Erotické povídky

Autor povídky:

Pepa-dom

Kategorie:

Další povídky od Pepa-dom:

Vloženo: 20. 10. 2023

Život subinky, druhá část

Před cestou za novým životem jsem celou noc nemohla spát pořád jsem si přehrával v hlavě. Cestu do neznáma. Jak noc ubíhala tak každou hodinou, jsem se začínala na to nové co mne čeká více a více těšit.

Moc autům nerozumím, nevím zdali to co pro mne dopoledne přijelo byla pravá limuzína, ale bylo to neskutečně pohodlné. Vzadu jsem měla prostor, velkorysý, obrazovku i mini bar s nápoji. Řidič se mnou nemluvil jen otevřel dveře a když jsem nasedla tak za mnou zavřel. Do kufru dal moje zavazadla. Pokud jsem věděla mám být majetkem muže co na svém sídle čas od času pořádá i orgie. Mám mít mimo akce, většinou volnost ovšem na akci budu použita pro pobavení hostí. Nevím někdy si se mnou bude hrát jen můj nový Pán před diváky a někdy mne jim předhodí jako kus masa, nejspíše obojí.

Sídlo před kterým auto zastavilo bylo velkolepé, uprostřed rozlehlého parku stál dům s jakousi věží uprostřed a dvěma do oblouku prohnutými křídly, která nádvoří jakoby objímala.

Řidič vystoupil a odešel já zůstala sedět pár minut, nevěděla jsem co mám dělat. Pak pro mne přišla starší elegantní žena, vedla mne chodbou do rozlehlé místnosti až později jsem se dozvěděla že se jedná o její pracovnu. Všechno odlož, položila jsem svoji kabelku. Všechno co jsi si přivezla přijde spálit, vše potřebné dostaneš, mám přesné pokyny jak tě vybavit. Usmála se na mne tak to svlíkni. Sundala jsem šaty i prádlo. Jsi skutečně krásná, řekla a podala mne nádherný saténový župan. Zmáčkla nějaké tlačítko, přišel sluha ukázala na moje věci on je sebral a beze slova odešel.

Zavazadla? Zeptala jsem se. Ty už jsou v kotly, ale s tím se netrap. Posaď se přinesou ti občerstvení a skutečně se ozvalo zaklepání a ženy v kostýmu přinesli ovoce zeleninové saláty, lososa a další pochutiny. No tak nejez se za chvilku jsou tady z několika butiků. Vybaví tě vším možným, co budeš potřebovat, spodním i erotickým prádlem, šaty na den i večerní tolik oblečení jsi ještě neviděla. I když to je určeno hlavně pro potěchu pána a jeho přátel.

Přijdou i BDSM kšeftu, ale s tím jistě počítáš. Znova se mile usmála, nebyla v tom žádná ironie.

Trvalo dlouho vybrat vše, tak aby to sedělo dokonale. Ovšem všechno to byly krásné věci, prádlo všech výrazných barev od bohatě krajkovaného až hladké saténová i latexové. Večerní roby i mini sexy šatičky podobné těm co jsem měla v Mariánkách. i různé postroje a korzety. Boty od lodiček po kozačky. Když všechno zkoušení skončilo byla jsem k smrtí unavená a bylo to na mne vidět. Pojď ukážu kde budeš bydlet, ať si odpočineš. Koukla jsem po stojanech s oblečením. To nech to ti vše uklidí služky.

Dovedla do mého nového domova, byl to obývací pokoj, šatna a ložnice, Z obou pokojů vedly na terasu prosklené dveře. Obrovská koupelna byla i se saunou a vířivkou. Pán se o své lidi dobře stará i ty zasloužíš dobrou péči. Je jsem vrchní komorná, mám na starostí provoz domu. Ty se osprchuj a lehni si. Myslím nebudeš dlouho čekat než se pán předvede přátelům s novou otrokyní. Usnula jsem současně s ulehnutím.

