Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 7. 3. 2024

Sádlo máslo

„Tak kotě,“ ozval se mužský hlas v telefonu, „sbal se a čekáme tě ve čtvrtým !“ Jana jen polkla a vydala se tam, protože nešlo o první návštěvu a velmi dobře věděla, že má jít do té skoro nepoužívané části budovy za dveřmi vyplněnými neprůhledným sklem. Tamní místnosti sloužily částečně jako archiv nepotřebných písemností, které ještě někdo nedokázal vyhodit a částečně jako sklad mírně použitého nábytku. Kromě šéfa údržby tam skoro nikdo nikdy nepřišel.

Věděla i co ji tam čeká. Proto se stavila na toaletě překontrolovat stav svého svrchního i spodního oblečení, narovnala si punčochy s podvazky a pro jistotu si projela toaleťákem žlábek kundičky. Vypadalo, že je tam docela sucho, ale to je jen prozatímní stav. Určitě to dlouho nevydrží. Když čekala na výtah, cítila příjemné pocity v podbřišku a docela silně jí tuhly bradavky. Každým krokem, kterým se blížila do jindy pečlivě zamykané místnosti, to bylo silnější.

Bez těchhle  akcí by snad ani nemohla žít. Ano, byla řádně pár let vdaná paní, ale jejich domácí sex neměl s tím, co ji mělo čekat ve čtvrtém patře, vůbec nic společného. Manžel ji bezmězně miloval a dá se říct, že i ona jeho. Jejich manželské dovádění končilo roztouženými a pečlivě vybudovanými orgazmy, ale ona potřebovala něco víc. V životě by se k tomu manželovi nepřiznala. Ale ona musela mít trochu bolesti a ponížení, aby to bylo ještě o kousek větší. On by jí snesl modré s nebe, ale uhodit, bolestivě zmáčknout, kousnout, to ne. A ona po tom tak toužila. Někdy zkoušela si nenápadně ubližovat během soulože a její drahý se divil, kde se berou ty modřiny na různých nevýrazných místech, když si je tam nelze jen tak při vražení do kusu nábytku udělat. A nejlepší bylo, když pohmoždění bolelo ještě několik dní, mohla si ta místa zmáčknout třeba jen tak v posteli před spaním a užívat si ty kouzelně bolestivé pocity, když se jí zavíraly oči. To si pak často vzpomněla na čtvrté patro jejich kancelářské budovy a usínalo se jí neskutečně slastně.

Konečně dorazila k vytouženým dveřím. Trochu se ostýchala sáhnout na kliku, ale nakonec si dodala odvahu a vstoupila. „No to to trvalo, ty čubko,“ přivítal ji jeden ze dvou mužů, významně si plácající jakousi napodobeninou policejního pendreku o druhou dlaň. „Tos byla ještě mezi tím na obědě ?“ „Ne, pane. Utíkala jsem hned, jak jste zavolal.“ „Nekecej, vždyť tady čekáme skoro půl hodiny. Za to bde solidní trest. Abychom nezapomněli, raději s ním začneme hned.“ Odložil pendrek a uchopil  tenký vrbový proutek. Její bradavky vzrušením málem propíchly podprsenku i halenku. To bude bolest ! Až se jí tím napětím stáhl zadek. 

Stav jejího poprsí nemohl mužům uniknout, i když normálně by toho moc vidět nebylo. Do práce se přece nechodí nahoře bez. A když trochu ztuhnou čudlíky, prádlo a oblečení to splehlivě schová. Ovšem tohle megaztopoření jasně napovídalo, v kterých místech bradavky jsou. Muž mezi tím přišel za Janu a nenápadně se postavil bokem. Pak se rozmáchl a prut přistál na jejích lýtkách, kousek pod sukní. První bolest ji úplně ochromila, že neměla sílu ani vykřiknout. To bylo, jako kdyby jí tam položil rozžhavený kus drátu. A než se nadechla, byl tam švihanec druhý. Instinktivně se ohnula a sáhla si na pálící místa. Okamžitě jí na prsty přistála rána třetí, takže se bleskově narovnala a snažila si je třít o halenku. „Ještě se nedovoleně hni a neposadíš se nejmíň tejden,“ varoval ji muž. „Za tohle dostaneš na kozy !“ Polilo ji horko, protože věděla, co ji nejspíš čeká. Bití na spodní stranu ňader. To se ale bude muset svlíknout a lehnout si, aby dolní poloviny jejích polokoulí byly snadněji přístupné.

