Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 8. 12. 2023

Chata u tří děvčátek 1

Láďa vyhlížel přes přední sklo z rolby před autobusovým nádražím a konečně je uviděl. Hosté se v jeho horské chatě střídali, ale tihle přijížděli snad třetí rok, tak je poznal, i když jist si moc nebyl. Dřív jezdili ve čtyřech, táta, máma a dvě holky, letos byly jen tři, táta chyběl. A z rozjívených puberťaček už snad byly docela pěkné slečny, každá si nesla svoje lyže, tašku a batůžek. Tak aspoň někdo přijel. Byl ještě prosinec, ceny předsezónní a měla tady být nějaká střední škola na lyžáku. Jenže tři případy kovidu ve třídě zrušily zájezd a on, místo prvních slušnějších výdělků, honem lovil kde mohl, aby nějak hospodaření srovnal. Tyhle tři dámy určitě budou ozdobou společenské místnosti, ale tržbu mu nezachrání. 

Naložil jejich bágly a lyže na korbu, přisadil obě dívky a mámu nechal vedle sebe v kabině. Cestou na vrcholky hor se dověděl, že táta jaksi už jezdit nebude, protože si pořídil jinou domácnost s podstatně mladší kolegyní ze zaměstnání. Někde v půlce cesty se na něj někdo dobýval mobilem, tak zastavil a zvedl to. Jeho mírně otrávená tvář začala během hovoru tát. Volal kolega z konkurenční chaty, že má těžký problém. Měli k němu přijet na zimní soustředění házenkáři, ovšem ukázalo se, že nikdo v klubu neumí moc počítat, nebo spíš se najednou neočekávaně přidal houf bafuňářů,  tak jich osm přebývalo. No na velký finanční rozkvět firmy to nebylo, ale lepší, než skoro prázdná chata. 

Obě chaty byly od sebe vzdáleny asi kilometr a tak houf sportovců dorazil, jen co vyložil ženské. Bylo časné odpoledne a tak dámy ještě vyrazily ven s běžkami, pánové zasedli ve společenské místnosti, dokrmovali se a popíjeli. Chatař spěchal narazit soudek, protože tři ženské hodlal odbývat lahváči, tedy pokud by byly na pivo. Nyní to vypadalo, že by se mohli stavit občerstvit i kamarádi z vedlejší chaty, tak se něco vytočí. Stmívání na sebe v prosinci nenechalo dlouho čekat a teplota povážlivě klesla. Tři rekreantky se objevily vymrzlé jak sýkorky a chatař jim honem nesl grog, i když u té nejmladší si nebyl jist, jestli na něj už má nárok. Neměla, protože dáma v necelých patnácti může popíjet leda tak čaj, vylepšený nanejvýš o malého panáka jahodového sirupu. Ale kdo by vpodvečer chodil na kontrolu na poněkud odlehlejší chatu. A ony ty holky dneska vypadají, že by jim jeden těžko hádal nějaký konkrétní věk. 

Zejména maminka  do sebe srkala rumovou chuť, protože tohle byl její první výlet po všech rozvodových stáních a nepříjemném dělení majetku, jakkoliv advokát obdivoval, jak bylo vše snadné a rychlé. Možná pro něj, jako pro profíka, pro ni, jako amatérku, to byly nervy. K tomu nyní všechna starost o zorganizování týdenního výletu a předání agendy kolegyni v zaměstnání. A tak jen tak sedět, koukat kolem sebe, občas něco prohodit s dcerami a panem vedoucím, pravý balzám na její utrápenou duši. Bylo by jí líto tuhle idylu jen tak ukončit a tak si objednala ještě druhý grog a relaxovala dál. Opodál sedící sportovci po jejich příchodu trochu utlumili svoji diskusi a začali se tvářit daleko vážněji. Napřed si mysleli, že je pámbíček nemá rád, protože musejí od ostatních na jinou chatu. Ovšem ten chlapský tým, který měl pronajatou celou konkurenční chatu a jediná ženská byla letitá  důchodkyně, která umývala nádobí v kuchyni – nic moc. Tady jsou tři zřejmě rekreantky, ta prostřední jednoznačně v lovném věku, nejmladší snad trochu moc mladá, ale maminka ještě zatraceně k světu, snad by ani nemusela moc prosit o kousek mužské  přízně. Zvlášť když další dámské osazenstvo je nejmíň čtyři kilometry daleko v městečku. To je skoro hodina pěšky.

