Erotické povídky

Autor povídky:

PrincessMK

Kategorie:

Další povídky od PrincessMK:

Vloženo: 29. 9. 2023

Letní ráno na chalupě

Bylo krásné letní ráno a Marek s Mici si užívali 10 dní dovolené v krásné chaloupce na samotě, uprostřed lesů. Už to bylo skoro rok, co se seznámili na online seznamce a co si Marek ze submisivní Mici udělal svoji děvku. Rok, během kterého se do sebe zamilovali. Nevyměnil by ji za nic na světě a ona mu byla naprosto oddaná. Nedávno jí navrhl, že je čas, opět posunout některé její hranice a Mici souhlasila.

A tak se to ráno Mici probudila na zádech a nemohla pohnout rukama. Co to... Její ospalý mozek se snažil najít vysvětlení...

"Miláčku, proč jsem připoutaná k posteli?"

Ospale zaostřila a uviděla ho, jak se na ni usmívá. Ležel nahý na boku, hlavu podepřenou jednou rukou a druhou zabořenou v její kundě. Hezky pomalu jí vymrdával třemi prsty. Její nadržená kunda zase tekla na prostěradlo a chtělo se jí čůrat.

"To je dost, ty moje nadržená Mici. Máš úplně mokrou kundu a ne a ne se probudit."

Už si vzpomněla. Včera večer, když přišla z koupelny, musela se svléknout z košilky, dostala obojek a na kotníky a zápěstí kožená pouta, která se podle potřeby propojovala karabinkami. Pak ji za jeden kotník přivázal volně provazem k posteli tak, aby se mohla ve spánku volně hýbat, ruce a druhou nohu nechal tak.

Vysvětloval jí, že děvka musí vždy spát nahá a že ji nechce svazovat hned, ale že odteď bude, když jsou zrovna spolu, pořád k dispozici, až se mu bude chtít si s ní pohrát. A tohle ráno se mu chtělo.

"Miláčku, pusť mě, prosím, potřebuju si odskočit."

„Hmmm… Myslím, že ne. Ještě to vydržíš, děvko.“

A jen jí začal nemilosrdně kousat do (po včerejším intenzivním mučení) naběhlých a citlivých bradavek, zasunul už čtvrtý prst do promáčené kundy a přidal na důrazu.

"Ježíš, auuu, nech toho nebo se počůrám."

Jen se usmíval a mrdal jí rukou kundu a pořád intenzivněji mučil kozy. Vřískala, prosila, ale nebylo to nic platné…

Pak najednou přestal, natáhl se na zem pro vodítko a připnul ho na obojek. Konečně jí uvolnil ruce a odvázal nohu. "Vstávej, děvko, ruce za záda." Vstala a znovu jí spoutal ruce, tentokrát za zády. Natáhl na krátko vodítko, zkroutil mezi prsty jednu rudou a nateklou bradavku a za ni a za vodítko ji táhl dolů ze schodů a ven na zahradu. Dovedl ji nahou a bosou doprostřed trávníku mezi lesem a chalupou.

"Na kolena a kolena pořádně od sebe!"

Zatáhl zároveň za vodítko a bradavku. Zakvílela a rychle se snažila klesnou na kolena. Přitáhl si židli ze zadní terasy chalupy, sedl si na ni před klečící a lehce vyděšenou Mici. Začal jí rukou honit poštěváček a když se začala viditelně třást vzrušením, zarazil znovu tři prsty do kundy a znovu ji vymrdával. Mici jen sténala a kvílivě žadonila:

„Prosíííím, prosíííím, neee, já se počůrám!“

Přestal ji prstit, utřel si ruku o její bříško a začal ji fackoval kozy s takovou intenzitou, až měla co dělat, aby neupadla a byla si jistá, že je bude mít zítra samou modřinu.

"Chtěla jsi se vychcat, tak do toho, vychčij se tu, čubko!"

Věděl, že to už nemůže dlouho vydržet.

"Tak dělej, čubko! Mám na tu tvojí kundu vzít něco důraznějšího?"

A znovu jí vrazil prsty do kundy a ty ji drsně a s jistotou vedly k orgasmu. Cítila, že se za chvíli udělá a zároveň už to bylo moc, musela se vyčůrat, už to skoro nešlo zadržet. Strašně se styděla, ale najednou se její tělo začalo svíjet a třást až ochromující silou orgasmu, upadla na stranu na zem, ale Marek nepřestával, klečel nad ní a prstil ji dál.

"Dělej, děvko, hezky mi tu ruku pochčij!"

A pořád nic. Došla mu trpělivost.

