Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 5. 4. 2024

Přerušená výuka 2

„Prosím tě, mami, co vyšiluješ ? Nnejedu na měsíc do Grónska, kde nefunguje pravidelný letecký spojení, jen přespím do zítra u Martiny o dva bloky dál. Je sama doma a neplánujeme žádnej mejdan. Jen tak si chceme popovídat, dáme si čipsy, kolu a pohrajem si s kompem. Žádné návštěvy nebudou. A pokud si beru na sebe lepší kalhotky, nedá se vyloučit, že se tam někde budu převlíkat na noc a ani před nejlepší kamarádkou se nechci předvádět v nějakejch sepranejch bombarďákách,“ obracela oči v sloup Johana nad máminými připomínkami jednak k oblíkání, druhak k odchodu z domácnosti na noc. „Navíc víš, že jejich sousedkou je stará Voráčková, která nás bude celý večer poctivě šmírovat a kdybychom si pustily hlasitěji muziku, zavolá na nás měšťany i v sedm večer.“

Ona máma ty své připomínky nijak vážně nemyslela, ale přece nemůže jen tak beze všeho souhlasit s pobytem patnáctileté dcery mimo domov. To by si pak jejího dovolení vůbec nevážila. A v hlavě už si rovnala, co všechno stihne udělat z přes týden odkládaných domácích prací a večer pak by si s manželem mohli otevřít k televizi flašku vína, trochu se přiopít a pak … On ten Johanin výlet zase nemusí být tak špatný nápad. Vždyť tento týden jim na nějaké intimčo ještě nezbyl čas.

Všechno to začalo asi před dvěma měsíci. To přišla Martina do školy a dělala jako že nic. Tak okatě, až si toho musela Johana všimnout. Na přímý dotaz se tvářila záhadně a tak usilovně tvrdila, že se nic mimořádného neděje, že tomu jednoduše nešlo věřit. Po delší době se nechala přesvědčit a zeptala se Johany. „Už ti ji někdy pořádně mužskej udělal jazykem ?“  No to byla bomba. Obě poctivé panny, ani ne tak proto, že by to chtěly, ale ono jaksi pořád nebylo s kým a najednou rovnou jzykem. Kdyby to bylo někde v přítmí jedním prstem, no to by se dalo pochopit. Ale to se Martina určitě musela svlíknout, pořádně rozložit, nastavit a dotyčný musel tušit, jak na to. To přece nemohl být nikdo z nezkušených spolužáků, kteří sice měli řeči, ale skutek utek. A možná by se i trochu štítili. Čumět na video, to jo. Ale na praxi jaksi chyběla odvaha.

Další podrobnosti z ní musela páčit skoro násilím. Martina mlžila, odpovídala neurčitě, jen jí vylíčila podrobně svoje nádherné pocity. Krvavě jí to záviděla a děsně si přála zjistit, kdo byl ten šikovný dotyčný. A nedal by se vypůjčit ? Nedal, protože pořád nebylo jasné, o koho jde. Ale postupem času tu a tam Martina upustila další informace, jako co ocucaná prsa, ztopořené bradavky a poštěváček nacucnutý kam až to šlo a intenzívně masírovaný jazykem i rty. A pak další bomba, po nějakých dvou týdnech se pochlubila, že už ho tam měla. Přiznala, že tedy poprvé s tím měla trochu honičku, protože partner ji nejprve přivedl k nádhernému orgazmu jazykem, pak ale nenápadně přiklekl mezi její nohy a než se nadála, nezbylo z panenské blanky zhola nic. Děsila se očekávané bolesti, ale ono to nebylo tak strašné, jak se mezi holkama povídá. Tedy ne že by to krátce nepíchlo a pak už se jen střídaly vlny nepopsatelného blaha. Ono to tam bylo citlivé a pořád nevěděla, jestli to nemůže být ještě horší a nemá raději útokům uhýbat. A tím soustředením, kde můžou přijít ty nepříjemné pocity, si ani neuvědomila, že by jí to mohlo taky po nějakém čase dělat dobře. Když jí vystříkal svoji denní dávku na bříško, docela si oddechla a netoužila ten den po pokračování. 