Že bude její trápení bez oblečení, v podstatě čekala. Ani to nebylo poprvé a věděla, že její nahota muže přivádí náležitě do varu a uštědřované rány na holou kůži jsou daleko intenzívnější a bolestivější, než přes oděv. Ale ukázněně si počkala, až dostane pokyn k svlékání. Nemusela čekat dlouho a aby nepopudila muže ještě víc, soukala ze sebe jednotlivé součásti garderoby tempem skoro zázračným. Ale vždy jen jeden kousek, jak to pánové chtěli v minulosti.  „Punčochy si můžeš nechat a rovnou si lehni na gauč,“ pokračovaly příkazy. „Ruce za hlavu !“ Poslechla bez sebemnšího náznaku zaváhání a vypjala hrudník s docela slušnými ňadry. „Podrž jí je, ať se líp trefím,“ obrátil se šéfující muž na kolegu. Ani ten nebyl začátečník, uchopil mezi prsty její bradavky, natáhl co to šlo a starostlivě se obrátil na prvního. „Ale prosím tě opatrně, abys mě nešvihl jako posledně.“ Jeho péče o nezranění vlastních prstů byla dojemná, vzhledem k tomu, co měo čekat Janu. „No dobrá, vbezmu lískovku,“ souhlasil první. „Tou se trefuje přesněji.“  Chvíli si jen tak pohrával s pokožkou obou prsů a šťouchal do nich opravdovým lískovým prutem, tlustým asi jako malíček. Pak se rozpřáhl a švihl. 

Zásah byl přesný, zhruba do poloviny mezi prsní dvorec a spodek ňadra. Rána to musela být pořádná, protože dost pevně svíraná bradavka vypadla druhému muži z prstů. Ihned ji znovu uchopil a řádně natáhl. Tím nevědomky trochu ulevil Janě od bolesti. První muž pokračoval v bití, jen se už nepokoušel zasáhnout oba prsy zároveň a labužnicky uděloval rány na jeden nebo druhý. Jana se nejprve snažila vydržet ostrou bolest bez hlesu, ale opravdu to nebylo možné a mezi zuby jí začaly unikat vzdechy a slabé výkřiky. Tušila, že lískovkou to bude průšvih. Vrbový proutek sice pálil jako čert, ale ňadra po něm zůstávala jen pořádně červená. Po tomhle budou určitě modřiny a přemýšlela, jak se jí to podaří doma zatajit. A dneska už si podprsenku neoblíkne, protože tlak kostic by jí způsoboval nepřetržitou a dost silnou bolest. Doma měla jednu bavlněnou, bez drátů, ta by byla určitě přípustná. Ale tu nosila jen výjimečně a do práce snad vůbec ne.

