Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 25. 4. 2024

Spuštěšní

„Teda pánové, pokud mne někdo z vás chce, tak jsem jeho a nemusíte se o mne prát,“ znělo rozhořčeně z úst Líby. „Devatenáct let jsem byla tomu hajzlovi věrná, všechny vaše návrhy a pokusy odmítala a on se mi za to takhle odměnil !“ Její výbuch hněvu a ne příliš rozumných výlevů vyplýval z její momentálně velmi náročné situace. Manžel si ji kdysi přivezl jako válečnou kořist z vojny v jednom příhraničním okresním městě. Ne že by to byla nějaká láska hodná pera básníka, ale člověku není na světě dobře samotnému a pokud je vytržen z prostředí rodného města, kde zná všechny lidi i dlažební kostky na náměstí a najednou je v houfu stejně starých kluků opuštěn v kasárnách na okraji cizího městečka, přijde vhod něžná dívčí přítomnost a po čase i náruč, aby mu v cizím prostředí nebylo smutno.

A zrovna ona náruč byla tím problémem, proč se Líba ocitla po skončení vojenské služby v jeho milovaném, pro ni však úplně cizím městě.  Ono rostoucí bříško jako důsledek té chápající náruče bylo dost zásadním důvodem pro uzavření manželství. A stavební firma, ke které se po vojně vrátil, nebyla skoupá a přidělila novomanželům docela slušný panelákový byt tři plus jedna. Určitě nebudou mít děťátko jen jedno a tudíž bude dětský pokoj potřeba. Tak to bylo za socíku zvykem, stačilo jen podepsat závazek na deset let věrnosti. Tedy ne manželské, ale firemní. 

Firemní věrnost nebyla problémem, jako kvalifikovaný a docela šikovný střední kádr byl skoro obletován šéfy, jen aby vydržel. Protože po vítězném listopadu 89 ty právní závazky několikrát zlikvidovaných a přeprodaných firem byly spíš jen fikcí. Ale jemu se práce stavbyvedoucího líbila a na peníze to taky nebylo šptné. Napínavější to bylo s věrností manželskou. Většinu pomocných, hlavně úklidových prací, přišly dělat v devadesátých létech Ukrajinky. Svých skoro legálních míst si dost vážily, uznalého šéfa taky a pokud projevil zájem o jejich půvaby, neměly odvahu se mu nějak silně bránit. Navíc žily tady opuštěné od manželů i přátel a tělo potřebuje své. Takže jim to občas i dost vyhovovalo. Vždyť šlo jen o živočišný sex. Ony měly zpravidla nějaké závazky doma, on byl ženatý s dvěma dětmi, to všichni na stavbě věděli. Takže jaképak fraky. Heslo OO. Tedy proty, kdo je neznají – ošustit a opustit. Žádné zamilovávání. 

Tedy potud by to šlo. Co oči nevidí, srdce nebolí a dbal na to, aby jeho sexuální úlety zůstaly někde v práci. Jenže pak to přišlo. S Líbou to dost zacloumalo, protože manželův proslov jednou večer o tom, že se nehorázně zamiloval do české vedoucí stavařské kantýny a nehodlá dál žít s rodinou, ale jen s ní, rozhodně po tolika letech manželství nečekala. Navíc tu jedubabu znala. Zatím co ona byla taková ta skoro průměrná, skoro štíhlá mamina, prsa dvojky, zadek po dvou dětech sice trošku těžší, ale jinak, i když nebyla žádná sexbomba, normální mužský na ní spočinul zrakem se zalíbením. Paní vedoucí byla malá tlustá kulička a co na ní její manžel mohl vidět za krásu, jednoduše nemohla pochopit. Jedině snad ta její docela veliká ňadra, která ovšem když se vyloupla z podprsenky, spolehlivě ukazovala, jak podstatným jevem je přitažlivot zemská. Kdyby se chtěla zastřelit dva prsty pod bradavkou, průstřel kolena by to sice nebyl, ale podbřišku určitě. Nejen že byla o čtyři roky starší, než Líba, ale i o dva než on.