Za tři dny byla znovu napjatá jak struna od houslí, co to bude dělat tentokrát. Jazykem a prsty to bylo příjemné, jako vždy. A když se chystal do ní vstoupit, byla naježená obavami. Jenže ono nic nepíchalo, nic nedřelo, jen se do ní cpal jakýsi kus masa. Vydržela to bez problémů a po chvíli se zase dostavil takový ten zvláštní pocit v podbřišku, jako že dochází k dráždění erotogenních zón. Postupně to narůstalo a kdyby partner vydržel o docel malou chvilku dýl, snad by to bylo zase ono, poprvé tímto způobem. No nic, snad příště. Ale poznatek byl, že je to činnost docela fajn.

Johana hltala tyhle události plnými ústy a děsně si přála zažít něco podobného. Doma zvýšila svoje občasné snahy přivést se k orgazmu drážděním prstem a docela se jí to dařilo. Ovšem vlastní prst určitě nemůže být tak intenzívní, jako jazyk zkušeného milence, a to tenhle muž, podle vyprávění Martiny, určitě musel být. A kdyby se časem propracovala i k opravdickému milování, to by pak bylo něco ! Když si to vybavila v mysli při hodině fyziky, málem se udělala jenom těmi představami. I přesto, že momentálně učila jedna ze starších obttloustlých kantorek a sexy na ní nebylo vůbec nic. Chtělo by to nějak se k těmhle událostem přiblížit a tak se snažila Martinu přsvděčit, že nemá být pes a s nejlepší kamarádkou se podělit. Jak postřehla, šlo o staršího pána a určitě s ním nemá nějaké trvalé úmysly. Spíš to vypadalo na velmi příjemné hrátky, nějaká láska v tom jejich vztahu asi nebyla. A kuličky taky můžete hrátve dvou i ve třech, ba i ve vícero.

Nakonec Martina povolila, samozřejmě po konzultaci s Petrem, ale to na nos Johaně nevěšela. Pořád to byl ten neznámý chlípník, co všechno uměl tak krásně. Sice trochu žárlila, ale v rámci toho, že normálně spával v ložnici s mámou, si dělala vlastnická práva jen tak malinko. A když ho požádala, jestli by trochu nezaškolil i nejlepší kamarádku, bral to jako výborný nápad a vstřícnost od Martiny. Jen bude muset dávat ještě větší pozor na utajení. Ono v jedné rodině by to snad nějak mohlo projít. Ale jak jdou vztahy a čuňárničky i trochu mimo, je to složitější.

Nakonec nejvíc pomohla máma. Tedy ne že by potenciální mladinké milenky nějak partnerovi připravovala do postele, ale odjela přes víkend na důležité školení. Tím vytvořila faktický prostor pro uskutečnění záměru společného začátku intimních hrátek. Johanu máma po menších obstrukcích pustila, ostatně nespala u Martiny od dětství poprvé. Jen dnes to bylo úplně výjimečné tím, co se mělo udát, ale o tom neměla samozřejmě máma tušení. A když dcera slibovala, že tam žádní cizí kluci nepřijdou … No a s tou drbnou Voráčkovou to ostatně byla pravda. Té neunikne ani myš ve sklepě, i když bydlí v druhém patře.

Nejprve se Johana tvářila dost otráveně, protože zjistila, že Martina není sama doma, jak očekávala, ale že tam osciluje přítel její  mámy. A ten se neměl k odchodu, jak doufala. Nakonec si všichni tři sedli v obýváku kolm konfernčního stolku a připili si jakýmsi vínem. Holky nebyly zvyklé, ale bylo to takové sladké a na chuť lahodné, mírně kořeněné. Navíc by se nepřiznaly, že je maminky od alkoholu honí pryč a jejich zkušenosti jsou víc než mizivé v podobě jednoho – dvou loků z různých rodinných sešlostí. A najednou se mohly napít kolik chtěly. Jen netušily, kolik snesou, takže během chvilky se jim skoro pletly jazyky a nohy těžkly. Ony ani ty zajímavé pocity v podbřišku nebyly špatné, i když se s nimi zatím nic nedělo. Ale to vědomí, co by mohlo za chvíli přijít, bylo velmi vzrušující. 

