Erotické povídky

Autor povídky:

Pepa-dom

Kategorie:

Další povídky od Pepa-dom:

Vloženo: 27. 10. 2023

Život subinky, třetí část

Následující dny byla skoro nuda, většinu dne jsem posedávala v parku kolem zámku. Pán odjel s přáteli lovit někam do Afriky. A já neměla žádnou, povinnost. Napadlo mne pomáhat holkám v kuchyni, ale pán pryč. Většina služebnictva dostala volno, v kuchyni taky měli práce minimum. Jistě, když byl večírek a v sále se raut pro desítky hostů to se jinak zapotily.

Večery jsme mi čtyři holky na sex trávily zpravidla společně. Někdy jsme si v kině pustily film, jindy si vlezly na jeden pokoj. Děvky byly úžasně sehrané, dokázaly předvést fakt struhující, lesby šou. Kterou si i náležitě užily, měly cvik, často tak podporovaly vzrušení pána když píchal Janu nebo jinou kurvu. Mne to pobavilo, ale paní Janu, které v sexu nebylo cizí nic chlapem ani s holkou, to rozpálilo tak, že jsme se pak na ni vrhli ve třech. nejvíce ji rajcuje, když leží na zádech, jedna ji líže a druhá si ji sedne nad obličej a nechá se udělat od ní. Já bych k uspokojení potřebovala něco jiného, ale jakákoli bolest byla zakázaná. V tom jsem trochu podváděla, lehala jsem na nezahojená záda a snila o tom všem co na mne pán vymyslí.

Přišel den pánova návratu, čekali jsme v jeho pokoji. Paní Jana seděla v krajkovém prádle v křesle, mne měla na vodítku. Klečela jsem vedle křesla jen v lodičkách, s širokým obojkem. ve stejné rudé barvě. Děvky stáli na druhé straně křesla.

S otevřením dveří se ozval hlahol, všude dobře u vlastních kurev nejlépe! Pozdravil se s paní Janou a přišel ke mne za vlasy mne zvedl skloněnou hlavu a pořádně mne z fackoval. Tak co chybělo ti to? Ano pane moc, děkuji pane. Čeká tě brzo velká zodpovědnost, doufám že mne nezklameš! Nezklamu pana nikdy, pane. Dobrá věřím ti, že to dobře dopadne.

Kývl na děvky šli s ním do sprchy a do vířivky, pak se s oběma miloval. Já s Janou jsme byly jen takový komparz. Mne to nevadilo těšily mne pálící tváře a přislib něčeho tajemného co mne čeká. A Jana ta byla zvyklá na všechny pánovi rozmary.

Už za dva dny byl večírek, k mému údivu a zklamání bez mé účasti. Co nadělám jsem jen otrokyně, nechápala jsem proč svou úlohu otrokyně nemohu plnit, i slzu jsem ukápla do polštáře, když jsem si představovala nějakou cizí děvku na středu. Má to být moje místo.

Myslím jsem spala jen chvilku když mne Jana budila. Mám novinku. Bůh stůj při tobě děvče, pan ohlásil souboj. Nějaký Francouz přijede se svojí subkou a budete bojovat která vydrží více. Má to začít o půlnoci ze soboty na neděli. Vsadily se o spoustu peněz i když to je asi vedlejší v sázce je mužská pýcha.

Odpoledne si mne zavolal pan. Tak už víš? Ano pane. Tak poslouchej na co se připravit, dostanete obě stejný výprask jen tak na zahřátí.

Pak to přijde, řemenem přes kozy tři rány ty od frantíka dostaneš ty a jeho kurva tři ode mne, ruce budete mít zaháknuté za hrazdou pod lopatkami. Jak jedna dá ruku před hrazdu prohraje. On původně navrhoval ruce za zády, ale takto je to pro tebe výhoda budeš mít oporu, když tě nohy nebudou chtít udržet vzpřímenou. Můžete se rukama držet za tělo. Lokty za hrazdou, doufám udržíš dýl.

Přišel sobotní večer, nejdříve nás uvázali zády zády k sobě k rozporce byla malinko menší, tak abych neměla výhodu vytáhnul nás řetěz tak, aby jsme obě vysely za ruce. Nechali nás otáčet, na sobě jsme měli latexové legíny, s kulatým otvorem na zadku přes obě půlky. Záda a zadky se k mojí nelibosti tiskly k sobě.