První reakce byly bouřlivé. Když mu začala nadávat do kurevníků a přiblblíků, sebral se a odešel. Ještě k tomu zdůraznil že k té své nové a na večeři půjdou do picerky. Tam Líbu nikdy nevzal. Dalšíš těžká rána. Rozhodla se mu pomstít. A jak se nejlíp pomstít nevěrnému manželovi ? No pořece taky nevěrou. Než se rozvedou, bude mít parohy, že s nimi neprojde dveřmi. Tady dost narazila na tvrdou realitu. Ono spustit se s vdanou ženskou je dost jednoduché. Protože vdaná ženská, lepší než pojištěná u banky Slávie, říkalo se za první republiky. Když náhodou uklouzly nohy, manželství vše přikrylo. Ovšem začít si s rozdivočelou rozvádějící se ženskou, to je na pováženou. A tak i ti největší sexuální loudilové, jak se dověděli, proč je náhle vše dovoleno, nějak ztráceli zájem a rychle couvali.

Nakonec to vypadalo, že vše odnese zasloužilý obleza, servisní technik od kopírek. Když navštěvoval jednotlivá pracoviště zákazníků, obvykle tedy spíš zákaznic, nebyl skoupý na slovo a jeho sexualizované žerty byly na denním pořádku. Pravda, někde i uspěl a rozhodně se nabránil vyhovět tomu, co sliboval. Většina ženských z obsluhy rozmnožoven z jeho řečí neměla bolavou hlavu a nechávala je bez povšimnutí. A najednou, vždy odmítavá Líba, byla pro. Nejdůležitější bylo vytvořit nějaké příznivé podmínky, aby si to své poprvé mohli řádně užít. Tedy ne na hodinu vypůjčený byt kamaráda, nejlépe celou noc. Ale aby to nebylo moc drahé. Jak by to vysvětlil doma ?

Jako technik jezdil po celé republice a tak se rozhodli, že ji na jednu služební cestu vezme s sebou. Ve slušném penzionu mu určitě vystaví účet jako za jeden pokoj a nebudou uvádět, kolik osob v něm spalo. Tedy šoustačka za služební peníze. To by šlo. Líba s tím měla dost problémy. Co si vezme na sebe ? Ony ty svršky by se nějaké našly. Ale co spodky ? Nějaké sexy kousky snad ani neměla a tak přebírala kalhotky i podprsenky, všechno pěkně pohodlené bavlněné prádlo, ovšem když se má před ním poprvé svlíknout, nebudou jednobarevné kalhotky do pasu tím největším rajcem. A co teprve podprsenky ? Pohodlné, ale rozhodně ne sexy dráždivé. Všechny jí spořádaně držely požadovaný tvar ňader, ovšem žádná z nich nebyla moc nová a bylo na nich vidět, že jsou mírně seprané. Hrůza. Jedině, že by jela nahoře bez. Ale aby zase nevypadala jako nějaká taková co se moc nabízí za každou cenu.

Být vydržovanou milenkou se jí děsně líbilo. Penzion vypadal dobře a k tomu měla skoro celý den pro sebe, protože milenec makal na kopírkách a utrhl se teprve později odpoledne. Pak se hodil do gala a vyrazili na večeři. Na tu ji manžel už taky pár let nevzal. A k dobrému jídlu i lahodné víno, jen se rozplývala. Po čase jí však začalo být tak trochu divně od žaludku. To budou  nervy, myslela si. Přece jen manželovi opravdu devatenáct let nezahnula, k tomu něco přes rok před svatbou a ten nápor na psychiku, když to má být po takových letech poprvé. Navíc se neměla čas moc pozorovat, protože odešli do nějakého baru s hudbou a tancem. Ne že by celá ta léta netancovala s někým jiným, než s manželem. Ale vždy se snažila chovat jako příkladná manželka a rozhodně nepřipouštěla, aby se na ni někdo tiskl příliš. Tenhle muž, co ji nyní svíral v náručí, však měl ještě dnes dostat všechno, co si doposud odpírala. A ochutnat její tělo dost těsným objetím mu rozhodně dopřála.

