Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 22. 12. 2023

Štěstěna je vrtkavá

Jonáš už od mala patřil mezi podivíny. Ale nějak prošel i učením a práci sehnal v místní fabrice, jako většina obyvatel městečka. Jenže pak zjistil, že si může vydělávat buďto každodenním docházením do zaměstnání, ale pak taky pár desítkami minut u herního automatu. A hned na podruhé vyhrál pár tisíc. Radostně je vybral a s hřejícími bankovkami v kapse se vypravil domů. Tam se pochlubil manželce a jak se mu dmula pýchou hruď, vypadalo to, že neprojde dveřmi do kuchyně. Mařka to brala tak nějak nezúčastněně. Mimořádný přísun bohatství do domácnosti s ní nějak necvičil. Její inteligence se blížila IQ manžela, tedy žádná závratná čísla. Jejich soužití kdysi zařídily maminky a další příbuzní. Bylo jim jasné, že tihle dva si asi nějakého partnera jen tak nenajdou. A tak nastoupilo vyjednávání a domlouvání. Ani o jednoho z budoucích manželů nebyl jinde zájem, tak vše proběhlo poměrně jednoduše a po svatbě novomanželé spočinuli ve společném loži. Sice občas vykonali, co by se od manželů čekalo, ale nebyla to žádná divočina. Ovšem obě tchyně se mohly dmout pýchou, protože když přijde nevěsta o poctivost při svatební noci, navíc je kus po dvacítce, patří to k událostem hodným obecní kroniky.

Život obou partnerů probíhal tak nějak dost všedně a klidně, pod občasnými radami a postrkováním maminek. Byl jednoznačně dost stereotypní. Do práce, domů, v neděli na fotbal, který Jonáš ještě před nedávnem sám hrával a nemohl si odpustit alespoň fandění. Až do chvíle, kdy mu začala práce překážet v sázení na automatech. Párkrát vynechal směnu. Ti dnešní šéfové vůbec nemají cit pro potřeby gamblera, solidní výmluvu si vymyslet neuměl a tak v zaměstnání skončil. Ovšem ne na automatech. A jak na potvoru, štěstí ta bestie vrtkavá, se usadilo někde jinde a relativně vysokou částku už pak nikdy nevyhrál. Peníze z poslední výplaty mu začaly docházet a neměl co do mašinek házet. Mařka ho založit nechtěla, nebo spíš ani nemohla, protože táhnou domácnost z jedné skromné výplaty nebyla legrace. Když přišel za mámou poprvé, dala mu dvě stovky, které zmizely v nenažrané mašince za vteřinu. Nevypadl ani halíř. A tak mu nezbylo, než přemýšlet, kde získat další herní kapitál.

Měl štěstí, protože místa, kde se spotřebovávají nemalé částky, vždy přitahovaly dobře situované pány, ochotné nějakou tu tisícovku půjčit. Dokonce tu první částku ani celou neprohrál a dal z ní něco Mařce na domácnost, aby vypadal, že opravdu něco vydělá. A první splátka měla být až za celičký měsíc, tedy času dost. Jenže když nechodíte do zaměstnání a štěstěna na automatech sedí tam, co jindy, tedy jinde, než jste vy, ono ani za tak dlouhou dobu, jako je měsíc, není platit z čeho. A ti pánové, co mu peníze půjčili, měli porozumění pro jeho obtíže. V podstatě mu dali další půjčku, ze které neviděl ani korunu, ale zaplatil co dlužil i s úroky. Tím pádem jeho dluh narostl. Pochopitelně za další měsíc na tom byl zcela stejně. A pánové si přišli prohlídnout jejich baráček po babičce, protože se těšili, až bude za pár týdnů jejich. Tak se seznámili i s Mařkou.

Že by to byla místní vyhlášená krasavice, rozhodně nebyla pravda. Spíš jen tak normální ženská před třicítkou, prsa obvyklé české dvojky, zadek kupodivu spíš menší a v jejím chování chybělo něco provokativně ženského, co by u většiny mužů probouzelo zájem. Vymahači dluhů to brali tak trochu jako zajímavost. Těch pipišek, které si uvědomovaly manželovy nesnáze a myslely si, že když trochu zakroutí zadkem, nechají nahlédnout do výstřihu, cudně sklopí zrak a ostří hoši z toho padnou na zadek, byly hromady. Těch, co jako Mařka dělaly že nic netuší, bylo pomálu. Tohle se musí prozkoumat. Na stole letité kuchyně, kolem kterého seděli, se objevila láhev nějakého tvrdého alkoholu a Jonáš se nestačil divit, proč ti pánové jeho, jako hlavního aktéra, obcházejí a neustále připíjejí s jeho manželkou. Mařka za chvíli byla na sranděru a jakoby roztála. Smála se s těmi zábavnými mužskými a nebyla háklivá na nějaký ten dotyk. Bavila se jak ještě nikdy v životě, což u ní bylo dost neobvyklé.

