Erotické povídky

Autor povídky:

Bobis

Kategorie:

Další povídky od Bobis:

Vloženo: 26. 10. 2023

Teta Lída

Moje teta Lída byla takový opožděnější přírůstek v našem příbuzenstvu, protože se narodila 13 roků po mojí mámě. Když jí bylo asi čtrnáct, zemřeli jí krátce po sobě rodiče a naši si ji vzali k sobě, protože nechtěli, aby ji dali do děcáku. Měli jsme tři pokoje a naši si nechali jeden, druhý byl obývák a Lídu dali do mého pokoje. A tak jsme spolu vyrůstali. Byla malá, sotva 160 cm a byla trošku praštěná, ale většinou nikam nechodila, nanejvýš se mnou. Bylo mi tenkrát okolo čtyř let, když děda a po něm i babička zemřeli a Lídu nastěhovali k nám.

Po bytě se většinou pohybovala jen ve spodním oblečení, většinou jen v kalhotkách a podprsence, či v tričku na holém těle, k večeru nebo ráno zase v noční košilce, jen kousek pod zadek. Máma jí vždy říkala “Co tu běháš polonahá , to se nehodí, je tady přece tvůj švagr a ten malý“, ale ona se tomu jen smála. Když se měla koupat, už v pokojíku se svlékla a klidně šla do koupelny nahá, jen si před sebou alespoň pro formu, držela před břichem ručník. To že její malé kozičky byly všem na očích, jí vůbec nevadilo. Také mne většinou koupávala, mamka jí tu péči o mne přenechala. Někdy se koupávala se mou. Nejdříve napustila vanu, pak tam přidala pěnu. Když si umyla vlasy a celé tělo, mohl jsem vlézt do vany i já. Odtáhla kolena od sebe a já usedl zády k ní. Něžně mi žínkou omývala ramena a záda, pak mi svou rukou vloženou do žínky zajela dopředu, omyla hrudník, břicho a pak jsem musel dát také kolena od sebe a aby mne omyla i v rozkroku. Přitom mi druhou rukou shrnula kůžičku na šulínku a opatrně mi ho tam omyla. Občas si mě brávala do postele a spávali jsme spolu. Když už mi bývalo šest či sedm, uvědomoval jsem si, jak je příjemné se k ní v posteli tisknout. Pokaždé mi přikázala, abych si svlékl i kalhoty od pyžama, že i ona dole také nic nemá, a alespoň se tak nespaříme v rozkroku. Nic jsem proti tomu nenamítal, vždyť jsme na tom byli oba stejně a opravdu nám pod společnou dekou bylo dost teplo. Ležíval jsem na boku, zády k ní. Přitiskla se ke mně, až jsem cítil její poddajné prsy na svých zádech a objala mne okolo pasu. Někdy mne chytila za šulínka a jemně mi ho tiskla ve své dlani a o můj zadek se opřela svým podbřiškem. Cítil jsem na svém zadečku její horký klín porostlý chloupky. Bylo to příjemné a ten pocit, když mi ho jemně svírala ve své teplé dlani byl fajn. Někdy, když se jí ještě nechtělo spát, tak mi u šulínka shrnovala a pak natahovala kůžičku, s tím, že je to potřeba, abych pak v dospělosti neměl nějaké problémy.

Pár roků uplynulo, trochu jsem povyrostl. Spávali jsme spolu už jen občas. To jen když jednomu z nás bylo tak nějak smutno. Lucka zůstala stále stejně malá, jen kozičky se jí o něco víc zvětšily a ochlupení v klíně jí zhoustlo. I mě už vyrostly na přirození husté chloupky. Teď už jsme se spolu nekoupali, přece jenom jsem už byl o dost větší a v té vaně nebylo moc místa. Ale stále mne chodívala umýt záda a alespoň slovně dohlédnout na mou hygienu. Ale jednou, když naši nebyli večer doma a opět mi přišla umýt záda a připomenout, tak jako vždy, abych si neopomenul pořádně umýt šulínka, jen pronesla „Dej ty kolena od sebe, vlezu si k tobě“. Otočila se ke mně zády, přetáhla si přes hlavu svou krátkou noční košilku a pozpátku vkročila do vany. Při překračování okraje vany, jsem na malou chvilku zahlédl zezadu její štěrbinku olemovanou hustým tmavým ochlupením. Často jsem Lídu viděl, jak nahá, jen vepředu symbolicky zakrytá přeloženým ručníkem v ruce, se odebírá do koupelny, ale teprve teď jsem si uvědomil, jaký má pěkně kulatý a pevný zadeček. Usedla mezi má kolena a nastavila svá záda a ramena mé ruce se žínkou. Bylo vidět, jak jí je přejíždění žínkou po jejím těle příjemné. Pak se položila na mou hruď, přivřela oči a pronesla „Můžeš i vepředu“. Zaklonila hlavu a své ruce sepnula za mým zátylkem. Její prsy se teď trošku rozplácly a její vlasy mne šimraly v nose. Pomalu jsem přejížděl žínkou z podpaží na její hruď a obkružoval její prsy. Bradavky se jí vztyčily a žínka o ně zadrhávala.