Když už byli pánové rozjeti na ňadrech, pokračovali dál. Jenže teď už ne silným prutem, ale zkusili si vyrobit jehelníček. Druhý muž byl z technického a tak nepřekvapil správně vybaveným kufříkem, nebo spíš organizérem erotických pomůcek, kde každá měla své místo v pěnové gumě. Vyndal kulatou krabičku, plnou injekčních jehel, ještě zatavených v původním balení. Jednu, asi pěticentimetrovou vyndal, chytil Janu za ňadro a jehlou zamířil na její bradavku. „Tak jak si to bude vážená přát ? Propíchnout bradavku z boku, nebo z vrchu, až celá jehla zmizí vevnitř ?“ „Dovnitř néé,“ škemrala. „To myslíš, že bude stačit jen tak probodnout z boku ?“ ptal se muž. „Asi takhle ?“ a vrazil jehlu napříč do bradavky. Jana se zkroutila, ale vydržela to. „Takhle by tě to ty couro, nebavilo. To zvládáš normálně. Asi to přece jen zkusím durch.“ Vytáhl jehlu z tvrdé bradavky a zabořil ji čelně. Tlačil pomalu, aby si tu bolest oba mohli vychutnat. Připusťme, že jemu u toho bylo o něco líp. Ale Jana už se pomalu dostávala do masochistické extáze, kdy začínala cítit bolest jako erotickou stimulaci a ne jako příkoří.

Další dvě jehly šly z boku do bílého prsu, dvorce ani bradavky se nedotkly. Jen u vpichu se objevily malé kapky krve. K tomu jí na ňadru přistála další rána lískovkou. Muž se asi trefil do míst některého z dřívějších úderů, protože to bolelo jako čert. Jehly zůstaly na svých místech, protože se je snažil minout. „Nehraj si jí s tou kozou,“ oslovil druhého. „Určitě má ještě prázdnou prdel. Tak jí tam narvi kolík, ať se připraví.“ Ano, zábavu je občas potřeba prostřídat, aby nebyla jednotvárná. Nutno říct, že sice oba pánové vystupovali velmi přísně a jejich řeč rozhodně nebyla salonní, ovšem jejich cílem bylo připravit si ženu na pořádný požitek. Proto druhý z nich vyndal z kufříku kelímek s kosmetickou vazelínou a začal jí promazávat obě dírky.

Jana trpělivě držela a byla jim svým způsobem vděčná. Vždyť jí její těžký masochistický úděl docela ulečovali a bez nich by si tuhle nádheru nikdy neužila. Ostatně způsob jejich seznámení nebyl taky tak úplně tradiční. Na jedné firemní akci se trochu víc napila a ještě se jí nechtělo domů. Dívky kolem třiceti někdy mívají toulavé boty a ji to postihlo zrovna ten den. Nebylo divu. Skoro sedm let věrná manželka, kolegyně si tu a tam na zapřenou užívaly románků s podnikovými krasavci a ona nic. Ne že by byla nějaká šereda, ale dobrá pověst je dobrá pověst a všechny návrhy na sblížení razantně odmítala. Ovšem kdo si počká, ten se dočká, říkal si šéf údržby, který se na ni zálibně zahleděl a nechtěl věřit tomu, že je nedobytná. Zkusí to a uvidí. Hlavně netlačit na pilu.

Ještě pár skleniček a jejich tulení při tanci, nebo co to na parketu provozovali za sexuální hru, nabývalo na síle. Nejdřív samozřejmě dělala, že jako tedy ne, ale když útok trval, zjistila, že není zase až tak moc nepřířjemný. Že by to tedy zkusila ? Aspoň trochu ? Nechala se tedy pořádně nejen přimáčknout, ale ani neodtáhla své rty, když jí mezi ně pronikal jazykem v temnějším koutě parketu. Takhle už se s jiným mužským nelíbala, snad od střední školy. A jeho mazlivé ruce, které jí v tom přítmí jezdily po celém těle, jí působily docela příjemné pocity. Nenápadný odchod do nitra podniku logicky následoval. V jeho kanceláři byla snad poprvé, protože spolu služebně neměli nic do činění. Ale měl tam gauč, který za chvíli sténal pod jejich svlečenými těly. Působilo to na ni všechno strašně stimulačně a tak si mužovo používání jejího těla dost silně užívala. Jen … jen kdyby to alespoň trochu bolelo. Když jí při milování ústy dráždil prs, nevydržela a docela hlasitě ho požádala : „Nemazli se s ním tak. Pořádně stiskni zuby.“ Muž poslechl a místo zoufalého výkřiku bolesti se ozval ryk jejího blaha. Hele, tak ona je panička trochu máslo. No dobrá, násilí a dominance mu ve vztahu dělaly dobře. Tak ji kousl i do druhé bradavky a kousek od ní jí vyzdobil ňadro dvěma tmavě modrými cucfleky. Doma pak manželovi vysvětlovala, že ta nová podprda je úplně k ničemu, protože jí kostice udělaly na jednom prsu modřiny, tak si musí koupit nějakou co líp sedne.

