Erotické povídky

Autor povídky:

Pepa-dom

Kategorie:

Další povídky od Pepa-dom:

Vloženo: 20. 10. 2023

Život subinky, první část

Pán mne vzal do Mariánek, to nebylo zcela obvyklé. Většinou když si mne chtěl užít na víkend tak to byla jeho chata, bývalá horská samota. Je tam půda se spoustou trámů s kterými se dost dobře znám a sklepení kde jsem přivázaná strávila ne jednu noc.

A najednou luxusní hotel, sakra drahý hotel, přišlo mne to takové až snobské. dát dvě desítky tisíc za vyspání.

Pán mne odvedl na apartmán s obyvákem a velkou ložnicí. Nějak jsem nechápala, jasně bylo by v našem vztahu absolutní nadřazenosti a totální podřazenosti normální, aby mne nechal spát na chodbě na rohožce. Ovšem to by v tomto hotelu asi neprošlo.

Tak dělej fenko zaplatíš to, poslušně jsem přikývla. O peníze ti nikdo nestojí zaplatíš tím že vůbec jsi. Alespoň si odzkouším jak jsi zvládla výcvik.

Nedříve jsem dostala na bradavky podtlak vždy se vytáhnou a dvojnásobek a hezky trčí. Podle pokynů jsem se dokonale upravila nalíčila jak na ples, vrstva mejkapu zakryla, že mne již není devatenáct.

Oblékla jsem tanga a černé elastické mini šaty těsně pod zadek s dlouhým výstřihem. Začínal stuhou kolem krku zakryl bradavky, ale ty skrz látku stejně trčely jak majáky, částečně ňadra a pokračoval pod ňadra skoro k pupíku. Záda a ramena holá, na nohách síťované punčocháče, podvazky držely řádně napnuté. Obula jsem lodičky s vysokým podpatkem co ještě prodloužil moje štíhlé nohy. A na krku tenký černá obojek.

Postavila jsem se před Pána a čekala co bude dál. "Půjdeš do loby baru sedneš si k baru, ale bokem aby jsi byla dobře vidět dáš si nealko a budeš se tvářit nejistě a plaše, jinak to ani neumíš když jsi se mnou".

Z pět minut jsem byla na místě jeden loket opřený o bar, sklenku v druhé ruce nohy přes sebe opřené podpatkem o trnož barovky. Viděl mne každý kdo seděl v loby baru i každý kdo do hotelu přicházel nebo odcházel. Ženáči s rodinkou po mne rádoby nenápadně pošilhávali, snobové spíše chování buranského na mne zírali. Pár chlapů se usadilo s dobrým výhledem na mne. I skupinka hlučných Němců se usadila tak, aby na mne dobře viděla, dali pár panáků a jeden se zvedl a lámanou češtinou se ptal zdali mne mohou také na něco pozvat. Nesměle jsem odvětila že ještě nevím jak se dnešek bude odvíjet dál, musím počkat. Možná později. Což byla ostatně pravda.

Přišel můj Pán a posadil se k nim a začal rozhovor s kterého byla cítit rozvaha a vzrušení současně. Vzrušeně Němci mluvili jeden přes druhého. Pořád těkali pohledem od pána na mne. Teď vím že se jim před očima jevil zážitek co asi poznají jednou za život. Tedy ti z nich co na to budou mít, více prostředků než jejich kamarádi.

Pán na mne kývl hodil mne klíče a řekl, "na pokoj". Čekala jsem tam asi půl hodiny pak Přišel můj milovaný Pán s pěticí Němců z baru.

Nejdříve nabídl zdarma Všem ukázku, musela jsem nastavit dlaně a každý mne dal čtyři rány páskem přes dlaň, deset ran do levé a deset do pravé. většinou byly rány takové nesmělé, ale to se brzy mnělo změnit. Musela jsem si kleknout na sedačku. Pán zvedl šaty k pasu a plácl mne dlaní přes zadek, všichni si mohli šáhnout a pleskout mne dlaní.

