Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 2. 5. 2024

Nějak se to seběhlo

Za všechno vlastně mohlo to neskutečné vedro koncem června. Áňa s Jitkou čekaly na konec vyučování, jako na smilování. I když toho ve třídě na sobě moc neměly, přece jen jim pořádně horko bylo a většina tříd středních škol zrovna nějak neoplývá klimatizací. Nějak se tak spolu začaly bavit někdy od pololetí. Ono v prváku jsou málo kdy hned utvořeny pevné kolektivy a přátelské dvojice či páry. Navíc se obě dívky neznaly ze základky, protože chodily každá do jiné. Áňa do té v lepší části města, protože rodiče měli docela slušnou vilku ve staré čtvrti, dřív se jí říkalo ukradená, dnes doupě milionářů. Rozhodně to nebyl nějaký hranolek s pidizahrádkou ze satelitu, ale rozloha pozemku jako hrom, i s docela slušně velikým bazénem. A o ten právě rozhicovaným dívkám šlo. 

Jitka u Áni doma nikdy nebyla a byla docela zvědavá, jak ten jejich hrad vypadá. Její rodiče měli sice byt, ovšem jen pár let zbrusu nový a v domě, kde socky nebydlely. Ale zahradu neměli a bazén by tedy nebylo kam dát. Jediným zádrhelem bylo její oblečení. Zchladit se toužila, ovšem plavky ve škole neměla. Co by tam taky s nimi dělala. Ale Áňa v tom neviděla problém, protože prý na zahradu není odnikud vidět a normálně se tam koupe jen tak, nahá, stejně jako všichni ostatní členové domácnosti. A ti určitě nebudou doma. Tak co.

Jitka nebyla žádná přehnaná stydlivka. Poprvé vystrčila na okolí prsa na dovolené v Chorvatsku, kde se většina ženských, i její máma a teta Jindra, opalovaly v lepším případě v kalhotkách, to jí bylo čtrnáct a připadala si děsně důležitě a dospěle. Ovšem po prvním obhlédnutí  na ni už nikdo moc nekoukal a když se snažila přijít na to proč, zjistila, že její ňadra nejsou na pláži ta největší. I když jsou pěkná a přiměřená věku. Ale většina starších dívek i maminek byla obdařena přece jen bohatěji. Tak si přestala dělat problémy a svoji odhalenou hruď brala tak nějak normálně. I další rok, třebaže s tetou tentokrát dorazil její sedmnáctiletý syn a jeho zrak se jí věnoval přece jen déle, než ostatních dospělých chlapů. Ale nedovolil si k ní po celou dobu pobytu nic. Pitomec jeden ! Kdyby si dovolil, asi by ho řádně zpražila, ovšem v zásadě by jí to nebylo proti mysli. Ono v patnácti už je přece dívka velice dospělá a měla by mít na trochu sexu nárok. I když si asi máma myslela něco jiného. 

Zahrada Ániny vilky byla opravdu rozlehlá, s řadou různě vysokých stromů, takže soukromí obyvatel mohl narušit leda tak dálkově ovládaný dron s kamerou. A ten okolo žádný nelítal. Tak se obě dívky u bazénu svlékly z těch pár mírně propocených hadříků, osprchovaly se v zahradní sprše a konečně byly v tom chladivém objetí hlubšího  bazénu. Dokonce se v něm dalo udělat i pár temp. Jitka si připadala jako loni u moře. I když ňadra byla náležitě pevná, jak to v šestnácti bývá, užívala si volnosti bazénu a tlaku vody při pohybech. Až si je musela trochu pomnout, aby napětí v nich povolilo. 

On se momentálně v jejím okolí nenacházel nikdo, kdo by jí nabídl trochu něžností a třeba jen tak pořádného objetí s přitisknutými ňadry na hrudi partnera a něžné okusování rtů. Naposledy se milovala tak dávno, že už si to ani pořádně nepamatovala. Určitě to muselo být nejmíň šest týdnů. A aniž by chtěla být přehnaně kritická, za moc to nestálo. On spolužák Petr, se kterým tak nějak zbyli na sepsání jakéhosi projektu, nebyl žádný buldozer dívčích srdcí, spíš totální začátečník, i když se k tomu nechtěl přiznat. Ovšem dobře tušil, co se sluší, když je s dívkou sám doma a nehrozí, že by je mohl vyrušit příchod někoho z rodičů. Tak skončil vkleče u jejích nohou před hlubším křeslem a úspěšně se jí pokoušel roztáhnout stehna od sebe. 