Jeden ze tří vymahačů vzal Jonáše pryč a začali zevrubnou prohlídku domečku. Ujišťoval ho, že mu jej rozhodně nechtějí sebrat, ale nějakou zálohu za ty půjčky dát musí. A tak začali od půdy dolů. Zbylí dva se zatím intenzívně věnovali přiopilé Máří. Ta byla dost vyjevená, protože jeden z těch hodných pánů ji hladil pod vyhrnutou sukní po stehnech a druhý lovil ve výstřihu ňadra. Kdysi, když dospívala, jí maminka kladla na srdce, aby si tam nikdy od nikoho nenechala sahat, protože to by ji pak neměli za slušnou holčičku. Ovšem Jonáš jí tam začal sahat hned po svatbě. Dalo by se říct, že jí to někdy bylo dost příjemné, jindy nic moc. Ale dalo se to vždy vydržet. Ovšem co když jí tam teď sahají cizí chlapi ? Neměla by se bránit ? Ale  vždyť oni jsou takoví milí a pořád jí nalévají další panáčky. A tu flašku odněkud přinesli, takže ji nemusela kupovat a platit. Honem do sebe kopla další skleničku a řekla si, že radši vydrží. On ostatně ten prst, co jí vlezl pod lem kalhotek v rozkroku a našel si cestu do pičky, vůbec nebyl nepříjemný. Tohle Jonáš moc neuměl. A tenhle pán jo. A ten druhý, co jí mačkal prsa a svíral bradavky mezi prsty, jí taky dělal dobře. Tak se přece nebude cukat, aby nepřestali.

Sexuální život Máří nebyl doposud nic moc. Jonáš byl nekňuba obecně a co se týče sexu zvlášť. Asi nebyla žádný nenasytný vamp, když zůstala poctivou pannou až do skoro čtyřiadvaceti. Nadšení obou maminek z jejího stavu a zakrváceného prostěradla druhý den ráno po svatební noci jakoby patřilo do předminulého století. V Máří to nějaké zvláštní pocity nezanechalo a tak když s ní chtěl Jonáš něco  mít, povytáhla noční košilku na břicho, uvolnila mu vstup do pičky a ukázněně držela, dokud chtěl. A on taky nebyl žádný postelový prezident, takže nemusela přinášet tuhle oběť příliš často. Sama tyhle činnosti nikdy nevyhledávala, sice tu a tam sebrala od ženských v práci nějakou informaci, ale pořád platilo maminčino, že hodná holčička se o tahle místa moc nestará a už vůbec si tam nesahá. Co by to mohl být orgazmus – to ještě před třicítkou netušila ani náznakem.

Najednou to bylo tu. Možná ji uvolnila slušná dávka alkoholu, kterému taky moc neholdovala, možná dovednosti obou pánů, kteří zkoumali intimní zákoutí jejího těla. Ale najednou cítila to, co zatím ještě nikdy, nebo si toho málo všímala. Prst v kundičce zajížděl a prohmatával všechno vevnitř, bradavky měla tvrdé a jak je muž mnul mezi prsty, začaly se dostavovat docela příjemné, doposud nepoznané pocity. To Jonáš nedělal. Zapasoval se mezi její nohy a po pár tazích jí zasvinil pičku svým sajrajtem z pinďoura, takže musela z postele a jít si ji umýt. Prsa nechával bez povšimnutí. Stručně řečeno, co je to milostná předehra netušil ani za mák. A Máří najednou cítila, že je jí pěkně, blaho sjíždí z drážděných prsou do podbřišku a tam se to slévá s dalšími krásnými pocity z pičky. Dokonce ji to nutilo zvýšeně dýchat a nakonec vzdychat blahem. A stupňování příjemna nemělo konce, stále narůstalo, až do toho pro ni nečekaného výbuchu, který doposud ještě nikdy nezažila. Přestala se kontrolovat, úpěla, kroutila se a přirážela na prst. Byla úplně mimo a chtěla, aby tohle nikdy nepřestalo.

