Erotické povídky

Autor povídky:

Fetish.Girl

Kategorie:

Další povídky od Fetish.Girl:

Vloženo: 30. 1. 2024

Zlobivá kamarádka

Moje kamarádka Lenka je dlouhovlasá zrzka s krásnými pětkami, kvůli kterým toleruji její dost komplikovanou povahu. Pokaždé, když se sejdeme na kafe si vychutnávám ten pohled na tu krásu. Dokonalé melouny, kvůli kterým je tak těžké se soustředit. Když mi jde udělat kafe, otočím se a představuji si jak bych jí ten její zadek zmalovala, aby trochu zkrotla a stala se z ní moje poslušná kobylka.

A tak jsem vsadila všechno na jednu kartu.

Když už jsem posté poslouchala jak se potřebuje odnaučit kouřit a přitom si zapaluje jednu za druhou, navrhla jsem jí speciální relaxační mejdan jen ve dvou, kdy se napijeme, zatancujeme si a zkusíme i pár masáží.

Těžko říct, co si představovala, ale tohle určitě těžko. O víkendu jsem dorazila celá v černém. Přiléhavý svetr, který dával vyniknout mým trojkám a legíny, které tvarovaly zadeček mě dělali jen nadrženější.

Hnědé dlouhé vlasy v culíku jsem zkrášlila lakem na vlasy s třpytivým efektem a už po první skleničce vína jsem Lence oznámila, že dnešní párty bude tak trochu jiná. Napitá Lenka byla úžasně submisivní a tak se jen zvědavě zeptala v čem.

Pustila jsem hudbu, přitáhla si ji k sobě a zašeptala do ucha: ,,Cítím z tebe zase cigarety. Kolik jich bylo než jsem přišla? "

Deset, zasmála se Lenka a ,,plesk" , už jí první facka přistála na tváři. A vzápětí z druhé strany další a další, dokud nepadla desátá.

Chytila se překvapeně za tu červenější a jen špitla:,, Kamčo, co to má znamenat? "

,,Jen to, že Tě dnes na Tvé vlastní přání odnaučím kouřit."

Drapla jsem ji za vlasy, zvedla z gauče a poručila ať si klekne a vystrčí zadek. Nervózně se zasmála a jen špitla: ,,No tak jo "

Jakmile jsem uviděla tu její úžasnou prdel, podala jsem jí cigaretu,zapálila a řekla, ať si ji vychutná, tak jak je zvyklá.

Pomalu jsem jí stáhla legíny i kalhotky.Prdel měla jak Štýrský valach a zatím krásně bělostnou. Vytáhla jsem si z kabelky tenký pásek, přeložila napůl a jemně jím přejížděla po obou polokoulích zadku.

Cítila jsem jak se mi zrychluje dech a vlhne mi kundička.

Lenka znovu potáhla z cigarety a já se pomalu napřáhla.

Plesk!

,,Auuuu", vyjekla, ale dostalo se jí jen napomenutí a další rány.

Zatímco kouřila a pásek pleskal celkem mírně o její půlky, byla jsem vzrušená čím dál víc.

,, Víš, ono to moc nebolí", rýpla si provokativně Lenka a dál pokuřovala.

,, Tak nebolí?" , ujistila jsem se a dala se do pořádného švihání, až se pokojem neslo jen pleskání pásku o zadek a tiché úpění.Prdel jsem jí švihala čím dál víc, až mě napadlo Lence roztáhnout nohy a zasáhnout párkrát její krásnou kundu.

Konečně začala prosit ať přestanu, ale já ji ještě párkrát přetáhla po zadku, stehnech a kundičce, než jsem klesla na gauč, vsunula jsem si ruku pod kalhotky a prsty mu kmitaly jako o život.

Lenka už dávno típla cigaretu a hladila si zadek i stehna pokrytá červenými proužky a sem tam malým jelitem.

Fascinovaně na mě zírala, jak se blížím k orgasmu

a vytáhla si svoje naducané melouny, aby si je namasírovala tak jak to má ráda.

