Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 20. 6. 2024

Dobrá zábava 2

Je pravdou, že Jiřčina ňadra nebyla holá, neboť je přikrývaly Jonášovy ruce. Jen to chtělo ještě o trochu víc schovat bradavky, které vyčuhovaly z dlaní mezi palci a ukazováčky. A byly tvrdé, že by s nimi šly dělat důlky na sázení květáku. Jiřka z dané situace byla dost vykulená. Jen ať jí proboha ta ňadra nepouští, vždyť by tady stála před úplně cizím chlapem jen tak. Tedy od pasu nahoru. Dole pořád měla legíny. Ale nebyla si jistá, jestli to vlhko, co tam někde cítí, už náhodou nemůže dělat v rozkroku alespoň malý flíček. Ale třeba to na té černé nebude tak vidět.

Stejně vyděšeně hleděl i Jonáš. Jeho pinďour jednak tím úlekem pořádně změkl, druhak byl čerstvě po vysemenění a proto se velmi dobře schoval v Jiřčině ruce. A scvrklý pytlík byl v druhé dlani schovaný skoro celý. Ale její ruce na jeho intimních místech a jeho ruce dlachnící její ňadra, to byl neoddiskutovatelný fakt, který by se dal nějak decentně vysvětlit asi jen velmi velmi těžko. Ostatně pan Procházka byl člověk s chápavými nejen horními končetinami, ale i mozkem a tak nic vysvětlovat nechtěl, protože situace byla zcela jasná. Jediný, kdo do kolektivu provinilců nezapadal, byla Beáta. Stála u dvojice, vzájemně si způsobující blaho a ani moc nesledovala, co se to  vedle ní zajímavého děje. A tak se ani neměla proč tak děsně leknout a cítit se nějak moc provinile.

Jiného názoru byl pan Procházka. "Hele, dívko, já vidím, že tady stojíš jak svatej  na mostě a děláš jako že nic. Ale myslím, že by z toho tvůj táta moc radosti neměl. A kdo ví, co se odehrávalo, než jsem přišel." Beáta se snažila přesvědčivě argumentovat, že ona za nic nemůže, ale to odhalené poprsí, když začínala Jiřka honit Jonášovi pinďoura, bylo fakt, i když by o tom tenhle dospělý chlap neměl nic vědět. Ale problém byl, že Procházka s tátou byli spolužáci z elektroprůmyslovky a rodiny se tu a tam stýkaly. A kdyby někdy někde něco jen naznačil, třeba i docela neurčitě, byl by z toho doma průšvih jako hrom.

Zatím co blekotala nesmysly o své nevině, Procházka sáhl po telefonu a dvakrát si vyfotil Jiřinu, jak jí Jonáš schovává prsa ve svých dlaních a ona jemu příro i s varlaty. Pak si ještě vyfotil první stránky jejich žákovských knížek, Beátinu nechtěl, protože ji dobře znal. "Takže vy dva se oblíkněte a ať už vás tady nevidím. Ještě jsme spolu neskončili. A uvidím,jestli vás řediteli nahlásím." Byla to úleva. Vystřelili z dveří skladu a ani moc nepřemýšleli, proč tam zůstala Beáta. "Ty půjdeš se mnou do dílny, abychom to mohli nějak dořešit." Klopýtala za mužem v montérkách a snažila se jeho rychlé chůzi stačit. Proč ji vede do dílny ? Třeba jen bude chtít trochu pomoct s úklidem toho jeho věčného nepořádku a letité mastné podlahy. 