V kraji moc zima nebyla, tady na horách docela ano. Ve vyhřáté místnosti s mírně utlumenými světly, za okny je vidět na parapetu sníh, troška alkoholu v krvi, hned má člověk k člověku tak nějak blíž. Napřed na sebe jen tak pokřikovali od stolu ke stolu, ale nakonec se sesedli a začali se docela příjemně bavit. Pánové měli vycpané peněženky čerstvě vyplacenými dietami a prémiemi za vyhrané zápasy, tak nebyli skoupí a útrata dam šla za nimi. Dokonce spolu i povečeřeli, kdo a kdy to zatáhne, neřešili. Po jídle přišel zase čas na nápoje. Máma si dala třetí grog, dcery se k ní po menších dohadech přidaly. U té skoro osmnáctileté to máma nějak moc neřešila, spíš tu mladší. No ale co. Jsou na dovolené, mají se dobře, první grog s ní nějak nezacvičil, tak ať si ještě jeden dá. Jenže jak poznáte u tiché dívky, která moc nemluví, jestli je pod vlivem či nikoliv ? Ale nevyváděla žádné nepřístojnosti, pánové po ní moc nejeli, tak máma zůstávala v klidu. Stejně se za chvíli půjde spát.

Jenže do toho vstoupil chatař a jako zdánlivě známý pozval mámu k sobě, aby probrali všechna její nedávná příkoří. Tušil, že se z toho určitě potřebuje vypovídat, tak otevřel láhev polosuchého vína a začali probírat její život. Nakonec se i on pochlubil, že sice není rozvedený, ale je na tom v podstatě podobně, protože manželka se mu odstěhovala do města k dceři, která, po skončení mateřské, potřebovala hlídat děti. Tak žije na samotě opuštěný, občas mu sem chodí dva pomocníci, když je plno. A oba si naříkali na svůj život, až se začali utěšovat, nejprve jen tak slovně, pak i ve vzájemném objetí. Nejprve vestoje, pak, aby je nebolely namáhané nohy, raději vleže. Žena z toho byla trochu vyvedená z míry, protože v rámci rozvodového pilna si neměla čas hledat nějakého přítele a už skoro rok její kundička těžce abstinovala. Objetí silných chlapských paží jí způsobilo příjemné pocity a kdyby měla čas se víc sledovat, snad i vlhkost v kalhotkách. Nejdřív byla rozhodnutá se bránit, nebo aspoň dělat drahoty. Ale jeho dotyky a polibky jí byly tak příjemné, že tála jako ledy na jaře. Asi jí mužská přízeň opravdu scházela. A tak toho najednou na sobě moc neměla,  v klíně cítila dlouho nepoznanou slast a rozplývala s v těch nejkrásnějších pocitech. No co. Vždyť nikomu nezahýbá, je přece rozvedená a pro další mužské úplně volná. Toto vědomí v ní uvolnilo lavinu a první milování s úplně cizím mužským si užívala naplno a vůbec se nežinýrovala.

Ve společenské místnosti zatím došlo k dělení společnosti. Tři z házenkářů si odsedli a věnovali se alkoholovému večeru. Chatař jim dovolil  čepovat si pivo, láhev toho, čemu se dřív smělo říkat rum jim dal na stůl a tak se tiše bavili a valili si do hlavy jednoho panáčka za druhým. Zbylí čtyři borci se věnovali oběma mladým dámám s mlsnými pohledy, protože zejména ta starší vypadala s každou skleničkou poutavěji. Mladší byla taková tichá, nikdo netušil, že to, co zatím vypila, bylo trochu nad její možnosti. Ale obtažený svetřík dával rázně vyniknout jejímu poprsí a legíny ukazovaly, že i když jsou boky docela mladé, neschází jim značná dávka ženskosti. A protože v ničem neodporovala, třeba by nebyla proti ani kdyby se chtěli s jejími půvaby seznámit blíž. I když byli proti ní starší, kolem pětadvaceti, tedy o asi deset let, dva už ženatí, ony ty dnešní mladé holky obvykle se spoustou věcí nedělají nějaké cavyky. Jen by to chtělo ji dostat do většího soukromí, aby se nenadále nemohla objevit maminka a dělat problémy.