,, Dost ty děvko.... kleknout a ruce za záda " ,zařvala jsem na ni. Kupodivu jak pod nějakým kouzlem poslechla a jen zírala,jak mi začíná z kundy stříkat šťávička až na její kozy.,,Áááách, jo, děvko..... už... už.... lízej si je "

Zmítala jsem se v orgasmu a jen jako ve snu koutkem oka viděla, jak si Lenka olizuje mou šťávu ze svých koz.

,, Ještě máš chuť si zapálit ?", zeptala jsem se a když zavrtěla hlavou, řekla, že teď si spolu dáme hezký ploužák za odměnu.

Že by se mrška chytila?

Tiskla jsem se jen v podprsence na její pevné, ale přitom měkké kozy a začala ji líbat.

S jazykem to uměla skvěle, ale stále jsem z ní cítila kouř a tak jsem ji odstrčila a poručila ať mi udělá striptýz.

Sice na sobě měla jen kalhotky, ale masírovala si prsa, otáčela se a vlnila v bocích a v momentě, kdy si na mě obkročmo sedla, jsem se přisála k jedné a hned k druhé bradavce, olizovala dvorce a líbala každý kousek těch úžasných nárazníků.

Vzdychala, sténala a kňučela jak poslední rajda i potom co mi krásně vytekla na stehno.

Opřela mi hlavu o rameno, políbila mě na krk a jen vzdychla:

Do příští párty se pokusím nekouřit Kamilko."

Odpovědí jí bylo pořádné plesknutí po zadku a jemný polibek do vlasů.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Markéta a její prasárničkydalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem Markéta a mám ráda různé prasárničky. Budu Ti vyprávět o mé růžové kundičce i jak si to dělám. Uslyšíš mé výkřiky při orgasmu, budu sténat, vzdychat vzrušením a hned Tě udělám.

Těším se na tebe na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARKETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Nechci!, díl III.

  31. 3. 2020Stalinka

To, čemu mne táta vystavoval, bylo něco neskutečného. I kdyby mne trestal jen sám, propadala bych se hanbou, ale že u toho přihlíží i pan Albern… Z rákosky a sršních bodnutí jsem ale měla takový vítr, že jsem raději poslouchala a nechala se očumovat. Konečně mne od těch pohledů osvobodil a poslal pryč, i když mi bylo jasné, že ještě neskončil. V malé koupelně, kam jsem se schovala před těma dvěma,...  celá povídka...
Kategorie: Submisivní, Teen, Znásilnění, Mix

Tichá domácnost

  4. 11. 2011Neznámý autor

Po delší době jsme se se ženou zase pohádali. Většinou naše hádky vznikaly kvůli naprosté prkotině, nejinak tomu bylo i teď. Stačilo, aby jeden z nás byl trochu unavený z dlouhého dne v práci nebo prostě neměl náladu, to pak i ta sebenevinnější poznámka od toho druhého mohla zažehnout jiskru budoucího sváru. Tentokrát jsem za to mohl já, když jsem začal šaškovat a mlet něco o dámských účesech. Jitka...  celá povídka...
Kategorie: Bondage, Šukačky, Znásilnění, BDSM, Spanking, Prstění

Sex v lázních

  28. 2. 2010Lucyšuky

Magdu jsem poznala v lázních a hned první den jsem jí večer podlehla při lesbických hrátkách. Pro mne to bylo poprvé a musím přiznat, že i když jsem měla k lesbách odpor, prožila jsem celkem pěkný orgasmus.
Hned druhý den Magda ulovila pěkného chlápka a pozvala ho k nám na pokoj. Když se mu po několika sklenkách šampaňského začala dobývat do poklopce chtěla jsem odejít, ale zadržela mě. No tak Lucie,...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Erotické pomůcky, Anál, Orál, Lesbičky, Párty

Majka

  13. 7. 2014Bobr

Tento příběh se odehrál v jednom nejmenovaném městě a podobnost s konkrétními osobami je čistě záměrná. „Ahoj! Mohla bych s tebou mluvit?”, ozvalo se mi jednoho dne za zády, když jsem vycházel z vrátnice a mířil k autu. „Tak si sedni a povídej!”, odemkl jsem auto a nasedl. Nestaral jsem se o to, co bude dělat, ale ona rychle oběhla a nasedla. „Víš, já bych s tebou chtěla chodit!”, vyhrkla, sotva...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Submisivní, První sex, Šukačky