal od manželky ještě obálku, kterou si ale mám otevřít až v soukromí po oslavě. Ta se nakonec náramně povedla a protáhla až do nočních hodin, takže na obálku jsem si vzpomněl až ráno u snídaně. Vstávám brzy, takže...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Lesbičky, Piss, Zralé ženy, Mix