Ještě jsem líně polehávala s nechutí se zvednout. Když se ozvalo zaklepání, vstoupila velmi hezká žena asi kolem čtyřicítky, ale neuvěřitelně zachovalá i jistě přitažlivá. Pozdravila mne přátelsky, říkej mne Jano, jsem taková holka pro všechno, roky jsem byla na zámku první děvkou. Teď mám spíše na starosti organizační věci okolo večírků. taky výběr holek, co jsou pozvány na akce. Tady bydlí spíše služebnictvo, děvky jsou tady jen dvě s tebou a se mnou čtyři, pro okamžitou pánovu potřebu. Na večírek jich přivezou dvacet a víc dalších. Mám zodpovědnost za výběr a kvalitu děvek. Ještě mne sice občas použijí na bukkake, ale teď když jsi tu, mohu na terč zapomenout. Co je to terč, zeptala jsem se zvědavě. To ty poznáš moc dobře. Večírky se pořádají v sále kde je spousta pohovek, několik barů a pláten kde jdou záběry z předchozích akcí. Uprostřed sálu jsou kruhy které vypadají jako několika metrový terč. Uprostřed terče na desítce je hlavní děvka večera. Pokud svítí nad její hlavou červená. To tam smí do kruhů vstoupit jen pán, nikdo jiný, když tam děvkou si užije, nebo něco udělá, každý kouká. Jak se rozvití zelená nad holkou uprostřed terče, každý si může udělat s holkou to samé. Já na desítce kolikrát ležela a postupně na mne všichni močili, Jsou tam nějaké kanálky, tak jsem se neutopila, zasmála se. Nebo jsem pořád dokola polykala sperma, pro hosty je tam vždy dostatek děvek, ale každý si to šetří na tu na terči. Jde o chlapské ego, já se taky vystříkal na to na středu. Vždy je tam ta nejhezčí nebo ta co nějak vyniká. Po zámku se šušká, že ty jsi obojí.

Ale teď vážně, dnes večer začíná mejdan snaž se najíst a odpočinout bude to dlouhá noc a pro tebe jistě těžká. Na domácím telefonu zmačkni jedničku a řekni si co chceš k jídlu, vše ti to přinesou. Pokud by něco neměli, domluví se na náhradní variantě, určitě dokáží něco nabídnout.

Ještě jedna věc, musím se podívat na tvé tělo. Super jsi v pořádku, ráda nosím dobré zprávy. Na terasu smíš jen dokonale zahalená opálený smíš mít pouze obličej, pán poručil, aby jsi si udržovala dokonale bílé tělo bez opálení.

Přijdou k tobě, asi tak v pět a s pokyny jak tě obléknout a připravit tě. Pán kolikrát vymyslí něco na poslední chvilku. Na dvojce se dovoláš mne nebo hlavní komorné tu už znáš, kdyby jsi potřebovala cokoli rozumného zařídíme to.

Asi nemusím říkat nic o svém napětí, minuty se táhly jak hodiny a hodiny jak dny. Konečně někdo vstoupil, byly to další nové tváře, kosmetička mne nalíčila kadeřnice učesala, mezi tím mne jiná žena upravila a prodloužila nehty, byly na půl rudé a na půl zlaté. Jedna žena mne henou nakreslila kolem stehna omotaného hada. Nakonec do celého těla vetřeli nějaký olejíček, bylo to příjemné a kůže se leskla. Pak jsem dostala korzet z černých řemínků, přesně ve stylu BDSM. Přesto bohatě zdobené večerní šaty, byl to sakra paradox.