"Hele, Beáto, mohl bych zavolat tátovi a probrali bychom to ve třech. Ale protože toho moc nevím, dám ti ještě šanci. Když mne přesvědčíš, žes s tím klukem nic neměla, mohl bych o tom pomlčet a tátu vynechat. I když to ode mne není fér, protože je to spolužák ze střední, měl bych spíš táhnout s ním, než s tebou." Znělo to slibně. Jen jí nebylo jasné, co od ní ještě může chtít, když mu zřetelně řekla, že ona je v tom nevinně. Přes zeď její odhalená prsa vidět nemohl a když přišel, byla už řádně upravená. "Co jsem viděl, to jsem viděl," pokračoval muž v řeči. "Ta druhá holka mu ho pulírovala a měla docela dost postříkaný kozičky. Tak ukaž, že je nemáš pocákané taky." To jako jak ? Má se před ním odhalit a nechat ho kouknout na svoje prsa ? To ani náhodou. "Jak chceš. Když se nepřesvědčím, tak zavolám tátovi, ať se přesvědčí on." 

Jenom to ne. Tátu ne. Tedy ne že by ji někdy neviděl nahatou, o to nešlo. Ale to by praskla celá příhoda a o to vůbec nestála. Procházka si začal pohrávat s telefonem, aby dodal svým slovům náležitou váhu. "A nestačilo by nakouknout za výstřih ?" smlouvala. "Na to, jak byla zcákaná ta druhá, myslím že by to chtělo prohmatat podprsenku, jestli ji nemáš mokrou. A taky očuchat, jestli nesmrdí mrdkou." Byla si jistá, že smrdět nemůže, ale po tělocviku, kdy dostaly od učitelky trochu zabrat a pak hrály volejbal, by košíčky poněkud navlhlé být mohly. "Hele, nemám tady na tebe čas do večera," tlačil procházka na pilu. Sice měla nějak těžké ruce, ale nakonec do nich uchopila dolní lem halenky a přetáhla ji přes hlavu. Podprdu neměla nic moc, takovou tu všední, co se může propotit na tělocviku, ale chlapovi se to líbilo velmi. Perfektně padla a zdůrazňovala to, co měla.

"No šup, šup, dolů s tím a podej mi ji, ať se přesvědčím." Sáhla za záda, rozepnula háčky a už mu podávala svoji intimní oděvní součástku. Procházkovi nějaká vlhkost byla fuk, spíš se chtěl podívat na její poprsí, které patřilo k tomu lepšímu, co na škole bylo k vidění. A když u nich byli asi před čtrnácti dny na grilovačce, slintal jak Pavlovův čokl. Jen se neodvážil si ani prstem šmrncnout. Jednak u stolu seděl její táta a o nějaký skandál nestál. Dnes se mu najednou splnilo přání a tušil, že má dívku ve své moci.

"Dobrá, prsa jsou v pořádku. Teď ještě kalhotky. Nemusíš si je svlíkat, stačí, když si je stáhneš do kolen a ukážeš čistý rozkrok." Tušila, že veškerá diskuse je zbytečná, tak sáhla do pasu, rozepnula knoflík, povolila zip kalhot a už její intimitu hájily jen kalhotky. No když musí, tak musí. Stáhla je, decentně jen do půli stehen a napnula co to šlo. Menší žlutá skvrnka svědčila o tom, že dnes už byla párkrát čůrat, ale žádný bílý výtok se tam nenacházel. "Vidím, žes mi nelhala a nesouložila jsi s ním. A co vevnitř ? Tam taky nic není ?" Bleskově vystřelil ruku, než se začne bránit a vsunul jí prst do kundičky. Překvapením a nečekaným pocitem se předklonila, ale prst byl uvnitř a mírně se tam pohnul. "No, nějaké vlhko tam máš. Doufám že to je jen vzrušením, jaks koukala na ty dva druhé." 

Byla zase zaražená překvapením, protože tady stála v tom charakteristickém zápachu vazelíny a rozbrušovaného železa, měla v sobě prst dospělého chlapa, který ji druhou rukou držel za holý zadek, aby nemohla couvnout a vyvlíct se. V podstatě ani  netušila, jestli mu vlastně může odporovat, když bojuje o klid v domácnosti. Ne že by jí tam snad doposud nikdo  nesáhl. Sáhl a už párkrát, když se s někým z kluků snažila sblížit. A svoje poprvé už měla za sebou skoro rok a od té doby by na svoje sexuální dobrodružství potřebovala prsty obou rukou. Ale vždycky to bylo takové skoro nezávazné dovádění, kdy nebylo jasné, jestli to bude soulož se vším všudy, nebo jenom příjemné podráždění. A partneři byli spolužáci nebo vrstevníci. Chlap starý asi jako táta mezi nimi nebyl ani náhodou.