Osmý člen byl starší bafuňář, který sem byl poslán proto, že se nedokázal účinně bránit. Není divu. S tou partou, co odjela na soustředění neměl vlastně nic moc společného. Ano, byl ze stejného oddílu, ale pomáhal trénovat starší žákyně a klukovské mančafty znal maximálně tak ze zápasů. Ale s sebou ho vzali, protože byl zasloužilý a proč by si nezalyžoval. Ostatně vždy plnil zadané úkoly a nikdy s ním nebyly žádné problémy. Což byl ten neskutečný div. Protože byl na mladé holky. Hodně mladé. Proto u nich dělal. Ovšem jeho sebeovládání bylo tak obrovské, že se nikdy k žádné ze svých svěřenkyň nepřiblížil ani náznakem. Maximálně tak zahlédl, když se holky převlíkaly v šatně a byly ještě tak trochu méně přioblečené. I to pro něj byla krásná chvilka a snažil si ten pohled na polosvlečené žákyňky uchovat co nejdýl. V sezóně ostatně nebyly o podobné chvilky nouze.

Seděl opodál společnosti a ta mladší z dívek ho nenechávala chladným. Byla ten něžný dívčí typ, který obdivoval, na obličeji bylo vidět její mládí a v pohybech ještě určitá neohrabanost. Když se pohnula její starší sestra, bylo to vlnění z části mořské hladiny, z části rodných lánů, estetický zážitek s erotickým nábojem. Ta mladá byla dětsky tvrdší a ten erotický ženský náboj jí dost scházel. Ovšem to bylo to pravé, po čem starší muž toužil a doposud si nikdy netroufl se s tím seznámit blíž. Až do chvíle, kdy mladší dívka vstala a zřejmě chtěla odejít na záchod. Začalo to s ní kymácet, až se musela silněji přidržet stolu. 

Všichni čtyři společníci věnovali větší pozornost jejímu zadečku a připusťme že i dost těsně obtaženému předečku v legínách, problémů s chůzí si nějak nevšimli, přisuzovali je potížím při vylézání z poza stolu. Když vyšla na kousek volného prostoru, bylo jasné, že dál sama nemůže. Než se někdo vzmohl na pomoc, starší muž ji vzal v podpaží. „Pojď, pomůžu ti, jdu stejným směrem,“ prohodil. Mírně přiopilá společnost se začala ihned věnovat zase sama sobě. Vždyť je mladá v rukou zkušeného funkcionáře od mladých holek a ten by to měl s nimi umět. Informovali o tom i její starší sestru, aby se neobávala komplikací. 

Dovedl ji opravdu k záchodům, které byly užší a tím pádem předpokládal, že se nějak do kabinky dostane. Ostatně doprovodil ji až k jejím dveřím. Pak cudně vypadl na chodbu a počkal, až se znovu oblečená dívka snažila vyjít ven. „Myslím bys měla zamířit na pokoj,“ prohodil nenápadně a dívka ho poslechla. Chtělo se jí děsně spát, všechno se s ní točilo, jenže cesta do prvního patra byla velmi náročná. Opět jí pomohl, slušně dovedl až ke dveřím a pomohl se zastrčením klíče do té potvory uhýbající klíčové dírky. „Převleč se a ne že si lehneš oblečená,“ řekl jí ještě. Zavřela za sebou dveře a na slovo poslechla. Vlastní vůli už neměla.

Starší muž se vrátil do společenské místnosti a vysvětlil sestře, že mladší slečna už je v pokoji a asi spí. Té to vyhovovalo, bude mít o starost míň a může se naplno věnovat svým obdivovatelům. I jí dělala dobře maximální pozornost čtyř nabušených sportovců, navíc o dost starších, než byli její dosavadní sexuální partneři. Bafuňář mezi tím zase zasedl na svoje místo, ale jen se společnost zabrala do hovoru, zmizel. Člověk nemusí být jasnovidec, aby mu došlo, že k pokoji tří děvčátek. Nenápadně nakoukl, jestli něco uvidí vevnitř. Rozsvícená stolní lampička poskytovala dost světla, aby viděl, že nejmladší slečna leží přikrytá, ale podle holých ramenou nejmíň bez podprsenky, možná úplně nahatá. Potichu za sebou zavřel dveře a začal kontrolovat stav jejího vnímání. Byl hluboce pod normálem a nereagovala, ani když jí nadzvedl prošívanou deku. To byl pohled ! Menší něžná prsa, zakončená malými růžovými prsními dvorci a ne příliš výraznými bradavkami, až se z toho pohledu začal skoro šedesátníkovi topořit. To tedy musel být hodně vzrušený. A tam, kde se stýkala stehna, to bylo ještě přitažlivější.