Já se myšlenkami vrátila do dětství kdy jsem obdivovala filmy o boxu s Rocky. Byla jsem plná odhodlání jako on, když křičel na velkého Rusa "prašť mne do tý huby" stejně jako ten filmoví hrdina i já věděla že vydržím všechno.

Když nás odvázali, hrazdy byly připravené ve výšce kyčlí, ohnuli jsem se přes ně až rukama na zem. Všichni hosté si nás obě mohli šlehnout, rákoskou přes vyšpulené zadky. Já byla tak nabitá adrenalinem, že jsem to nijak zvlášť neprožívala.

Hrazdy šli na horu, opřela jsem se o hrazdu zády, ruce přehodila za ni dlaněmi jsem si držela tělo pod ňadry. Soustředila jsem se jen na sebe ta druhá ani nic jiného jakoby nebylo. Později jsem se dozvěděla, že ona po mne zvědavě pokukovala.

Byla jsem vylosovaná začínat. Frantík byl mladší než můj pan asi čtyřicátník, dle mne dost nepříjemného vzhledu. Do rány dal sílu celého těla otočil se kolem své osy jako golfista při odpalu. Tři rány, tří trefy přes dvorce a bradavky.

Zatím co zazněli šlehance co můj pan udělil kozám mé soupeřky, jsem měla zavřené oči a soustředila se na přijímání bolesti jako na podstatu mé existence. Nevím kolikrát jsme dostali po třech ranách, byla jsem v jakémsi tranzu. Kdy má mysl opustila týrané tělo a toulala se v oblacích.

Pak přihlížející zašuměli, ozvaly se výkřiky. Viděla jsem to později na videu. Můj pán se napřahoval k další ráně, když se její ruka vymrštila před kozy, jen na sekundu hned ji vrátila zpět za hrazdu, ale již bylo pozdě.

Přišla ke mne paní Jana, dokázala jsi to je konec. Náš pán vyhrál sázku, měla v očích slzy asi dojetím, nebo spíše od pohledu na moje krvavé ňadra. Vzala mne za paže a pomohla mne je dát před hrazdu, teprve tehdy mne to zcela došlo. Je po všem! Nohy mne zradili šla jsem k zemi, ovšem chtěla jsem aby můj pan byl na mne pyšný. Tak jsem slabost šikovně skryla, po čtyřech jsem se vydala k frantíkovi a políbila řemen co stále držel v ruce, pak i tu ruku, bylo to gesto poděkování za výprask. Lezla jsem před svého pána z bradavek a dvorců kapala krev. Před panem jsem se vzpřímila na kolenou a sepjala ruce v gestu prosebnice.

Copak chceš fenko? Myslím zasloužím i tři od svého milovaného pana. Dosedla jsem na paty a zaklonila se, až jsem rukama dosáhla na zem a prohnula se do mostu. Pan si vzal od frantíka řemen, na kterém již byla má krev, napřáhl, rána šla na horní okraj ňader kde jsem měla relativně zdravou kůži, druhá jen lízla spodek. Věděla jsem že třetí půjde do krvácejících bradavek, musel to tak být. Nešlo jinak .Byla to nepsaná smlouva, jen mezi námi dvěma. Důkaz o mé absolutní oddanosti a pánově nadřazenosti. Most se zhroutil a já bezvládně spadla na zem, svět mne někam zmizel. Probrala se až u sebe na posteli a Jana s jednou děvkou mne kozy postříkaly dezinfekcí, přiložily několik vrstev gázy, folii a pak opatrně navršily ledovou tříšť. Nevím jak dlouho jsem nebyla schopna naplno vnímat a uvažovat, ale první slova byla. Co ta druhá? Je o ni také postaráno je sní komorná a druhá děvka, holky v kuchyni drtí led pro vás obě. Ten blázen nejdříve koukal jak zmoklá slepice, pak se rozzuřil a chtěl ji dál mlátit. Náš pan to nedovolil. Tvoje holka dobrá! Ale můj dům a moje pravidla. Bude tady dokud nebude záruka jejího bezpečí. Děvka to citovala a hrdě dodala, leží v našem pokoji.