Na pokoj spěchali jen tak úměrně, ono ve čtyřiceti už ty sexuální maratony nebývají tak dlouhé a bouřlivé. Ovšem zase se začal ozývat ten zatracený žaludek. Líbačku v leže ještě ustála, ale když jí ho tam zasunul, shodila ho, vystřelila z postele, objala záchodovou mísu a drahá večeře byla fuč. Do toho se ozvala dost výrazná bolest  na pravé straně hrudníku a v puse ucítila hořkou pachuť žluči. 

Sice jí někdy po tučném jídle bývalo dost těžko, ale žlučníkový zchvat ještě nikdy neměla. Poprvé přišel v této opravdu nevhodné chvíli. Tak se zkusili obléct a zbytek noci strávili na pohotovosti, kde dostala nějaké piďáro a k tomu ještě musla na rentgen žlučníku, tam se prokázalo solidní štěrkoviště. Ráno odjížěli domů, aniž došlo k pořádnému naplnění jejich vášně. No, tedy vzato správně právně, vlastně manželovi parohy nasadila. Měla tam cizího pinďoura, ovšem jestli to jedno zasunutí stálo za to dvojdenní úsilí, dva dny dovolené, drahou večeři, vstupné do tanenčího baru a něco alkoholu, asi bychom o tom mohli dost diskutovat. A hlavně, zájemce o sblížení nějak po téhle zkušenosti přešla chuť.

Ono chlapů je na každém rohu hromada, tak lovila svého sprznitele dál. Ovšem když se moc tlačí na pilu, většina z nich si dává pozor, aby najednou nemusela opouštět svou dosavadní rodinu a zakládat novou. No co. Doma má ženskou a koho by si měl vzít ? Zase ženskou. Tak není jednodušší zůstat u té první ?

Tím druhým kandidátem byl Jaroušek. Už to jméno, kterým ho všichni oslovovali, dávalo tušit, že nepůjde o žádného buldozera dívčích srdcí a kinga dámských ložnic. Postava jako za groš kudla, výška s bídou metr šedesát, na ženské působil tak trochu uslintaně a žádná z kolegyň netušila, že by s některou někdy něco opravdu měl. Ale co. Když nemají zájem ostatní, nemůže být vybíravá a ty parohy platí i od takovéhohle skřeta taky. Ostatně šířka ramenou nemusí být předzvěstí velikosti pohlavního údu. Pozval ji v týdnu  na chatu ke známému a chystal se, jak chudý sedlák do boje. Z ulitých peněz koupil benzín do stařičké  škodovky, aby bylo na cestu a dokonce ušetřil i na láhev vína. Sice nějakou chvíli uvažoval, že by stačil krabicák, ale když se má poprvé v životě spustit s jinou ženskou, než zákonitou manželkou, ať to stojí o dvacku víc. 

V podvečer se na chatu vkrádali jako loupežníci, aby nekompromitovali nepřítomného pana majitele, raději moc nesvítili, oba do sebe obrátili jakýsi stařičký hořčičák přineseného vína a došlo na svlíkačku. Líba si připadala jak u gynekologa. Jednoduše se musí svléknout, protože ve stavu oblečeném se souložit nedá a nebo nepohodlně. A když má být nevěrná, ať to stojí za to a Jaroušek si užije jejích zralých půvabů. Svlékal se i Jaroušek. Jak ho naučila manželka, skládal si řádně všechno olečení na noční stolek vedle válendy a styděl se pořádně podívat na Líbu, jak jí to sluší. Jeho vzrušení bylo dáno hlavně rozjitřenou psychikou, neboť oba byli vlastně nevěrníci v záběhu. Ani on nikdy nezahnul, protože mu to ani maminka ani manželka neporadily a sám se k tomu dopracoval až po dvaceti letech manželství, kdysi dohodnutém maminkami. Ruce se mu tou nervozitou třásly, že nemohl rozepnout knoflíky u košile a byl rád, že partnerka zvládá svlékání sama. Doma manželku nikdy nesměl svlékat, protože by ještě mohl poškodit něco z oblečení a tak směl být aktivní, až ležela na zádech a měla roztažené nohy. A pak honem honem, ať to dlouho netrvá. Ženě se buďto chtělo spát a nebo spěchala na televizi. Ale vždy trpělivě počakala, až jí zaneřádil kundičku. Pak mu mírně vynadala, za ten čurbes co po sosbě zanechal a odchvátala za svými zájmy.

