Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 31. 8. 2023

Dohoda 2

Šárka ležela na patře v opuštěné stodole bývalého statku na zbytcích slámy, sukni vyhrnutou vysoko nad pas, bez kalhotek a s rozepnutou halenkou, aby jí byla vidět prsa a její momentální obšťastňovatel si s nimi mohl hrát. Jednak jí to bylo příjemné a druhak si připadala tak nějak víc sexy. A o to přece šlo. Dohoda, dalo by se říct řečí diplomatů, o vzájemném porozumění a pomoci, s kluky ze vsi, nebyla nic moc překvapivého. Co jí zbývalo jiného, než se domluvit. Přece nebude chodit domů až za setmění, bát se kdejakého šustnutí a pak si nechat zdevastovat oblečení i tělo jejich neurvalými hrubostmi. Lepší je trochu ustoupit, něco taky usmlouvat, případně i něco vyhrát.

Základem bylo, že když už, tak nikdy ne čtyři najednou. Stačí jeden a pořádně, aby si něco užil on i ona a třeba i víckrát za sebou. V případě nouze by mohli být i dva, ale tři už ne. Aby z ní neměla trhací kalendář. V duchu se domnívala , že by i ty čtyři snad zvládla. Když na lyžáku každou noc řádila se dvěma spolužáky a každý se s ní miloval několikrát, nějak to matematicky vychází, že čtyři proutníci jedenkrát jsou snad i míň. Ale musí být přece taky trochu vzácná a dělat drahoty, aby si její případné povolnosti kluci řádně považovali. Ti z jejího souhlasu byli vedle sebe a připusťme, že doposud jen zasloužilí onanisté, měli před sebou vidinu prvního opravdového sexu. To s mladíkem řádně zacvičí. 

Ještě ten den, co ji dohonili ve vývratech starých smrků,  odešla do stodoly s Jindrou. Svlíkla si kalhotky, vyhrnula sukni vysoko na stehna, vršek nechala oblečený, ať si taky něco zaslouží sám. Ten ze sebe svlíkl na dva rázy všechno a nalehl na ni. Chtivě se jí přisál k ústům. „To jsme se nedohodli, že to bude i s líbáním,“ mírně oponovala Šárka, přes to, že se jí jedna ruka dobývala do kundičky. Ale v zásadě se jí jeho jazyk v puse velice zamlouval. Ovšem nemůže působit jako nějaká taková laciná. Chvilku jen tak držela, ale nevydržela dlouho a začala mu rejdění jazyka blaženě opětovat. Líbal docela slušně. Ovšem ruka v kundičce šátrala, šátrala a očividně netušil kudy kam. Tak jí nezbylo, než mu chvíli napovídat a když se projevil jako totální nemehlo, odstrčila ho, posadila se s roztaženýma nohama, prsty jedné ruky zabořila do malých pysků, roztáhla je a začala mu ukazovat, kudy kam, aby to bylo i pro holku pěkné. Sice se trochu styděl a jeho mužské ego bylo řádně zasaženo, ovšem musel uznat, že vyznat se v té změti sliznic není žádná brnkačka a takhle bude vědět, co s dívkou.

Štěstí bylo, že netušil, kde jsou jeho tři společníci. Těm to nedalo, zkušeně se připlížili ke stodole a začali pár bez skrupulí šmírovat. No, začátek nic moc. Dívka s roztaženými holými stehny sice byla mírně dráždivá, ovšem měli ji z boku, takže neviděli, co se děje přímo v těch zajímavých místech. Klacíky jim vzrušením stály, ale spíš proto, že si představovali, co by mohli vidět, kdyby byla Šárka líp naštelovaná. Naštěstí jí začal Jindra rozepínat halenku a tak se aspoň mohli vzrušovat jejími ňadry v podprsence. A těšit se, že by je za chvíli mohli vidět v reálu, jako posledně, když Šárku svlíkali a osahávali o patro níž. Ale to toho moc vidět taky nebylo, protože čtvery ruce na dvou ňadrech zakryly, co šlo a dolů se trochu báli a trochu styděli sáhnout.