No to si dal. Ony džíny nejsou na osahávání intimních partií zrovna moc uzpůsobeny a tak narazil na docela tuhý klín, který nějakou dívčí intimitu nepředstavoval ani náhodou. Spíš obrněného rytíře. Ale rozhodně se nechtěl nechat odradit a tak začal v podstatě od konce, stahovat rozepnuté kalhoty, zatím co vršek těla nechával bez povšimnutí. Buďto nešika, nebo přesvědčený dolňák. Jitka chvíli váhala, jestli nemá jeho pokusům učinit přítrž, ale ono je lepší si užít o jednou víc, než o jednou míň a i když nepočítala, že by dnešní studentská vědecká práce mohla skončit milováním, nebylo jí to tak úplně proti mysli. I když neměla možnost stávající situaci nějak rozumově zpracovat a odpovědně se rozhodnout, usoudila, že chvíli vydrží a počká, jak se situace vyvine.

Nó, nevyvíjela se z počátku tak úplně špatně. I když halenku a podprsenku si musela svlíknout sama, neboť Petr se hrabal stále tam dole a k tomu úplně oblečený. Navíc bylo v pičce cítit, že netuší, co je tam kde příjemného a loví jen tak nazdařbůh. I když se z počátku dost styděla, musela ho začít navigovat, jinak jí hrozilo, že si nic neužije. Chlapec nebyl hloupý a tak mu došlo, že když se má dotýkat v jednom určitém místě, mohl by tam být poštěváček, o kterém sice tušil, že existuje, ale kde, to pro něj bylo záhadou. Ony ty obrázky v knihách přece jen vypadaly jinak, než kundička v reálu. Ale asi byl tam, co měl být a tak se snažil jej dráždit prsty a dokonce se odvážil i dovnitř dírky. Sice netušil, jestli není Jitka panna, ale když mu do ní vklouzly dva prsty bez problému, usoudil, že už bude otevřeno. 

„Hele, Petře, nechceš si taky svlíknout kalhoty ?“ ptala se dívka. V její poloze na něj ani pořádně nedosáhla a navíc nechtěla, aby přestal v dráždění jejího pohlaví. Petr z toho měl trauma, protože se před žádnou dívkou ještě nesvlíkal. Ale usoudil, že její požadavek je oprávněný. Když si nechala svlíknout kalhoty i s kalhotkami, asi by se neměl o svého pinďoura moc škrtit. Když se mu vyhoupl z boxerek, nebylo to sice na omdlení hrůzou, ale byl to docela slušný průměr, usoudila Jitka a začala mu ho intenzívně honit. Byl z toho tak unesen, že zapomněl, co by vlastně měl dělat dál a stál tuhý jak štolverk  a jen blaženě přivíral zrak. Kdyby se dívka iniciativně nepřisunula zadečkem na kraj křesla, nekompromisně ho nepřitáhla ke své pičce a nenasadila si ho sama dovnitř, asi by tak zůstal do výstřiku. Takhle se najednou probral vědomím, že už je tam a už je vlastně souložící mužský a užíval si ten překrásný pocit vlhkého tepla, které mu jej objímalo.

Jenže bylo toho na něj nějak moc. A tak když Jitka začala povzdychávat probouzejícím se blahem v podbřišku, ucítil tu obrovskou energii, která se mu soustředila ve varlatech a prudce vyrazila ven. Jitku to dost otrávilo. Tak zase nic nebude. Jen zasviněný klín, protože na vytažení nějak nedošlo a všechno zůstalo uvnitř. Aspoň nebudou muset čistit křeslo. A Petr se začal omlouvat za svoji inseminaci a nezapomněl na sebevědomý dotaz, jak se jí to s ním líbilo. Nechtěla ho ranit, tak jen něco plácala, protože on ve své první posouložové euforii stejně nic nevnímal. Tak takhle neuspokojivě to proběhlo naposledy a od té doby nic. Místo aby projevil Petr vděčnost za svoje odpanicování pokusem o nápravu a pořádnou soulož, už se dál o nic nepokusil. Ani jindy.