Tady najednou stáli s Líbou proti sobě, každý z jedné strany postele. To pro něj nebyl ten správný signál k zahájení kopulace, protože manželka na něj vždy na úvod špulila kundičku a on věděl, co dál. Tady začal být nejistý. Líba čekala na úvod nějakou líbačku, což Jarouškova manželka přímo nesnášela. Být oslintaná a ještě k tomu osemeněná, no fuj ! Ovšem nějak se začít musí a tak Líba převzala iniciativu. To Jarouška dost vyděsilo a v první chvíli netušil, proč se k němu rty tak silně tiskne a ještě mu svůj jazyk cpe do pusy. Navíc sáhla mezi jeho nohy a uchopila příro. Tak se lekl, až mu změkl. To jeho manželka taky nikdy nedělala. A tak milence nezbývalo, než se snažit s tím měkýšem něco udělat. Čím víc se snažila, tím víc mu stále pevněji visel. 

Líba byla rozhodnuta dotáhnout svoji manželskou pomstu do konce, třeba i s Jarouškem. Nabízela mu své bradavky do pusy, vlhnoucí kudičkou jezdila po jeho stále měkkém pinďourovi, prsama mu masírovala hrudník a rukama varlata. Vše bylo houby platné. Značně orvaná usnula až po ůlnoci, ovšem bez toho, že by ho do sebe dostala. Ráno po probuzení doufala v zázračný jev, zvaný ranní erekce. Houbeles. Ležel na pytlíku a ani se nehnul. Museli do práce a tak zanechali marného snažení. Takže zase nic.

Podobně neúspěšné pokusy ji potkaly ještě dva. Na třetí domluvenou schůzku se parner nedostavil, s tisícem ne příliš přesvědčivých omluv a když se konečně dostala do postele s tím čtvrtým, dostavila se menstruace o den dřív, ovšem takový vodovod, že se s tím jednoduše milovat nešlo. Neměla s sebou ani pohotovostní vložku a tak domů opatrně našlapovala se skoro celou rolí toaleťáku v mezinoží. Holt bez božího požehnání, marné lidské namáhání. A jim pan farář požehnal před devatenácti léty v úplně jiné sestavě. 

Když je nouze nejvyšší, pak je přítel nejbližší. Do jejího zoufalství, že je takové budižkničemu, že ani neumí manželovi řádně zahnout, přišlo pozvání od staré party. Pravda, většina z přítomných byli původně kamarádi manžela, ovšem ten se bývalého přátelského kolektivu nyní stranil a tak na posezení u příležitosti něčích narozenin pozvali Líbu. Ta nejdřív nechtěla vůbec přijít, teprve když ji dva z nich nezávisle na sobě přemlouvali, řekla si, že proč ne. Lepší než sedět doma a užírat se vztekem a lítostí nad svým nelehkým osudem.  Samozřejmě, že se nedala její situace přejít mlčením a tak, když si vylila se slzami v očích srdce, zazněla ona věta z úvodu. „Teda pánové, pokud mne někdo z vás chce, tak jsem jeho a nemusíte se o mne prát.“ V první chvíli zavládlo rozpačité mlčení, v druhé se začalo málem s rozpočítáváním, jako při dětské hře. Ten co  vyhrál, si ji odvedl od grilu do domu a ostatní, co seděli kolem stolu, nechtěli věřit, co se to tu děje. Ona situaci vylepšila ještě jedna věc. Ani jeden z pěti přítomných pánů zde neměl obvykle přítomnou manželku, protože vechny odjely na prodloužený víkend s fitkem kamsi daleko, kde byly úplně jiné podmínky, než u nich a dleko lepší stroje, na kterých se hubne jedna radost, přímo závodním tempem.