Paní Jana co mne ráno přivítala mne řekla teď počkáme až se sejde celá společnost a trochu rozjede pak teprve pak přichází holka na terč. Zazvonil telefon, Jana chvilku poslouchala, pak řekla tak pojď. Šli jsem až do druhého křídla, širokou chodbou jsme došli do dveří sálu byl ohromný nevěděla jsem kam dříve s očima co tam bylo soch obrazů vše s erotickým nábojem. Byla jsem odvedena do středu terče ten se se mnou pomalu otáčel. Ve večerní robě i když jsem na ní nebyla zvyklá jsem se cítila úžasně. Všichni muži i ženy po mne pokukovali. Pak všechny něco zaujalo nevěděla jsem co, až jsem koukla vzhůru. Od stropu se pomalu spouštěla na masivním řetězu černá stříbrem zdobená rozporka. Na každém konci vysela kožená pouta. Všichni napjatě čekali co přijde. Pán přišel zezadu nasadil škrabošku na oči. Pak mne pomalu začal vysvlíkat šaty. Ukázalo se prádlo, vlastně korzet z řemenů. Nasadil mne pouta na zápěstí. Řetěz šel nahoru, vyšponoval mne tak že visela za roztažené ruce a jen palci se dotýkala země.. Znova jsem byla zřejmě středem pozornosti? Ovšem koukali na zcela jinou ženu. Visela jsem pomalu se otáčející ve tmě nekonečně dlouho.. Konečně přišel můj tajemný pán, dal mne rákoskou tři rány přes zadek. Pak mne dál rákosku do pusy. Teď to přišlo, někdo mne vzal rákosku z pusy a další tři rány přes zadek a rákosku odložil do mé pusy. Znova a znova, bylo to hrozné, některé rány byly mírné, ale po některých moje palce ztratili s podlahou kontakt a doslova jsem se rozhoupala. Pak jsem držela rákosku nějak dlouho, došlo mne že mne asi ochránila červená žárovka. Všichni čekali co bude dál, tentokrát mne pán bil dlaní přes ňadra, rána dlaní z pravicí do mé levé kozy a levicí do pravé. i o to byl velký zájem popravdě rány dlaní přes kozy jsem si dost užívala. Když to červené světlo ukončilo, měla jsem je pěkně propleskuté.

Přišel pán sundal mne pásku z očí, byl to statný muž jistě přes šedesát, ale s klukovským kukučem v očích. Přetáhl mne přes bradavku plácačkou. Nevím kolik bylo těch co to po něm opakovali někdy se netrefili, někdy to sedlo. Nedokázala jsem již klidně viset v poutech jsem se k potěšení ostatních zmítala. Přesto jsem se snažila na každého kdo si vzal plácačku z mojí pusy a napřáhl k ráně, co nejdéle usmívat. Každého vzruší když vidí jak mne úsměv vymaže z tváře. Místo toho se zkroutí bolestí.

O pět se rozzářila červená.

Přišel pán usmál se na mne a vrazil mi facku, hned přilétla i na druhou tvář. Na to nejsem přivyklá, pokud jsem žila i civilní život nemohla jsem mít stopy v obličeji. To teď bylo jiné jsem čubkou 24/7. Hlava se mne motala. naštěstí řekl. Neboj facky jsou jen moje výsada. Společnost čeká něco jiného. Řetěz povolil a já dostoupla na celá chodidla. Pán mne přidržel kolem těla abych neupadla a někdo mne sundal pouta z rukou. Zvedl mne jako panenku a položil do gynekologického křesla. Nohy vysoko roztažené mne přivázal, pod i nad kozama a přes kyčle připevnil tělo popruhy. Mohla jsem hýbat rukama a hlavou, od ramen dolů jsem byla dokonale upevněna., Střed se se mnou pomalu otáčel moje zmalované kozy vystavenou kundu i část modrého zadku si každý mohla do sytosti prohlédnout.

Otáčení se zastavilo, přišla paní Jana co mne ráno přivítala, byla jen v sexy prádle. Postavila se za mne a položila mne ruce na ramena, pak mne přistála strašná rána pře kundu. Vzápětí zelené světlo, řeklo všem ať si taky poslouží. Nevím kolik ran jsem dostala, ale určitě někteří šli vícekrát než jednou. Po desáté ráně jsem vyla jak fena po dalších několika jsem ječela.

Paní Jany jsem se křečovitě držela za ruce co mněla na mne položeny, tento dotek mne byl jedinou oporou. Vší silou jsem se svírala její ruce. Když to pekelné utrpení skončilo, kunda to ani nepoznala, ostrá bolest v rozkroku si žila dál vlastním životem. Přišli dvě nahé děvky, každá si stoupla z jedné strany a začaly mne hladit po celém těle, občas velmi opatrně i přes zmučená ňadra. Paní Jana, co stála za mnou mne hladila po tvářích. Nejsem bi a už vůbec ne lezba, ale bylo to příjemné vnímat něžnost.