Teď se dívky spokojeně čvachtaly v bazénu a bylo jim blaze. Jen v Jitce dost hrklo, když se na cestičce k bazénu objevil mladík s podnosem, na němž přinášel několik skleniček. Byl to Ánin starší brácha. No brácha. Oni to měli v rodině nějak složitější. Její rozvedenou mámu si vzal nynější táta, když už bylo dívce skoro jedenáct. Nastěhovali se k němu do vily a spolu s nimi bydlel i jeho syn Michal, o víc jak tři roky starší, než Áňa. Momentálně měl po maturitě a chystal se na vysokou. A brácha celou tu dobu trpělivě sledoval, jak dívka dospívá. Vytáhlé vyžle se začalo zakulacovat, tričko nadzvedávala čím dál tím větší prsa a nebylo nic snazšího,  než si je prohlížet a dotýkat se jich při společném koupání v bazénu. Ostatně máma, povoláním lékařka, taky nedělala se svojí nahotou žádné drahoty a Áňa se časem přidala. Staršího skorobráchu náležitě obdivovala a to, že se mohla bavit s jeho kamarády, považovala za poctu. V posledních měsících už to považovali za poctu i ti kamarádi, protože ta nejhorší puberta už odezněla a její postava vůbec nevypadala špatně.

Ve skleničkách to příjemně cinkalo, krásně to vonělo a zdobení nakrojeným kolečkem pomeranče vypadalo děsně světácky. „Honem holky, led v tom horku rychle taje,“ řekl a přistrčil jim podnos na okraj bazénu. Áňa neváhala a bez ohledu na to, že vynořila před bráchou poprsí z vody, se vrhla na jednu skleničku. Jitka  měla trochu problém, přece jen je to sice cizí, ale známý kluk, brácha kamarádky. Tak se blížila k podnosu s nápoji ponořená až po bradu a doufala, že voda zachová její cudnost, aby si Michal nemyslel. Pití to bylo dobré, ostatně brácha je nepřipravoval pro dívčí společnost poprvé. Bylo to sladké, vypadalo to jako limonádička a alkohol skoro vůbec nebyl cítit. Ovšem směs v koktejlu byla velmi pečlivě vybraná právě proto, aby vypadal nenápadně.A aby hodně moc chutnal. V důsledku toho zmizely ze skleniček na první napití víc jak dvě třetiny obsahu.

Během pár chvil odvaha Jitky pořádně stoupla, nebo spíš stud dost razantně opadl. Statečně se odrazila nohama od stěny bazénu a nejspíš ukázala obě ňadra nad hladinou. No co. Asi se stejně za chvilku bude muset vynořit a dojít si pro svoje oblečení. A to ukáže úplně všechno, ještě k tomu v pohybu. Tak ať se kluk podívá. Vždyť se nemá za co stydět.

Jenže Michal nezůstal stát a koukat. U jednoho z lehátek ze sebe svlékl všechno oblečení, krátce se ošplouchl pod zahradní sprchou a už byl taky v bazénu. Začal holky nahánět. Kupodivu se mu nepodařilo zahnat do rožku nevlastní sestru, ale Jitku a stahoval ji pod vodu. Ta se bránila a ječela, ať ji nechá. „No,  mohl bych o tom uvažovat. Ale na světě není nic zadarmo. Ovšem můžeš se vykoupit.“ Nevěděla, jak to myslí. Vždyť u sebe nic nemá a ve školní tašce je peněženka s asi třiceti korunami. „To jako  jak ?“ ptala se naivně. „Nó, třeba za hubičku při měsíčku,“ odpověděl sloganem, který nedávno četl na perníkovém srdci ve stánku na pouti. Bezelstně se podívala na sluncem prozářenou oblohu, kde nemohlo být po měsíci ani stopy. I když jeho myšlenkové pochody zcela přesně nechápala, zájem o polibek od tolik staršího, a připusťme že i docela schopně vypadajícího kluka, ji docela potěšil. A tak, když ji oběma rukama objal, sice trochu ostražitě, jestli to není nějaká legrace, ukázněně držela a jeho polibek přijala s porozuměním. Ona ta sklenička dobře namíchaného koktejlu trochu pomohla a když jste mladá opuštěná, moc si nevymýšlíte. 