Její zbrusu nový partner, kterého kamarádi zvali načínák, byl zkušený chlap a tak než se nadála, přišel první orgazmus z jazykem drážděné pičky a když se z něj vydýchala, ucítila, že načínák opravdu načíná. Jeho příro ve vzrušené kundičce klouzalo jak o závod a jí se zase začalo dělat dobře. A než jí nadělil svoji dávku spermatu, bylo jí dobře i potřetí. Když bylo po všem, chtěla se oblékat, že půjdou k ostatním. „Lež a ani se  nehýbej. Hned přijde další, když ti to nevadí.“ Nevadilo, jen se trochu přikryla, aby svého dalšího milence nevítala rozvalená jak stará prodejná. Jen si trochu papírovými kapesníky vytřela sperma. 

A tak se pánové střídali, nutno říct že i k její spokojenosti, protože tolik orgazmů za jeden den ještě nikdy nezažila. Kruciš, že byla tak hloupá a nespouštěla se s těmi chlapy dřív, když je to takové pěkné. Ale tehdy si myslela, že je manželovou jedinou a proto  musí být věrná. Ó já kráva, hodnotila své počínání a maximální sexuální uspokojení. A představovala si, jak manželovi těžkne oparožená hlava s každým přibývajícím milencem.

Když zbýval poslední z kamarádů, přišli k ní najednou všichni do pokoje. Byla z toho překvapená a trochu se styděla. Ale co, vždyť je tam už skoro všechny měla, zanechali v ní solidní dávky spermatu, tak nebude vyvádět. A kdo ví, jestli některý z nich nebude chtít repete. Tak ať se ostatní kouknou, co dělali před pár chvílemi. Když ono je to tak fantastické !

Pohoda skončila, když se poslední z dobře vybraných milenců svlíkl. Tou kládou se mohli středověcí rytíři dobývat do okované hradní brány. Sice něco viděla na nějakém pornu, o něčem slyšela, ale netušila, co schovávají boxerky jednoho ze starých přátel. Představa, že by do ní chtěl vstoupit, ji vyděsila, zakryla si ji rukou. „Ježíš, tohle ne ! To mne musí rozpárat !“ děsila se. Kamarádi se smáli. „To říkaly všechny a žádnou neroztrhl. Jen si na ty slušné rozměry budeš muset chvíli zvykat,“ odtušil jeden z přihlížejících. A několik rukou ji obětavě podrželo horní polovinu těla, aby dotyčný mohl zespodu pořádně zatlačit.

Nejdřív si myslela, že to opravdu nedá, protože se jí kundička nechtěla tak moc otevřít. Ovšem tři prsty, obdařené několika dávkami semene, projely pracovní prostor a tlak v mezinoží se značně zvyšoval. Nebyl to pomalý průnik. Najednou svěrač pičky povolil a ta obrovská kláda prudce vklouzla dovnitř skoro z poloviny. Myslela si, že před tím chlapům odhalila svoji pičku hodně široce. Až nyní se jí rozlétly nohy do stran ještě o dost víc, protože to co je roztahovalo, opravdu nebyla žádná houžvička. Teprve teď si uvědomila, že ji po předchozích akcích bolí kyčle, dost dlouho držené v nezvyklé poloze. Orgazmy dnes často zmítaná kundička nastartovala bleskově a bylo cítit, že se chystá ještě něco silnějšího, tedy pokud je to opravdu ještě možné. Bylo. Až se divila, jak z ní stále ještě může prýštit najká milostná štáva, protože už jí dneska vypustila nejmíň menší kýblík. Ale to megapříro do ní klouzalo jako po másle, takže maziva muselo být dost.