Dívka pochopila, že má nad sebou začátečníka a tak mu dala nejen školení o pičce, ale když už ho tam chtěla mít, tak ho vzala do ruky a sama nasadila tam, kam patří. Takže Jindrovi zbylo jen mírně přistrčit a ucítit tu krásu, když máte poprvé tuhé péro v kundičce. Instinktivně se začal pohybovat a napichovat si Šárku na svůj pyj. Tím překrásným pocitem se mu chtělo křičet, aby celý svět slyšel, že už to má za sebou a ještě k tomu spěje k vyvrcholení. To netrvalo dlouho a ve slabinách se mu začala sbírat neskutečná energie, která musela někudy vyrazit ven. Šárka i bez pořádných zkušeností vycítila, kam kluk spěje, rychle uhnula a na jeho nespokojené hýknutí reagovala svojí rukou, kterou mu ho pomohla dohonit a vystříknout na břicho. Připadala si jako paní učitelka. Žák sice dosáhl vrcholu, ale ona nic, snad jen mohla mít dobrý pocit z toho, co pro něj udělala. 

Když mu doždímala pinďoura, unaveně a spokojeně se svalil do slámy vedle ní. „Ty blboune,“ začala milostný postkoitální rozhovor, „ty ses chtěl do mě vystříkat ? Nejsi padlej na hlavu ? Opravdu chceš mít se mnou děťátko ?“ Jindra rázem z té obrovské euforie vystřízlivěl. Na tohle si ani nevzpomněl. „Příště jedině s prcgumou, já chci dochodit školu a domlouvali jsme se, že vám občas pomůžu s plnejma kulkama a ne že tady založíme novou školku.“ Překrásné pocity byly rázem ty tam. Kde by vzal prezervativ ? Ne že by na něj neměl drobné v kapse. Ale kde a jak jej koupit ? Neřešitelné. „Ty nebereš antinu ?“ zeptal se. „A půjdeš mý mámě říct, aby mi ji nechala předepsat a dáš mi na ni peníze ?“ Zahanbeně zmlkl. Jejich finanční situaci znala celá ves a k diskusi s rodiči o tom, že chce šoustat jejich dceru, se nějak moc necítil připraven. 

Trojice kluků za dřevěnou děravou stěnou  byla tím, co viděla, unesena, nikdo si nezadřel do víčka třísku a když si Šárka vytřela papírovým kapesníkem mezinoží, pochopili, že divadlo končí a potichu se snažili zdekovat. Šárka s Jindrou se před stodolou rozešli, protože bydleli každý na jiné straně. Jen se dohodli, kdo z kluků přijde na řadu zítra, pozítří a popozítří. Logicky mělo končit pořadí tím nejmladším. 

Dva bývalí spolužáci z devítky nějak ušli. Sice si zase nic neužila, ale už měli alespoň nějaké povědomí o tom, co by vlastně měli dělat. Nejnapínavější případ byl benjamínek, který byl sice už starší chlap, protože patnáct už mu bylo skoro před třemi měsíci, nějaký čas už si pravidelně honil pinďoura a na první opravdové šoustání se nehorázně těšil. Ani ne tak pro ten krásný zážitek, ale hlavně nechtěl zaostávat za kamarády. Kdyby Šárka věděla, co ji čeká, snad by raději utekla. Byli spolu zase ve stodole na slámě a protože se cítila starší a o rok dospělejší, začala mladíka dirigovat. Ukázala mu krásu svého poprsí, z pod sukně si stáhla kalhotky, kluk si svlékl kalhoty a v tom to přišlo. Vytekl bez jediného doteku příra a na trenýrkách se mu udělal dost veliký mokrý flek. Šárka s tím moc zkušeností neměla, ale tušila, že by ho měla nechat chvilku jen tak odpočnout a pak na něj nastoupit znovu. Začala líbáním, ale výsledek nic moc. Vytekl znovu hned po prvním uchopení pinďoura do ruky, její pičky se ani nedotkl. Ještě že nezpůsobil hmotnou škodu naplněním prezervativu. Ten si ještě ani nestačil nasadit. Byla to dřina a třetí pokus o zásun se jakž takž zdařil. Tedy alespoň tak, že si nasadil prcgumu, asi čtyřikrát zkusil proniknout dovnitř a už bylo plno zase. 