Asi jsem zavřela oči, nebo moje duše odcestovala do nějaké jiné dimenze. To že se pán usadil u mého rozkroku jsem postřehla, až když jazykem začal přejíždět po hrázi, pak pomalu olizoval mou zmučenou kundu od zdola nahoru, až k podbřišku. Byl to jen lehký dotek ovšem silně jsem to vnímala. Paní Jana mne obejmula hlavu a začala mne líbat. Děvky co mne hladily, začaly jemně jazyky, dráždit od výprasku naběhlé bradavky. Pán začal lízat stále rychleji a silněji, zajel jazykem mezi oteklé pysky. Moje pocity nejde popsat, asi přišel nejsilnější orgasmus v mém dosavadním životě, nemohla jsem si pomoc, Jana uvolnila polibek a já vyla na celý sál rozkoší.

Ano přišla zelená, byla řada zájemců nevím kolik chlapů mne lízalo , jistě bylo tam dost kurev a samé hezké. Ovšem každý ve své mužské pýše, chtěl svému egu sdělit.... já vylízal tu seřezanou kundu na terči. Mněla jsem jen neparně slabší další orgasmy. Myslím dva, tři, možná víc? Nevím ono se to tak jako v mé duši slívalo do hromady, nešlo přesně určit, kde jeden začíná a druhý končí.

Pán dál pán pokyn ať mne odvedou, šli se mnou všechny tři ty. Dvě děvky mne pro jistotu podpírali, vyčerpáním se mne podlamovala kolena.

Do prostorné sprchy šli se mnou celou mne umyli, vysušily osuškou a proudem teplého vzduchu. Nakonec mne opět do těla vetřeli krém voněl po heřmánku. Když jsem se vrátila do pokoje, paní Jana mne podala sklenici. Vím že nemůžeš teď asi jíst, ale tento proteinový nápoj vypij, ať tělo regeneruje. Až se vyspíš, vlez si do vířivky, nech se lehce masírovat. Ty dvě, případně já ti budeme k dispozici, pokud budeš cokoli potřebovat zavolej pošlu ti je. Pán řekl jasně, každá tvá potřeba.

Druhý den, mne paní Jana ukázala sklepení, byla to nefalšovaná středověká mučírna. Pán ji používá spíše pro sebe hosty sem moc nebere, tebe si sem myslím brát bude určitě. Měl zde dost subinek ovšem ty zvládli zlomek toho co ty. Já fascinovaně obdivovala všechny ty dobové pranýře s dokonalou patinou, napínací žebřík jsem si zálibně pohladila. Netušila jsem že mne pán skrytě pozoruje. Tak si na něj rovnou lehni a ty ji uvaž a napni. Jana mne uvázala kotníky a zápěstí pak šla k jakémusi kolu co vypadalo jak kormidlo na Kolumbově lodi. Začala sním otáčet až jsem byla napnutá jak nejvýše laděná struna.

Pán odkud si přišel, osahal mne od kotníků až po zápěstí, moje tělo a napjaté bezmocné se mu zřejmě líbilo. Nahlas přemýšlel, tak co ji zbičujeme, záda nebo stehna? To je otázka, co říkáš Jani. To je na Vás pane, jestli chcete já ji pro vaše potěšení zbičuji jedna rána přes záda a jedna přes stehna. To ne to by nebylo nic zdravého na příště, než se jí zadek a kozy vyhojí z jelit bude trvat hezkých pár dní, o kundě nemluvě. Pán mne chytl za vlasy a zvedl mne hlavu, co říkáš ty čubko. Strpím všechno co vás potěší pane. To je dobře fenko dostaneš večer odměnu.

Tak ji nasázej dvacet přes záda, poctivejch nebo dostaneš taky. Dobře víš že jsi kurva, ale nejsi subka, bolest vůbec nesnášíš. Tak pokud ji budeš šetřit dostaneš za ní. Asi si umíte přestavit jakou vervou se paní Jana do biče opírala. Po páté ráně jsem začala naříkat, po dalších dvou jsem dostala roubík do kterého jsem si vyla. Po výprasku mne nechali ještě hodinu napnutou. Bez možnosti pohybu a ošívání jsem prožívala jak bolest proniká tělem i duší. Pán se zatím mazlil s Janou byla to nikoli jen zachovalá a i atraktivní čtyřicátnice, ale zřejmě i pánova oblíbenkyně.

