Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 6. 6. 2024

Zástupce to umí

Dita měla náladu mizernou. Čvachtala se nahatá ve vaně a na židličce vedle ní poslouchala její nářky Jindra. Sice to byla její teta, mámina sestra, ovšem o hodně mladší, takže babička brala Ditu a   Jindru skoro jako sestry. Od mala jí jinak než Jindro neřekla, stejně jako ostatní v rodině. I když Dita už nebyla žádné mimino, sedmnáct na obzoru a Jindra čerstvých třicet. Přesto si rozuměly velmi dobře a pokud potřebovala řešit nějaké své dospívající problémy, šla vždy za ní, spíš než za mámou. Ony se maminkám některé problémy a dotazy ohledně sexu kladou dost těžko. Ono taky mámě už bylo před časem čtyřicet a občas zcela chybně odbývala dceřiny intimní dotazy takovým tím oblíbeným, že na tohle máš ještě dost času. Dita byla přesvědčena,  že nemá, naopak je čas nejvyšší.

Dnes se Dita místy rozlítostňovala a místy čertila nad svým krutým osudem staré panny, která tak asi zůstane až do penze. A přitom to ještě tuhle vypadalo, že konečně i ona překročí ten důležitý bod, kdy se z dívek stávají ženy a konečně začne poznávat, o čem to holky ve škole vyprávěly, hlavně jak to s klukem bylo fantastické, až omdlívaly blahem. Nějaké ty menší nepříjemnosti při svém poprvé očekávala. Ovšem v zásadě si nepřipouštěla, že by to nějak nedopadlo. A ono to doopravdy nedopadlo. Ne že by snad její nápadník Pavel nebyl schopný orgaizátor a nepřipravil nadcházející první milování do posledního puntíku. Dokonce i její kalendářík napovídal, že bude schopna výkonu bez problémů. A Pavlovi rodiče se nevědomky stali těmi nejdůležitějšími v celém případu. Odjeli na víkend k tátovu kamarádovi ze studií, mladšího syna vzali s sebou, protože věkově odpovídal tamní mládeži, kdežto staršího Pavla nechali doma, že to snad s ledničkou plnou mámou navařených hrnců nějak ty dva dny vydrží. Tedy pokud najde tu ledničku, protože v kuchyni moc doma nebyl. A chleba měl nakrájený na jednotlivé krajíce, snad už si ho do vepřového guláše nějak nadrobí.

Připusťme, že Pavlovi o hrnec guláše ani tak nešlo, hlavně že budou mít s Ditou kde spočinout v objetí a okusí, jaké je to být za muže a ženu. Dokonce si v drogerii na druhé straně města, kde byl přesvědčen, že ho nikdo nemůže znát, koupil i krabičku prezervativů, přesto, že jejich natahování ještě v praxi nezkoušel. Ale ono se to nějak podá. A Dita úpěnlivě vymýšlela garderobu, protože jako každá začátečnice na ni kladla až neodpovídající důležitost. Pokud tedy měl Pavel s něčím problém, nebyly to sladěné barvy spodního prádla slečny, ale správně umístěná pláštěnka na pinďoura.

Když nadešel onen vytoužený páteční večer a rodiče zmizeli v prachu cest, s prvním setměním se objevila nádherě upravená Dita a když se na ni hned za dveřmi bytu vrhnul, vůbec se nebránila a dovolovala mu všechno, když ho dřív tu a tam mírně odstrkovala. Byla přesvědčena, že ten vytoužený den jednou přijít musel a tak držela a skoro toužebnmě očekávala věci příští. Pavel se projevil jako totální mužský, protože z ní rval všechny části tak pečlivě vybíraného oblečení a vůbec nedokázal ocenit skoro novou krajkovou podprsenku a kalhotky hodně podobné barvy, taky krajkové a lehounké jako obláček. A prst ve skoro suché kundičce spíš dřel, než způsoboval nějaký požitek. Ovšem to se velmi rychle spravilo a Dita konečně začala vnímat ty kouzelné pocity v podbřišku. 