Pokud řídký sex se spolužáky byl pro dívku velmi příjemný a proto ráda souhlasila, tady najednou byla spokojená velmi málo, spíš vůbec. Celý akt trval minutu – dvě a než začala vnímat dráždění v kundičce, bylo po všem. Nutno říct, že kluci si opravdu sehnali prezervativy a z toho zřejmého plýtvání se jim protáčely panenky. Během pár šťouchů bylo po všem, stálo to peníze a ještě něco navíc, protože se styděli si je jít koupit přímo a posílali starší kamarády, kteří se naopak před prodavačkami dmuli pýchou, jakou mají obrovskou spotřebu. Ovšem Šárka přicházela zkrátka a tak začala uvažovat, že přece jen bude brát kluky po dvou. Třeba se pak nějakého orgazmu dožije.

První dvojka byl Jindra s benjamínkem skupiny. A dopadlo to tak, že si užila, jak ještě nikdy ve svém krátkém sexuálním životě. První se jí napasoval mezi nohy Jindra a docela se snažil, jen kdyby nebyl tak moc rychle. Bleskově ho vystřídal benjamínek, začalo to vypadat, že by nějaké blaho mohlo přijít, ovšem nevydržel snad ani celou minutu a bylo naplněno. Šárka byla silně nespokojená a přemýšlela, jak donutit kluky  k nějaké rychlejší další akci. Do přemýšlení najednou udeřil silný hlas, který nikdo nečekal. „Tak oni tady jebou jak králíci ! No to se podívejme ! To bude mít táta radost, až mu to v hospodě řeknu,“ obracel se ten dospělý chlap na Šárku. Samozřejmě se všichni znali, vždyť byli z jedné malé vsi. Jen tomu člověku říkali pane Chrastina a když ho potkali, uctivě zdravili jako první. Určitě už mu bylo nejmíň třicet, byl ženatý a měl dvě děti. Teď stál nad nimi, kluci s polostojícími pinďoury, Šárka se sukní vykasanou do pasu, jinak nahá a nebylo se čím přikrýt. Bleskově stáhla sukni přes kolena a prsa zakryla jednou paží. 

„To musíte hned žalovat ?“ obrátil se na něj Jindra, který si pořád ještě připadal jako šéf skupiny. „Chceš snad říct, že co tady děláte, je úplně v pořádku ?“ opáčil Chrastina. Nejlepší obrana je útok. „A vy to snad neděláte ?“ pokračoval Jindra útočně. „Dělám. Ale s vlastní manželkou a to je trochu jiná, než svobodný holky.“ „To bych chtěl vidět, jestli jste si poprvé švihnul až jako ženatej,“ pokračoval se zřejmou převahou argumentů. „Nejseš nějakej moc chytrej ?“ couval nenápadně z diskuse  muž. V zásadě nebyl žádný extra moralista, kterému by sbírání sexuálních zkušeností mládeže vadilo. Ale jednak si chtěl připadat důležitě a druhak by mu určitě nevadilo, kouknout se na tu holku pěkně zblízka. Co zahlídl, měla docela slušnou postavu a očividně tady nebyla poprvé. Takže když je dovolíno … Proč si neomočit v mladinké kundičce ? 

Nebylo to tak jednoduché. Po kratším rozhovoru Šárka souhlasila, že tedy může pan Chrastina taky. Lepší než mít průšvih doma. Aspoň ucítí, jaké je to se starším zkušených ženáčem. Nadšení jí ovšem vydrželo jen do chvíle, než si muž svlékl kalhoty. To, co z nich vylezlo, jí docela vyrazilo dech, i když už nějaké neslušné věci na internetu viděla a tam to nebyli žádní chudáci. Hroznýš královský by byl určitě o něco delší, ale na tloušťku to bylo podobné. Tohle se přece nemůže do žádné ženské vlézt ! Neměla žádné drobné prstíčky, ale tohle dlaní neobjala ani náhodou. A její dírka, i když už párkrát řádně projetá celkem šesti kluky, přece není na takovéhle dopuštění stavěná. 

