Erotické povídky

Autor povídky:

Skálinka

Kategorie:

Další povídky od Skálinka:

Vloženo: 26. 1. 2024

Čtrnáct dnů na chatě

„To se, kmaráde, nesmíš se ženskou tak prdět !“ pronesl Tomáš. „Klidně jí tam vraž dva prsty a pořádně tam s nima hejbej, ať to cejtí. A ty kozy jí neocucávej jak nanuk, ale taky trochu přitvrď. Holkám obvykle troška přikousnutí dělá dobře.“ Jirkovi se sice z toho napětí mírně třásly ruce, ale dělal, co mu starší kamarád říkal. Dája sice všechno slyšela, ale momentálně se snažila rozpoznat, jestli jí ten mlaďoch dělá opravdu dobře. Dělal. Tak si z jejich řečí neměla čas něco dělat. Blaho v kundičce i na prsou poměrně rychle rostlo a cítila, že by jí brzy mohlo být docela fajn.

Totální amatér Jirka, který se ji snažil rukama i ústy vzrušit, sice nebyl tak úplně podle jejích představ, ale proč to nezkusit s o dva roky mladším zajícem. Daleko víc jí byl sympatický Tomáš, který byl o tři roky starší a taky o dost zkušenější. Ale jako dívka vzdělaná tušila, že chlap nemůže pořád a tak je lepší si užít zácvikem mlaďocha, než dělat čekanku u cesty, jstli se náhodou Tomáš zmátoří k dalšímu výkonu. Ostatně od rána se vůbec neflákal a pocákal jí bříško už dvakrát. A o dorost je potřeba pečovat, i o ten sexuální.

Dostali se k sobě tak nějak náhodou. Dáju pozvolna opouštěly nálady, kdy jí ležel u nohou celý svět, neboť před pár týdny odmaturovala. Po všech nekonečných oslavách se spolužáky odletěla s rodiči a mladším bráchou do Řecka na Lefkadu. Byli v krásném zálivu, jenže než se došlo do hloubky alespoň po pas, jednoho už skoro bolely nohy. Tak to bylo daleko. Ovšem hned druhý den v místním improvizovném obchodě koupila ve výprodeji překrásné plavky, světle krémové, které jí sedly, jako kdyby byly šité přímo na ni a dělaly její skoro dvacetiletou postavu ještě dráždivěji přitažlivou, než před tím. Taky si jí na pláži hned všichni obšourníci všimli a obsluha jedné z půjčoven serfů jí nabídla, že si u nich může zdarma zkusit tréninkové prkno a když bude chtít, pustí ji s plachtou i na moře. No neberte to. I když táta nebyl žádný socka, který by chodil do popelnic vybírat vratné lahve, každé euro dobré. A tréninková prkna byla na pobřeží, z daleka viditelná, tak co. Aspoň si holka zopakuje angličtinu.

Po vcelku neviném flirtování s kluky z obsluhy půjčovny prken, se vrátili domů, rodiče hned v pondělí zmizeli v práci, mladší brácha začal chodit na brigádu a ona se hodlala dál vznášet na růžovém obláčku mladé a půvabné slečny, krátce po složení zkoušky dospělosti. Tedy alespoň té školní. Ovšem všichni spolužáci byli někde mimo město, kamarádky taky. Dvakrát se dovolala do Itálie, třikrát do Chorvatska, čtyřikrát Španělsko a Baleárské ostrovy, kam to bylo trochu z ruky. Zbytek byly různé kempy, chalupy a babičky kdo ví kde. A protože bylo nehorázné horko, na místní plovárně nikdo zajímavě známý, tak se sebrala a odjela na chatu. 