Sice to ještě nikdy pořádně nedělala, ale měla pocit, že by taky měla projevit trochu zájmu o jeho příro, což byl v zapnutých džínách a boxerkách dost náročný výkon. Nakonec ji napadlo, že když rorzepne knoflík a zip, půjde všechno snáz. Šlo, i když na první i druhý pohmat bylo patrné, že jakákoliv stimulace jeho péra je skoro zbytečná a žalud málem vyčuhoval nad gumou boxerek. Ovšem chtělo to někde spočinout, alespoň částečně pohodlně, protože první milování vstoje u dveří na chodbičce bytu jaksi moc nevyhovuje ani zkušeným borcům, pro začátečníky je téměř neproveditelné. Vcelku rozumě ho bafla za péro a odtáhla otevřenými dveřmi do obýváku ke gauči. Její zalehnutí byl spíš volný pád na záda, řízený o to míň, čím víc se snažila mít roztažené nohy a odhalenou kundičku.

Jeden z důležitých artefaktů, totiž prezervativ, pečlivě vybraný, s příchutí banánu a s různými hrbolky, se ukázal jako totálně zbytečný, protože touha zasunout příro do její kundičky byla tak obrovská, že na víc nic nebyly ani myšlenky, natož potom vůle nějaké mezikroky uskutečnit. Zalehl ji brutálně, ale tak, aby ji neudusil svým zdatným tělem a málem se mu podařilo proniknout dovnitř jen tak bez přípravy. Penetraci panenské blány zabránila zejména jeho nezkušenost, protože byl přesvědčen, že to musí provést nějakým speciálním zůsobem a ne jen tak mírnyx týrnyx zastrčit pinďoura dovnitř. A v tom se to stalo. Celé tělo se bleskově soustředilo do podřišku, ze slabin zprudka vystřelilo maximální blaho a z žaludu mu začalo stříkat na kundičku sperma. Ani se na ten požitek nestačil připravit, jak to bylo rychlé. No jo, ale co teď ? S posledními kapkami semenné tekutiny se muvrátil mozek z mezinoží do správných míst. Sapristy, on je hotový a ona ho tam ještě ani neměla. No to je průšvih. Co s tím ?

Dita byla dost vykulená z veškerého dění a duševně se připravovala na tu strašlivou bolest, když jí začne devastovat panenskou blánu a následný výbuch neskutečného blaha, až ji ta první bolest přejde a ona se začne doopravdy milovat. Tak se to tedy psalo na internetu, v jeho neslušné části. A zatím měla kolem kundičky mazlavo nějakou horkou a lepkavou látkou, bez toho, že by došlo k jejímu protržení, Pavel funěl jak kanec a jeho příro se měnilo v dost sešlou houžvičku, která vypadala na všechno, jen ne na další milování. No jo, když se celý den těšíte na kundičku, péro je celou dobu totálně tvrdé, až nemůžete sedět v lavici a po několika hodinách konečně uvolnění, s hromadou semene, které by potěšilo všechny spermobanky v zemi, co můžete chtít.

I nadále byla z celé situace vykulená Dita pořád. Zkušená ženská by to přijala jako poctu svým půvabům, chvíli počkala a zkusila nadržence znovu probudit k akci. Začátečnice byla bezradná a přesvědčená, že dnes je konec, jestli ne vůbec. Tak jen tak chvíli, s uhýbajícími pohledy napjatě poklábosili a šla domů. Tohle všechno teď v koupelně vyprávěla Jindře a čekala na moudré rady. „No to sis pěkně nadrobila,“ začala teta. „Kdybys furt nečučela do mobilu a taky občas koukla na nějaký film v televizi, zrovna nedávno tam šly Ostře sledované vlaky. Ty jsou o podobném případu, ovšem elév Miloš Hrma své první selhání řešil krutou sebevraždou. Tak s tím honem něco podnikni, než se ti ten tvůj podřízne.“ To Ditu vyděsilo. Považovala tuhle událost za něco absolutně výjimečného a ony se o tom už kdysi dávno točily filmy ! A takhle  tragické !