"Máš velmi pěkné tělo," pokračoval Procházka. "Můžu si tě tam dole pořádně osahat, když už jsem vevnitř ?" Co na to mohla odpovědět ? Když řekne jo, bude vypadat jako nějaká děvka, která si nechá na požádání drandit pičku. Když řekne ne, může se muž rozhněvat a začít zase vyhrožovat, že zavolá tátu. I když v současné fázi, s prstem v kundičce, už se jí to moc nezdálo jako možné.

Její váhání si Procházka nepotřeboval nijak vysvětlovat. Povyjel prstem z otvůrku a přidal k němu druhý. Zasunutí obou prstů jí způsobilo příjemný pocit v podbřišku, až nenápadně vzdychla. Muž si ji přitáhl k sobě, sedl si na pojízdnou židličku s područkami, asi od nějakého počítače, zkušeným hmatem si rozepnul poklopec a vytáhl už docela slušně ztopořený klacek. Vida co dovede takové sedmnáctileté odhalené tělo s pořádným mužským. Pak ji obrátil k sobě zády a navedl ji do sedu s roztaženou kundičkou, přímo nad vzpínající se péro. Vlhko tam měla a tak zasunutí nepůsobilo žádný problém. Spíš se jí po těle rozlil pocit slasti. Aby ho ještě trochu zvýšil, chytil ji oběma rukama za prsa a začal si užívat toho božského dotyku.

Beáta pochopila, že vše záleží na jejím počínání a tak se nadzvedávala, pokud možno hodně, ale aby nevyklouzl. Bylo to jiné, než když jí ho tam překotně zasouvali stejně staří kluci, ve snaze co nejrychleji si přijít na svoje. Takhle mohla regulovat blahé pocity a dokonce je nenápadně zvyšovat správnou frekvencí i razancí šťouchů. Jen kdyby neměla nohy svázané kalhotami a kalhotkami a mohla se více rozpohybovat. Ale situace jednoznačně spěla k vrcholu a protože starší mužský měl náležitou výdrž, poprvé v životě se dočkala orgazmu tak, jak má být, při souloži.

Procházka po ní chtěl, aby mu ho dodělala pusou. To dost razantně odmítla. I když to po  ní kluci chtěli taky, ještě nikdy to nezkusila. Tedy ne že by byla zásadně proti, ale aby nevypadala jako nemehlo, co ani neumí kouřit. A tak mu nakonec klekla mezi nohy a dodělala ho rukou. Když řešila problém kam se spermatem, nenapadlo ji nic jiného, než co viděla před pár minutami. Pustila si ten razantní bílý proud na svá zatím ještě stále holá prsa, takže v podstatě dopadla jako Jiřka s Jonášem. Jen si to na nich nezačala labužnicky roztírat, i když na variantu sperma jako prostředek proti akné si vzpomněla taky. Ale tak trochu se styděla. Když už tady strejdu Procházku totálně vydojila, co by tomu asi řekla teta, jeho žena ?

Druhý den se údržbář Procházka nenápadně objevil u učebny druháků. Vyhledal Jiřinu. "Čekám vás po vyučování i s tím tvým partnerem u sebe v dílně. Měli bychom ten včerejšek nějak pořešit." Bylo jí jasné, že za všechno se platí, obzvlášť za takový úlet, kterého se včera dopustila. Tedy hlavně viděla průšvih v tom, že se nechala načapat. Jinak vyhonit Jáchymovi pinďoura bylo docela příjemné a to, jak jí u toho pohňahňal prsa, docela taky. Jen scházelo něco zastrčit tam dolů. Takže si večer musela udělat v postýlce dobře sama. Hledala Beátu a zkoušela z ní vypáčit, co bylo včera, když oni odešli. Byla tajemná jak hrad v Karpatech a nedostala z ní v podstatě nic kloudného. A tak byli s Jáchymem kousek po půl druhé v suterénu před dílnou.