První večer toho skoro litovala, protože zábava byla ještě horší, než doma.Ovšem nehodlala tenhle svůj čerstvě vymyšlený nápad jen tak vzdát. Hned ráno, jak to trochu šlo, oblékla svoje dovolenkové plavky z Řecka a vyrazila k rybníku. Byla tam skoro první a tak sledovala, jak se pláž plní. Něco babiček a matek s malými i většími dětmi, tu a tam někdo z penzistů, teprve až před polednem se objevil Tomáš. Tady v osadě se všichni tak trochu znali. S Tomášem se zdravili a jako skoro vrstevníci si tykali. Jenže si rozložil osušku někde dál, v blízkosti jedné z mladších matek. Kdo ví proč ? Situace vypadala beznadějně.  Ovšem až do doby, kdy už se, dostatečně vymáchaná, tentokrát v odporně sladké vodě, vypravila domů. Tomáš ji došel, pozdravili se a nenápadně ji vyslechl, co dělala od začátku prázdnin. Bylo mu jasné, že tady žádné disko či klub mládeže není a když viděl, jak jí to v těch světlých plavkách sluší, zatoužil si s ní blíž popovídat, třeba o tom, jak bylo na Lefkadě. Tak ji pozval na večer posedět na verandě při hvězdičkách. No a taky při skleničce  tolik módního proseka.

Dělal příkladného společníka a pečlivě poslouchal Dájin výklad o krásách Lefkady a historii ostrovů, které byly na dohled. Jen ten Odyseus tam snad už nejezdil a básnířka Sapfó neskákala z útesu. A při tom klábosení se tak krásně sedělo, popíjelo a Dája si ani nevšimla, že už se pomalu dívají na dno druhé lahve. Cítila se ohromně uvolněně a příjemně. Když si odskočila a vracela se na své místo, přitáhl si ji Tomáš za ruku k sobě a uzavřel ji do své veliké a pevné náruče. Nebylo to vůbec nepříjemné, protože mumraj kolem maturity nebyl zrovna dvakrát příznivý k utváření přátelských dvojic, na Lefkadě ji táta řádně hlídal a Dája už si pořádné mužské objetí neužila dost dlouho. Uvědomila si, že od posledního ne zrovna dvakrát vydařeného milování o svatém týdnu se spolužákem, snad satčila dvakrát odmenstruovat jen tak proto, že se to patřilo a nebyl důvod se radovat, že není těhotná. A o tři roky starší kluk, to by mohlo být rozhodně zajímavé.

Nenechavé ruce Tomáše zabloudily pod její tričko a začaly se mazlit s jejími prsy. Zatím přes podprsenku, vzala si na večer tu lepší, co měla s sebou, ale chtělo to víc volnosti. Tak jako projev spolupráce sáhla za záda a povolila háčky na zapínání. Tomáš to pochopil správně a lovil všude, kam dosáhl. A to protivné tričko za chvíli putovalo na křesílko vedel nich. Košíčky už dávno byly někde na břiše a nebýt ramínek, už by po podprdě nebylo ani stopy. Přisál se pusou a bylo to ještě lepší, než rukama. Dája z jeho laskání začala mírně vlhnout a rozhodla se, že dnes to bude on. Rezolutně vstala, zabořila ruce u pasu do gumiček a nacvičeným hmatem stáhla kalhoty i kalhotky na jeden ráz. Tomáš jen vzdychl nad krásně upravenou kundičkou a radoval se, že dívka nedělá drahoty. Zabořil do ní dva prsty a v rámci zvlhnutí byl jedním rázem až někde u děložního krčku. Tam to měla Dája ráda a vzrušovalo ji to skoro tak hodně, jako když jí někdo dráždil klitoris.

Trochu neohrabaně se mu začala dobývat do poklopce. „Počkej,“ řekl a postaral se o svoje oblečení  velmi rychle sám. Hned byli zase u sebe a snažili se způsobovat si blaho. Nyní už i Tomášovi, protože honit klukovi péro Dája už pár let uměla. Ono to v podstatě ani moc nebylo potřeba, protože mu stál jak oltářní svíce a dívka si představovala, jaké to bude, až do ní vnikne. Nebyl žádný chudáček, i když většího už taky zažila. Nutno přiznat, že do ní pasoval, jako kdyby byl stavěný přímo pro ni. Průnik poměrně dlouhého klacku přivítala dlouhým vzdechem a během chvilky ho cítila až někde na mandlích z druhé strany. A když se začal rytmicky pohybovat, uvědomila si, jak jí pořádné milování velmi scházelo. 