Začaly to s Jindrou probírat. Tedy měla by nejen ležet s roztaženýma nohama a čekat, co nezkušený milovník udělá, ale aktivně ho přivést k tomu, oč nám jde. A pokud snad náhodou mu z něj něco ukápne nebo vystříkne, je to z totální nadrženosti a dělat z toho případ pro návštěvu cvokárny, je skoro zbytečné. Vždyť i Miloš Hrma ve filmu dostal doporučení zkusit to nejdřív s nějakou zkušenou. Jenže kde ji vzít ? „Máš dvě možnosti. Buďto mu nějakou zkušenou ženskou seženeš, ovšem pokud jsi žárlivka, která by to nepřenesla přes srdce, máš možnost druhou, získat nějaké zkušenosti a něco se o průběhu milování naučit.“ No jedna rada lepší než druhá. Sice o pár holkách ze třídy se tvrdilo, že už nějaké zkušenosti mají, ale aby se do nich nezakoukal, když je bude mít pod sebou nahaté, dělat s nimi tyhle zajímavé věci a žádnou ochotnou starší neznala. A jak se to může sama naučit ? O nějakém návodu na první milování krok za krokem ještě neslyšela, aby si ho vytiskla z internetu a odškrtávala si jednotlivé položky, které by splnila.

„Neříkej, že si občas nepomůžeš k příjemným pocitům jen tak sama. To dělá většina ženskejch. Jenže tvrdíš, že Pavel je nepolíbený panic a kundičku ještě v reálu neviděl. Tak ho musíš naučit, jak si tě připravit, abys byla řádně vlhká, alespoň mírně rozbrnknutá a připravená ho přijmout. A nejlepší by bylo, kdybys ho nejdřív udělala, rukou, pusou, jedno jak, pak ho necháš pár minut odpočnout a začneš nanovo. Jakmile se mu postaví, šoupneš si ho tam a přirazit už ho určitě napadne. Pokud jsi odvážná, můžeš si na něj naskočit a v podstatě se odpanit sama nasednutím. Ony ty pověsti o příšerné bolesti jsou pravdivé jen z části. Většina holek, zvlášť když dnes používají tampony a k tomu si občas projedou kundičku prsty, to sice zaregistruje, ale takové ty báje, že to bolí, jako když tě trhají na půl, bych nebrala tak úplně vážně. Obvykle je šíří holky, co ještě ani netuší o čem mluví a opakují děsivé story maminek, které by je chtěly mít poctivé až k oltáři při svatbě. Tak je straší a ony, nezkušené, to obvykle zbaští i s chlupama.“

Pěkně řečeno, ale pořád jen teorie co by kdyby. A Dita málem nabírala na brečení, protože pořád nevěděla, jak dál. „Tak vylez z té vody, už ji musíš mít skoro studenou, moc se neoblíkej a pojď do obýváku,“ řekla Jindra. Když se poutíraná a jen tak zabalená do osušky Dita dostavila na místo určení, seděla teta pohodlně v křesle naproti gauči. „Když se chceš pořádně školit, tak si to nejprve udělej sama. A nečervenej se, když to budeš chtít předvést Pavlovi, musíš vypadat naprosto přirozeně. A jak bys získala nenucenost, když ne tréninkem ?“ Dita z toho byla dost zaražená a ani se nepohnula. „No před ženskou se snad tak moc stydět nemusíš, taky si občas pomůžu k pěkným chvilkám. A pokud budeš chtít, mohli bychom vyzkoušet i nějakého chlapa.“