Vlastní neřesti začaly proslovem Petra. „Heleď se, Johano, přišla jsi sem dobrovolně a něco bys od nás chtěla. My nejsme proti. Už jsi ve věku, kdy holky tyhle věci poznávají a určitě se i tobě budou líbit. Ale nejsme tady na přetahované, buďto to všechno chceš, nebo ne. Když se teď sbalíš a odejdeš, nikdo se ti nebude smát a vést blbé řeči, je to tvoje vůle. Ale když zůstaneš, budeš dělat to, co budu chtít, a to bez odmlouvání a smlouvání. Nejprve se všichni úplně svlíknem. Tak jestli chceš s námi zůstat, začni.“ Bylo to řečeno jasně, zřetelně a teprve teď pochopila, že onen nadcházející milenec je tenhle dospělý muž. Možná by čekala někoho mladšího a věkově přiměřenějšího, tohle pro ni bylo slušné překvápko. Jakkoliv byla trošku vyvedena z míry tou přímostí a rychlostí, pochopila, že teď je ta chvíle, kdy musí zahodit svůj stud. Sáhla na lem trička, přetáhla je přes hlavu a zůstala sedět v podprsence. No vida, řekl si Petr. Jednak měl radost, že vše jde tak snadno a poslouchá a druhak, tohle byla poctivá béčka, tedy o číslo víc, než měla Martina. Bude ji za co vzít. Jen doufal, že její bradavky budou úměrné, tedy menší, než u kamarádky. Ta na svých áčkách měla cecíky jak zasloužilá kojná.

Ani druzí dva účastníci nečekali a začali s odkládáním oblečení. Petr byl rychlejší, Martině to trvalo o chvilku dýl. Johana se po úvodním překvápku trochu srovnala, statečně sáhla za záda a odhalila ňadra. Kalhoty byly dole na to šup a zůstala sedět jen v kalhotkách. Proto si ten poslední kousek oděvu vybírala tak dlouho a pečlivě. Ovšem bylo jí to houby platné, protože Petr prohodil příkaz. „Úplně !“ Teprve když si stáhla a odložila kalhotky, uvědomila si, že ten muž už na sobě vlastně taky nic nemá a po očku se koukla, co to má mezi nohama. Nebylo to nic ohromujícího. No bodejť by bylo, když zatím stál jen tak napůl. „Pojď blíž ať se s ním seznámíš,“ řekla Martina a klekla muži mezi nohy. Do dlaně vzala jeho příro a stáhla kůžičku ze žaludu. Johana koukala jak hypnotizérka a snažila se pochytit jednak všechny jeho detaily a hlavně, co a jak s ním Martina dělá, aby nebyla jen tak úplně nevědomá. Protože sice něco na internetu zahlídla, ale nějak podrobně to nestudovala. Teď by se jí to hodilo.

Dost ji vyděsilo, když se mu do něj kamarádka zkousla. Nebo tedy hluboce ho zastrčila do pusy. O tomhle taky něco slyšela, ale považovala to za něco z říše báje a pověstí. Že by tohle ženské opravdu chlapům dělaly ? Tomu nechtěla věřit. A najednou vidí nejlepší kamarádku, jak ho má skoro celého až někde v krku. To  bude muset dělat taky ? Naštěstí to po ní zatím nikdo nechtěl a tak jen koukala. A nestačila se divit, jak se mužův pyj změnil. Z polovisící houžvičky byl najednou docela solidní buchar, který se Martině do úst málem nevlezl. 

„No pojď si k němu blíž,“ nabádala ji kamarádka. Měla strach ho uchopit do ruky, nevěděla co s ním. Ale byl na omak hladký, i když teď vypadal jako dost nepoddajný. Objala ho prsty a dlaní a zlusila s rukou jen tak trochu pohnout. „To musíš zabrat víc, aby se to mužskému líbilo,“ radil jí Petr. Když ho držela jemně, vyklouzával jí z ruky, tak trochu přimáčkla. „No vidíš, jak ti to jde,“ pochvaloval si její honění. Nakonec se odvážila a zbrala tolik, až přetáhla předkožku ze žaludu. Zatím nikdy neměla možnost si prohlídnout příro takhle zblízka a tak koukala, co měla sil, aby všechno viděla a něco si z toho pamatovala.