Mýlila se, jako  každá začátečnice, i když připusťme, že s takovýmhle klackem se některá ženská nesetká za celý život. Chrastina si byl vědom své velikosti a Šárčiny maličkosti. Naštěstí mu stál, jak silná dubová větev a nepotřeboval trochu podpořit kouřením, jinak by dívce hrozilo i natržení koutků. Nasadil na její otvůrek a usoudil, že takhle to asi nepůjde. „Podržte mi ji trochu roztaženou a ty se pořádně uvolni, ať do tebe můžu !“ poručil si. Oba kluci trochu zbrkle chytili dívku za nohy a snažili se její stehna oddálit, co to šlo. „Pořádně si ji rozevři, ať ji máš přístupnou,“ pokračoval v požadavcích. Šárka nevěděla jak se má zachovat, nejlepší by bylo utýct. Ale to by jí určitě nevyšlo, chlapi byli tři. Tak jí nezbylo, než zabořit prsty do kundičky, uchopit malé pysky mezi prsty a snažit se roztrhnout si ji napůl, jen aby se tam ten obrovský pták dostal. Jinak to asi nepůjde.

Šlo to. Sice s obtížemi, na několik tlačení, dokonce se objevilo i její bolestné vzdychání, ale nakonec tam byl a pokud mohli kluci usoudit, snad i na dně. Šárka byla přesvědčena, že náročnější nemůže být ani porod. Její stehna byla daleko od sebe, vnitřek vycpaný na maximum a konec jeho příra jí snad dráždil žlučník a slinivku břišní současně. Když se trochu povytáhl a pak se snažil vrátit zpět, kňourala bolestí. Ovšem nebyla si tak úplně jistá, jestli jí to tak trochu taky nedělalo dobře. Pak se začal pohybovat sice mírně, ale rytmicky. „No co čumíte, jelita. Kozy jsem vám nechal,“ upozorňujíc nyní už zbytečné držitele stehen na silně poskakující ňadra. Oba kluci pustili nohy a každý se chopil toho bližšího kopečku s krásně růžovou špičkou. Jindra ji sál rty, benjamínkovi se tam už nevešla hlava, tak dělal rukama, co šlo. 

Šárka byla úplně mimo, necítila nic, jen obrovský tlak mezi nohama. Ovšem s opakovaným zasouváním se její kundička přece jen trochu uvolňovala, i když do klechtání klukovských pinďourů ve vlhké pičce to mělo daleko. Teď bylo cítit úplně všechno, každý hrbolek na něm i uvnitř ní. Bylo to něco úplně jiného, než na co byla doposud zvyklá a i když úplně odlišně, začalo se to projevovat i na jejím vzrušení. Nechápala co se to s ní děje, až do chvíle, kdy zcela nečekaně vybuchla v obrovském orgazmu.  Celý svět se zúžil jen na to jediné přecpané místo a všechny vjemy vycházely jen z jejího týraného podbřišku. Ruce a ústa na prsou si ani neměla čas uvědomit. A nejkrásnější bylo to, že nešlo o nějaké krátké pošmrdlání, ale o nepřestávající obrovsky vzrušující tlak, který neměl konce. 

Ovšem obrovsky vzrušující to bylo i pro muže. Obvykle netrpěl nedostatečným drážděním svého megapříra, ovšem tahle mladinká kundička ho svírala tak, že měl na začátku málem výčitky svědomí, jak ji to musí bolet. Z kraje měl skoro pravdu. Ale rychle se to projelo a těsnost se dala vydržet, dokonce narůstalo na obou stranách silné vzrušení. Nejprve uvažoval, že jí ji naplní, protože když tady má dva kluky, snad nějak řeší ochranu. Pak ale zvítězily zbytky jeho lepšího já a rozhodl se, že dovnitř ne. Tedy ne dovnitř kundičky. Během chvilky odstrčil oba hnětače poprsí, chytil Šárku za hlavu a narazil jí klacek do pusy. Málem jí ji opravdu natrhl, protože přicházející ejakulace ho nutila spěchat a nebyl čas na postupné zvykání a roztahování koutků. A zároveň s tím, jak pronikl dovnitř, začal stříkat. To obrovské množství ejakulátu nebylo v přímé souvislosti s velikostí přirození, za to mohla ke klacku úměrně veliká varlata a připusťme že i jeho menstruující manželka, takže už tři dny si nepřišel na svoje. Pro Šárku to bylo zase něco nového, protože pinďour v puse byl pro ni něco ne příliš přijatelného a doposud kouření tvrdě odmítala. A mladí pánové si raději nevymýšleli, co kdyby cukla úplně a přestala se s nimi bavit. Ovšem tenhle chlap byl zvyklý na něco úplně jiného a na nějakou diskusi jestli ano či ne, nebyl čas. První výstřik až na mandle ji téměř zadusil a rozkašlala se, jen aby dostala něco z krku ven. Nebyla  nějak extra namalovaná. Ale oční linky se jí roztekly slzami po tvářích, takže vypadala děsně. 