„Tak jaké to bylo, mladá paní ?“ ptal se muž, který měl ještě prsty zalité její šťávou z kundičky. Máří jen vzdychala a oči se jí zalívaly slzami. „Pojď, dáme to dolů,“ začal jí tykat druhý  a přetahoval jí přes hlavu halenku. První zatím stahoval z pod sukně kalhotky. Byla tak rozbrnknutá, že nechala muže dělat, co jim bylo libo a podvědomě pomáhala, když oblečení někde zachytlo. Třeba budou tak hodní a udělají jí takhle dobře znovu. Byli. Ten, co ji okupoval mezinoží, nechal dírku odpočívat a vrhl se na její poštěváček. To teprve bylo něco ! Po pár vteřinách už zase vnímala jen svůj podbřišek a silně ždímaná prsa, s okusovanými bradavkami. Ze začátku to až bolelo, ale rychle to přešlo do intenzívního dráždění, silnějšího, než před tím. A když jí ten spodní chytil mezi rty už docela slušně ztopořený poštěváček, vystřelila znovu k výšinám. 

Pánové ji nechali vydýchat a stáhli ji dost zbytečnou sukni. Sice se mezi dvěma oblečenými chlapy nahá moc necítila, ale nechtěla oponovat, protože to, co jí předvedli, bylo neskutečné a dodnes neměla tušení, že je něco podobného možné. Jen nevěděla, co dál, aby to krásné pokračovalo. Zato oba muži měli jasno. Jejich oblečení zmizelo jako mávnutím kouzelného proutku a na Máří ze dvou stran trčela skoro ztopořená příra. Nevěděla, kam s očima, protože pohled na Jonášovu chloubu pro ni nebyl moc obvyklý. Jak se připlížil, tak se po akci odplížil a nikdy mu na něj ani nesáhla. To ji čekalo teprve nyní, u dvou cizích pánů. „Měla by ses s nimi pořádně seznámit. Co takhle pusinku na začátek ?“ nadhodil jeden. Byla z toho mírně vyplašená. Pusinku, no dobrá, když jsou na ni takhle hodní. Ale ona pololeží na starém otomanu a oni stojí vysoko nad ní. Když jí přistrčil svůj klacek k ústům, netušila, co od ní chce. Ale po chvíli jí došlo, kam má ta pusinka směřovat. Váhavě našpulila rty a s mírným sebezapřením se jimi dotkla nabízeného příra. Muž asi čekal něco jiného, protože nevěděl, že Máří už sice není pár let panna, ale její sexuální zkušenosti a dovednosti by neohromily ani žáky šesté třídy. „Nedělej otočenou a pořádně ho celého polkni !“ vymýšlel si a doprovázel to tlačením na její sevřenou pusu. Po chvíli odporu ji pootevřela a nechala si ho tam zajet. Jenže muž netušil, že má před sebou nezkušené trdýlko a tak zajel, kam až to šlo. Jen šťastnou náhodou se nepozvracela. Tedy ne že by jí to bylo tak nepříjemné, ale pinďour na mandlích dovede vyvolat šavličku jak od tureckého sultána. Dlouhou a zahnutou. Honem polykala a snažila se ho kousek vysunout ven. 

Třetí z vymahačů už prošel s Jonášem celý barák včetně sklepů a byl spokojen. Sice to není sídlo pro milionáře, ale barák má dobré izolace, střecha ještě drží, nikde žádná plíseň. To se bude prodávat jedna radost. A tenhle blbeček jim leze pod kudlu úplně nadšeně, nebo je tak hloupý, že netuší, o co se tady hraje. Vysvětlil mu, že s placením dluhů nemůže otálet a alespoň něco by měl vysolit na dřevo. No jo, ale neřekl Jonášovi, kde ty peníze má vzít. Kdyby pumpnul mámu o další dvě stovky, to asi v těch půjčených tisících moc nepomůže. A že by ho vzali zpět do práce, taková hvězda zase nebyl. A vysvětlete šéfovi, že nutně potřebujete splatit dluh, nebo bude zle. A když někam nastoupí, první prachy dostane tak za šest týdnů a to ještě kdo ví jestli. Jenže vymahači chtěli alespoň něco ihned.