Áňa dělala jako že nic, ale v zásadě bráchu obdivovala, jak rychle její kamarádku dostal tam, kde ji chtěl mít. Jitka si užívala vášnivý polibek a ucítila, že jeho pevné objetí poněkud povoluje a jeho ruce se sunou někam níž. Jedna sevřela půlku zadečku, druhá zamířila dopředu. Ale bylo to takové nějaké přirozené, žádné násilí nebo škemrání a docela po něčem podobném už delší dobu toužila. Jeho prsty se jí začaly jemně probírat lupínky kundičky a neomylně směřovaly tam, kde se to holkám líbí nejvíc. Zatoužila sevřít jeho příro v dlani a trochu ho pohonit, ať vidí, že není nějaká začátečnice a že už něco dovede. Michalovi se to samozřejmě líbilo a když se z její strany neozvalo takové to panenské obvyklé - opatrně, zejel ukazováčkem do dírky, palcem ovšem zůstal tlačit na poštěváček. 

Něco málo už z muchlování s kluky užila, ovšem pod vodou se jí to zatím ještě nikdy nepoštěstilo. A vůbec to nebylo špatné. Jednak byla náležitě roztoužená a druhak, ten o víc jak tři roky starší kluk už asi něco zažil a věděl, jak se slečnám dělá dobře. Zavřela oči a užívala si ty nádherné pocity a aby to bylo ještě lepší, začala si o jeho mírně chlupatou hruď třít bradavky. Jeho pinďour se začal měnit v tuhý klacek, kterým ji píchal do břicha a ona pokračovala v jeho dráždění, aby měl důvod a chuť pokračovat. Byla vzrušená a všechno se jí to velice líbilo. Pak ji zlehka nadzvedl, ono to ve vodě jde dost snadno a i když to moc nečekala, posadil si ji na svoje totálně tuhé příro. Přes to že  byl vevnitř zatím jen jeden prst, zajel do ní docela snadno a pronikl někam děsně hluboko, což ani nečekala. Ale krásné to  bylo, až zavzdychala. Takové blaho s kukem ještě nikdy necítila. Ne že by se jí počínání předchozích partnerů nelíbilo, ale nikdy to nebylo to nej nej. Až teď získala dojem, že se to poprvé stane tak, jak má. 

A nemýlila se. Vzdychání nabývalo na intenzitě, aniž si to uvědomovala, jak její prožitek sílil. Příjemné pocity nejprve z podbřišku a pak snad z celého těla ji málem připravily o vědomí. Sílící kničení a pak nekultivované výkřiky blaha snad ani nevnímala. Jen ten neskutečný pocit, daleko intenzívnější, než když se pokoušela přivodit si orgazmus sama. Michal se dmul pýchou, protože, na rozdíl od dívky, koutkem oka zeregistroval, že přišla máma i s tátou.  Za práci, kterou odvedl, se nemusel stydět. Kdyby Jitku nedržel, snad by sklouzla pod vodu a utopila se. 

Se slečnou to bylo horší. Mírně přiopilá hlava neregistrovala nic kolem, dokud orgazmus nedozněl a teprve pak si všimla obou nově přibylých dospělých. Krve by se v ní nedořezal a nevěděla, co s tím. Jednak byla stále ještě nabodnutá na péru, protože vyvrcholila ona, Michal zatím ne. Připadalo jí tak trochu netradiční zdravit rodiče kluka, kterého má ještě pořád v sobě, nedej bůh se jim jít představovat. Ona sice oba znala, ale netušila, jestli nový táta Áji tuší, která je. Máma snad jo. Ale v této situaci ji určitě ještě neviděla. Bezmocně znovu zavřela oči a přivinula se k Michalovi. Ten z ní opatrně vyjel a uvolněné místo v její kundičce zalila trocha vody, než se sliznice opět stáhly. Vzdálili se od sebe  a bylo jasné, že je tady sama za sebe.

Pan veliký podnikatel ze sebe svlékl froté župan a začal se sprchovat. Samozřejmě nahý. Jitka nevěděla kam s očima, protože ten člověk byl určitě starší, než její táta a i když z něj byl nejvíc vidět zadek, přece jen si připadala tak trochu nepatřičně. Pak skočil do bazénu, až ji zalila sprška vody. „Promiň, nechtěl jsem tě utopit, ale nemám rád pomalé namáčení,“ prohodil. Koktala něco v tom smyslu, že to nic a trpělivě počkala, až se k ní přiblížil. Pak se zase nestačila divit. Asi byli s Michalem příbuzní, nebo chodili do stejné školy života, protože ji objal kolem těla a přitáhl si ji k ústům stejným způsobem, jako jeho syn. První polibek bylo jen takové letmé dotknutí. Ne že by nechtěla uhnout, ale byla tak totálně ztuhlá výojem situace, že se ani nepohnula a vydržela i druhé přiblížení, tentokrát s průnikem do pusy. 