Zkoumal dál hloubku jejího opileckého spánku. Byla opravdu značná, protože nezareagovala, ani když jí ta půvabná ňadra pohladil. Poprvé v životě se toho odvážil a odhodil deku vedle dívky. Narychtoval si ji na záda a roztáhl jí uvolněná stehna. Držela, ani se nehnula. Sáhl do kapsy, vytáhl mobil a slečnu nevzbudilo ani světlo blesku. Udělal si obrázků víc a pak se rozhodl, že si musí udělat dobře. Vytáhl z poklopce své probuzené příro a začal si ho nad spící dorostenkou usilovně honit. Dokonce se snažil si ho přikrýt její rukou, což nebylo nic moc a pocítil okamžitý pokles rozdrážděnosti. Tak se vrátil k vlastní masturbaci a na ní se uspokojoval ohmatáváním intimních částí druhou rukou. Donutit skoro šedesátiletého pinďoura k výstřiku, není zase taková sranda. Ale protože se mu právě plnil letitý sen, zadařilo se a s požitkem jí pocákal holá prsa.

Čtveřice uchazečů o přízeň starší sestry rovněž postoupila dál. Nebo tedy spíš výš. Už chvíli seděli ve svém pokoji v prvním patře a jeden z nich byl přisátý k dívčiným ústům. Ta si, i přes značný opilecký opar, uvědomovala příjemné pocity a dráždění prsou přes oblečení jí vůbec nevadilo, spíš uvažovala, jak rychleji postoupit dál. Chlapci vše vyřešili za ni a za chvilku cítila, že její svršky i spodky mizí někam v dál a ona leží na jedné z válend pod svým olíbávačem jen tak. Ve svém skoro dvouletém aktivním sexuálním životě sice něco málo zažila, ale nějaké skupčo, nebo třeba jen trojku, ještě nikdy. Ale uvažování bylo značně sníženo a tak jí oči ostatních účastníků večírku v podstatě nevadily. A za chvíli na sobě strpěla i jejich ruce, protože jich na ní najednou bylo nějak moc. Rozhodně víc jak dvě. A všechny jí způsobovaly libé pocity, tu víc, tu míň, ale vzrušení to stupňovalo. Jeho vyvrcholením byla touha pocítit v sobě pořádné příro.

První byl ten, co ji začal líbat a při jeho rytmickém zasouvání se celá rozplývala. Další jí zkusil okupovat pinďourem pusinku. No, párkrát už něco takového zkoušela, i když to nebylo jejím koníčkem. Ale nebyl čas na nějaké zásadní protesty. Chtěla si užívat, tak tedy se vším, co jí jejich činnost přináší. Asi někdo z dalších jí mačkal prsa a štípal ji do bradavek. Bolelo to, ale tak nějak krásně, že to patřilo k celkovému dráždění. A tak vzdychala kolem v ústech zasunutého pinďoura. A asi ten čtvrtý se jí zřejmě pokoušel dobývat do zadečku. Alespoň tedy na zadní dírce cítila tlačící se prst, který se nemohl do ní pořádně dostat. Tohle ještě nezažila a uvažovala, jestli se nemá bránit, ale byl to nereálný nápad, protože její ruce, uvězněné mezi čtyřmi těly, neměly nárok se dostat kamkoliv, kam by chtěly. A prst se jí tam nakonec natlačil a začal zajíždět a vyjíždět, dokonce jeho majitele podezírala, že se snaží přes tenkou přepážku osahávat a dráždit příro toho, který byl řádně zasunut v kundičce. I přes svůj opilecky zatemněný mozek si uvědomovala, že takovéhle dráždění ještě nikdy nezažila a podle toho vypadal i její první megaorgazmus. Ani nestačil odeznít a blaho se zase stupňovalo k výšinám. Neměla čas ani snahu registrovat cokoliv jiného, kromě svého obrovského vzrušení a výměnu partnerů nějak ani nezaregistrovala. Jen jí dělalo dobře nepřetržité  dráždění  a orgazmy od sebe nešly pořádně oddělit. Tu bylo blaho větší, tu menší, ale bylo skoro nepřetržité. A házenkáři si nestačili pochvalovat, jaké štěstí je potkalo, když je poslali z nouze na vedlejší chatu. A to se ze začátku na šéfa zájezdu dost zlobili. Nyní je to nějak přešlo.