A jak to dopadlo ? S manželem se nakonec samozřejmě rozvedla, šikovná právnice oholila bývalého manžela o majetek i peníze a jeho platba na děti byla docela významným příjmem. Neměl se jí chlubit, kolik a kde všude dokáže vydělávat. Všechno na něj práskla. Jen netušila, jestli ví o svém značně rozvětveném paroží. Ale protože byla opravdu pečlivá, každou chvíli dbala na to, aby se úspěšně rozrůstalo. On přece kamarád taky rád. A když je jich pět ...

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Roztoužená Simonadalší dívky
 
Sex po telefonu

Sex mi není cizí a pokud máš pořádnou výbavu a žádný ostych, ukaž mi co v tobě je. Budu křičet slastí a přirážet jako šílená. Pak se mi vystříkej na kozičky a já to všechno slížu. Nebo si tě strčím do pusinky a vysaju tě do sucha? Zavolej a řekni mi, jak by se ti to líbilo?

Ozvi se mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 59

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT SIMONA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Ilona

  13. 11. 2010Bob z Brd

„Tak co,jaké to bylo?”,ptala se mě Jitka,když jsem jí druhý den zavolala,že může přijít.„Bylo to příšerné a zároveň krásné!Ještě teď mě všechno bolí!Ale takový orgasmus asi už nikdy nezažiju!”, popravdě jsem odpověděla.„Nepovídej!Vlastně povídej!”,vyhrkla Jitka a třásla se nedočkavostí.
„Jak to začalo,to přece víš!Tak jsem se nechala od Petra pře­mluvit a šla jsem k němu.Když mi sliboval orgasmus,na...  celá povídka...
Kategorie: První sex, Piss, Submisivní, Extrémy, Bisex

Plavovláska ze třídy

  9. 5. 2017Neznámý autor

Už pár měsíců jsem byla zamilovaná do spolužačky Zuzany. Byla krásná. Její zlaté vlasy spadaly až do půlky štíhlého pasu. Seděla přede mnou a když do třídy zasvítilo slunce a dopadalo na její vlasy v oslnivých odlescích, ona pohodila hřívou a prameny se daly do vzdušného tance, měla jsem chuť se v té záplavě něžně prohrabovat prsty a laskat její drobné ouško. Často jsem byla tak mimo a zaseknutá v...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Lesbičky, Petting, Teen

Dráždivé tajemno

  17. 2. 2006Neznámý autor

Sandru sbalil Pavel přede dvěma lety na horské chatě, když s kamarády pod záminkou oslavy Silvestra vyrazili na alkoholické soustředění spojené s občasným lyžováním. Byla přesně jeho typ, dlouhonohá, dlouhovlasá černovláska s očima jako uhel, ňadry tak akorát a dokonale zaobleným zadkem. Bral ji nejdříve jen jako takové nezávazné vybočení z normálu; že ho fascinuje i osobnost tohohle sotva dvacetiletého...  celá povídka...
Kategorie: spanking, Spanking, Šukačky, Prstění, Orál, Mix

Zeď

  22. 12. 2015Bobr

Připevnil si kameru na hůl od smetáku, aby mohl nahlížet přes tu vysokou zděnou zeď, odkud se ozývalo šplouchání a dívčí hla-sy. Než si vše připravil, na druhé straně zdi se rozhostilo ticho. Opatrně začal zvedat tyč s kamerou a napjatě sledoval monitor počítače. Potom uviděl, že sousedova dcera leží u bazénu a právě usíná. Nikde nikdo nebyl a tak se rozhodl,že to zkusí. Vzal si žebřík a opřel ho...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Anál, Bondage