"Měl bych to podle školního řádu hlásit panu řediteli," začal s přísností v hlase Procházka. "Co vás to napadlo, dělat takovéhle věci ve skladě před tělocvičnou ?" Vysvětlovat tomu dospělému muži, že se Jáchym chtěl kouknout na spolužákyně buďto v prádle nebo dokonce úplně nahaté, by bylo hloupé. A touhu Jiřiny pohonit mu rozdrážděného pinďoura, když jí musel poslušně držet, to se taky styděla. Ostatně muž to ani nečekal. 

"Jak jsem viděl, tak jsi se ani moc nestyděla na kolegu vybalit holá prsa. Tak co kdybys mu je předvedla zase ?" To byla pecka, kterou nečekala. Zůstala ztuhle trčet a neměla se k jakémukoliv pohybu. "No včera jsi byla čilejší," pokračoval Procházka. "Takže máte na vybranou. Buďto budete poslouchat jako hodinky, nebo to půjdem dořešit do ředitelny. Pedagogická rada pak jmenuje komisi, před kterou to všechno vysvětlíte a počkáte si na její závěr. Třeba vám jen dají podmínečné vyloučení a hned nepoletíte. A nebo si budete s cejchem totálních nemravů hledat jinou školu. Myslíte, že se o vás budou všichni prát ?"

Na jeho slovech bylo kus pravdy. I když ne tak úplně, jak jim to líčil. Ono v sedmnácti už se nějaký ten sexuální úlet trestá spíš na rodičovské bázi, právně je to skoro nepostižitelné. Ale jako nátlak to bylo účinné. "Když mi předvedete, co jste včera dělali a já posoudím, jestli je to na ředitele, nebo jen taková legrace, mohli bychom se nějak dohodnout." Napřed ředitelský děs, nyní cestička, jak z toho průšvihu ven. "Nemusíte mi odpovídat, nejsme na slohovém cvičení. Stačí, když začnete," doplnil Procházka.

Kupodivu se jako první pohnul stydlivka Jáchym. Rozepnul poklopec a vytáhl pinďoura. Jiřina se probrala rovněž, uchopila rukama po stranách tričko a stáhla přes hlavu. Podprsenku měla pěknou, jako kdyby čekala, že si ji dnes bude někdo prohlížet. Fialové krajky se světlým podkladem. Ale i ta za okamžik ležela přehozená přes opěradlo židle. Na rozdíl od včerejších legín dnes měla minisukni, která přerušila pokračování jejích holých štíhlých nohou na kousek v pase a  postava pokračovala neméně neoděnými ňadry. Procházkovi se začal v montérkách topořit.

Jiřina se trochu váhavě chopila stojícího Jáchymova péra a začala přetahovat předkožku přes žalud. Kluk váhal jen chviličku a už ji zase držel za prsa. Když jako včera, tak se vším všudy. Měla je hebká a vláčná, až mu z toho ztuhl klacek ještě o něco víc. Tvrdé bradavky příjemně dráždily v dlaních. I Jiřka druhou dlaní podebrala jeho varlata a začala jemně mnout. Procházka se tetelil blahem. Ne že by občas nekoukl na nějaké porno na internetu. Ale měl rád přirozenou dívčí krásu. Balíky silikonu v ňadrech a botoxem naběhlé rty nebyly nic moc. Tohle sedmnáctileté tělo nemělo chybu a konkurenci.