Máma mezi tím uzavřela s chatařem druhé kolo milování, trochu vystřízlivěla a začala mít péči o dcerky. Nasoukala na sebe oblečení a s jeho částí jen tak v ruce obezřetně vykoukla na chodbu. Nikde nikdo, tak šupity dupity, už byla u jejich dveří. Bylo odemčeno a vevnitř neproniknutelná tma, protože bafuňář za sebou při odchodu zhasl. Jen z postele té mladší se ozývalo funění a vzdechy ze spaní. Snad ji ta krátká odpolední vyjížďka nemohla takhle sklátit. Rychle zavřela, potmě se převlíkla do pyžama a  bleskově zalezla do brlohu. Oči se jí zavíraly jednak únavou a druhak prožitým opakovaným blahem, které jí v uplynulých měsících tolik scházelo. Ještě jí problesklo hlavou, že ještě že jsou holky tak samostatné a postaraly se samy o sebe. A už spala jak dudek. Kdyby tak tušila, že starší z dcer sice je v posteli, ale rozhodně ne té své, určitě by tak samozřejmě nepochrupovala.

Druhé dítě se vracelo do jejich pokoje naštěstí až po delší  době, když už máma spolehlivě spala,  sportovci padali únavou a ona už opravdu měla dost, nejen pocitově, ale už ji to tam uvnitř i trochu pobolívalo a dřelo. Vplížila se jako duch a bleskově usnula, protože tušila, že ráno není zase tak daleko a máma určitě bude chtít na svah. Tak honem, ať ještě něco stihne. 

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vášnivá Veronikadalší dívky
 
Sex po telefonu

Pro někoho je zakázané ovoce cestování, pro jiného nevěra a pro někoho já. Jsem pro většinu mužů zakázané ovoce, protože když jsem je už jednou měla v posteli, nemohli si to vynachválit a chtěli pořád a znova. Hledám tedy někoho, kdo má zkušenosti a ví co od sexu a hrátek chce. Miluju análek a svoji prdelku mám vždycky připravenou na pořádnou akci! Nenech mě dlouho nadrženou čekat a zavolej.

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 50

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VERONIKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Odvaz

  14. 7. 2023Skálinka

Julča byla hodně mladá, nejistá, jak slečny v tomhle věku bývají, s holkama se sice bavila, ale nebylo to nic moc. Prázdniny po skončení devítky byly dost mezáživné, nejprve deset dní s rodiči v Itálii, pak neskutečná otrava doma a nebýt trochu lepšího mobilu, snad by se tou  nudou ukousala. Takhle podiskutovala s holkama z bývalé třídy, míň už s klukama, ale co jim máte furt psát, když už jste z dovolené...  celá povídka...
Kategorie: Teen, Orál, Petting, Párty, Grupáč

Story VIII

  25. 2. 2012laura

Denisino vědomí bylo plně zaměstnáno Eviným jazýčkem, něžně rejdícím mezi rtíky její rozdrážděné kundičky, takže zcela zapomněla na moje péro. Sice jsem se před chvílí svojí sexy sestřičce udělal do pusy, ale práce jejích ručiček a jazýčku mě pomohla k další erekci. Teď její snažení bylo přerušeno příchodem Evči. Doufal jsem, že po prvním číslu teď vydržím o něco déle a můžu tak uspokojit obě nenasytné...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Incest, Lesbičky, Petting, Teen

Nějak se to zamotalo

  5. 1. 2023Skálinka

„Řekl jsem, že budeš obsluhovat s holejma kozama !“ ječel táta a  mírně vrávoral z kuchyně. Zase ji měl, jako z praku, ostatně v poslední době dost často. „To přece nemůžu,“ bránila se Johana. „Dyť je tady pan Hrdlička !“ Jeden ze sousedů z vesnice dovrávoral s tátou z hospody a nechal se pozvat na ještě jednoho panáka fernetu. Sice to místy vypadalo, že na židličce u stolu v kuchyni usne, ale dosti...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Prstění, Anál, Grupáč

Ženská záležitost

  12. 6. 2009Neznámý autor

Dneska jsme se v práci s ženskýma bavily, co kterou z nás přitahuje na chlapech. Návrhy byly různé. Jedna preferuje štíhlé boky, druhá pevný zadek, třetí zase chlupatou hruď. Pořádné
napružené péro nenadhodila ani jedna z nás, ale v tomhle ohledu mezi námi panovala tichá shoda. Vůbec bylo příjemné, bavit se v práci o něčem jiném než o seriálech a vaření.
Já osobně beru chlapa tak nějak komplexně, ale...  celá povídka...
Kategorie: orál, Orál, Mix, Zralé ženy