Po hodině pán odešel. Jak jsme zůstali samy, Jana povolila napětí úleva byla ohromná, jak sundala pouta. Celé tělo se nezávisle na mé vůli skrčilo, stočilo v křeči do klubíčka. Nenechala mne dlouho oddychovat. Musíš k sobě, přijdou tě tam upravit, dnes musíme pána před spaním uspokojit. Máme být u toho všechny. Tobě se dostane odměny, budeš ho smět vysát. Udělej to pořádně, přeji ti jen dobré. Nemyslím že by jsi ohrožovala moje postavení, jsi jinak založená a máš můj obdiv.

U mne v pokoji mne již čekali vše šlo jak jsem to již znala. Koupel, vonným olejem celé tělo, kontrola nehtů, oprava kde se pozlacení poškodilo. Učesat a nalíčit.

Večeřeli jsme s Pánem já Jana a dvě děvky co se o mne po večírku starali, pochopila jsem že jsme jediné, krom služebnictva a komorné co na zámku bydlí, ostatní holky na sex přijíždějí z venku. Děvky byli jako obvykle nahé, paní Jana v šedých moc hezkých koktejlkách já mněla punčocháče podvazky tanga a průsvitný župánek po zadek, vepředu rozevřený, vše v rudé barvě.

Po večeři se pán usadil v domácím kině do křesla, děvky se usadily každá z jedné strany. Já byla na zemi a pán mněl na mne nohy, paní Jana stála za pánem a masíroval mu krk a ramena. Film skončil a nastal čas na uspokojení pána. Přišla hlavní komorná jako vždy elegantní. Prý budete potřebovat s něčím pomoct? Jana řekla jistě, děkujeme za ochotu. Nechápala jsem s čím má pomáhat. Děvky z levé a pravé strany pána líbali po těle, laskali bradavky hladili ho. Jana se s ním vášnivě líbala a já v kleče před křeslem olízala koule a začala sát penis. Pán syknul, snad rozkoší. V tom začalo to pomáhání. Dostala jsem naprosto nečekaně páskem přes zbičovaná záda. Přicházela rána za ránou a já poctivě sála, jazykem dráždila žalud dokud mne pán naplnil ústa semenem. Odstrčil děvky a mne skončila nepopsatelné utrpení v rozkoši. Zhroutila jsem se k zemi sperma jsem poslušně držela v puse. Jana mne kousek odstrčila a sama pánův penis olízala do čista. Pak si lehla na záda s pusou dokořán a já nechala vytéct semeno ze své pusy do její. Slastně to spolkla na mne bude řada snad příště? Ostatně jsem jen otrokyně.

Jana mávla na děvky ať si jdou po svém, postarám se o ni sama. Šla se mnou na pokoj po sprše mne namazala opět tělo heřmánkovou mastí a opuchlá záda chladivým gelem. Ulevilo mne to docela dost, za chvilku to zchladíme znova a zatím mne můžeš vylízat. Řekla "můžeš" ale dobře věděla že bych si nedovolila odmítnout, byla jsem ráda, že ke mne je přátelská a chtěla jsem aby to tak zůstalo. Nikdy jsem nic takového nedělala, asi by se mne hnusilo lízat nějakou zlou, protivnou ženskou, pro paní Janu jsem se ochotně překonala.

Svlékla se a pohodlně se položila na pohovku. Sklonila jsem se nad ní a políbila jsem ji na ústa, několikrát na krk, zlíbala její ňadra a jazykem jela po těle až do rozkroku. Nepřemýšlela jsem jak dlouho ji lížu, jen aby byla spokojená. Když na ni přišel orgasmus. otevřela jsem ústa naplno a přisála se od rozkroku. Paní Jana mne sevřela hlavu stehny, a dála mne ochutnat svou šťávu. Když bylo po všem zůstala jsem pár minut na místě a začala něžně olizovala její stehna a pak dolů až k prstům na nohách, které jsem ocucala.

Opět mne ošetřila opuchlá do krve zbitá záda A řekla, odpočívej přijdu ještě během noci a znova ti to zchladím, ať se trochu vyspíš.