Její oči trochu vyděšeně koukaly po mámě, co tomu řekne, když její manžel ocucává v bazénu cizí nahatou holku. Neříkala nic a tvářila se, že nic není normálnějšího. Asi si v téhle rodině bude muset na ledacos zvyknout. Tedy pokud ji sem ještě někdy pozvou. A ani nechtěla věřit svým uším, když se paní domu zeptala nevlastního synka, jestli se do Jitky neudělal. Ten ji ujistil, že se dnes ještě vůbec neudělal. Hned ho začala litovat, shodila z ramen svůj župan a začala se nahatá synkovi starat o jeho stále ještě skoro tuhé příro. Ten ji po chvilce převrátil na lehátko a s požitkem do ní zasunul už opět tuhého pinďoura. „No pojď, ty můj kanečku. Musíš zastoupit tátu, protože jak vidím, tuhle hračku jen tak brzy neopustí.“ 

A já jsem tady vosk, pomylslela si Ája. Dovedu jim kamarádku, oba chlapi ji opíchají a já abych sušila hubu. Tedy spíš pičku. 

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Domina Andreadalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem atraktivní ale přísná domina a splním ti tvoje perverzní sny. Zažiješ ponížení, rozkoš i bolest. Budeš méně než nula a budeš se plazit u mých nohou! Tak volej a dostaneš hned první lekci ty ubožáku.

Buď mým otrokem na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANDREA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Sladký dřevo na čundru

  3. 8. 2014Neznámý autor

Když nám bylo osmnáct nebo devatenáct, tak jsme s klukama ze školy vyrazili na čundr po krásách českých zemí. Byli jsme ve třech – já, Kamil a Dan. Z Prahy nás to zavedlo do Budějovic, Krumlova, na Šumavu, potom zas směrem k Táboru a Jihlavě… Procestovali jsme hlavně ten jih. A v jedné zapadlé vesnici na jihu Moravy, když jsme tam čekali na první ranní vlak, jsme schoulenou na lavičce našli takovou...  celá povídka...
Kategorie: Teen, Orál, Mix, Šukačky

Ája

  31. 7. 2020Stalinka

Ája byla sice mladé děvče, ale za svůj život už zažila soustu příkoří. Své rodiče by nejraději dala k soudu, protože to jméno, které jí dali, bylo právě zdrojem všeho špatného, co ji kdy potkalo. Seděla teď v cizí posteli, ukrývala se pod dekou a strašně TO chtěla… Tak strašně, že toho kluka skoro ani neznala a i tak s ním ze zábavy odešla až k němu domů a teď, když se na chvíli omluvil, mu připravila...  celá povídka...
Kategorie: Anál, První sex, Submisivní, Mix

Soutěž v uzlování

  26. 11. 2011Neznámý autor

První den Mistrovství republiky ve vázání uzlů se chýlil ke konci a v kategorii jednotlivců s přehledem vedla Petra, jednadvacetiletá členka Sokola z Třince. Sjelo se sem spoustu mladých lidí z celé republiky, skauti, sokolové, členové různých kutilských nebo vodařských kroužků. Soutěž trvala celý víkend, první den bylo úkolem soutěžících proběhnout vytyčenou trasu, na kontrolních stanovištích plnit...  celá povídka...
Kategorie: Znásilnění, Bondage, Otrokyně, Prstění, Extrémy

Narozeniny kamaráda

  18. 6. 2010Neznámý autor

Jednoho podzimního dne jsme se chystali na oslavu narozenin našeho kamaráda Petra. Pojal to dost velkoryse a pozval nás do penzionu, který celý rezervoval, což bylo fajn. Opít se a rovnou ulehnout. Jana se začala oblékat a já ji pozoroval, jak se nejprve svléká a pak si chystá pěkné spodní prádlo v rudé barvě, samodržavky, saténovou košily a úzkou sukni po kolena. Zezadu jsem ji objal než se stačila...  celá povídka...
Kategorie: grupáč, Orál, Šukačky, Grupáč, Anál, Extrémy, Párty