Kolegovi se ovšem jejich sado maso dýchánek velmi líbil. Jí v podstatě taky. A tak přesvdčování k dalšímu setkání nebylo nijak veliké. Připravil si na ni pár pomůcek a poprvé od něj dostala rákoskou. V přední i zadní dírce měla zasunuty dva dřevěné a dobře vyhlazené kolíky z pravého dubu, protože ten obsahuje třísloviny a stahuje sliznice. Když potom do ní zasunul příro, připadal si jak s poctivou pannou. Ani jí to nebylo nepříjemné, dráždění bylo daleko intenzívnější, než u poklidného milování s manželem. Rákoskou sešvihaný zadek to umocňoval. A protože jí dělalo dobře i ponížení, přizval k jejich hrátkám jednoho dobrého kamaráda, který z toho byl úplně vedle. Mockrát o sadistech a masochistech někde četl, ale moct si to vyzkoušet v praxi – to bylo něco ! Tedy pro něj. Jana se poprvé děsně styděla. Jednak se svléknout a jednak za svoje netradiční libůstky. Naštěstí tu byl šéf, který ji několka větami a švihnutími prutem umravnil a donutil k poslušnosti. 

Když skončili první seanci ve třech, šla celá bolavá a rozlámaná, ovšem vrcholně spokojená. Jen kdyby po těch spolykaných proudech spermatu nekrkala ten jeho pach. Pochopila, že dva chlapi jsou lepší než jeden a i když její první úkol byl zatajit vše doma, druhý vyléčit si své rány a šrámy, příště neodmlouvala a cupitala do jejich azylu ve čtvrtém patře jak o závod. A nutno říct, že i když její tělo bylo tím hlavním předmětem uspokojení, pánové se neflákali a pokaždé opatřili nebo vymysleli nějaké zpestření mučeníčka. Od toho byl ten vypolstrovaný kufřík.

Dnes to vypadalo, že vše proběhne tradičně. Nejdřív sešvihaná a propíchaná prsa, teď ji nechali obrátit na břicho a následovala výplata tímtéž lískovým prutem na horní stranu stehen, těsně pod zadeček, nad krajkový lem punčoch. Šéf praxí nabyl zručnosti a trefoval se dokonale přesně a správnou silou, aby nezůstávaly krvavé šrámy, ale bolelo a pálilo to jako čert. „Myslím, pane kolego, že by to chtělo naší otrokyňce nebídnout něco občerstvení, aby nám dlouho vydržela. Určitě dneska nestihla oběd,“ řekl jeden z mužů. Když to slyšela Jana poprvé, představovala si nějaký obložený chlebíček, pak alespoň nějaký kousek fetu, který by zvýšil její chuť přijímnat všechny bolestivé praktiky a dosahovat většího vzrušení. Dnes už tak naivní nebyla a věděla, že ji čeká dlouhé kouření, dokud jí oba muži nenaplní ústa a pak žaludek. Jen nemohla najít tu správnou pozici, dokud si neklekla na zem před prvního. Dalo by se i sedět na gauči, ale po tom nářezu to nějak nešlo. Sešvihaná stehna byla cítit i tak. 