Tomáš nebyl troškař a navíc té mladé paní, co tady trávila slunné dny s malým prckem, a u které měl dopoledne rozprostřenou osušku, měl večer přijet manžel. Čiliže Dája byla vynikající řešení, jak příjemně prosouložit večer. Tak se snažil a dívka si opravdu nestěžovala. Než byl její partner dvakrát, ona došla na vrchol hned pětkrát. To se to bude dneska spát. Jen aby s těma rozvrácenýma nohama došla domů. Došla, ale až skoro nad ránem. Po posledním kolu milování znaveně usnuli na lehátku na verandě a Dáju probudil až ranní chlad. S prádlem se nezdržovala, jen si natáhla triko a tepláky, aby špatně spící důchodce v osadě netrefil šlak, kdyby náhodou za svítání vyhlédli z okna. Tento den rozhodně nebyla u rybníka první, spíš dospávala a vypravila se koupat až po obědě.

Tomáš měl tentokrát rozprostřeno tak nějak neutrálně, aby nemohla žádná z dam žárlit. Ostatně u Dáji to moc nehrozilo, protože spolu nikdy nic moc bližšího neměli, ovšem včera se to tak nějak vyvedlo, že si skončili v náručí a nejen tam. Nějakou bouřlivou lásku, neřku-li zamiloanost, k němu necítila. Věděla, že někde studuje a chození s ním by asi nebylo nic moc. Ovšem pořádně protaženou kundičku měla a vůbec by jí nevadilo nějaké další pokračování. Jenže ouha, Tomáš nebyl u rybníka sám. Doprovázel ho nějaký mladší kluk, tak nějak šestnáct - sedmnáct. Trochu si ho vybavovala, jako asi o dva roky mladšího spolužáka ještě ze základky. Jirka ? Jista si nebyla, ale uvidí se, co dál.

K večeru ji oba mladíci zvali, aby, krkonošsky řečeno, přišla pobejt. Moc si nedovedla představit, jak bude dnešní večer probíhat, asi nic moc. Pro jistotu vzala láhev červeného z domu, když  včera utrhli drápky zásobě proseka. Pánové měli připaveno i pohoštění, oprvdu pro dámu jak dělané, syrečkovou pomazánku. Spíš by to chtělo naražený soudek piva. Ale byla dobrá a Dáje bylo jasno, že po téhle velmi málo voňavé dietě si asi dneska nešmrncne. Při nějakých mejdlech sice zažila, že se některé holky svlíkly, jedny do kalhotek, jiné úplně, ona sice nebyla žádná stydlivka, ale tento druh zábavy moc neprovozovala. Co jí má kdo čučet na kozy. A když se kluci vrhli na silně opilé spolužákyně v kolektivu ostatních, sice neodešla, ale nijak moc tomu nefandila. Takže dnes očekávala popovídání, konečně snad i pokoukání na hvězdičky a po  včerejšku brzy spát. Jenže člověk míní …