Mezi tím došli do kuchyně, kde zanechali zbytek přítomných. Situace se zatím dost posunula. Máří úpěla vzrušením s roztaženými stehny na otomanu a mezi nimi vykonával jednoznačnou činnost jeden z mužů. Jonáš to nečekal ani trochu a dost se vyděsil. Vždyť on mu tady šoustá manželku ! Nevěděl, jak by měl reagovat, protože vymahač dluhů, co s ním chodil po baráku, to bral zcela samozřejmě. Když viděl Jonášovu překvapenou reakci, ledabyle prohodil. „No nečil se ! Neměl sis půjčovat a když, tak jsi měl řádně splácet. Tohle je jen takové malé potvrzení žádosti o odklad.“ Máří mezi tím otevřela oči a dva noví příchozí ji moc nezaujali. To blaho, které na ni znovu šlo, bylo daleko důležitější, než její odhalené intimní partie a až na dno vyplněná kundička. 

Muž se obrátil k Jonášovi. „Tady si sedni a jestli chceš, tak se koukej, jak si to ta tvá kurvička užívá. Ony tři pinďoury jsou lepší, než jeden.“ Nechápal. Vždyť ten člověk jí tam strká jen jednoho, tak jaképak tři ? Netrvalo dlouho a došlo mu to, když se v jeho ženě nejdřív vystřídal druhý a pak třetí vymahač. Máří kvílela a se slastným výrazem držela, jak ovečka. Pánové nestáli o další diskusi a jak poslední odevzdal obsah svých varlat do její kundičky, dost rychle se sebrali a odcházeli. Jen sedli do auta, prohodil jeden z nich. „Tady snad ještě chvilku se zabavením baráku počkáme. Dál už nedostane ani korunu. Ale vybrat úroky bych se za ní ještě párkrát stavil. Šuká jako kdyby to dneska bylo poprvé.“ No, v zásadě nebyl tak úplně daleko od pravdy.

Ve čtvrtek zavolali Jonášovi, že by měla Máří přijít do jejich firmy na návštěvu v pátek večer. A ať se nediví, bude muset zase nějaké úroky uhradit vlastním tělem. Když jí to sdělil, tvářila se trochu neurčitě, ale v zásadě jí to nebylo proti mysli. To, co si zažila posledně, se jí zatraceně líbilo a doposud něco podobného nepoznala s Jonášem ani náhodou. A ti pánové byli takoví milí ! A jí bylo tak dobře ! Sice ji čekalo neznámé prostředí a tak byla dost nejistá. Ale v zásadě se na návštěvu u těch pánů dost těšila. 

Vše probíhalo skoro jako u nich doma, jen těch pánů bylo v pátek pět. Začalo se nějakým popíjením alkoholu. Jenže jak známo, alkohol ve větší dávce otupuje smysly a tak honem svlíkat a nabídnout své tělesné otvory skupince. Zejména dva noví pánové si libovali v poznávání tuhosti jejích ňader a hloubky kundičky. A taky jeden z nich byl první, kdo do ní pronikl. „Hele, mistři, takhle po jednom nám to bude trvat celou noc a ještě si moc neužijeme. Nechtělo by to jít alespoň po dvou ?“ nadhodil jeden z nich. Většině zasvítily oči. Připravit si ženskou na šoustání do zadku, to bude zábava.  A tak se trpělivá Máří nestačila divit, jak se dnes pánové věnují její prdýlce. Pravda, nemasírovali ji žádným drahým lubrikantem, musela vzít zavděk obyčejnou indulonou. Ale i ta dovede splnit svoji funkci. A tak nejprve trochu trpěla, než jí pořádně zpřístupnili zadní dírku, pak ji to tam trochu bolelo, ale nakonec se vše projelo a dalo se pokračovat. V zásadě se ovšem celý večer nedělo nic, co by vybočovalo z obyčejné šukačky. A když se k ránu Máří plížila pěšky domů, šla jak námořník po palubě lodi při silném vlnobití. Hodně zeširoka, ale nemohly za to nedostatky v rovnováze. Jen vyvrácené kyčle a na maximum protažená kundička i zadeček.