Pak začalo něco jako dražba, prvních šest ran páskem vyhraje ten kdo dá nejvíc, pak se bude dražit druhých šest ran a konec! Tři Němci možná čtyři když obě dražby vyhraje jeden, přijdou zkrátka. To cenu vyšponovalo jistě nevídaně. První dražbu na šest ran přes můj zadek takovou silou jako má! Vyhrál nejstarší z nich. První dvě byly ještě zakřiknuté pak si asi uvědomil co ho to stálo a přitlačil. Druhou dražbu pomohl vyhrát synovy a menší, ale silný třicátník mne nadělal poctivá jelita.

Jízda pokračuje. Dál se dražilo o tři rány přes každé chodidlo, zase dvakrát po šesti. Vydržím hodně, ale řvala jsem tak že jsem musela dostat roubík, do kterého jsem zoufale funěla. Pán to mněl dobře připravené. Neboť po tomto představení, ztratily jakékoli zábrany a každý byl schopen do dražby dát cokoli, aby právě on se napřáhl k dalším ranám řemenem. Pán nabídl moje holá záda, opět dvě dražby o šest šlehanců. První šestka proběhla rychle ovšem druhý výherce dražby si to vychutnával na každou ránu mne nechal čekat. Řemen pak dopadl až když se do zad vrátil cit. Nevím který to byl, od začátku dražby jsem musela stát zády do místnosti ruce nad hlavou a držet se horního okraje dveří. Měli hezký výhled na to kde za chvilku ti šťastnější z nich nadělají rudé pruhy. Jistě to dražbu zdramatizovalo.

Teď šli teprve šaty zcela dolu, stála jsem vzpřímená s podvazky a v punčocháčích s rukama za zády a čekala kdo by mne rád sešlehal kozy. Musela jsem se otočit aby si prohlédli zadek který již šel do fialova a rudá záda. Pán si dal na čas, než řekl "přihazujte pánové" a po tu dobu byly slyšet jen zrychlené dechy a tlukoucí srdce Němců co mněli pocit celo životního zážitku.

Do teď lítaly velké peníze, ale nyní se to vyšplhalo, ještě zcela jinam. Dostala jsem zas dvakrát šest ran, přes kozy. Do pásku se opírali vší silou, nesmělost byla dávno pryč. Dva mne drželi za paže za zády a pevně stáhli moje lokty k sobě, ňadra se na prohnutém hrudníku ještě více dmula, jakoby si o výprask říkala. Při tak silném výprasku přes ňadra prostě musím být přivázaná nebo držena, jinak se mne podlamují kolena.

Ten večer jsem Pánovi vydělala hodně peněz nejstaršímu páprdovi co do banku naházel nejvíce peněz jen jako pozornost nabídl oral. Poctivě jsem ho vysála do poslední kapky. I když jsem v tu chvíli vůbec netušila, že je to jen Pánův záměr jak je dál vyprovokovat, k utrácení.

Na účet z hotelu bylo jistě mnoho násobně a mne dělalo zvrácené potěšení si představovat jak Pán vezme za ty peníze manželku k moři. Ona se bude vyvalovat na pláži a netušit, nikdy nepochopit, nezažit ten pocit udělat pro muže všechno. Cítit ponížení až do morku kosti, prožít rozkoš v bolesti. Tak jsem se nechala unášet vlastními myšlenkami, jak jsem dokonalá fenka, že na Pánovu ženu fakt žárlit nemusím. To ona by se zbláznila kdyby tušila co všecko s rozkoší strpím pro jejího muže, až jsem zapomněla na vše kolem. Pán mne dal najednou facku lehkou jen takové plácnutí, abych začala vnímat. Věděl jak silné emoce jsem v posledních hodinách prožila.