Zvedl se a odešel k lesu, kam ale Mici ze své pozice neviděla. Když se vrátil, držel v ruce asi 4 kopřivy, dole zabalené většího listu lopuchu, aby se nespálil. Rozkopl jí nohou kolena od sebe, znovu si klekl, tentokrát mezi ně a začal jí šlehat kopřivami rozcapenou kundu. Vřískala a snažila se uhýbat. Přidržel ji za jedno prso a dál mučil kundu kopřivou. Ale to už Mici nemohla vydržet a začala čůrat a Marek jí pořád šlehal, až to kolem cákalo. Když skončila, vstal, chytil ji za vlasy a za obojek a odtáhl ji o kus blíž stodole, na čistou trávu.

Namířil si to ke zdi stodoly, kde byla stočená zahradní hadice a na okně miska s mýdlem. Pustil vodu, nejdříve si opláchl ruce a pak začal ledovou vodou a mýdlem omývat svoji děvku. Sténala a třásla se chladem. Došel vypnout vodu a vrátil se k ní zpátky. Pořád tam ležela, neodvažovala se pohnout. Chytil ji jednou rukou za vlasy a druhou za bradavku a vytáhl ji do kleku. Mici znovu zavřískala. "Otevři pusu a kuř, děvko." Poslechla, vzala ho do pusy a on si ji přidržoval za vlasy, aby si mohl udávat rytmus a pak ji pevně chytil oběma rukama za hlavu, aby nemohla uhnout a vymrdával svoji čubku do tlamičky, dokud ji mocně nevystříkal. Mici snaživě polykala.

Vyndal jí čůráka z pusy, klekl si k ní, objal ji a hladil ji po vlasech. "Děkuju ti lásko. Byla jsi úžasná. A teď na všechny čtyři a do sprchy a pak mi mazej udělat snídani..." A Mici oddaně držela, když jí připínal vodítko a vedl ji jako správnou čubku po čtyřech zpátky do chalupy. Věděla, že je a chce být navždy jen jeho. Byla dokonale šťastná…

Autorka: jakékoliv komentáře a návrhy na scénáře povídek prosím na adresu princessmk@post.cz (když se mi téma bude líbit, uvidíte ho pak zpracované tady, u Anetky)

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Markéta a její prasárničkydalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem Markéta a mám ráda různé prasárničky. Budu Ti vyprávět o mé růžové kundičce i jak si to dělám. Uslyšíš mé výkřiky při orgasmu, budu sténat, vzdychat vzrušením a hned Tě udělám.

Těším se na tebe na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 28

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARKETA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Laskavost od kamarádky

  17. 2. 2014Neznámý autor

Ještě nikdy jsem nevyzkoušel anální sex, přestože jsem o tom snil ještě dřív, než jsem vůbec začal se sexem. Podařilo se mi sklátit asi dvě desítky žen, ale se žádnou jsem anál nikdy nevyzkoušel. A to jsem se snažil, jak to jenom šlo! Taktiku jsem měl různou – pomalé oťukávání a přemlouvání, nebo nenápadné zastrčení prstíku do prdelky přímo při šukání… Odpovědí mi byly znechucené pohledy, zděšený křik,...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Anál, Mix, Orál

V zátoce.

  23. 5. 2010Neznámý autor

Tak jsem se po obědě vydal prozkoumat pobřeží dál od civilizace. Šel jsem asi dvě hodiny po pobřeží a dostal se do malého skalnatého zálivu s průzračnou vodou. V dohledu ani z jedné strany nebyli vidět žádné osoby, které by toto klidné místo rušili. K nejbližším hotelům byly asi čtyři kilometry, a to bylo na většinu rekreantů dost daleko než by se sem vydali. Svlékl jsem si triko a šortky a skočil...  celá povídka...
Kategorie: Šukačky, Orál, Mix, Exhibicionisté

Nevlastního syna potřeba zaučit

  12. 10. 2013Neznámý autor

Hned jakmile začala Vendula chodit s Karlem, zjistila, že z jeho syna Tomáše roste pořádný fešák. V tu dobu mu bylo šestnáct, pracoval na své postavě a rostly mu první vousy. Pořád vypadal ještě trochu chlapecky, ale zároveň v něm bylo už něco podmanivě mužského, a právě to Vendulu postupem času začalo přitahovat. Myslela si, že Karla miluje, a proto asi po roce oslavili svatbu – z Tomáše se tak stal...  celá povídka...
Kategorie: Zralé ženy, Šukačky, Voyeur, Prstění, Mix

Jabka

  30. 5. 2019Stalinka

Byla jedna babka, prodávala jabka. To znáte ne? No, a já je prodávala taky. Až na to, že nejsem babka, ale Kristýna a není mi devadesát, ale šestnáct. K tomu prodeji na tržišti jsem se dostala náhodou a byla jsem za brigádu vděčná. Plnila jsem si svůj dětský sen. Ne, prodavačkou jsem chtít nikdy nechtěla, to ne, ale chtěla jsem mít psa. Naši mi ho dovolili, ale s tím, že si na něj musím vydělat. A...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Orál, Teen