Z výrazu její tváře bylo vidět, jak jí to je příjemné. Pokračoval jsem krouživými pohyby, níž na její břicho. Když jsem dosáhl okraje jejího ochlupení, dala kolena co nejvíce od sebe a šeptla „Ještě tam níž“. Nikdy jsem neměl svou ruku mezi jejíma nohama, a tak jsem byl trochu v rozpacích. Opatrně jsem přejel rukou v žínce po jejím kožíšku. I přes hrubou látku jsem pod prsty ucítil rýhu její štěrbiny. Při pohybu zpět se jí z pootevřených úst vydralo tiché povzdechnutí. Znovu jsem tam zajel a ona mi vyšla svým ochlupeným pahorkem naproti. Ještě jednou a opět jí uniklo z pootevřených úst další tiché zasténání. Uvědomil jsem si, že na to zareagoval můj penis a začíná se stavět do pozoru. Zastyděl jsem se. Tlačil se Lídě do zad a ona si toho jistě musela všimnout. Zvedla se do sedu a jednou rukou sáhla za sebe a na okamžik sevřela můj úd v ruce. Bylo mi trapně. Dřepla si a otočila se čelem ke mně. Dívala se mi do očí. Zrudnul jsem a snažil se zakrýt rozkrok oběma rukama. Stále se mi dívala do očí a přitom mi obě ruce odtáhla do stran. Můj pták trčel jako stožár a já byl rudý jako rak. „To nic, to je normální. Neuvědomila jsem si, že už je z tebe chlap“ uklidňovala mne. Postavila se přede mnou mírně rozkročená. Krásný pohled. Malá, ale krásně tvarovaná postava, kulaté prsy s tmavými dvorci bradavek, tmavý kudrnatý klín, v kterém se dala tušit štěrbina. Pohled na ni způsobil mou ještě větší erekci, a tak jsem se opět snažil zakrýt oběma rukama ten vztyčený stožár. Marně. „Raději už vylezu, ať tě dál neprovokuju“ pronesla a překročila okraj vany. Zády ke mně se pak osušila a s noční košilkou v ruce opustila koupelnu. Ještě hodnou chvíli jsem seděl ve vaně, než pominuly poslední zbytky mé erekce. Konečně jsem mohl vylézt z vany, osušit se a obléci si trenýrky. Jsem velký a už dávno nespím v pyžámku. Teprve až po dlouhé době jsem se tiše vplížil do pokojíku, doufaje, že Lída už spí. Byla tam tma, ticho narušovalo jen její pravidelné oddychování. Vklouznul jsem do postele a snažil se usnout. Nešlo to. Několikrát jsem se převalil na druhý bok. Najednou se ozval Lídin tichý hlas „Nemůžeš spát, viď? Pojď ke mně“. Chvilku jsem váhal, ale nakonec jsem vylezl a vklouznul pod její přikrývku. Ihned jsem si uvědomil, že je úplně nahá. Ulehl jsem tak jako vždy předtím, k ní zády. Objala mne okolo pasu a tiše zašeptala „Dej si ty trenýrky dolů“. V poloze na boku a v jejím objetí, mi to moc nešlo. „Počkej, pomůžu ti“. Posadila se, odkryla přikrývku a já se otočil na záda a začal si na bocích stahovat trenýrky.

Převzala iniciativu a sama mi je stáhla přes kotníky. Můj penis opět začal reagovat. Lída si položila svůj obličej na mé břicho a jednou rukou jemně sevřela můj penis ve své dlani. Pomalu tak přejížděla po jeho celé délce sem a tam. Mé vzrušení se stupňovalo. Pak přiblížila svůj obličej až k mému rozkroku a zničehonic, mi olízla špičku žaludu. Pak pootevřela svá ústa a vsunula si ho kousek dovnitř. Zatím, co její rty a zoubky jemně zadržovaly žalud na okraji úst, její jazyk rychle zpracovával jeho špičku. Bylo to neskutečně krásné, mé vzrušení dosahovalo téměř vrcholu. V tom její ústa opustila můj penis a začala ho zpracovávat rukou. Najednou sáhla pod svůj polštář a něco vytáhla. Byl to kapesník. Právě včas, aby zachytila vše z mého výstřiku. Bylo mi stydno. Takhle vyvrcholit před zraky někoho jiného. Přehodila přes nás deku a zůstali jsme ležet na zádech vedle sebe. Nevěděl jsem, co teď dělat či říkat, a tak jsme jen mlčky oba zírali do tmy. Najednou vzala mou ruku a vložila si ji do klína, přitom trochu pokrčila kolena a dala je malinko od sebe. Zatlačila mi na prsty až jeden z nich pronikl okrajem skuliny, do teplého a klouzavě vlhkého prostoru. Pochopil jsem, že se ode mne něco očekává. Zkusil jsem projet štěrbinku po celé délce. Podle jejího tichého vzdechu a prohnutí se v zádech, jsem pochopil, že jí to je asi velice příjemné. Zabořil jsem tedy prst o kousek hloub a opakoval jsem ten pohyb znovu. Na konci dráhy jsem zavadil o malý výčnělek. Tam Lída zareagovala dalším zasténáním a lehce stiskla stehna k sobě. Můj penis začal opět reagovat a nabýval na síle. Ucítil jsem, jak mi ho jemně sevřela ve své dlani. Opět rozevřela stehna, jako by mne vyzývala k dalšímu pokračování. Nelenil jsem a už bez rozpaků jsem prstem projížděl štěrbinku sem a tam. Podle síly stisku dlaně na svém údu a jejího zasténání, jsem lehce poznal, jak rychle a jak hluboko mám pohybovat svým prstem a na kterém místě mám zpomalit, či přitlačit. Po chvíli už se můj prst pohyboval tak lehce a volně v tom kluzké prostředí, že jsem k němu musel přidat další prst. V tichu dnešní noci teď bylo možné mimo Lídina sténání, občas slyšet i mlaskavé zvuky, jak se za mými prsty sevřely její promočené závojíčky.