Nemohl mne nechat snít. ¨

Ti chlapy se, totiž nechtěli smířit s tím že je po všem, na stůl přilétali další bankovky. Pán mne dal pokyny, klečela jsem na konferenčáku a oni na sedačce kolem mne. Začala loterie o ceny, kdo si vsadil položil přede mne svou kartu obrázkem dolu. Byla to loterie co je moje krásné tělo, vtáhlo do hry jak gamblera, blikající automat. Ceny byly lákavé, zpravidla přede mnou leželo pět zamíchaných karet. Já se předklonila jak vlčice ve skoku, jazykem jednu kartu posunula na kraj stolu a pusou zvedla, vítěz si vzal svou kartu z mojí tlamy a hlavně vyhrál cenu o kterou bylo toto kolo loterie. Dostala jsem páskem dvakrát po šesti šlehancích přes stehna pod zadkem i přes předek stehen, každý za los zaplatil stejně a každý mněl stejnou šanci. Kdo nevyhrál se dožadoval další kola loterie, vítěz předešlého šel do hry znova s pocitem. Dnes se na něj štěstí lepí. Musela jsem na záda a roztáhnout do široka nohy, Pán dal do hry hebkou kůži na vnitřní straně stehen. Když stehna byly kolem dokola zmalovaná, hrálo se o šlehance přes břicho, dvakrát se hrálo speciální kolo o tři rány přímo do mého do rozkroku. Hrálo se i jiné ceny, vykouřila jsem další chlapy, někteří i když už vyhráli a já je vykouřila, kupovali sázku znova šli do toho opakovaně dokud se jim v loterii opakovaně nepoštěstilo a já opět, nevysála jeho penis. Vůbec zpětně netuším kolikrát jsem lízala zadek. Nakonec jsem klečela ve vaně a oni se na mne vymočili. Všech pět, načuralo i do sklenice, co jsem si držela mezi kozama. Vrátili jsme se do pokoje. Já si sklenici nesla v natažených rukách před sebou, klekla jsem na stůl a jásotu přítomných vše za tepla vypila. Když se vymotali do s vích pokojů. Zhrotila jsem se na zem zcela fyzicky vyčerpaná, ovšem emotivně vyčerpaná více nežli na doraz. Více než na samé dno čubčí duše. Mám pocit, že takové emoce a pocity jde zažít jen jednou za život. Ale kdo ví co si na mne a pro mne Pán vymyslí. Dobře jsem věděla, že peníze byl jen vedlejší produkt Pánovi a popravdě i mne šlo o vzrušení nás obou z mého pokoření. Což se doopravdy povedlo, zažila jsem nezažitelné.........

Cesta domů nebyla přímá, Pán řekl, že musíme něco důležitého zařídit. Ten den anonymní dárce složil na konto dětských Klokánků sumu, skutečně nevídanou.

Za tři týdny jsem se na pokyn dostavila k pánovi., jak jsem vstoupila do pokoje vnímala jsem že je něco jinak. Jakoby do místnosti vstoupila zcela jiná energie, než obvykle. Zůstala jsem podle zvyku stát u dveří s hlavou sklopenou a čekala na příkaz. Ten býval , " do naha" nebo "na čtyři" a podobně.

Tentokrát pán řekl pojď sem a posaď se a ukázal na křeslo proti sobě. Nějak jsem to nepobírala, nikdy jsem neseděla v křesle proti pánovi, pokud mne bylo dovoleno sednout tak na zem u jeho nohou. Velmi nejistě jsem dosedla na krajíček křesla na samu hranu.

Ty Mariánky to byla tvoje maturita, obstála jsi výborné. Chtělo se mne zeptat co to znamená, ale nejsem zvyklá klást otázky. Se mnou se již nemáš kam posunout, vše by se jen opakovalo. Potřebuješ poznat nové podněty nové pány nové vzrušení. Do očí se mne hrnuly slzy, celá jsem se rozklepala. On už mne nechce!!!

Neblbni vím na co myslíš, tak to není a tvůj život čubky nekončí, jen bude pokračovat, novým směrem. Já rád vychovávám, cvičím čubku k dokonalosti a ty jsi v Mariánkách předvedla že jsem v tom fakt dobrý. Mám již nějaký čas vyhlídnutu, novicku vhodnou na výcvik. Ale kdyby jsi na hotelu tak dokonale neobstála, kdyby tě ještě bylo co učit, pokračoval bych s tebou. Ovšem tvůj výcvik je na konci.

Vůbec si nepamatuji že bych se někdy dříve bez pokynu na něco zeptala, nyní jsem skrz vzlyky špitla. A já???