Vlastně se takhle zasloužila o zachování jejich bydlení, protože Jonáš ve své hlouposti podepsal spoustu různých papírů, ze kterých vyplývalo, že v domečku jim patří akorát obnošené spodní prádlo, vše ostatní je vymahačů. Ovšem ke všemu ochotná žena patřila k zvláštnostem jejich činností a ta parta hromotluků, kteří půjčovali a vymáhali zpět peníze, nemohli být šéfové. Pochlubili se těm skutečným pracháčům, kterým vydělávali desítky až stovky tisíc měsíčně a většinu z nich tenhle příběh i půvaby mladé paní zaujaly. Nechali si ji přivést na příjemný večer a rozhodli, že zatím se opravdu nebude domek vyvlastňovat, protože zvát si bezdomovkyni z nějakého brlohu pod mostem by asi nebylo tak poutavé. A nebyla pozvána jen jednou. Její zvláštností bylo, že si bouřlivě užívala sexu a nesmlouvala o ukončení pohledávek, jako některé jiné. 

Nakonec vše dobře dopadlo. Máří si užívala, Jonáš si našel práci, ale hlavně se do věci obuli oba tchánové. Poskládali se, něco zaplatili a zbytek bylo na měsíční splátky z Jonášovy výplaty. Tomu slíbili, že jestli ještě jednou vleze do herny, tak mu předvedou, na co se v českých zemích používá násada od krumpáče a že v tom vůbec nezaostáváme za Amerikou v používání bejsbolových pálek. O návštěvách spokojené Máří u těch hodných pánů se naštěstí nic nedozvěděli. Jinak by Jonáš ochutnal nakládačku hned.  

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vášnivá Veronikadalší dívky
 
Sex po telefonu

Pro někoho je zakázané ovoce cestování, pro jiného nevěra a pro někoho já. Jsem pro většinu mužů zakázané ovoce, protože když jsem je už jednou měla v posteli, nemohli si to vynachválit a chtěli pořád a znova. Hledám tedy někoho, kdo má zkušenosti a ví co od sexu a hrátek chce. Miluju análek a svoji prdelku mám vždycky připravenou na pořádnou akci! Nenech mě dlouho nadrženou čekat a zavolej.

Zavolej mi na
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 50

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VERONIKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Inspirace na Vánoce I

  22. 12. 2014Neznámý autor

Nyní, v čase předvánočním, si každý láme hlavu nad tím, co za dárky pořídit svým blízkým: rodině, přátelům, kolegům… Stále více Čechů postupně objevuje kouzlo sex-shopů a erotických pomůcek a vhodný dárek hledá právě tam. Náš web exkluzivně pro vás, čtenáře, shromáždil skutečné příběhy lidí, kteří byli v minulých letech obdarováni nějakou erotickou pomůckou. Čtěte první díl jejich zážitků – kdo ví,...  celá povídka...
Kategorie: Erotické pomůcky, Šukačky, Petting, Mix

PolyKačka

  8. 2. 2018Bob Romil

Jak a kdy proběhlo moje první vykouření i s polknutím? Na svatbě. Na svatbě mojí starší ségry. O dvanáct let starší, nesnesitelný prudičky. Bylo mi čerstvě sedmnáct a moje sexuální zkušenosti se zatím odvíjeli spíš v rovině teoretické. Spousta silných keců s kámoši a hodiny sledování na porno stránkách. Občasné osahávání prsou, zajetí pod kalhotky, pár francouzáků a jeden nesmělý pokus o soulož se...  celá povídka...
Kategorie: Orál, První sex, Mix

Návrat z oslavy

  26. 12. 2010Senior68.

Vraceli jsme se se sestrou z oslavy mého spolužáka. Už jsme měli být dávno doma, ale nějak se to protáhlo, a tak se už schylovalo k půlnoci. Potichu jsme otevřeli, aby nás matka s přítelem a jeho sedmnáctiletou dcerou neslyšeli a chodbou jsme šli k našim pokojům, když jsme najednou uslyšeli z ložnice mamky podivné sténání a zvuky. Podívali jsme se na sebe a pomalu stoupali po schodech k pootevřeným...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Incest, Teen, Zralé ženy, Mix

Na Cibuláčka

  21. 2. 2021bobis

Ten večer nás bylo pět. Já, Petr, Hanka, Lucka a Věrka. Znali jsme se už ze základky. Teď už jsme, ale o čtyři roky starší. Potkali jsme se na odpoledním letním koncertu jedné místní skupiny. Bylo už dost pozdní odpoledne, a tak nás dalo dohromady horko a žízeň. Najednou jsme seděli za stolem pod plátěným přístřeškem u jednoho z kiosků. Já s Petrem jsme si právě dávali vychlazené pivo, když se objevily...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Petting, Párty, Striptýz, Zralé ženy