"Jde to ti dobře," promluvil k dívce. "Nezkusíš mu ho vzít trochu do pusy ?" Na rozdíl od Beáty Jiřka nějaké zkušenosti s kouřením měla a pinďour v ústech pro ni nebyl nic tak nepředstavitelného. Nejdřív ho okusila vypláznutým jazykem, pak ho zasunula celým žaludem a nakonec se snažila si ho nacpat skoro až do krku. Trochu to přehnala, protože ji to začalo napínat na zvracení. Tak trochu ubrala z hloubky a o to víc se snažila mu dělat dobře jazykem. Jáchym se skoro svíjel blahem a protože včerejší dva výstřiky už byly děsně vzdálenou minulostí, těšil se, až jí naplní pusu. Tedy jestli se dá.

Nedopřál mu to Procházka. "Holka, holka, tobě to jde, ty bys mohla kouřit za národní mančaft," pochválil ji. "Nezkusíš taky pořádné dospělé péro ?" Rozdivočelé Jiřce už to bylo docela jedno. A když si ho muž vyndal z montérek, přitočila se šikovně mezi jeho nohy k židli a přisála se. Procházka po této variantě dost silně toužil a tak měl pinďoura vypulírovaného, aby se holce neekloval. "Ty jí necháš pipinu zahálet ?" zeptal se Jáchyma. Vysazený zadeček v minisukni byl dost inspirativní a občas vykukující kalhotky taky. 

Kluk nevěděl jak na to. Že by ji taky zkusil lízat ? Neměl s tím žádnou zkušenost. Takhle by to asi nešlo. To by si musel lehnout pod ni, na záda. Procházka viděl jeho rozpaky. Oni snad spolu měli jen tu honitbu ! "To ji musíš pěkně pohladit po zadečku, zajet na pipinku, strčit prst pod lem kalhotek a zkusit, jestli ji má vlhkou. Prstem ozkoušíš, jestli je připravená, pak jí dáš kalhotky na stranu a zkusíš to pérem. Nebo si ty kalhotky svlíkneš ?" obrátil se na Jiřinu. Aniž vyndala pinďoura z úst, sáhla pod sukýnku a kalhotky byly dole. Jonáš málem omdlel. Po jeho prvním opravdovém sexuálním zážitku včera, kdy mu ho holka poprvé vzala do ruky a vyhonila, dnes, kdy mu ho poprvé vzala do pusy, teď ještě viděl její kundičku z blízka a nemusel mít u toho oko plné prachu z omítky, jako ve škvíře ve skladu. Zabořil svoje prsty do její úžlabiny a snažil se najít, co to tam ty děvčata vlastně mají. 

"Neváhej a omoč si," kibicoval Procházka. Jiřka hned poznala, že tam Jáchym asi nebude moc doma. Nejprve to vypadalo, že se trefí správně, ale minul se, pak že jí načne její panenskou prdýlku, tak sáhla za sebe a dala si ho do správných míst. No to bylo ono ! Tohle přesně potřebovala. A Jáchym se málem nadnášel, jak se dmul pýchou. Nejen že je poprvé v holce, ale ještě ona je nabodnutá jak kuře na rožni, kundičkou i pusou. A bylo mu nehorázně krásně.

"Ne že se do ní uděláš, ty kaňoure," nabádal ho Procházka. "Ani kapku dovnitř, to si ho radši usekni ! Počkej, něco s tím vymyslíme, abys nepřišla zkrátka," hovořil každou chvilku s jiným z účastníků.

Jiřinu opřel břichem o stůl, zvedl jí jednu nohu na desku, aby se pořádně rozevřela pička, postavil se za ni a napíchl její silně mokrou dírku. Zmizel mu tam bez jakýchkoliv problémů a dívka ihned poznala, že tady půjde o pořádné píchání dospělého chlapa a ne popichování začátečníka. "Hele, nechrň, teď je volná zepředu," pobídl Jáchyma. Ten obešel stůl a nabídl ho Jiřce k puse. Vzrušená až na hranu možností ho bez zaváhání polkla a začala na něm pracovat. Výstřik nebyl daleko a tak poprvé v životě ochutnala semeno ve své puse, protože Jáchym byl vedle sebe a nemohl ji ani při nejlepší vůli upozornit, že se něco bude dít.