Ditě připadalo, že se jí to všechno jen zdá. Poctivá panna, sice už políbená a trochu osahaná, ale tohle všechno bylo úplně nové. Ale musela uznat, že má Jindra docela pravdu. „Ono nejlepší by bylo, kdybych vás mohla mít pod dozorem oba a společně nacvičit, co a jak. Ale nevím, jestli by ten tvůj Pavel takovéhle zacházení unesl. Oni kluci občas bývají dost citliví, i když si to nepřipouštějí. Tak se musíš trohu zacvičit aspoň ty.“ Konečně Dita pohnula rukou a zabořila si ji do kundičky. Jen tak stydlivě, jedním prstem, ale byla až tam někde hluboko uvnitř. „Tam si moc sahat nemusíš, i když jsou ženské, co jsou na pochvu dost citlivé. Zkus radši poštěváček, tak to bude rychleji.“ Až se Ditě přivřely tím blahem oči a vydala nechtěný vzdech, když poslechla, vynořila prst ze svého otvůrku a vyjela s ním výš,  kde se stydké pysky spojovaly a schovávaly klitoris.

K vrcholu spěla závratnou rychlostí. Bylo vidět, že asi podobnou činnost nedělá poprvé. A pohled Jindry ji nikterak nebránil v užívání. Spíš ji trochu postihl malinkatý záchvat exhibicionismu a nejen že si dělala sama dobře, ale i skoro dychtivě předváděla, co v kundičce dělá. Už cítila, že to na ni jde a poprvé v životě bude svědkem jejího orgazmu někdo jiný, než ona sama. Do toho se ozval tetě telefon, což ji nepříjemně vyrušilo. Jindra vstala a šla ke dveřím. „Ty zůstaň, jen se zase trochu schovej do ručníku.“ Dita opět nechápala, co se to tu děje. On snad někdo přijde ? A kdo ? 

Jindra sice byla třicetiletá svobodná, bez vážné známosti, ovšem už před dlouhým časem pochopila, že pokud nemá svého zákonitého, který by ochotně a s radostí plnil manželské povinnosti, nemusí žít jako jeptiška. On kamarád taky rád a někdy ještě častěji než ten zákonitý manžel. Nebyla nikterak vybíravá. Mezi její přátele patřili svobodní, rozvedení i ženatí. Pravda, ne všichni zároveň, vždy byli k mání tak dva až tři. Když někdo z nich ztratil zájem, nebo začal hrát věrného v jiném vztahu, nemusela plakat a nahradila ho dalším zájmecem o její půvaby. A na svoje si přišla daleko častěji, než většina vdaných, tedy pokud neměly milence. 

Robert byl přítelem už skoro dva roky a i když se o detailech svého soukromého života moc nešířila, tušil, že není na obzoru jediný. Jednou šťastně rozvedený, podruhé málem znovu ženatý a zklamaný, nějak s těmi ženskými moc nespěchal. Tedy do dalšího chomoutu. Dnešní nečekané zavolání, když se Dita sušila v koupelně, považoval za nějakou přátelskou legraci. Za svých pětatřicet let už sice zažil leccos, ovšem aby ho kamarádka pozvala k výchově neteře, která se chce poprvé v životě milovat, to považoval za vtip. Nebyl. Pochopil to hned, když vstoupil do obýváku a na gauči uviděl sedět docela mladou slečnu, zabalenou po koupeli do osušky, dost krátké a zkušeným okem odhadl, že pod tím nemá nic dalšího. 

Dita koukala dost překvapeně. „No nekoukej, říkala jsem ti, že by to chtělo nějakého mužského. Zkušeného. Začátečníka už jsi zažila. A Robert je dost sexuálně zkušený, abys zjistila, o co v milování jde. I když slíbil, že tě o to nepřipraví.“ Dita měla hlavu jako včelín, když do  něj zaboucháte pěstí. Vykuleně hleděla, jak se tady před ní úplně cizí mužský svlíká, a to úplně donaha. Pak přišel k ní, zkušenou rukou jí rozvázal osušku a už nebyl nahatý v místnosti sám. Nestačila nijak reagovat a ani se to snad od ní nechtělo. Do třetice koutkem oka zahlédla, že už je nahatá i Jindra. Vzhledem k tomu, co se všechno mělo dít, to bylo očekávatelné. Protože sperma na oblečení je sice vypratelné, ale sprchou z těla jde dolů taky snadno a nemusí se pak nic žehlit. 