Ty se neboj prožiješ spoustu nového, ti Němci, patřili k společenské smetánce. To ti jistě došlo. Nenechali si nic pro sebe s čímž jsem počítal. V poslední době je úžasná Češka nejdiskutovanější téma v klubech a golfových hřištích, kam májí přístup jen ti nejmovitější. Máš spoustu nabídek, od dalších hromadných lekcí v tom hotelu a ž po pobyt na středověkém hradu v Alpách, a řadu dalších pomohu se ti vtom zorientovat.

Prožiješ zcela nové zážitky, vzrušující emoce a popravdě to že budeš za čas na vždy zajištěná také není k zahození. Nejspíše poznáš hromadné akce kde bude řada subinek a ty díky svému vzhledu a mému výcviku, budeš vždy první dámou mezi všemi.

Od Vás ještě jedna lekce? Řekla jsem prosebně. Ne ne bylo by to již jen z povinnosti, nech si čistou duši i kůži, pro nového pána, jistě ti ji rád bude vybarvovat. Myslím to nechápeš, když teď zvednu telefon, tak ráno je tady pro tebe limuzína a jedeš k zcela k novému životu.

Je to neodvratné doopravdy nemohu zůstat pro vás? Je to pro tvoje dobro. Zmocnil se mne vztek a zlost. Dobře tak tady ať je to co nejdříve. Fajn stručně probereme nejzajímavější nabídky tvé blízké budoucnosti.

Můj odjezd byl naplánován na pozítří.

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Neukojená Baculkadalší dívky
 
Sex po telefonu

Máš chuť na trochu nevšední erotiky? Jsem zkušená baculka, která potřebuje vybít svoji chuť na sex. Ráda ho cítím hluboko v kundičce, miluji perverzní přirážení, polykám sperma... Můžeme se domluvit na čemkoli, ráda si zašukám.

Uděláme si to na
909 460 030
a po vyzvání zadej kód 09

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT BACULKA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Ženský to mají těžký

  21. 12. 2019bobis

Právě jsem si v kanceláři zalila vařící vodou hrnek s ranní kávou, když jsem si uvědomila, že jsem včera nedala podepsat mistrovi ve výrobě nějaké podklady. Otráveně jsem popadla těch pár papírů a vyrazila skrz dvůr do výroby. Nějak jsem si neuvědomila, že jsem pracovní plášť nechala na židli, což se mi hned jak jsem vyšla z budovy, krutě vymstilo. Ranní přímrazek a ostrý větřík udělalo své. Nejdříve...  celá povídka...
Kategorie: Zralé ženy, Mix, Šukačky

Úlovek z natáčení

  29. 6. 2015Neznámý autor

Karel miloval svůj džob. Pracoval pro jeden brand, který natáčel hlavně videa z reálného prostředí – oslovovat holky na ulici a snažit se je přemluvit k sexu a když souhlasí, tak si to s nimi rozdat někde v křoví, na veřejných záchodcích, u zdi, nebo prostě někde, kde nebudou na první pohled vidět, ale zároveň tady bude nebezpečí, že by je každou chvíli mohl někdo objevit. Některé holky si kupodivu...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Orál, Mix, Petting

MOJE JÍZDA TRAMVAJÍ

  13. 7. 2014Bobr

Byl jsem nucen navštívit naši stověžatou matičku. A co víc - musel jsem cestovat až na její druhý konec a to tramvají, protože tam nebylo kde zaparkovat! Aby mi cesta rychleji ubíhala, chtěl jsem si koupit něco ke čtení. A protože byl čtvrtek, byla volba zcela jasná! Vždyť přece vyšel nový NEI Report! Sedl jsem si a cesta mohla začít. Když vtom - kde se vzala,tu se vzala - stála nade mnou Dáma. Byla...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Orál

Posilovna

  17. 2. 2009EROTOMAN

Třikrát týdně chodím do posilovny vylepšit své tělo, vždy chodím dopoledne, ale dnešní shon, a nabitý program posunul návštěvu fitka až na večer. Zabrán do cvičení jsem si ani nevšiml že se blíží konec otvírací doby, až mne na to musela upozornit cvičitelka Míša, ještě jsem docvičil sérii cviků, sbalil věci, a šel do sprch, zjišťuji že jsem už poslední, že tady nikdo není, rychle svlékám propocené...  celá povídka...
Kategorie: poprvé..., První sex, Teen, Šukačky, Mix, Orál