Druhý den, přišel pan, právě jsem spala, ve spánku mne dal facku, bylo to hezké probuzení usmála jsem se šťastně a pán se též usmál. Sázka byla vysoká asi zasloužíš odměnu. Děkuji pane, zásluhu mají všichni Vaši lidé, vytvořili prostředí v kterém jsem nabrala dostatek morálních sil. Dobře, část výhry vyplatím jako prémie. Tak to ukaž! Odkryla jsem prsa, hrála všema barvama. Oteklá byla o dvě čísla nahoru. Ale nebylo to napuchnutí do hezkého tvaru, styděla jsem se. Pán mne za jedno prso chytil, obě postupně lehce pomačkal. No neboj splasknou, dáš se do pořádku a půjdeme do sklepení na soukromé hrátky. Děkuji pane, moc se těším. Smím něco říci pane. Copak? Mám ještě druhou tvář, řekla jsem a natáhla krk. Nečekala jsem snad ani sekundu, pán mne ji se smíchem přišil. Drze jsem chytla jeho ruku a zlíbala ji. Pořád jsem ještě byla po souboji vyčerpaná. Jak pán odešel začaly se mne zavírat oči, zdálo se mne jak mne pán na řetězu vede do sklepení. Vám všem co čtete můj příběh, přeji také hezké sny.

Napsal a reakci se těší pepa-dom@seznam.cz

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Speed seznamka - ona hledá tebedalší dívky
Speed seznamka 
Sex po telefonu

Nadržené ženy a dívky z tvého okolí, které chtějí sex a mají zájem se s Tebou seznámit. Brunetky, blondýnky, zrzky, stíhlé i baculky. Rozvedené perverzní maminy i nadržené osmnáctky. Volej a diskrétně si vyber dle svých požadavků tu pravou pro reálné rande! 

Nebo jednoduše zavolej, podej si inzerát a nabídni svůj profil tisícům dívek, které tě pak mohou kontaktovat!

volej
909 555 555
a po vyzvání zadej kód 500

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Návštěva kina

  30. 1. 2016jpepes

Toho dne dávali v kině opravdu dobrý film. Romantický. Chlap je sice divný, když jde na něj sám, ale mně nic jiného nezbývalo. Snímek byl pokračováním komedie o lásce a moc se mi líbil, jenže s kým na něj jít, když momentálně nikoho nemám. Jsem zoufalec. Po zakoupení lístku a příchodu dovnitř mě pozdravil mladý uvaděč a usadil na místo. Sál byl úplně prázdný, jen v páté řadě seděla osamělá žena. Drobnější,...  celá povídka...
Kategorie: Bisex, Prstění, Voyeur, Mix

Češtinářka 5

  20. 4. 2017Bobr

„Ty bys to hodně chtěl, viď,“ zvedla hlavu, když jsme dopili. „Tak ale musíme do koupelny!“ zvedla se a pomalu šla dovnitř. Šel jsem za ní a cestou jí hladil po tom rozkošném zadečku, co se přede mnou vlnil. Vešli jsme do koupelny a Markéta se na mne zadívala, jako kdyby ještě nebyla rozhodnutá. Ale potom se rozkročila a zasunula ruku mezi nohy. „Počkej, já sám!“ lehce jsem jí odstrčil ruku, co se...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Teen, Orál

Dělím se o svou ženu s bratrem

  20. 2. 2019jentaknekdo

Jsou dvě věci, které my turečtí „gastarbeitři“ v Německu toužíme mít. Automobil Mercedes (což většina z nás dokáže uskutečnit, když dostane slušnou práci) a modrookou blonďatou smyslnou bílou přítelkyni. Já jsem ještě nedosáhl ani jednoho z těchto cílů, když jsem potkal Heidi. Byla to dcera člověka, pro kterého jsem pracoval, dělal jsem mu práce na elektroinstalacích. Byla téměř perfektní; měla všechny...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Šukačky, Orál

Natálka a Milan

  31. 3. 2020Stalinka

Do háje, to je kus baby, zavzdychal v duchu Milan, když se ohlédl za Natálkou, novou spolužačkou ze střední. Ta jej přehlédla, jak širé lány a pokračovala vstříc ke svým kamarádkám. Nenápadně se podíval na její nádherné boky a nohy, co jí vyrůstaly z vypasované sukně, zavřel oči a na sucho polkl. Bože, zatoužil, kdyby tahle byla má… Už víc než před čtvrt rokem ji oslovil, ale sklidil jen posměch a...  celá povídka...
Kategorie: BDSM, Otroci, Spanking, Submisivní