Tomáš se ji snažil zase přitáhnout k sobě, ale moc mu nevycházela vstříc. Nakonec si nechala spočítat chrup jeho jazykem a po chvíli i stpěla osahání prsou přes tričko. Ty jofka, ono by to snad už zase chtělo něco přidat. Bradavky jí tuhly a v podbřišku cítila příjemné pocity, i když tam jí nikdo nesahal. A bylo legrační, jak Jirka cudně klopí zrak a snaží se dělat, že se nekouká. Zato Tomáš se vůbec neomezoval a vypadalo to, že se chce před bratránkem vytáhnout. Začala ho nenápadně, ale rezolutně odstrkovat. „Co blbneš ?“ divil se partner. „Včera jsme si to tak pěkně užili a dnes nic ?“ „Když to je takový blbý,“ odpověděla Dája a ukázala očima směrem k Jirkovi. „No hele, to vůbec není blbý. Víš, že je to poctivej panic ? A dokonce viděl nahatou holku jen na internetu. Kdybys mu ukzala kozičky, byl by to pro něho nehynoucí zážitek.“ „Ukazovala jsem, když jsem byla malá. Teď si to mužskej musí zasloužit.“ 

Tomáš s Dájou se bavili s věkový nadhledem, zato Jirka seděl jak u vytržení a divil se, že je vůbec možné vést s holkou takové řeči. V to, že by se mohl podívat na její odhalená prsa, vůbec nedoufal. Dívka cítila jeho rozháranou duši a měla z toho mírnou legraci. Že by je na něho vystrčila ? No co, snad jí je nevykouká a Tomáš je včera muchlal celou noc. Sáhla pod tričko i pod košíčky podprsenky, nadzvedla je a odhalila svá velmi půvabná ňadra. Jirka nechtěl věřit svým očím. „To bys měl Dáje poděkovat !“ navrhoval Tomáš. No jo, ale jak, když měl hrdlo stažené vzrušením, že tudy snad ani nemohl procházet vzduch, natož potom se rozechvívat hlasivky. „Za prsa se děkuje políbením na levou bradavku. Ta je od srdce !“ A aby bratránek vše názorně viděl, sklonil se k ňadru a mírně nacucl její hrot. Jirka tušil, že by měl jeho čin opakovat, ale nějak se mu nechtělo líbat čerstvě oslintaný prs. Ale, z druhé strany, to byla šance, která se nemusí hned zase opakovat. Tak se trochu přemohl a už lhce svíral bradavku mezi rty. Pro něj velmi vzrušující pocit.

Dája trpělivě držela nadzvednutý oděv a nechávala se ocumlávat. Ono to bylo docela příjemné. A přiznejme si, taky dost vzrušující tou situací, protože se dvěma kluky současně ještě nikdy nic neměla. Tomáš nechtěl zůstat pozadu a tak se přisál k druhému ňadru. Blaho se zvýšilo a dívka přemýšlela, jak dál, aby si moc nezadala, ale aby je taky náhodou nenapadlo přestat. Tomáš už zase vedl, rozepnul jí kalhoty a zastrčil ruku na její kundičku, až za kalhotky. Nic moc. Bylo tam málo místa, aby jí mohl pořádně sáhnout dovnitř nebo na klitoris. Spíš jí jen hladil po rašících chloupcích. Doma se holila ve vaně, tady žádná nebyla. Tak se nesmí pánové zlobit a užít si jejího strniště. 

„Stáhni jí ty kalhoty !“ poručil Tomáš Jirkovi. Ten, sice mírně neohrabaně, ale okamžitě začal plnit příkaz. Nebyl si jistý, jestli mu to dívka dovolí, ale přece nemůže dělat před o pět let starším kamarádem nemehlo. Ani si nevšiml, že mu Dája nenápadně pomáhá nadzvednutým zadečkem. Jenže problém pokračoval. S kalhotami šly dolů i kalhotky. Že by mu jen tak dovolila i tohle ? Dája si tyto otázky nekladla, protože když mlčky souhlasila s vyhrnutím podprsenky, bylo jí jasné, že to půjde dál. Byla dost vzrušená a ráda by si přišla na svoje. Jen by to nemusel být Jirka. Ten ať se jen z povzdálí kouká. Tomáš byl ovšem jiného názoru. Zatím ovšem stahoval dívce tričko i s pěknou podprsenkou a kochal se pohledem na bratrance, jak je celý rudý v obličeji a kromě jejích ňader nevnímá nic v okolí. 

„Tak pojď, ty experte. Přece nechceš, abych všechno odřel za tebe,“ začal Tomáš a uvolnil místo na pohovce vedle Dáji. Jirkovi se třásly ruce vzrušením a zatím se odvážil jen sevřít do svých dlaní obě prsa. „Pokračuj, přece nejsi kojenec !“ hnal ho bratránek. Celou dlaní přikryl dívčin pahrbek v podbřišku a pochyboval, že trefí dovnitř. Zase ho neodstrčila, jak to dělaly holky ze třídy a mírně roztáhla nohy. Ani si  neuvědomil  jak a měl prst v teplém a mírně vlhkém otvůrku. Tak konečně ! Jen se nestačil divit, že se země nezachvěla, hvězdy nepotemněly a nebo andělé nezačali troubit na své fanfárové trubky. A co to ? Ke klacku se mu sunula nějaká ruka, zjistil, že Dájina. Pevně mu ho uchopila a začala přetahovat kůžičku na žaludu, až se mu blahem kroutily palce u nohou. Nebylo to moc potřeba, protože mu stál jak žulový balvan v lese pod hradem, sice o něco menší, ale stejně tvrdý. 

Dája ucítila potřebu zaplnit si kiundičku tím krásně tuhým pérem a trochu se s ním pomít. Stlačila kluka pod sebe a šikovně se vyhoupla nahoru. Jirka měl sice o dobývání své první žeské trochu jiné představy,  a přiznejme, že i trochu obavy, jak svoje první zasunutí zvládne. Když si ho ale nasměrovala do pičky a dosedla, přestal myslet na všechno kolem. A jak mu to dělalo dobře, pochopil, že se může zkusit taky trochu nadzvedávat, aby pronikl ještě hlouběji. Krucišpagát, on opravdu šuká ! 

Když se Dája za malou chvilku odpravila, unaveně padla vedle svého mladého milence. Byl tak kouzelně neohrabaný. A taky nevystříkaný. To asi bude honička, aby se neudělal do ní. Antinu v poslední době nebrala, on nebyl pořádný důvod. Peněz to stálo jako dobrých a když si pak vrzla jednou za dva - tři měsíce, nebylo to moc hospodárné. Častěji nebylo s kým. Ovšem teď si musí dávat pozor, najednou  má milence dva. Copak Tomáš. Ten už ví, o čem je řeč. Ale Jirka ? Musí si ho ohlídat. Nejlepší by bylo, když uvidí, že to na něj jde, mu ho vyhonit nebo vykouřit. Ne že by orál nějak vyhledávala, ale párkrát to už zkusila a dalo se to vydržet, zvlášť když byla pěkně rozjetá, tak jako teď. A nechat si to stříkat do pusy nemusí.

Řízení dění se opět ujal Tomáš a vyvsvětloval Jirkovi, jak udělat ženské dobře. Ruce měl šikovné a jazyk taky. Docela si jeho dráždění užívala a když se rozhodl ho do ní konečně zašoupnout, už se nemohla dočkat. Kolika holkám se to povede, zaučovat panice. Málem v těch pocitech zapomněla sledovat, jak na tom kluk je a vytáhla jej ze sebe na poslední chvíli. Ani se příra pořádně nedotkla a už to na ni pumpoval. Měla štěstí, že si ho Jirka večer před odjezdem dvakrát udělal, tak vydržel podsatně dýl, než by se dalo čekat. Jen se pak dost divně koukal, když jeho uvolněné místo se samozřejmostí zaujal bratranec a snažil se dokončit, co Jirka začal.

Od toho večera se scházeli nejen každý den, ale každou volnou chvíli. Málem došlo k průšvihu, když táta přijel se zásobami v sobotu dopoledne a dokonce s mámou uvařeným obědem. Ale nějak se ze své nepřítomnosti vykecala. Jen litovala, že kluci musejí někam pryč a vše v neděli skončí. Ale když se člověk snaží ...