Uprostřed snažení ústy na šéfově klacku ucítila tlak na zádech a musela se předklonit. Tušila co přijde a tak roztáhla kolena co nejdál od sebe. A opravdu, mezi hýždě se jí tlačilo ztopořené příro. Sice sešvihaná stehna bolela, ale držela a užívala si to. Jen čekala, že vklouzne do přední dírky a on zatím zamířil do zadní. Promazaná byla od začátku, před okamžikem z ní muž vytáhl anální kolík, proto  bylo dost roztaženo, tak co. Nebylo to poprvé. A když zavzdychala tím tlakem, využil šéf vzniklé volno a zatlačil jí  ho až do krku, že se málem dusila. První dávka na sebe nenechala dlouho čekat. Podle předchozího nařízení vše shromáždila v ústech, ukázala poskytovateli nadílky a po jeho pokynu vše nadvakrát spolkla. Čekala, že nastoupí druhý a moc se na něj netěšila, protože to byl ten, co ji šoustal do zadečku. Přece jen – hovno, ani to vlastní, není žádná lahůdka. Ale kázeň je kázeň, tak si nehodlala klást podmínky. Ovšem šéf ji trochu vyděsil. Kolega ho vytáhl ze zadečku, položili ji na záda a objevil se znovu kelímek s vazelínou. Moc nechápala, proč jí chtějí znovu mazat kundičku, když ji dnes ještě nepoužili. Jednak byla vlhká od působeného blaha, druhak ještě od úvodního promazání. 

Tři zabořené prsty dovnitř ji měly varovat, jenže to nepochopila. Najednou měla svázané ruce, ani to nebylo  nic nového, natažené daleko za hlavu a mezi nohama cítila, že se jí tam šéf dobývá zřejmě dalšími prsty. Sapristy, to mu nestačí ty tři ? Nestačily, protože dnes si měla užít pravý a nefalšovaný fistink. Tlak do kornoutu stočené ruky byl obrovský, ale dostat dovnitř se nedařilo. Přišla další dávka vazelíny a znovu obrovský tlak, kdy se opravdu děsila, že ji musejí roztrhnout. Ruka se kroutila, fikaně nastavovala do dalších a dalších pozic, až nakonec to pořádně zabolelo, pak najednou klid a pocit maximálního vyplnění. „Ty vole, už je tam,“ okomentoval šéf svůj dobyvatelský úspěch kolegovi. 

Jana zhluboka dýchala a snažila se srovnat s tím velikým tlakem ve vagíně. Jeho prsty jí pronikaly k děložnímu čípku a nedalo mu to, aby jej nevzal mezi dva klouby a nezmáčkl. Po té bolesti na vstupu do otvoru, to ani pořádně nezaznamenala. A podle očekávání, její vnitřek si pozvolna začal zvykat a místo bolesti už bylo cítit taky jakési blaho. Když zmizelo její napětí v obličeji, začal šéf rukou trochu víc pohybovat. Měl to všechno nastudované a věděl, že vrchol je sevřít pěst a pohybovat s ní v pičce jako s pístem. Jana této akci nechtěla věřit. Být vyšukaná pěstí, tím se holky navzájem strašily, když byly ještě všechny poctivé panny. A najednou je to zde. A než měla čas jakkoliv věc zvážit, začala se v ní pěst pohybovat a způsobovat jí takové bolestivé blaho, že řvala jak raněný tur a snažila se vycházet tomu obrovskému  a krásnému tlaku vstříc.

Nakonec šéf ohlásil porod, což znamenalo, že jí ruku vytáhne ven. Zase tam byl problém s vaginálním vstupem a jednu chvíli měla Jana dojem, že za rukou se jí vytahují z těla děloha i s vaječníky.  Ale nakonec vše zůstalo na svém místě, i když značně rozdrážděné a citlivé. Jen ten pocit vnitřní prázdnoty byl obrovský a nebyla si jistá, jestli by tam tu sevřenou pěst nechtěla znovu. Místo toho dostala do pusy zase příro, sála ho jak mimino cecík a už dávno zapomněla, že jeden z těch pinďourů byl nějaký čas v její prdelce a tudíž není příliš čistý a voňavý. Tentokrát ale nemusela polykat, pánové se nakonec vystřídali v její kundičce. Jen by se dalo říct, že tam tím předchozím roztažením dost klechtali.