V tom zbystřila, protože muž protáhl ruku mezi jejím tělem a pažemi, chytil i za jeden prs a začal ho mírně hníst. Že by to konečně začalo ? Málem z toho napětí přestala pohybovat rukou. Petr ji probral. „Nepřestávej, pořádně zaber,“ přál si. Nevěděla kam s pozorností dřív. Na své ňadro, nebo jeho pinďoura ? Prožívat obojí dohromady jí moc nešlo. V tom ucítila další ruku, jak se jí dobývá mezi nohy. Kruciš, to přece nemohl být ten chlap. Přece nemá ruce jako Saxána, aby dosáhl všude. Měla pravdu. Tahle ručka byla něžná a dívčí. Její zkušené přebírání se v růžových lupíncích bylo fantastické. Ono to bylo opravdu poprvé, co se jí tam někdo jiný dotýkal. Jen z toho, že ruka patřila Martině, byla trošku vyvedená z míry. Ale druhá dívka nehodlala o svém počínání diskutovat a dobývala se stále dál, až jedním prstem nahmátla poševní vstup a zabořila se opatrně dovnitř. Johana ten pocit trochu znala, protože se několikrát pokoušela dostat sama do sebe a pokud si tam nechtěla rovnou nacpat prsty dva, nic významného ani bolestivého se nedělo.

Jenže muž si ji vytáhl na gauč, položil ji na záda a roztáhl nohy. Zase se mírně vyděsila, jestli už to přijde, ale jeho skloněná hlava v klíně napovídala, že jí tam asi na kost ztuhlou kládou nezaútočí. Jeho jazyk ovšem působil neskutečně krásně a když jí začal objíždět poštěváček, musela se rozvzdychat a zavřela oči, aby vjem byl co nejsilnější. A on opravdu byl. Moc často se jí to nestávalo, ale když se zkoušela sama dráždit, párkrát už se jí podařilo dospět k vrcholu. Nyní cítila ty známé pocity v podbřišku a … kdo jí to mačká ňadra a dráždí bradavky ? Zase obětavá Martina, kterou při přípravě na dnešní podvečer Petr náležitě vyškolil. Aby se jim ten člověk nesmál, že jsou lesbičky, když jí začala cucat bradavku i s dvorcem. 

Ten si však užíval své vzrušení, protože dvě takovéhle půvabné mladé cácorky, kdy se to zase pětatřicátníkovi povede. A aby poslouchaly na slovo a plnily mu všechna přání, která mohl mít. Jen si nebyl jist, jestli má zrovna dnes Johanu odpanit. Ono spěchat se nemá a kdyby se mu třeba podařilo ji přesvědčit na nějaké početnější užívání, třeba s jeho šéfem a nechat mu na pospas tu její opěvovanou a obdivovanou růžovou blanku, jistě by mu to nikdy nezapomněl. Tak se, zatím nerozhodnutý, soustředil na její kundičku a během několika chvil ji přivedl k pořádnému orgazmu. On vlastní prst někdy doved divy. Ale jazyk zkušeného chlapa, to je jiná třída.

Johana málem tím blahem omdlela a dlouho se nemohla vzpamatovat. Když se její zrak zaostřil, zeptal se Petr. „Tak jak ? Dobrý ?“ „Hmm, nádhera,“ utrorusila jen tak na půl zadýchaných úst. „A co kdybychom si tě teď vyzkoušeli, jak ovláváš češtinu ?“ pokračoval muž. Co ? Teď, uprostřed té krásy se má věnovat mateřskému jazyku ? Jenže netušila o co jde. „Když chceš dělat tyhle věci, měla bys nazývat  vše pravým jménem. Tak třeba, co máš mezi nohama ?“ Johana se začervenala, i když tady už delší dobu neskrývala ze svého klína vůbec nic. Ale říct to nahlas ? A jaké slovo by měla použít ? Kačenku, jako dítě, nebo vagínu, jako dospělá ženská ? Samozřejmě znala i jiné peprnější výrazy, ale ty by přece mladá dáma nikdy neřekla. Na rozdíl od jejího učitele sexu. „No honem řekni – mám tam píču !“ Zrudla jakpivoňka. „A v píči mám díru, do které se mrdá !“ rozšiřoval Petr dráždivý slovník. „A čím se tam mrdá ?“ ptal se dál. Martina nevydržela a silně se stydící kamarádce přispěchala na pomoc. „No přece čurákem,“ doplnila odpověď.