Bylo to zákeřné s tím páskem do ran co jsem ti udělala. Ale ty jsi držela jak socha a dál kouřila, naprosto dokonale. Náš Pán to velmi ocenil. Nikdo nic takového neviděl. Ani asi nezažil, špitla jsem. Neboj se mnou nemusíš šeptat. Teď tě jistě nechá nějaký čas odpočinout a vyhojit. Doopravdy to zasloužíš. A krom toho tě pán bude jistě v plné formě chtít opět předvést hostům na večírku No no večírku? Spíše to bývá celo noční sexšou, někdy i dvakrát do měsíce.

Chceš abych tě před spaním políbila? Mlč!!! Nechci aby jsi poslechla!!! Mne si potěšila dosti. Ptám se zdali by to tobě udělalo radost.

Nikdy v životě jsem nezatoužila po doteku ženy, vždy jen muže silného muže co mne má zcela v moci. Být pokořena mužskou silou jsem toužila, snad od dětství. Ale žena nikdy do mích představ nevstoupila. A nyní jsem najednou pocítila bezmeznou touhu po jejich rtech, okamžiku kdy se naše jazyky potkají.

A to jsem ještě netušila jak mne bude v středu terče dobré se umět odvázat i s ženou, jak to bude další rovina kterou ke spokojenosti pána budu přivádět jeho hosty do varu. Nevím zdali mne paní Jana ten večer na to připravovala záměrně, ale co vím, dělala to moc dobře.

Hezkou dobrou noc pánové a dámy. Věřím Vás moje tělo a má bolest, přivádí k slastným pocitům.

Na zpětnou vazbu se těší, pepa-dom@seznam.cz

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Linda má ráda oráldalší dívky
 
Sex po telefonu

Miluju sex a hlavně orál. Musím to mít pořád. Strčím si ho do pusy a budu ti ho dráždit tak dlouho, dokud se na mě nevystříkáš. Pak si tě ještě pěkně ocumlám a slíznu sladkou odměnu.

Zašukáme si na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 29

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT LNDA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Pro Jitku

  3. 12. 2021Pepa Dom

Pepa se smál, pozoroval jak Jitka překotně dýchá, spíše ze sebe vyráží vzduch a následně po něm lapá jak kapr na suchu. Popravdě se nebylo co se divit. Po té co připravila skvělej oběd se nadlábl, překonal chuť na kavalec a odvedl ji do mučírny v horním patře jeho domu. Kde již několik hodin nechal řádit své sadistické choutky. A to jak na Jitčině těle, tak hlavně na její duchu. Miloval, když se hrůzou...  celá povídka...
Kategorie: BDSM, Otrokyně, Spanking

Autovýlet

  11. 7. 2015Bobr

„Ahoj! Měl bys zítra čas? Potřebovala bych odvést k babičce!“ zastavila mě dopoledne Marcela. Byl konec července a já se chystal k vodě. Byl jsem tím vedrem tak zničený, že jsem jí to bezmyšlenkovitě odkýval. „Díky!“ dala mi pusu, po níž se mi zatočila hlava a odešla. Jako ve snách jsem došel na nudi pláž a roztáhnul deku. Padnul jsem na ní a užíval si slunečních paprsků. Asi jsem na chvíli usnul,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Petting, Šukačky

Otrava

  23. 6. 2023Skálinka

To bude zase dneska otrava, povzdychla si Dája. Sice se jí podařilo pro sebe zabrat Lukáše, největšího frajera ze třídy, hvězdu místního basketbalového týmu, vysokého, svalnatého, s kouzelně modrýma očima a delší blonďatou kšticí, po kterém šílely holky bez rozdílu věku, počínaje sedmou třídou základky a čtvrťačkama ze střední nekonče, zálibně na něm spočinul i zrak některých mladších maminek. Po úvodním...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Petting, Teen, Orál

Festivalová milenka

  22. 8. 2009Neznámý autor

Máme s klukama kapelku a občas si zahrajeme na nějakém koncertíku. Nejsme sice slavní jako Rolling Stones, ale i na nás občas nějaké publikum dojde. Samozřejmě hrajeme hlavně kvůli tomu, aby se nám líp balili holky. No, v balení jsme asi tak stejně úspěšní jako v hraní tzn. sem tam nějaký úspěch. Většinou hrajeme v menších klubech, což je fajn, ale ještě lepší je to na letních festivalech. Motá se...  celá povídka...
Kategorie: orál, Šukačky, Orál, Teen, Mix