Plná ústa spermatu nepřipouštěla nějaké sáhodlouhé úvahy kam s ním. Něco musela spolknout, něco jí vyteklo na prsa a měla ten dojem, že tím přetlakem se něco dralo ven i nosem. Když nabrala dech, docela nespolečensky si hlasitě krkla, protože s dětičkami jí šel dovnitř i vzduch. Oba mlaďoši koukali jak u vytržení, protože to, co s dívkou provozovali doposud, bylo jen takové mírné škádlení a  teprve dneska viděli, co všechno se taky při milování může dít. Byla to bomba. „Už jste ji šoustali z obou stran a nebo dvěma pinďoury do píči ?“ zeptal se Chrastina kluků. Ti seděli jak zařezaní a nevěděli, co říct. „No vidím, že se ještě máte co učit. Tak někdy příště,“ otočil se a zmizel po žebříku pryč.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Markéta a její prasárničkydalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem Markéta a mám ráda různé prasárničky. Budu Ti vyprávět o mé růžové kundičce i jak si to dělám. Uslyšíš mé výkřiky při orgasmu, budu sténat, vzdychat vzrušením a hned Tě udělám.

Těším se na tebe na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARKETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Na parkovišti

  21. 4. 2012Bibi

Vracela jsem se z lázní, ne zrovna moc spokojená ( byla tam děsná nuda !) i když odpočatá a se srovnanými myšlenkami po nedávném rozdvodu.  Měla jsem už jízdy plné zuby a rozhodla jsem se zastavit v motorestu, na který jsem podle ukazatelů měla narazit za 2000 metrů. 

Usadila jsem se ke stolku v rohu, objednala kávu, zapálila cigaretu a pozorovala osazenstvo. Venku stálo mnoho kamionů, takže 
většina...
  celá povídka...
Kategorie: Orál, Grupáč, Mix, Šukačky

Zkratka AA

  18. 3. 2013Neznámý autor

Využil jsem možnosti dnešní moderní doby a večer trávil prohlížením internetu. Proklikával jsem se diskuzemi a chatovacími místnostmi – no samozřejmě s erotickou tematickou. Dokonce jsem narazil na jedny stránky, kde se za vstup do místnosti muselo zaplatit. Protože tam diskutovali skuteční lidé a skutečně nabízeli svá těla i s fotkami, tak aby tam nelezl jen tak někdo. Nechtělo se mi nejdřív platit,...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Exhibicionisté, Extrémy, Fisting, Mix

Návštěva tchyně

  20. 2. 2016Jpepes

Jmenuji se Monika, je mi třicet pět let a se svým manželem Jaroslavem žiji tři roky v malém domku se zahradou a bazénem na okraji Prahy. Děti nemáme a z našich rodičů žije jen moje tchyně Jarmila. Je jí skoro šedesát. Vycházíme spolu velmi dobře, máme se rádi. Jednou v pátek večer tchyně zavolala, jestli může přijet na víkend. Nadšeně jsem souhlasila, protože manžel měl být ještě na služební cestě...  celá povídka...
Kategorie: Lesbičky, Prstění, Zralé ženy, Mix

Bušili do toho snad každou noc

  25. 4. 2014Neznámý autor

Jmenuju se Jitka a nechala jsem se zlákat nabídkou práce pomocnice v Chorvatsku. Inzerát nabízel dopravu zdarma do místního hotelu, stravu a ubytování také bezplatně a celkem slušné platové ohodnocení za odvedenou práci, která spočívala v uklízení ručníků, špinavého nádobí, zametání a tak podobně. Nadchlo mě to, protože jsem se těšila, že budu vyrážet na slunnou pláž, kde se budou třpytit opálená mužská...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Petting, Voyeur, Mix