Něco musela spolknout, aby se neudávila, něco jí koutky vyteklo z pusy na stůl. Ještě že jsem schoval ten otevřený fascikl objednávek, pomyslel si Procházka. Ale Jiřka se dál nemohla zabývat pocity v ústech, protože se jí v podbřišku sbírala energie na dnešní první orgazmus. Byl nádherný a veliký. Zůstala po něm bezvládně ležet a dožívala si své neskutečné pocity. Když se probrala, připadala si jako nějaká nemrava, protože oba chlapi už byli oblečení a ona ležela na kancelářském stole skoro  nahá, s vykasanou sukýnkou někde na zádech a dávkou Procházkova spermatu na zadečku.

"Tak jak ? Dobrý ?" ptal se Procházka. Kdyby se Jiřka tak nestyděla, předla by blahem jako kočka a snažila se očistit své pozadí od jeho nadílky. "Jestli se vám to líbilo, můžeme se tady občas sejít," pokračoval. A už plánoval, jak tohle vrnící kotě předhodit někomu z kamarádů.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Roztoužená Venduladalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem žena v domácnosti a hledám nadrženého samce , co mi vymrdá duši z těla. Mám ráda tvrdý sex, oboustranný orálek, ale ze všeho nejvíc zbožňuji anál. Můj pevný zadeček se už nemůže dočkat na dávku tvého semene. To mě rajcuje nejvíc, tak se mi ozvi a krásně si to rozdáme.

Zavolej mi na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 27

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT VENDULA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Erotoman

  17. 2. 2006Neznámý autor

Potkala jsem ho v metru. Hledala jsem tu dobu někoho k sobě a on byl zrovna můj typ. O dost starší a zřejmě zkušený.
Začal po mně pokukovat a já mu ty jeho pohledy vracela. Bylo jasné, že se mu opravdu líbím a pohled na moje. ňadra, deroucí se z jemné látky ven, ho asi vzrušoval, protože se mu v kalhotách začala dělat boule. Oba jsme vystoupili na Kačerově a zůstali stát na stanici autobusů. Už se na...  celá povídka...
Kategorie: submisivní, Submisivní, Mix, Šukačky, Orál

Dostal mě na polívku

  5. 4. 2012Neznámý autor

S naší partou jezdíme na různé akce, většinou na hory, na něčí chatu nebo do takového sroubku, který máme v lese a říkáme mu Ráj. U Ráje je ohniště, uvnitř srubu kuchyňka a málo místa, takže buď spíme pod širákem anebo si na posekané loučce postavíme stan. Jinak je celý srub obklopen neproniknutelnými lesy a všichni si tam báječně odpočineme. Střídáme se ve vaření – většinou to mám za úkol já nebo...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Petting, Mix, Prstění

Přísná mistrová si s ním poradila

  20. 1. 2015Neznámý autor

Vašek měl svůj učební obor docela rád a taky svoje učitele bral jako dobré vzory a spravedlivé chlapy. Co mu však nešlo přes rozum, bylo, proč na jeden odborný předmět, který byl spojený s praxí. Dostali mistrovou. Prostě ženskou, chápete to?! Většina kluků z toho byla hotová, bože, co jim nějaká ženská bude radit, jak mají do ruky chytnout soustruh… Jablonská navíc byla dost přízná a rázná, snažila...  celá povídka...
Kategorie: Teen, Zralé ženy, Šukačky, Mix

Služba volá

  9. 1. 2019jentaknekdo

„Pane kapitáne,“ řekl tichý hlas, „dovolte mi promluvit.“ Položil jsem fix a pohlédl do tmavých očí rozkošné mladé podporučice s bombovým tělem. “Ovšem,“ řekl jsem a ucítil, jak mi péro povyskočilo. Zřejmě jsem pracoval moc tvrdě. Byla radost dívat se na ni, jak dýchá. „Kadlecová,“ řekla, „podporučík Gita Kadlecová.“ Ukázala na jmenovku na svém velkém levém prsu. Zatřásla se, její koza, ne ta jmenovka. „Gita?“...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky