Erotické povídky

Autor povídky:

PrincessMK

Kategorie:

Další povídky od PrincessMK:

Vloženo: 22. 10. 2023

Co se může stát, když nedodržuješ pracovní dobu

Mici byla zrovna na videohovoru s klientem, když jí cinkla zpráva na whatsappu.

"Ahoj, jak to dneska jde? Přijedu tak za 2 hodinky. Buď připravená, mám na tebe strašnou chuť."

Rozbušilo se jí srdce, odeslala rychle zpět jen: "Ano, miláčku. Moc se těším." a měla co dělat, aby vnímala, co jí klient říká.

Za hodinku byla vysprchovaná, upravená a nahoře v ložnici bylo vše připraveno. Na sobě měla tmavě růžové košilové šaty do půli stehen, jen tak, naostro, kolem krku masivní černý obojek, na zápěstích kožené manžety pout, které se podle nutnosti propojovaly mezi sebou karabinkou, totéž na kotnících nohou. Byla namalovaná, na rtech neslíbatelnou rtěnku, vlasy volně rozpuštěné a krásně voněla. Ještě jednou všechno překontrolovala a šla dolů, do obýváku, aby slyšela, až Marek zaparkuje před domem. Přemýšlela jen, jak mu říct, že má od 5 ještě práci.

Konečně tu byl. Nazula si černé lodičky a šla mu naproti ven. Usmáli se na sebe a hned, jak za ním zaklapla branka, ji objal a začal vášnivě líbat. Otočil ji a přirazil zády ke zdi domu, jeho ruce bloudily po jejím těle, přes látku šatů dráždily bradavky a hladily kozičky. Pomalu, knoflíček po knoflíčku, rozepínal šaty. Rukama zajel pod látku rozepnutých šatů a pokračoval na jejím nahém těle. Najednou ji přestal líbat a sundal jí z ramen rozepnuté šaty.

"Ruce za záda, děvko."

Zaklapl pouta k sobě a vedl Mici za kovové oko obojku do domu a do obýváku.

„Stoupni si zády ke mně, nohy mírně od sebe." Poslechla, ale trochu se začala ošívat.

„Marku, já mám od 5 ještě jeden pracovní telefonát. Je to pohovor s kandidátem a já to už nemohla zrušit.“ Ztuhl mu úsměv.

„Otoč se! To si snad děláš srandu, ne? Ale nevadí, zahrajeme si takovou hru…“

Otočila se k němu čelem a on ji chytil za kozy, mačkal je, natahoval za bradavky a prohlížel si mizející šrámy z jejich posledního milování. Bylo to neskutečně sexy. Čím byl vzrušenější, tím víc jí je chtěl pořádně zřídit a přivést ji na tu tenounkou hranici mezi ultimátní rozkoší a bolestí. Bylo obdivuhodné, jak intenzivní mučení Mici snesla, když byla pořádně vzrušená. Přidal na důrazu, drtil jí je v dlaních, tahal a kroutil bradavky, bolestivě do nich kousal a pak jemně lízal a sál a znovu je mučil. Sténala a celá se třásla a podlamovala se jí kolena.

"Abys neprošvihla ten pohovor… Na všechny čtyři, děvko a hezky po čtyřech nahoru do ložnice."

Poslouchala jak hodinky. A už lezla před ním po schodech do ložnice. Marek po cestě vzal její mobil a vytištěný profil kandidáta z jejího pracovního stolu. Pod schody vytáhl z kalhot pásek a jak před ním lezla nahoru, pěkně jí to oživil dobře mířenými polibky pásku přes prdel. Než dolezla do ložnice, měla už prdelku plnou červených otisků pásku.

"Lehni na postel, na záda, nohy a ruce od sebe. "

Poslechla a za chviličku už měla připoutanou levou ruku k levému kotníku a pravý kotník k dolní pelesti postele. Jak slíbil, pravou ruku jí nechal volnou.

"Tak, na tuhle hru se fakt těším. Ty budeš normálně pracovat a já si budu hrát.“ Stál nad ní a pokračoval: „Budu si zkoušet, kolik kolíčků dokážu připnout na tvoji kundu."

Začala sebou zmítat, kroutit hlavou a prosit: "Marku, prosím, prosím, neee."

Místo odpovědi jí pořádně zostra profackoval kozy. Zaječela. "Tak a teď už ticho, děvko. Je 5 hodin, vytáčím číslo." Podal jí do volné ruky vyzvánějící telefon.

"Dobrý den, pane Čermáku, byli jsme domluveni na krátkém úvodním pohovoru..." začala jako obvykle.

Ze všech sil se soustředila na hovor. On se otočil a šel pro něco do prádelníku. Myslela, že jde jen pro kolíčky. Ze svého úhlu na posteli ale neviděla, co přesně dělá. Krabičku s kolíčky si položil mezi její nohy, ale v ruce měl něco jiného – vibrační kuličky! Vykulila na něj oči a snažila se mu kroucením hlavou naznačit, že tohle proboha ne…

Marek se ale na ni usmíval jak sluníčko, lehl si vedle ní a několikrát prsty projel úplně mokrou kundu a začal dovnitř cpát vibrační kuličky. V druhé ruce držel dálkové ovládání a ona jen bezmocně sledovala, jak zmáčkl tlačítko. Téměř vyjekla, když kuličky začaly uvnitř kundy vrnět, ale udržela se a pokračovala v hovoru. On se pomalu uvelebil mezi jejíma nohama a začal jí připínat na vnější pysky jeden kolíček za druhým. Vždycky se prudce nadechla a děsila se, že si kandidát všimne přerývaného projevu. Když už nebylo kam kolíčky dávat, začal je připínat na jemné vnitřní závojíčky. Naštěstí teď kandidát vyprávěl o svých zkušenostech, protože tohle by už nedala. Kousala se do rtů a měla pocit, že by mohla reprezentovat Česko v sebeovládání.

A když jí Marek rozhrnul kolíčky do stran, pořádně tím roztáhl už takhle rozcapenou kundu a začal ji vylizovat, přestala se ovládat. Rychle se hlasem asi o oktávu vyšším, než je její normální tón, rozloučila s kandidátem a zavěsila.

"Ty zasranej sadistickej hajzlíku!!! Okamžitě ty kolíčky sundej!" zaječela.

A Marek se jen nahlas zasmál a dál jí lízal kundičku. "Já být tebou, tak se nevztekám, děvko jedna mrdavá. Nebo ti z tý kundy udělám trhací kalendář..."

Kolíčky nechal, kde byly, vzal do ruky bičík, který sama připravila vedle postele a začal jí pomalu šlehat přes kozy.

"Tak za drzost si zasloužíš 30 ran.“ Ufff, pomyslela si, už se bála… „Přes každou. Takže 60. Počítej!"

"Prosím neee, to je moooc... au... jedna... dva..."

Dal si záležet na tom, aby alespoň polovinu ran dostala přes bradavky. Vždycky u toho zavřískala a on byl vzrušením bez sebe. Teď už měla bradavky tmavě rudé a pořádně naběhlé. Posledních 10 ran musel počítat sám, protože Mici už jen neartikulovaně sténala a vřískala. Když dopočítal, chvíli ji hladil přes kozy a tvrdě jí sál zmučené bradavky. Mici jen bezmocně sténala rozkoší a sladkou bolestí.

Pak se přesunul mezi její nohy. "Těš se, děvko. Je čas ty kolíčky z kundy sundat."

Zakvílela. A on po jednom sundával kolíčky, vždy za každý zatáhl a v nejvyšším bodě ho odepnul. Bolest, ale i rozkoš byly silnější, než když je tam připínal, navíc umocněné vibracemi uvnitř kundy. Sténala a ječela a házela sebou v poutech na posteli. Až se bál, aby mu tam neomdlela. Když byly kolíčky všechny dole, rychle ze sebe shodil všechno oblečení, vytáhl kuličky z kundy a zabodl tam místo nich svýho čůráka.

"Hoň si tou volnou rukou kundu, děvko!"

Poslechla a on jí mrdal jak smyslů zbavený, Mici se pod ním zmítala a křičela rozkoší, až nakonec vykřikli téměř v jeden okamžik v jednom dloooouuuuhatánském orgasmu. Rychle jí odepl pouta a pak už jí jen objímal, hladil a šeptal, že je jeho sladká a úžasná děvka. Jenom jeho milovaná Mici.

------------------

Autorka: jakékoliv komentáře a návrhy na scénáře povídek prosím na adresu princessmk@post.cz (když se mi téma bude líbit, uvidíte ho pak zpracované tady, u Anetky)

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Vzrušená Miladadalší dívky
 
Sex po telefonu

Ráda bych byla zmrdaná v bezmoci. Chci s Tebou zažít sex po telefonu. Vzrušuje mě představa, že se nemohu bránit a Ty mi zatím vnikáš pod kalhotky, zkoušíš strčit prst do díry a druhou rukou mi mačkáš kozy... Pak ráno se probudím s roztaženýma nohama a postříkaná.

Čekám na zkrocení na
909 606 666
a po vyzvání zadej kód 30

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MILADA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Laskavost

  8. 2. 2022jentaknekdo

„Hej, Dane, počkej!“ zakřičel jsem, když jsem se hnal za svým kamarádem. Otočil se a čekal, až k němu doběhnu. „Pche, člověče. Takhle jsem neběžel od toho přespolního běhu ve škole.“ „Nebo tu noc, kdy jsme šlohli ten propadlej řidičák,“ usmál se. Taky jsem se zasmál. „Jo, jasně. To byla pořádná prdel. Hele, jak to jde? Dlouho jsem tě neviděl. Co jsi dělal?“ „Bydlím ve vile,“ prohlásil nadšeně. Hvízdl...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Extrémy, Grupáč, Orál, Spanking, Znásilnění, Šukačky

Povýšení

  22. 9. 2023Skálinka

Tahle Václavova tužba byla obrovská. I když začínala dost nenápadně, časem začala narůstat do čím dál větších rozměrů, až skoro ovládla převážnou část jeho myšlení. Andulu si bral před sedmi lety a z počátku vše vypadalo, že si plně vyhovují. Ovšem jemu časem přestal spořádaný manželský sex stačit. Asi po třech letech jí navrhl, že by to chtělo v jejich stereotypním milování nějakou změnu. Třeba přizvat...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Orál, Šukačky, Grupáč, Erotické pomůcky

Edita a starý Číňan

  15. 12. 2020jentaknekdo

Tohle je moje vyprávění o tom, jak se má přítelkyně stala milenkou našeho domácího, starého Číňana. Edita souhlasila s tím, že to zveřejním. A za můj text ještě přidala svou vlastní kapitolu. ~ ~ ~ Je to pravda, Edita není moje manželka. Žijeme spolu už pět let, ale nikdy jsme se nevzali. Možná bych už při představování o ní měl přestal říkat, že je „moje přítelkyně“, ale vlastně nevím, jak jinak...  celá povídka...
Kategorie: Grupáč, Orál, Prstění, Submisivní, Šukačky

Všechno z Eli

  16. 7. 2018jentaknekdo

Jmenuju se Petr, Petr Beneš. Je mi sedmadvacet a jsem majetnický člověk. Neumím říct, jestli ta vlastnost, to, že jsem majetnický, je hlavní chybou mého charakteru. Je to součást toho, jaký jsem. Vyrovnejte se s tím. Po pravdě řečeno, nikdy jsem vůbec nevěděl, že podobnou poskvrnu mám, dokud jsem nepotkal Eli. Brali jsme se před osmi týdny a nemohli bychom být šťastnější. Ve svých zvolených profesích...  celá povídka...
Kategorie: Anál, Mix, Orál, Submisivní, Šukačky