Petr jí nedal pokoj, dokud všechna ostrá slova nezopakovala. Nechtěla začít a tak jí dal  napít z další skleničky vína. Protože pořád nemohla sebrat odvahu na sprosťačení, pila po malých locích, ale velmi dlouho, dokud nebyla sklenička prázdná. Během chvilky už jí bylo všechno fuk a i když s potížemi výslovnosti, vulgární názvy genitálií a jejich činností jí šly bez problému. Jenže pan učitel sexu trochu nedocenil výdrž mladé dámy. Sice z ní dostal všechna vzrušující neslušná slova, ale nějak jí začala ustupovat pozornost a padat hlava. Nakonec vytuhla na gauči úplně, složila si ruce pod tváří a ležíc na boku, usnula. No aspoň se nemusel rozhodovat, jak s tím odpaněním. Martina zastoupila obě dvě a do půlnoci ho donutila ke dvěma výstřikům. Jeden jí skončil na bříšku, druhý v puse a pak v žaludku. Takže neskončily daleko od sebe.

Ráno si vzal Johanu do sprchy, napřed umyl on ji, pak ona jeho. Neprotestovala, jen s pořádnou žízní spekulovala, co se vlastně večer stalo, když si nic nepamatovala. Podle toho, že jí kundičku umýval jen jedním prstem usoudila, že asi k nejlepšímu nedošlo. Sice byla zvědavá, jaké to může být, ale kdyby to mělo bolet, asi by to bylo lepší v opileckém spánku. 

Petr si liboval. Sice bude problém, kde by se příště mohli potkat, protože máma asi tak brzy zase na školení nevyjede. Ale on ten jeho šéf je už pár let úspěšně rozvedený a bydlí v bytě sám. Ještě než se nastěhoval sem, si tam párkrát s ochotnými dámami vyhodili z kopýtka. Takže příště u něj. 

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Roztoužená Venduladalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem žena v domácnosti a hledám nadrženého samce , co mi vymrdá duši z těla. Mám ráda tvrdý sex, oboustranný orálek, ale ze všeho nejvíc zbožňuji anál. Můj pevný zadeček se už nemůže dočkat na dávku tvého semene. To mě rajcuje nejvíc, tak se mi ozvi a krásně si to rozdáme.

Zavolej mi na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 27

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VENDULA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Náruživá švagrová

  12. 8. 2010Libor

Martinu, manželku mého nejstaršího brášky jsem neměl moc rád. Připadala mi šíleně namyšlená již při první návštěvě naší početné rodiny. Ale mě bylo tehdy 16 a jí 22 a tak jsem měl na holky asi ještě pubertální názory. V té době bylo bráškovi Milanovi 30 let a máma ho stále pobízela, aby už jí konečně udělal babičkou. Asi se snažili, ale dítě nějak nepřicházelo. Asi po 3 letech Martina konečně byla...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, První sex, Prstění, Incest, Zralé ženy, Teen

Prázdniny u tety

  26. 12. 2010Senior68.

Skončila škola a začaly tolik toužené prázdniny. Ve středu přišla mamka z práce a povídala, že volala teta Mirka, jestli bych tam na měsíc nemohl přijet, protože strýc bude šest neděl v zahraničí a aby nebyl dům opuštěn, když bude chodit do práce. Docela jsem to uvítal, protože jsem tam měl i několik kamarádů a bylo tam výborné koupání v nedalekém písníku, kam chodilo moře pěkných holek. Tak jsem řekl,...  celá povídka...
Kategorie: Teen, Anál, Šukačky, Mix, Exhibicionisté

Narozeniny kamaráda

  18. 6. 2010Neznámý autor

Jednoho podzimního dne jsme se chystali na oslavu narozenin našeho kamaráda Petra. Pojal to dost velkoryse a pozval nás do penzionu, který celý rezervoval, což bylo fajn. Opít se a rovnou ulehnout. Jana se začala oblékat a já ji pozoroval, jak se nejprve svléká a pak si chystá pěkné spodní prádlo v rudé barvě, samodržavky, saténovou košily a úzkou sukni po kolena. Zezadu jsem ji objal než se stačila...  celá povídka...
Kategorie: grupáč, Orál, Šukačky, Grupáč, Anál, Extrémy, Párty

Aneta

  11. 7. 2015Bobr

Aneta právě dopíjela sklenku vína. Postavil jsem se před ní a když zvědavě zvedla hlavu, svléknul jsem si kalhoty i se slipy. Poslední hlt jí málem zaskočil v krku. Vztyčilo se před ní to, co měla tak ráda a s chutí vždycky cumlala. Ale teď na to s vyvalenýma očima koukala. Oholil jsem si veškerý porost, tak můj povstalec byl náhle na pohled větší. „Nééé...jak to, že se ti tak zvětšil?“ odstrčila...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Orál, Šukačky