Jeho jazyk v ústech jí dělal dobře. Bylo to takové víc dráždivé a míň uslintané, než užila se svými vrstevníky. A bradavky klouzající po jeho chlupaté hrudi stály tvrdé, až to bylo skoro  moc. Nemohla se o jeho prsa třít příliš dlouho, protože vytvořil mezi nimi mezeru, prsa jí řádně prohnětl a pravou rukou sklouzl k její kundičce. Stále v ní ještě měla napětí od nedokončené ruční stimulace s tetou. Takže ho přijalo vlhké a rozdělané prostředí. Kde se vzala, tu se vzala další ústa a přisála se k jeho příru. Jindra věděla, co se sluší. Ale musí opatrně, ať si přijde Robert na svoje, ale aby ho to nepřitahovalo do míst, kam dnes neměl přijít. 

Dita byla během chvíle rozdrážděná, až se přestávala kontrolovat. Poprvé v životě viděla z blízka, jak se dráždí mužský úd ústy a k tomu jí nepřestával prstem dráždit klitoris, nyní už dost tuhý a vyčuhující z jeho kapucky. Jeho jazyk jí nejdřív řádně podráždil prsa a pak skouzl k jejímu podbřišku. Prstem to dělal krásně. Ale ústy – to bylo něco ! Vyvrcholení přišlo do rozdělané kundičky velmi rychle a Dita ztratila pojem o světě. Robert si toho samozřejmě všiml a nestačil se té rychlosti divit. Tak slušně počkal a nechal ji její první orgazmus s chlapem dožít. I když už začínala vnímat okolí, její oči byly stále ještě zamlžené a přemýšlela, jak se mu za tu nádheru odvděčit.

Rychle chňapla po jeho příru a zkusila si ho nasoukat do pusy. Nebylo to tak strašné, jak si myslela. Jen byla trochu honička ho tam dostat. Ale to bylo spíš nezvykem. Robert nebyl žádný chudáček, ale taky ne držitel zbrojního pasu na obrovského pinďoura. Takže po pár chvílích jí do pusy pasoval, jako kdyby byl odsud. A jeho prst zase dráždil kundičku, chvíli na poštěváčku, chvíli uvnitř, až se Ditě kroutily blahem prsty u nohou. Takhle si představovala opravdovské milování, ale zároveň tušila, že to ještě není to ono. Robert pololežel na gauči a dopřával dívce volnost na svém podbřišku. Sice její dráždění bylo trochu neumělé, ale o to kouzelnější. A když si rozdováděně sedla na jeho nohy, aby na něj líp mohla, scházel už jen ten malinkatý kousek. Sebrala zbytky odvahy, jednou rukou si roztáhla kundičku a druhou si jeho příro zavedla na krajíček. Teď ! Nasedla plnou vahou svých padesáti dvou kil a než si uvědomila nějaké pocity, byl tam. Až ji to samotnou překvapilo, jak to šlo snadno. 

Ne že by to byl nějaký příliš slastný pocit, ale to vědomí, že to má za sebou, bylo obrovsky vzrušující. Chvíli jen tak seděla a pak instinktivně, spíš tak na zkoušku, pohnula pánví. A hele, ono to docela šlo. Tedy pořád žádné omdlévající pocity blaha, ale dalo se to. Jindra hleděla jak z jiného světa, protože tohle nečekala. Spíš byla připravena brzdit rozjetého Roberta. Že by to takhle bleskově vzala do svých rukou Dita, to nečekala. „Prosím tě, Roberte, optarně. Né abys to pustil do ní !“ Tomu se blahem protáčely panenky a na rozsáhlé úvahy o přerušované souloži nějak neměl náladu. Ale když to na něj přišlo, ukázněně chytil Ditu za boky a sesadil ji ze sebe dolů. Bylo to jen tak tak. První nejsilnější výstřik se jí zastavil až o prsa, přesto, že pinďour cákal směrem vzhůru a přitažlivost zemská nutně musela snížit vzdálenost dostřiku. Další menší cákance ji obsemenily bříško a ona se cítila, jako královna vesmíru. „Honem pojď dolů,“ sathovala ji Jindra, „ať se ti tam něco nedostane. Spermie jsou mršky čilé a teče ti to z břicha přímo do žlábku !“ 