Pojednou se Lída začala kroutit v podivné křeči, její sténání nabylo na rychlosti i hlasitosti, a stisk její dlaně nabyl síly. Pak sevřela stehna pevně k sobě a druhou rukou odstrčila mé prsty ze svého lůna. Penis mi teď svírala takovou silou, až to bolelo. Zůstala teď ve strnulé pozici, jen rychle dýchala. Až po chvíli povolil stisk její dlaně, a její dech se pomalu dostával do normálu. Ve tmě nahmatala použitý kapesník a utřela se v rozkroku. Pak mi dala pusu a řekla „Bylo to nádherné, ale teď už běž do své postele, ať se můžeme vyspat“ a vystrčila mne z pod deky ven.

V průběhu dalších dvou let jsme si to spolu ještě takhle mnohokrát zopakovali. Nikdy to nezašlo někam dál. Jen jsme si vždy oba navzájem udělali dobře. Byly to hezké chvíle. Dnes už u nás Lída nebydlí, je vdaná. A já mám také už svou dívku. Párkrát do roka se s Lídou setkáváme a naše setkání vždy začíná i končí vřelým objetím. Protože na tyhle hezké chvíle se nezapomíná.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Domina Andreadalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem atraktivní ale přísná domina a splním ti tvoje perverzní sny. Zažiješ ponížení, rozkoš i bolest. Budeš méně než nula a budeš se plazit u mých nohou! Tak volej a dostaneš hned první lekci ty ubožáku.

Buď mým otrokem na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT ANDREA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Úlet na kuželkách

  27. 9. 2012yama

Manžel byl třetí týden na služební cestě. Byl červen, teplo a tak jsem se chodila po zaměstnání každý den k rybníku opalovat a koupat. Našla jsem si místečko, kde se slunilo několik žena nahoře bez... Občas za některou přišel jejich přítel či manžel, vysvlékli se a tak tam vznikla taková malá kolonie naháčů. Byla legrace, dobrá nálada, prostě pohoda. Jen já byla stále sama, docela nadržená ale dobře...  celá povídka...
Kategorie: Prstění, Zralé ženy, Šukačky

Posedlost

  2. 8. 2022jentaknekdo

Když mi bylo deset let, už mi rostla prsa. Nebyla obrovská, ale byla tam, no dobře, jen dva malé zaoblené hrbolky vyčnívající z mého hrudníku jako malé tenisové míčky s bradavkami. Samozřejmě mě to vyděsilo; nejenže na mě všichni kluci na světě budou čumět, pískat na mě, a dokonce mě budou osahávat (viděla jsem víc holek s nově se objevujícími prsy, jak je na školních chodbách proti jejich vůli osahávají),...  celá povídka...
Kategorie: Orál, Petting, První sex, Teen, Znásilnění

Hodná holka

  26. 9. 2020DevilTwin

Lidi o mně vždycky říkali, že jsem taková milá hodná holka. A v podstatě to byla pravda. Měla jsem dobré vzdělání, slušnou práci, vzhledově jsem ničím nevybočovala z dokonalého průměru. Nekouřila jsem, alkohol jsem si dala jen výjimečně, neklela jsem. Měla jsem naspořeno pár tisíc v bance, pravidelně jsem navštěvovala svoje rodiče a občas převedla starou babičku přes ulici. Prostě jak říkám – hodná...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Mix, Prstění, Šukačky

Přísně tajný vztah

  30. 6. 2013Neznámý autor

Když si Evelínin táta našel novou ženu, bylo Evelíně asi dvanáct. Postupně se s Evou docela sblížila a byla ráda, že má během svého dospívání vedle sebe takovou fajn ženskou. Když bylo Evelíně sedmnáct, táta konečně souhlasil s tím, že by se mohl oženit, a tak se Eva oficiálně stala Evelíninou macechou. V té době ale už nehrozily nějaké rozepře, protože obě tátovy holky byly vlastně kamarádky, Evelína...  celá povídka...
Kategorie: Lesbičky, Petting, Prstění, Mix