Více erotických povídek najdeš na webu Sex-po-telefonu.info - erotické povídky.

Zkušená Martinadalší dívky
 
Sex po telefonu

Jsem mladá sympatická dívka, která si ráda povída o čemkoliv. Dobře rozumím mezilidským vztahům a ráda Ti ve všem poradím. Naučím Tě jak sbalit holku o které sníš, i jak dobře zvládnout první milování. Anonymně se mi svěř s tím, co Tě zajímá a s čím bys chtěl pomoci. Jsem tady právě pro Tebe.

Volej a chtěj mluvit s Martinou
909 467 666
a po vyzvání zadej kód 51

...nebo mi pošli SMS ve tvaru:
SEXCHAT MARTINA text zprávy... na číslo 9095535

Cena hovoru 46 Kč/min pro čísla 909460030 a 909467666, resp. 60 Kč/min pro 909606666.
Maximální délka hovoru 26 min pro číslo 909460030, resp. 20 minut pro číslo 909606666.
Cena SMS je 35,- Kč. Sex po telefonu i chat je pouze pro starší 18 let.
Provozuje TOPIC PRESS s.r.o., www.topicpress.cz. www.platmobilem.cz

Podobné erotické povídky

Stará svobodná

  16. 11. 2023Skálinka

Být stará svobodná, není žádná brnkačka. Lea tak nějak zbyla, dříve se říkalo, že zůstala na ocet. Jednoduše se nenašel chlap, který by ji chtěl. Přitom nebyla žádná šereda. Jen po pětadvacítce začala tak trochu rezignovat na štíhlou linii, což ovšem znamenalo, že přibrala tak o jedno prádlové číslo. Žádné třesoucí se špeky se nekonaly. Líbila se chlapům, co letěli na mateřské typy. I když nikdy nekojila,...  celá povídka...
Kategorie: Mix, Petting, Prstění

Jumi

  30. 3. 2021jentaknekdo

Zápisky se sedadla 26 D, Oldřich Vávra Jumi byla manželkou mého kamaráda. Mluvili jsme spolu anglicky a jednou jsem si zažertoval, že zvuk jejího jména ztělesňuje nás oba, – chápete, you-me – ale ona se na mě podívala, jako by tomu nerozuměla. Samozřejmě, muselo jí to připadat jako hloupé vtipkování, nemohla vědět, že to říkám, protože jsem se do ní hluboce a tajně zamiloval. Ty věci, které nakonec...  celá povídka...
Kategorie: Fetish, Orál, Trapasy

Sama se sebou

  27. 3. 2020Anthony

Přiběhla jsem domů celá udýchaná. Je teplý letní den. Utíkala jsem z práce, ale celou cestu to přece jen nešlo. Ani nejsem tak udýchaná z běhu. Mám na sobě krásné letní šaty a hluboko ve mě pak to, co mě tak prohnalo. Včera mi prišly Venušiny kuličky, které jsem si koupila v internetovém obchodu spolu s dalšími věcmi. Již večer jsem je s rozechvěním brala do rukou a rozhodla jsem se, že si je dnes...  celá povídka...
Kategorie: Erotické pomůcky, Prstění, Mix

Manželka se svým bratrem

  4. 12. 2023irvap

Předmluva Dle psychologů souvisí sexuální fetiš s nějakou obavou nebo problémem z dospívání. Na úrovni podvědomí se mozek snaží s tou obavou vyrovnat tak, že ho sexualizuje. Sexuální vzrušení pak umožňuje se obávanému tématu opakovaně vystavovat. Proto mají některé prostitutky v dospívání zkušenost se zneužíváním a sadisti nebo masochisti s bitím. Samozřejmě ty šrámy lze vyléčit, ale není to tak jednoduché,...  celá povídka...
Kategorie: Incest, Mix, Grupáč, Párty, Šukačky, Orál