A jak to dopadlo s Pavlem ? Dita byla čestné děvče a když už mu jednou dovolila, že si s ní smí užít, svůj slib dodržela. Jen se Pavel nestačil divit, jak to najednou jeho mladé milence šlo a jaké blaho zažil, než se do ní dostal. Ale jak praví staré přísloví, když je pánské přirození v dámském přirození, je rozum v rektu. Tedy staří češi to říkali jadrněji, ale by se některý z čtenářů necítil pohoršen.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Divoška Nikoladalší dívky
 
Sex po telefonu

Do zadečku, do kundičky, na prsíčka nebo do pusinky? Jak by jsi mi to chtěl udělat? Nebráním se žádné pozici a je jen na tobě na co zrovna budeš mít chuť. Mám ráda mezi nohama pořádný ocas, který do ní bude bušit dlouho a bez přestávek. Zavolej a rozdáme si to.

Ozvi se mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 52

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT NIKOLA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Dobrodružství

  30. 6. 2023Skálinka

Sabina měla ránu, ještě větší, než obvykle. Oči napuchlé od pláče, vlasy rozcuchané, ale opravdu, ne jak to občas vyžaduje módní účes, oblečení jí nějak nesedělo a v jednom kuse popotahovala, jak se jí slzy z kanálků dostávaly do nosu. Aneta, když jí přišla otevřít, ihned pochopila, že něco asi nebude v pořádku. „Pojď dál,“ vybídla kamarádku a vedla ji k sobě do pokojíku, aby je nikdo nemohl slyšet,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Párty, Grupáč

Jak pokračovalo přátelství s Květuší

  15. 11. 2007Bambulka

Čtrnáct dnů uteklo jako voda a já seděla v rychlíku, který mne odvážel k nové kamarádce Květě, která  mne pozvala na mrdací orgie ke své kámošce Táně. Zdá se Vám to komplikované ? Mě ne. Já od lázní nemyslím na nic než na sex a v práci jsem dokonce přidržela i starýmu Vomáčkovi, i když jsem se o něm kdysi vyjádřila, že než toho nechat rejdit ve své  kundě, radši půjdu do kláštera. Do kláštera jsem...
  celá povídka...
Kategorie: mix, Párty, Grupáč, Anál, Orál

Benevolentní policistka

  24. 3. 2013Neznámý autor

Slavili jsme s kamarády maturitu u spolužáka na chalupě. Ráno jsem se probudila a bylo mi fajn, i když jsem toho vypila hodně. Cítila jsem se fakt dobře, a tak mě ani nenapadlo, že bych v krvi ještě mohla mít zbytkový alkohol. Ovšem policistka, která mě kousek od baráku zastavila, mi udělala zkoušku a zjistila, že mám ještě kolem půl promile. Bylo mi hrozně, tak jsem ji prosila, jestli to můžeme vyřešit...  celá povídka...
Kategorie: Lesbičky, Šukačky, Prstění, Orál, Mix

Posilovna

  17. 2. 2009EROTOMAN

Třikrát týdně chodím do posilovny vylepšit své tělo, vždy chodím dopoledne, ale dnešní shon, a nabitý program posunul návštěvu fitka až na večer. Zabrán do cvičení jsem si ani nevšiml že se blíží konec otvírací doby, až mne na to musela upozornit cvičitelka Míša, ještě jsem docvičil sérii cviků, sbalil věci, a šel do sprch, zjišťuji že jsem už poslední, že tady nikdo není, rychle svlékám propocené...  celá povídka...
Kategorie: poprvé..., První sex, Teen, Šukačky, Mix, Orál