Konec probíhal  jako filmový střih. V jednu chvíli ochotná masochistka a v následující okamžik vzorná úřednice a máma od rodiny. Bleskově se oblékla, jen do kalhotek si dala vložku, aby je neměla durch mokré od spermatu. A těšila se, až se zase příště v telefonu ozve – tak se kotě sbal a čekáme ve čtvrtém. Ale chtělo by to tak nejdřív za týden, aby se vše mohlo vrátit do původního stavu. A při návratu do své kanceláře se snažila dělat menší krůčky, aby udržela nohy u sebe, protože po tom prožitém se jí nějak rozjížděly do stran.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Divoška Nikoladalší dívky
 
Sex po telefonu

Do zadečku, do kundičky, na prsíčka nebo do pusinky? Jak by jsi mi to chtěl udělat? Nebráním se žádné pozici a je jen na tobě na co zrovna budeš mít chuť. Mám ráda mezi nohama pořádný ocas, který do ní bude bušit dlouho a bez přestávek. Zavolej a rozdáme si to.

Ozvi se mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 52

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT NIKOLA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Sen se mění ve skutečnost

  15. 5. 2010Neznámý autor

Jako každý večer se mé tělo svíjí o tělo. Nemusím se dívat kolem, abych viděla chlápky, co na mě visí očima, moje pohyby jim přijdou smyslné, dráždivé a sexy - už mnohokrát jsem to v jejich očích spatřila. Melodie a mé tělo jsou v dokonalé harmonii. Blaženě a radostně ovíjím své tělo o tyč - je pevná, tvrdá a dlouhá. Při této myšlence moje mysl mysl odplouvá a zapomínám na bar, na opilé a propocené...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Mix, Orál, Teen

Návnada

  2. 3. 2021jentaknekdo

Tou návnadou jsem tehdy byla já sama. Stalo se to v tom roce, kdy jsem dostala první podprsenku s košíčky velikosti C. Už několik měsíců před tím mě hruď svědila a bylo mi nepříjemně a pásky na mé kůži často nechávaly bolestivé rudé šrámy. Když jsme s matkou kupovaly novou podprsenku, prodavačka okamžitě viděla, že už se v košíčcích B tísním moc dlouho a nutně potřebuju dostat větší velikost. „Bože,...  celá povídka...
Kategorie: Teen, Šukačky, Mix

Zámecká paní

  13. 7. 2014Bobr

„Aneta! Kde je? Šla sem!“ marně volala paní. Když ještě několikrát zazvonila a zakřičela, vešel Hans. „Paní promine, ale Aneta před chvílí spadla se schodů a asi má zlomenou nohu!“ zůstal stát mezi dveřmi, jako kdyby čekal, že po něm paní něco hodí. „A kdo mě svlékne a umyje? Já chci jít spát!“ paní netrpělivě vykřikla. „Nóó, paní, tak to budu asi muset udělat já!“ nesměle řekl. „On se zbláznil! Sežene...  celá povídka...
Kategorie: Mix

Sousedka Věra

  29. 7. 2007Neznámý autor

Právě jsem se vrátil z nádraží, kde jsem byl vyprovodit manželku Zuzanu a naše dvě ratolesti. Odjížděli na celý měsíc ke tchýni na dovolenou. Blahořečil jsem svému šéfovi, který mi zatím z naléhavých pracovních důvodů dovolenou neumožnil, protože měsíc galejí u tchýně mi naháněl hrůzu. Měsíc svobody a volnosti ! Co víc bych si ještě mohl přát ? Možná nějakou pěknou kočičku k pomuchlání, ale to musím...  celá povídka...
Kategorie: mix, Zralé ženy, Orál, Anál, Grupáč, Šukačky, Extrémy